תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
הבעייה נוצרה לפני יומיים נמחק לי הכונן ב-windows7 ושאני נכנס למנהל ההתקנים ועושה סריקה לגילוי שינוי חומרה הוא מזהה את הכונן ומתקין אותו והכל טוב ויפה ואז חוזר חלילה יש פתרון לזה?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מדליק את המחשב אני שומע את המחשב עולה, אחרי 3-5 שניות המחשב נכבה ואז שוב עולה (כמו במצב שעושים Restart) בכל הזמן הזה המסך לא עובד. ניקיתי את המחשב, הוצאתי מהחשמל לכמה דקות אבל הוא עדיין לא עובד. תודה, שגיא עריכה: עכשיו המחשב עולה רגיל ולא נכבה אבל המסך עדיין לא מגיב, כשהמחשב דלוק על הלוח אם דולקת נורה אדומה
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, יש לי HTPC, עם 2 הארדיסקים, אחד 320GB של מערכת הפעלה ©, ועוד אחד של 1TB של סרטים (D). Win7 Ultimate 32bit. מידי פעם היו לי בעיות כשהייתי מנסה לגשת לכונן D, והוא היה נותן לי הודעה מוזרה, הייתי עושה ריסטרט וזה היה מסתדר. עכשיו זה נהיה ממש חמור, כשכבר כמה ימים אי אפשר לגשת לכונן. ההודעה שאני מקבל היא: D:\ is not accessible. The device is not connected. מאיפה להתחיל לבדוק את זה?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי לכולם ראשית, אני לא ממש בטוחה שאני כותבת את זה בפורום הנכון, אז אם רצוי להעביר פורום אנא מנהלים עשו זאת לעניין לאחרונה היו לי בעיות עם המחשב שבאופן משעשע (NOT!!) הלכו והחמירו בפרק זמן קצר. לבסוף הגעתי למצב שלא היה מנוס מלמסור אותו לבדיקת מעבדה והמשך טיפול משם. הוצע לי להתקין את ה-WIN7 (שלי) לאחר שהכל יגמר בשלום ובעיות החומרה שזוהו (אם זוהו) יטופלו - אני בספק רב שכל הבלגן ההוא נבע רק מבעיות תוכנה. יחד איתו יותקנו דרייברים ויערכו בדיקות. כעקרון אני לא ממש משוגעת על כך שמישהו אחר יתקין עבורי דברים שאני יכולה להתקין בעצמי במיוחד כאשר מדובר על התקנות קלילות שאני כבר עושה מתוך שינה כמו התקנת ה-WIN7 או דרייברים (במקרה כמובן שאין בעיות מיוחדות). העניין הוא ש 1. אחת הבעיות הר…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב hp dx7400 נייח . תקע האודיאו הקידמי שלו עושה בעיות. לא ניתן להשיג את החלק הזה לבד מהחברה מכיוון שהוא בא כחלק מלוח האם. מדובר כאמור בשני שקעים audio :שקע מיקרופון + שקע אוזניות. יש הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לעיתים קרובות יש לי רעשים בתמונה של הטלוויזיה שמתבטאת כעצירה של התמונה ובמקומה נקודות אדומות, צהובות, מה לא. כשמדליקים את המאוורר או מכבים זה יוצר גם רעשים. עכשיו קראתי בחוברת של הטלוויזיה שאמור להיות מבודד בין כבל האנטנה לטלוויזיה. ולא צירפו לו אותו יחד עם האריזה שקניתי את הטלוויזיה. האם זה מה שיפתור לי את הבעיה? ואיפה אני יכול לקנות את המבודד, וכמה זה עולה? האנטנה נועדה לקליטת ערוצי עידן+. עריכה: טעות שלי, המאוורר לא יוצר רעשים.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום רב חברי פורום יקרים, ברשותי מחשב שנקנה באוגוסט וזה המפרט שלו: Intel® Core™ i7-980X Processor Extreme Edition (12M Cache, 3.33 GHz, 6.40 GT/s Intel® QPI) RAM : 24GB GIGABYTE nvidia SLI Dual GeForce GTS 450 nvidia SLI Dual GeForce GTS 450 HARD DRIVE INTEL SSD 250GB ATA DEVICE WD 2TB 6G per sec Seasonic X-Series 850 W Power Supply GIGABYTE GA-X58A-UD3R LGA 1366 Intel X58 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard הרכיבו לי מחשב שאמור להיות מפלצתי ולעבוד כמו סוס עבודה (הוא נקנה בKSP) משום מה המחשב לא טס כמו שציפיתי ונתקע בתוכנות מסויימות כמו אייטונס, סוני וגאס (וידאו), בפוטושופ הוא מאוד איטי לעיתים כשאני שומע ביוטיוב אז יש קפיצות של שירים (לאחר שהשיר כבר …
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי, קניתי לפטופ של דל (VOSTRO 3450) , עכשיו הוא מגיע עם RADEON 6630. בDevice Manager הוא מראה 2 כרטיסים קיימים - ה6630 והכרטיס המובנה של אינטל אבל, בdxdiag וגם בcanyourunit הוא אומר שיש לי כרטיס מסך של אינטל (המובנה) בנוסף כל כמה זמן קופצת הודעה בקשר לזה שרכיבים מסויימים לא מקושרים למעבד גרפי או משהו כזה. מה עושים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כל הUSB כבל רשת כבל מוזיקה לא עובד חוץ מהמסך שהוא כן עובד והמחשב עצמו נידלק נכנס לווינדוס..., הערה....---כשאני עושה ריסטארט למחשב אז כמו שרובכם יודעים יש מסך לפני שהוא נכנס לוינדוס ושם כתוב לאיזה מוד ברצוני להיכנס....אז במסך זה המקלדת כן עובדת...רק כעולה הוינדוס כלום לא עובד... מה אני עושה !!!!??? יש לי וינדואוס 7 64 ביט
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אתמול קניתי ספק כוח וכרטיס מסך וגם פרמטתי את המחשב והתקנתי WIN7 אוליטמט X86 עכשיו כשאני מנסה להוריד משו המחשב נתקע..הוא נתקע גם ככה סתם אחרי זמן מסויים(לפעמים שעות לפעמים דקות) בלי סיבה נראית לעין וכשהוא נתקע הכל נתקע וחייב ריסט המחשב שלי E6850..כרטיס מסך RADEON 6750 DDR5..ספק כוח חדש גםכן מאתמול
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס Wi-Fi כזה שמתחבר לUSB דגם TP LINK TL-WN620G והבעיה היא שהוא נכבה במצב שינה ולא נדלק חזרה כשאני מדליק את המחשב.... יש לו דרייברים עדכניים. נכנסתי למנהל ההתקנים ולמכשיר והורדתי את הווי מהשורה "אפשר למחשב לכבות את המכשיר" (משהו כזה) וזה עדיין לא הצליח.... מה אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, נשרף לי לוח האם, ואני משתמש כרגע באחד אחר. הם מדגם שונה אבל אותה יצרנית ואותם נתונים טכניים. אז לקחתי את הדיסק הקשיח וחיברתי אותו ללוח אם החדש. מה שקורה שאני לא מצליח להעלות את הווינדוס 7. אני מקבל את השגיאה הבאה: 0Xc000000f the boot selection failed. ברור לי שזה מצב בעייתי ולא תקין כי תוכנת מערכת ההפעלה מנסה לטעון דרייברים אחרים שלא קיימים..אך מה ניתן לעשות על מנת להתגבר על הבעיה הזו? הדברים שניסיתי עד כה ולא הצליחו: *ניסיתי את תיקון המערכת עם דיסק ההתקנה, הוא מוצא את הווינדוס 7 סורק אותו, ולבסוף אומר שהוא אינו יכול לפתור את הבעיה. *ניסיתי את הפקודות, bootrec.exe /fixboot /fixmbr chkdsk /f /r אני מעוניין לשמור על ההתקנה הנוכחית ..האם זה ניתן וכיצד? מערכת הפעלה נוספ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברגע זה חזרתי מהחנות עם מחשב חדש עם מפרט מפלצתי, חיברתי אותו להכל, כולל המסך (שעבד מעולה אתמול, עם המחשב הקודם), הדלקתי, ו... המסך נותן לי אות של No Signal. המחשב נדלק בסדר גמור, והכל עולה כרגיל, אם לסמוך על הצלילים שבוקעים מהרמקולים, אבל אין שום תמונה. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום כרטיס מסך HD5450 מחקתי את הדרייברים הישנים ולאחר מכן התקנתי את התוכנה שהגיע עם הדיסק, לאחר מכן חיברתי את הכרטיס מסך למחשב והדלקתי וכשהווינדוס מתחיל לעלות אז פשוט מופיע מסך כחול כיאלו הוא קורס ומפעיל את עצמו מחדש ניסתי להכנס לSAFE MODE ושם בADAPTER הוא בכלל לא מופיע מה ניתן לעשות? המסך מחובר ד"א הכרטיס מסך, סימן שהוא מזהה וקולט
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר הרבה זמן שבאמצע המשחק פתאום המשחק נתקע ויוצא לי מהשרת אחרי כמה שניות והיום זה קרה לי גם כשהייתי באינטרנט וראיתי שרשום לי ליד השעון למטה: "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" אני מצאתי בעיה דומה של מישהו אחר באינטרנט אבל לא עזרו לו שם (ניסיתי מה שאמרו לו וזה לא עזר לי..) ככה זה נראה מצילום מסך שלו: (זה מצילום מסך שלו לא שלי אז יכול להיות שאין לנו אותו מנהל תצוגה כמו שרשום לו:atikmdag) *יש לי דרייברים הכי מעודכנים *יש לי WINDOWN 7 *יש לי כרטיס מסך :ATI HD 4870 512MB אם צריך עוד מידע תגידו ואני יוסיף. תודה מראשש!!!!!!!!!
-
- 13 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
היי. אז זאת בעיה שהתחילה אתמול. המחשב מרסט את עצמו בלי שום אזהרה או הודעת שגיאה, רק זמזום קצר שנשמע זמן קצר לפני הריסוט. אני לא בטוח אם הזמזום נשמע מהרמקולים או מהמחשב, אבל אני אבדוק את זה. בעקרון כבר כמה שבועות שאני שומע קליקים ב HDD חדש שקניתי ב RSM ואני מתעצל ללכת לחנות ולהחליף אותו, כך שהוא חשוד (כשאני חושב על זה, מערכת ההפעלה לא מותקנת עליו. אז הוא לא חשוד מרכזי). אני גם חושד בספק הכח שלי, אולי הוא מתחיל להפגין חוסר יציבות (מה לעשות, הוא לפחות בן 3). בכל מקרה, בגלל שאני כבר לא ממש מעודכן בשטח, הייתי רוצה המלצה לתוכנות של בדיקת יציבות הקשיח, בדיקת יציבות ה PSU, בדיקה לזכרונות לא תזיק, וגם למאמץ המעבד והכ.מסך . בנוגע לתוכנה - הדרייברים מעודכנים, וירוסים נבדקים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי קניתי את החלקים הבאים וחיברתי: gigabyte z77 ud5h i7 3770 4*4GB Gskill seasonic 620w SI12 antec p193 וכל המאווררים פועלים (המאוורר של הספק מופנה כלפי מעלה לא החוצה - לא יודע אם קשור..) ניסיתי להעביר את הכונן עם הווינדוס והכל מהמחשב הישן - ולא עבד. קראתי בפורום שלא תמיד ניתן לעשות זאת עם ווינדוס אז קניתי כונן קשיח WD caviar blue 1TB התקנתי ווינדוס ומדי זמן לא מוגדר המחשב קופא - אי אפשר להזיז את העכבר או ללחוץ ctrl+alt+del או כלום. ואז אחרי מספר דקות הוא נכבה. הווינדוס מעודכן עד אחרון העדכונים. בדקתי טמפרטורה במספר תוכנות כל אחת אומרת משהו אחר : realTemp http://i45.tinypic.com/1zzlseo.jpg בסביבות 40 מעלות speedFan http://i48.tinypic.com/1o63wm.jpg בסביבות 20 מעלות Bios …
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עושה את כל השלבים של ההתקנה שאני מגיע לשלב של הטעינה 17 % ולפעמים ל 27 % קופץ חלון וכתוב בו "לwindows אין אפשרות לגשת למקורות ההתקנה ודא שמקורות ההתקנה ניגשים והפעל מחדש את ההתקנה "
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי ממחשב חדש עם כרטיס מסך מסוג 7970 ויש לי שתי מסכים אחד 42" של סמסונג ואחד 23" של דל אני עושה אותם על מצב משוכפל ואז במסך הראשי לא משנה איזה מהם הוא הראשי יש איזה שהוא פס שחותך את המסך באמצע בזמן סרט או כל תזוזה מהירה ומדי כמה דקות/שניות העכבר מקרטע אם יש למישהו מושג איך מטפלים בזה זה די דחוף
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בהגדרות השמע של המחשב, כאשר אני מכניס אוזניות לכניסה הקדמית הן עובדות בצורה לא טובה. כלומר, אני שומע חלק מהאזוניות וחלק מהרמקולים ואז עלי להכנס לRealtek HD Audio Manager ולשנות שם את ההגדרות. אני צריך לחזור על הפעולה כל פעם כאשר אני מכניס או מוציא את האוזניות. פעם זה עבד אצלי אוטומטית, כלומר זהה שחיברתי אוזניות ושמעתי רק דרכן ולא דרך הרמקולים. השאלה היא איך להחזיר את זה לפעול כך שזה יזהה אוטומטית. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כי אם אין לי הרבה מדיה לשמור/להוריד, האם יש לי צורך בדיסק בנפח טרה? כמו כן, האם יש קשר בין נפח ההרדיסק לזמזום/רעש שהוא מוציא? דיסק יותר גדול ישמיע יותר זמזום ? השאלה באה בעקבות רכישת חומרה גרועה ביותר ומזמזמת. ואנחנו עדיין מבררים אם הבעיה היא בחלק תקול שמכרו לנו באותה "רשת זולה ומוכרת".
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש ואני רוצה לוודא שהרכיבים במחשב גם תקינים וגם עם ביצועים כפי שהובטח. (מבחינת מהירות ויכולת עמידה בעומסים וכאלה..) אני רוצה לבדוק את הכרטיס מסך, כרטיס קול, כונן SSD, מעבד, לוח, וזכרונות ועוד... יש תוכנה אחת חינמית שיכולה לבדוק את כל הדברים האלה בצורה אמינה ? OCCT ?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום!! בזמן האחרון המחשב שלי קורס (מסך כחול). אשמח לעזרה, תקשיבו! 1. המחשב קורס במהלך משחקי רשת וסתם משחקים.. 2. ארטיפקטים (?) - מדי פעם מופיעות נקודות אדומות וכחולות על כל המסך. לא קשור למשחק או לתוכנה! 3. צירפתי תמונה של המסך הכחול מפרט: 1. מעבד Intel Core i5 2500 2. כרטיס מסך Sparkle nVidia Geforce GTX 560 Ti 3. RAM 8GB
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי כרטיס מסך של nvidia,GEFORCE 9600GT, קניתי את הכרטיס בערך לפני שנתיים שלוש,יש לי בזמן האחרון יותר מידי בעיות ואני כמעט בטוח שזה נובע מהכרטיס מסך,אני סתם גולש בדף אינטרנט רגיל ופתאום התמונה נהיית קפואה ולאחר מספר דקות המחשב קורס ומאתחל את עצמו או שמראה תמונה כחולה כזאת ולאחר מספר שניות זה מאתחל,אני די בטוח שזה קשור לכרטיס מסך כי יש לי בבית כרטיס נוסף גם הוא של NVIDIA,GEFORCE 8400 GS,חיברתי אותו והכל עובד חלק,עכשיו השאלה שלי אם יש דרך כל שהיא לסדר את זה או לבדוק בוודאות אם זה הכרטיס מסך או שאין מה לעשות ואני חייב לקנות כרטיס חדש,תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום. יש לי לפטופ שהכל היה איתו בסדר בלילה וכשקמתי בבוקר הווינדוס 7 פשוט לא עולה! באמצע שהוא מראה את הסמל טעינה של הווינדוס הוא זורק בלו סקרין לאיזה חצי שניה ועושה ריסטארט. אחרי הריסטארט עולה לי אשף התיקון האוטומטי של ווינדוס אבל כלום לא עזר לי בזה! גם לעשות למחשב Restore. מה עושים?! על הווינדוס יש לי קבצים שאני חייב לגבות של הלימודים ככה שאני חייב שהוא יעלה לי לפחות פעם אחת שאני אוכל לגשת לקבצים האלה! תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-