תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אז הרכבתי את המפרט (שנמצא בפרטים שלי) ... עכשיו שאני מדליק את המחשב ... אין מסך המסך נשאר מכובה ... (הפעלה ראשונה) הבנתי מהחוברת הוראות של הכרטיס מסך שהוא לא פועל ב boot וחייב שהביוס יוגדר קודם ..אבל אין לי מסך ! וגם הסידי שחיברתי לא פועל ... לא נדלק . עכשיו הבעיה שלי היא .... מה אני עושה מפה ? אני צריך להכין boot disc ? מחכה לתשובה תודה מראש עריכה: גם כפתור הpower עושה בעיות ... הוא פועל שאני מנסה להדליק את המחשב ...אבל אני לא יכול לכבות אותו אחרי שהוא נדלק .. ואני מחכה מאחורה את הספק כוח פשוט
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
תקשיבו אחים שלי אני בבעיה ממש.. ניסתי לפרוץ את הויסטה מקודם בעזרת משהו שאחד המשתמשים שקארתי באינטנט. המחשב עשה ריסט ועכשיו הויסטה בכלל לא עולה (אפילו לא נטען...) יש לי גם XP על המחשב ועכשיו הוא ישר מפעיל לי אותו בלי להגיע לויסטה בכלללללללללל. אני אבוד............ ניסתי בXP ללכת ללחוץ על הלחצן הימיני ומישם למתקדם ולrecovery אבל גם שם הויסטה לא מופיעה לי בבקשה מי שמבין שיעזור לי...............................................
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום למי שהחליט לעזור לי : ] דבר ראשון יש לי מחשב פנטיום 3 500 , לוח אם של SIS 5600 3slots PCI + 1 AGP קניתי איי-פוד 20G U2 PHOTO ושאני מחבר אותו לUSB אז המחשב מציין שזה חיבור איטי 1.1 ולא 2.0 אז החלטתי לקנות כרטיס פייר-וייר שיעבוד יותר מהר. קניתי כרטיס וייר -פייר התקנתי במחשב, המחשב שלי זיהה אותו הכל טוב ויפה (ציין שזוהתה עוד רשת בנסף לכרטיס רשת שלי) וברגע שאני מחבר את הכבל פייר וויר לכרטיס ואז לאייפוד , המחשב מוסיף את האייקון הקטן של SAFE REMOVE ואחרי שניה עושה ריסט למחשב, וכך כל פעם שחיברתי את איי-פוד הוא עשה ריסט. ובכן ניסיתי להחליף מקום לסלוט אחר וגם לא עזר. אשמח אם תעניקו לי פתרון. בברכה אלדר.
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4, 512 מגה, XP ו- GeForce 2 400MX. יש לי שתי בעיות: 1. לפני שבוע בערך, בכל הסופות ברקים האלה המחשב שלי היה מחובר לחשמל (ובאזור שלנו יש נטייה למכשירים או לחלקים מהם להישרף...) אבל קיוויתי שלא קרה כלום. ל USB שלי מחוברים עכבר ומודם כבלים וכשהדלקתי את המחשב וניסיתי להתחבר לאינטרנט שמתי לב שאחד מה USB שלי לא מתפקד, אחרי שלקחתי לתיקון את המחשב (כי חשבתי שמשהו נישרף, ועדיין יש לי אחריות) אמרו לי שלא קרה כלום, וששני ה USB עובדים. רק שאחד מהם מיועד רק למדפסת והשני לכל המכשירים, מה שאני לא מבין כי שניהם עבדו לי גם עם העכבר וגם עם המודם. 2. כשהחזרתי את המחשב מהתיקון (שלא עזר לי בכלל...) שמתי לב שיש סימן קריאה לי הכרטיס מסך במנהל התקנים, ניסיתי להתקין מחדש את הדריי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קודם כל קצת פרטים על החומרה: מעבד P-4 1.4Ghz לוח אם Intel D850GB כרטיס מסך GeForce 6200 דיסק קשיח 40GB של Seagate עכשיו עד לא ממזמן המחשב עבד, עם Windows XP. כנראה התקנתי משהו והמערכת הפעלה נדפקה. כשרציתי לפרמט המחשב לא זיהה את הדיסק שהכנסתי לכונן דיסקים. [במצב הזה המחשב נדלק > מתעלם מהדיסק שיש בכונן > מנסה לטעון את הווינדוס > עושה ריסט] הוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב, וניסיתי לפרמט אותו במחשב אחר, בגלל בעיות כאלה ואחרות זה לא הלך לי. ועכשיו אני נמצא במצב שאין לי ווינדוס במחשב, המחשב לא מזהה את הדיסק שיש בכונן, ובכל הפעלה אני מקבל את השגיאה Boot Failure: System Halted. - החלפתי את הסוללה של הלוח. - הכונן דיסקים חדש [ניסיתי ב 2 הישנים שהיו לי וגם בחדש] - הכל מח…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יתחיל עם הבעיה של המחשב הראשי. יש לי בעיה רצינית עם המחשב החדש שיותר (שהמפרט שלו בחתימה, ואני כרגע לא עובד עליו). היום בצוהרים העכבר החליט לא לעבוד יותר, העכבר של לוג'יטק אופטי USB. הבעיה בטוח לא בעכבר, כי אני משתמש בו עכשיו במחשב השני, ניסיתי גם לחבר לו עכבר טורי ישן של לוג'יטק, ועדיין המחשב לא רוצה הלפעיל את העכבר. גם לוקח למחשב איזה 5 דקות להתאפס על עצמו ברגע שהוא מגיע לשולחן עבודה, ואז הוא מזהה לפעמים התקן USB שלא הוגדר, אבל אי אפשר להגדיר כלום. מה שעוד יותר מוזר שהאור של העכבר נדלק לכל אורך הboot אבל ברגע שאני מגיע למסך של היוזר שהוא מבקש ממני לבחור (שזה גם בעיה מעצבנת שהופיעה לי לאחרונה, ולא היה לי אותה עד לפני ארבעה ימים) האור ניכבה ועכבר ניראה מת. מערכת הפעלה…
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות בקשר לזה.....אני מקווה שתצליחו לעזור לי... אז ככה: לפני יומיים התקנתי תתוכנה של ה MP3 שלי ומאז התחילו כל הבעיות.... ניסיתי להתקין מחדש DIRECTX 9c וגם התקנתי דרייבר של הכרטיס קול SBPCI128Setupus_w2k Sound Blaster PCI 128 וגם זה לא עזר.....ניסיתי לעשות שיחזור מערכת ליום לפני וגם לא..... הנה תמונה של הלוח אמ שלי בתוכנה : http://img99.imageshack.us/img99/6291/motherboardnk0.png ובכל תוכנה שאני מנסה להפעיל שירים או תוכנת דיבור זה מראה לי שגיעה..... :s05: אני מקווה שהסברתי טוב את הבעיה שלי וגם מקווה שתעזרו לי.....תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9700 PRO של GIGA-BYTE וכשאני מפעיל את המשחק פיפא 2003 הוא מפעיל מסך שחור חושב 10-15 שניות ומפעיל מחדש את המחשב ככה זה קורה לי גם במשחק NEED FOR SPEED כשמחשב עולה מחדש עולה דוח שגיאות ששם הוא רושם שהגורם להפעלה מחדש הוא הדרייבר של הכרטיס מסך ויש לי את הדרייברים האחרונים מה הבעיה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהתחלה זה לא היה כל כך נוראץ ניסתי להפעיל סטים (קאונטר סטרייק) והמחשב הביא את הודעת השגיאה הזו (תשלח\אל תשלח). אחר כך ניסיתי להפעיל מקס פיין 2. בפעם הראשונה הכל עבד חלק בדקות הראשונות, אבל אז המחשב החליט שהוא רוצה לקרוס שוב. אמרתי זה חד פעמי בטח. (ומאז אני לא יכול לחק בזה בגלל שהוא קורס כל הזמן) ואז התקנתי ניד פור ספיד אנדרגראונד. הפעלתי את המשחק ואז המחשב קרס שוב. לפני כמה שעות התחלתי להתקין רד אלרט. כשהמחשב הגיע למסך ההתקנה פתאום הוא החליט לקרוס. המשחקים היחידים שעובדים אצלי הם אירקסוניקס (גרסה מחודשת למשחק עתיק), רולר קוסטר 2 וGTA הראשון. אין אצלי בעיית חום: על כרטיס המסך יש שלושה מאוררים + קירור קאסטום (מיועד במקור לקירור מעבדים)-רדאון 9800 של ספיר המעבד במקסימום 48…
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום אנשים, זוכרים אותי? נדפק לי ה BIOS כי עשיתי עדכון עם גירסא לא נכונה שלו. מפה לשם הלכתי למקום, צרבו לי BIOS חדש והכניסו אותו למחשב ועכשיו המחשב עושה ביפים כל הזמן, (יש לי ביאוס של AWARD) צפצופים שלא מפסיקים מראים על בעיה בזכרונות, החלפתי זכרונות, לא עוב החלפתי ספק לא עובד הוצאתי את כל הכרטיסים (רשת ומסך) ועדיין צפצופים. ה BIOS חייב להיות טוב כי ניסיתי 3 גירסאות שונות שלו, (שמתאימות ללוח שלי) ככה שאחד מהם חייב לעבוד... איזהשהוא פתרון?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
[table][tr][td]שבת שלום לכולם. במהלך התקנה של מערכת הפעלה חדשה נתקלתי בדבר המוזר שנראה כמו שורות שורות של סימני דולר ע"ג מסך כחול. יש תמונה מצורפת. המחשב מבוסס מעבד AMD Athlon 64 3200 ע"ג לוח אם של ALBATRON דגם KM51PV. ראו תמונה מצורפת של תכונות הלוח. כמובן שלא המשכתי בהתקנה, למרות שהמחשב כן המשיך לבצע את העתקת הקבצים. בהתחלה (למרות שמראש זה לא היה לי הגיוני) עשיתי LOW FORMAT לדיסק הקשיח. בהמשך שמתי לב שתופעת ה"דולרים" הופיע כבר בהתחלת ה-BOOT כלומר במסך השחור שמופיע ב-STRAT כשפתחתי את המכסה שמתי לב לכמה קבלים שלכאורה נראה שהכובע שלהם קצת נפוח. צירפתי תמונה עם סימון חצים אדומים שמראים איזה מהם התנפחו. כמו כן ה-NORTH BRIDGE זה עם ה-COOLER עליו (מסומן עם חץ סגול) מאוד מאוד ח…
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אז ככה, הרכבתי מחשה הכל היה בסדר התקנתי ווינדוס, סגרתי את המארז העברתי לחדר אחר והופה הוא לא מראה כלום , המאווררים דולקים הכל נראה בסדר, המסך שחור
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המחשב נתקע אפילו סתם שאני רואה תמונות במחשב.... וגם בעוד מצבים הוא פתאום נתקע ולא מגיב בכלל. מחשב פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ 512 זיכרון 533 מגה הרץ כרטיס מסך על הלוח עוד משהו שיכול לעזור ? תעזרו לי ..............
-
- 9 תגובות
- 23.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה ממש חמורה וזה הולך ככה המחשב נתקע עכשיו כל כמה שעות יכול ליהיות גם אחרי 5 דקות פעולה אבל שאני לוחץ על הכפתור של הPOWER הוא מתכבה כמו שצריך פתאום הוא לא תקוע הכל רץ ואז הוא מתחבא כיבוי "מבוקר" הוא יוצא מהתוכניות נקי והכל כאילו שלפני דקה הוא לא היה תקוע!! ועד בעיה לפעמים כשאני לוחץ במקלדת על הSHORTCUT זה עושה לי ריסט האם זה יכול ליהיות קשור לכבלים?? :AR15:
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה : celron 700@945 90*10.5 asus cuv4x-c bios 1007 genric 128mb ram msi geforce 4ti 4600@330@700 28.32 sb live audigy motorola sm56 genius net card 10/100 tosiba sdm1612 לא ניתן לפריצה כיום maxtor 80gb 7200 D740x הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להריץ משחקים כמו שצריך הם רצים מקוטע וזה משגע אותי וב3DMARK 2001 זה רץ חלק לאלאה רק במשחקים הוא עושה לי אתזה(?WARCRAFT 3,Neverwinter Nights אני משתגע לא מצליח לשחק כלום. מה הבעיה לפי דעתכם?ומה אני צריך לעשות כדי לפתור אותה??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב עבד רצוף באותו יום משהו כמו 10 שעות.. ללא כל בעיות... באמצע צפייה בסרט פתאום מופיע על המסך כך מיני עיוותים למיניהם מה שהצריך אותי לעשות ריסט למחשב. לאחר מכן לכל אורך ההמתנה בכניסה לווינדוס הופיעו עיןןתים למיניהם משהו דומה לתמונה הבאה המחשב לא עולה רגיל רק במצב safe mode \ הנה preent screen שעשיתי - מקווה שזה לא נזק רציני כי מדובר במחשב חדש... מצטער מראש אם עשיתי שגיאות כתיב בגלל שלא רואים את הכתב ברור כל כך ממתין..
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה שלום היום שמתי לב למשהו מוזר ה DDR שלי עובד במהירות 133 במקום 400 והוא גם מסרב לעבוד ב DUAL CHANNEL תמונה 1 http://img477.imageshack.us/img477/5610/untitled3yy.jpg תמונה 2 http://img511.imageshack.us/img511/9464/untitled6pr.jpg מפרט AMD64 3800+ Dual Core ASROCK 939DUAL AGP PCIE ULI 512DDR 3200 x2 XFX GForce 6600GT 128MB עזרה בבקשה אני נועש ובנוגע לחיבור של הזיכרונות יש לי ככה: 2 סלוטים שחורים ו2 כחולים ניסיתי לשים את הזיכרונות בשני הכחולים זה לא DUAL ניסיתי ב 2 השחורים גם זה לא DUAL ניסיתי אחד כחול אחד שחור - גם זה לא DUAL.. אז איך אני עושה DUAL???
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
כל פעם שרוצים לסגור את המחשב צריך להוציא גם את התקע מהחשמל הכול טוב ויפה נכנסים להתחל כיבוי וכו המחשב נכבה אך אם לא מוציאים את התקע מהחשמל אז בפעם הבאה שרוצים להפעיל אותו הוא לא פועל אני יודה למישהו שיעזור לי אני כמעט בטוח שהבעיה זה לא הספק אלא משהו עם כפתור הכיבוי וההתחלה כי הוא לא פועל בזמן האחרון
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אז שמתי את זה כאן: לפני כמה שבועות קיבלתי מחשב חדש (מפרט), התקנתי עליו cs, הכל טוב ויפה עד אתמול.... אתמול שיחקתי לי cs להנאתי, ופתאם התחילו לי לאגים רציניים של קפיצות לפינגים גבוהים (250-400 פינג), היו איתי עוד אנשים בסרבר שיש להם נטוויז'ן וגם להם היו פינגים כאלה, אז חשבתי שהבעיה היא בספקית (נטוויז'ן למי שלא הבין עדיין) היום אני משחק cs שוב, והנה שוב פינג גרוע שעולה הפעם אפילו ל800 (אפילו לאינטרנט בחייגן אין כאלה פינגים), החלפתי את הניק לnetvision sux, ואז מישהו אמר לי שזה לא בגלל הספקית אלא בגלל הטמפרטורה של המחשב. ניסיתי לתחקר אותו אבל הוא לא ענה לי. חשוב לציין שבאותו יום היה ריח שרוף בחדר שלי, אחרי שהרחתי את הריח הזה ישר כיביתי עת המחשב…
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
פשוט אין לי מושג למה ואין לי קצה של חוט מה הפתרון שלה. הבעיה היא כזאת אני משחק במשחקים כבדים לאללה כגוג' באטלפילד 2 שתוך כדי משחק שואב משהו כמו 700 מגה זכרון, משחק בגיטיטאי והמחשב לא מרסט לי או שלפעמים מרסט אחרי איזה 4 שעות משחק או משהו כזה. ולפעמים אחרי שעה. אבל אחרי נגיד שאני נמצא הרבה על המחשב והוא מרסט לי הוא פתאום מתחיל באטרף של ריסטים טוען את הוינדוס מרסט טוען את הוינדוס מרסט מגיע לוינדוס אני גולש מעט מרסט אני נכנס למשחק משחק טיפה מרסט ככה בערך משהבו כמו 40 דק' אם לא יותר הוא עושה לי ואז מפסיק. יום אחרי אני חוזר משחק שוב לפעמים זה קורה לי לפני שאני משחק לפעמים אחרי. בהתחלה חשבתי שזו בעיה של חום למה זה הכי נראה לי - פתחתי את המארז שמתי מאורר גדול מולו והטמפ' של המעבד…
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה SAMSUNG LA32B530 וכרטיס מסך GAINWARD GEFORCE GT9600 עם לוח אם GIGABYTE GA-M720-US3 REV 1.0 העברתי כבל HDMI בין היציאה של הHDMI של המחשב (מהכרטיס מסך) לכניסה של הHDMI בטלויזיה (HDMI1) ומסתבר שאין אות של קול... העברתי חוט קטן כזה כמו שהיה פעם את החיבור מהCD לסאונד בלסטר (אני לא יודע את המונח המקצועי) מהכרטיס מסך לאיפה שרשום על הלוח אם SPDIF ויש שם את הפינים האלה. יש לי בפאנל האחורי של המארז שני חיבורי יציאה של SPDIF , אחד אופטי ואחד קואקסוילי. ובטלויזיה לא ראיתי שיש רק אופטי ליד החיבור של המחשב... אז קניתי בטעות כבל 3.5 בKSP.... כשראיתי שזה לא מה שאני צריך אז הם לא הסכימו להחזיר / להחליף... בטענה שאין להם כבל אופטי והם נותנים החזר רק מסכום מסויים או משהו כזה..…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 7600GS של-GIGABAYTE ואני משחק במשחקים במשך שנתיים עבד טוב ופיתאום הוא עושה בעיות ונותן לי FPS נמוך והמחשב שלי מיתחמם ה-CPU וזה עושה לי ציפצופים למרות שיש לי 5 מאווררים כולל 2 של הספק לכול מי שיודע מה הבעיה שיגיב בבקשה אני עוד מעט מת
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי בעיה שאני הרבה זמן לא מצליח ליפתורר הינה המיפרט אני יקצר למי שאין כוח ליקרוא e8400 p5ql-e ocz2x2 500gb zotac 9800gtx+ corsiar 550wtt טוב אז הבעיה היא כזאת ליפעמים שאני ניכנס למשחקק אז איך שאני ניכנס הוא יוצא ויש מלבנים ירוקים וסגולים ולעיתים רחוקות המחשב ניתקע כולו קופא. וב dmc4 עם אני שם את ה quality על high או super high הדמות נימרחת כזהה בסירטונים וזה תמיד באותם קטעים הינה תמונה http://www.zix.co.il/images/z-660791251.JPG ועם אני שם את ה quality על low זה לא קורה! וגם ב אססין קריד אז מתי שאני לוחץ על הכפתור שמיתמקד באנשים וחוזרר אז למעלה במסך בצד שמאל יש כמו ריבועים כאלה שחורים שזזים ורק עם אני ניכנס להגדרות גראפיקה ומבטל את האפשרות POST FX אז הבעיה נ…
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שאני מכבה את המחשב דרך התחל-->כיבוי הוא נדלק מחדש אבל אחרי שהוא נדלק מחדש אני עושה כיבוי עוד הפעם והוא מיתחבא. (הוא לא נדלק מחדש) למה זה?? יש לי win 7 ultimate
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני משחק כמה דקות ואחר כך זה ממזער לי את המשחק ונותן לי את השגיאה הזאת זה המפרט מחשב שלי מעבד E8400 3.0GHz +arctic cooloing Freezer 7 Pro לוח אם Gigabyte GA P45 DS3 זיכרון G.skill DDR2 4096MB 800MHz cl4 דיסק קשיח WD 3200AAKS 320GB sata2 16MB כרטיס מסך Gecube radeon HD4850 512DDR3 מארז NZXT TEAMPEST ספק SeaSonic 500W
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-