תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה הורכב לאחי הקטן מחשב ישן למשחקים : P4 3.2 GHZ 1 GB RAM HD4650 GB-945GCM-S2L 500W ג'נארי עכשיו כשאני מתקין לו משחקים אני נתקל בבעיה מעצבנת כמעט בכל משחק - בתדירות קבועה המחשב נתקע , בלי קשר להגדרות שעליהם שמתי את המשחקים , בערך 10 ~15 שניות הכל עובד חלק ואז יש תקיעות לכמה שניות (כדי להמחיש את התקיעות תנסו לדמיין CRYSIS על כרטיס מסך מובנה ) וזה חוזר על עצמו לאורך כל זמן המשחק =\ רזולוציה: 1024X768 מערכת הפעלה: WINDOWS XP SP1 נקי אחרי פרמוט (ניסיתי גם לפני פרמוט על SP3 ונתקלתי באותה הבעיה ) משחקים בהם נתקלתי בבעיה : COD 4 CRYSIS VIRTUA TENNIS 3 יכול להיות שרשימת המשחקים כבר גדלה , אם כן אני אעדכן בהמשך *כרטיס המסך תקין , את זה בדקתי על המחשב שלי *עם כל המשחקים האלה…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים האיקונים ב desktop ובשורת המשימות התחילו להבהב (להיעלם ולהופיע שוב) שמתי לב במנהל המשימות שה windows explorer (סייר Windows) מעל 40% CPU מחפש עזרה למצוא את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מחליף רקע למחשב-הוא מתחלף. אבל כשאני עושה ריסטרט למחשב או מכבה אותו,הרקע המבאס הזה חוזר בשנית איך אני מטפל בזה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לא מצליח לפענח את הבעיה אך יש לי השערה כי מדובר בעניין של חשמל ולא של חומרה המחשב הוא לפטופ בעל ציפסט odem i855pm intel במנהל ההתקנים הכל בסדר התקני usb root מופיעים והווינדוס הוא פרופשיונל עם סרביס פאק 2 ככה שלא אמורה להיות בעיה של זיהוי רכיבים בנתיים חיברתי מצלמה עכבר ודיסקונקי וכלום לא זוהה מלבד המצלמה שפעל בה אור אדום אך שום זיהוי לא מתקבל מהמחשב במנהל ההתקנים בלחיצה על אחד ערוצי היו אס בי בלשונית power מופיע לי 0ma כלומר אין מתח אני חושב תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלוויזה של פנסוניק והיא מחוברת למערכת מדגם pioneer vsx-824 והמחשב מחובר אליה באמצעות כבל HD מכרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 960, מתי שאני צופה ביוטיוב בקליפים באיכות 1080 המסך משחיר השיר ממשיך לנגן ואז חוזרת התמונה , נגמר השיר או שהקליפ אחריו במידה וזה פלייליסט באיכות נמוכה המסך משחיר ושוב חוזר על עצמו.. אותו דבר קורא לי בפייסבוק בלי להפעיל סרטונים מתיי שאני עובר על הפייסבוק. העלתי סרטון ליוטיוב להמכיש את הבעיה:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שהוא עושה רעש ביגלל המעברר אז קניתי מעברר כזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_986&products_id=5456 אבל עכשיו הוא עדין עושה רעש פחות או יותר. וגם זה לא ממש הוריד את החום של המעבד אולי רק בכמה מעלות יש איזה פיתרון להוריד תרעש. רק שאני סם תמעברר על הכי חלש אז הוא קימעת ולא עושה רעש אבל אז המחשב מתחמם...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש ואחרי ההתקנה שאני בא לשחק המחשב נכבה.. המפרט שלי: ווינדוס 7 64 Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz, 2999 MHz כרטיס מסך gtx 660 oc זכרונות 2 של 2 גיגה כל אחד ספק של סאנשיין 520 לוח אם ep45 ud3l gigabyte
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקוע עם הבעיה וינדוס הזו כבר תקופה בלפטופ אסוס על וינדוס 10 לא יכול לבחור רשת אבל לפחות הייתי מחובר לקבועה בבית אז סחבתי עכשיו העברתי את הדיסק קשיח לנוטבוק אסוס ux32v עכשיו אותה בעיה רק שכבר לא מתחבר לרשת הביתית הקבועה ולא מציג כלום כמו קודם ב2 המקרים נעלם האייקון התחברות לוייפי מהטסק בר הוייפי פעיל בשני המחשבים הצילום זבל אבל אפשר להבין שאין תצוגת רשתות זמינות לבחירה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק The Bureau: XCOM Declassified אני שומע סאונד ואין תמונה אותו דבר במשחק ODDWORLD
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לפני כ3 שבועות התקנתי מחדש WINDOWS XP. מאז ללא תקלות כלשהן. רק אתמול (מוזר אבל אחרי שאחותי שיחקה לי במחשב!) המחשב לאחר ההדלקה מציג בDOS שורה שאומרת כך : CPU is unworkable or has been changed. please recheck - CPU SOFT MENU כדי לעבור את זה אני פשוט לוחץ F1 . אבל אחרי שהופעל הוינדוס , אני שומע צפצוף בערך אחרי 5 דקות והמחשב קורס , לא מסוגל לתפקד והפתרון היחיד הוא ריסטרט... מה עושים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום . קניתי מחשב לפני שנה הרצתי עליו הכל (משחקים. תוכנות .וכו) בצורה טובה ביותר - ועכשיו אחריי שנה שאני מפעיל משחקים כמו arma 3 או fallout 4 שנחשבים למשחקים כבדים מבחינת גרפיקה ודרישות הוא עושה לי כיבוי והדלקה מחדש כל פעם שאני נכנס למשחק אחריי שניה וחצי שאני בפנים . בדקתי את הנושא באינטרנט לעומק ..(לפחות ניסיתי ) אמרו לי לבדוק קודם כל את הכרטיס מסך עם תוכנה בשם fur mark , אז הורדתי אותה והפעלתי טסט על המחשב ואכן הוא קרס לי ולא עבר את הטסט .....הוא קורס לי ישר על ההתחלה ..... אז רציתי להיות בטוח שזה הכרטיס מסך ... (יש לומר שאין בעיה של טמפרטורה כי המאווררים של הכרטיס עובדים וגם של ה cpu ) אז ניתקתי אותו מהמחשב וחיברתי אותו למחשב של אחי שגם לו יש מחשב חז…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פירמטטי את המחשב השבוע ומאז יש לי בעיה בקריסה של המחשב בהפעלת משחקים נתונים תכניים Intel core 2 E5500 GIGABITE GA41-DT G4 RAM ATI REDON 1900XT WINDOWS 7 64BIT כשאני פותח משחקים כגון: assassin's creed 1 call of duty 4 וכד'( משחקים ישנים שיכולים לעבוד על המחשב) המשחק נפתח אבל ברגע שהוא מסיים לטעון, המחשב קורס לגמריי. כלומר המשחק עצמו נפתח אבל ברגע שמתחיל עיבוד של המשחק עצמו האנמציה ישר המחשב קורס. -בעיה של חום לא יכל להיות כי הטמפ' בכללי בסדר והמעבד/כ.מ אפילו לא מספיק להתחמם. -דרייברים של כ.מ עדכני כנל DricetX 9 לפי דעתי זה קשור איכשו לכרטיס מסך או לספק כח, כי ברגע שצריך עבודה של עיבוד במשחק המחשב ישר קורס. מה לדעתך הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קמתי בבוקר וראיתי שהמחשב עשה ריסט וקיבלתי את ההודעה שבתמונה ושמתי לב שהכונן השני נעלם. כיביתי את המחשב ושחזרתי מהעבודה והדלקתי אותו שוב, הארדיסק עשה רעשי טקטוק. הוא גם לא מזוהה בביוס. יש דרך לבדוק אם ניתן להחיות אותו או שהוא גמור?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקשיבו אתמול המחש קרס לי הפעלתי אותו מחדש ומתי שזה מגיע למקום שבו אמור להיות "ברוך הבא" אני רואה שחור ואת העכבר באמצע אני יכל להזיז אותו אבל לא יותר מזה כלום אז אני שואל אותכם אם נתקלתם בזה פעם והאם אתם יודעים מה לעשות?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי, פנטיום 200 לא עולה, אני מדליק את המחשב, הספק נדלק אבל אין שום תמונה על המסך והמחשב כאילו תקוע
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
I have a virus in my computer and in my flash drives .the virus hides files and makes shortcuts no matter what I try to do by cmd and deleting the virus from regedit and restarting the flash drives, the virus comes back.(I have a problem with the hebrew keyboard so I write in English but I hope to fox it soon
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אחרי שימוש ממושך 7 שנים עם מחשב נייח שהפסיק לעבוד פתאום עברתי למחשב נייד של לנובו y700 .... 90אחוז מהשימוש במחשב הוא עם חיבור לחשמל , כך שאין לי כוונות להשתמש בסוללה של המחשב אלא רק עם החיבור המטען שמחובר לשקע החשמל. שאלתי היא כזאת.... האם אחרי כל כיבוי של הנייד אני אמור להוציא את הכבל של החשמל/מטען מהנייד? השימוש במחשב האישי אצלי בממוצע של 3-4 שעות עבודה, עם 5 ימים בשבוע. כיצד יהיה נכון להגן על הנייד בכדי להוציא ממנו את המיטב לאורך השנים הבאות? אשמח לשמוע חוות דעת תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במחשב ואני לא יודע מהי: המחשב קצת מקרטע לי, והסאונד שאני שומע ממנו נשמע כמו דיסק שרוט: כל הזמן קופץ כזה... כאילו יש לדיסק שריטה או משהו! אני בדקתי ואין לי בעיה במעבד - עשיתי לו בדיקה בשבוע שעבר! מפרט המחשב שלי: inel quad 9400 2.66 asus p5q realtek hd audio 320 gb w.d ספק כוח 500W geforce 9800gt 2+2=4 gb kingston 800hetz מערכת הפעלה: xp pro sp3 אז מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב שלי לAMD 2500 ABIT NF-... זיכרונות של קינגסטון... וזהו! נשארתי עם הכרטיס מסך הישן שלי... G-force 2 ועם ההארד דיסק הישן... WD 40GB 7200 וזהו... נראה לי... בקיצור... עשיתי שתי פרטישנים של NTFS והתקנתי XP... ומשום מה כל הזמן יש לי כאלה קרטועים כלומר המחשב נתקע כזה לאיזה שניה שתיים ואז ממשיך כרגיל... בבקשה עזרה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי לנקות את הלכלוך אך ללא יותר מדי הצלחה, האם אויר דחוס יעזור, אם כן האם זה משנה איזה חברה של אויר דחוס לקנות אני מחפש כמובן משהו זול אם מישהו מכיר איפה לקנות
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא מצליח לעדכן את העדכון האחרון של הדרייבר של כרטיס המסך שלי שהוא AMD Radeon rx570 4gb העדכון מתחיל אבל נתקע לקראת הסוף בבקשה מה עושים כדי לפתור את הבעיה ואגב לוח האם שלי הוא i77700 ויש לי 16 ג'יגה זיכרון פנימי אז בבקשה איך פותרים את הבעיה הזאת ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השבוע התקינו לנו רשת בבית... פירמטת את המשב והכל עבד טוב עד הרגע שהתקינו את הרשת! עכשיו הכל עולה קצת יותר לאט ובכללי עם כל היישומים זה ממש איטי... רק האינטי וירוס של קספרסקי פועל ברקע וזה עדיין איטי! נתוני המחשב שלי: מעבד: Intel Pentium 4, 1700 MHz לוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO) http://www.papab.com/mbp4vxasd2.htm הלוח אם שלי תומך או באסדיראם או דידיאר והכוונה היא שלא שניהם ביחד, ובנוסף עד מהירות של 266 מגה הרץ זיכרון: 256 MB (SDRAM) => 2 סלוטים תפוסים כאשר בכל אחד מהם 128 מגה של סדיראם, 1 במהירות של 133 ו2 במהירות של 100 מגה הרץ NVIDIA Geforce 2 MX/MX 400 (64 M 40 Gb Hard Disk ישן (אחד הלך לי עם השנים ועדיין מחובר במחשב) Wi…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המערכת i5-2500 8gb 1333mhz gtx460 768mb ספק 520 antec המשחק כ"כ כבד שהוא לא אמור לרוץ חלק? שמתי הגדרות הכי גבוהות כמו בכל משחק, והוא לא רץ חלק האמת גם כשהורדתי זה לא הסתדר. יש רעיונות? ד"א cod wm עובד חלק על הגדרות הכי גבוהות
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב די חדיש הפסיק להידלק בבוקר,ניתוק מהחשמל וריסט לסוללת ביוס גם לא עזרה. לפתע אחרי מס שעות המחשב נדלק באופן עצמאי לבד ועבד בסדר גמור עד הריסטארט הבא ושוב המחשב לא מגיב. 5 שעות אח״כ נדלק שוב לבד. האם זו בעית ספק או לוח או אפילו סוג של וירוס? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה חמורה במחשב ואין לי שמץ של מושג מה יכול להיות הגורם - אולי מישהו נתקל בזה ויכול לעזור לי? אז ככה, הכל היה תקין, פירמטתי את הדיסק הקשיח והתקנתי עליו עותק של וינדוס 7 64 ביט (לפני כן היה לי וינדוס 7 32 ביט) המעבד שלי תומך ב64 ולכן עברתי לזה. בכל מקרה, ההתקנה הסתיימה ועברו שלושה ימים תקינים, ואז - אני קם בבוקר ושומע רעש מוזר מכיוון המחשב, אני מתקרב ורואה שהוא עושה "תיק תיק תיק" והמנורה של ההארד דיסק מהבהבת ביחד עם ה"תיקים" האלה (יש מנורה כחולה ויש אדומה, האדומה היא זו שמהבהבת עם ה"תיקים" והכחולה דולקת) זה כאילו מישהו לוחץ על הכפתור של ריסט פעם אחרי פעם ולא עוזב. מסתבר שכל הלילה המחשב כבר את ההתעללות הזאת.(דרך אגב המסך לא נדלק כשיש את הרעשים ואפילו הביוס לא …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-