עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם! המחשב של חבר שלי לא מצליח לזהות את ההרדיסק. לכן השתמשתי בדיסקונקי עם מערכות הפעלה כדי לנסות לגשת לקבצים. הקטע הוא שהצלחתי, אבל רק דרך מערכות הפעלה של לינוקס (אובונטו ועוד) אבל לא דרך מערכת הפעלה מבוססת וינדוס (erd commander, ועוד כל מיני). יש למישהו רעיון מה הכיוןן של הבעיה? תודה מראש...מחכה לתשובה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, היום בבוקר הדלקתי את ה PC שלי, נכנסתי לchrome וחטפתי blue screen עצבני שכיבה את המחשב שלי. לא הצלחתי לראות מה היה כתוב בblue screen. מאז, המחשב לא מצליח להידלק. כל פעם שאני מנסה להדליק אותו, הוא פועל למשך 2-3 שניות ואז נכבה, והתהליך הזה חוזר חלילה בלופים. המחשב בן קצת פחות משנה וחצי. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט של המחשב הוא (המפרט הורכב באתר): מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: Gigabyte GA-H77-DS3H מארז: באנדל Core 3000 + FSP RAIDER 450W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד קשיח למחשב שולחני: Seagate Barr…

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. Started by Asaf Mor,

זה הספק http://www.amazon.com/gp/product/B00EB7UIZU/ref=oh_aui_detailpage_o01_s01?ie=UTF8&psc=1&tag=affilizr-com-472-20 חדש לחלוטין. המאוורר לא מסתובב גם במאמץ. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by creek1,

שלום, המערכת: ep45c-ds3r e8400 stock + freezer xtream 4gb ddr3 kingstone saphire hd4870 512 mb + arctic L2 plus corsair vx550w המערכת נקיה ומאווררת היטב. לאחר כמה שעות שימוש התצוגה כבתה, עשיתי RR, הוא עלה וכבה שוב לאחר כמה דקות. מאז הוא לא מראה תצוגה כלל ורק לפעמים, פעם בכמה הדלקות הוא עובר POST ומתחיל לטעון מערכת ואז קורס. הקירור על הכרטיס עבד טוב כבר כמה חודשים. לאחר הדלקה כושלת, דולקת בגב הכרטיס נורת D1601, אחת מארבע נורות אזהרה שמשמעותה: D1601 - Red LED On, shows critical temperature fault אבל בבדיקה אחרונה הכרטיס בטמפ סבירה לגמרי - איזור ה 40, מייצבי המתח לעומת זאת התחממו מאוד (עפ מגע) - כרגע הם קרים לגמרי. הצעות? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה בכרום. הוא מתרגם לי לבד אתרים אבל לאגלית-עברית. למשל את המילה HELLO הוא לא יחליף לשלום, הוא יחליף לSHALOM. זה מאוד מעצבן, איך מבטלים את זה? אני רוצה שהדפדפן יהיה באנגלית רגילה. הנה תמונה מהאתר IMDB עם הדוגמה:

6. היי, יש לי מחשב בן שלוש שנים עם המפרט הבא: Amd athlon II x4 640 s9cket am23 gigabyte GA-880GM-UD2h 2x2gb ddr3 giagbyte radeon HD 6870 samsumg 500gb 7200 RPM 12cm fan 880rpm seasonic 600w הבעיה עם המחשב שהוא עובד לאט כבר הרבה זמן, כל הפעולות שאני עושה עובדות ב delay. משחקים עובדים ממש גרוע. ניסיתי לשחק ב cod mw2 והוא עבד לי עם fps ממש נמוך. מה שלא היה לפני שנתיים שהכל היה בסדר. כמן כן אני זוכר לפני חצי שנה בערך פירמטתי את המחשב וזה לא עזר בכלל. השאלה שלי מה לעשות? יכל להיות שיש צוואר בקבוק בגלל שהמעבד מעפן? או בגלל שאים אוורור טוב ו וא מתחמם יתר על המידה? או שאין מספיק ראם? ועוד משהו אם ארצה לשדרג ראם ומעבד אוכל לעשות זאת על הלוח אם הזה? אני דיי מעוניין עך i5 והוספת ראם. א…

• 6 תגובות
    • 5k צפיות
  7. Started by nisomix,

היי חברים, יש לי בעיה מוזרה, איני מצליח להתקין XP במחשב. העלתי את הדיסק התקנה דרך BOOT הוא מתחיל להתקין את הXP ואז נעצר באמצע ונותן את ההערה הבאה: עשיתי כבר הכל,החלפתי הרד דיסק אחר,הוספתי זיכרון למחשב,ניסתי להחליף דיסק התקנה (יש לי כמה) של XP מה הבעיה ? תודה רבה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by roipow,

למה היוטיוב מוזר אצלי? יש למישהו פתרון? ניסיתי למחוק עוגיות וכו'.. בכרום ואינטרנטאספלורר זה לא קורה אבל כרום הרבה פעמים נתקע לי באמצע חיפוש אז העפתי אותו... אשמח לפתרון.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. אז ככה, יש לי את הבעיה הזאסת קרוב לשלושה חודשים.. זה סיוט, נסיתי הכל, מחקית דרייבר, התקנת דרייבר, פירמוט, שום דבר לא עוזר! מה הפיתרון לעזלזל!? http://imgur.com/PyFQJho קניתי את המחשב בKSP, יש לי עדיין אחריות.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Rage17,

היי קניתי כרטיס מסך חדש, ואני רוצה לחבר אותו לספק כוח אבל אין לי מושג איך... אני לא רואה שום חיבור שמתאים. ובלי קשר, הכבלים שקיבלתי עם הכרטיס מסך לא מספיק ארוכים בשביל להגיע לספק כוח... צירפתי תמונה http://postimg.org/image/i668jiref/

• 6 תגובות
    • 6.8k צפיות
  11. שלום, במחשב שלי מותקנים 3 כוננים קשיחים (SSD ל-OS ועוד שני קשיחים, שאחד נוסף לאחר ההרכבה הראשונית). לצורך ניקוי + התקנת כונן דיסקים (CD) ניתקתי למספר דקות את כבלי ה-SATA והמתח של אחד הקשיחים, והרכבתי הכל מחדש. המחשב זיהה את כונן ה-CD, אך לא את הקשיח. כשבדקתי מה קורה ב-BIOS כתוב על החריץ SATA שאליו מחובר הקשיח "Empty" (זה אותו החיבור בלוח האם שאליו היה מחובר כשעבד). ניסיתי להחליף בין החיבורים והכבלים של כונן ה-CD והקשיח, אך הוא תמיד מזהה את ה-CD ואת הקשיח לא, מה שממש לא סביר מאחר והקשיח עבד היום בבוקר. ניסיתי כל מה שאני יודע ואין לי מושג מה הבעיה, יש מה לעשות לפני שאני לוקח אותו למעבדה? והאם יתכן שהנתונים איכשהו נמחקו (אפשר יהיה לשחזר?)? במידה וזה עוזר: הקשיח המדובר:Seagat…

• 6 תגובות
    • 8.9k צפיות
  12. Started by ariel8,

מחשב נייד של lg , תהליך ההתקנה ווינדוס 7 ,64 ביט נתקע ואיטי , נגיד אם רוצים למחוק מחיצה/ לעשות מחיצה חדשה אז יש אותה בעיה ולקח זמן בכלל עד שזה הגיע למצב שתהליך ההתקנה התחיל לרוץ אחרי 10 דק הוא נותן לי שגיאה אחרי שהוא לא התקדם ב1 % אפילו יש למישו פתרון? הבעיה כנראה לא בהתקנה של הווינדוס כי ניסיתי מכמה התקנות

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. פתחתי אתר ויקי לטובת מידע אודות תוכנות ותוספים שמהווים הונאה למשתמש, ואז אי אפשר להסיר אותם או שהם לא עושים את העבודה, או שהם משתלטים על הדפדפן וכד' היום כבר רמת התחכום שלהם כזאת גבוהה שאפילו משתמשים מנוסים לא יודעים אם תוכנה היא אמיתית או הונאה. מי כמוכם מבין את החשיבות של אתר כזה לטובת הקהילה הישראלית. אם תוכלו לתת יד לטובת עזרה בהפצת הבשורה על האתר הזה. הוא עדין ממש בחיתוליו, והכנסתי רק שני ערכים, אבל אני בטוח שלכל אחד יש מה לחדש שם. http://arorim.wiki.co.il/ --עריכה-- אגב אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הרעיון

