עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rvlinik,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס קול asus hdav 1.3 מסך flatron m2380d רמקולים דיגיטליים של לוגיטק קניתי אתמול כרטיס מסך r7950 של msi יש לי בעיה עם ה hdmi הקול לא יציב, הרמקולים הדיגיטלים לא מראים נורת dolbi digital יציבה הקול עובד אבל לא בדרך שהייתה פעם שזה יציבות, המסך נכבה לפעמים והקול סדוק בנוסף כשמתי סרט הציור היה מעורפל במידה מסוימת המשחק סקיירים עובד עם נורה יציבה אבל הוא מקרטע ולה עובד יפה אשמך לעזרה אם ההתקנה מהקהילה תודה ולדימיר

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  2. ברשותי 3 מחשבים מסוג פנטיום 4 בדגמים שונים 2 מתוכם בעלי מערכת הפעלה XP HOME ואחד XP PRO - כולם בעברית עם כל העדכונים ו SP3 בחדר אחד מחשבי הXPHOME אינם מצליחים לייבא כתובת רשת אבל ה PRO עושה את זה בגדול בחדרים האחרים המחשבים פועלים כראוי ומייבאים כתובת ללא בעיה הרשת היא רשת חוטית תודה מראש

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  3. http://www.2shared.com/photo/ZQEWUZF7/526687_3829161891269_134449768.html אז ככה קניתי היום מחשב חדש והופתעתי לגלות שאין את החיבורים האלו שמצורפים בתמונה בכדי שאוכל לחבר את הרמקולים שלי למחשב. אנא מכם אם יש משהו שיודע אם יש איזשהו מפצל שאני יכול לקנות בכסף שיגיד לי את השם של המפצל תודה רבה למי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  4. ממתין לתשובה. תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by ARIK1984,

שלום הוינדוס לא עולה לי הוא מגיע עד הטעינה שלו וכשהוא אמור להראות את שולחן עבודה הוא לא מראה כלום גם במצב בטוח אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  6. כשאני מפעיל סרטים של 720P ומעלה הצג של המסך ניהיה שחור לשנייה ונדלק ואז הסרט מתחיל לעבוד וכשאני יוצא מהסרט שוב זה חוזר על עצמו . לא מופיע לי שום שגיאה או משהו . כרטיס המסך שלי זה 570GTX והוא מעודכן . דרך אגב,כשהוצאתי את הכרטיס מהמחשב הבעיה לא קרתה,יכל ליהיות שזה בגלל שיש לי כרטיס מובנה על לוח האם ? בעבר פתחתי אשכול : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528647.0 וביצעתי פירמוט,לאחר הפירמוט הבעיה לא קרתה בכל הסירטונים ועכשיו שמתי לב שזה קורה לסירטונים בעלי P גבוהה . תודה .

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  7. Started by ScreameR,

היום ניתקתי את המחשב מהחשמל כדי לסדר את החוטים מתחת לשולחן. כשהחזרתי את החשמל החלו להופיע מסכים כחולים, ממש כמו האלו שהספקתי לשכוח, בטווח של שעתיים כבר 4-5 BSoDים. לא התקנתי כלום חדש, הן מבחינת חומרה והן מבחינת תוכנה. מה פירוש המסך הכחוחל הזה? זיכרון RAM תקול? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by kola,

שלום לכולם, לאחרונה אחד מהארד דיסקים שלי נדפק ביצעתי לו גיבוי וכעת אני מנסה להתקין מערכת הפעלה על אחד מהארד דיסקים המחוברים למחשב, אני מדליק את המחשב מחדש וטוען BOOT FROM CD, ובמהלך הטעינה המחשב אומר שהוא לא מזהה את הCD-ROM החלפתי בין כל החיבורי SATA שקיימים לי בלוח אם, והתופעה עדיין קוראת, חיברתי גם CD-ROM בחיבור IDE אותו הוא בכלל לא מזהה. מידי פעם הביוס גם לא זיהה בכלל את הCD-ROM, אשמח להמלצות והכוונה מה לעשות או ממה זה עשוי לנבוע ביצעתי ניתוק לכל החומרה במחשב והתחלתי בחיבור שלה שלב שלב, והתופעה ממשיכה לקרות, כרגע אני משער שזה מהלוח אם כנראה. דגם של הלוח אם: Asus M3N78-EMH HDMI

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by golesh77,

שלום חברים: נתקלתי בבעיה שטרם פגשתי.מסך המכב מחשיך ואינו מציג.גם ב REBOOT לא ניתן לראות כלום (הכוונה לתהליך ה BOOT).המסך נראה תקין ועובד, בדקתי אותו על מחשב אחר, ובדקתי גם על המחשב הבעייתי עם מסך ממחשב תקין, והתופעה עודנה קיימת. איייני יודע אם זה קשור, אבל לאחר שהוצאתי את הסוללה מלוח האם, הדלקתי, והחזרתי את הסוללה, המסך נדלק שוב.אולם לאחר שכבה המסך שוב לא הצלחתי לחזור על תהליך הוצאת הסוללה. כמו כן, כאשר המסך "משתף פעולה" הוא עובד ומציג גם לאחר עליית מערכת ההפעלה.ולאחר שעה או יותר, התופעה חוזרת. רעיונות ? תודה מראש (-:

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by Sh0n,

שלום יש לי בעיה שאני לא מצליח לחבר את הזיכרונות בלוח אם P31DS3L בDUAL CHANNLE זאת אומרת שאני מחבר אותם הם לא מגיבים. לכן חיברתי אותם כל אחד בערוץ אחר. מה עושים? אני רוצה לשים 3GB בWINDOWS 7 ואני לא יכול !!! תודה לעוזרים. הזיכרונות תקינים בדקתי את כולם !

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  11. יש לי מחשב חדש, והתקנתי עליו היום windows 7 32bit ואין לי גישה לרשת הביתית כשאני מחבר אותו לכבל רשת (הוא מראה כאילו הכבל מנותק למרות שהכבל פעיל ויש נורה מאחורה שמראה אורות בנקודה שהכבל מחובר אליה). הניחוש שלי הוא שמדובר בבעיה של דרייברים וצריך להתקין אותם על מנת לגרום לווינדוס להכיר את החומרה שלו ולקלוט את כרטיס הרשת המובנה בלוח האם. הבעיה היא, שאני לא מצליח למצוא בשום מקום הורדה לדרייברים של הלוח אם (DP55WG) כשאני נכנס לאתר של אינטל לאזור ההורדה של הדרייברים אני תמיד מגיע לאותו עמוד של page not found ואני לא מצליח למצוא שום הורדה אלטרנטיבית. אין לי את הדיסק המקורי של הדרייברים, והיות שהמחשב עצמו לא מחובר לאינטרנט אני לא יכול להריץ עליו תוכנות למציאת דרייברים חסרים. למישה…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by xxxlr1,

אוקיי אז בזמן האחרון המחשב שלי מאוד רועש.. אחרי שגיליתי שהבעיה באה מהמאוורר של הכרטיס מסך ניסיתי לשמן אותו עם WD 40 אבל זה לא עזר.. מה הבעיה ומה כדאי לעשות?? תודה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by fakeman,

ערב טוב אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב דרך HDMI במקום דרך כבל אופטי כדי לתמוך בפורמטי אודיו HD. הבעיה שהמחשב לא מזהה את הרסיבר לאחר החיבור הוא ממשיך לרשום HDMI לא מחובר. זה אחרי עדכון דריבר כרטיס המסך ואחרי שעברתי כמעט על כל פוסט אפשרי בנושא בפורומים מחו"ל. ניסיתי 3 כבלים שונים של HDMI כדי לוודא שאין בעיה בכבל. חשוב לציין שאתמול הצלחתי לשמוע סאונד דרך HDMI אבל אחרי RESTART של המחשב הסאונד נעלם וכתוב ש HDMI לא מחובר בהתקני הקול. מה לעשות? כרטיס המסך:SHAFFIRE HD5870 תודה מראש

• 18 תגובות
    • 7.4k צפיות
  14. Started by Vlad3,

יש לי בעיה שכשאני מפעיל משחק או שיש החלפה אוטומטית בפלייליסט ביוטיוב המסך נקרע לשנייה וחוזר כמו ארטיפקט אני פוחד ללא טיפול של הבעיה יהרסו לי ככה המסכים אחד 19 אינצ והשני 22 ואני משתמש בטכנולוגיה של AMD עם 5850

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dj-ariel,

שלום , קודם כל אציין שאני כרגע בSAFE MODE עם הNETWORK כי המחשב לא מחזיק לי מעל כמה דקות עד שהו נתקע הוא עושה ריסטרט ללא מסכים כחולים שבהגדרה הורדתי את הסימון להפעיל מחדש בעת שגיאה... המפרט שלי :זה מערבולת מגעילה ש ACER ASPIRE X1700 כרטיס מסך ATI READON HD3500/4000 אחרי שחפרתי בכל מיני פורומים בעולם עם בעיות דומות לא הצלחתי לתקן אני אציין קודם שבעבר שנה אחורה בערך היו לי בעיות של מסכים כחולים ובלאגן מה שעשיתי זה פרקתי את המחשב, החלפתי את הדבק/משחה המיוחדת מתחת למאוורר וחברתי אותו ואיכשהוא רק זה עזר והמחשב היה טוב בלי אתחולים עד לא מזמן . ביומן ארועים יש לי שגיאות קריטיות KERNEL-POWER 41 אחרי חיפושים נסתי כל מיני פתרונות כמו : עדכונים של WINDOWS + דרייברים בדקת…

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by amitbl,

Radeon HD5770, Catalyst 2012.0214 2 מסכים - 19' 4:3, ועוד אחד 22' 16:10. אני רוצה להשאיר את שולחן העבודה כברירת מחדל על המסך הקטן (כלומר להשאיר בו את הטסקבר וכו'). -אבל- אני רוצה שכשאני מפעיל משחק אז הוא ירוץ כברירת מחדל על המסך הגדול. יש דרך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by ztakram,

כאשר אני מחבר כרטיס קול עם חיבור USB לפעמים לאחר מספר שניות או דקות של עבודה ולפעמים זה קורה באותה השניה והמחשב פשוט נתקע ואין לי שום ברירה אלא לעשות לו ריסטרט. הכרטיס עבד בחצי שנה האחרונה ללא שום בעיה והתחיל לעשות בעיות לפני שבוע. שאר התקני הUSB (עכבר,מקלדת,מצלמה) עובדים בסדר. קראתי כי בד"כ מקור הבעיה הוא בכבל לא תקין או בבעיה בספק הכוח, מה שהזכיר לי שבאמת לא מזמן היתה בעיה עם הספק - המחשב לא נדלק ורק לאחר מס' רב של "מכות חשמל" הוא נדלק. אני אודה למי שיוכל לאתר באמצעות נתוני המתחים של המחשב האם באמת קיימת בעיה בספק. [table][tr][td][/td][td] [/td][td][/td][td]CPU Core [/td][td]1.14 V [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]+2.5 V [/td][td]1.92 V [/td][/tr]…

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  18. Started by !!LIDOR,

שלום ! כשאני מכניסה דיסק לכונן E, המחשב לא קורא את הדיסק בכלל.... איך ניתן לטפל בזה ? כמו כן, זה כונן E תודה !

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  19. המחשב שלי מחובר לTV בכבל HDMI, בכל פעם שאני סוגר את הטלויזיה כרטיס הקול עובר ל "Realtek Digital Output(Optical)" הבעיה שאינני מסוגל לחזור ל AMD HDMI Output בגלל שהוא not plugged in ואני נאלץ לכבות והדליק את המחשב מחדש.. אשמח לעזרתך..מצ"ב תמונה. (עשיתי עידכון ל CCC)

