תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
טוב אז קודם כל תודה למי שעוזר לפני שאני עושה פירמוט אני אשמח אם מישהו יכול לפתור לי בעיה קניתי מחשב לאחרונה לאחר שהמליצו לי על מפרט בפורום, ואני מאוד מרוצה ממנו נכנסתי לאתר canyourunit בשביל לבדוק כמה משחקים אבל האתר לא עובד לי כמו שצריך, הוא נתקע על Detecting חיפשתי הרבה בשביל פתרון וכל הדרכים שהמליצו לא עבדו (להתקין מחדש java, דפדפן, visual c++redistributable וכו') ניסיתי גם את התוכנה שלהם שפועלת ישירות במחשב רק לגלות שיש בעיה (תמונה למטה) ממנה הבנתי שיש בעיה קצת יותר עמוקה במחשב... האם יש תוכנה כלשהי שמריצה בדיקה לחומרה של המחשב לבדוק שהכל תקין?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחבר את המודם למחשב ואין לי חיבור אינטרנט כי המחשב לא מזהה את כרטיס הרשת. מה אני אמור לעשות אולי זה קשור להגדרות? מחשב i3 חלונות 7 לוח asus p8h61-m
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב נייד חדש של אסוס Zenbook UX31LA לנייד יש רק יציאות מסוג USB3 אני מעוניין להתקין ווינדוס 7 שיש לי על disk on key יש למישהו מושג איך אני יכול לעשות BOOT מה-Disk On key? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד מדגם Asus UX410QU. עם הזמן הרגשתי שהוינדוס לא מתפקד הכי טוב אז החלטתי לעשות לו פירמוט והתקנה מחדש. באמצע ההתקנה המחשב נתקע. לא היה לי ברירה אלא להתחיל מחדש. לצערי הוא נכנס לבוטלופ. זה ההודעה שאני מקבל... אשמח לעזרתכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כשהמחשב מחובר לחשמל זה הסטטוס שמופיע כשהסוללה מלאה. האם הכוונה שהמטען מפסיק להטעין את הסוללה והמחשב פועל על חשמל בלבד או שהסוללה עדיין מקבלת חשמל? השאלה נובעת מכיוון שהסטטוס לא יורד מ100 אחוז כל עוד המחשב מחובר לחשמל. אם היא עדיין בהטענה, אין זה מקצר את חיה? איך אפשר לשנות את זה? ידוע לי שבחלק מהמחשבים רשום 100% plugged in, not charging מה שנשמע עדיף. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה זיכרון מקסימלי ובאיזה מהירות ניתן להתקין עליו ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסתי להתקין את אנטי וירוס panda הגירסה החינמית והוא כתב לי כך וכשאר לחצתי continue התוכנה לא הגיבה. מישהו יודע למה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זוכרים את הפסקת החשמל ה"יזומה" שחברת החשמל בצעה אתמול בכל הארץ? - המחשב הישן שלי לא בדיוק התעורר ממנה... כשמנסים להדליק את המחשב, לפעמים הוא נדלק לשניה ומיד כבה (מערכת ההפעלה לא מספיקה לעלות) ולפעמים הוא לא נדלק כלל, שום רמז להגעת חשמל. יש מצב שזה הספק? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אתן קצת רקע לבעיה, אתמול ניסיתי להתקין משחק מחשב שהיה אמור לעבוד ומסיבה כלשהי נתקע בשלב ההרצה וכדי לצאת מזה היייתי חייב לעשות ריסט מאז התחילו הבעיות הסרתי את המשחק ועדיין המחשב נתקע או מרצד חשוב לי להזכיר שבפעם הראשונה שהוא התחיל לרצד הצלחתי לראות שהוא הסיר דרייבר כלשהו של המסך אבל לא ראיתי שום דבר בדרישה להתקין מחדש ולכן ביוזמתי התקנתי מחדש ועדיין זה קורה, דבר נוסף בזמן הריצוד אני יכול לצאת מהמשתמש ולהחליף משתמש התמונה חלקה. מלבד התקנת המשחק עשיתי דבר נוסף שאני חושד שגרם לבעיות, אציין זאת למרות הסבירות הנמוכה הגדרתי בביוס שהמקלדת תופעל ביואסבי אני משתמש במקלדת אלחוטית ורק אתמול שיניתי את ההגדרות, אני מצטער אם הנושא יצא מבולגן את כל זה אני כותב מהפלאפון, לכל מי שתו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון תודה שנכנסתם לעזור לי. אני נואש המחשב מבצע ריסטרטים על כל דבר שאני מבצע אליו לחץ בדקתי בmemtest וב30-40% מצא מעל 60 שגיאות אני לא יודע מה לעשות עכשיו ראיתי במקומות שאמרו להחליף כרטיס זיכרון אני לא יודע אבל איזה יש הרבה סוגים ואני לא יודע עם יפעל טוב במחשב שלי. הפרטים של הזיכרון: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 03/17/2003-nVidia-nForce-6A61BA1BC-10 Motherboard Name Abit NF7(-S) v2.0 Front Side Bus Properties Bus Type DEC Alpha EV6 Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 265 MHz Bandwidth 2121 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 166 MHz (DDR) Effective Clock 331 MHz Band…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני אחראי מחשוב בעבודה ,די חדש ואין לי רקע בתחום ( רק מוטיבציה ורצון ללמוד ) יש לי כמה מחשבים בעמדה ואני עובד עם KVM יש לי כמה סוגים של KVM : 2 יצאות ,4 יציאות , USB, ו ירוק סגול ( לא יודע איך קוראים לזה ) הבעיה מתחילה עם ה KVM החדשים שיש להם כניסות של usb לעכבר ולמקלדת המכשיר או המחשב לא מזהה את החיבור וזה ממש מציק. מה לדעתכם הסיבה? האם זה קשור למחשבים ( לציין בעבודה יש 3 רשתות שונות וכמובן הרשאות וכו' וכו' ) האם צריך דרייברים ? לציין שהבעיה התחילה במעבר למחשבים חדשים ווינדוס 7 אם זה משנה. איתי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה ההארדיסק של מערכת ההפעלה כשאני מדליק את המחשב זה טוען הכל ואז שמגיעה המסך של Operating System Loading הוא יורד שורה כאילו אין מערכת והוא מחכה לכונן דיסקים עכשיו חיברתי אותו למחשב אחר(ממנו אני כותב עכשיו) ובניהול דיסקים כתוב: דיסק 0 לא מוכר דיסק לא אותחל ועל התמונה עצמה היא בצבע שחור(כשדיסק רגיל מראים את השטח בכחול) וכתוב שטח לא מוקצה ואין אפשרויות כלוחצים קליק ימני הופיע לי הודעה על הMBR כשחיברתי את הדסיק למחשב הזה אם זה קשור גם אם אני בא להתקין ווינגוס חדש זה כותב לי שאי אפשר עליו משהו בגלל שיש משהו עם בקר או של הBIOS
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתאום שאתמול הדלקתי את המחשב אחרי תקופה ארוכה שהוא עובד כמו שצריך מופיעה לי ההודעה הבאה: http://img59.imageshack.us/img59/8730/dsc00326oo.jpg שלפניי ההודעה הזאת הופיע זאת(שאני לא כל כך חושב שזה משנה): http://img338.imageshack.us/img338/8084/dsc00319t.jpg אז אתמול ניסיתי כמה דרכים שאנשים אמרו לי....להגדיר את ה- Hard Drive וכ'ו אז עשיתי את השלבים הבאים שכבר צילמתי כדי לחסוך במילים: 1. http://img685.imageshack.us/img685/6287/dsc00321bf.jpg 2. http://img842.imageshack.us/img842/4880/dsc00322a.jpg 3. http://img827.imageshack.us/img827/4600/dsc00323o.jpg אז גיליתי שאני לא יכול בכלל להגדיר את ה - Hard Drive כי הוא בכלל לא מופיע שם....אז מה אני בעצם עושה עכשיו? תודה מראש לעוזרים.…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מצורפים כמה תמונות אילו כרטיסים אילו והאם יש הבדל ביניהם (הם נמצאים במחשב שלי) corsair בחריץ אחד ולידו נשאר חריץ פנוי kingston בחריץ אחד ולידו נשאר חריץ פנוי והאם אפשר להוסיף בחריצים הפנויים עוד ואם כן מה? והאם יש סיבה שלא יעבוד? תודה מראש 9 מחשב 1.pdf
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב מיושן שמחובר לטלוויזיה בסלון, מפרט המחשב: AMD Athlon 64 X2 4200 @ 2200ghz ASUS M2A-VM HDMI 2x1GB Ram DDR2 ATI Radeon Xpress 1250 המחשב מתקשה להריץ תוכן, 1080P נתקע בכל נגן ו720P לרוב עובד (ב-Splash pro לא עובד גם 720P) האם המחשב אמור לתמוך מבחינת החומרה בהרצה של תכני HD?, במידה וכן מה צריך לעשות כדי שיעבוד כמו שצריך?, המערכת הפעלה היא WINDOWS 7 וחשבתי להחליף ל WINDOWS XP כדי שהמחשב יעבוד טוב יותר. במידה ולא האם יש דרך לשדרג את המחשב כדי שיעבוד כמו שצריך ע"י הוספה של כרטיס מסך לדוגמה? או שהמעבד חלש מדי ואין למחשב תקווה. בנוסף המחשב מחובר לסלון בכבל S-VIDEO ולא HDMI, עד כמה זה משפיע על האיכות והאם כדאי להחליף את הכבל?. תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי בעיה ממש חמורה וזה הולך ככה המחשב נתקע עכשיו כל כמה שעות יכול ליהיות גם אחרי 5 דקות פעולה אבל שאני לוחץ על הכפתור של הPOWER הוא מתכבה כמו שצריך פתאום הוא לא תקוע הכל רץ ואז הוא מתחבא כיבוי "מבוקר" הוא יוצא מהתוכניות נקי והכל כאילו שלפני דקה הוא לא היה תקוע!! ועד בעיה לפעמים כשאני לוחץ במקלדת על הSHORTCUT זה עושה לי ריסט האם זה יכול ליהיות קשור לכבלים?? :AR15:
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי לכולם .. יש לי בעיה ... כל פעם שאני משחק במשחק לא משנה איזה אחרי כמה שניות יש רעש של סירנה מהמחשב... יש לציין כי כל החלקים לא מתחממים (ז"א הטמפרטורות נמוכות יחסית) ......... אשמח לקבל עזרה... המפרט הוא... p4 2.6C Abit IC7 MAX3 Tyan R9600PRO WINXP יש לציין כי גם אם OC ובלי המחשב עדיין מצפצף
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב יחסית ישן בן 7 ככה מעבד: intel core i5 3470cpu 3.2GHz לוח אם: gigabyte H77-D3H עם 4 כניסות לכרטיס זיכרון כרטיס מסך: RX 470 4GB זיכרון ראם: 2X4GB שזה סה"כ 8GB במהירות 1600MHz תזמון 9-9-9-24. האם אני יכול להוסיף זיכרון של 8GM כרטיס בודד במהירות 3000MHz כשהתזמונים שלו שונים בערך 15-16?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקחת את המחשב האישי למעבדה לבדיקה. האם ניתן למנוע כניסה לחומר אישי במחשב, לדוגמה: המסמכים שלי או ג'ימייל, ע''י סיסמה או דרך אחרת ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה חודשים את הלינוקס כדואל-בוט והוא עבד בלי שום בעיות שלשום כשכיבתי את המחשב בחרתי בהתקנת עדכוני תוכנה ומאז כשאני בוחר באופציה של האובנטו (בדואל-בוט) עולה לי המסך המצ"ב אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי כי זה ממש תוקע אותי תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם היום עבדתי קצת על המחשב, והלכתי לכמה דקות. כשחזרתי גיליתי שהוא עשה לעצמו ריסטרט והיה כתוב משהו כמו boot from disk failure . עשיתי עוד ריסטרט ועכשיו במסך ההתחלתי כתוב Keyboard error or no keyboard present המקלדת היא אלחוטית של מיקרוסופט ואין שום תגובה מהבקר שלה[הנורות לא עובדות] גם ניסיתי להחליף בטריות אך ללא הצלחה. הבקר מחובר בכבל USB למחשב וניסיתי גם לחבר בקר אחר בעזרת יציאת PS2 והמקלדת השנייה שמחוברת בPS2 עבדה. ניסיתי לחבר התקן USB אחר והוא עבד, כך שהבעיה היא לא בUSB מה לעשות? תודה רבה, אבי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב של אחותי נפגע כתוצאה מברק ויותר הוא לא נדלק מה התקלקל שם בטח?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נוד32 טוען שיש לי וירוס ששוכן בזיכרון. מקורו בקובץ services.dll בתקייה WINDOWS . הוא מבקש לאתחל את המחשב כדי להסיר את הוירוס אך כשעשיתי סריקה לאחר האילתחול התברר שהוא לא הסיר אותו מה עוד עשיתי: חיפשתי ידנית את הקובץ אך לא מצאתי אותו (אך הנוד32 תמיד מתריע על וירוס!) סריקות במצב בטוח עם: נוד32, אדוור, ספייבוט, HijackThis, aswcln , stng260 ולא עוזר.. מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה-device manager שלי לא מראה לי כלום שאני פותח אותו... גם כשפותחים את המחשב שלי לוקח לו זמן למצוא את הכל.. (מראה לי כזה searching עם הפנס הזה למשך איזה דקה בד"כ).. חיפשתי בגוגל פתרונות ולא מצאתי.. כלומר ראיתי בפורומים שלאנשים יש את הבעיה הזאת ואני לא היחיד.. והיו כאלה שמצאו לזה פתרונות אבל אני פשוט כל פתרון שראיתי שפרסמו לא עזר לי........... חיפשתי גם בפורומים פה אבל לא מצאתי.. אני ממש ממש אודה למי שיעזור לי למצוא פתרון כי כבר אני סוחב תבעיה הזאת כמה חודשים ואני לא יכול לשים רשת בבית כי אני לא יכול להגדיר את הכרטיס רשת.. (או כל דבר אחר).. תודה מראש, שי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-