תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב נייח היום ויקח כמה ימים עד שאסלול נקודת אינטרנט קווית. הראוטר נמצא רחוק מהמחשב אבל ללפטופ יש אינטרנט מצויין, האם ניתן לחבר בכבל את הלפטופ למחשב ולתת לו אינטרנט? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי המחשב שלי חדש ונמצא אצלי חצי שנה יש לי איתו כמה בעיות שאני חייב עזרה בהן 1. בהתחלה הווינדוס היה מתקן על הדיסק קשיח אבל אחרי כחודש ככה קניתי SSD חדש למחשב והתקנתי ווינדוס 7 עליו. עשיתי כל מה שאמרו ברשת לגבי התאמה של המערכת לכוננים כאלה (TRIM פועל בווינדוס ו-AHCI בבסיוס) אבל משום מה לא ראיתי הרבה הבדל בהפעלה של המחשב עד עכשיו לעומת הדיסק קשיח (אומנם היה מהיא יותר אבל מעט) 2. לפני כחודש הופיע לי בעיה במחשב שכשאני מדליק אותו הוא עושה הפעלה נורמלית רק עד הלוגו הפעלה של ווינדוס 7 אחרי שהלוגו מופיע על המסך מופיע no signel ואחרי כמה זמן פתאום מופיע מסך ההתחברות של ווינדוס בדרך כלל זה קורה אחרי התקנת עדכונים אבל לפני חודש ככה זה לא היה בכלל 3. עוד שאלה קטנה..אפשרי לעשות איחוי …
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
עכשיו אני מתקין אותו הכל בסדר ואז אני בא לתוכנה שעושה Macro למקש וכדי לעשות זאת אתה צריך להיכנס ללשונית Programing אבל כשאני לוחץ על זה לא קורה כלום נשאר חלון לבן ריק אבל שאני מנסה לשונית אחרת כן פועל לי ?!
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
זה מחשב די חדש שבקושי משתמשים בו, בזמן האחרון הוא כל הזמן נופל עם המסך הכחול שבתמונה. כל החלקים חדשים הדבר היחיד שישן וקצת מדיר שינה מעיני זה ההארד דיסק המחרחר שלי... אבל- מסכים כחולים זה בדרכ לא בעיה של דיסק קשיח לא? בכל אופן לאחר ההתרסקות הוא אומר disk read error משו כזה... אשמח לקצת עזרה לפני שאני רץ להחליף את הקשיח.. תודה!! (אין לי עוד דיסק כאן לבדוק איתו....)
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, מחר מגיע אליי SSD חדש ואני מפרמט את המחשב. לפי המדריך הזה:http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/2 כתוב להעביר למצב AHCI רק אם אין מערכת הפעלה מותקנת כלל. אבל,אין לי איך לעשות את זה בגלל שאני עושה REINSTALL WINDOWS,ולפי ה FAQ באתר של מיקרוסופט - אין אפשרות רק להסיר את ווינדוס,אלא רק REINSTALL. כותב המדריך הזהיר ממעבר ל AHCI כאשר יש מערכת הפעלה מותקנת ואמר שיגרום למסכים כחולים - אז אוכל להמנע מזה ובכל זאת לעבור ל AHCI אם אני לא יכול רק להסיר את הווינדוס? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך של ATI דגם 5990 כבר כמה שנים טובות. בחודש האחרון התחילו להופיע ארטיפקטים משונים על המסך. בשימוש שוטף הם מתחילים להופיע לאחר שלושים דקות עד שעה. לפעמים יותר. הבעיה קבועה אך נעלמת אחרי כל restart. מהיכן הבעיה? מישהו חווה משהו דומה? להחליף לוח אם? להחליף כרטיס מסך? חריצי ה-PCI יכולים להיות האשמים? הטמפרטורות בסדר גמור. הדרייברים עדכניים. אם פספסתי פרטים חשובים בבקשה תבקשו ואוסיף. בתמונה רואים את הארטיפקטים מסתירים תוצאות חיפוש באתר של גוגל. במידה והייתי גולל את הדף למעלה / למטה או אם הייתי מזיז את העכבר, המיקום והצבע של הארטיפקטים היה משתנה ראנדומלית. הארטיפקטים יכולים להופיע גם על שולחן העבודה אבל לא קרה לי שהופיעו תוך כדי הפעלת יישומי 3D, סרטים…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן, שמתי לב בימים האחרונים שאני לא יכול לשמוע דרך הדוק של האוזניות. כלומר דרך הספיקרים אני שומע, אבל כשאני מחבר את האוזניות שלי למקום אין סאונד דרכם וממשיך לצאת סאונד רק דרך הרמקולים המובנים. פתחתי את המחשב לבדוק האם יש חוט משוחרר וחיברתי הכל מחדש, עדיין אין פתרון. בעבר כיבוי המערכת והדלקה מחדש היתה פותרת את התקלה, לא עובד יותר. יש סיכוי שאפשר לדעת מה התקלה? או שעלי להחליף כרטיס קול חדש? נ.ב אני במסך הנ"ל כמו בתמונה וכשאני עושה TEST אין סאונד באוזניות.
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אהלן חברה, מה עניינים? אני ממש רוצה לקנות לאחרונה כונן ssd. וכבר חפרתי ובדקתי כל מיני דברים ונראה לי שאני אלך על ה m4. המחשב שלי יחסית חדש, עם לוח אם gigabyte p55 ud2 ועכשיו שמתי לב שאין לי בכלל חיבור sata 3 עכשיו השאלות שלי הן אלו: תהיה לי אפשרות לחבר את הכונן דרך סאטה 2 ? המהירות תהיה נמוכה משמעותית ? איזה עוד אפשרויות יש לי כדי להגיע לביצועים גבוהים יותר מהסאטה 2? תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי טאבלט ואני רוצה לעשות שהתוכנה לתיקון סקטורים פגומים mhdd תעלה מusb יש אפשרות לעשות את זה ?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
המחשב שלי בזמן האחרון התחיל להפיק צליל צווחני בתדר גבוה שמאוד מציק לשמוע. אני מנסה להבין איך אני יכול לאתר את הגורם אשר מפיק את הצליל המדובר, מה הדרך הכי טובה למצוא את הגורם האחראי ? * באמצעות פתיחה של המארז והקשבה אני לא מצליח להצביע על הגורם הבעייתי ועוד משהו שמציק לי בנושא אחר. הקליטה הסלולארית בחדר שלי גרוע לפיכך מכשיר הסלולאר מנסה לפצות על הנושא בכך שהוא משדר בהספק גבוה יותר, הבעיה שלי היא שלא משנה איפה אני שם את המכשיר בחלל החדר הרמקולים שלי בפרקי זמן רנדומליים מפיקים רעשים חזקים כנראה כתוצאה מהקרינה מהמכשיר. יש דרך להפסיק את התופעה?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
חברה אני חייב עזרה מכם, אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי הכל ובפורום הזה יש גאונים אז בבקשה תנסו להציל אותי.. אז ככה, בשימוש עם תוכנת ה uTorrent שעושה שימוש מוגזם בכרטיס רשת, המחשב קורס למסך כחול בהקשר לקובץ: NETIO.SYS בהקשר פשוט ברור לי שזה נובע מכרטיס הרשת אבל מה עושים לפתור את זה מה כתוב בשגיאה?? תוכן השגיאה: DRIVERֹ_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אני מצרף קובץ DMP מעודכן מהשעה האחרונה בבקשה מכם תנו לי קצה חוט... http://f2h.nana10.co.il/1km13840xvap
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי כמה בעיות במחשב שכבר מחרפנות אותי ואי אפשר לעבוד במחשב בצורה נורמלית.. הבעיות הם:מסכים כחולים , מחשב קופא , מתרסט מעצמו או עושה ריסטרט והמסך בכלל כאילו לא מגיב לזה שהמחשב נדלק.. המסך נשאר כבוי והמחשב עובד שומעים מאווררים שומעים הכל.. הורדתי everest לראות את המעלות ושהמחשב במנוחה המעלות הם 30 בHARD DISK ו30-34 בGPU אין לי מושג אם זה טוב או לא טוב בגלל זה הגעתי לכאן כדי לשאול לא בדקתי כמה הוא במאמץ כי ברגע שאני נכנס למשחק או משהו אחרי דקה קורה משהו מהבעיות.. המפרט הוא : AMD Athlon II X4 635 nVidia GeForce GTX 460 1GB 4GB RAM SAMSUNG HD502HJ תודה לכל מי שיכול לעזור או לנסות לעזור
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לסיכום: נמחקו לי כל הקבצים בכרטיס של המצלמה הדיגיטלית, זה קרה איכשהו כשחיברתי את הכרטיס למחשב הנייד החדש שקניתי וזה עבד לאט אז הוצאתי אותו וחיברתי למחשב הרגיל של הבית שלי ופתאום כל הקבצים נמחקו, האם המחשב הנייד החדש הרס לי הכל? הפירוט הוא כזה: קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד חדש של HP G6 PAVILION I3 4GB. היום צילמתי משהו תמונות ווידאויים ממש חשובים באירוע ממש חשוב. הגעתי הביתה והדלקתי את המצלמה ראיתי שהתמונות והסרטים שם עברתי עליהם קצת וכיביתי את המצלמה. הוצאתי את הכרטיס זיכרון מהמצלמה כרטיס של 8 ג'יגה, הכנסתי אותו למקום שאפשר להכניס במחשב הנייד את הכרטיסים של המצלמה. ראיתי שהתמונות עולות ובאתי להעתיק את הכל אבל זה עבד ממש לאט אז החלטתי לנסות להעביר את זה דרך הכבל של …
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, מידי פעם המסך שלי כאילו נהיה שחור (הבעיה לא במסך) אני מאתחל את המחשב והכל חוזר להיות בסדר. אני עדיין שומע שהמחשב עובד אבל כאילו ניתקתי את המסך איך להתחיל לבדוק את הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, יש לי PC שמתרסט כל יום/יומיים בלי סיבה ברורה. לאחרונה עברתי דירה ולכן ניתן לשלול בעיות שקשורות בחיבור לחשמל. אני מניח שסיבה טובה להתרסטות היא התחממות ושאפשר להחליף מאוורר ולבדוק זאת, אולם הייתי שמח אם הייתה לי דרך ללמוד את סיבת הריסוט לפני שאני מחליף חלקים. רעיונות? אשמח גם לתשובות מסובכות, יש לי רקע טכנולוגי רחב תודה
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אהלן. הבאתי ממחשב ישן כונן קשיח.. שהיה הראשי של אותו המחשב. עכשיו אני רוצה לפרמט אותו ( למחוק את כל מה שהיה עליו!! הכל כולל הwindows) שאחרי זה.. יהיה לי עוד קונן קשיח ריק.. זאת אומרת יותר זיכרון המצב עכשיו הוא ככה.. ה boot זה מראה לי אותו.. המחשב מזהה. - (סתם שתדעו ניסיתי להדליק תמחשב שהוא הראשי.. והwindows לא עולה..) קיצור החזרתי לכנון המקורי שלי.. ושהכל עולה כרגיל.. אני לא רואה את הכונן השני שמה(כדי שאני יעשה כפתור ימני - > אתחול ) יש לי את הדיסק המקורי של windows 7 אם אצן חושבים שהוא יהיה שימושי. אז בעצם.. איך אני מוחק אותו לגמרי ?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוחGAZ-77-D3H וכרטיס NVIDIA GeForce GTX 560 Ti עכשיו , אחרי שהתקנתי דרייברים ללוח אם + דרייברים לכרטיס מסך אני רוצה להקין גם את התוכנה הזאת של לוסיד כי בעיקר בגלל זה קניתי את הלוח הזה , ואז יישר בתחילת ההתקנה הוא מקפיץ לי הודעת שגיאה : INTEGRATED GRAPHICS DEVISE WAS NPT FOUND - VIRTU MVP WILL NOW EXIT.... מה זה לעזאזל ולמה זה לא נותן לי להתקין את זה ? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הווינדוס מציג שהביצועים של המובנה יותר טובים. בדקתי גם עם PCWIZERD רק שאני לא בטוח שהבנתי את התוצאות. רק לי נראה שהבעיה של הכ' מסך גיפורוס 6200 שצריך להקצות לו זכרון פנימי. וא"כ לא הבנתי איפה עושים זאת. מובנה: <<< Video Benchmark >>> > CPUIDMark Raster Lines : 61569.73 Marks > CPUIDMark Random Pixels : 142.10 Marks > CPUIDMark Random Lines : 12915.77 Marks > CPUIDMark Random Circles : 35.60 Marks > CPUIDMark Random Rectangles : 266.18 Marks > CPUIDMark FPS : 137.88 FPSMarks >> General Information Model : 946GZ/GL Integrated Graphics 1 Bus : PCI Total Memory : 384KB Size of window : 1024 x 768 pixels (32…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב שלי, המאווררים התחילו לעבוד (מארז+מעבד+כרטיס מסך), מן הסתם גם הכרטיס מסך התחיל לעבוד כי הוא התחמם, אבל כשהדלקתי לא היה שום צפצוף, המסך לא הגיב-כאילו הוא לא מחובר-והמסך בטוח עובד מצויין ומחובר למחשב! מה לעשות?? יש לציין שחיכיתי מספר דקות כדי לבדוק אם שומעים את ווינדוס עולה (הצליל של הכנורות) ולא שמעתי כלום-והרמקולים היו מחוברים.. רעיונות ???
