עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by יונדב,

שלום. יש לי Xp Professional. הייתה לי בעיה עם הקובץ Kernel32 וכו', תיקנתי את הבעיה ע"י מחיקת ה SP2 (בהמלצת נציג מייקרוסופט..) עכשיו המערכת הפעלה עובדת, אבל עובדת ממש לא טוב.. כמעט כל תוכנה שאני פותח לא עובדת, אי אפשר להעתיק קבצים וכו' , וכמעט בכל התקנה חדשה שאני רוצה להתקין מופיעה ההודעה הבאה: Setup failed to launch installation engine: The RPC server unavailable. מה לעשות??? ניסיתי לחבר אותו לאינטרנט כדי לעשות WinUpdate אך זה לא עזר..(ניסיתי ע"י חיבור רשת + חיבור Wireless) ושום דבר לא עובד.. ניסיתי להיכנס ל"תוכנה" Services שנמצאת בתוך הקטגוריה Administration שנמצאת בלוח הבקרה, מצאתי בServices את RPC, ניסיתי לעשות לו Start, אחד עבד אחד לא עבד.. תעזרו לי, בבקשה!

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  2. אני עובד עם מערכת הפעלה XP professional הבעיה היא כזו ...פיתאום המחשב החליט שלא בא לא להשמיע סאונד ... זה אומר -לא שירים ,לא צלילים בסיסים של הוינדוס - פשוט כלום ! דממה... הכל מחובר כמו שצריך ... המחשב מזהה תכרטיס קול .... אבל שעושים בדיקה אז הוא נותן הודעת שגיאה "An error occurred during Directplay voice setup. The error code is 0x80004005" פעם כבר ניתקלתי בבעיה מה שאז עשיתי פשוט התקנתי דרך הדרייברים של הוינדוס את הכרטיס קול והבעיה ניפטרה...הפעם זה לא עוזר מה עליי לעשות ???????? HELP ME PLEASSSSSEEEEEEEEE ??? ??? ??? ??? :'(

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  3. שבת שלום.. אני ניכנס לאתחל ובא להפעיל את הדואר אלקטרוני שזה{האוטלוק הקספרס} ואז איך שאני לוחץ ניפתח לי המאפייני אינטרנט מה קרה לדואר אלקטרוני שלי ואיך אני מחזיר הכל לקדמותו? '>http://www.2send.us/"]

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by maor6,

לא מופיע לי הסמל של "הכיבוי" אני ירא לכם בתמונה: http://img65.imageshack.us/my.php?image=111nx5.jpg איך אני מסדר ואני סם את הסמל של הכיבוי שיהיה שם?.. ------------------------------------------------------------------------------------------ בעיה נוספת אני מנסה לימחוק קובץ הוא לא נימחק לי ואז אני ניכנס למצב בטוח וגם מישם הוא לא נימחק לי איך אני עושה שהוא ימחק לי? -------------------------------------------------------------------------------------------- בעיה נוספת בהתחל שאני לוחץ על תוכנית כל שהיא ואני רוצה לעשות אליה מאפיינים אני לא יכול!!! !או שאני רוצה לה לעשות שינוי שם אתם מבינים למה הכוונה שלי?.. בקיצור אני רוצה לסדר את זה בבקשה תעזרו לי? ---------------------------…

5. Started by maor6,

לא מופיע לי הסמל של "הכיבוי" אני ירא לכם בתמונה: http://img65.imageshack.us/my.php?image=111nx5.jpg איך אני מסדר ואני סם את הסמל של הכיבוי שיהיה שם?.. ------------------------------------------------------------------------------------------ בעיה נוספת אני מנסה לימחוק קובץ הוא לא נימחק לי ואז אני ניכנס למצב בטוח וגם מישם הוא לא נימחק לי איך אני עושה שהוא ימחק לי? -------------------------------------------------------------------------------------------- בעיה נוספת בהתחל שאני לוחץ על תוכנית כל שהיא ואני רוצה לעשות אליה מאפיינים אני לא יכול!!! !או שאני רוצה לה לעשות שינוי שם אתם מבינים למה הכוונה שלי?.. בקיצור אני רוצה לסדר את זה בבקשה תעזרו לי? ---------------------------…

6. שלום רב. היום רכשתי כרטיס מסך Point of view 560 GTX לאחר ההרכבה והתקנת הדרייבר נעלמה האפשרות לשינוי הרזולוציה מ1920 על 1080, ל1600 על 1024. כתוצאה מכך המסך של SAMSUNG P2770HD אינו מאפשר תצוגה של Full HD ומשחקים לא עולים או שלא עולים בתצוגה נכונה. כאשר נכנסתי להגדרות התצוגה בWindows מצויין כי generic non-pnp monitor. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. ראוי לציין כי כל הדרייברים ומערכת ההפעלה מעודכנים. מערכת ההפעלה היא Windows 7 ultimate 64bit תודה

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by naor222,

שלום , יש לי רמקולים במחשב הם עובדים טוב אתמול לקחתי מאח שלי כרטיס קול חיצוני וחיברתי אותו לרמקולים ואחרי זה ניתקתי אותו ופתאום לא עובד לי רמקול אחד הוא עושה רעשים. אחר כך לקחתי עוד פעם את הכרטיס קול הזה ועובד וניתקתי עוד פעם אותה בעיה איך אני יכול לסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  8. Started by alonha,

למחשב שלי הייתה בעיית איטיות יש לי פנטיום 4.3000 אינטל 512 זיכרון כרטיס מסך 6600GT פירמטתי אותו והוא כבר לא איטי. אבל עכשיו שאני התקנתי נגיד תמישחק CALL OF DUTY והיה לי שם בין 125-500FPS עכשיו יש לי בין 20-100 אין לי מושג התקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך הכי חדש..... וגם ליפני שפירמטתי וגם אחרי שאני עושה ריסטרט או ליפעמים שאני פותח את המחשב המסך לא נידלק ומישהי מדברת מהמחשב ואומרת שמהמעבד שלי ניכנס לאוברקלוקינג ואז הוא עולה רגיל.... ובביוס אני בדקתי והמאבד נימצא על אוטומטי ולא על אוברקלוקינג עשיתי בדיקה ב-3DMark06 והתוצאות שקיבלתי הם smg2.0 score: 263 HDR/sm3.0 scroe :122 cpu score : 318 האם זה נורמליייייי?????.. תערו לי אנשים דחוף

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  9. קודם כל נרשמתי לפה עכשיו, בהמלצה של ידידי גדי ביטון (Gadi BittoN) התותח אז נעים מאוד אנשים! שמעו אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל המחשב שלי פשוט השתגעעעע קיצר זה יהיה קצת ארוך... אמממ רציתי לפרמט את המחשב עכשיו ככה יש לי 2 הארדיסקים, אחד של 250 ג'יגה שעליו אני תמיד מתקין את הווינדוס ואחד של 500 ג'יגה שבפרמוט אני אף פעם לא נוגע בו כאילו! כל היומיים/שלוש האלה אני רק בנסיונות ופרמטתי לפחות 12 פעם ולא הולך כלום הבעיה היא כזאת: כשהארדיסק של ה-500 מחובר לכונן אני פשוט לא מצליח לפרמט זאת אומרת הוא עושה את הפעולה של הפרמוט והכל, אבל אז נכון שהווינדוס עולה עם מסך כחול כזה ושהוא מתקין את הכל והדקות בצד אמורות לרדת, אז זה נתקע קבועעע על 39 דקות לסיום ולא זז, ולא גם לא אחר…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שבת שלום חברים אנא נסו לעזור לי אתמול עשיתי נקיון יסודי של המחשב שאחריו: 1.בהדלקה המסך לא היה נדלק ומציג את ההודעה: entering power save ונשאר במצב stand by .ובלחיצה על כפתור ההגדרות במסך היה מציג הודעה שאין אות מכרטיס המסך no signal from video card (מסך dell 2407 wfp) מחיפוש בגוגל התברר שהבעיה נפוצה למסכי דל (אם הבעיה אכן במסך) 2.אחרי ששיחקתי קצת בכפתורים של המסך הוא פתאום חזר לעבוד אבל בכל הפעלה מחדש עדיין רושם את ההודעה entering power save 3.בנוסף בזמן שהמחשב היה במנוחה מוחלטת שמעתי את מהירות המאוורר של הכרטיס מאיץ ומבדיקה באוורסט גיליתי שהוא הגיע ל96 מעלות! 4.הוצאתי את הכרטיס פירקתי אותו ניקיתי את המאוורר שלו מאבק ולכלוך אבל את הגוף קירור לא פירקתי. כשהחזרתי והדלקת…

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  11. Started by neoyun,

אוקיי שלום לכולם , הגיע אליי שוב המסך הכחול הזה- + לפעמים בלי להראות את המסך הכחול המחשב נכבה, זה קרה לי לפני השבועיים , אז פירמטתי את המחשב, והכל היה בסדר, אחרי שבועיים זה קרה שוב. מה עליי לעשות? על תגידו לי להתקין כל מיני דברים , כי איך אני יתקין אם הוא לא נכנס ל - Windows . תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  12. תודה שנכנסתם ושאתם מנסים לעזור. יש לחבר שלי בעיה מאוד גדולה במחשב, הנה ההודעה שהוא ביקש ממני לכתוב: נתחיל מהמפרט הטכני של המחשב: לוח אם: SoyoUSA SY7VCA, תומך עד AGP x4 Chipset: VT82C694X (VIA) כרטיס מסך: NVidia GeForce 4 440MX שני הארד דיסקים, שני סידירומים (אין קשר אליהם, לכן אני לא מפרט) כרטיס טלוויזיה FlyVideo2000 כרטיס קול Genius Sound Value Maker 5.1 ועכשיו לבעיה, אני אסביר את המצב כאילו אני מתקין Windows XP מחדש: לאחר ההתקנה, הכל מוגדר בעזרת הדרייברים של XP. מתקין DirectX9, מפעיל DXDiag, הולך לטאב ה-Display, ולוחץ על Test Direct3D. קיימת תקלה, המחשב מציג את הקוביה, אך אינו מסובב אותה (בכל הבדיקות, DX7-9). מתקין דרייבר של NVidia, בניסיון של כ-5 גרסאות אחורה מהאחרו…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לכולם יש לי משדר BLUETOOTH בUSB של המחשב עכשיו ככה החלפתי לוח למחשב שלי של חברת ASUS לפניי שהחלפתי את הלוח עשיתי במנהל התקנים ל-Generic Bluetooth Radios לא זמין לפעמים הייתי מכבה אותו כי זה היה מציק ועכשיו אחריי שהחלפתי לוח ה-BLUETOOTH לא מזוהה אצלי יותר כעיקרון לדעתי זה בגלל שה-Generic Bluetooth Radios השארתי אותו על לא זמין ועכשיו לא מופיע לי במנהל ההתקנים שום דבר שקשור לBLUETOOTH ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר יש לציין שאני מחבר דברים אחרים ל-USB הם עובדים מצויין. האם יש איזה שיטה להפעיל את ה-Generic Bluetooth Radios חוץ ממנהל ההתקנים והאם יש שיטה כלשהי שזה יסתדר לי? תודה רבה לכל מי שעוזר לי.

14. Started by דנדן,

מה קורה חברה? נראה לי שדפקתי את הBIOS הורדתי עדכון לביוס, לפי הלוח אם שלי מהאתר של GIGABYTE השתמשתי בתוכנה AT BIOS שלהם, ועדכנתי שסיימתי את העדכנה המחשב אמר שהוא סיים בהצלחה וצריך הפעלה מחדש אז הפעלתי ועכשיו הכרטיס מסך לא נדלק ניסיתי להוציא את הסוללה וגם חיפשתי את הפינים לאיפוס הCMOS ומתברר שאין לי אותם בכלל חחח אז מה אפשר לעשות? וכמה יעלה טכנאי??? כמו כן אם יש למישהו הצעות ללוח אם SOCKET 478 משומש וטוב אז אני גם אשמח (במידה ואני לא אצליח לתקן)

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  15. שלום , שאני קונה ארד דיסק בחנות ושם אותו במחשב חדש הכוונה מוציא את הארד דיסק הישן שלי ושם חדש , המחשב מזהה אותו , הכוונה אני יכול לפרמט אותו ולהתקין עליו מערכת הפעלה בלי בעיות (כמובן עם דרייברים של SATA במידת הצורך ) או שצריך קודם להגדיר בביוס על הארד דיסק משהו ? ושנית ניתן להוציא ממחשב אחד ארד דיסק ולחבר במחשב שניה בלי בעיות ? למה אני לקחת ארד דיסק ממחשב אחד שלא עובד לי וחיברתי למחשב השני והווינדוס לא עולה לי כמו במחשב שהיה מחובר קודם לכן , למה?צריך להגדיר משהו שמחברים את הארד דיסק? אשמח מאוד שתעזרו לי אני במצב שאין לי מה לעשות , וחיפשתי בטרדים של הפורום ולא היה תשובה על השאלה הזאת . תודה רבה לכם

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by yam_sh,

כשאני מנסה להעלות התקנה מדיסק זה כותב לי שחסר MSC.DLL32 מה לעשות??

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by מגדל,

היום הכנסתי דיסק למחשב רגיל, אני בא להכנס לכונן של הדיסק ופתאום אני רואה ששתי הכוננים E (דיסקים רגילים) וD (דיוידי) נעלמו... ואין לי שום דרך לראות את התוכן של הדיסקים או כל מה שקשור אליהם... עזרה מישהו??

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  18. שלום לכולם. נתקלתי היום בבעיה מאוד מוזרה בכרטיס המסך שלי. בדיוק התחלתי לתכנת ב-OpenGL בג'אווה והכל עבד בסדר, עד שהיום בטעות משכתי את הכבל של המסך מהכרטיס, וכשהחזרתי אותו ראיתי תמונה מאוד מוזרה בקצה השמאלי של המסך (כמו חלק מהתמונה או משהו כזה, על פס צר וארוך). כשהפעלתי מחדש את המחשב לאחר שהוא טען את Windows הוא לא הציג כלום חוץ ממסך שחור. כשנכנסתי ב-Safe Mode קיבלתי תמונה, ושם הסרתי את הדרייברים של Nvidia (הגרסה העדכנית ביותר). הפעלתי את המחשב והוא עלה במצב רגיל, התקנתי שוב את הדרייבר כאשר באמצע ההתקנה המסך נהיה שחור (הוא אמור להיות ככה לכמה שניות) והיה רעש של חיבור USB, ואז הוצגו פתאום אך ורק חצאי אפסים על המסך (כל שורה חתכה את השורה שמתחתיה). כיביתי את המחשב, הוצאתי את כ…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by CEHZI68,

כל פעם שאני פותח את המחשב הכרטיס מסך עושה רעש של חריטה אחרי דקה שזה מפסיק ניקיתי אותו אין עליו שום אפילו לא פירור של אבק מה אני עושה כדי לי להחליף אותו יש לי FX 5500 ???????

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by tomer2004,

שלום יש לי את הלוח אם הזה - ASUS P4P800-E DELUXE על הלוח יש את הכרטיס קול Realtek AC'97 והבעיה היא : שלעיתים קרובות הקול ניפסק במחשב (גם משחקים וגם ווינאמפ וגם סרטים) עדיכנתי את הדרייברים של הכרטיס קול אבל זה לא עוזר (ד"א אני משתמש ב Win Xp sp2 Build 2138 ) צריך דחוף עזרה , תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

אהלן.... יש לי לאפטופ חדש בן שבוע (אבל יש חשד שהוא ריפורבישד)... HP nx9010 יחד עם הלאפטופ הם הביאו לי דיסק התקנה של נורטון אנטיוירוס 2003... התקתנתי אותו אבל אתמול חבר שלי החזיר לי את הSYSTEMWORKS 2004 שלי אז התקנתי אותו...... אז מתי שזה מתקין זה עושה קודם בדיקת וירוסים.. זה עשה ולא מצא כלום... אחרי שהתקנתי אותו זה עשה לי בעיות זה לא רצה להיות AUTO PROTECT אז בדקתי באתר שלהם מה יכולה להיות הבעיה אז הם אמרו להוריד איזה קובץ להתקין ואז לעשות ריסטרט... טוב עשיתי את זה ועדיין זה היה דפוק אז מחקתי את הסיסטם וורקס שלהם.... התקנתי שוב ועדיין אותה בעיה מזורגגת................................. אבל רק שעכשיו אין לי מושג למה אבל זה ככה ממתי שהורדתי את הקובץ שלהם אין לי שום אפשרות לפ…

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by bugosdckh,

שלום. יש לי מחשב שהתקנתי עליו windows על ארדיסק ide ולאר ההתקנה, הוא לא זיהה את שאר ההארדיסיקים. כמו כן גם ב bios הם לא רשומים כעת. מה לעשות? זה דיי דחוף. תודה

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  23. Started by kobi3211,

אנשים מבינים בלבד יש לי בעיה רצינית עם המחשב כמו שאתם רואים המחשב חדש ואחד הטובים ועשיתי בדיקה בנורטון אנטי וירוס 2007 ובADAWERE 2007 מה עוד נשאר לבדוק אני לא מביןם למה המחשב עדיין איטי אם מישהו מכיר דבר אחר שיעזור לי לפתור את זה אני יודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  24. Started by ben060,

הכול היה עובד מצויין, כשהפעלתי אותו היום הוא פשוט הפסיק לעבוד. תחילה הוא היה מגיע לשלב הראשון ונתקע שם (מתי שיש אפשרות ללחוץ DEL ולהגיע לביוס) אחרי 5-6 פעמים הוא הפסיק להידלק. כשאני מוציא את החיבור מהחשמל ומחזיר אותו, הוא נדלק לחצי שניה ונכבה, ואחרי זה שוב לא נדלק. בנוסף לזה שהוא נדלק לחצי שניה, יש גם נורה אדומה על הלוח שדלוקה כל הזמן, כך שלא נראה לי שנשרף הספק. יש לציין שהיית היום הפסקת חשמל, אבל המחשב לא היה דלוק. תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by plissje,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. קניתי מפרט שבדקתי די הרבה זמן מבחינת תאימות וביצועים והכל נראה לי בסדר. אך אחרי שהרכבתי תמחשב נוצרו לי 2 בעיות. את הבעיה הראשונה בודדתי לזכרון, שבעצם זוהי בעיה מוכרת שלא מאפשרת להתקין וינדואוס עם זכרון של 2 גיגה, רק אם אני מוציא סטיק אחד ועובד בסינגל הכל רץ. הצלחתי לפתור ת זה לפחות זמנית עי הוספה של 0.1 OVERVOLT לDDR2 (הזכרונות מצריכים 1.9-2.0 בזמן שהלוח אם סיפק רק 1.8). הבנתי שאין לי דרך אחרת חוץ מלהחליף את הזכרונות כדי לגרום להם לעבוד כמו שצריך, אבל אם למישהו יש פתרון אחר אני ישמח לשמוע. בנוסף העלתי את מהירות המעבד ל2.66GHZ ושניתי את מחלק הזכרון כך שיגיע ל800, ובכך הצלחתי גם לגרום לו להפסיק להציג ERROR בMEMTEST כאשר הוא בודק 1024 זכרון. הת…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.