עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Roy.T,

בהתחלה המערכת עבדה וכיבתה את עצמה מידי פעם עד שכבתה סופית. ז"א שהמחשב נדלק אך לא עולה הביוס. החשד הראשוני היה הספק אז הוא הוחלף בחדש ועדיין אותה הבעיה. לאחר מכן הוחלף המעבד לאחר שגיליתי פין שבור והייתי משוכנע שזו הבעיה. אך לא עזר גם כן, אז החלפתי זכרונות ועדיין כלום. מה שמשאיר את הלוח אם. על פניו הלוח נראה תקין לגמרי. אין קבלים נפוחים או חלק שנראה שרוף. ניסיתי להוציא את הסוללה לכמה דקות לא עזר. המעבד שחובר הוא אטלון AM3 250 X2 והקודם היה אטלון X2 4800 AM2. הלוח נותן תמיכה לאחור כשהמהירות באס יורדת לא משהו שמעניין אותי. יש מה לנסות או שאין ברירה אלא להחליף את הלוח?

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by Kurt,

אני מתעסק ב-PDF גדולים (מעל 1500 עמוד) מלאים במודלים וגרפים באיכות גבוהה. כל פעם שאני מגיע לעמוד בטקסט שבו יש מודל עם רמת פירוט גבוהה, התוכנה מתחילה לזחול כל הפעולות על אותו עמוד (גלילה, סימון טקסט וכו') מגיעות בדיליי של כמה שניות, נראה שהמחשב ממש משרטט כל פעם מחדש את המודל במיקום החדש שאליו גללתי. רק כשאני עובר לעמוד פחות עמוס, הכל חוזר לקדמותו וגם אז האיטיות ניכרת כל עוד המסמך הנתון פתוח. לא חשבתי שמעבד Phenom X6 וכרטיס GTX570 יריצו משחקים על המקסימום אבל יגמגמו בהצגת מודלים תלת מימדים בקובץ PDF אולי הבעיה היא אחרת?

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  3. שלום לצוות הפורום. לאחרונה שמתי לב למשהו מוזר- אחרי שהמחשב היה בSTANDBY MODE לכמה שעות ואני מזיז את העכבר כדי להפעיל אותו המסך לא נדלק. כלומר הנורה הירוקה דולקת והכל בסדר אבל המסך שחור. זה קורה גם כשאני מנסה להפעיל את המחשב לאחר מכן. המסך של הביוס נראה ממש ממש מעומעם ולאחר מכן ממשיך להיות מסך שחור. רק לאחר שתיים שלוש הפעלות המסך תקין ועובד יופי. ניסיתי להפעיל את המחשב בטלוויזיה עם HDMI- הכל נדלק מצוין ובפעם הראשונה. המסך הוא VGA ואני משתמש במתאם VGA DVI לכרטיס מסך. החיבורים בסדר. אז הבעיה עם המסך? תודה.

• 6 תגובות
    • 12k צפיות
  4. Started by sahar3434,

אני רוצה לפרמט את המחשב וכשאני מכניס את הדיסק לכונן פשוט לא קורה כלום לא מגיב כאילו הכונן לא עובד בכלל איך פותרים את זה? יכול להיות שהכונן מת?

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by -oR-,

שלום לכולם, המחשב שלי איטי , אני הסברתי את זה בשרשור קודם וזה מיותר להסביר שוב. עשיתי בדיקה של ההארד דיסק בHDTUNE הוא מראה קצב של 3MB הבנתי שלמחשב לא נשאר הרבה לחיות אבל האם זו בוודאות הסיבה לכך שהמחשב איטי ביוטיוב (סרטונים מגמגמים) ובמשחקים? תודה מי שלא רואה את התמונה אז הנה:http://goo.gl/o6zNT