-
- 18 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
אז ככה , קניתי את המחשב לפני שנה\שנתיים ב KSP . מאז ומתמיד היו לי בעיות FPS בכל משחק מהחדשים , כגון COD , Dekaron , Battlefield ואם זה Guild wars 2 שיצא עכשיו . Guild wars 2 למשל , רץ לי על 10 FPS ואני בקושי יכול לשחק , כמובן שעל איכיות הכי נמוכות והכל . אני אחרי פירמוט , אני לא אחד שמוריד שטויות . כל הדרייברים של הכרטיס מסך , BIOS וכדומה מעודכנים עד הגרסאות האחרונות . חיפשתי , חרשתי את גוגל , חרשתי פורומים וכבר מעל כמה חודשים שאני לא מצליח לסדר את הבעיה . קניתי את GW2 ואני פשוט לא יכול לשחק , המפרט שלי הרבה יותר חזק מה Recommended Specs שהם מראים באתר . הפנו אותי לפורום הזה , אני מקווה מאוד שמישהו יכול לעזור . מפרט - AMD Athlon || x4 620 2.6Ghz GIGABYTE MA78LM-S2H ATI Ra…
-
- 77 תגובות
- 39.6k צפיות
-
-
לא זכור לי שהתקנתי משהו חדש, הן בפן החומרתי והן בפן התוכנתי. וכשאני לוחץ על Check for updates תודה מראש על העזרה, גם מי שרק נכנס ומנסה ולא מגיב
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי, התקנתי היום מחשב חדש עם לוח אם Asus Maximus gene-z/gen3 ויש לי בעיה מוזרה. בהתחלה היה לי bios רגיל, ואז התקנתי bios, ועכשיו כשאני מפעיל למחשב זה ישר קופץ לי למסך איתחול של ה windows ופשוט מדלג על החלק שבו אפשר להכנס לbios. אם עושים clear cmos אז זה נותן להכנס לbios אבל זה רק חד פעמי, ואחרי זה זה שוב פעם חוזר. מישהו יודע למה זה קורה? יש איזה הגדרה ב-bios שאולי גורמת לזה? עריכה: פשוט למסך לוקח זמן לעלות, ובזמן הזה כבר windows מתחיל להטען. פשוט צריך ללחוץ del מייד כשמדליקים את המחשב.
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום כבר כמה ימים יש לי בעיה ברשת האינטרנט לא עובד חלק הגלילה של האתרים לא חלקה וגם סרטונים לא עובדים חלק והכרטיס גרפי עובד על 100% ממש מוזר בדקתי שגעות ומזקים המחשב נקי בטלתי את כול האפשריות בכרטיס ושמתי על ברירת מיחדל גם את האקספלורר וכלום לא עזר לי יש לי מעבד של אינטל Intel® Core i7 CPU 975 @ 3.33GHz ליבות 8 ספק שלי 1200W ניבדק והוא תקין יש לי כרטיס חדש של XFX HD 7970 זה ממש מעצבן שאני מנגן סרטים על המחשב אין לי בעיה אם צריך עוד פרטים תגדו לי
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב לא נשלח סיגנל למסך מחשב (המסך תקין , כבל תקין)לאחר כיבוי והדלקה ריסטים וכו התצוגה פועלת האם זה סימן שהכרטיס מסך "נדפק"כל המחשב בנוי על לוח אם מובנה כ.מסף רשת קול וכו...תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב פנטיום 4 עם HDD של 60GB והוספתי לו הארדיסק של 80GB - המחשב עולה אוטומטית מה HDD החדש שהוספתי ,שקיימת בו מערכת הפעלה תקינה. אך בהפעלה של המחשב הוא מביא לי את המסך של אפשריות הפעלה [safe mode.Last know....] ולחצתי על start windows normally אחרי הלחיצה- המחשב עושה ריסטארט וחוזר חלילה,אותו מצב גם בסייפמוד. נ.ב - המחשב עולה מצוין אם מפעילים אותו רק עם כונן המקור. * סוג חיבור: IDE. מערכת הפעלה : XP אשמח להצעות לתיקון הבעיה!
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-