תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי 2 כוננים קשיחים, כל אחד בגודל של 500GB, מדגם ST3500320AS. כאשר שניהם מחוברים ב-Raid 0. לוח האם: Gigabyte GA-EP45C-DS3R. מערכת ההפעלה המותקנת: Microsoft Windows XP Service Pack 3. ה-Windows מותקן על Partition בגודל של 80GB. כאשר אני מנסה לפרמט את ה-Partition שנותר (שהוא בגודל כ-850GB) דרך ה-Disk Management, הפירמוט נתקע באמצע (המחשב לא מגיב). אוסיף שחיכיתי כשעה אחרי שהמחשב נתקע (האחוזים של הפירמוט לא התקדמו), ועדיין הוא היה תקוע. דבר נוסף: כאשר התקנתי את ה-Windows, וניסיתי לפרמט דרך ההתקנה את כל ה-1TB, כדי להתקין עליו את ה-Windows, הפירמוט נתקע. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתוכנה easeus partition master או כל תוכנה אחרת?? איך מאחדים את כונן D ל - C? אני רוצה שיהיה רק כונן אחד של C
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. לידידה שלי יש מדפסת משולבת של לקסמרק מדגם X5150. לאחרונה, המדפסת הפסיקה להדפיס (המסמכים נשארים ברשימת ההדפסה, אך לא מודפסים). זו ככל הנראה לא בעיה של דרייברים, כי הסורק עובד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לוח ASUS A7V133, ישן אך מגניב למעבד Athlon 1GHz. יום אחד המקלדת הפסיקה לעבוד... מקלדת פשוטה, בחיבור PS/2. ניסיתי מקלדת אחרת, חדשה - גם לא עובדת. ניסיתי את המקלדת על מחשב אחר - עובדת. כלומר, הבעיה במחשב. אוקיי. ברגע שאני מדליק אותו, כל הנורות במקלדת נדלקות לשניה ונכבות (כרגיל) מה שאומר שהיא מקבלת חשמל.. כנראה. למרות זאת, היא לא מגיבה. המחשב לא מזהה אותה (וכמובן בצורה מטומטמת כותב לי "אין מקלדת, לחץ F1 כדי להמשיך"..) ולאחר ההדלקה גם הנורות לא מגיבות יותר כשלוחצים על caps/scroll/num lock. יש מצב שיש לזה פיתרון יצירתי, או שהלוח (ואיתו כל המחשב למען האמת) יכול למסור את נשמתו לבורא עולם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא מראה כאילו הוא מחובר כל הזמן גם כשהכבל מנותק, אבל ב LIMITED OR NO CONNECTIVITY עם סימן הקריאה הצהוב, ואין אינטרנט. היום חיברתי אותו פעם ראשונה והתקנתי דרייברים. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
חיברתי כונן פלופי למחשב החדש שלי.. עכשיו חיברתי כבל IDE כזה ו חיבור מן מולקס כזה קטן וזהו.. עכשיו אני רואה את הפלופי דולק תמיד (המנורה שלו..) ובוינדוס כשאני שם דיסקט הוא רושם שאין כלום בכונן.. וזה ככה בכל דיסקט! מישהו יכול לעזור לי? יש לי פלופי של SONY/ALPS ...
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם נוצרה לי בעיה קטנה במחשב... כשאני מפעיל עליו משחקים (אפילו משחקים שלא צורכים יותר מדי משאבים) תוך כמה דקות הוא מתחבא לבד. וכשאני נוגע במחשב הוא פשוט רותח מחום. המחשב נקי לגמרי מוירוסים וכו' כמו כן המחשב עובר איחוי דיסק אחת לחודש לפחות. אני עובד על מערכת הפעלה של Windows 7 . מה יכולה להיות הבעיה במקרה הזה ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב החדש שלי (ראו מפרט) מופיע מסך כחול כל פעם כשאני מתחיל להשתמש במיקרופון, זאת אומרת שנגיד ואני מתחיל לעשות שיחה בSKYPE, אז על השנייה שאני מתחיל לדבר, מופיע מסך כחול. עזרה??? הוספתי קובצי מינידמפ, אני לא יודע למה יש כל כך הרבה... תודה בהקדם נ.ב: ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול. לא עבד. הגירסה של הSigmaTel High Definition Audio CODEC היא: 5.10.4449.0 נראה לי... הכטיס קול הוא O/B: Intel 8280 1GB ICH7 - High Definition Audio Controller עזרה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בעת הדלקת הנייד נפתח הודעה הבאה מה הבעיה ומהו הפיתרון בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, לאחר סופת ברקים שהתחוללה - המחשב נדלק אבל אין Post או תצוגה על המסך. מדובר במפרט על בסיס 775: מעבד- Q9550 לוח אם - ג'יגבייט EP45 זכרון - 8 ג'יגה (2 ג'יגה X ארבעה סטיקים) ספק - Corsair vx550 כ.מסך- GTX 470 HD - ארבע טרה מחולק ב-3 כוננים על פניו, קיים מתח מהספק: מאווררים עובדים, נורות חיווי על לוח האם דולקות - אבל אין צפצוף תקין בדרך לPost כפי שהיה בעבר. ניתקתי כל חיבור מיותר בלוח (כרטיס מסך חיצוני, סטיקי זכרון חמעט אחד, מאווררים וכו'..) ללא שינוי בסטטוס. משיקולים כלכליים בעיקר, אני מעוניין לזהות את הרכיב התקול ולהחליפו עצמאית. מעדיף להמנע מהגעה לבדיקה במעבדה והחלפה ע"י טכנאי. האם ניתן לבודד את מקור התקלה, כשהשערתי מכוונת בעיקר למעבד או לוח אם? תוד…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי מותקנים 3 כוננים קשיחים (SSD ל-OS ועוד שני קשיחים, שאחד נוסף לאחר ההרכבה הראשונית). לצורך ניקוי + התקנת כונן דיסקים (CD) ניתקתי למספר דקות את כבלי ה-SATA והמתח של אחד הקשיחים, והרכבתי הכל מחדש. המחשב זיהה את כונן ה-CD, אך לא את הקשיח. כשבדקתי מה קורה ב-BIOS כתוב על החריץ SATA שאליו מחובר הקשיח "Empty" (זה אותו החיבור בלוח האם שאליו היה מחובר כשעבד). ניסיתי להחליף בין החיבורים והכבלים של כונן ה-CD והקשיח, אך הוא תמיד מזהה את ה-CD ואת הקשיח לא, מה שממש לא סביר מאחר והקשיח עבד היום בבוקר. ניסיתי כל מה שאני יודע ואין לי מושג מה הבעיה, יש מה לעשות לפני שאני לוקח אותו למעבדה? והאם יתכן שהנתונים איכשהו נמחקו (אפשר יהיה לשחזר?)? במידה וזה עוזר: הקשיח המדובר:Seagat…
-
- 6 תגובות
- 9k צפיות
-
-
היי אנשים אני מנסה לצרוב IMAGE שאני יודע שהוא תקין וכולי אני מכניס דיסק TDK 700 מגה מסוג METALLIC DISK שרשום שהוא עד X40 שאני מתחיל את הצריבה לפני שנצרב משהו על הדיסק אני מקבל אררור של POWER CALIBRATION ERROR מישהו נתקל בבעיה כזאת צרבתי היום כמה דיסקים והם עבדו לעומת זאת הדיסק הזה ועוד דיסק שהוא בלי חברה פושט כזה מסרבים לעבוד מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ברשותי צורב מתוצרת RICOH מדגם MP7320A, במהירויות 32X10X40. לאחרונה הוא לא צורב שום קובץ, וגם לא קורא, למרות שכאשר מכניסים דיסק הנורית דולקת. אני משתמש בתוכנת צריבה נרו. גם דיסק ניקוי שהוכנס לא נקרא. מה עושים? ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום, המחשב לפני מספר חודשים הפסיק להדלק לי בעזרת הכפתור הראשי על הכונן מאז אני מנתק את הכבל הראשי מאחורי המחשב מחכה מס' שניות מחזיר אותו לתקע והמחשב נדלק מהכפתור הראשי על הכונן אינני יודע מה הבעיה אמרו לי לנסות בהגדרות המחשב עם המתח אולם זה לא עזר מה לדעתכם הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? מצפה לתשובה, בתודה קובי
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי בעיה שגורמת לקפיצות של חלונות של error פתאום... רשום שם על משו כמו: generic host process for win32 services שהוא עשה פעולה לא בסדר והוא יצטרך להסגר או משו על app לא בידיוק מבין...לאחר שבדקתי באיזה קובץ מדובר ראיתי שזה ה- services.exe קראתי על זה באינטרנט ודיברו שזה איזה וירוס...אז סרקתי וסרקתי ולא עלה דבר! לאחר מכן קראתי שזה בעיה של חוסר עדכון (update) אז ניסיתי לעשות עדכונים אבל לא הצלחתי מנהל העדכונים של הווידווס לא עולה לי...בלי שום טענה או משהו כזה. פשוט לאחר לחיצה לא עושה כלום...ובטריי (tray) יש סימן של אבטחת ווינדווס ורשום לי שהעדכונים לא פעולים ועל אף שניסיתי להפעיל אותם הם לא עבדו. עצות? תודה רבה שחף.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי אני רוצה להפעיל את גיפורס שלי והוא לא מזזה אותו הוא מפעיל לי את זה של הלוח איך אני מבטל אותו בבקשה
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני 3 חודשים היה לי מסך כחול ונתנו לי בפורום איזה אפדייט לדרייבר והכל הסתדר .. עכשיו שוב.. לא יודע מה לעשות.. עזרה בשנית.. במעבדה שקניתי את המחשב אמרו לי שזה אשמתי בגלל שהתקנתי ווינדוס לא טוב ואני לא כזה מאמין להם כי הווינדוס עובד מעולה כבר 8 חודשים מה אומרים? http://www.siz.co.il/my/lhmozjktvtoh.jpg
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלומות שוכני פורום תמיכה, הבעיה שלי היא כזו : היום קניתי כונן דיוידי חדש (הישן כבר הפסיק לצרוב טוב) בכול מקרה , התקנתי את הכונן , מדליק מחשב ואז הבעיה ; המחשב לא עולה. המסך נשאר באותו החלון שבו הווינדוס עולה , שבו יש את הסמל של וינדוס אקס פי ולמטה יש את פס הטעינה שכול הזמן רץ משמאל לימין. וכך זה נשאר , חיכיתי בערך 5 דקות או כך (המחשב בדרך כלל עולה בתוך פחות מדקה) ועשיתי ריסט. ביקצור שיחקתי קצת עם הכבלים וכדומה , וזה קורה רק כאשר הכונן החדש מחובר. ניסיתי בלי הכונן הישן וכדומה. בנוסף שמתי לב כי כאשר החלון הראשון עולה , החלון המראה אילו כוננים יש לי ומהיא מהירות השעון של הCPU כאשר הוא מעלה את הנתונים של הכוננים , לוקח לו מעט יותר זמן מהרגיל. בכל מקרה בכדי שיהיה על מה לדבר א…
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
המחשב לפעמים קופא, פשוט קופא (ניסיתי כבר שמיכה ופוך.) כשזה קורה, העכבר לא זז, שום דבר לא זז או פועל, זה קורה מידי פעם ואני חושב שזה משהו שקשור למעבד.. בד"כ כשאני בדפדפן FireFox 4 או כשאני מתקין משהו או כשאני רואה סרט (בדפדפן ו בWMP) לפעמים כשזה קורה מגיע צליל מהמחשב, כמו הצליל הזה ששומעים כשלוחצים על הרבה מקשים בו-זמנית. הדבר היחיד שיש לעשות כשזה קורה זה לעשות Restart וזה כבר עולה לי על העצבים. וגם, נגיד והזזתי icon ושעה בערך המחשב נתקע ואני יעשה Restart הicon יחזור למקום שהוא היה בו לפני שהזזתי אותו.. אשמח לקבל את עזרתכם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שהמחשב שלי נשאר בדד מספר ימים בבית, חזרתי אליו לגלות שסאונד לא עובד. מיד הלכתי לחפש את הדרייבר של הכרטיס קול שלי (שמובנה על המאת'רבורד P4P800) חיפשתי ומצאתי , כאשר אני מנסה להתקין הוא מגיע ל100 האחוזים ואומר לי שהוא לא מזהה דרייבר! (ואני לתומי הייתי בטוח שזהו הדרייבר) ומציע לי לעשות ריסטרט ולהריץ את ההתקנה של הדרייבר שוב. כמו כן לפני זה מישהו הציע לי להתקין מחדש את המולטימדיה אדיו קונטרולר הזה אז עשיתי לו אנ-אינסטול בתקווה שהווינדוס שלי יתקין אותו מחדש טעות מרה...המחשב עם כל אתחול מחדש מציע לי להתקין את המולטימדיה אדיו קונטרולר הארור הזה - אבל הוא אינו מתקין אותו בטענה שאין לו אמצעים לעשות זאת (ייתכן שזה קשור בעובדה שהווינדוס שלי אינו מקורי). במנהל ההתקנים ליד המ…
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
המחשב עולה עד למסך של אינטל ונתקע שם, אפילו לביוס אני לא מצליח להגיע. המפרט: (לא יודע למה אבל הוא מעביר אותי לשרת) http://abuse.spd.co.il/index2.php אז העלתי תמונה היה 6600GT והחלפתי לX1950GT מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו לפני חודש בערך הכל התחיל..העכבר פתאום התחיל מעצמו לשנות את הרגישות שלו (sens..).. הוא ניהיה רגיש יותר או ריגש פחות כל כמה דקות..לאחר קצת זמן שזה קרה שמעתי שהווינדוס עושה שני ציפצופים כאלה כאילו הוא מצא חומרה חדשה או משהו התחבר/התנתק..(והעכבר לא התנתק או התחבר בדקתי טוב טוב)..ואז הוא עוצר את העכבר לכמה שניות העכבר לא מגיב..ואז הרגישות שלו עצומה או חלשה מאוד!! ואני פשוט לא מבין מה קורה.. בימים האחרונים זה ממשיך לקרות אבל עכשיו המצב לאט לאט ניהיה יותר גרוע..עכשיו גם הלד של העכבר האופטי שלי נכבה לכמה שניות..הווינדוס רושם למטה משהו עם בעיה לא הבנתי..ופעם אחת הוא גם רשם לי נמצאה חומרה חדשה..עכבר מיקרוסופט בלה בלה בלה..ואז העכבר חוזר לתפקד..ברגישות גבוהה או נמוכה, עכשיו ז…
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לפני שבועיים היה לי סוג של הפסקת חשמל בבית.לאחר ההפסקת חשמל ,המחשב לא הפסיק להדליק ולכבות את עצמו . כאמור לפני ההפסקת החשמל הייתה לי בעיה שפחות התלוננתי עליה כי היא לא הייתה מציקה יותר מדי. לפעמים שהייתי מדליק את המחשב הוא היה מכבה את עצמו ואז מדליק את עצמו ,לפעמים פעם אחת לפעמים פעמיים ולפעמים 3 ,ולבסוף הWINDOWS היה עולה. הדבר הראשון שחשבתי שהוא מקור הבעיה כבר אז,הוא הספק כוח.אז ביקשתי פה עזרה מזמן ולא ממש הצלחתי לתקן את הבעיה . בכל מקרה ,אחרי איזה 25 פעמים שהוא כיבה והדליק את עצמו הוא פשוט לא נדלק.נתתי לו מנוחה ונסיתי אחרי יום ואז שוב בעיה, הפעם הוא נדלק ונשאר עם נורה ירוקה(המארז) ,אבל המסך לא נדלק. ואז כבר לא ידעתי מה לחשוב,נסיתי להחליף מסך,וגם הוא לא נדלק,אחר כך החלפת…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, בגדול, הנה כל מה שקרה עד שהגעתי לנקודה הנוכחית: זה לא כזה קריטי לשאלה הנוכחית אבל אם אתם סקרנים אתם מוזמנים לקרוא, ואם לא אפשר לדלג לפסקה האחרונה. שידרגתי למחשב קיים ספק כוח וכרטיס מסך. הלוח אם היה ונשאר של HP ול-HP יש פיצ'ר שנקרא HP 3D Driveguard שנועד לנעול את ההארד דרייב ברגע שהוא מזהה נפילה של המחשב, זאת במטרה של למנוע פגיעה בהארד דרייב. הפיצ'ר הזה מגיע אך ורק עם לפטופים. איך זה הגיע למחשב שולחני פתאום? אינני יודע. אבל זה קרה בעקבות החלפת כרטיס המסך - לצערי אינני זוכר אם זה קרה בעקבות התקנת הדרייברים של כרטיס המסך החדש או שהבעיה צצה כבר קודם לכן, לאחר ההחלפה הפיזית של כרטיס המסך. בכל אופן, היות והמחשב שלי הוא אינו מחשב נייד, הפיצ'ר המדובר ע…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון אני מקבל "קפיאות" ומסכים כחולים. הקפיאות מתרחשות תמיד כשאני רואה SOUTHPARK באינטרנט באתר SOUTHPARK STUDIOS, אשר אני משער שפועל על פלאש. המסכים הכחולים לעומתם מתרחשים ברדנומואליות, בד"כ הם באים עם המילה "Ghidpnp.sys. מדוע המסכים הכחולים בשם הGhidpnp.sys מתרחשים? האם זו תקלת חומרה? מדוע יש לי קפאונות למשך זמן צפייה ממושך בSouthPark באינטרנט? מחכה לתשובה, אור כהן :
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-