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם יש לי בעיה בזיכרונות של המחשב לפני חודשים בערך קניתי עוד זוג זיכרונות למחשב שכל אחד מהם 4 גיגה (סה"כ 8 גיגה), היה לי במחשב 4 גיגה (2 סטיקים של 2 גיגה) הבעיה היא כשאני מחבר את הזיכרונות הישנים לבד או החדשים לבד או אחד חדש ואחד ישן בהצלבה הם עובדים לי והכל בסדר, אבל שאני רוצה לחבר את כולם יחד (סה"כ 12 גיגה) אז המחשב מצפצף ולא עולה (המחשב מצפצף פעם 1 הרוך ו 3 קצרים). מבדיקה שערכתי יש לי BIOS של AWARD והצפצופים אומרים שהכרטיס ה RAM אינו נימצא למרות שהוא כן וששמתי אותם כמו שצריך. את הביוס עדכנתי לגירסה האחרונה שיצא לו. הלוח אם שלי הוא gigabyte GA-MA770T-UD3P והמעבד AMD phenom II x4 925 הזיכרונות הם מדגם DDR3 1333 דגם הזיכרונות החדשים הם: F3-10666CL9-4GBNT ודגם הזיכר…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. נתקתי את הכרטיס רשת USB של TP-LINK שברשותי מפורט USB אחד וחיברתי לאחר ואז נתבקשתי להתקין את הדרייבר מחדש. כשהחזרתי לאותו פורט הוא מזהה דרייבר. הדרייבר מותקן במערכת הפעלה, למה הוא לא דורש התקנה חדשה כשאני מחבר לפורט אחר ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לאחר כמה דקות הרעש נעלם. חוץ מזה, המחשב מתפקד כרגיל, רק שהרעש בפתיחת המחשב, מעצבן מאוד. זה ספק פשוט, כך שאי אפשר לפתוח אותו(באופן קל, כלומר לא סדרו לספק מקום קל לפתוח אותו) ולשמן את הציר(למיטב ידיעתי). אני מניח שהבעיה בציר, כמו במאוורר שהיה לי פעם במארז שלאחר ששימנתיו, הרעש ממנו פסק, אבל תמיד חזר לאחר מכן. האם הפתרון היחיד הוא החלפת ספק, או שיש מה לעשות כדי למנוע ממטוס הסילון להמריא כל פעם שמפעילים את המחשב? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shluger,

שלום, לאחר שראיתי שמפרט המחשב הישן שלי כבר בקושי עומד בהרצת משחקים חדשים, החלטתי לבצע שידרוג. שידרגתי את כרטיס המסך ואת הזיכרון. לפני השדרוג : Intel core i5 760 ------ Nvidia geforce 9800GT 500MB ------ 4GB Ram של Kingston 2x2 ------ לוח אם gigabyte ga-h55m-d2h עכשיו יש לי : Intel core i5 760 Sapphire amd radeon 7770 1GB 8GB Ram 2x4 של Corsair לוח אם אותו הדבר gigabyte ga-h55m-d2h שידרגתי את המחשב כאשר ראיתי שאינו מריץ משחקים כמו Far cry 3, Medal of honor וכד', ובהגדרות ברירת המחדל הוא מפעיל ישר על LOW. עכשיו אחרי השדרוג, המשחקים כהגדרות ברירת מחדל פועלים על ULTRA , אבל ישנה בעיית fps נמוך חמורה יותר מאשר שהייתה לפני השדרוג! גם כאשר ניסיתי להפעיל את המחשקים על LOW , לא ה…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by amitt_22,

שלום לכולם אני חדש בפורום. יש לי win XP אתמול הדלקתי את המחשב כשלפתע קפצה לי ההודעה: widows cuold not start because the following file is missing or corrupt: windows root\system32\ntoskrnl.exe plz re-install a copy of the above file מה אני אמור לעשות?? לא נתקלתי בדבר כזה לפני כן יש לי המון דברים חשובים לא מגובים במחשב!! אני לא רוצה פירמוט :\ תודה לכל העונים אגב, אין לי את דיסק ההתקנה של הווינדוס

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  11. שלום לפני כמה זמן פתחתי נושא על בעיה שהייתה לי עם הדיסק און קיי (פתחתי נושא חדש כי פחדש תנעלו לי אותו מקווה שזה בסדר) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550199.msg4693368#msg4693368 אז עשיתי אתחול והמחשב העביר את הקובץץ רגיל ולאחר כמה דקות נוצר אותו קובץ אבל כקיצור דרך,מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by bilbo6,

שלום רציתי לדעת איך אנייכול להתקין כרטיס מסך חיצוני עם יציאת HD מבלי לבטל את כרטיס המסך והקול במיוחד שמחוברים onboard בפעם האחרונה לאחר שהתקנתי על מחשב קיים את כרטיס המסך החדש הוא ביטל את כרטיס הקול הקיים והסאונד עבד רק דרך ה-HD האם יש דרך ששניהם יעבדו במקביל לפי בחירה? אני מפרמט את המחשב מחדש ורוצה לדעת לפני התקנת הכרטיס החיצוני תודה

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by itaysp,

כן כן, אני מכיר את הבעיה בדרך כלל.. אבל הפעם זה משהו שונה. הלוח שלי הוא DH67CL, הגרסא המתוקנת B3 לפני כחודש עדכנתי לביוס האחרון. לפני כשבועיים כיביתי את המחשב, הוצאתי אותו מהחשמל לגמריי כדי לחבר דיסק קשיח חדש (חיברתי אותו ל ESATA אם זה משנה אולי..) וכשהדלקתי את המחשב קיבלתי את השגיאה הזאת. ניסיתי לאפס את כל ההגדרות, לטעון ברירת מחדל, להוציא את הסוללה, להחליף את הסוללה, לג'מפר בלוח אם את הריסט לביוס.. כלום לא עוזר. ההודעה תקועה! ניסיתי גם לנתק את הדיסק קשיח החדש שחיברתי, גם לא שינה את המצב. אז מה עושים במצב כזה? הולכים לספר של הלוח אם. אז הלכתי. ולא כתוב כלום על השגיאה הזאת! חיפשתי קצת בגוגל, לא מצאתי ממש פתרון. בהודעה כתוב שאפשר לראות בEVENTS את השגיאה, אבל לא כ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש בשרותי ראוטר EDIMAX BR6542N מודם מוטרולה של HOT וספק HOTNET. ללא חייגן ווינדוס 8. בעיקרון הבעיה הייא שהמחשב הנייח לא מצליח להתחבר לראוטר בצורה חוטית. כאשר המחשב הנייח מחובר ישירות למודם הוא כן גולש-אין בעיה בכרטיס רשת. כאשר אני מחבר מחשב נייד אחר בצורה קווית על אותו הכניסה בראוטור יש אינטרנט-אין בעיה בראוטר. יש לציין שאלחוטית הראטור עובד בצורה תקינה. עשיתי ריסט מלא לראוטר. ניסתי להחליף כבלים. ניסתי להחליף כניסה בראוטר. מחקתי והתקנתי מחדש את הדריבר של הכרטיס רשת. עידכנתי את הFRIMWARE לגירסא 1.58 אני אובד עצות כבר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  15. שלום לחברי הפורום, יש לי בעיה מוזרה. יש לי שני מסכים. אחד מסך יעודי למחשב שאיתו רואים ללא שום תקלות. המסך השני הוא מסך טלויזיה LG 32 אינץ FULL HD שמחובר עם כבל HDMI לכרטיס המסך במחשב. גם בו ראו מצויין עד שפירמטתי את המחשב (לפני יומיים) וכרגע הבעיה היא כזאת: תצוגת המסך גולשת החוצה בכמה סנטימטרים משלושה כיוונים- הצדדים ולמטה . זה קורה ברזולוציה שאמורה להיות אופטימלית למסך: 1080על 1920. שאני מעביר לרזולוציה 600 על 800 למשל, אין בעיה אבל לא כך זה אמור להיות. עידכנתי כבר את כול העידכונים של WINDOWS 7 וגם התקנתי את הדרייברים של כרטיס המסך GTX 660 . צריך לומר שכשאני רואה סתם ערוצי טלויזיה דרך עידן פלוס אין שום בעיה. אין לי שום מושג מה הבעיה , תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. קינתי היום מחשב חדש בשעה טובה! (Dell z15) ואני מעוניין להעביר אליו את כל תוכן הHP הישן שלי. אם יש אפשרות כזאת, הייתי מעוניין להעביר אליו גם את האופיס והתקנות תוכנה שימושיות נוספות מבלי לעבור שוב את הפרצדורה המסובכת של למצוא את כולם מחדש. יש אפשרות כזאת? להעתיק את כל תוכן המחשב הישן שלי כמות שהוא (חוץ ממערכת ההפעלה עצמה) למחשב החדש? אם כן, אשמח להפנייה לתוכנת הגיבוי המתאימה ומדריך להשתמש בה. תודה!

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by ZXY1,

התקנתי במחשב סורק של קנון דגם CANON LIDE20 התקנתי את הדריבריים שלו וכשאני מפעיל את התוכנה לסורק הוא מקפיץ לי הודעה שיש לי בעיה עם WIA איך אני פותר את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Motix,

יש לי כונן ssd הm4 שכולם ממליצים עליו פה והתקינו לי לא מזמן ווינדוס 8. נשאר לי כרגע 3 גיגה מתוך 118. אין עליו כלום חוץ מהתקנות של תוכנות קטנות והוינדוס. נכנסתי לתיקיה תיקיה ובדקתי כמה היא שוקלת. בתיקיה ביוזרס יש תיקייה בשם MOTI (שם המחשב) וכשאני בודק כמ היא שוקלת רשום 60 גיגה. פתחתי אותה ובדקתי איפה ה60 גיגה ואני לא מוצא אותם. הם לא בDOWNLOADS, לא במסמכים שלי, תמונות שלי וכו'. אולי מוסתרים? מה הולך כאן?!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אז ככה: יש לי מחשב גיימינג של פעם, עם קירור מים למעבד וגם לכרטיס מסך יעודי 260, לוח אם P5NT DELUXE, ספק TAGAN 1300. יש לי גם חבר עם קארמה אנטיטכנולוגית ופעם אחת, ברגע של היסח דעת, הוא רק נגע במחשב, הכל השתבש. הלכה הכניסת LAN בלוח אם, נשרפה היציאת רשת בסוויטצ' והמחשב נכבה וכל ניסיון להדליק אותו נגמר בצפצופים מוזרים. מדי פעם הוא עלה, אפילו תפקד כמה ימים, עד רסטרט או התקנה כלשהי. עד שהגעתי לאי תגובה טוטאלית, יענו מסך שחור. וזהו. פירקתי את כרטיס מסך, ניקיתי הכל, החלפתי צנרת, החלפתי קירור מעבד, החלפתי אפילו כרטיס מסך למשהו בסיסי, רק לבדוק שמשהו עובד. אבל לא. החשש שלי היה (אחרי שניסיתי הכל) שזה הספק. פתחתי אותו ותוך שנייה ראיתי קבלים מנופחים (קבלי כניסה של 1200 uF) . החלפתי ס…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by shugi,

אהלן. בזמן האחרון אני נתקל בבעיה מציקה, אני מכניס את המחשב למצב שינה ואחרי כמה שניות/דקות הוא מתעורר לבד. זה חוזר על עצמו פעמיים-שלוש וזה ממש מרגיז. איך אפשר לבדוק מה גורם למחשב להתעורר לבד? לא התקנתי איזה תוכנה לאחרונה שמאז זה התחיל לקרות.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by sdusdus,

שלום לכולם בימים האחרונים מופיע לי מסך כחול 0XC4 לפעמים כל כמה שעות ולפעמים יש על הפעלת המחשב מחיפוש קצר באינטרנט גיליתי שמדובר בבאג בנורטון ולי אין בכלל נורטון! כל ניסיון למצוא סיבה אחרת לבעיה עלה בתוהו. DUMP: http://f2h.nana10.co.il/jxdcex2sq3tn

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, כאשר אני מנגן קבצי וידאו במחשב, הם מוצגים בצורה די מטושטשת (ראו צילום מסך לדוגמא). אציין שחלק מקבצי הווידאו מוצגים בצורה תקינה. טרם הצלחתי להבין אם מדובר בבעיה בפורמט מסויים של קובץ. ניסיתי לעדכן את גרסת המקודד שמותקן אצלי, אך דבר לא השתנה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, שדרגתי לאחרונה את הטריפל של הוט מ-5 מגהביט ל-30 מגהביט, ומאז המהירות שלי איטית להחריד. לעתים אי אפשר אפילו להכנס לגוגל או שצריך לרעננן כל הזמן. המחשב שלי בן כמה חודשים - לפטופ של סמסונג 300V5A עם וינדוז 7 הום פרימיום עם SP1 וכל העדכונים (גם של הדרייברים). ברקע יש לי דרופבוקס, גוגל דרייב (שלא מסנכרנים כעת כלום), ויוטורנט שמוגבל על העלאה של 10 קילוביט. תוכנה נוספת שרצה ברקע היא מיקרוסופ סקיוריטי אסנשייל, וזהו. שום סרגל או תוכנה זדונית אחרת שאמורה לזלול לי את רוחב הפס. למען הסר ספק נכנסתי בסייפמוד, אבל גם זה לא שיפר את המהירות. בבית קיים עוד לפטופ וגם אייפון אשר מקבלים כמעט את המהירות המקסימלית אלחוטית (בערך 20 מגהביט), אבל בבדיקת מהירות של המחשב שלי הוא נכשל, בעיקר …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מישהו אמר לי שיש דרך דרך הוינדוס עצמו בלי תוכנה חיצונית זה נכון או שניתן רק עם תוכנה חיצונית?

• 6 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.