עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בשביל להעלות את מערכת ההפעלה הינני צריך שהביוס שנמצא ברשותי יזהה אך ורק את הכונן בו מותקנת מערכת ההפעלה , האם אני צודק? אם כן , לשם מה צריך שהביוס יסרוק גם את הכונן דיסקטים (פלופי) , ושאר ירקות... האם מתי שאני יבטל את כל מה שהוא סורק זה יפגע לי בעליית מערכת ההפעלה? , זה יעיל? או לא? אם כן , איך אני מבטל אותם דרך הביוס? תודה וערב טוב. VL.

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by Eylon,

כשאני מחבר את הטלויזיה ליציאת ה tv out אני רואה שחור לבן... יש לי כרטיס רדאון 8500 והוא נקנה בארה"ב ... אולי זה בגלל זה?:\ הטלויזיה שמחוברת ל tv out היא מולטי סיסטם... לא משנה איזה שיטת שידור אני בוחר עדיין רואים שחור לבן עזרו לי בבקשה ! תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by stam,

נעלם לי הקול במחשב קניתי כרטיס קול חדש התקנתי את הדרייור הוא מזוהה במנהל ההתקנים כמו שצריך והחלפתי גם רמקולים כדי להיות בטוח ועדיין כלום אין קול!!! למישהו יש רעיון מה עוד לבדוק???????

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  4. אהלן לפני כמה חודשים הרצתי SCANDISK על החיצוני שלי והוא מצא ותיקן כמה תקלות (שום BAD SECTORS או משהו בסגנון), אבל מאז אני לא יכול לגשת לחלק מהתיקיות (ACCESS DENIED) והן מופיעות כ-0 BYTE (חשוב לציין שהרצתי את זה על מחשב אחר ולא על המחשב שההרדיסק מחובר אליו באופן קבוע). מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה ולגשת לתיקיות מבלי למחוק את המידע?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  5. התקנתי מערכת הפעלה וידווס xp ונאבדו לי הדיסקים של הדרריברים של הלוח זאת אומרת כרטיס קול וכ"ו אני אתן את כל הפרטים שאני יודע.הבעיה שאין קול במחשב .מאיפה אני יכול להסיג כרטיס דרייבר לכרטיס קול שאני לא יודע את שמו.יש כמה פרטים שמצאתי בלוח לוח asus p4s800 . מצאתי שכוב באחד המקומות בלוח גם sis 936 lua sis`02 ppa0102 0403fa ועל הכרטיס קול המובנה על הלוח כתוב foxconn זה מה שמאצאתי למי שיודע בערך איזה לוח זה מהפרטים הנ"ל ואיזה דרייבר לכרטיס קול מתאים לו.אני מודה לו מראש..!!!!

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by surfface,

אני רוצה למזג את E לתוך C אייך במסך הכחול של התחלת WINDOWS זה ממז עד 99% וא רושם DISK NOT LOKED או משהו כזה מה לעשות (מישהו עזרה פליז)

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by מתי208,

ערב טוב אשמח לעזרתכם אני משתמש בננסטיק עם סים של חברת פלאפון מיום שני הוא לא מצליח להתחבר זו ההודעה מצ"ב שאני מקבל כשאני מבקש להתחבר (זה מתחבר ללא שם משתמש וסיסמה) מצ"ב תמונה מההודעה שהוא נותן לי למה זה לא מתחבר אודה לעזרתכם בבדיקתי עם הסים שהכנסתי אותו לפלאפון הוא גולש וגם מוציא שיחות בנוסף לזה הלכתי לחנות לבדוק עם ננסטיק אחר אך גם איתו לא הצלחנו להתחבר אודה לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by snoopdogg,

שלום לכולם קניתי ספק חדש CORSAIR HX620 הרכבתי אותו במחשב והמחשב לא נדלק. החזרתי חזרה את הספק הקודם והמחשב עובד. דיווחתי לטי אם אס שמהם קניתי את הספק והם שלחו תוך יומיים ספק חדש (כל הכבוד להם). היום הרכבתי אותו ושוב אותה תופעה. אני חייב לציין שאני מעביר את מצב הספק ל-1 הלד בעכבר נדלק , אבל המחשב מסרב להידלק, ושוב החזרתי את הספק הישן והכל עובד. (עכשיו אני כותב מהמחשב ) למישהו יש רעיון? המפרט הוא: AMD 3200 64 GIGABYTE GA-K8N51GMF BALLISTIX 1G GIGABYTE 3D AURORA 570 8800GTX

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by andorct90,

היי חברים, איזה דרך מומלצת להצפין קבצים בwin10 , שלא יוכלו לעשות בהם שימוש יותר , לפני מסירת מחשב ( אין אפשרות לפרמט לצערי) ?

10. שלום אני צריך עזרה בקשר לבעיה עם המחשב של אחיין שלי... המפרט הבסיסי: פנטיום 4 3.0 512 זיכרון RAM כרטיס מסך ג'י פורס אפ אקס 5700 לוח אם ASUS AGP X8 כרטיס קול ON BORD הבעיה: כשעובד מסמך כלשהו של אודיו או וידאו אי אפשר להשתמש במקלדת וכאשר משתמשים בה כל העבודה במחשב נתקעת וממשתחררת רק עם שחרור הלחצן במקלדת הדבר קורה גם במשחקים וגם כאשר משתמשים בכתיבה הכתב נכתב לאט מאוד ובלחיצה ארוכה על הכפתור הסאונד נשמע קטוע והוידאו נתקע גם הוא. החלפתי מעבד למחשב או מעבד רק 2.8 במקום 3.0- הבעיה נפתרה אבל אני רוצה לדעת אם זה בטוח הבעיה קשורה במעבד או שהתקינות היתה רק זמנית?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש ברשותי את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539357.msg4605804#msg4605804 כשקיבלתי את המחשב גוף הקירור היה מפורק, והיה מרוח עליו(ועל המעבד) חומר כחול. מה החומר הזה? הרכבתי לבד את גוף הקירור ובמהלך ההרכבה חלק מהחומר שהיה על גוף הקירור ירד ממנו. עכשיו הטמפרטורה של המעבד היא 49 מעלות. האם זה נורמלי? האם לחומר שהיה על גוף הקירור או לעובדה שהרכבתי אותו בעצמי יכול להיות קשר לכך? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Master Boo,

שלום לכולם לאחר שהמחשב ברשותי במשך בערך שנה, החלטתי לחבר משהו לפאנל אודיו הקדמי במחשב. לא עובד, לא מזוהה, כלום. לאחר כמה בדיקות תוכנה החלטתי להכנס פנימה. פתחתי את המחשב, ומסתבר שרק חיבורי הUSB מחוברים. יש כבל לאודיו ולFirewire, אבל שניהם לא מתחברים לכלום על לוח האם. לאחר חקירה קצרה מצאתי מקבץ של פינים ליד חיבור האודיו האחורי של לוח האם. הבעיה היחידה היא שהכבל שמחובר לפאנל הקדמי נורא קצר, ואין סיכוי שיגיע עד לשם. מה אני עושה? איזה כבל אני צריך לקנות? אולי הסתכלתי על החיבור הלא נכון? אמור להיות חיבור בקצה הקרוב יותר של הלוח? תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by eyalco1981,

שלום לכולם, שידרגתי אתמול את המחשב שלי (החלפתי כמעט הכל חוץ מספק, מארז וכוננים) וכשאני מנסה להפעיל אותו באמצות מערכת ההפעלה (xp) מההארד דיסק הישן המחשב, כל פעם מבצע ריסטארט מיד אחרי שהוא מתחיל להעלות את הווינדואס, גם אם אני מנסה להריץ ב-safe mode ניסיתי להפעיל את המחשב על ידי התקנה של win מכונן התקליטורים (win xp חוקי) וכשהוא מגיע לשלב ההתקנה אני מגיע למסך כחול עם הודעה: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer ... check for viruses on your computer. remove any newly installed hard drives or hard drive controllers. check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated. run CHKDSK /F to check for ha…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום אח שלי קיבל מערכת מחשב חדשה, ועליה הייתה מותקנת וינדוס 7 HOME PRIMUME מהחנות (עם רישיון), אחרי יום היו ריסטרטים ומסך כחול... חשבתי אולי הבעיה בוינדוס, והתקנתי מחדש לאחר פרמוט, וינדוס אולטימט עם רישיון חוקי, ואחרי יומיים מההתקנה שוב מסך כחול וריסטרט... ואחרי בדיקה עם התוכנה BLUE SCREEN VIEW הנה ה-2 סיבות / קבצים שהתגלו: ================================================== Dump File : 111209-16426-01.dmp Crash Time : 12/11/2009 17:02:44 Bug Check String : POOL_CORRUPTION_IN_FILE_AREA Bug Check Code : 0x000000de Parameter 1 : 0x00000002 Parameter 2 : 0x9eaf8820 Parameter 3 : 0x9eaf8825 Parameter 4 : 0x140328c4 Caused By Driver : halmacpi.dll Caused By …

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום היום קניתי כרטיס מסך Geforce 620 , וכשכיביתי את המחשב והדלקתי מחדש גיליתי שנעלם לי הדרייבר של הכרטיס קול , לא יודע אם יש קשר או לא , בכל אופן ניסיתי לאתר את הדרייבר של הלוח אם שלי לפי Everest שטוען שהלוח אם שלי הוא Asus P5BW-LA אבל באתר של אסוס אני לא מוצא את הלוח אם הזה והלכתי לאיבוד בכל העניין , אשמח לעזרה , תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  16. קניתי לי GTX 1060, שיחליף את ה-GTX 570 המזדקן. חיברתי אותו וכאשר הדלקתי ראו את הלוגו של גיגבייט על המסך , נשמע צפצוף סטנדרטי (כמו של POST רגיל), אבל הוא נשאר על המסך הזה ואחרי מספר שניות (כ-10 שניות) נשמע עוד צפצוף קצר, מספר שניות לאחר מכן עוד אחד קצר וכך זה המשיך. מפרט: Intel Core I5 2500 3.3GHz Scythe KATANA 3 GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 (Kingston 4GB DDR3 1333MHz (2X Seasonic 620W S12II Micron C400 128GB Seagate Barracuda 7200.14 2TB Lancool PC-K57B LG X24 Dual Layer Sata Black רציתי לדעת מה נראה לכם שהבעיה? כמובן שחיבור החשמל מחובר, ניסיתי לשחק עם הזיכרונות והכרטיס בוודאות תקין. איפסתי ביוס, ניסיתי עם עוד כרטיס וגם עם הליבה ה…

17. Started by LIFE313,

אהלן... לחברה שלי יש פוג'יטסו v6515 שלא נדלק אלא אם מחברים אותו למטען אני לאחרונה לקחתי מהמחשב שלי את הזכרון ראם (4 ג'יגה של קינגסטון) כאשר המחשב שלי הוא פוג'יטסו v5505 ושמתי אותו במחשב שלה ועכשיו הוא לא נדלק בכלל... עכשיו במחשב שלי שהבנתי שיותר ישן...הזכרון ראם שלה עבד והכל היה תקין אצלה הוא אפילו לא נדלק השאלות שלי הם... 1.בשביל הוודאות שבמחשבה שלי...מי מהם יותר חדש? 2.האם זה אפשרי לקחת זכרון של המחשב שלי ולשים במחשב שלה? 3.מה לדעתכם הבעיה...והאם היא טמונה בהחלפת הזכרון שעשיתי?.. תודה מראש על התשובות אני מאוד מקווה שהמקום הזה מקצועי כמו ששמעתי

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  18. החלפתי את המאוורר הרועש שבא עם המעבד במאוורר של ארקטיק קולינג. אחרי שהתקנתי אותו, הוא עדיין קצת הסתובב על צירו (אני לא בטוחה שזה קשור) אבל נראה יציב חוץ מזה. כשהפעלתי את המחשב הביוס עלה והופיעה הודעה: Overclocking failed! ווטדהפאק? לא ניסיתי לעשות שום דבר, רק החלפתי מאוורר... בקיצור, בביוס ראיתי שהמאוורר מזוהה, מסתובב, הטמפ' נמוכה, הכל סבבה.. הכל נראה טוב אבל אני מודאגת. ועוד שאלה- המאוורר קצת גדול. אני צריכה ללחוץ קצת על הדופן של המארז כדי להבריג אותו חזרה. לא הצלחתי לראות אם זה כי זה לוחץ על משהו או לא. כמה זה נורא אם אני פשוט אבריג? אולי עדיף פשוט להשאיר את הדופן טיפה פתוחה, או שלטווח ארוך זה לא רעיון טוב? תודה ויום טוב לכל מי שצלח את המגילה!

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  19. אצל חבר שלי יש בעיה.. יש לו מחשב חדש.. התקנו וינדוס וסבבה.. אבל יש בעיה... הוא נתקע כל איזה 10 דקות.. אבל תקיע רצינית.. שאפילו העכבר לא זז... וזה קרה כבר יותר מ-5 פעמים... מזה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי מחשב בן 5. חוויתי תופעות של תקיעות של המחשב לפרקי זמן של מס' דקות, כשנורת הדיסק דולקת קבוע. היו הודעות של Disk Error בעליית המחשב ולפעמים הדיסק לא הזדהה עוד בשלב ה-BIOS. קניתי היום דיסק חדש ואני נתקל בתופעות שבהן המחשב קופא לפרקי זמן של דקה-שתיים כשאני מנסה לבצע פעולה הקשורות לדיסק החדש. בעת הקיפאון, נורת הדיסק דולקת קבוע. המעבד לא מתחמם ולכל צרה, השארתי אותו פתוח. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כל פעם שאני מפעיל את Guild Wars, תוך 50-70 שניות המחשב קופא, יש תמונה קבועה על המסך והוא לא מגיב. אין שום דבר לפתור את זה מלבד ריסט. קרה לי גם פעמים רבות כאשר הייתי בPHOTO SHOP או תוכנות לכתיבת קוד... המחשב חדש חדש (חודש+-) AMD3000 VENICE עם קירור של VENUS 12, 33 מעלות +-. כרטיס מסך X800GT 50 מעלות... 1025 RAM ושני הארד דיסקים. ספק ה HEC 300 ART. מה גורם הבעיה ? מה לעזאזל גורם לזה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by hiden,

יש לי שני מחשבים והורדתי תוכנה בשם HD SENTIAL שבודקת את הטמפרטורה של הדיסק קשיח. שמתי אותה על המחשב החדש והוא מראה לי טמפ של 35-40 שזה נורמלי. החלטתי לנסות אותה על המחשב הישן(מבין השנייה) וראיתי שהטמפ' היא 54 מעלות! רציתי לדעת מה לדעתכם הבעיה במחשב... אני אישית חושב שזה מאווררים פגומים ואני ייקח אותו ליתקון, אבל אני רוצה להתייעץ קודם פה.

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  23. יש לי מחשב שפועל על Vista בהתחלה הוא היה מפעיל לי את הכונן הנייד אבל עכשיו הוא לא מקצה לי אות כונן ואני לא יכול לגשת אליו בכלל.. מישהו יכול לעזור לי בנושא?.. אני חייב את זה כי יש לי שם דברים חשובים..

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by ShaharSi,

שלום.. אני רוצה לחבר את שתי הכוננים הקשיחים שלי ביחד.. כך שאני יתקין את מערכתה הפעלה.. (VISTA) באחד מהכוננים, ואני יוכל להשתמש בשניהם... עכשיו.. יש לי SATA ושניהם בנפך של 160 גי'גה.. אותו ממשק. פתרונות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. 2. יש לי בעיה עם הסקין של הווינדוס, התקנתי סקין של ווינדוס מחקתי את הסקין אחר כך ועדיין נשארו לי חלקים של הסקין,חלק מחוקים וחלק לא,אני לא יודע איך להסיר אותם. תודה על ההבנה והסבלנות, VL.

• 6 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.