עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lidor_abo,

חברה היום שמתי זיכרונות 2 של 512 kingston 533 mhz cl4 על המ זה אמור להשפיע?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by TimTam,

שלום, יש לי בעיה עם התקנת דרייבר למצלמת FUJI A303, מערכת ההפעלה לא מוכנה לקבל את הדרייבר, וכן!!! בדקתי שהדרייבר מתאים למערכת ההפעלה - WINXP מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. שלום , אני רוצה לפרמט את ההרדיסק של המחשב נייד שלי (SATA) כי איני מצליח לעשות זאת דרך המחשב נייד , האם ניתן לחבר את ההרדיסק למחשב שולחני ודרכו לפרמט דרך Partion Magic למשל ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני כבר לא יודע מה לעשות המחשב כל שניה נכבה ונדלק מחדש אני חושב שהבעיה היא בספק כח כי המאוורר שלו לא פועל זה ספק ג'נרי 400W עכשיו רציתי לדעת איזה מאוורר צריך להתקין עליו ?זה מסובך ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. רציתי לדעת מה המשמעות של צריכה מלאה של המעבד לעומת צריכה נמוכה ~60% של הכ.מסך? הדבר קורה בזמן משחק... HD9650 1GB AMD Phenom II X3 710

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by spektrum,

הסימפטומים: - המחשב נתקע באופן אקראי. - לפעמים נתקע לפני ההתחלה של וינדוס. - המסך נשאר על אותה תמונה, אי אפשר להזיז את העכבר או המקלדת. עשיתי חיפוש לוירוסים ולא מצאתי כלום. עזרה בבקשה! תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Alexkmr,

בהתחלה חשבתי שהוא עושה רעש ביגלל המעברר אז קניתי מעברר כזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_986&products_id=5456 אבל עכשיו הוא עדין עושה רעש פחות או יותר. וגם זה לא ממש הוריד את החום של המעבד אולי רק בכמה מעלות יש איזה פיתרון להוריד תרעש. רק שאני סם תמעברר על הכי חלש אז הוא קימעת ולא עושה רעש אבל אז המחשב מתחמם...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by NikkieMotors,

יש לי את המחשב הבא "15.6 Lenovo IdeaPad Y700-15 80NV012KIV כיוון שהנייח שלי כבר מקרתעה עברתי לנייד לשחק CSGO, ורציתי לרכוש מסך חדש עם 144HZ. רציתי לשאול אם הכרטיס מסך שלי תתמוך בו ולא יהיה שום הגבלות. (אין לי תקציב ל G-Sync אז אני מסתפק במסך בלי)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by naveh3,

היי חבר'ה, אני משחק sof2 עם adsl, ניסיתי ליצור שרת אבל משום מה הוא לא מצליח הוא רק יוצר לי אותו ברשת מקומית??? לפני זה היה לי מודם 56k והצלחתי ליצור שרת (כך שאני יודע איך ליצור שרת במשחק), עוד משהו מוזר זה אחרי שהכנסתי את השם שלו הוא רושם לי (בתוך המשחק) "UDP" ואחריו את השם של השרת שהכנסתי מה לעשששששותת??????

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. מה עושים??? תודה רבה (ווינדוס 10)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. לפני כמה שעות היית בבית קפיצת מתח, והמחשב נכבה ונדלק אך שום מערכת לא עלתה גם לא ביוס. פתחתי את המחשב התחלתי לנתק רכיבים כרטיס מסך, הרדיסק ופתאום הביוס עלה, אחר כך שוב לא עלה. אחר כך חיברתי הכל חזרה והוא כן נדלק, אחרי זה הוא לא נדלק. אחרי כמה ניסיונות המחשב חזר שוב לעבוד. איך אפשר לאתר את הבעיה? שאלה נוספת, כשניסיתי להוציא את הכרטיס מסך קצת הסתבכתי, לחצתי על הפין\כפתור שעל הלוח אם בשביל לשחרר את הכרטיס מסך אבל הוא פשוט לא נלחץ. הפעלתי קצת כוח והוא נתלש יחד עם הכרטיס מסך. החזרתי חזרה את הכפתור\פין. - להבא מה הצורה הנכונה להוציא את הכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם. קניתי מחשב בKSP. לוח אם גיגה בייט B85M - HD3. מעבד ICORE 5 8 גיגה זכרון פנימי. דיסק קשיח 1 טרה. כרטיס מסך NVIDIA GTX 630/ שמתי כרטיס WIFI פנימי של TP-LINK. התקנתי WIN 7 64BIT. בתהליך ההתקנה השתמשתי בדונגל של EDIMAX להתחבר לרשת. הכל עבד מעולה. קלטתי את הרשת האחוטית, גלשתי, הורדתי דברים וכדומה. ברגע שאני מוציא את הדונגל מופיע על הסימון של הרשתות האלחוטיות איקס אדום. וכמובן שלא מזהים שום רשת אלחוטית. שאני עושה נותן לWIN לעשות בדיקה הוא אומר שיכולה להיות בעיה בדרייבר של מתאם הרשת: driver for wireless network connection 2 adapter. בדיקה במנהל ההתקנים מראה שהכל תקין. כל הדרייברים מותקנים ונראים שהם עובדים כשורה. הסרתי את הדרייברים. התקנתי אותם שוב ועדיין אני לא מו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שאלה עבור חבר שלום כאשר אני טוען את הגירסא האחרונה של הדרייבר של ATI HD5770 במערכת הפעלה WIN7 64BIT חוקית המערכת עולה ובשלב מסויים המסך נעלם. המחשב ממשיך לעבוד ויש את צליל העליה של ה WINDOWS אך אין מסך. אם מכבים באעזריות ומדליקים אותה התופעה. לאחר מספר פעמים רואים מסך. כשעולים ב SAFE MODE עם VGA SUPPORT יש מסך. הסרתי את טעינת הדרייבר וטענתי גירסה ישנה יותר אך עכשיו אני מקבל מסך כחול 0X00000116 atimpag.sys טענתי שוב את הדרייבר האחרון אך הבעיה חזרה כשלא טוענים שום דרייבר המחשב עולה בסיידר ויש מסך לוח: GA-P35-S3G מעבד: Q6600 זיכרון: KINGSTON 4 GB DDRII 800MHZ זזולוציית מסך נמוכה ככה שהבעיה לא בתמיכה ברזולוציה גבוהה יש למישהו רעיון , פיתרון תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Dimitri Mazur,

לפעמים המסך מתכבה בלי קשר עם המחשב מתאמץ או לא, ולפעמים בזמן משחק לפעמים סתם גולש באינטרנט המסך מתכבה ואין signal (עושה צליל שכיאלו הוצאתי איזשהו חומרה) והמאוררים על הכרטים מסך עובדים על 100%, המחשב שלי : 6700k Gigabyte GA-Z270MX-Gaming 5 HyperX ddr4 2133 24gb EVGA GeForce GTX 1080 FTW GAMING, 08G-P4-6286-KR, 8GB Antec TP-650C תודה

15. שלום חברים, ברשותי מחשב XP SP2 ורכשתי מדפסת חדשה HP LASERJET 3055 וכאשר אני מחבר את המדפסת למחשב אני מקבל הודעה UNKNOWN DEVICE וכאשר אני עושה UPDATE DRIVER אני לא מצליח לעדכן את הדרייבר, האם מישהו יכול לעזור לי למצוא פיתרון? ניסיתי גם להתקין את הדיסק לפני שאני מחבר את המדפסת אבל באמצע ההתקנה הוא מבקש לחבר את המדפסת וכשאני מחבר הוא לא נותן להמשיך בהתקנה כיוון שהוא חושב שהמדפסת לא מחוברת. תודה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי מעבד I5 8400 עם לוח אם Z370P והזכרון הוא של GSKILL, אם אני נכנס לביוס ואשנה שיעבוד על 3000 זה יכול לגרום נזק לחומרה?

17. Started by yyy123,

המשחק למחשב הנוסע השמיני 2014 משחק טוב? איך המשחק? ויש לי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram, i5 6400 skylake יעבוד על ההגדרות הכי גבוהות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yairbergel,

שלום חברים, שמתי לב שאני משתמש ב CHROME נוצר מצב שאני מגיע ל 90% + שימוש בזכרון RAM של 4GB וזה בסופו של יום תוקע לי את המחשב ולא מאפשר לי לפתוח עוד יישומים במקביל, אני מצרף תמונת מסך, אשמח לשמוע ממכם מה אפשר וכדאי לעשות, תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Alex Kidd,

זה נכון שכרטיס מסך מובנה (במקרה הזה מדובר על ג'יפורס 6100) מתקשה להריץ משחקים (אפילו ישנים כמו קאונטר סטרייק 1.6) ואף יכול לגרום ליציאה אקראית ממשחקים ואף למסך כחול?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, קודם כל מצטער אם זה לא הפורום המתאים. טוב בוא ניגש לבעיה =[ יש לי מדפסת HP Deskjet 3420 ולפני 10 דקות הדפסתי בה עבודה , עכשיו יש בעיה מסוימת במדפסת מאז שקיבלתי אותה היא "בולעת" דפים, כלומר לא ניתן לשים יותר מדף אחד, קיצר שמתי דף אחרי דף ובאחרון יצא עקום המדפסת נתקעה הוצאתי לאט לאט את הדף והכל נראה טוב ויפה אז אני מנסה להכניס דף אחר , לאחר שביטלתי את ההדפסה והוצאתי אחת חדשה ולמרבה הפלא המדפסת פשוט לא מגיבה , הכפתור הדלקה/כיבוי מהבהב מהר ואם אני לוחץ שוב אז הוא מהבהב לאט אני פותח את המדפסת , ואני רואה שהמחסניות דיו לא זזות (הרי שפותחים את המדפסת המחסניות "באות" לאמצע..) קיצר מחקתי תדרייברים התקנתי עשיתי ריסט התקנתי מחדש , עכשיו מסתבר שיש בעיות גם עם החיבור שאני מחבר א…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by iDoped,

אהלן חברים יש לי לפטופ של דל inspiron 5378 עם המפרט הבא : 16 gb ram, 256 gb ssd, intel hd 620 graphics, intel i7 7500U ורץ על ווינדוס 10 המחשב נקנה ביולי 17 בחודש האחרון המחשב התחיל להתקע לי בפעילויות בסיסיות מאוד כמו צפיית סרטונים ביוטיוב, שמיעה בספוטיפיי ואפילו סתם גלישה באינטרנט. הבנתי שמה שקורה זה למעשה זה נפילות מהירות וניצול של הCPU. לצורך העניין יכול לשים סרטון במחשב והCPU נופל ל14% ולמהירות 0.5GHZ כשלפני כן היה על 2.5GHZ לצורך העניין. חשוב לציין שזה קורה יחסית הרבה בצורה שלא ניתן לספוג את זה כי כבר בלתי אפשרי לצפות בסרטון (בכל דקה או שתיים בערך זה קורה למשך 15-20 שניות ולאחר מכן עולה חזרה למהירות נורמלית) ניסיתי …

22. טוב הבעיה כזאת: פירמטתי את המחשב וכשהתקנתי את הדרייבירים של הכרטיס קול דרך הדיסק של הלוח אם וגם את המעודכנים מאתר Gigabyte במנהל ההתקנים החומרה מותקנת כראוי אבל אין סאונד. בבדיקה שעשיתי ב- DXDiag הוא רושם ככה: DirectSound test results: Failure at step 3 (DirectSoundCreate): HRESULT = 0x80004005 (Generic failure) יש עצות? :

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אורח YANIV
    Started by אורח YANIV,

כאשר אני מחליף רקע למחשב-הוא מתחלף. אבל כשאני עושה ריסטרט למחשב או מכבה אותו,הרקע המבאס הזה חוזר בשנית איך אני מטפל בזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by sharonp,

אני מקווה שניתן לקטלג את זה בתור בעיית חומרה.. אחרת תמיד אפשרת להעביר לציוד היקפי למרות שכאן אני חושב שאמצא מענה טוב יותר. ניסיתי לחבר את המיקרופון למחשב שלי לאחר שהיה מחובר למחשב אחר, ועבד (אצלי - לא). ניסיתי לשחק עם ההגדרות בקונטרול פאנל -> צלילים והתקני שמע, וידאתי שהכל שם לא מסומן בתור MUTE ושהווליום מקס' בכל ההגדרות ועדיין המיקרופון לא מקליט ולא משמיע. וידאתי שהוא מחובר למקום הנכון המיקרופון הוא silver line xt-mm201 אפשר עזרה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לא מצליח לפענח את הבעיה אך יש לי השערה כי מדובר בעניין של חשמל ולא של חומרה המחשב הוא לפטופ בעל ציפסט odem i855pm intel במנהל ההתקנים הכל בסדר התקני usb root מופיעים והווינדוס הוא פרופשיונל עם סרביס פאק 2 ככה שלא אמורה להיות בעיה של זיהוי רכיבים בנתיים חיברתי מצלמה עכבר ודיסקונקי וכלום לא זוהה מלבד המצלמה שפעל בה אור אדום אך שום זיהוי לא מתקבל מהמחשב במנהל ההתקנים בלחיצה על אחד ערוצי היו אס בי בלשונית power מופיע לי 0ma כלומר אין מתח אני חושב תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים