עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי טלוויזיה חדשה וחיברתי אותה למחשב עשיתי שתי מסכים על EXTENDED ואני מעוניין שיהיה לי סואנג גם דרך הטלוויזיה אבל לא מצליח למצוא איפה להגדיר ואם אני רוצה לשמוע דרכה אז אני חייב לנתק את הרמקולים של המחשב ואז הסאונד קופץ למסך וברגע שאני מחבר חזרה(בננה ירוקה) אז הסואנג חוזר למחשב מישהו יודע אולי איך להגדיר?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by chris_u16,

לפני יומיים קיבלתי ספק כוח שקיבלתי מחבר והוא קיבל אותו יחד עם מארז שהוא קנה (ספק ג'נרי) על הספק כתוב בגדול שהוא 380W. בדרך שאני עושה לו מוד קטן עם המאוורר אני רואה בפנים 3 שבבים צהובים, אחד גדול ו2 קטנים ועל שלושתם יש מדבקות שכתובות עליהם כמה דברים וגם כתוב על כולם בגדול 250W. האם זה ספק 380W, או שזה רק מתיימר להיות? :AR15: עריכה: הנא המתחים שהוא מוציא:

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Michael Zed,

עד לפני כשבוע,כאשר הייתי לוחץ על מקש ימני בעכבר הייתה לי האפשרות ללכת אל הגדרות כיוון רזולוציה של נוודיה,שבה יכולתי לכוון את גודל המסך ידנית. עכשיו כל מה שיש לי זה הסטנדרט. תצוגה , מיין לפי , רענן , הדבק , הדבק קיצור דרך , חדש , הגדרות תצוגה , והתאם אישית . איך אני מחזיר את הגדרות כיוון רזולוציה של נוודיה מחדש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. זה קורה לפעמים על ההתחלה ולפעמים אחרי כמה זמן (לפני קו הסיום כשהיתי מקום ראשון הוא נתקע ), המחשב לא חם בזמן הזה, יש דריברים CATALYST 7.79 ואין לי מושג מה הגורם ...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. חברים שלום. ברשותי מחשב נייד Dell 1558 אשר נקנה לפני כ 4 שנים. היום, לאחר קריסות מרובות, התקנתי ווינדוס 7 מחדש, התקנתי כבר את כל הדרייברים ונשאר רק הדרייבר של כ.המסך, אשר כרגע ב Device Maneger מופיע בתור: Standard VGA Graphics Adapter. אני יודע שכרטיס המסך שעומד אצלי הוא מבית AMD אבל אני לא יודע מה הדגם. ראוי לציין שניסיתי לבדוק עם שני תוכנות נוספות כגון PC-Wizard ו Everest אך שניהן נתנו את אותה ההודעה. כמו כן, ניסיתי לפנות לאתר של AMD ושם המליצו להוריד תוכנה שתזהה אוטומטי... התוכנה זיהתה ועדכנה כל דרייבר אפשרי במחשב אך לא היה דבר שקשור לכ.מסך. ולכן אני פונה לעזרתכם. איך אני מוצא מה הכ.מסך שלי? תודה מראש. יבגני.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by TimTam,

שלום, יש לי בעיה עם התקנת דרייבר למצלמת FUJI A303, מערכת ההפעלה לא מוכנה לקבל את הדרייבר, וכן!!! בדקתי שהדרייבר מתאים למערכת ההפעלה - WINXP מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by raviv T,

שלום! אתמול התקנתי vista והיום אני לא מצליח להכנס לכונן d יש לי 2 כוננים c הראשי ו d המשני הבעיה : כשאני נכנס ל d הוא מבקש ממני לבצע אתחול לכונן אז הוא שלח אתי למן הערה כזאת ואמר לי לעשות אתחל כעת ,אני עושה ובסוף אחרי שזה סיים (30 דקות) הוא אומר לwindows לא היה אפשרות לאתחל את d בהצלחה ???? מה לעשות? בבקשה עזרה!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by dorian13,

יש לי דיסק קשיח WD 320G שהיה מותקן במחשב הקודם ועבד טוב. לדיסק יש פחות משנה. קניתי מחשב חדש חוץ מדיסק קשיח. חיברתי את הדיסק הקשיח והוא לא מזוהה בביוס. שמתי את הדיסק המצורף של הלוח אם, נתתי לו לפעול וזה מה שהוא רשם לי: IDE Drive doesn't exist or ALL primary partitions are occupied הלוח אם מסוג gigabyte GA-EP43C-DS3 הכונן אופטי מזוהה רק הדיסק הקשיח לא. (חיבור SATA) תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. לא מצליח לפענח את הבעיה אך יש לי השערה כי מדובר בעניין של חשמל ולא של חומרה המחשב הוא לפטופ בעל ציפסט odem i855pm intel במנהל ההתקנים הכל בסדר התקני usb root מופיעים והווינדוס הוא פרופשיונל עם סרביס פאק 2 ככה שלא אמורה להיות בעיה של זיהוי רכיבים בנתיים חיברתי מצלמה עכבר ודיסקונקי וכלום לא זוהה מלבד המצלמה שפעל בה אור אדום אך שום זיהוי לא מתקבל מהמחשב במנהל ההתקנים בלחיצה על אחד ערוצי היו אס בי בלשונית power מופיע לי 0ma כלומר אין מתח אני חושב תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בוקר טוב לכולם ברשותי מחשב חדש שנקנה לפני 4 חודשים.מחשב של אסוס ZENBOOK FLIP 360 אלו הנתונים שלו מעבד Intel® Core™ i7-7500U Processor, 4M Cache, 2.7 GHz up to 3.50 GHz זיכרון 8GB LPDDR3 1866MHz SDRAM Onboard Memory, up to 16 GB SDRAM כונן קשיח 256GB SSD תצוגה 13.3 Inch (16:9) LED backlit QHD+ (3200x1800) Glare מסך מגע מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 620 כונן אופטי None מצלמת רשת…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. טוב אז זה כמה דברים שאלה ראשונה: תראו על הארדיסק יש לי שני ג'אמפרים ג'אמפר אחד צד הכי שמאלי וג'אמפר שני צד הכי ימני יכול להיות דבר כזה????????. ולמה זה שני ג'אמפרים מזה כל ג'אמפר??.... שאלה שניה: איך אני אמור לדעת איזה כבל זה סקונדרי ופרימרי לפי איך שהם מתחברים ללוח או שרשום על הכבל עצמו?????? תודה לכל מי שעוזר ליי

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by saarxee,

השתמשתי בווינדוס 8 במחשב נייח חדש כלשהו והוא היה נורא מהיר ודי התרשמתי, מה אתם אומרים? כדאי לעבור מ-7? מפרט: I3 2100 4GB RAM

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by TheDiesel,

כשאני מפעיל את המשחק The Bureau: XCOM Declassified אני שומע סאונד ואין תמונה אותו דבר במשחק ODDWORLD

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Meir Glaichman,

גוגל כרום ניסגר מעצמו-מערכמ הפעלה ווינדוס 10 ניסיתי לפתור את הבעיה אך לא הצלחתי. מבקש את עזרתכם לפיתרון הנ"ל תודה מראש מאירו

15. Started by L1ron,

אתמול ניקיתי את המארז ,והייתי מעוניין לראות מה היה כתוב על אחד הסטיקים של הזיכרון שלי.. ללא היסוס פשוט פתחתי את את שתי הקליפסים ושלפתי אותו.. אח"כ כשבאתי להחזיר אותו נוכחתי לדעת שהוא נכנס לתוך הסטיק ואני שומע סגירה,אבל אני רואה שמלמטה אני יכול למשוך אותו כמעט עד לגובה שהוא מחוץ לסטיק.. הוא עדיין נשאר בתחום הסטיק כל הזמן,כן? התעלמתי מכך ובאתי לחבר את המחשב,ורק הנורה של המארז דלקה,שמעתי שהמחשב עולה אבל שאר הרכיבים לא עלו..(מסך וכו') עד ששברתי את הראש עם הכאבלים פתחתי את המארז ונזכרתי בעניין הזיכרון, פשוט הוצאתי אותו וחיברתי את המחשב שוב ולפתע הוא עלה... היה מדובר ב1GB של זיכרון , עכשיו לצערי אני עם רק 1GB במקום 2 מה שאומר שאני לא יכול לשחק בשום דבר .. אין לי עוד סטיקים על ה…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by zion561,

בהקשר לפוסט שפתחתי לגביי הצפצופים, פתחתי תמחשב אתמול לנקות אבק (היה הרבה אבק) וכשהדלקתי תמחשב המחשב נדלק אבל רשום NO SIGNAL במסך והאור הופך לכתום לקחתי מסך אחר לנסות,הפעם כן יש תצוגה במסך,אבל כל כמה דק יש מסך שחור וצריך לכבות תמסך ולהדליק שוב כדי שתהיה תצוגה וככה זה נמשך חיברתי תמחשב דרך כבל לטלוויזיה ועובד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי כרטיס גרפי מובנה ,והמחשבנ שמע כאילו עובד כרגיל ועולה רגיל בלי צפצופים ושגיאות..(עבד לפני שפתחתי לנקות אבק) תודה לעזורים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Chura,

מישהו אצל אבא שלי במשרד מנסה להיכנס לתיקיה כזאת : עכשיו הוא אומר שאין הרשאות: שאני עושה מאפיינים לתיקיה : מה אני צריך לעשות ? אגב, וינדווז XP... אם אני יכנס בתור אדמיניסטרייטור זה יסתדר ? כי אני מניח שהמשתמש גם מנהל לא ? תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by avivlevy,

המחשב לא מזהה את המקלדת ניסיתי בעוד מקלדת

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, זה קצת ארוך אבל חשוב שתקראו הכל כדי להבין את הבעיה. יש לי לוח אם של gigabyte דגם ex38-ds4 ו 4 זכרונות של 1 גיגה של Corsair ומלפני כמה ימים המחשב מזהה לי רק 3 גיגה במקום 4 (זה קרה אחרי שהחלפתי קירור למעבד, התעסקתי הרבה הפירוק הלוח מהמקום אז יכול להיות שאחד הסלוטים נדפק פיזית). בכל מקרה ניסיתי להחליף את כל ארבעת הזיכרונות בכל הסלוטים וגיליתי שכל הזיכרונות תקינים אבל הסלוט הכי ימני בלוח אם לא מגיב ששמים עליו זיכרון (אם אני שם רק עליו זיכרון וכל השאר ריקים יש צפצוף של שגיאת זיכרון ואם אני שם גם עליו וגם על עוד סלוט אחד אז המחשב עולה אבל זה לא מזהה שגם על הסלוט התקול יש זיכרון), הסתכלתי עם פנס וזה נראה שיש ממש קצת שחור בתוך הסלוט עצמו ועל כל השאר אין את זה, כנראה מ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, הרבה זמן לא כתבתי כאן. בעייתי היא כזאת: באמצע עבודה עם המחשב הוא מאתחל. בדרך כלל זה קורה אחרי שכמה יישומים פעלו או פועלים בו זמנית. זה המפרט: P4 1.7GHz ECS P4VXASD2 320 SDRAM Gigabyte R-9000Pro WD 20GB 5400 וזה קורה רק בקיץ! אז חשבתי שזאת בעיית איוורור, אז פתחתי את המארז וזה עדיין קורה. יש מאוורר עם היטסינק על המעבד והוא פועל. כנ"ל על הכרטיס מסך. מה לעשות ? ??? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by daniel.segal,

שלום, רציתי לתסבירו לי כיצד אני בודק האם כרטיס הקול שמותקן במחשב שלי תומך ברמקולים בסאונד של 5.1\7.1 כיוון שהשדרוג קרוב אשמח לתשובה מהירה ועניינית

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by whitiger19,

חברים, אני כבר מתחרפן. קניתי לפני חודשיים בערך HDD חדש 500GB של SG.. בהתקנה(לפני חודשיים) של ויסטה כשבוחרים על איזה HDD להתקין..התיבה הייתה ריקה. כלומר , לא מזהה את הHDD. בביוס זה בסדר. אחרי כמה ימים, אחרי כמה וכמה נסיונות כושלים, בפוקס סתם ניסיתי את ההתקנה שוב ופתאום הופיע הHDD בהתקנה. לא התחלתי לחשוב איך ז קרה ומתי, פשוט ישר התקנתי את הווינדוס. לפני כמה ימים, רציתי לפרמט ולהתקין ווינדוס חדש, שוב ויסטה. ובהתקנה שוב ויסטה לא מזהה את הHDD. אני כבר מתחרפן. כמה ימים שאני מנסה, ולא מצליח. HELP!!!! מה לעשות??

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by elite group,

רק הכפתור של ה POWER ו RESET עובדים גם הכפתור של ה SPEAKER לאר עובד מה עושים ? בדקתי לפי החוברת הכול תקין ! GA-K8NS

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש כרטיס טלוויזיה hauppauge pvr 150ואני לא מצליח להגדיר ערוצים, כל הסריקות שאני מפעיל לא מוצאות שום ערוץ. במערכת xp על אותו מחשב הכרטיס עובד בסדר. ניסיתי את אותן הגדרות וזה לא עובד. יש למישהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי מחשב עם Windows XP Pro , ומערכת קבצים מסוג NTFS . המחשב מחולק לשתי מחיצות , ואני מעוניין לפרמט את שתיהן . יש לי שתי שאלות לפני שאני מפרמט - 1. איזו מערכת קבצים עדיפה , FAT32 או NTFS ? 2. איך אני מפרמט את שתי המחיצות ? >.< תודה D: עריכה - אם כבר פתחתי דיון , אז יש לי עוד שאלה : קיבלתי לוח אם חדש ( אחרי שהקודם נשרף ) , ויש בו פונקציה של Dual DDR . הלוח הוא לוח של GigaByte מדגם GA-8SQ800Ultra . אז איך אני מפעיל את ה Dual DDR ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים