תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה שמעו יש לי בעיה מעצבנת נורא וכבר ניסיתי פאקינג הכללללללללללללל כדי לסדר את זה ואין לי מושגגגגגגגגגג אז בבקשה תעזרו לפני חצי שנה בערך קניתי מחשב Intel Pentium 4 - 1800 Asus Geforce 3 Ti 500 512 rdram pc800 Western Digital 40 GB cd rom - benq X52 cd writer - acer 24X10X40 עכשיו כבר מהיום הראשון שקיבלתי את המחשב היתה את הבעיה הזאת אני מדליק את המחשב משחק וכל זה ואחרי שאני משחק וכל זה אני עושה נגיד ריסטרט, המחשב לא עולה הוא טוען את האקס פי טוען טוען טוען טוען בלי סוף ורק אחרי איזה 20 דקות נגיד שהוא טוען הוא פשוט עוצר אם הייתי מכבה אותו ומדליק אותו למשל אחרי איזה כמה שעות שלא נגעתי בו אז הוא היה עולה אבל הווינדוס לא היה מזהה את הסידירום או את הצורב ניסיתי לפרמט אותו כמה …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה מדובר במחשב פנטיום 4 סוקט 478 : נקראתי לבדוק את המחשב מכיוון שהוא סובל מאיטיות יתר+תקיעות . ולעיתים אין תצוגה(מחשב דולק ) בתור התחלה הצעתי לו להחליף מחשב הרי הוא בסה"כ מעוניין באינטרנט... (ומה שיש לו כרגע : WINXP 512MB GFORCE 5200 התקנה נקיה) כאשר פתחתי את המחשב לבדוק מאוררים וכו' , ראיתי שם כרטיס מסך עם קבלים נפוחים ו2 סטיקים של זכרונת DDR 1 256 MB עם מגעים חרוכים את הזכרונות ניקיתי, כולל סלוטים, מאורר של המעבד היה מרעיש, מאורר של הצ'יפסט לא עבד, החלפתי 2 מאוררים והצעתי לו להחליף כרטיס מסך ולשדרג את הזכרונות ללפחות 1 ג'יגה , הוא הביא את החלקים ועדיין המחשב לא נדלק ... אחרי כל ההצלבות האפשריות , הצלבתי מעבד שמתי לו במקום P4 3.0 שמתי CELERON 2.4 (הסקתי מזה שהמעבד ה…
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי להדליק את המחשב היום בבוקר והמסך נתקע על הביוס,לאחר דקה שהבנתי שזה תקוע עשיתי ריסטרט,ואז הוא פשוט לא נדלק,מה שמוזר זה שיש מנורות דלוקות על הלוח אם,זאת אומרת שהספק כוח עובד עדיין לא ? פשוט כפתור ההדלקה לא מגיב,ניסיתי לנתק זכרונות ועדיין לא עולה.העיניין הוא שלא נגעתי שם בכלום אז זה לא יכול להיות חיוט לא נכון או משהו כזה,ניסיתי גם לנתק הרדיסקים,את כונן הפלופי דיסק,DVD,בדקתי את כל הקבלים,ניסיתי להוציא את הזכרונות,להחליף סלוטים,ניסיתי לחבר גם ספק אחר אבל עדיין לא עובד ועדיין לא מגיב להדלקה,תוך כדי הפירוק שמתי לב שאחד הצינורות בקירור מים טיפה מעוות כניראה מהחום או משהו מזל ששמתי לב כי כניראה הגיע הזמן להחליף אותם. גם אם אין לאף אחד מושג,אשמח אם מישהו יוכל לפרט לי מ…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב שלי( לא המחשב ממנו אני כותב) קרס כנראה שמישהו התקין איזה וירוס. הרבה זמן כל פעם יש רעש של צפצוף שמפעילים את המחשב ובזמן האחרון תוכנות לא הצליחו להיפתח והיו כל מיני הודעות. וגם החיבור לרשת נעלם ניסיתי לעשות ניקיו זה לא עזר. ומרגע שהמחשב שוב עלה מחדש המסך כניסה של היוזרים בXP הפך לכמו של WIN 2000 ואז שעושים LOGIN פשוט נתקע ורושם שזה מתחבר וזהו. רציתי לגבות את הנתונים אבל זה נראה לא אפשרי אני רוצה לפרמט את המחשב .. .. איך אני יכול לעשות זאת ... למה אני זקוק דיסקט, דיסק וכו' ?? אשמח לפירוט והאם יש פתרון להיכנס לקחת את הקבצים ואולי לפרמט אם יש מהWIN עצמו או משהו
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
טוב משהו מוזר ביותר קרה לי היום הגעתי מבצפר הדלקתי תמחשב נדלק רגיל נכנסתי לאינטרנט פתאום הוא נתקע - דבר שעוד לא קרה לי ואז נהיה מסך כחול : KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR והסיבה שלו : Win32K.sys [משהו כזה] ואחרי הזה פעם המחשב זיהה תהארד דיסק פעם לא אבל בכל מקרה לא רוצה להדלק כל פעם היה נתקע במקום אחר ומדי פעם מסך כחול שנכבה אחרי חצי שניה אחרי זה הוא עלה והגיע לקטע של "ברוך הבא" והופיעו מלא חלונות שלא ניתן לקרוא כל מיני קבצים בווינדוס ואז אחד שהוא אומר שהוא לא הצליח לקרוא את הפעולה ולהדפיס אותה [קלט פלט] קיצר בסוף אחרי כל מיני משחקים המחשב עלה ובינתיים עובד בסדר .. עכשיו אני לא יודע אם לפרמט עכשיו לפני שיקרה עוד משהו כזה או להשאיר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה רצינית מסכים כחולים מתקבלים באופן ספונטני. תמונות : http://www.up2me.co.il/v.php?file=53504851.jpg תמונה שניה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=30448600.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז שהייתי אצל חבר שלי הוא רצה לחבר מאוור של ספק כוח לחיבור שמתחבר ללוח אם ישירות והוא חיבר כבר אליו עוד שני מאוורים כך שהוא רצה לעשות 3 מאוורים שמתחברים לחיבור אחד בלוח אם. ברגע שהוא חיבר את המוואר נהיה ריח של שרוף ישאר כיבנו את המחשב והמאוור נשרף אבל כאנחנו מנסים להדליק את המחשב הוא נדלק חלקי כיאלו מפעיל את המאוורר של המעבד מדליק אורות הכול אבל המסך לא נדלק והנורה של המסך מהבהבת , נסינו לבדוק אם זה ספק כוח זה לא זה. מה אפשר לעשות בשביל למצוא את מקור התקלה?
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קיבלתי המחשב שלי WINXP PRO SP2 לפני כמה ימים בדקתי את חומת האש ראיתי שאין אני מנסה להחזיר אבל הוא כותב לי שגיאה משהו מיכיר את הבעיה ויודע איך להחזיר את ה FIREWALL
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות צורב ה - DVD שלי: NEC ND-3520AW החליט להתחרפן. הוא צורב בלי שום בעייה אבל כשאני מוציא את המדיה שנצרבה ומכניס חזרה לכונן הוא לא מזהה את המדיה שהוא עצמו צרב. בזמנו עבדתי עם קושחה גרסה 3.04 ואז עברתי ל 3.05 והכל עבד. משום מה לפני כמה שבועות התחילה הבעייה, עידכנתי גם לגרסה 3.07 ואחרי זה לגרסה האחרונה של ליגי 2.05. העניין הוא שהמדיה כן מזוהה בכל מחשב אחר, רק לא בכונן המקורי שצרב אותו. אם לעומת זאת אני מכניס מדיה חדש אין לו בעייה לצרוב עליה. אני חושש שיש בעית חומרה אמיתית כי בזמן איתחול והעלאת מערכת ההפעלה הכונן בכלל לא מחפש את המדיה שבתוכו, כמו שכונן נורמלי עושה. יש למישהו פתרון לנושא או שאני צריך לקנות כונן חדש? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס לאחת המחיצות שלי דרך הווינדוז והאפשרות היחידה שאני מקבל ממערכת ההפעלה היר לפרמט. מכיוון שאני רוצה להעתיק מהמחיצה את הקבצים החשובים לי לנפי הפירמוט בדקתי אם דרך הדוס ניתן להיכנס ומסתבר שכן. העניין הוא שכשאני עושה xcopy זה לא מעתיק לי חצי מהקבצים (במיוחד אלו ששמם בעברית). דבר נוסף שניסיתי הוא להיכנס למחיצה דרך מערכת הפעלה לינוקס מה שהצליח וכל הקבצים בריאים ועובדים. העניין הוא שגם שם לא הצלחתי להעתיק מהמחיצה הפגומה דבר... (יש לציין שעבדתי עם מערכת הפעלה לינוקס דרך הסי די רום והיא לא הותקנה על הדיסק הקשיח). תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס לאחת המחיצות שלי דרך הווינדוז והאפשרות היחידה שאני מקבל ממערכת ההפעלה היר לפרמט. מכיוון שאני רוצה להעתיק מהמחיצה את הקבצים החשובים לי לנפי הפירמוט בדקתי אם דרך הדוס ניתן להיכנס ומסתבר שכן. העניין הוא שכשאני עושה xcopy זה לא מעתיק לי חצי מהקבצים (במיוחד אלו ששמם בעברית). דבר נוסף שניסיתי הוא להיכנס למחיצה דרך מערכת הפעלה לינוקס מה שהצליח וכל הקבצים בריאים ועובדים. העניין הוא שגם שם לא הצלחתי להעתיק מהמחיצה הפגומה דבר... (יש לציין שעבדתי עם מערכת הפעלה לינוקס דרך הסי די רום והיא לא הותקנה על הדיסק הקשיח). תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני גולש הרבה בפורם הזה... אבל רק עכשיו מצאתי לנכון להירשם... תראו, במחשבי מותקנים 2 דיסקים קשיחים maxtor 20gb 5400rpm ו WD 40gb 7200rpm. הכונן של מקסטור הגיע עם המחשב, ועליו מותקנת win xp pro. איתו אין בעיות. את הכונן של wd קניתי עם מגירה נשלפת בשבילו (קיבלתי אותה בחינם... אז למה לא להשתמש...), כמו כן גם עליו מותקנת win xp pro (אני צריך 2 מערכות הפעלה, אל תשאלו למה). עד עכשיו הכונן של wd עבד פיקס! בלי בעיות בכלל! אבל היום כאשר הדלקתי את המחשב קיבלתי הודעה מוזרה (ראה תמונה). (אני מניח שחשוב לאמר שהmaxtor הוא הide הראשי, והwd הוא הide המשני). ואף אחד מהכוננים לא עלה. אז ניסיתי להוציא את המגירה של הwd ולהדליק את המחשב, והכל פעל כמו שצריך. אז ניסיתי להחזיר את הwd ושוב עלתה א…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשב נקי .. התקנתי windows xp sp2 מדליק את המחשב .. המסך נדלק .. וברגע שwindows עולה המסך מהבהב (הנורה שלו) ונכבה. התקנתי את הCatalyst 6.3 שבא עם הכרטיס .. לא עזר .. אני כרגע מעלה את המחשב בזה שאני לוחץ F8 ובוחר שהמחשב יעלה ב VGA mode שאני נכנס לדרייברים בדיסק של הלוח אם .. יש display driver אבל שאני מנסה להתקין אותו אני מקבל את ההודעה : "setup was unable to complete installation, try to setup your display adaptor with a standard vga driver before running setup" מה אני עושה מפה ?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום . אתמול התקנתי ווינדוס מחדש במחשב שלי שהמפרט שלו כתוב לי בחתימה. זה ווינדוס XP PRO HEBREW SP1 ועשיתי את כל העדכונים עד פה הכל טוב ויפה. המחשב ממש טס והכל סבבה. אבל ברגע שהתקנתי את הדרייברים של ATI 4.9 יש בעיה עם ה-DirectX 9.0C (צירפתי תמונה). והכל עובד לי לאט ממש אפילו פעולות פשוטות כמו כפתור ימני של העכבר, מאפיינים... אז כמובן שאני לא יכול לעבוד על המחשב בלי דרייברים ואני לא מצליח לסדר את הבעיה של ה-DirectX . ואני רוצה לציין שאני מסיר את הדרייבר הווינדוס עובד כמו שצריך טס ממש אבל זה לא פותר תבעיה של ה-DirectX . זה פותר רק את האיטיות. מישהו מכיר את הבעיה? איך אני יכול לסדר אתה בלי פורמט? ??? כי רק התקנתי ווינדוס אתמול איך לי כוח לסרט הזה עוד פעם של כל העדכונים וכל הד…
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
תקשיבו, אני כבר יותר משנה מחפש פתרון לבעיה שלי ולא מוצא, אם אתם מוצאים לי אני מבטיח לשלוח תמונות ערום שלי לכולכם. ככה, לפני כמעט שנתיים הייתי בקנדה וקניתי שם חבילה של 512x2RAM של Corsair. את הדגם המדוייק אני לא זוכר, משהו ValueSelect ו-TWIN... אנערף. הבעיה היא שכל פעם ששמתי את שני הזכרונות ביחד המחשב ה-ת-ח-ר-פ-ן לי. מזה התחרפן? יוצא מתוכנות, משחקים, עושה לי ריסטרט למחשב בלי שום התראה, מעלה לי שגיאות הזויות וכו'. הקטע המטריף באמת, זה כשאני שם כל אחד בנפרד (ובדקתי את שניהם בנפרד) אין שום בעיה, חוץ מזה שאין לי בידיוק מה לעשות עם 512RAM. כבר בדקתי אם הלוח-אם שלי אמור לתמוך ב-Dual, והוא כן. הדגם הוא MSI 865PE Neo2 - קצת ישן, אבל אמור לעבוד עם Dual לפי מה שאני זוכר. כל העסק הזה…
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אז ככה מהיום הראשון שקניתי את המחשב שמתי לב שאני מקבל מסך שחור בין כמה פעולות שאני עושה. לדוגמא: כשלוחצים קליק ימני על קובץ ששוקל הרבה אני מקבל מסך שחור לשנייה ואז רואה את התפריט שאמור להיפתח. זה קורם גם פה: מאפיינים > הגדרות > מתקדם > מסך שחור לשנייה > ואז מגיע לפתריט של המתקדם... בעיה נוספת זה שבSA (רק במשחק הזה) כשיחקתי על רזולוציה של 1024X768 קיבלתי אחרי 10 ד' של משחק מסך כחול כזה (נו אתם יודעים) והדבר היחיד שנותר לי לעשות זה ריסט....וב800X600 זה לא קורה עוד בעיות עם זה: במשחק מנג'ר למי שמכיר...קרה לי פעם אחת שהטעינה נעשתה ממש לאט וזה רשם לי שלא נשאר עוד זיכרון ושבדקתי בתהליכים זה הראה שזה השתמש ב900 ומשהו אלף זיכרוון | ועכשיו - נמאס לי...התקנתי מנ…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי geforce 8400 בהתחלה הכל עבד טוב ויפה התקנתי את הדרייבר שיחקתי קצת PES ואז ניסיתי לחבר לטלויזיה לא יצא טוב ואז ניסיתי לשנות איזה הגדרה בתוכנה של nivdia (בקטדוריה של TV)משום מה אז הכרטיס התחיל להשתגע המסך התחיל להתקע וכל הדברים נמרחים וכל פעם שאני לוחץ על התוכנה של nivdia המצב מחמיר חשוב לציין שכשאני מסיר את הדרייבר זה עובד טוב (אבל כמובן חייב את הדרייבר בשביל שזה יעבוד כמו שצריך משחקים ועוד) ניסיתי להתקין דרייבר מחדש לא עזר ואז ניסיתי דרייברים של גרסא קודמת שום דבר לא עוזר כל פעם שאני מתקין את הדרייבר התצוגה נדפקת שוב אם למישהו יש פתרון אני אשמח תודה ד"א זה היה הדרייבר הראשון שעבד חלק 178.24_geforce_winxp_32bit_eng lish_whql השני 177.24_geforce_winxp_32bit_english_…
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלומות חברים!!! מקווה שהכול טוב.... טוב אז ככה...בזמן האחרון הביצועים של הכרטיס שלי ירדו .....(redeon 9600 se) כלומר רק במישחק 1....קאונטר סטרייק 1.6 (למי שמכיר)... כלומר...ה-fps שלי היה כול הזמן על 100 יציב בלי נפילות...וביום בהיר אחד פיתאום זה 30 או 40.....ניסיתי הכול...להתקין דרייברים חדשים, תישנים... כלום... אחרי כמה ימים שאר המישחקיםפ לא ממש עובדים כמו שצריך...אני ממש לא מבין..מה קרה...בבקשה מישהו יכול לעזור אני נואש פה!!!!! :s05: תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
אני כרגע משתמש בכרטיס הקול הבנוי ALC850 של REALTEK( ) הוא בעל 8 ערוצים,בכל מקרה כשאני מפעיל שירים יש לו DELAY מסויים ושומעים כל מיני רעשים מהרמקולים (אך ורק בשמיעת שירים ובהרצת משחקים!) מה שיותר מוזר זה שהרעשים הולכים וגדלים עד שבקושי שומעים את השיר כאשר אני משתמש בגלגלת באתרים באינטרנט,אני יודע מה אתם חושבים(הבעיה היא בעכבר) אבל לא,החלפתי עכבר והבעיה עדיין נשארת,חשבתי שהבעיה היא ברמקולים וגם אותם החלפתי ונשארה הבעיה הזאת,שיחזרתי את המחשב ללפני שבוע שאז הסאונד היה עובד מעולה ועדיין יש רעשים מעצבנים כאלה מהרמקולים,מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח של חברת ELITEGROUP דגם K7SEM עם מעבד מובנה DURON 1200+. הכרטיס מסך הוא GF4MX 440 128MB הוא משתמש בWIN XP PRO כמובן. הבעיה היא שהמחשב נתקע סתם כך ללא חשיבות במה שעושים לאחר זמן מה. עוד בעיה שהמחשב צריך להיות מכוון דרך הביוס על כרטיס מסך PCI למרות השימוש בכרטיס מסך AGP, כי אם בוחרים כרטיס AGP לאחר הזזת העכבר בחלונות למשך יותר מ-10 שניות גורמת לCORRUPTION של התצוגה בצורה נוראית, מין התפוררות של התצוגה. הלוח עודכן לכל הדרייורים האחרונים, הביוס עודכן, הכרטיס מסך משתמש בדרייורים האחרונים גם הוא. האחריות לכל הרכיבים במחשב נגמרה ממזמן. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה גם אם זה אומר להחליף חומרה במחיר הזול ביותר שיש? תודה על כל העזרה זה חשוב מאוד!
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית עם המחשב. ברוב הפעמים שאני מעלה את המחשב, כאני מגיע לשלב העלאה ראשונית של ה-windows (xp sp3) כלומר אחרי הרצת הbar של ההתקדמות, נשמע קליק ולאחריו עוד קליק והמחשב נתקע או עולה מחדש. בנוסף וכנראה ששתי הבעיות קשורות אחת לשניה, אם windows עלה בסדר יש מן הבהובים של המסך- נהיה בהיר יותר/כאילו לבן יותר וחוזר וכו' וכו' לכל אורך העבודה עם המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? החלפתי ספק והבעיה גם לא מההרדיסקים כי הם הוחלפו. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה שיחקתי אתמול במחשב במשחק ואחרי כ40 דקות משחק ניהיה לי מסך כחול פתאום עם כתוביות.והמחשב קרס.זה קרה לי בדרך כלל שחזרתי ממצב שינה אבל אף פעם לא ששיחקתי אז לא התרגשתי מזה ניסיתי להדליק המחשב נדלק אבל לא רואים כלום במסך העכבר והמקלדת לא נדלקים.והמחשב אחרי 10 שניות שהוא נדלק עושה לעצמו ריסט ככה הרבה פעמים פתחתי תמחשב והדלקתי והכול עובד.הכרטיס מסך המעבד,מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה עם זה?או אם יש דרך לסדר את זה?
-
- 12 תגובות
- 950 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי מחשב תקוע כמעת לגמריי !! בקיצור המאווררים לא עבדו בכלל !! אז החלפתי לו אותם !!! פלוס העירכת קירור !! והכל עבד סבבה !!! עכשיו המעבד עבד בלי מאוור משהו כמו חצי שנה על משהו כמו בין 50 - 60 מעלות חום או יותר !! ( מדובר על מעבד Celeron 700 Mhz ) סבבה אז סדרתי לו הכל ואז עשיתי פורמט והתקנתי WIN 98 !! SE בקיצור הכל היה סבבה !! ואז סגרתי את המחשב !!! באתי שעה אחרי הפעלתי מחדש !!! ומאז יש לי ציפצופים כל פעם שאני מנסה לדליק את המחשב !! כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מצפצף ארבעה פעמים !!פעם אחת ארוך ועוד שלוש קצרים !!!! נורה משונה לי !!! ( אני יודע שמחשב מצפצף מתי שחסר זיכרון פנימי או שהוא לא תקין !) ! הכל מחובר למחשב הכרטיסי זיכרון מסך הכל !!!! לא התשנה כלום מא…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה! טוב תקשיבו יש לי עכבר אופטי של מייקרוסופט הלבן הפשוט והוא מיתחבר ב-usb . הוא עובד מעולה .. אבל כשאני גולש או משחק או לא נוגע במחשב, אז יש את הציפצוץ כאילו אני שולף את העכבר מהמחשב יעני ניתקתי אותו ואחרי כמה שניות יש שוב את אותו ציפצוץ והוא חוזר לעבוד.... זה קורה כול כמה דקות וזה מעצבן! ואני מציין המחשב חדש הוא אצלי כמה ימים... אז לא ניראה לי יש בעיות הלוח אם. מאוד מקווה שתעזרו לי כי אני ישתגע. ויש מצבים שהעכבר מפסיק לעבוד והוינדוס אומר לי שהו א לא מזהה התקן שמחובר ב-usb .
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-