תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
המחשב החדש עושה לי מלא בעיות מוזרות.. נתחיל מזה שלפעמים הוא פתאום עושה ריסט, יש BSOD לשניה ואז ריסט.. הטמפ' הם (לפי אוורסט): CPU 39 Motherboard 51 GPU 53 עוד בעיה זה שאני נכנס למשחק Lost Planet אז זה נתקע כזה ואני שומע מין רעש של קליק כזה מהמחשב (כמו הרעש שמכבים את המחשב). קיצור אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה.. יש למישהו כיוון..?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מיני נייד מסוג acer aspire one. קניתי אותו יד שניה במחיר דיי טוב, קניתי לו סוללה חדשה מחו"ל והוא כמו חדש ואני מאוד מרוצה ממנו. שקניתי אותו הבנתי (עוד מהמוכר) שיש בעיה אפשר לומר "קלה..." במחשב. פעם ביום או פעם בהדלקה (בא והולך זה תלוי..) המסך נעלם והופך לצבע לבן, הדרך היחידה להחזיר אותו היא לרוב לתת מכה ממש קלה בצד המחשב באיזור USB וחיבורי החשמל והVGA. ולפעמים אני מוזיז קצת את המסך וזה גם מסתדר (תלוי..) היום לדוגמא הייתי צריך קצת לעשות איתו מלחמה ובסוף הוא חזר לבד... מה לדעתכם הכיון לבעיה? מסך? כבל מסך? או חס וחלילה בעיה חמורה יותר כמו לוח? אני ישמח לעזרה, תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי לכולם .. יש לי בעיה ... כל פעם שאני משחק במשחק לא משנה איזה אחרי כמה שניות יש רעש של סירנה מהמחשב... יש לציין כי כל החלקים לא מתחממים (ז"א הטמפרטורות נמוכות יחסית) ......... אשמח לקבל עזרה... המפרט הוא... p4 2.6C Abit IC7 MAX3 Tyan R9600PRO WINXP יש לציין כי גם אם OC ובלי המחשב עדיין מצפצף
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי מספק ג'נרי לHEC 400W אבל הבעיה עדיין ממשיכה - כשאני פותח את המחשב יש רעש כשאני מגיע לWINDOWS בנוסף, כשאני נכנס לWINDOWS לוקח זמן עד שאפשר להפעיל את הMY COMPUTER ואת האינטרנט בלי שהחלונות יתקעו..
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום חברים, חברה שלי התחילה ללמוד עיצוב גרפי, לאחר מחקר מצאתי ש Lenovo Yoga 7 עונה על הצרכים אז הלכתי וקניתי לה Lenovo Yoga 7-14ITL מ KSP. קישור למחשב מעבד I7 זיכרון 256GB NVMe RAM 8GB GPU Intel® Iris® Xe אך מסתבר שזה GPU לא מספיק חזק... האם ניתן להוסיף למחשב זה כרטיס מסך של NVIDIA נניח 2060? תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לצרוב כמה קבצים עם האשף של ווינדוס 7 והוא מראה לי בסיום הודע שגיאהה שהמהירות של הדיסק גבוהה או נמוכה מידי מה עבור הכונן שאני משתמש בו. הכונן די חדש והדיסקים מהירות X16 וניסיתי גם לצרוב ב X8 מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אוקיי אז היום קבלתי את המחשב החדש, התקנתי בו xp הכל טוב ויפה הכל פועל טוב אחרי התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך המחשב פשוט משתגע כל כמה דקות לפעמים שניות כל המחשב קופא, המסך מתכבה ואז נדלק ויש לי Send Report/Don't Send של ATI עכשיו לפעמים זה גם מתכבה ואז מופיע מסך כחול, אין לי מושג מה לעשות ניסיתי לעדכן דרייברים/להתקין 5 פעם מחדש לא עזר גם ניסיתי להחליף חיבורים, שוב פעם ללא תועלת. אני לא יודע אם זה מתקשר לבעיית הכרטיסים מסדרת 5700/5800 אם מישהו יודע איך לפתור או למה זה קורה בדיוק אשמח לשמוע. תודה
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי במחשב לוח אם מדגם GA-P55-UD3L של חברת ג'יגבייט. על המחשב מורכבים כבר 2 סטיקים של 2GB כל אחד מדגם : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211440 אני רוצה להרכיב עכשיו עוד סטיק אחד שקניתי של חברת Ceon בנפח 4GB על הסטיק רשום : ddr3 1333 4GB CL9 ולפי מה שהיה רשום למוכר באייבורי זה בדיוק אותו הטיימינג כמו של הסטיקים שיש לי עכשיו. ברגע שאני מחבר אותו לאחד מ 2 הסלוטים הפנויים המחשב מסרב לעלות ומשמיע צפצוף ארוך וממושך. לדעתי יכול להיות שזו בעיה של קונפיגורציה בלוח אם כיוון שהיה לי את אותו הצפצוף בדיוק כשניסיתי פעם להתקין את 2 הכרטיסים על סלוטים 1 ו 3 במקום על 2 ו 4 (כרגע הם מותקנים על 2 ו 4) אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
טוב, יש לי בעיה, אני מוטרד מזה שיכול להיות שהלך הכרטיס מסך. הייתי באמצע משחק Oblivion שפתאום התחילו מין תקיעות קטנות, יצאתי מהמשחק ועשיתי ריסט... מאז אין תמונה על המסך וזה נראה כאילו אין סיגנל. הכרטיס מחובר טוב, הזכרונות עובדים וגם המעבד...על הכרטיס יש Zalman VF900CU אז לא נראה לי שהוא נשרף...גם על הכרטיס עצמו אין סימנים של שריפה או עקימות או משהו אחר נראה כאילו הוא פשוט שבק. מה שעוד יותר מוזר הוא שכשאני מחבר אותו לPCIe אז הLED שמתריע על זה שהחשמל החיצוני לא מחובר דולק..אבל כשאני מדליק את המחשב לא קורה כלום...איון צפצופים אין כלום....כשאני שולף את הכרטיס מסך יש את הצפצוף הרגיל המתריע על זה שאין כרטיס מסך.. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? אם לא אני פשוט אארוז את המחשב וא…
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב החדש,התקנתי הכל לבד ווינדוס דייברים של הכל ואני לא יודע למה אני מרגיש שהמחשב איטי איך אני יכול לבדוק את המהירות של המחשב? וגם רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את המהירות הדיסק קשיח?
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
נתחיל במקלדת: Digital Media Pro Keyboard . כדי להפעיל את לחצני המדיה שנמצאים למעלה כגון: המסמכים שלי, התמונות שלי וכל שאר לחצני המדיה אני צריך להפעיל את התוכנה - הדרייבר של המקלדת! דבר שמעצבן נורא, האם זה חייב לקרות ככה? בקשר לעכבר: InteliMouse explorer 4.0A יש לו גלגלת רכה כזו, הסיבובים שלה חלקים כאלה.. עכשיו, צריך לסובב די הרבה כביכול, למשל להעביר נשק במשחק - צריך לסובב אותה יותר. למשל, כידוע לכם ושמגלגלים בגלגלת בדף אינטרנט כל נגיעה מורידה את הדף 3 שורות. אני חושב שבעכבר הזה כל נגיעה מוריד את הדף לפחות שורה אחת \: איך אני משנה את זה? אני יותר שלא הייתי ברור בקשר לעכבר, קשה לי להסביר את הבעיה הזו..
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בזמן משחק UNREAL פתאום המסך מחשיך וכתוב OUT OF RANGE מהי הבעיה? תגובות יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב נייד מסוג HP 620, מעבד core 2 due t6670, 2GB of RAM מערכת הפעלה WIN7 64BIT. הבעיה היא באינטרנט האלחוטי - כל 5 דקות האינטרנט מתנתק לי- הסימון של המדרגות עם הקליטה של האינטרנט מראה מדרגות עם איקס אדום וכותב not connected, not connections are available (תראו בתמונה- מס' 1) אפילו שיש מלא רשתות אלחוטיות- זה מתנתק ורושם לי שאין רשתות אלחוטיות. אציין כי במחשב אחר שלי אני כן רואה את הרשתות ומתחבר אליהן, וניסיתי את זה גם במקומות אחרים ולא רק בבית כך שהבעיה היא לא ברשת אלא במחשב עצמו. אם אני עושה "שנה הגדרות מתאם" - ואז DISABLE על WIRELESS NETWORK CONNECTION ולאחר מכן אני עושה לו ENABLE אז הוא מתחיל לקלוט רשתות ומתחבר אליהן - אך הבעיה חוזרת שוב וזה מתנתק אחר…
-
- 6 תגובות
- 14.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד חדש חדש כבין חודשיים מחשב מסוג lenovo z40-70 לאחרונה כשאני מפעיל אותו אני נתקל בכמה הודעות שגיאה (מצורף תמונות) כל לחיצה על אינתר מעבירה אותי להודעת שגיאה אחרת עד להגעת מסך שחור שבו רשום No bootable device--Please restart system ואני צריך להפעיל את המחשב מחדש ואז הוא עולה רגיל וגם עובד בצורה מעולה. יש לציין שזה לא קורה לי כל הפעלה מחדש זה קורה מתי שמתחשק לו. מישהו יודע מה יכול לגרום לבעיה ואיך פותרים אותה? מצורף תמונות של ההודעות שגיאה. תודה מראש. http://jpg.co.il/view/54e47d151e77c.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47d74c6017.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47d95ed2b6.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47db94bfce.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47dd99cccc.jpg/ h…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת במחשב. כאשר אני מכבה אותו הוא לא מתכבה לגמרי - אחרי שהמסך נכבה הנורה של המחשב (נורת החיווי שדולקת כאשר המחשב דולק) מהבהבת ולא כבויה כמו שהיא צריכה להיות. ואז אני פשוט לא מצליח להדליק את המחשב - גם לא דרך כפתור ההדלקה וגם הריסטרט לא עובד. הדרך היחידה שאני מצליח להדליק אותו זה אם אני מנתק אותו מהחשמל עד שהנורה מפסיקה להבהב ואז מחבר אותו שוב ומדליק אותו רגיל. למשהו יש מושג מה זה ואיך פותרים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי לוח אם חדש, התקנתי את כל הדרייברים, הכל עובד חוץ מהקול. עשיתי בדיקה של SOUND HARDWARE, והראה לי שיש קול, כלומר אחרי שאני מדבר למיקרופון זה מראה שיוצא איזה משהו, אבל אני לא שומע כלום. התקנתי כל מה שצריך, דיברתי עם החברה של הלוח (ABIT) ועשיתי כל מה שהם אמרו ונראה להם שזאת בעיה בצ'יפ של הקול. האם יש אפשרות כלשהי להחליפו? כמה זה אמור לעלות? יש משהו אחר שאפשר לנסות כדי לתקן את הקול? תודה רבה מראש, גיל
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום פתחתי פה דיון בשבוע שעבר על זה שהמחשב שלי קופא אקראית. החלפתי כרטיס מסך לאחר שהנחתי שזו הבעיה וזה לא ממש עזר.. מה עושים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
המחשב חדש וכבר יומים אחרי התקנת WINDOWS XP מופיע לי מידי פעם מסך כחול שתוקע את המחשב ואומר משהו על אם התקנתי משהו חדש לאחרונה(בפעם הבאה שזה יקרה אני יעתיק את כל ההודעה) בקיצור פירמטתי מחדש והתקנתי גירסה אחרת של XP PRO SP1 והבעיה חזרה גם אחרי יום (לא נראה לי שזה קשור אבל בכל המקרים זה קרה פחות או יותר שהווינדוס עדכן את עצמו) . וירוס אין לי בדקתי. המחשב הוא P2.8, לוח ASUS P4P800, 2X256, RADEON 9600, 120SATA
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך VOODOO3...כן אני יודע כרטיס מסך יןש מאד...אבל אני מסתפק בו די הרבה זמן (משהו כמו 5 לשנים) לאחרונה המחשב מפסיק לעבוד...הוא כאילו נתגע דקה וחר דקה מופיעה הודעה שאומרת שיש בעיה בכרטיס מסך ב ויש לשמור את כל הנתונים ולצאת מהמערכת. כאשר הדבר קרה פעם ב כמה ימים לא התייחסתי אליו, אבל עכשיו כאשר אני פותח את המחשב, כעבור שתי דקות הוא נתקע ולא מאפשר לי לעבוד. אז אני ואחי פתחנו את המחשב וראינו שיש שם קבלים שרופי (נפוחים ובעלי נוזל כתום מעליהם...) טוב, אם אני מגדיר את מצב הקבל בין אחד לחמש... יש שם קבל אחד במצב חמש אחד במצב ארבע!! ועוד כמה שמצבם הוא אחד!!! בקיצור אני לא יודע אם להחליף את הכרטיס מסך כמו שאמר המחשב, או שזה בעצם הלוח אם... (הכרטיס מסך הוא קטן ו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מעבד סלרון 1100 עם לוח אם ASUS - tuv4x (מדובר בחלקים חדשים שעבדו 12 שעות בלבד). לאחר הפעלה של 12 שעות המחשב קרס (התקבל מסך כחול) עם ההודעה memory dump . הייתי חייב להפעיל את המחשב מחדש לצורך המשך עבודה. יצויין שמחשב עובד עם מערכת הפעלה של WIN 2000 . האם יש למישהו רעיון ממה נובעת התקלה. תודה מראש על ההעזרה. lopp
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התופעה הזאת התרחשה בעבר ואני חושב שמדובר בזכרונות... היתכן? אציין שיש ברשותי amd t-bird 1.4 ghrz , asus a7m , micron 512 ddr ואני על win 2k. אין לי בעיות התחממות של המעבד... המעבד עובד על טמפ' של 45 -50 מעלות והלוח אם על 25 - 30 מעלות. התופעה קרתה לי היום לדגומא סתם ככה סתם שגלשתי באינטרנט. אותה תופעה קרתה לי גם ב winxp ... תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי... קודם כל הייתה לי סיסמא בווינדוס ורציתי להוריד אותה, ניסיתי כל מיני אפשרויות ואי אפשר ניסיתי דרך מנהל חשבונות דרך הכל אבל אין אפשרות של מחיקת סיסמא... אני זכרתי שאם אתה מוציא את הסימוס (הבטרייה) אז הוא מוחק את הסיסמא, ושכחתי שזה של הסיסמא בביוס והוצאתי אותה ואז נדפק לי הביוס אי אפשר לשנות כלום. ואני לא יכול לעשות כלום הכתב שם מופיע לי באפור בבקשה עזרה! אני חייב דרך לאפס, להחזיר את ברירת המחדל דרך הביוס בתפריט שם. בבקשה עזרה אני אשמח מאוד למדריך אם תמונות... תודה לעוזרים!!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל כמה שעות שאני משתמש במחשב, הוא פתאום נכבה ומתחיל לצפצף (צליל דומה לסירנה) ואני נאלץ להדליק אותו מחדש ואז הוא עובד בסדר לכמה שעות עד שזה שוב קורה. מה יכולה להיות הבעיה (אולי משהו בזיכרון או בכונן הקשיח)? בפעם האחרונה שזה קרה, העפתי מבט בביוס, ומיד אחרי זה, הטמפרטורה של המערכת הייתה 44 מעלות צלזיוס ושל המעבד 62 מעלות. זה נחשב נורמלי? המחשב שלי: מעבד את'לון XP 2500+ לוח אם NF7-SL של אביט כרטיס מסך Geforce 4 Ti4400
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אז כמו שהבנתם מהכותרת זה המצב שלי שאלתי האם זה נורמלי נראה לכם איך שאני מפעיל כמה תוכנות או משחק אז המחשב קורס ברור שזה הספק שלא עומד במטלה (הספק המקורי של המערכת במעבדה :-\) אז אם יש פה משהו בעל מפרט דומה ועם אותו ספק שהמחשב לא קורס הוא מוזמן לרשום כאן תודה. נ.ב יש לי לוח אם של אפוקס NFORCE 3 וזיכרון OCZ והמערכת לא על OC. ואפילו העלתי בביוס את מצב FAIL SAFE.
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-