עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום! יש לי בעיה כזו: כל פעם שאני מפעיל את חלונות (XP SP2 באנגלית), מסך הטעינה נגמר, אני שומע את המאוור מתחיל לרוץ מהר יותר ופתאום מופיע מסך כחול ומיד אחריו המחשב עושה REBOOT. אני חושב שמדובר בתקלת תוכנה כי כרגע אני גולש מאותו מחשב ופשוט התקנתי את מערכת ההפעלה על דיסק קשיח אחר למרות שגם כאן מידי פעם יש מסך כחול וריסט פתאומי, בד"כ כלל כשאני מפעיל תוכנה כבדה. הרצה של MEMTEST 86+ במשך כמה שעות טובות העלתה 3 שגיאות. ניסיתי לבדוק טמפרטורות, של הכרטיס מסך הייתה קצת גבוהה אז ניקיתי את המארז והמצב השתפר אבל הבעיות עדיין מופיעות. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  2. יש לי לוח אם ABIT IP35-E. בביוס הנלווה ללוח האם, בסעיף BOOT ORDER מופיעה האפשרות SATA CDROM. הDVDRW שלי הוא מסוג IDE, ולמרות שהוא מזוהה ופועל מצויין ברגע שהמערכת עלתה, אני לא יכול להשתמש בו עם דיסק התקנה של מערכת ההפעלה (ניסיתי. לא עובד). איך פותרים את הבעיה? חבל לי לקנות כונן SATA רק בשביל זה, ואין לי ממי להשאיל כונן USB חיצוני.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  3. המחשב די חדש 750 5 I Mainboard : Gigabyte P55A-UD4 Monitor Type : Dell Computer Alienware2310 ocz DDR3-SDRAM PC3-8500 2*2gb Western Digital 500gb: WDC WD5000AAKS-75YGA0 Hitachi HDT721010SLA360 1000gb Optiarc DVD RW AD-7200A gainward GeForce GTX 460 *2 SLI seasonic m12II-620 bronze active pfc 620w modular windows 7 64bit שאני לא משחק אין בעיה, אך כשאני משחק בבאטלפילד ומשחקים כאלה בסגנון פתאום מופיע לי מסך כחול שמופיע למטה וישר המחשב עושה ריסטרט... זה קורה תמיד אחרי 15 דקות חצי שעה של משחק.. מה יכולה להיות הבעיה!? אנא עזרו לי תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by Pronix,

חבר שלי קנה מחשב חדש וקיבל אותו היום, הוא קנה את הכל בחלקים ככה שהוא צריך להרכיב הכל לבד, קיצר הלכתי אליו עזרתי לו להרכיב הכל, מחברים לחשמל ומפעילים אותו המאווררים עובדים אבל לא רואים תצוגת מסך והמקלדת ועכבר לא פועלים(המסך המקלדת והעכבר פועלים הם מהמחשב הקודם שלו), אין לי מושג מה הבעיה כי חיברנו הכל כמו שצריך לפי הספר של הלוח. עוד משהו חדש: יש לו אור אדום מהכרטיס מסך יכול להיות התראה יכול להיות גם ליופי אז לא יודע.. עריכה: סידרנו את הבעיה של התצוגה והתקנו וינדוס XP, עכשיו חבר שלי אומר לי שהמחשב ניתקע לו ליפעמים לגמרי ויש לו מסכים כחולים המחשב: Logitech Mouse MX Revolution Laser Cordless USB, Zwart Conceptronic Speakerset Lounge'n'LISTEN 5.1 5.1, Zwart Acer TFT AL19…

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by shoomil,

משחקים עובדים טוב עד לקטע מסויים ופתאום מתחילים לעבוד בשיא האיטיות זה קשור למחשב ? או שזה יכול להיות קשור גם למשחק ? יכול להיות כי לא התקנתי את הPATCH שאמור היה להתקין בגלל זה זה איטי? ואני סוגר הכל לא משאיר שום תוכניות פתוחות אפילו לא מחובר לאינטרנט והמשחקים פשוט איטיים מפרט של המחשב שלי : PENTIUM ® d cpu 3.00 ghz ram 2.00 gb .2.99 ghz כרטיס מסך NIVIDA GEFORCE 8400GS

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  6. Started by shoomil,

הרבה משחקים עובדים לי איטיים התקנתי Desperados זה עובד טוב עד לקטע מסויים ופתאום נהייה איטי למה זה? יש לי 2 גיגה זכרון RAM ואחלה מעבד וזה משחק יחסית שהיה עובד לי בפנטיום שתיים גם למה זה איטי ומזה PATCH למשחקים ? אולי זה קשור ? בבקשה עזרה אני מתחרפן אני לא יכול לשחק כלום המשחק הזה זה רק דוגמא

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by tood,

היי חבריה, המחשב נדלק ל 5 שניות ונכבה לפני שמגיע להפעלה. ניתקתי את הכל והשארתי רק חיבור ספק,זה לא פתר את הבעיה. החלפתי את הספק ,זה לא עזר. ניקיתי את המעבד ואת כל המחשב. מה הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 15.3k צפיות
  8. היי חבריה, המחשב נדלק,מתחיל העלאה ,מגיע למסך השחור בו האפשריות להכנס לוינדוס "נורמל"-ואו במצב "בטוח" ואז הוא מאתחל מחדש אינו מגיע להעלאת מערכת ההפעלה. מה הבעיה ומה הפתרון? בעיה נוספת: ברגע שהמחשב מתחבר לחשמל הוא מתחיל לפעול,כאילו אין כל השפעה מכפתור כיבוי והדלקה,האם זה קשור? תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  9. המחשב נתקע קופא לא זז חדש מIVORY עבר רק חודש מאז שקניתי אותו זה בעיה במחשב ? או שיכול להיות וירוס או משהו בווינדוס שהתקנתי ?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by guylederer0,

אהלן יש לי בעיה ממש מציקה שאני לא מוצא לה פיתרון אני משתמש בלוח ASUS HERO Z87 ויש לי אוזניות עם מיקרופון מובנה ... הבעיה שלי היא כשאני בTEAMSPEAK אז כשאני מדבר שומעים את כל רעשי הרקע של המחשב ( כמו דיבורים של אנשים אחרים רעשים של משחק או של סירטון וכ'ו וכ'ו ) ניסיתי לעשות הכל כדי לסדר את זה אבל משום מה המחשב "מקליט" גם את רעשי הרקע ... ניסיתי להתעסק אין ספור פעמים בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס קול בנוסף בהגדרות של הווינדוס ללא הצלחה ... אשמח לעזרה ! גיא

11. שלום אני מנסה לחבר הארד דיסק בנוסף לקיים. שני הארדיסקים מסוג סאטא SATA אחד 80 ג"ב והשני 160 ג"ב הווינדוס מותקן על ה80 יחד עם שאר התוכנות מאחר ש SATA לא צריכים ג'אמפרים אז אני פשוט מחבר אותם רגיל הבעיה שהמחשב לא מזהה את ההרדיסק שאני רוצה לצרף אבל בBIOS SETUP הוא כן מזהה את ה160 בתור THIRD IDE MASTER ואת ה80 FOURTH IDE MASTER ההארדיסק של ה160 מוגדר הכל על אוטומט 32BIT DATA TRANSFER הוא מוגדר על DISABLED מה עושים איך עושים שהמחשב יזהה את ההארדיסק החדש? תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by davenos,

מה עושים? כשאני עושה הגדרות של המסך עצמו הצבעים בסדר . חוץ מזה הכל צהבהב , גם כשהמחשב עולה גם הווינדוס, הכל... זה קרה בפתאומיות , לא שמתי לב מתי , לא הייתי ליד המחשב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Ac-Boy,

המשחב של אחי נראה שהלך כפוט. מפרט: מעבד אינטל 1.6 400 MX/MX 256 RAM 80G הארד דיסק לוח אמ לא ממש יודע. עכשיו, המחשב נדלק עובר את המצב התחלתי הרגיל ועובר את המצב הטעינה של הווינדוס שכזה שלושה קווים כחולים זזים, ואז זה נעשה מסך שחור ורק העכבר באמצע.. ולמתעניינים יש לו משתמש עם סיסמא, לשם זה לא מגיע. בבקשה זה ממש דחוף.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by lesForce,

שלום לכולם! בשבוע האחרון, כאשר אני משחק אני ניתקל בתקיעות במחשב ולאחר זמן מה שהמחשב נשאר תקוע עולה מסך כחול. העלתי גם תצלום של הבעיה. מה לדעתכם הבעיה? זו בכלל בעיה בתוכנה או בחומרה? הרצתי גם חיפוש ואמרו שכדאי לפרמט, אבל הייתי מעדיף לנסות לפתור את הבעיה כי לפרמט עכשיו זה די סיפור והייתי רוצה להימנע מזה כמה שניתן... תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  15. בחלק מהמשחקים זה קורה וחלק מהמשחקים עובדים איטי תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-1539479911.JPG תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  16. שלום ברשותי מערכת וינדוס 7 64BIT לא מזמן עשיתי פירמוט ועכשיו שמתי לב שכשאני רוצה ללחוץ על SLEEP אז זה לא מאופשר (כתוב באפור) מישהו נתקל בתופעה? לעומת זאת הופיע לידו מצב חדש שלא ראיתי שנקרא HIBERNATE ואותו כן ניתן ללחוץ.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  17. שלום, הבעיה שלי היא שכל משחק שאני מריץ אחרי 5-10 דקות מתחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת (לא ניתן לשחק). מדובר ממש על כל משחק שאני מתקין וזה קורה באופן עקבי אחרי 5-10 דקות של משחק. אם אני יוצא לגמרי מהמשחק ומעלה אותו מחדש, התופעה חוזרת. כלומר: אני יכול לשחק נורמאלי עוד 5-10 ואז שוב קצב הפריימים יורד והמשחק נהיה איטי להחריד. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA וזה לא עזר המעבד במחשב הינו: Intel Core 2 Duo כרטיס המסך הוא Nvidia GeForce 8600 GT (גרסת דרייבר: 8.17.12.5721 הכי חדש) אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  18. שלום ! מפרט המחשב שלי: P4 2.66Mhz זכרון 256MB ASUS - לא זוכר בדיוק איזה, אבל אני זוכר שיש לו חיבור AGP X4 RADEON 9600 Pro 256MB DDR כרטיס מסך ורשת מובנים. ושתי צורבים. עכשיו המחשב אצלי חצי שנה, ומאז שקניתי אותו, לא היה לי רגע אחד של שקט. הבעיה העיקרית: משחקים נתקעים (מסך קופא), עושים ריסט למחשב, מקרטעים (בחלק מהמשחקים). עכשיו בשביל לפתור את הבעיה החליפו לי במעבדה ספק, מעבד, כרטיס מסך, הארד דיסק, מה לא... תחילה היתה הבעיה קוראת אחרי דקות ספורות של משחק, אך היום במשחקים כמו קונטרסטריק לוקח מספר שעות (2-3) עד שהמשחק נתקע, ובמשחק STREET LEGAL RACING אני יכול לשחק רק כשעה עד שעה וחצי. עכשיו פתחתי את המחשב ועשיתי בדיקת חום: מסתבר שבמשחק קונטרסטריק, רזולוציה 1600X1200 גרפיקה על …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני משחק בHITMAN הראשון והמחשב שלי חדש אחרי פירמוט זה עובד טוב מהר ושיש איזה משימה דוגמא שאני מתחיל לחנוק אנשים אז זה מתנתק מהמשחק למה :bash: ? תודה לכם

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by A1eX,

פתאום נעלם לי הסאונד במדיה פלייר 10, יש לציין שלא התקנתי שום תוכנה שקשורה לסאונד ורק אתמול הכל היה בסדר...

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  21. Started by tal5870,

שלום,יש לי דיסק קשיח פנימי של WD וביצעתי בדיקת דיסק קשיח ע" שתי תוכנות תמונות: והתמונה שניה מהתוכנה MHDD האם זה אומר לרוץ ולקנות חדש או להשאר איתו?

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. שלום רב ! אני קניתי דיסק קישח בנפח של 250 והתקנתי עליו מערכת הפעלה עם SP2 ואני כאשר אני מכבה את המחשב בשבלב של "שומר את ההגדרות שלך" הוא ממתין שם 3 דקות בערך ורק לאחר מכן הוא מבצע כיבוי למערכת. ואני זוכר שלא היה לי כזה דדבר בדיסק הישן שלי.. אין לי מושג מה הבעיה ואני התקנתי מחדש מערכת הפעלה.. מה יכול להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  23. שלום חברים, לפני מספר ימים החלטתי לנקות את המחשב לאחר שחודשים לא עשיתי כך עקב הצטברות אבק עצומה. המחשב אצלי דולק כל הזמן רצוף במשך כמה חודשים בגלל הקלטה רצופה של מצלמה נסתרת. כשהתחלתי לנקות הייתי חייב לפרק כמה רכיבים אבל בגלל שאין לי כל כך מושג החלטתי לפרק רק את כרטיס המסך(9600GT) כיוון שהיה מאוד מלוכלך...במהלך הניקוי פירקתי גם את המאוורר שלו-אין לי כל כך מושג מה זה קשור לקצר שנגרם אבל אני מעדיף לספר הכל-וניקיתי בעדינות כדיי לא להרוס את השבב. בכל אופן, התקנתי הכל כמו שצריך בחזרה למקום אבל בשניה שחיברתי את הכבל חשמל לספק כוח כל העסק התפוצץ! הספק שייך לחברה EZcool ויש לו הספק של 450W. המחשב עצמו מכיל חומרה ישנה- מעבד פנטיום 4 3.00 Ghz לוח אם p5gd2-x של asus. כרטיס מסך ge…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. זה דבר שמשגע אותי פירסמתי נושא כבר אבל בגלל שעבר שבוע בלי שאף אחד הגיב פתחי נושא חדש ואני צריך ב עזרה !! http://www.2send.us/uploads/72726bbe97.JPG שמישהו יגיד לי איך מסדרים הורדתי דרייבר של הכרטיס מסך חדש! פירמטתי זה לא עזר לי ניסיתי לנקות תסלוט של הכרטיס מסך וגם את הכרטיס מסך מאבק וזה גם לא עזרר יש למישהו פיתרון??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shay.golan,

שלום לכולם אשמח לקבל כל עזרה לגבי פתרון הבעיה של קריעת מסך כרטיס מסך נקנה לפני שבועיים ASUS GTX960 2GB הבעייה התחילה לפני יומיים . מה כבר ניסיתי לעשות : *מקחתי את כל הדרייברים של הכרטיס מסך מהSAFE MODE והתקנתי את הכי עדכניים - לא עזר *החלפתי בין מסך שלי לבין מסך טלויזיה שיש לי בחדר ושם זה לא מופיע.. *החלפתי בין המחשבים שלי לבין של אבא שלי לראות אולי הבעיה במסך שלי אבל לא עדיין המסך שלי בסדר עם המחשב של אבא שלי ... *ניסיתי עוד כמה וכמה טיפים בנושא אבל לצערי כלום לא הועיל .. זה רק בעיה של דרייברים או הגדרות כלשהן אשמח מאוד למושיע בנושא!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.