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by STi,

שלום לכולם, אני נתקל כבר כמה זמן במסכים כחולים בכל מיני דברים שאני מפעיל במחשב ( משחקים של STEAM ועוד דברים) קודי השגיאה משתנים אבל רובם קשורים לntoskrnl.exe המחשב חדש לחלוטין, מערכת ההפעלה 8.1 הותקנה מחדש. הבדיקות שנעשו: בדיקות מאמץ ארוכות (שלא הובילו למסך כחול) ב-OTTC וב-FurMark הכל תקין והטמפרטורה של הרטיס מסך מגיעה למקסימום של 94 מעלות (R9 290x של shapire) בדיקה בMEMTEST תקינה המערכת הפעלה מותקנת על Samsung SSD 840 EVO 250GB (SSD) וישנו דיסק נוסף TOSHIBA DT01ACA100 המפרט של המחשב הוא : Windows 8.1 Pro 64-bit Intel Core i5 4460 @ 3.20GHz 8 GB Single-Channel DDR3 MSI H81M-E35 V2 (MS-7817) 4096MB ATI AMD Radeon R9 200 Series (ATI) Storage: 232GB Samsung SSD 840 EVO 2…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום כשאני מנסה להוריד קבצים דרך ה utorrent אני מקבל שגיאה cyclic redundancy check error/ ניסיתי לעשות checkdisk ותיקון של השגיאות שהוא מוצא. אבל זה לא עזר. קראתי שזה יכול להיות בעיה של מתח, אם החליף כבל sata' האם זה יכול לעזור. בנוסף לעיתים מעלם לי הכונן מהמחשב שלי ושאני עושה הפעלה מחדש הכונן חוזר

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by ashbit_q,

הורדתי דרייבר לביוס והוא קובץ ROM איך אני משתמש איתו? תודה !!

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. חג שמח לכולם יש לי מחשב נייד HP דגם G62 מותקן לי על המחשב תוכנת אנטי וירוס AVG2015 לא מזמן התקנתי תוכנת אנטי וירוס NOD32 ומאז המחשב עובד ממש ממש לאט.... האם יש סיבה לכך שזה קשור לתוכנה החדשה שהיתקנתי? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כשאני מנגן בדיוק את אותו הסרט דרך VLC, או Media player classic, זה עובד חלק עד לרגע שבו אני מנסה לדלג קדימה או אחורה - אז זה פשוט נתקע. כשאני מנגן את אותו הסרט בדיוק דרך פופקורן (מוצג ע"י VLC) הכל עובד חלק. זה כנראה משהו בהגדרות של חלונות?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by naki,

ראיתי מבחני ביצועים על מערכת דומה לשלי על gta v והביצועים שלי לא טובים, סביב 40 fps בנהיגה. המליצו פה להעלות עדיפות במנהל משימות, ואז ראיתי שאני על 80% ניצול כח, נראה לי קצת גבוה... אני מיזמתי לא צריך כלום פועל ברקע, חוץ מאנטי וירוס והמשחק שאני משחק בו כרגע... המצב הזה תקין? איך משפרים את זה? תודה רבה תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. כשקניתי את המחשב (ממש לא מזמן) היה ליד כפתור ההתחל של ווינדווס עוד כפתור שאם אני זוכר נכון היה בצורה של בית וכשלוחצים עליו זה היה נראה כמו ההתחל הישן של ווינדווס 7 וXP ועכשיו הוא נעלם וחבל כי הוא היה ממש שימושי נתן לעשות חיפוש מהיר והפעלה מהירה של תוכנות. חיפשתי ממש הרבה באינטרט ולא מצאתי פתרון (windows 8.1). מישהו יודע איך להחזיר את הכפתור הזה? אתם בכלל יודעים על איזה כפתור אני מדבר? כי יכול להיות שזאת תוספת של לנובו (המחשב הוא Y50-70). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי הארד דיסק נייד ובטעות מחקתי ממנו תיקייה עם המון המון תמונות ומחקתי אותה ע"י לחיצה של shift + delete. ניסיתי שלוש תוכנות שונות של שחזור קבצים וכולן מצליחות לשחזר רק איזה 100 תמונות שנמחקו רק ע"י לחיצה על delete והופיעו בסל המחזור ומשם עשיתי רוקן סל מחזור ואז הן נמחקו לצמיתות. יש אפשרות לשחזר את התמונות שנמחקו? זאת תיקייה מאוד מאוד חשובה זה תמונות שצברתי במשך 10 שנים, כל מה שתגידו אני מוכן לנסות. ​ האם שחזור מערכת יעזור במקרה הזה? הרי זה משחזר את המערכת עצמה ולא את הכונן הנייד אבל אם הוא יהיה מחובר למחשב זה יכול להשפיע עליו גם? תודה.

• 6 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. שלום לכולם לא מזמן קניתי מק חדש, ואיתו דיסק קשיח חיצוני של WD בנפח 2 טרה. קראתי מדריכים לגבי איך לאתחל את הדיסק הקשיח כדי שיעבוד גם על PC וגם על מק. אתחלתי אותו והעברתי לשיטת exFat. הבעיה היחידה שבגלל שהוא היה חדש לחלוטין, לא חשבתי שאצטרך לגבות ממנו כלום לפני התהליך, ועכשיו הוא ריק לחלוטין (גם קבצי מערכת שמגיעים עם הדיסק נמחקו). ניסיתי כל מיני תוכנות שחזור למיניהן אבל אני לא מצליח לשחזר את זה. השאלות שלי הן: 1. כמה זה קריטי? האם הדיסק יכול לעבוד כרגיל גם בלי הקבצים שמגיעים עליו, או שכדאי ללכת להחליף אותו כל עוד אני עוד יכול? 2. אם יש משהו שאני יכול לעשות עצמי כדי לסדר את העניין, אשמח להסבר. תודה מראש עריכה: יש לי עוד דיסק של WD חדש לחלוטין של טרה אחד. האם העברת הקבצים שעל…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שלום, לפני כיומיים המחשב שלי התחיל לעבוד נורא נורא לאט ונתקע (יש לי 16GB זיכרון והארד דיסק SSD עם יותר מ-70GB של מקום פנוי) בגלל כל פיפס קטן או תוכנה שהפעלתי (כדוגמאת דפדפן). גם אחרי שעשיתי RESTART המצב לא השתנה. אתמול אחרי שניסיתי לעשות RESTART, קיבלתי הודעת CRITICAL_ERROR. אחרי זה ניסיתי להפעיל אותו מחדש אבל הוא מיד מציג הודעת CRITICAL_ERROR כאשר ה-WINDOWS מנסה לעלות. ניסיתי להריץ דרך תקליטור הווינדוס שלי כל מיני כלי תיקון אבל שום דבר לא עזר. בנוסף, כאשר הווינדוס אוטומטית מנסה להריץ בדיקת מערכת (ANALYSIS) בזמן שהוא עולה (אחרי מספר פעמים שהווינדוס לא עלה) הוא מתרסק כאשר הוא מגיע -60 אחוז. מה שחשוב לי בכל המחשב זה המסמכים שנמצאים לי בשולחן העבודה. לא הצלחתי לגשת אליהם כאש…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by toms979,

הוספתי תמונה. את החיבור מצד שמאל אני מזהה hdmi. למה משמש החיבור מצד ימין? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, לאחר שביצעתי פורמט וסימנתי את האופציה של למחוק את מה שיש בכונן בכל זאת התוכן נשאר שהדלקתי את המחשב ראיתי ששולחן העבודה באמת ריק אבל כל הקבצים שהיו בכונן C נשארו ובנוסף הייתה תיקיה windows.old עם כל התוכן הישן ( ההודעה על יצירת windows.old הופיע בהתקנה בלי אפשרות ביטול ) את windows.old מחקתי הבעיה זה כל השאר קראתי שאם הייתי עושה פורמט דרך הרצת הדיסק בזמן עליית המחשב אז הכל היה נמחק , זה נכון ? כי עכשיו שאני מנסה את זה המחשב פשוט נכבה בלי תחילת ההתקנה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.