עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי תמונות ממצלמת קנון SX30 שנדבקו בוירוס וניצלו נהפכו בעזרת תוכנת שחזור קבצים לקבצי CHK אני מחפש תוכנה שיכולה להפוך את הקבצים הללו בחזרה לקבצי JPEG המערכת יודעת לפתוח את הקבצים ולהציגם אך בשביל העלאה לאינטרנט יש צורך בJPEG נב מדובר בבערך 220 תמונת ולכן יש צורך בתוכנה שתוכל להמירם במכה אחת תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by iveco,

יש לי מחשב בסלון שנכבה לבד , בדקתי טמפרטורות : מעבד תקין , כרטיס מסך תקין הפעלתי תוכנה שמאמצת את מעבד והכרטיס מסך הכול תקין FURMARK בהגדרות חשמל כיבוי צג על לעולם לא וגרום למחשב לישון לעולם לא בהגדרות מתקדמות כתוב " גרום לכונן קשיח לישון אחרי 20 דקות " כיביתי את זה מעניין אם זה יהיה בסדר אבל אצלי במחשב האישי זה גם על 20 דקות והמחשב לא נכבה לגמרי אז אני בספק אם זה יעזור מה יכול לגרום למחשב להיכבה ?

3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

טוב אז ככה השגתי כרטיס מסך אם VIVO עכשיו יש אפשרות לחבר את הממיר לכרטיס מסך וסוף סוף לראות טלויזיה?? הכרטיס הוא TI4600 של MSI יש למישהו הדגמה מה עושים? גם באיך להתקין את התוכנה ואיך לפתוח את זהד רך התוכנה?

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  4. Started by abodi59,

שלום לכולם ושנה טובה יש לי בעיה עם כל דיסק און קי שאני מכניס למחשב אני לא יכול למחוק קבצים ממנו ולעשות שום פעולה של העברת קבצים ,מחיקה ,הדבקה, גזירה, ממש כלום וניסיתי עם כמה דיסק און קי שונים כל הזמן נפתחים לי הודעות אזהרה איך שאני מחבר אותו למחשב צירפתי לכאן כמה תמונות על אודות התקלה ישנה תמונה אחת גם שניסיתי למחוק שיר [שנקרא שתיקה] ותראו איזה הודעת שגיאה הוא פותח לי שכאילו הקובץ פתוח באיזה שהוא מקום, אלו ההודעות שגיאה שאני מקבל על כל פעולה של קובץ מהדיסק און קי שאני מנסה לעשות גם שאני מנסה לנקות מערכת ולתקן את שגיאת המערכת זה לא עוזר כלום אם מישהו יכול לעזור תבוא עליו הברכה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום רב, לפני חודשיים קניתי מחשב נייד. עם המחשב, הגיעה מותקנת מערכת ההפעלה חלונות XP הום אדישן באנגלית. שמעתי שיש דרך להעביר את הממשק לעברית ללא צורך בפירמוט הכונן הקשיח, האם זה נכון? במידה ולא, וצריך לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש: במדריך הבא: http://www.faqil.com/guides/windows/xp/setup.html מצויין שההסבר לפירמוט מיועד למי שלא מעוניין לפרמט את הכונן שנמצאת בו מערכת ההפעלה, אז אין אני מפרמט את כל הכוננים בדיסק הקשיח, כולל הכונן שבו מותקנת מערכת ההפעלה? (יש לי ניסיון עם פירמוט והתקנה של חלונות 98, אבל אף פעם לא עשיתי זאת עם XP. ב- 98 הייתי מבצע זאת דרך DOS וב- XP אין DOS). תודה מראש, גיא.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. האם הוספת כרטיס קול לוח MSI "K8N Neo2 Platinum" תשפיע על ביצוע המחשב בכך שתוריד את ההעומס של הקול מהמעבד לכרטיס הנוסף האם השיפור באמת מורגש או שזה רק ביזבוז של כסף ?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  7. Started by VL,

יש לי מחשב מפאקרד בל ואני לא מצליח להכנס לביוס דרך הכפתור del... למה זה נכנס לי? ואיך נכנסים ? תודה והמשך ערב מהנה, VL.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  8. Started by urich,

