עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בעיה שקיימת לי זמן רב.... המחשב עושה ריסט אחרי כמה דקות שאני משחק או צופה בסרט. אין לי מושג איך לפתור את הבעיה אני לא יודע מה הרכיב הבעיתי במחשב כדי שאני יוכל להחליף אותו: כנראה הכרטיס מסך או הזיכרון לפי המלצה שלכם החלפתי את הספק ל HEC 475 והבעיה לא נפתרה מה לעשות? איפה יכולה להיות הבעיה? עוד פרטים: הביוס לוח אם הוא F12 הדריבר כרטיס מסך 7.81 טמפ מעבד 48 טמפ לוח 30 כרטיס מסך: CORE:42 זיכרון: 41

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by avimorp,

יש לי בעיה בווינדוס אני מתקין את הכרטיס מסך ועלה לי רגיל המחשב אבל ברגע שאני מכבה או סתם עושה ריסט ורוצה להדליק את המחשב אז לא עולה לי הווינדוס אני צריך להכנס למצב בטוח למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך ואז עולה לי...1 קניתי כרטיס מסך אז תרידו את הפטרון הזה...!

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  3. איך להסיר את זה בבקשה

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by dock,

ברשותי מחשב בן שלושה חודשים, פנטיום 4, באופן קבוע אני עובד עם שתי מע' הפעלה 2000 ו-XP , לפני כשבועיים החלטתי לפרמט. לאחר התקנת מע' ההפעלה המחשב עולה בסדר גמור, הדבר הראשון שאני עושה הוא להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך, ואז לאחר RESTART המחשב עולה עם מסך שחור, אני יודע שהמע' עולה בסדר כי אני עושה RESTART ע''י שימוש במקלדת(פשוט זוכר את הסדר פעולות). דבר ראשון חשבתי הלך כרטיס מסך, אז נסעתי לחנות שקניתי את המחשב, ושם בלי בעיה התקינו לי את הדריבר על המע' הנקיה, בלי לגעת בכלום רצתי הביתה והדלקתי את המחשב, ומסך שחור שוב פעם, ואז חשבתי שאחד ההתקנים שלי (עכבר מקלדת וכו') משפיע אז ניסיתי להעלות את המחשב כאשר אני מנתק אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר. מיותר לציין שהתקנתי מחדש מספר פעמי…

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  5. חיברתי היום את הוידאו לTV OUT והקלטתי סרט DIVX שהיה לי על המחשב לאחר מכן הפכתי את החיבורים והשתמשתי בVIDEO IN כדי לראות בעזרת הוידאו טלוויזיה במחשב (למרות שחלק זה לא נראה לי הבעייתי בסיפור) הבעיה היא שלאחר שהחזרתי את הוידאו לטלוויזיה אני לא יכול לראות קטסות עכשיו. לראות טלוויזיה דרך הוידאו אפשר אבל קסטות אי אפשר. אבל את הקסטה שהקלטתי אני יכול לראות אבל בשחור לבן עם עיוותים. גם הוידאו כותב שהוא עכשיו ב NSTC 3.... שאם אני לא טועה הוא אמור להיות PAL_B למישהו יש מושג איך לסדר את הבלאגן ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש. וינדוס 7 64BIT מקורי. מהיום הראשון שהוא אצלי הוא מעלה מסכים כחולים בהפעלת הוינדוס, כל פעם בעיות כמו memory_managment וכו... החלטתי לבדוק את הזכרונות, הרצתי את הבדיקה של הוינדוס והכל תקין.. אז הוצאתי זכרון אחד (2GB של ELITE 1333MHZ DDR3) והשארתי אחד בפנים (שניהם אותו דבר בדיוק). המחשב עובד מעולה! הכנסתי את השני והוצאתי את הראשון, והמחשב עדיין עובד מעולה! רק כאשר שניהם ביחד מותקנים - ישר יש בעיות. למה זה קורה?!

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by I7210I,

שלום במחשב נייד שלי אחרי עידכונים הופיעה הבאה במסך (צירפתי תמונה) אני לא חושב שזה קשור לזה אבל זה מוזר זה לפעמים מופיע לפעמים לא...שמכבים את המסך ומדליקים זה יכול להסתדר לפעמים מה דעתכם? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by skullfacer,

אוקי פירמטתי תמחשב והחלפתי תוויסטה ל 7 עכשיו כול פעם שאני מדליק תמחשב זה נתקע משהו כמו 3 דקות על המתמונה של החברת יצרן של הלוח אם במקרה שלי זה DFI Lanparty x48 t2r וזה קרה מייד אחרי הפירמוט תודה לעוזרים יוני.

9. Started by koby058,

יש לי מעבד פנטיום 3.0 ghz עם לוח asus p4p800 deluxe וזכרונות kingston 2x256 בעבר היה לי את אותו מפרט רק עם מעבד 2.8 פרסקוט הבעיה היא שכאשר המחשב נמצא הרבה זמן על חום בינוני (49 מעלות)הוא פשוט לא זז הוא לא עובד טוב ואפילו החץ לא זז טוב כלומר החץ זז קצת ונתקע לדוגמא המחשב עבד כל השבת עם אימיול בלבד ושוב הוא לא עובד תקין במוצ"ש יש לציין כי המחשב פורמט לאחרונה וכמו כן בעיה זו לא היתה עם מעבד הפרסקוט בנוסף כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק הבעייה נפתרת דרך אגב החום אצלי במנוחה הוא: 36 מעלות במעבד ו-33 מעלות במארז צריך את עזרתכם אז בבקשה!!!!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  10. היה לי הארד דיסק מאקסטור 40 ג'יגה החלפתי ל 120 של מאקסטור. אני מנסה להתקין כל הזמן windows xp ואני לא מצליח, ניסיתי לפרמט אותו בכל השיטות... אפילו FDISK הדיסק תקין לגמרי ועובד בהארד דיסק הישן... זה אומר לי או: missing operation system or error loading operation system

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  11. מדובר במפרט הבא: DFI INFINITY NF4 ULTRA POWERCOLOR X800GT AMD ATHLON 3200 2X KINGSTON 512 קניתי היום גם מארז עם ספק כוח 500W עכשיו הבעיה היא שהמחשב לא מתפקד כמו שצריך אני מחבר לו הארד דיסק SATA רגיל הוא לא פועל טוב בכלל במחשב לא עובד חלק ועושה מדי פעם ריסט לעצמו כשאני משחק במשחקים הוא יוצא מהם אחרי כמה זמן לפעמים הוא מקבל אטרף ולא נותן לי גם לפתוח תאקספלורר (זה קורה בד"כ אחרי שהמשחק עושה בעיות ויוצא מהמשחק) אני כבר מיואש ולא יודע מה הבעיה! בדקו לי את הזכרונות אמרו שהם טובים בדקתי תכרטיס מסך והוא בסדר גמור גם המעבד בסדר גמור לפני שבוע החלטתי שני יקח גם את הלוח לבדיקה והם החזירו לי אותו ואמרו לי שהקירור למעבד לא מספיק -אתם אומרים שאם אני יקנה קירור טוב למעבד זה יפתור את הבע…

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  12. עם הכותרת לא אומרת מספיק אז מדובר ב MFC Application error או בכול קובץ או משהו אחר בעצם ... המפרט שלי זה Duron 850 עם מכפלה פתוחה AK73 Pro KT133 Radeon 8500 GSF2 כול השאר לא חשוב אני מניח .. זיכרונות 256MB לא זוחר של מי.. המחשב ללא באוברקלוק ואין לו בעיות חומרה קודמות או משהו. אבל ה error הזה - הינה תמונה : עכשיו קצת רקע על הכול ... ככה : יש לי את ה error במספר תוכנות ומשחקים, עם אני מתקין מחדש זה חוזר לעבוד ליום, יומיים וה error חוזר וסוגר את התוכנה. הבנתי לפי מה שכתוב בפירוט שזה קשור ב registery המציק, אבל הקבצים וה dll שהם נותנים שם לא עוזרים לי .. הם אומרים נגיד בפירוט "יש בעיה בקובץ ***.dll ואז איזה 800 מספרים של registery וזהו ... בקיצור זה לא מביא לשו…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by מנשה,

אנא עיזרו לי. כאשר אני מכניס את ה DISK ON KEY או כל התקן חיצוני אחר אני מקבל הודעה HI-SPEED USB Device Attached to non-HI-SPEED Hub יש לי לוח של ASUS P4S800D. כאשר אני לוחץ על הבלון שקפץ מתקבלת הודעה. There are no HI-SPEED USB host controllers on this computer ניתן לראות את הנתונים לגביי הדריברים המותקנים בתמונות המצורפות. מותקן לי SP2 , יש לי 6 כניסות USB ובדקתי אחד אחד ובכולם יש את אותה בעיה. אני חושב שניסיתי כמעט הכול. הודה לכם מאוד על עזרתכם בנושא. תודה נ.ב. מצורפים תמונות עם נתונים לגבי דרייברים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  14. למיטב זכרוני קנינו בעבר, ביחד עם המחשב, שני מקלות זכרון של 1 גיגה האחד. כלומר, 2 גיגה בסה"כ. היום כשבדקתי ע"י לחצן ימני על my computer ואז properties ראיתי שיש רק 1 גיגה של ram שם. כמו כן, פתחתי את תוכנת hwinfo32 ושם ראיתי שיש שני מקלות של 512 מגה, האחד, כלומר 1 גיגה בסה"כ. זה היה ניראה לי מוזר, כי שוב, למיטב זכרוני, שמתי לב שאכן היו לנו בעבר 2 גיגה של ram. כאשר בטלתי אפשרות של חדירה שלא ברשות לביתנו, פתיחת מארז המחשב והוצאת שני המקלות של 1 גיגה האחד והחלפתם בשני מקלות של 512 מגה האחד, סגירת המארז, החזרת כל החוטים למקומם ופתיחת המחשב מחדש -- החלטתי פשוט לפתוח את המארז בעצמי ולבדוק שם בפנים. ראיתי באמת שיש שני מקלות של זכרון. הוצאתי אחד מהמקלות ועליו היה רשום משהו כזה: kvr…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. קניתי כרטיס קול חדש, ומאז שהתקנתי אותו כל פעם שאני מדליק את המחשב, לאחר שרואים את החלון של Windows עם הפס טעינה, עולה לי מסך שחור - ריק, תקוע, רק לאחר 2-3 דקות המחשב מתחיל להעלות כרגיל ללא שום בעיות. אשמח אם למישהו יהיה את הפתרון לבעיה שלי. תודה.

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by TopGhost,

בכל פעם שאני צורב משהו זה ישר מתנתק מהאינטרנט ולא נותן אפשרות סינכרון, גם מפסיק את הסינכרון עד לאחרי הצריבה ורק אז הוא מסתנכרן עוד פעם ואני יכול להתחבר המלצות או פתרונות ?

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  17. לפני יומיים אני מדליק את המחשב, והוא בקושי זז.. לוקח 5-10 דקות להפעיל תוכנה, 20 דקות להעלות ווינדוס וכו'... היום הוא התחיל לכתוב לי עוד לפני הפוסט pri master hard disk: S.M.A.R.T Status BAD, Backup and replace Press F1 to resume... ומאז זה ניהיה עוד יותר גרוע. המעבד עובד על 50 מעלות במנוחה (רגיל אצלי) וחוץ מזה אין שום בעיות. יש למישהו רעיונות?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  18. זה כבר פעם שנייה שזה קורא לי, אני שומע את ההרד דיסק שלי מתכבה ונדלק ואז כל המערכת קופאת, ואני חייב ללחוץ על כפתור ה RESET. לא שזה מפריע לי אבל כש WINDOWS חוזר הוא חוזר להגדרות המקור שלו עם כל התוכנות מותקנות אבל שום הגדרה לא נשמרת. והוא מציג שגיעה שהוא לא יכול לחזור להגדרות ה USER ולכן הוא חוזר להגדרות המקור, שזה גם פוגע בביצועים של ה WINDOWS ולכן נשאר רק פרמוט. יש לכם פתרון לבעיה הזאת?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ebrami,

אני מתקין כרגע במחשב השני שלי ווינדוס אקס פי פרופשיונל. אחרי השלב הראשוני של ההתקנה שבו הוא העתיק את הקבצים להארד דיסק, המחשב הופעל מחדש, התקנת הווינדוס נמשכה אך מיד אחרי שהיה כתוב לי בזמן ההתקנה - setup is starting windows הופיעה לי שגיאה של מסך כחול ולא יכלתי להמשיך. כך גם קורא כל פעם שאני מנסה להפעיל את ההתקנה מחדש בשגיאה במסך הכחול מופיעים הפרטים הבאים: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL וגם משהו על PCIIDEX.SYS, ADDRESS FA12CCDC base at FA12C000, Datestamp 3b7d83e2 יש למישהו מושג מה קורא פה ואיך אני יכול להמשיך את ההתקנה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, רכשנו מחשב נייד חדש של ASUS לפני כשלושה חודשים. ויש לו תקלה מוזרה, המסך כבה לפתע גם בשעת עבודה על המחשב, גם כשהוא מחובר למטען וגם כשהוא לא מחובר לחשמל. גם עם אחוזי סוללה נמוכים או גבוהים (בדקנו את כל האפשרויות.). *המסך כבה, אך המחשב נשאר דולק (מקלדת נשארת מוארת, נורת CPU דולקת וכו') - המחשב נכנס למעבדה לפני כמה ימים, שמה עדכנו את מערכת הפעלה וכל הרכיבים התוכנתיים והחומרתיים, הריצו את המחשב 24 שעות והכל היה תקין לטענתם. אך באותו היום שהוצאנו את המחשב מהמעבדה, המסך שוב נכבה באמצע עבודה. באתי לשאול כאן, כי ASUS לא מתכוונים לעזור ושולחים שוב למעבדה לבדיקה (שאני בטוח שלא יצליחו לפתור, וסתם יבצעו שוב עדכונים ואיפוס). מה לדעתכם הבעיה ?, כי אני מאמין שבמעבד…

21. Started by menacex,

שלום , קניתי היום מעבד AMD 2500 ולאחר שהתקנתי אותו המערכת קרסה לגמרי ולא ניתנה לשיקום בדרכים רגילות .. רציתי לדעת האם יש פה מישהו מאזור ת"א שיודע על מעבדה שלא שוחטת , או אולי מישהו שמעונין לעזור לתקן את המחשב במהירות ( יש לחץ של זמן ) תודה מראש (

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  22. אוקי זה כבר בעיה מאוד קשה הורדתי את המשחק הזה ! כבר 4 פעמים רצוף ! ואותה הודעת שגיאה ..שיחקתי ב1.5 אני רוצה לנסות את 1.6 אבל אותה הודעת שגיאה מעצבנת באמצע ההתקנה מישהו יודע מה לעשות ?! בגיימר לא הצליחו להגיד לי מה הבעיה מה לא ניסיתי ! אני בטוח שפה יכולו לעזור לי . http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/11.JPG

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לדוגמא: אני משחק במשחק ואז אחרי חצי שעה המשחק עושה שגיאת באגים ואז מסך כחול (פירמטתי את המחשב זה לא עזר) הבעיה הזאת חוזרת על עצמה כל פעם תודה לעוזרים :-\

24. Started by lexsus,

שלום יש לי בעיה מהחודשים האחרונים שאני מדליק את המחשב הוינדוס לא עולה ואני הגדרתי מיליון פעם בבוט על הדיסק קשיח והוא פשוט לא עוזר גם בביוס הגדרתי אותו שיהיה הראשי אבל שום דבר לא עוזר אך אם אני מחקה בערך יום זה פשוט מסתדר ושוב לאחר כיבוי המחשב שוב אותו המקרה.. מה לעשות מתוסכללללל...?? תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  25. אהלן, אני משתמש במערכת XP במחשב נייח, ומחובר לרשת אלחוטית עם כרטיס רשת חיצוני אלחוטי של אדימקס (http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=347&pl1_id=1&pl2_id=44). כאשר אני מחבר אותו בכבל מאריך סטנדרטי של USB (חדש, נקנה לפני כחודש) - המחשב נתקע - ברמה שהמסך קופא ואין תגובה, וצריך לאתחל את המחשב. כאשר הכרטיס רשת מחובר באופן רגיל, כלומר ישירות ליציאת הUSB של המחשב - הוא עובד. כאשר אני מחבר לכבל המאריך מוצר USB אחר - דיסק און קי נניח - גם זה עובד. הדברים הנ"ל נכונים לגבי כל יציאות הUSB הקיימות על המחשב. את החיבור הנ"ל ניסיתי לעשות גם כאשר המחשב כבוי ורק אז להדליקו - ושוב, איך שעלה הווינדוז, נתקע המחשב. בנוסף, איני יודע אם זה רלבנטי, ובכל זאת - מחובר בUSB (ישיר…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.