תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, יש לאחי בעיה בכונן DVD של המחשב. משום מה הכונן קורא רק מדיות עם + ולא קורא דיסקים צרובים עם הסימן + מישהו יודע למה ומה הבעיה? הכונן אמור לקרוא את שני הסוגים. (ככה כתוב במפרט שלו בכל מקרה...) אגב, הכונן זה optiarc dvd rw AD 5170A כדאי לעדכן את מנהל התקן? תודה
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9700 של הרכולס אחרי 15-20 דקות משחק המחשב נתקע או עושה ריסטרט או נתקע שמתי דריברים הכי מעודכנים זה לא עוזר שמתי VIA 4IN1 כי הציפסט הוא של VIA שמתי את הכרטיס אצל חבר לא קרה כלום עבד כמו שצריך לא נראה לי שזה קורה בגלל התחממות כי אצל חבר שלי זה לא קרה לא יודע מזה בבקשה עזרה.
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה למי שעוד זוכר אותי לאחרונה לא הייתי כאן אבל עוד מעט אחזור(אני מקווה) אבל עד אז יש לי בעיה מציקה ביותר עם הרדון של ג'יגהביט שקניתי לחבר שלי הכרטיס עושה flickering בוינדוס 98 שלי ולא מציג צבעים נכון(פשוט שחור בחלק מהמקומות כמו tray וstart). הוא גם מסרב לשנות refresh rate דרך מאפייני תצוגה, בקיצור אין לי מושג למה win98 4In1 4.43 agp driver 4.3 ati driver 7.76 dx 8.1 mb chipset via apollo pro 133a אין לי מושג, אולי זה בגלל המסך, אולי בגלל הכרטיס או לוח אם? תעזרו לי בבקשה חבר'ה כי אני קצת אבוד!
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
קניתי רדיאון 9600 פרו של ספיר 256 מגה חדש ואז לאחר שהתקנתי את הדריברים המחשב קורס לפעמים זה קורה נראה לי מתי שאני שם רזולוציה גבוהה מידי אז המחשב נתקע ולרוב שם לי מסך כחול (לא המפורסם) שרשום שם חלקי אותיות ואז אני חייב לעשות ריסטארט זה קרב לי בשר הטבעות ובמדל אוף הונור (החדשים) אבל בהלף לייף 2 לדוגמא לא הייתה לי שום בעיה למרות ששמתי על הרזולוציה הכי גבוהה
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אם אני מגדיר את הרזולוציה על 1280 על 1024 אני מקבל מסך שחור אבל מה שמוזר הוא כאשר המסך סגור למשך פרק זמן אני יכול לעבוד על הרזולציה הנ"ל ואז אם אני מנשא אחרי עוד פרק זמן שהוא עובד זה חוזר לי..... משהו יודע ממה זה נובע זה משהו שאני יכול לסדר או רק לקחת את המחשב לתיקון.. ועוד משהו מה הבעיה בכרטיס מסך או במסך?
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, אממ לאחרונה הורדתי את המחשב MapleStory למחשב (המחשב עם מעבד 2 ומשהו גיגה הרץ ) והמשחק דורש רק 500 mhz . לאחר ההפעלה של המשחק החלו ריסטרטים של המחשב-ניסיתי לפנות מקום בכונן -לא עוזר,ניסיתי לבדוק טמ'פ גם לא עוזר. למישהו יש פיתרון לבעיה?! תודה רבה רבה מראש. נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל זה מחשב נייד..
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה הבחנתי כי משהו סאונד של מחשב השתנה אז התקנתי הבוקר דרייבר חדש לCreative Audio driver אחרי שהסרתי את הקודם דרך התוכנה. כרטיס הקול בנוי על הלוח מדגם G1.Assassin 2 ועברתי על ההגדרות ופתאום אני מבחין שיש לי רק 2.1 במקום 5.1. עברתי על כל ההגדרות של הWindows 7 וגם של Creative ולא הצלחתי לשנות את זה. בנוסף עברתי על כל החוטים (הכל מותקן בצורה הנכונה ועבד מצויין עד לא מזמן). הרמקולים אף הם של Creative ובקושי יש להם 3 שנים. תמונה שמעידה (אני מאמין) שכל החובורים מחוברים למחשב. הבעיה נפתרה על ידי הסרה, ניקיון Registry. אפשר להסיר תודה וכל טוב!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחפש מידע על זה, אבל לא מצאתי אז אני פונה אליכם אולי משהו יודע איך פותרים את זה. שידרגתי מוינדוס 8 עם רשיון חוקי לוינדוס 10 (לפי מה שהבנתי השדרוג הוא בחינם) ועכשיו הוא מקפיץ לי כל הזמן הודעה שהרשיון עומד להסתיים. כרגע הוא אומר שהרשיון לא יהיה תקף עוד שבוע וכדי לקבל רשיון חדש אני צריך לעדכן לגירסה ההכי עדכנית, אבל גם אחרי שהתקנתי את כל העידכונים הוא מציג את ההודעה הזאת, האם הכוונה היא גם לגרסאות beta?
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
המחשב שלי ושל אחותי מחוברים עם ראוטר. ביום שבת התחילו ריסטים עצבניים במחשב שלי, כאלה שהדיסק קשיח ממש נכבה ונדלק מחדש. בראשון עבדתי על המחשב כל היום והכול היה בסדר. עכשיו הייתה לי הפסקת חשמל בחדרים שלי ושל אחותי (המתג קפץ בלוח פיקוד הזה של החשמל) וכמובן שכול המכשירים בחדר שלי ושלה (החדרים שלנו צמודים עם אותו קיר) כבו. אני תוהה אם אני מעמיס יותר מידי על רשת החשמל בחדרים שלנו : מחוברים אצלה : מחשב(ספק גנרי 300W), מסך LCD LG 17 , מערכת סטריאו, ומדי פעם מטען של פלאפון. אצלי: מחשב(ספק 420W TT), מסך 19 CRT, טלויזיה, ראוטר,מודם,רמקולים של קריאטיב. עצות מישהו ? תודה מראש *רציתי להוסיף רק שאצלה נשרפה הנורה של החדר, אולי יש איזשהו קשר ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם לאחרונה קניתי מעבד יד שניה Core 2 Duo 6400 יש לי את המחשב הבא: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DocumentIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodClassId=-1&contentType=SupportManual&prodTypeId=12454&prodSeriesId=3352967 לאחר הרכבה של המעבד החדש המחשב אינו דולק ומפעיל את המאוורים בכל הכוח לאחר פירוק המעבד החדש והחזרתו של המעבד הישן המחשב נדלק באופן תקין המעבד הישן והחדש הם סוקט 775 אז איך זה יכול להיות שהמעבד החדש לא פועל? כמובן שהמעבד תקין כפי שנאמר לי שמעולם לא עבד אוברקלוק ומה אני יכול לעשות על מנת לפעיל את המעבד החדש? תודה על התשובות שלכם
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך מובנה במחשב, ויש בוא 2 יציאות, האחת היא DVI והשניה היא כמובן AGP עכשיו, הבעיה שלי היא שהנתונים נשלחים ליציאת ה AGP ואני רוצה שה DVI יעבוד ולא ה AGP איך אפשר לשנות את זה?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
המודם שלי לפעמים מזהה את המתקשר, ולפעמים לא. בדקתי ב Hyper Terminal מה עובר על הקו, ואכן לפעמים יש ולפעמים אין שיחה מזוהה. על צג הטלפון תמיד יש שיחה מזוהה. בדקתי עם מודמים שונים ובמחשבים שונים, ובכולם אותה הבעיה. השתמשתי גם ב voice modem (שזה מה שאני צריך), וגם במודם אנלוגי רגיל. הבעיה קיימת גם בקו עם ADSL וגם ללא. אפילו בקו של 072 (VoB)הבעיה קיימת. בסה"כ בדקתי על 3 קווים, עם 4 מודמים שונים שתומכים ב CID. האם יש דרך לעקוף את הבעיה? אני גם מוכן להשתמש ברכיב חיצוני אם זה יפתור את הבעיה והמחיר יהיה סביר. בזק לא עוזרים וזה מטריף אותי.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
המודם שלי לפעמים מזהה את המתקשר, ולפעמים לא. בדקתי ב Hyper Terminal מה עובר על הקו, ואכן לפעמים יש ולפעמים אין שיחה מזוהה. על צג הטלפון תמיד יש שיחה מזוהה. בדקתי עם מודמים שונים ובמחשבים שונים, ובכולם אותה הבעיה. השתמשתי גם ב voice modem (שזה מה שאני צריך), וגם במודם אנלוגי רגיל. הבעיה קיימת גם בקו עם ADSL וגם ללא. אפילו בקו של 072 (VoB)הבעיה קיימת. בסה"כ בדקתי על 3 קווים, עם 4 מודמים שונים שתומכים ב CID. האם יש דרך לעקוף את הבעיה? אני גם מוכן להשתמש ברכיב חיצוני אם זה יפתור את הבעיה והמחיר יהיה סביר. בזק לא עוזרים וזה מטריף אותי.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, יש לי הבעיה עם החומרה הנ"ל. שלושת המסכים מחוברים ומסך אחד נתקע על רזולוציה של 640X480 ומזוהה כמסך ג'נרי ולא ניתן לעדכן לו דרייבר נכון או לשנות את הרזולוציה. זה לא מסך ספציפי, מה שאני מחבר אחרון תמיד נשאר ככה, השניים האחרים הם 1920X1080. ניסיתי לחבר דרך DP, דרך HDMI, לא עוזר כלום. אני עם דרייברים מעודכנים של AMD. יש מצב שמשהו בכרטיס דפוק? איך ניתן לשלול את זה? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה. יש לי 3 מסכי דל 24 אינץ' על 2 כרטיסים של 660OC המסכים מסונכרנים ביחד לרזולוציה אחת. כשאני גולש באינטרנט אני לא יכול לעשות את הדפדפן על FULL SCREEN כי זה מתפרס על כל המסכים אם אני מדליק סרטון ביוטיוב על FULL SCREEN זה מתפרס על כל המסכים אבל הסרטון נחתך בצדדים ועובר למסכים ליד. במשחק אני רוצה לשחק על מסך אחד (לא אוהב את הקטע של השלושה מסכים) אבל כשאני נכנס למשחק 2 המסכים בצדדים הופכים לרקע שחור. אני בערך מבין מה הבעיה אבל אני לא מצליח לפתור אותה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני HD מחוברים במחשב, אחד מהם נקנה עם המחשב הנוכחי והוא של סיגייט והשני הוא ישן יותר והוא של מאקסטור פעם היו לי בעיות עם הג'ימפור שלהם אבל זה הסתדר. לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ועלה לי מסך לבידקת שגיאות בהארדיסק (ישר אחרי המסך הראשון של ווינדוס) לחצתי ביטול והוא נתקע, ניסיתי שוב הפעם נתתי לזה לפעול שוב נתקע, ניסיתי גם SAFE MODE נתקע גם. כשאני מנתק את ההארדיסק הישן יותר (של מאקסטור) הבעיה לא קיימת יותר. הבעיה היא שיש לי עליו דברים חשובים מאוד. מישהו יכול לחשוב מה הבעיה ואיך אפשר אולי לסדר את זה? או להוציא את המידע שיש בהארדיסק.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן! אני עובד עם שני מסכים . אחד של דל שהוא הראשי ועוד מסך LCS 32 של LG . שניהם מחוברים ביציאות HDMI לשני כרטיסים שונים של הקרוס פייר שלי. עד היום הכל פעל פיקס ועכשיו כאילו שהכרטיס השני לא פועל למרות שהמחשב כן מזהה אותו. אני טוען שהוא לא פועל בגלל שהמסך טלויזיה לא מגיב. ( אם אני מחליף בינהם אז המסך טלויזיה כן פועל) ניסיתי להתקין דרייברים מחדש... לא עוזר. מישהו ?? תודה! אני אוסיף שהמחשב כמובן מזהה רק מסך אחד!
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים זהים של זכרונות במהירות 133MHZ ובגדול 128MB כל אחד. כאשר אני מפעיל את שתיהם ביחד (בנוסף לזיכרון שיש לי כרגע- 128MB 133MHZ) המחשב עושה בעיות ולא פועל בצורה תקינה. אבל אם אני שם רק אחד מהם אז הכל בסדר. הבעיה היא לא בזכרונות ולא בסלוטי זה כבר נבדק. חושב לציין שהסטיק שכבר יש לי במחשב הוא בעל שבבי זכרון (הריבועים השחורים האלה) מצד אחד ושני הכרטיסים הזהים הם בעלי זכרונות משני הצדדים. ואני חייב לשים את הכרטיס הראשון (זה עם הזכרונות מצד אחד) כדי שהמחשב יפעל- אני לא יכול להפעיל אותו בלעדיו (גם אני לא יכול לשים את אחד מהבעיתיים במקומו) מישהו אמר לי שזה עושה בעיות בגלל שהסכום של כמות הזכרון חייב להיות במכפלה של 2 (כלומר 128*2 או דברים דומים) ו384 (128*3) MB ש…
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה תוכנות כמו ICQ או תוכנות אחרות אשר מתחברות לשרת לא מצליחות להיתחבר. ניסיתי להתקין מהתחלה אבל זה לא עזר. התקנתי מהתחלה את ה WINDOWS ובכל זאת לא עזר. מישהו יודע מה העיה ואת הפיתרון שלה? ???
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קניתי ups vp625 של איתן הנדסה המגיע עם תוכנת UPsee לצורך הורדה מסודרת של המחשב. כאשר ניתקתי את כבל החשמל לבדיקה, ראיתי שהתוכנה מזהה את הניתוק ומתחילה ספירה לאחור (של 10 דקות) כעבור מספר שניות התוכנה "מזהה" מצב תקין של חיבור לחשמל ולכן מאפסת את המונה ושוב מתחילה לספור 10 דקות - בסופו של דבר, התוכנה מאתחלת כל פעם את הספירה ובסוף המחשב נכבה בצורה לא מסודרת כאשר נגמרת הסוללה. ניסיתי גם תוכנה אחרת בשם UPsilon וקיבלתי תוצאה זהה. ניסיתי את המכשיר על מחשב אחר המריץ win2k ותוכנת UPsee עבדה כראוי. עדכון: התקנתי את xp מחדש ועדיין התקלה קיימת, אולי הבעיה ביציאת ה com? ניסיתי לעדכן דרייברים של הלוח אם וזה לא עזר. פרטים: המכשיר מחובר דרך כבל ל COM1 לוח אם: GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, P…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כפי שאתם רואים פה http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=491874 לא ממש עזרו לי... תקראו את תגובתי האחרונה אחרי הראשונה ותבינו בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אז הסיפור הולך ככה: אני, כמו כל גיימר שמכבד את עצמו, מחזיק ברשותי Game pad למשחקי ספורט כמו NBA ו FIFA. *מצורפת תמונה עם מה שכתבתי אבל האקספולרר התרסק אז לקחתי פרינטסקרין כי אין לי כוח לכתוב מחדש....* כל מי שיודע איך אני יכול לפתור את הבעיה ולהשתמש ב Game port כמו שצריך בבקשה שיעזור עדכון: בתחתית יש תמונות של תחומי הכתובות האחרים... אני מקבל שגיאה שכל תחומי הכתובות תפוסים וזה משגע אותי...
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אז ככה,יש לי 2 הארדיסקים חיצונים אחד של היטאצ'י,ואחד של WD,אני לא יודע דגמים ספצפיים בכול פעם שאני מחבר אותו,לדוגמא פותח תקיות באנגלית מוסיף קבצים וכו' ואחרי שאני מנתק אותו ומחבר שוב,זה משנה לי את התקיות לקיצורי דרך זאת אומרת שאני לא יכול להיכנס לתקייה ישר אלא לפתוח אותה ואז זה פותח לי את התקייה עצמה עם הקבצים. זה התחיל לאחר ששיניתי את המערכת הפעלה כמה פעמים מרוסית לעברית לאנגלית וכו' עכשיו המערכת הפעלה באופן קבוע באנגלית והורדתי לגמרי את הרוסית אך הבעיה עדיין לא ניפתרה אני עם ווינדאוס 7 SP 1 32BIT והבעיה היא במחשב נייד של LG RD510 שאני משתמש עם תוכנות יעודיות לצפות בתמונות,אני לא יכול להיכנס להארדיסק ולצפות דרך התוכנה מפני שזה מראה לי קיצור דרך. *חשוב להגיד שזה קורה …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, הבעיה היא כך, כשאני מחבר מקלדת קומפי היא לא עובדת וגם כשאני מחבר את הגיים-פד של לוג'יטק (הצ'ילסטרים) הוא נדלק לרגע ונכבה, ובנוסף הוא גורם לשאר חיבורי הUSB במחשב לא לעבוד יותר עד שמאתחלים את המחשב. כשלקחתי את הגים-פד לבאג, הוא עבד על המחשב שלהם. יש גם מדפסת וזכרון ניד שאני מחבר דרך הUSB ולא עושים בעיות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני ודוד שלי קנינו שני מחשבים זהים. AMD 64 3000+ וניס לוח של אביט AN8-ULTRA כרטיס מסך ג'יפורס 6600GT של ג'יגהבייט 512 זיכרון ו80 ג'יגה HD (סתם שיהיו לכם כל הפרטים, אולי זה יעזור במשהו) התקנתי את הוינדוס(עם SP2) ואת כל הדברים במחשב שלי והכל עובד מצויין וסבבה. כשאני מתקין את הוינדוס במחשב שלו, אז המחשב עולה וכשאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך (אלה שבאו עם הכרטיס וגם האחרונים מהאתר של NVIDIA) המסך פשוט עובר ל POWER SAVING MODE אחרי הריסט. יש מסך פוסט, רואים את הבאר של התקדמות טעינה של וינדוס אבל כשהמערכת עולה, לא רואים כלום... פירמטתי כבר פעמיים והתקנתי את הוינדוס מחדש ואז ישר את הדרייברים ולא עבד. המסך אגב הוא LG 1750HQ (LCD) אם זה קשור למשהו.... אודה לעזרה כי אני משתג…
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-