יש לי שתי בעיות בזיהוי והתקנה של דריברים במחשב הנייד המחשב הוא ibm-t20 -2647-44g ראשית כאשר אני מכניס את כונן ה dvd לביי הוא לא מזוהה אבל כבר הישתממשתי בכונן והוא פעל וזוהה בסדר בדקתי במאפיינים של המחשב שלי והתקנים ולא היה שם שום כונן cd. בעייה נוספת היא כרטיס הרשת שאף הוא לא מזוהה (כרטיס הרשת בא עם המחשב מובנה). יש לי רק רכיב אחד בהגדרות חומרה שלא הותקן לו הדרריבר ניסתי להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת עליו אבל הדבר לא צלח לכן אני חושב שמדובר בכונן הdvd ואין לי דרייבר אליו (מחשב מחודש בלי שום cd הודתי את הדרייבר של כרטיס הרשת מהאיטרנט) כרטיס הרשת ממה שא ראיתי בbios הוא intel mini pci 10/100 בבקשה תעזרו לי!!!!

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  9. שלום, קניתי מחשב נייד חדש של LG דגם R405. היום לאחר עדכון של הווינדואס (ויסטה ביתי) הטאצ'פד של המחשב הפסיק לעבוד. ניסיתי להתקין מחדש ולהוריד גרסאות חדשות של LG TOUCHPAD וגם של Synaptics אבל כלום לא עוזר. כשעולה המחשב הטאצ' פד עובד לכמה שניות, ואז הוא כאילו מת לגמרי. אני נאלץ לעבוד עם עכבר וזה מאוד לא נוח. חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי עוד פיתרון אחר, ככה שכנראה שאני אהיה חייב לקחת אותו לתיקון במעבדה שלהם. יש לכם רעיונות אולי לפני כל הבלאגן? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. יש שם סימן קריאה צהוב ב-PCI עוד דבר שלא הבנתי הוא מדוע אני רואה שני כרטיסי מסך בהתקנים? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  11. לפני כמה ימים הצורב שלי עבד כרגיל ולא היו בעיות עד שצרבתי איזה משהו ואז הוא הפסיק לי באמצע הצריבה ומאז אותה בעיה גם ניסיתי למחוק תNERO ולהתקין גירסא אחרת גם לא עזר... הוא לא מראה לי תבחירה של מהירות הצריבה וגם לא נותן לי ללחוץ על הכפתור BURN הבעיה היא רק כשאני מנסה לצרוב CD אין בעיה לצרוב DVD

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  12. שלום לכולם כבר כמעט שנה וחצי אני חיכיתי למחשב, כל פעם דחיתי את זה בגלל שכל תקופה יצא משהו ששווה לחכות בישבילו. שבוע שעבר הגיע הרגע המיוחל, סוף סוף קניתי מחשב חדש. כולם התלהבו מהמעבדים כפולי הליבה , אפילו אני כבר לא יכלתי להתאפק עד שקניתי את המחשב. כולם אמרו שהם חיות ביצועים, אוכלים כל מעבד אחר שיש כיום בשוק וכ'ו וכ'ו, המחשב הקודם שלי היה די מעפן - מעבד אינטל 1.7, עם קירור מעבד מלא אבק ( ) לוח אם SIS, מארז וספק ג'נרים וכ'ו וכ'ו. המחשב שרד יפה 4 שנים, אך לאחורנה עשה לי בעיה שפשוט גרמה לי לזרוק אותו לכל הרוחות ולקנות מחשב חדש, וכך היה. על המחשב החדש השקעתי את מירב כספי- בהתחלה התלבטתי בין ה6300 ל6400, אך בגלל שהיה לי קצת עודף החלטתי לקחת את ה6400, גם למען העתיד , וג…

• 126 תגובות
    • 41.9k צפיות
  13. Started by i022052,

יש לי מחשב AMD, לוח ג'יגהבייט K8NF-9. בביוס נראה שה CPU בסדר המחשב נדלק, אבל כאשר הוינדוס אמור לעלות, המחשב נתקע. בדקתי את הדיסק הקשיח במחשב אחר, והוא ללא וירוסים ו chkdsk עבר בהצלחה. עשיתי כבר defrag על הדרך ניסיתי לחבר דיסק קשיח של מחשב אחר, ולא עולה בכלל. הוצאתי כרטיס מסך, הוצרתי זכרונות והמחשב לא מצפצף. לי נראה שהלוח אם הלך. האם יש עוד מה לבדוק? האם כדאי לבדוק זכרונות? לנסות ולהתקין וינדוס מחדש?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by VanStyle,

ספק כח חדש בן כמה שבועות, לאחרונה התחילו לצאת ממנו רעשים, צקצוקים כאלו כשאני מפעיל משחק אז הוא מוציא הרבה יותר צקצוקים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by qpalzm,

הכונן שלי כל הזמן מרעיש ומחפש דיסקטים. שמתי לו אחד לבדיקה והוא קורא אותו בלי בעיות, אבל כשמוציאים את הדיסקט הכונן חוזר לסורו. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  16. Started by RazKaziRo,

הבעיה לא ממש אצלי היא אצל חבר שלי שאני מדליק אצלו את המחשב ורוצה להכנס למצב בטוח אני לוחץ f8 אבל כלום לא קורה הוא מעלה תווינדוס כאילו כלום הדבר היחדי שמופיע עם אופציות לחיצה לא כמו במחשב רגיל שיש לך את ה מסך הזה עם הכוכב הצהוב בצד ימין סליחה על הבורות אבל אני לא יודע איך קוראים לו אולי המסך של הביוס או משהו אצלו באופן רגיל תמיד מופיע לי מסך בצבע כחול של אסוס ויש לי אופציות לחיצה של alt+f2 אני נכנס לזה ואין לי שום אופציה להכנס למצב בטוח ובדרך כלל אחרי כמה ריסטים המחשב אצלי בבית מביא אופציה של להפעיל תווינדוס רגיל או להכנס למצב בטוח וסופר כלפי מטה אצלו משום מה זה לא מופיע איך נכנסים למצב בטוח במחשב שלו אני חייב לסרוק תמחשב במצב בטוח אצלו למה הסריקה לא מצליחה להסיר את הווירו…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by TX,

אז ככה אני יודע שזה כולה סידי-רום וכניראה שהוא פשוט הלך, אבל חשבתי לשאול בכל זאת אולי זה משהו אחר... יש לי CD-ROM של Acer מהירות 52x קניתי לפני שנה וחצי+. בכל מקרה, המחשב מזהה אותו והכל, אבל שאני מכניס דיסק, כל דיסק, הסידירום פשוט לא מזהה את הדיסק ומראה כאילו כלום לא בפנים. אז, הסידירום הלך או יכול להיות שזה בעיה אחרת?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by allie-hero,

שלום לכולם.. יש לי בעיה עם מסכים כחולים באקספי ואני לא מצליח לפתור את זה.. זה קורה בזמן שאני משחק במשחק כמו מדל אוף הונור.. המסך הכחול אינו מציין דרייבר אשר גרם לבעיה! ניסיתי כבר לעדכן ווינדוס לא עזר ניסיתי לעדכן דרייבר כרטיס מסך לא עזר חוץ מכך שאין עכשיו המסך הכחול אינו מציין דרייברים פגומים.. מה לעשות?! יש לי amd athlon 1.4 giga geforc2 32mb ddr 256 ddr יש לכם פיתרון?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  19. ברשותי מחשב פנטיום 3 עם לוח של אינטל. רכשתי לאחרונה הארד דיסק של MAXTOR 20 GB. שמתי אותו במחשב שלי ובעוד שני מחשבי פנטיום שלוש, בשלושתם הייתה בעיה "DISK FAILURE", הפעלתי PM8 והוא גם לא מצליח למצוא שיש עוד דיסק. הדיסק הוא עובד בטכנולוגיית ATA 133, יכול להיות שבגלל זה אני לא מצליח להפעיל אותו שכן הלוחות שבמחשבים שלי לא תומכים בזה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by בני סלע,

לפני כחודשיים קניתי את 7600GS של SPARKLE (מצורפת תמונה) הכרטיס עובד טוב ויפה,עושה את העבודה שלו רק שבכל פעם שה WINDOWS עולה יש הערה(מצורפת תמונה) כשאני לוחץ על ההערה הזאת אני מגיע לאתר הבא - http://www.slizone.com/page/home.html מה אני צריך לעשות,מה בכלל כתוב בהערה הזאת? תמונות: תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  21. שלום שמי אדוארד מליקין. מה שקורה גם כשאני מדפיס מדפדפן פיירפוקס הסמן קופץ כל הזמן לאן שלא צריך וזה לא קורה במחשבים אחרים. פעם התקשרתי לתמיכה לנובו והם אמרו להתקין מחדש את מערכת. עשיתי את זה ובכ"ז זה לא עזר האם יש משהו בהגדרות מקלדת שאולי בגלל זה לא עובד כמו שצריך? ועוד שאלה : יש לי גם מחשב נייד DELL ישן עם 1 GB זיכרון RAM. האם הוספת דיסק קשיח נייד יכול להאיץ את המערכת לפחות טיפה. תודה רבה מראש ושבוע טוב, אדוארד.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Iv0ry,

ב-WINDOWS XP היתה לי את התופעה הזו אחרי שהפעלתי משחק מרוצים ברנאהוט. קרה לי פעם אחת היה כתוב משהו על DRIVER של כ.מסך..

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  23. שלום לכולם , אני משחק במשחק COUNTER STRIKE 1.6 שזהו משחק ישן.. המשחק הוא משחק שמושפע מהFPS ובלי 100 FPS אי אפשר לשחק כמו שצריך הדרישות הבסיסיות ל100FPS הם GEFORCE 5500 והמומלצות הם 6600 לפחות.. יש לי כרטיס GEFORCE 8500GT כבר שנתיים וחצי וזהו כרטיס שכל הזמן הריץ לי את המשחק כמו שצריך עם 100FPS והוא גם מעל ומעבר בשביל זה... לאחרונה יש לי תקיעות קטנות כאלה מה שנקרא אולי דרופים (זה קורא לשניה כמו תקיעה כזאת וחוזר) או נפילות ל20FPS וחוזר ל100... פעם הכרטיס שלי היה מתחמם ומגיע ל70 מעלות אבל קניתי לו קירור(לכרטיס מסך)ועכשיו הוא עומד על 55 מעלות במנוחה.(60 במשחק)

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by nir_varon,

היי לאחרונה אני סובל מתופעה מאוד מתסכלת, במהלך עבודה ומבלי לעשות שום דבר מיוחד התצוגה של המסך נדפקת ואני רואה רק פסים שחורים (בתמונה המצורפת), ושום דבר לא מצליח להחזיר את התצוגה חזרה, רק אם אני מכבה את המחשב וממתין זמן לא מבוטל של שעה לפחות רק אז התצוגה חוזרת. אם אני משאיר את המחשב במצב הזה דלוק לאחר כמה זמן אני מקבל את ההודעה: " Not Optimum MOde Recommended Mode 1280 x 1024 60 Hz" ניסיתי לחבר מסך אחר כדי לוודא שהבעיה בכרטיס => לא הצלחתי לשחזר. ניסיתי לחבר את המסך למחשב אחר כדי לוודא שהמסך דפוק => לא הצלחתי לשחזר. עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך, לא עזר. אפילו הרצתי בדיקות מסך ותצוגה דרך Ubuntu שהרצתי מUSB והבעיה קרתה. אני די אבוד ולא יודע לשים את האצבע על מה לעזאזל נ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי מקס פיין והפעלתי את מוד המטריקס מכות (איך שלא קוראים לזה) ושאני משחק זה פתאום ניתקע לחצתי ALT+CTRL+DELETE ולא קורה כלום המסך פשוט קפא אולי צריך להתאים גירסאות ??? המקס פיין שיש לי הוא 1.0 V והמוד שהורדתי הוא 1.2 V אולי בגלל זה כל הבעיה

• 0 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.