עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני כשבוע הייתי מדליק את המחשב וכמה דקות אחרי מסך ההפעלה סמן העכבר היה "נתקע" וכשעשיתי אתחול המסך נשאר מכובה. כיבוי של המחשב והדלקתו הדליק מחדש את המסך עכשיו היו לי כמה פעמים שבהפעלה ראשונית המסך לא נדלק. גם לא אחר אתחול, רק כיבוי והדלקה מחדש עבד זה קורה בחלונות ובלינוקס, אין ציפצופים למיניהם , יש 2 ג'יגה זיכרון, המאווררים עובדים, החיבורים מבחוץ מהודקים המסך בן שלוש של LG הכרטיס מסך בן שש של GAINWARD אין לי מסך וכרטיס פנויים בשביל לבדוק אם התקלה חוזרת תודה דני

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  2. איחוי קבצים דרך המערכת של ווינדוס 7 מספיק טובה או שצריך להשתמש בתוכנות אחרות ?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  3. Started by v_man,

אני מחפש דרייברים למחשב שציינתי למעלה נכנסתי לאתר של acer יש שם דרייברים הורדתי אחד אחרי השני התקנתי ועדיין המחשב לא חזר להיות כמו לפני הפורמט נאבד לי הדיסק של הדרייברים הוא עושה לי בעיות בטאץ פד (אי אפשר לגעת בו ב 2 אצבעות) המחשב הזה זה 3D ואין לי את התוכנה שמריצה 3D אם למשהו יש אותו מחשב יש לו את הדיסק ויכל להעתיק את הדיסק ולעלות לי לאינטרנט אני מאוד מאוד ישמח אני כבר מיואש הורדתי כ"כ הרבה דרייברים וכלום לא עזר לי תודה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by BenMalka,

אני לא יודע מה קרה איך קרה, אבל בסה"כ אני רוצה לחלק את המחיצות ל C- 500GB ו D יכילו 1500GB נותרים.. אני אפילו לא מצליח למחוק את המחיצות הנותרות כרגע הנה: http://up353.siz.co.il/up3/157771760597.JPG

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  5. אהלן יש לי בעייה עם המאורר של הכרטיס מסך.. הוא לא מסתובב.. :\ נתתי כמה מכות עדינות על הכרטיס ויצא "גשם" של אבק אבל הכל זאת הוא לא מסתובב מה אני יכול עוד לעשות אפשר לומר "קירצפתי" את המחשב אבל בכל זאת הטמפ' מגיעה עד 118 מעלות וכל המחשב תקוע.. בטח יש משהו שאני לא רואה שם בתוך המאורר האם יש דרך להוציא אותו ולהחזיר חזרה? הדגפ הוא NVIDIA GEFORCE 9400GT

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  6. Started by sapartil,

בכל פעם כמה דקות אחרי שאני מדליק את המחשב מופיע ההודעה "דף האינטנרט מנסה לסגור את עצמו" ואז עוד הודעה "ווינדוס מחפש פתרון לתקלה" בזמן שההודעה מופיעה אני מנסה לפתוח דף חדש לגמרי והוא גם לא נפתח, ממש אין תקשורת . ואז אני צריך להתחבר מחדש . מה זה יכול ליהיות ? אני צריך לשנות משהו בהגדרות ? לסגור תוכנות כלשהן ?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by nop1902,

אהלן, בחודשים האחרונים אני חווה זמני תגובה נוראיים ב- windows 7 עד למצב שאני לא יכול לעבוד עם המחשב. מעבר מחלון לחלון עלול לקחת 10 שניות ולפעמים אף יותר. העלאה של תוכנה כנ"ל(לדוגמא לפתוח את adobe acrobat יכול לקחת דקה). במקביל החלו להישמע רעשים מהמחשב שדומים לרכב ישן בעליה. השיא היה כשעבדתי ב eclipse והמחשב הוציא קולות מחנק ופשוט נתקע כל מספר שניות, עד שעברתי למחשב אחר. בהתחלה כמובן חששתי שמדובר בתוכנה כזו או אחרת שמפריעה, אבל אציין שהמחשב הותקן from scratch לפני 4 חודשים ואין לי כמעט תוכנות מותקנות עליו(office, chrome, eclipse וזהו), עשיתי uninstall למספר תוכנות פחות קריטיות אבל דבר לא השתנה. אחרי זה חשבתי שמדובר במאווררים אז פתחתי את המחשב אבל שלושתם נראו לי תקינים ושיש…

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by udilizi,

ב"סד יש לי WIN 7 SP1 הוא היה פרוץ אבל מאז העדכונים שעשיתי קופץ לי שהווינדוס לא מקורי עכשיו שאני מנסה להתקין קראק חדש הוא מבקש ממני להסיר את הישן הבעיה שבשום מקום אין איזכור לגבי הסרת הקראק הישן? תודה לעוזריםש לי WIN 7 SP1 הוא היה פרוץ אבל מאז העדכונים שעשיתי קופץ לי שהווינדוס לא מקורי עכשיו שאני מנסה להתקין קראק חדשהוא מבקש ממני להסיר את הישן הבעיה שבשום מקום אין איזכור לגבי הסרת הקראק הישן? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  9. ב"סד שלום יש לי ווינדוס 7 64 ביט ultimate הרשת האלחוטית שלי מאובטחת בשיטת wpa2 ולמרות שסימנתי את האפשרות זכור סיסמא בכל פעם בהפעלת המחשב מחדש הוא אינו מתחבר אוטומטית ודורש סיסמא... למרות שכבר שמרתי אותה בזיכרון והוא אמור להיתחבר לבד. מה עליי לעשות ניסיתי הכל אולי זה באג במערכת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם , בדרך כלל אני לא מכבה את המחשב , שלשום החלטתי לכבות את המחשב ולתת לו לנוח לאחר תקופה ארוכה . אתמול אני מנסה להדליק אותו , המחשב נדלק , לא עובר את המסך השחור בהתחלה כותב לי שגיאה כזאת : "Master hard disk error" press F1 משהו כזה , וזהו , המחשב לא עולה לי ....? מישהו יודע מה הבעיה , ואיך ניתן לפתור אותה ? תודה רבה , אור.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by hzhz24,

התחיל מהיום ממש קריסות של מסך כחול (היו בעבר פעם ב.. ) הכל התחיל אחרי שכמה פעמיים נפל החשמל בבית,והמחשב נכבה בבום. ביטלתי את האוברקלוק של המעבד.הוצאתי את הבטריה בלוח אם,שחזרתי את המערכת. מה עוד עלי לעשות? עשיתי הרגע תיקון של קבצי הויינדוס על ידי הכנסת הדיסק, זה גם יכול לפתור ? עידכון:זה לא עזר שוב מסך כחול (תמונה 2 ) אגב המחשב . I5 2500K Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail Kingston 8GB DDR3 1333 Samsung 1TB Sata II 32MB F3 GTX570 1280MB

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  12. היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68 - V PRO בעל כרטיס קול מובנה - Realtek. הבעיה שלי,שכל הזמן מקבל הודעות על ניתוק שקע האודיו,למרות שבפועל לא מתרחש שום ניתוק.! והאודיו פועל בצורה תקינה. איך מפסיקים את הופעת הודעות אילו,ולמה הן קורות/מופיעות - מה ניתן לעשות לפתירת בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי צורב DVD רגיל , באתי לצרוב סרט דרך הNERO והוא רושם לי PLEASE INSERT A WRITEABLE DISC .. הסתכלתי על הכונן שלי במחשב שלי ואני רואה שהוא מופיע פתאום כ BD ROM. עשיתי לכונן UNINSTALL ועשיתי REBOOT והוא עדיין התקין אותו שוב כ BD ROM . מה עושים?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by אודי_ס,

יש לי בעיה בלוח אם הנ"ל..חיברתי אותו לא מזמן למחשב.העיניין הוא שאני לא שומע סאונד ,והסימון של הרמקול בשורת משימות מופיע בהשתק.ניסתי עדכון דרייברים לא קורה כלום..מה עושים??

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by RONEN1N,

שלום אז... הכל התחיל כשהדיסק אונקי כנראה התנתק באמצע פעולה וכשחיברתי אותו מחדש הוא ביקש לפרמט מאז אפשר לפרמט את הדיסק רק לFAT32 ואם בוחרים פרמוט לNTFS מקבלים את השגיאה "ל-Windows לא היתה אפשרות להשלים את האתחול" (תמונה) ואחרי השגיאה הזאת אם מנסים לפרמט לכל פורמט שיש מגיעה השגיאה הבאה "הדיסק מוגן מפני כתיבה." (תמונה) עד להפעלה מחדש ואז אפשר לפרמט כמו שאמרתי רק ל-FAT32. בתקווה שהבנתם אותי... מה אפשר לעשות בנידון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by lyadz,

מקרה מצער של ישיבה על הארד דיסק חיצוני נגמר בשבירה של חיבור ה-USB. ניסיון נואש בחיבור למחשב נתן את ההודעה שההתקן לא מזוהה... האם ניתן במעבדה לתקן? ואם כן מישהו מכיר מעבדה באיזור רחובות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ?

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by naoriko,

שלום ברשותי מחשב נייח שכשאני מדליק אותו הכל עובד פיקס אבל המסך לא מראה תצוגה בדקתי שהבעיה לא במסך ואכן המסך תקין ועובד עם מחשבים אחרים ניסיתי לנתק את הכרטיס מסך ולחבר למובנה ועדיין לא עובד החלפתי ראמים איפסתי את הביוס החלפתי ספק ואין עדיין אין שום תצוגה מה יכולה להיות הבעיה? בבקשה עזרה!!

• 11 תגובות
    • 5.5k צפיות
  19. Started by Xavi06,

טוב אז יש לי ווינדוס 7 ורציתי לדעת אם זה אפשרי שהמחשב יבקש סיסמא כשהוא חוזר ממצב של צג שנכבה אוטומטית..... ואם לא אז מה הדרך הטובה ביותר שהמחשב ימשיך להיות פעיל(האינטרנט יעבוד) אבל ברגע שאני מנסה לעבוד איתו שוב הוא יבקש סיסמא אוטומטית, זה ממש לא נוח לי כל הזמן ללחוץ על "נעל" ולפעמים אני גם שוכח.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Barsky.A,

שלום, יש לי שני מחשבים ושני מסכים, נקרא להם מסך ראשי ומשני וכנ"ל למסכים. המטרה היא שהמסך הראשי תמיד יראה את המחשב הראשי והמסך המשני יראה אותם לסירוגין. אבל מאוד חשוב שההחלפה תהיה בלחיצת כפתור. בשביל זה קניתי סוויצ' DVI שיש לו שתי כניסות DVI ויציאת DVI אחת. המחשב הראשי מחובר למסך הראשי עם כבל DVI. ולסוויצ' עם עוד כבל DVI. למחשב המשני יש רק VGA אז הוא מחובר דרך מתאם לכניסת DVI של הסוויצ'. היציאה של הסוויצ' מחוברת לDVI של המסך המשני. בלחיצת כפתור על הסוויצ' אני מחליף בין המסכים. זה לפחות היה התכנון אבל המסך לא מזהה את המחשב המשני כשאני מחליף אליו. בדיקות שעשיתי - - שני הפורטים של הסוויצ' עובדים - חיברתי את המחשב הראשי לשניהם והצלחתי להחליף. - המחשב השני מראה תמונה על המסך כש…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  21. שלום לכולם לפני כמה ימים היה לי את התוכנה iconpackager ובעזרתה החלפתי לאייקונים קצת יותר יפים ונימאס לי מהם החזרתי להאייקונים הרגילים של windows כל האייקונים הוחזרו בהצלחה מלבד אייקון אחד מסויים של סייר הWindows אני נותן לכם תמונה נסיתי פשוט הכול קודם כל מחקתי את התוכנה iconpackager ועדיין האייקון לא חוזר לעצמו

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  22. Started by AMIR7710,

שלום יש לי מפצל אודיו שמתחבר לחיבור למחשב, למפצל אני מחבר אוזניות ורמקולים. אני רוצה לדעת כיצד ניתן לבטל את אחד מהמכשירים, כלומר, עכשיו גם האוזניות וגם הרמקולים פועלים, ואני רוצה רוצה שרק אחד מהם יפעל. תודה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  23. קודם כל שלום ותודה שנתתם דקה מזמנכם לסייע :] אז ככה, המחשב שלי בזמן האחרון באופן קבוע נתקע בזמן הרצת סרטונים מהדפדפן (youtube ודומיו). התופעה מופיעה גם בדפדפנים אחרים (אני משמתש בכרום) והיא מחמירה עם הזמן (בהתחלה היה נתקע פעם ב-, היום נתקע לעיתים ממש קרובות, עד כדי שאי אפשר להשתמש באתרים מסוג זה). ראוי לציין שהמחשב מתמודד בהצלחה עם הרצת משחקים ותוכנות בצורה מעולה, בלי אף תקלה תכנית כזאת או אחרת. כשהמחשב נתקע, בהתחלה המסך קופא, אין סאונד בכלל, ואם אני מנסה ללחוץ על העכבר המחשב עצמו מוציא ביפ יחיד (מהמארז, לא מהרמקולים), ורק ריסטרט משחרר אותו. כשעולה מחדש הווינדוס, אין הודעת שגיאה על תקלה חמורה כפי שלעיתים קורה בתקיעות וריסטרטים. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מענה, כי עם המ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Nachum987,

שלום לחברי הפורום, ברשותי לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2599&dl=#ov עם גרסת ביוס אחרונה (F9). יש לי HDD עם WIN 7 מותקן כבר. הוספתי SSD עכשיו, ואני רוצה לפרמט את הHDD ולהתקין עותק חדש של WIN7 על הSSD. הגדרתי בביוס את הSSD כראשון לעלות בבוט והכנסתי את הדיסק של הWIN, לחצתי על מקש כלשהו לעלות את הבוט מהדיסק, המחשב קורא לי את הקבצים מנסה לעלות את ההתקנה, אך לא קורה כלום! אני מצרף קבצים של התהליך. מבקש עזרה בפירמוט והתקנה של הWIN, תודה!!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by אלעד כהן,

שלום יש לי בעיה במחשב אני לא יודע בדיוק מאיפה אבל זה משפיע לי על הרבה דברים... דבר ראשון שאני מחבר את המסך למחשב דרך הלוח אם גם דרך הdvi וגם דרך vga מופיע לי "no signal" שאני מחבר את המחשב לכרטיס מסך דרך vga לא עובד ודרך dvi עובד אבל כל המסך במים פסים כאלה בצבעים שונים ובנוסף לזה שאני נכנס לראות על איזה כרטיס מסך אני מחובר מופיע כיאלו לא מזוהה... אני חושב שהבעיה מהלוח אם... אבל אני לא בטוח כי תמיד היה לי בעיה שלפעמיים היה "no signal" והיה מסתדר אבל הפעם זה פשוט לא מסתדר... לא משנה מה... תמונה-נראלי שבתמונה לא רואים את הפסים הכחולים תכלת אבל אצלי במחשב זה מופיע כמו כן רואים שרשום שהשבב "אינו זמין" בכל מקרה כבר הזמנתי מחשב חדש אבל זה יעבור לאחי הקטן תודה לעוזרים ..…

• 5 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים