עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Linga,

היי,בתקופה האחרונה המחשב התחיל לגמגם,לפעמים רועש..אני מרגיש שהביצועים שלו נהיו הרבה פחות טובים[בפעולות פשוטות..] אני מנקה אותו מאבק לעיתים קרובות. תמונות: זה המחשב - כן גרוטאה,אבל אני בכל זאת רוצה שהוא ימשיך לעבוד בצורה תקינה.[מעבד 3.8 GHZ] http://img543.imageshack.us/img543/1839/71012340.jpg טמפרטורות : -במאמץ :

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by welcom,

יש לי בעיה במחשב זה התחיל לא מזמן כי ליפני זה הכל עבד פיקס !! יום אחד אני מדליק את המחשב והוא לא מראה כלום במסך . אחרי זה אני פותח את המחשב ורואה שהכול בסדר והכול מחובר ומחוזק. עדיין לא הבנתי מה הבעיה עד ששמתי לב שכאשר המאוורר (של המעבד) לא מחוזק אז המחשב עולה וראוים במסך וכאשר אני מחזק אותו הוא לא נידלק בקיצור אני צריך שהמאוורר יהיה רופף כדי להדליק את המחשב !!! וכשהוא מחוזק הוא ביכלל לא מיסתובב !!!! (המאורר של המעבד) אני לא יודע ממה זה נובע ואני מצפה ממכם להצעות !! -- בעיה נוספת שמאז חיבור כרטיס המסך כשהמחשב נידלק הוא אומר שהמארז היה פתוח וצריך לילחוץ F1 כדי להמשיך חיפשתי בביוס שעות ולא מצאתי איך לבטל את זה !! יש לי מחשב של acer מודל: veriton 7600gt מאבד: pentium 4 2.8g…

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  3. רכשתי מחשב חדש ועליו 6870 ב-CROSSFIRE. עכשיו לכרטיס הראשי מחוברים ב-DVI המסך מחשב. ב-HDMI רסיבר שמשדר למסך טלויזיה , מה שקורה זה שהכבל הזה מספק לי את הסאונד של המחשב. שאני מפעיל משחק ... אז מסך אחד מתנתק ואיתו גם הסאונד . מישהו יכול לעזור לי עם זה ? בעצם מה שקורה זה שהשיכפול מסכים נעלם לטובת מסך אחד.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by Orong,

Slow typing problem with google chrome

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  5. המחשב שלי בן 5 שנים כמעט,והוא ממש מעולה,אבל יש בעיה אחת שמשגעת אותי,כל פעם שאני נכנס לאפליקציה של הפוקר בפייסבוק,המחשב לא מפסיק לזמזם ,מין זמזום חזק כזה, למישהו יש פתרונות? תודה !

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by yehudaeitam,

הי, המחשב שלי בימים האחרונים עושה בעיות ולא נדלק. לקחתי מחשב אחר שהיה לי בבית חיברתי אותו במקום הקודם, כשאני מדליק אותו נראה שהוא נדלק אבל לא רואים במסך כלום (גם לא את הבוט). חשבתי שהמסך נדפק אז חיברתי אותו למחשב נייד והוא עבד. המחשב שחיברתי אמור להיות טוב אז ניסיתי כל מיני דברים ובסוף אחרי שעשיתי איפוס CMOS המסך עבד. חשבתי שהכל בסדר אז המשכתי עם עוד כמה דברים שהייתי צריך לסדר (לחבר את הדיסק קשיח מהמחשב השני וכו') ואז פתאום המסך שוב לא עובד. הפעם איפוס CMOS לא עבד... מה יכולה להיות הבעייה?! המחשב עם לוח אם של asus והמסך די חדש.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  7. Started by zivk1,

שלום לכולם , יש לי מערכת קולנוע ביתי של פיליפס שמחוברת למחשב עם כבל AUX ולאחרונה כאשר יש באסים שומעים מעין צלילי פיצפוץ כאלה, ניסיתי לנתק אותה מהמחשב ובאמצעות אותו הכבל לחבר לפלאפון ואז לא היתה בעיה מה שאומר שמקור הבעיה במחשב . מה אני יכול לעשות? אולי השתנה לי איזה משהו בהגדרות במחשב? אם כן מה לדעתכם? או שהלך הכרטיס קול? תודה מראש זיו

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  8. שלום, יש לי מחשב נייח בן 4-5 שנים, עליו מותקן ווינדוס 7 32bit, החלה בעיה שברגע שאני מדליקה את המחשב יש 2-3 צפצופים של "טוו" ורשום על המסך "no signal" והמחשב ישר נכבה. עד עכשיו המחשב עבד פיקס, פרט לכך שהחלפתי מאוורר למעבד לפני כארבעה חודשים. (אבל אז המחשב החל להעלות עד השלב של הוינדוס ורק אז נכבה) מה יכולה להיות הבעיה האם איפוס של הביוס או ניקוי של הרכיבים אמור לעזור או שמא הלך חלק מסוים? אשמח לעזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי לוח GA-Z77-D3H של גיגהבייט ונאמר לי שאני צריך להוריד מהאתר של אינטל תדרייברים לכרטיס גרפי המובנה של הלוח אם כדי להתקין את התוכנה של LUCID , ניסיתי להוריד אחד מהאתר של אינטל והוא רושם לי בהתקנה הודעת שגיאה שהמערכת לא נתמכת , מישהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הנכון ? זה הלוח אם GA-Z77-D3H וזה הכרטיס מסך GTX 560 TI תודה מראש

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  10. שלום לכולם, אני לא ממש יודע מה לעשות, יש לי בעיה במחשב הוא נתקע כשאני מריץ עליו דברים כמו משחקים וסרטים המפרט של המחשב הוא: מעבד AMD ATHLON 64 X2 4800 לוח אם GIGABYT GA-MA69VM-S2 מאוורר פשוט על המעבד זכרון 4GB אחרי 31 דקות בתוכנת OCCT הפעולה נפסקת רשום לי CORE #0 OVER MAXIMUM VALUE- VALUE REACHED;85.25' MAX VALUE 85 מה זה אומר? איך אני מעלה תמונות כדיי שתראו ותגידו מה לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  11. מערכת מחשב מחלקים ישנים למחצה לוח אסוס P5LD2 DELUXE תושבת LAG775 עם מעבד פנטיום 4 יש 4 זכרונות יושבים תקין יש כרטיס מסך חדש נוידיה 520 ויש גם כרטיס ישן נוידיה 6600 ניסיתי להעלות את המחשב עם שני הכרטיסים ספק כוח מסויים "סוייקס" משהו אבל נראה לי שהוא מספיק טוב למערכת הזאת וכל האורות נדלקים המאווררים מסתובבים כולל בכרטיס מסך הכפתורים של ההדלקה במארז עובדים תקין מחבר מסך והוא מחפש אות ב DVI ו אנלוגי ולא מוצא והולך לישון חיברתי שני מסכים בשנייהם אותו דבר וניסיתי כבלים שונים של DVI שעובדים על מחשב אחר ניסיתי להוציא בטרייה בלוח ולשים CMOS ריסט בגומפר אין שום ביפים שאתה פותח את המחשב אבל הכל נראה פועל אורות מאווררים וכו ההארד דיסק נראה לי מחובר תקין ניסיתי שני הארד דיסקים שונ…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  12. עכשיו אני באמצע התקנת וינדוס ואז צריך להפעיל מחדש את המחשב וזה פשוט נתקע ולא מפעיל כלום זה קרה גם בוינדוס הקודם כשהייתי צריך להפעיל מחדש זה לא נתן לי וזה קורה גם כשאני יוצא מהBIOS זה נתקע על מסך שחור ולא עושה כלום מה לעשות זה דיי דחוף!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by iamgamer,

Hello everybody, i playing max payne 3 and a few minute after the screen into a mode power saving mode.. the computer stuck and the sound like a buzzy the problem stay on a many games in borderlands gta iv and more.. but not all!! i have a gaming computer: I5 760 2.80GHZ Memory 4096MB RAM motherboard: P55A-UD3 GPU: AMD ATI 6850 HD WINDOWS 7 64BIT i tried to format my computer and the problem didnt solved.. i changed the power settings in control panel i replaced the lithium battery in my motherboard but the problem didnt solved i try to use a software for check the temperature and the memory of the video card and i see a problem please download the log to see my problem…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  14. היי, יש לי בעיה במחשב כבר מספר חודשים. יש פעמים שאני מדליק אותו ואני רואה את כל המאווררים מתחילים להסתובב, שומע את ההארדיסק מתחיל לפעול, אך פשוט אין תצוגה. ניסיתי להחליף מסכים, כבלים ואף החלפתי מספר כרטיסי מסך (2 ליתר הדיוק... לשניהם נהרס המאוורר). בוקר אחרי כל הבלגאן הוא פשוט נדלק ועובד... אני לא מבין את זה. החומרה שיושבת על המחשב: הארדיסק 500GB של WD ספק 550W ג'נרי לוח אם של g31m-s2 Gigabyte מעבד E8400 זכרון 2 סטיקים של 1gb תוצרת patriot

15. אהלן. לאחרונה רכשתי כונן חיצוני של סיגייט, 2TB חיבור USB3. במחשב הישן שלי, הוא היה מפסיק לעבוד כשהמחשב כבוי. אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי ושמתי לב שהכונן ממשיך להסתובב גם כשהמחשב כבוי. שומעים את הרעש שלו ומרגישים שהוא מסתובב אבל לא קורא נתונים. אני לא מצליח למצוא פתרונות באינטרנט לנושא הזה. הלוח אם שאני משתמש: Asus P8Z77-V-Deluxe תודה

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by ronzilca,

היום בבוקר התעוררי, הדלקתי את המחשב כרגיל, אבל הוא לא עבד בדיוק אותו דבר.. השינוי המורגש והבולט ביותר היה בפתיחת דפדפנים, שלפתע נעשתה איטית, לאחר מכן כל טאב שפותחים נפתח לא בצורה חלקה אלא מקרטעת, וגם הכיתוב בשורת החיפוש בדפדפן הוא מקרטע. שללתי אפשרות של דפדפן (התקנתי מחדש), בדקתי תכנות ריגול וכל זה - הסרתי מה שהיה. גם המחשב מרגיש קצת איטי במובן מסויים. מה זה יכול להיות ?

17. שלום, הכל קרה כשחזרתי לתומי והדלקתי את המסך ונגלה לעיני הדסקטופ עכשיו קטוע מעט כשהמסך כולו יותר ימינה ובצד שמאל יש שוליים שחורים וכשהמסך כולו קיבל גוון ירוק. ניסיתי לעשות ריסט, ניסיתי לנתק את המסך מהחשמל, ניסיתי להכנס להגדרות (עשיתי שם ריסט להגדרות זה פתר את הצבעים אבל לא את החיתוך של התמונה, וגם כשהדלקתי מחדש את המסך זה חזר למצב ההתחלתי).. המסך התחיל להתנהג מוזר לקח לו יותר זמן להדלק מהרגיל (יותר זמן על הלוגו של SAMSUNG [דגם T240]), אחרי זה בסריקה שלו אחר INPUT הוא נתקע על DIGITAL (אני משתמש בחיבור DVI). ניסיתי לחבר למסך VGA וHDMI, הVGA לא עבד, הHDMI עבד בהתחלה מעולה ולאחר מכן זה לא זיהה אותו, הוא דילג על הINPUT כאילו אין. לקחתי מסך אחר וחיברתי עם ANALOG ובאמת ראיתי את ה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by LRa,

שלום, לאבא שלי יש מחשב סביר יחסית, אך משום מה הוא מאוד איטי, ואני לא מבין למה. יש לו ווינדוס 7 SP1, התקנה חדשה יחסית. אין הרבה תוכנות ובדקתי spyware. המפרט שלו הוא: amd athlon 64 x2 dual core 5000+ 2.6 GHZ 2 giga ram לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ati radeon hd 3200. אשמח לקבל כמה טיפים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by piniz,

אין לי ממש מושג איך זה קרה.. אני לא יודע איך לתקן את זה אפילו אם אפשרי בכלל

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  20. בזמן האחרון שמתי לב לבעיה שממש מעצבנת אותי. המחשב שלי (מפרט בצד) לפני לא יותר מידי זמן קיבל שידרוג עם SSD. בגלל השידרוג נדרשתי להתקין מערכת מחדש. בהתקנה שמתי רק את הדברים הנחוצים (במיוחד הדרייברים), ולא את כל הבלגן שדל דוחפים למחשב, ופעלתי לפי המדריך שהוזכר באתר (שוב פעם ללא שום בעיה). הבעיה: בזמן האחרון שמתי לב לתקיעות בניגון וידאו (בדפדפן או בנגן רגיל) ולפעמים באיטיות בפתיחת טאבים. ניסיתי להתקין מחדש דפדפן/נגן- לא עזר, ניסיתי להתקין מחדש דרייברים- לא עזר. לפני השידרוג שאלתי בפורום אם יותר משתלם לי לשדרג כונן קשיח או זכרון RAM, ואמרו לי שאם RAM אני לא הרגיש בהבדל. הוספתי תמונה שבה המחשב מנגן סרט ודפדפן פתוח עם שתי טאבים כשבאחד מתנגן סרט. במצב הזה היו לו קירטועים כל 10-15…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, אבל אני אנסה לפרט כמה שאני יכול. בדרך כלל כששחקתי משחקים כמו LoL או SC יכולתי לשחק על הכי גבוה עם 60 FPS בזמן שאני מדבר עם אנשים בסקייפ ושומע מוזיקה דרך FF במקביל. לפני כמה חודשים זה השתנה. SC אני משחק על הכי נמוך ו-LoL אני עם גרפיקה יותר נמוכה וגם לא יכול להפעיל דברים במקביל. אני לא יודע בדיוק מה קרה, אני לא ממש יכול להצביע על משהו ספציפי, הניחוש הראשון שלי היה שמשהו קרה לזכרון (יש לי 2X2GB DDR2) אבל אין לי מושג איך בודקים את זה או כמה זה ניחוש קרוב למציאות. המפרט שלי: intel Q9550 (בלי OC) 2X2GB RAM DDR2 1100MHz (לא זוכר איזה חברה) Gigabyte EP43-DS3L ATI Radeon 4870HD 512MB HD של סאמסונג 640GB, לא זוכר בדיוק אבל הוא איטי. מערכת הפעלה win…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by Gil80,

אהלן. המחשב נתקע כשעושים לו איתחול. בלוח אם זה תקוע על q code: b2 b2- Legacy Option ROM Initialization אם אני עושה RESET אז המחשב עולה. הלוח אם: ASUS P88Z77-V-Deluxe GPU: ATI HD6950 open to 6970 2GB CPU: Intel Core i7 3770k RAM: 4x4GB Corsair vengence עשיתי עידכון ל-BIOS עשיתי גם איפוס שום דבר לא עוזר. אשמח לעזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  23. שלום לכם לפני יומיים חיברתי מחשב אחר למסך שלי לצורך פירמוט (מסך Dell u2711) מאותו רגע יש לי רק בעיות עם המסך כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק, נכנס למצב "שינה" (הוא מזהה אות חיבור אך מיד נכנס למצב שינה) הוא נדלק רק אם בזמן שהמחשב מתחיל לעלות אני עושה לו איתחול (דרך הכפתור איתחול) אז המסך כן נדלק, אבל כשהמחשב נכנס למצב שינה המסך כבה ושוב לא נדלק יותר עד שאני עושה איתחול שוב. ניתקתי את המסך לגמרי, כולל מהחשמל וחיברתי שוב הכל מחדש כמה וכמה פעמים והבעיה לא נפתרת, אודה למי שיכול לעזור. המסך מחובר בכבל DVI, אם זה משנה משהו (גם עם כבל DVI אחר הבעיה לא נפתרה)

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by yakirZ,

למחוק

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  25. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. כל פעם שאני מעלה את המחשב בזמן האחרון קופצת לי הערה, Kdbsync.exe הפסיק לפעול. מה זה אומר, זה משפיע על משהו והאם זה בר תיקון ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים