תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי מחשב נוסף שהכונן הקשיח שלא פשוט מסרב להפעיל תWIN או לבצעה FORMAT. עם אני נגיד מפעיל סתם תמחשב, הוא כותב לי שהכונן לא קיים אבל בבאיוס הוא כן קיים, ועם אני מבצעה FORMAT הוא מגיע לחלון של בחירת כוננים לפירמוט ואז מופיע מסך כחול שאומר שהכונן פגוע,וירוסים,ויש לבצעה תיקון. עכשיו זה קורה כל הזמן ומה שמוזר בכל העסק הזה, שכשאני מחבר אותו למחשב שלי הכל עובד יופי ואפילו עשיתי לו FORMAT דרך המחשב שלי ומחקתי את שני הכוננים והפכתי אותם לאחד ועדין אותה הבעיה. וגם לפי הבאיוס הכונן הקשיח עומד על SLAVE שהוא מחובר דרך SATA,והצורב די וי די עומד על MASTER ומחובר על IDE ואי אפשר לשנות את זה יש רק שני אפשרויות או לחבר אותם כמו שהם עכשיו או לנתק תצורב כדי שהכונן הקשיח יהיה על MASTER…
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ברוב המקרים כשאני מתקין משחק כלשהו המחשב נתקע לי באמצע ההתקנה , אני רואה את מה שראיתי לפני שהוא קרס ושום דבר לא מגיב הדרך היחידה לצאת מזה זה לעשות ריסטרט. אחרי שאני מחזיר את המחשב למצב הנורמאלי ואני מנסה להתקין יש סיכוי שההתקנה תמשיך בלי להיתקע או שהיא תתקע שוב. המחשב בן חודש. קרה לי משהו שאולי קשור לזה אבל אני לא בטוח : כשהתקנתי את הוווינדוס (XP) הייתה הפסקת חשמל והייתי צריך להתקין שוב (אולי זה פגע במשהו) יש למישהו רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני מקווה שאני כותב את ההודעה בפורום הנכון, אז ככה - במחשב השני שלי אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, הסיבה לבעיה לפי מה שהבנתי מHOT היא שמשהו חוסם את המחשב מלייבא כתובת IP תקינה המודם תקין כי עכשיו אני גולש דרכו במחשב אחר. הכתובת IP שהמחשב השני מקבל היא משהו מוזר מאוד שהוא שילוב של מספרים ואותיות באנגלית. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום התקנתי במחשב ווינדוס ויסטה HOME BASIC המחשב עצמו דיי ישן אבל הותקן בו כבר ויסטה ממקודם ( אולטימייט) עקב כמה בעיות נאלצתי לפרמט ועכשיו כל כמה זמןמופיע לי מסך כחול ( רוב המסך דיי לא מובן , רואים מטושטש רק בחלק העליון קצת) העלתי דמפ: http://rapidshare.com/files/28525504...09-01.dmp.html הבנתי שזה קרה בעקבות בעיה בחומרה אבל עדין לא ניתחתי את זה מספיק טוב ...
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש התקנתי את הכל והכל היה טוב... ואחרי כמה זמן ראיתי הודעה מהכרטיס מסך שצריך להוסיף לו חיבור הספקת מתח נוסף.. אוקיי אחרי זה הדלקתי את המחשב ו... הוא לא עולה... הוא אומר כזה דבר: "Disk Boot failure. Insert system disk and press Enter" מה לעשות? מה קרה? תודה!!
-
- 9 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב הוינדוס נכבה אבל המחשב לאא .. איך לפתור את הבעיה הזאתיי ???
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
החלפתי זיכרון והארדיסקים במחשב.... במחשב 4 סלוטים של זכרון.. הוצאתי את אחד הזכרונות של ה256 ושמתי 512... יש לי עכשיו 1280 זכרון ddr400 והוספתי עוד הארדיסק אחד לאוסף... 3 הארדיסקים במחשב 40 40 80... מאז מהירות המעבד ירדה לי מ3.0 ל2.4.. למישהו יש מושג מה קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי כונן D שיש לו 100 גיגה.. תפוס לי 72 גיגה.. וכתוב שפנוי רק 16 גיגה.. חסרים לי 12 גיגה.. עשיתי שיראו תקיות חסרות אולי יש TEMP אבל אין.. מה עוד צריך לבדוק?
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי בעיה. נשרף לו הספק. הוא גרם בטעות לקצר והלך הספק. עכשיו הבעיה שהוא לא מבין בזה כלום והוא רוצה שמישהו מסמך יפתור לו את הבעיה. המחשב הוא מחשב ישן ואין לו מושג מאיפה. השאלה אם מעבדה של חנות מחשבים כלשהיא מתקנת מחשבים גם לאנשים שהם לא הלקוחות שלהם? או שאתם ממליצים על מישהו אחר שמתעסק בזה ושהוא מירושלים.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קיבלתי זיכרון חדש 512 מגה של קינגסטון שאותו הוספתי ל 512 מגה של מיקרון. לשניהם יש 400MHz ו CL3. וגם קניתי כרטיס מסך חדש - X800GTO של פאליט. טוב... אני משחק בניד פור ספיד מוסט וונטד ואחרי כמה שעות של משחק המחשב נתקע ומפסיק להגיב, הסאונד נכנס ללופ ואחרי כמה שניות מופיע מסך שחור. קרה לי פעם אחת שזה קרה ואחרי איזה 10 שניות זה חזר למשחק. אבל בכל הפעמים האחרות זה נתקע לגמרי. שום דבר לא מגיב למשל שאני לוחץ על ה num lock במקלדת הנורה לא נכבית... ממש הכל לא מגיב אפשר לעשות רק ריסט. למה זה? אני כמעט בטוח שזה לא בגלל הכרטיס כי זה לא נראה לי הגיוני שבגלל הכרטיס המקלדת לא תגיב. יש מצב זה הזיכרון? דוד שלי אמר לי שאולי זה בגלל שזה חברות שונות של הזיכרונות... אבל לא נראה לי כי זה ע…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיה אצל חבר.... מחשב חדש amd 3000 64bit לוח של abit kv8 guru radeon9600xt זיכרון ddr 500 512mb עכשיו, השאלה, הוא מדליק את המחשב, אחרי כ 5 דקות, הוינדוס קופץ למסך הכחול(מבינים למה אני מתכוון) ואו עושה רסטרט פיתאומי! מה זה לדעתכם?? בעיה בזיכרונות? הלוח אם?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעייה ואני לא יודע אם אני היחיד שיש לו אותה , שאחרי שאני מפעיל כמה וכמה תוכניות ביחד ה TaskBar נעצר ונתקע לכמה שניות , זה נורא מעצבן לחכות מתי שיש משהו שצריך להפעיל אבל ה TASK BAR קופא ולא מגיב ורק אחרי כמה שניות הוא משתחרר ואז אני מצליח ללחוץ עליו. למישהו יש פיתרון ? בתודה tiger
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני חדש כאן ויש לי בעיה...שאני פותח משחק או לפעמיים סתם זה עוצר לי הכל והליזר של העכבר מתחבה וזהו(העכבר -USB)...מה אני יכול לעשות?...זה דחוף...
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה בנייד של דל,שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל לטעון את הביוס ולפעמים הוא נתקע ואני צריך לכבות ואז להדליק שוב,לפעמים אני צריך לעשות את זה איזה 5-6 פעמים עד שהוא נכנס. בהתחלה חשבתי שאולי הוא מנסה להתחל ממקומות אחרים ורק אז מגיע להרדדיסק אבל בדקתי וזה לא זה, הכל בביוס ניראה בסדר,אבל זה עדיין קורה,אני לא נתקלתי בבעיה הזאת אף-פעם. אחרי שהביוס טוען הכל בסדר,הכל רץ סבבה,זה רק הבעיה זאת. אשמח לעזרה, יהונתן.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אתם יודעים מה זה, יש לי מין בעיה כזאת בגרפיקה יש לי מין פסים כאלה בכל המסך בצבע תכלת (לא שהמחשב שלי ישן מידי או מהירות) והתקנתי מלא דרייברים מחקתי ..כל דרך ולא הלך המשחיקם עובדים מהר רק הגרפיקה על הפנים ממש .. NVIDIA GeForce4 FX5200 אז רציתי לדעת אם מישהו מכיר את זה ויודע מה אפשר לעשות כדי לתקן תודה ענקייית
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
כשני מדליק את המחשב הוא מגיע לשולחן עבודה ואחרי כמה שניות מופיע לי מסך כחול ורשום בו הרבה דברים ואחרי שניה המחשב מפעיל את עצמו מחדש כך שלא הספקתי לקרוא מה שרשום שם,ממה שהספקתי לראות היה רשום שם משהו עם MEMORY. יכול להיות בגלל ששיניתי את הזכרון מ2T ל1T? כי בהתחלה ששיניתי(לפני שבועיים) לא קרא כלום ורק עכשיו זה קורא.זה יכול להיות בגלל זה? כעת אני מדבר מהמחשב הישן כי אני לא יכול לעשות כלום במחשב החדש. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, השבוע קניתי מחשב חדש מפרט : i7 2600 x2 radeon hd 6950 (crossfire) 8gb ram 1600mhz x1 HD 750TX corsair PSU מאז שחיברתי את המחשב ישנו רעש מאוד מאוד מעצבן שנשמע כמו חריקה, בהתחלה חשבתי שזה מגיע מהכרטיסי מסך אבל ככל שבדקתי יותר ויותר זה נראה שזה מגיע מהספק כוח, חדש מהשקית ואמור להספיק למחשב (עם כי גבולי במאמץ גבוה) אבל הרעש ממש מעצבן ומדאיג ואני חווה תקלות בכרטיסי מסך כתוצאה מזה (למשל באיזה שהוא שלב נכבה לי הCROSSFIRE פשוט אחד הכרטיסים ביטל את עצמו) אשמח לקבל עצות או פתרונות, כרגע הדבר היחיד שאני מסוגל לחשוב עליו זה לחזור לחנות ולבדוק את הנושא, תודה.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב. קודם כל, אני מתנצל שהכותרת לא מספיק אינפורמטיבית, זה פשוט משום שאין לי מושג מה הבעיה, קל וחומר איך לתקנה. אז ככה, אתמול המחשב עבד בסדר גמור, כיביתי אותו והכל היה בסדר. היום בבוקר הדלקתי אותו, על המסך הופיעו ההודעות הרגילות(Nvidia corp, 256Mb.... Western Digital X Gb S.M.A.R.T Enabled No בלה בלה בלה) ואז... חושך. המסך פשוט שחור, שום דבר לא עולה... חיכיתי 10 דקות, חיכיתי שעה, חיכיתי 8 שעות, כלום. ניסיתי להתעסק עם הביוס(לשחזר הגדרות, לשנות סדר בוט) ושום דבר לא שינה כלום... אני די "שולל" את הכרטיס מסך והמסך, שכן טרם מתי שהמערכת הפעלה צריכה לטעון עצמה הכל עובד פיקס, כנ"ל בביוס. אבל אני לא מצליח למצוא שום דבר אחר... בביוס הוא מזהה את ההארד דיסקים ב…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ל כרטיס מסךNVIDIA GeForce FX 5200 והדרייבר שלו מותקן זה עבד טוב עד לפני כמה ימים עד שהתחילו להופיע לי מסכים שחורים כשאני מפעיל את המחשב(כל פעם) בחלון שרשום windows xp והדבר הכחול הזה שזז מופיע לי מסך שחור לשנייה והמסך חוזר ושהווינדוס כבר טעון(כשמופיע לי שולחן עבודה)אז גם מופיע לי מסך שחור לשנייה וכשאני מפעיל את המשחק מייפל סטוריי אז מופיע לי מסך שחור עם הודעה כחולה כזאתי שרשום בה OUT OF RANGE 165.5khz /239hz כשמחקתי את הדרייבר של המסך זה עזר לא מופיעים לי מסכים שחורים אבל כשאני רוצה להפעיל משחקים אז אני לא יכול בגלל שלא מותקן הדרייבר של התוכנה מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש לכול העוזרים
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הוצאתי עכשיו את הגוף קירור של המעבד ואני לא מצליח להרכיב אותו כמו שצריך. לגוף קירור יש 4 קליפסים מסתובבים. שאני לוחץ את השניים שלמעלה אז השניים שלמטה יוצאים וההפך הגוף קירור לא מליח לילחוץ את כל הקליפסים ביחד . מעבד I5 לוח אם ASUS P7P55-M זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל זה המפרט שלי [table][tr][td] [/td] [td]Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Gigabyte GA-Z68AP-D3[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Coolermaster HAF 932 Black[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Seagate 2TB Sata 3 32MB Barracuda LP 5900RPM[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Corsair 120G SandForce 1200 Forse series Sata3[/td] […
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בד"כ כשהמחשב נדלק עולה ישר מידע על המעבד זיכרון כוננים קשיחים/אופטיים וכו'... או שבמקום כל זה עולה פשוט לוגו של היצרנית של הלוח. אצלי לא עולה לא זה ולא זה.פשוט מסך שחור כשלמטה מימין כתוב AB לכמה שניות וזהו. האם זה קשור לכרטיס מסך המובנה? חרשתי את הביוס ולא מצאתי את ההגדרה שאמורה לקבוע מה להציג בהתחלה... לוח: הקונפיגורציה השמאלית. http://www.intel.com/design/motherbd/wh/wh_available.htm
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
קניתי צורב dvd חדש של LG אבל כל פעם שאני מנסה להתחיל צריבה הוא נכשל וכותב לי את הבעיה הבאה: DMA-drvier error, CRC error D: HL-ST DVD-RAM GSA-H54N תודה מראש למי שיוכל לעזור... נ.ב. שמרתי באחד הנסיונות גם את קובץ ה-log אז הנה הוא: 5C80001080100000000247825696 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 12:54:32 NT-SPTI used Nero Version: 7.0.1.2 Internal Version: 7, 0, 1, 2 Recorder: <HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H54N>Version: 1.00 - HA 1 TA 0 - 7.0.1.2 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : via Inquiry data (1) ->…
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי 2 מערכות הפעלה על המחשב.... עכשיו הבעיה היא שהראשית היא VISTA והמשנית היא 7,ולפעמים אני עושה ריסט, המערכת הראשונה שעליה הוא "עומד" היא ה-7 וכדי לבחור את הVISTA צריך מקלדת ישנה ולא USB,וכל פעם אני צריך לחבר את המקלדת מהמחשב השני,וזה מעצבן,חוצמזה שאני רוצה שהויסטה יהיה ראשון ולא ה-7..... מה צריך לעשות ?....
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי 2 מערכות הפעלה ולפני הפרמוט שעשיתי היום תמיד זה היה שואל אותי לאיזה להכנס, לוויסטה או XP. והיום עשיתי פירמוט לXP וזה ישר נכנס לXP בלי לשאול. מה עושים? :s05:
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-