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  20. שלום התקנתי כרטיס מסך חדש מדגם 560TI, התקנתי את הדרייבר המעודכן. חיברתי את הכרטיס לספק כוח ככה שחיבור 6 פין אחד הוא הרגיל של הספק ועוד אחד מקבל מתח משני מולקסים שיושבים כל אחד על צמה אחרת של הספק. הספק הוא סיסוניק 520 וואט ככה שהוא מספיק לכרטיס הזה. הבעיה היא שיש לי קריסות מוזרות מידי פעם ולא ממש הצלחתי לעלות על התבנית שלהן אם יש. מה שכן זה קורה בדרך כלל שהמחשב והכרטיס מסך בכלל לא בעומס למשל זה עוד לא קרס לי במשחק עמוס או סרט או משהו אלא סתם עבודה באינטרנט או בדסקטופ ככה שלא נראה לי שזה מהכרטיס מסך עצמו. זה קורה יותר לדעתי בתחילת העבודה שהמסך יוצא ממצב חיסכון באנרגיה אני חושב

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  21. להלן מפרט המחשב (נקנה לפני כחודש) 2400 core i-5 4g*2 hynix 1333mhz ddr3 z68x-ud3h-b3 hd 7950 3gb ddr5 OC seasonic x-660 1tera.. win7 64bit אז ככה אני משחק גם MW3 וגם BF3 והבעיה שבשבוע וחצי האחרונים יש ירידה ברמת הביצועים ב MW3...כל פעם שאני מדליק את המחשב ומתחיל לשחק המשחק עובד סבבה וחלק והכל טוב... הבעיה שאני יוצא מהמשחק ונכנס אליו אחרי חצי שעה זה עובד עם תקיעות קלות ולעומת איך שהמשחק עובד כשאני מפעיל את המחשב זה בלתי נסבל לשחק ככה...רק שאני עושה ריסטרט למחשב המשחק שוב פעם עובד חלק. יש לציין שהבעיה היא גם במולטי וגם בסינגל. כבר ניסיתי כמעט הכל. להסיר ולהתקין מחדש. בדיקת ווירוסים+אנטיספיירוור+Ccleaner. העברתי גם את הערכת נושא של הווינדוס ל Basic...(נדמה כאילו זה עבד יום א…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום לכולם, רכשתי מסך LG E2342T כשאני מחבר את המסך בחיבור VGA הכל עובד מצוין אבל כשאני מחבר עם כבל HDMI-DVI אני מקבל על המסך את התצוגה עם צבעים נגדיים (נגטיב). מישהו יודע מה ניתן לעשות? האם הבעייה בכבל או במסך? אני מחבר למסך, לפטופ HP, הבעייה חוזרת בשני לפטופים שונים. שניהם HP אחד WINDOWS 7 השני ויסטה תודה.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  23. בן משפחה שלי הוא רופא והוא התחיל לעבוד על מחקר על המחשב הישן שלו שכל מה שאני יודע עליו זה שיש לו פנטיום 3 וחלונות 2000, ביום בהיר אחד כאשר בן משפחתי הדליק את המחשב במקום לטעון את תכנת החלונות כרגיל נכתב על המסך שיש להכניס את הדיסק המקורי וללחוץ על R הבעיה היא שהדיסק המקורי כבר שנים איננו בנמצא ושאלתי היא זו: האם יש דרך לתקן את הבעיה ללא שימוש בדיסק המקורי? באם התשובה הייתה שלילית היכן ניתן להשיג דיסק מקורי? בהינתן שיש למחשב יציאות USB האם ניתן לחלץ את המידע שעל הקשיח (שנפחו פחות מ 8GB ) על אף שתכנת החלונות לא עולה? תודה מראש מר. מישהו

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  24. יש לי מחשב נייד של Asus מדגם G73Sw עם Windows 7 64 Bit וכשאני סוגר את המסך הוא ממשיך לעבוד כרגיל למרות שהגדרתי לו להיכנס למצב שינה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, levelone.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. רכשתי סט hyperx 2*2G להחלפה במחשב שלי, הכנסתי אותו המחשב זיהה את הזיכרון אך הוא לא הגיע לשלב של מערכת ההפעלה, ניסיתי להחזיר את הDIMM הישן והבעייה נמשכה. איפסתי את ה BIOS ע"י ניתוק מהחשמל והוצאת הסוללה ועדיין המחשב תקוע בשלב הראשוני של Detecting IDE Drivers... ולא מאפשר כניסה לBIOS עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים