עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yoavbd123,

אהלן, יש לי בעיה עם המדפסת הנ"ל ניסיתי להתקין אותה ללפטופ WIN8 של סמסונג ולצערי אני לא מצליח להדפיס אך כן מצליח לסרוק ולהשתמש בפקס. במקור השתמשתי במדפסת ללא התקנה, וההדפסה עבדה, אך לא הפקס ולא הסריקה. ניסיתי להתקין בעזרת התוכנה הרשמית של HP כדי לקבל את כל הפיצ'רים אבל מזה יצא שאני לא מליח להדפיס כרגע. הבעיה מאיך שהצלחתי לאבחן אותה היא שהמחשב מזהה רק את הפקס ולא את המדפסת עצמה, אך אין לי מושג כיצד לפתור אותה. דרך ה CONTROL PANEL אני נכנס להתקנים ומדפסות אני רואה שם את המדפסת בשם: HP OFFICEJECT 6500 E709n Series אבל, כשאני מנסה להיכנס אליה אני מקבל את השגיאה הבאה: בעוד שאם אני מנסה להיכנס ל HP OFFICEJECT 6500 E709n Series FAX אז אני מצליח להיכנס ב…

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  2. שלום, יש לי מחשב עם windows xp שבו יש outlook express. יש לי שם המון מיילים וכמובן אנשי קשר שאני חייב אותם ולא יכול לוותר עליהם. אני רוצה לשדרג את המחשב לwindows 7, כשיהיה כמובן office 2010, וממילא אשתמש במה שיש - microsoft outlook. איך אני מעביר את אנשי הקשר והמיילים שיש לי היום בxp לwin 7? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  3. Started by yakir4u,

קניתי את המחשב הנייד הזה : http://ksp.co.il/?uin=19412 אני מנסה להתקין עליו XP וכל הזמן מקבל את המסך הכחול הזה

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by Armageddon1,

כאשר מתבצע אתחול ,המחשב לא עולה או שעולה וממש לפני שמעלה את המערכת הפעלה שוב עושה ריסט . זה ממש מוזר הוא כביכול עולה ונעצר פתאום ,לא ממשיך ונשאר ככה עד שאני עושה ריסט ידני ואחרי זה הוא עולה . מה עושים ? מערכת הפעלה WIN7 לוח GIGABYTE UD3A מעבד I5 זיכרון 8 GB 3 דיסקים קשיחים כרטיס מסך HD5850 ספק כוח seasonic 650 bronze מארז ומאווררים של Coolermaster 690 / *ברגע שהמחשב כבר עולה הוא עובד בצורה טובה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by creek1,

שלום, לאחר נפילת מתח ברשת החשמל המחשב הדליק עצמו מחדש והחלה הבעיה: המחשב מציג את מסך הפתיחה של הלוח אם למשך כמה שניות ארוכות מהרגיל, עושה restart וחוזר חלילה. בפעם הראשונה ניתקתי אותו מהחשמל לשעה, חיברתי מחדש והוא עלה רגיל לגמרי אבל קרס ללא BSOD לאחר שעתיים, לאחר הקריסה שוב לא נדלק. ככה המחשב כבר כמה ימים לפעמים עולה ולפעמים לא וכאשר עולה - קורס לאחר פרק זמן. מפרט: e8400 + ac freezer extreme ep45c-ds3r 4gb ddr2 adata 800mhz hd4870 wd 500gb wd1tb asus xonar d1 corsair 550w כל הדרייברים מעודכנים. מערכת windows 8 pro 64bit שהמחשב עלה ביצעתי בדיקות שעברו בסדר: מאמץ למעבד היה תקין, מאמץ לכרטיס תקין, בדיקת זיכרון של וינדוס תקינה, HDD תקינים, בדיקת מאמץ ספק של OCCT תקינה. הטמפרט…

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  6. להלן המפרט: Asus P8H61-M LX R2.0 4GB Ram G.Skill Intel i3 2120 Geforce GTX 650 Ti SeaSonic 400W 80 Plus WIndows 7 Ultimate 64bit הכרטיס מסך הוסף אתמול, אבל הבעיה של התקיעות הייתה עוד מלפני. המחשב עובד רגיל ואז פשוט נתקע, לגמרי, רק ריסט מהמארז מוציא אותו מזה, וזאת בעיה שחוזרת על עצמה. היום זה קרה כשסטים הוריד משחק מהענן, אתמול כשסטים התקין משהו, אבל זה גם קרה סתם כשהשארתי דברים להוריד בלילה וכאלה. הורדתי והתקנתי אתמול עדכון לביוס אבל לא נראה שזה עזר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? (סרקתי גם לוירוסים עם AVG, אין. גם הרצתי בדיקת זיכרון חיצונית עם CD של memtest86, ונראה שהזיכרון בסדר) אני חושש שזה משהו עם הלוח אם, אבל לפני שאני מעביר את המחשב למעבדה חשבתי להיוועץ פה. תודה …

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  7. Started by MeniAdam,

היי כולם אני מחפש אל פסק מתאים למחשב הנייח Dell vostro 270. הספק הוא ספק כוח פנימי של 300 ואט (בתקני PFC‏, nPFC‏, EPA). בנוסף לזה מחובר מסך CRT Mag XJ707 אם אל פסק הזה יכול להתאים? קישור ובמידה ולא אז איזה אל פסק יכול להתאים לו. בנוסף יש לי שאלה לגבי המסך , אם צריכת החשמל של מסכי CRT כמו שיש לי הוא גבוהה/נמוך בהשוואה למסכים דקים? תודה לכם מני

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by chen6373,

שלום לכולם, אני מנסה לחבר ראוטר של אדימקס למחשב הנייח שלי אך ללא הצלחה. הדגם הוא BR-6204WG אני מחבר לחשמל אחר כך את הכבל שהיה מחובר למודם אני מחבר לראוטר לכניסה של WAN וכבל אחד מהראוטר (יש 1-4 בחרתי ב-1) אני מחבר למודם שלי. לפי מה שהבנתי אני צריך לפתוח דפדפן ולהקליד את המספר 192.168.2.1 ואמור להיפתח לי דף חיבור של אדימקס. אך הדף לא נפתח לי. אשמח לקבל עזרה, תודה

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  9. Started by Victoryart,

שלום לכולם(: ישלי נייד,שפרמטתי,והוא לא קולט אינטרנט אלחוטי..,מדוע? אחד המשתמשים הביא לי את ההאתר הזה: http://support.lenovo.com/en_IL/downloads/default.page הבעיה שאני לא יודע איזה דרייבר אני צריך,כי אני לא יודע מהו הדגם.. זהו המחשב: http://ksp.co.il/?uin=19712 וכשאני רושם G580 מופיעים לי כ5 דגמים שונים(אם אינני טועה) ועדין אני לא מוצא את הדרייבר המתאים.. אז אם מישהו יכול לעזור יהיה מעולה..(-:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by irox,

שלום, יש לי מחשב נייד Dell XPS 14z עם לוח אם L412Z , מעבד Intel® Core i5-2450M עם זיכרון של 8GB RAM ועם כרטיס מסך של Intel HD Graphics 3000 נודע לי שהכרטיס מסך הזה הוא ממש גרוע ולא טוב בשביל גיימינג (גרפיקה גרועה ואיטית ולאגים באודיו) עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכולה להחליף את הכרטיס מסך הזה ולמה הכי כדאי להחליף אם אפשר (שיהיה טוב לגיימינג) אה ויש לי תקציב אז אין מה לדאוג תודה לעוזרים מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שמעו אני לא ממש הבנתי מה זה . אבל אם הבנתי נכון כשאני נכנס לאתרים מסויימים פעמים רבות אז הנתונים שלהם נשמרים שם וכך האתרים נפתחים ומגיבים מהר יותר. יש לי בעיה רצינית עם יד 2 , האתר הזה כל הזמן איטי , מה הסבה לכך? זה אתר שאני נכנס עליו המון אז בתוך הוא שמור בCACHE תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shaithebest,

בעיקר למחשבים ניידים הSPEEDFAN וגם EVEREST התחילו לעצבן אותי נותנים לי פתאום -20 מעלות על GPU במחשב נייד מחפש המלצות על תוכנות לבדיקת טמפרטורות שנותנות תוצאות מדוייקות כמה שיותר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Wunderbar,

שלום, לאחרונה יש הרבה מקרים שבהם המחשב קורס למסך כחול ונכתב שיש בעיה עם הקובץ atikmdag.sys. האם מישהו יודע מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, בימים האחרונים יש לי בעיה מוזרה עם המחשב. כשאני מדליק אותו הוא עולה כמו שצריך פעם ב... מה שקורה בימים האחרונים הוא שאני מדליק את המחשב, אין תצוגה במסכים, העכבר והמקלדת לא נדלקים, הסידירום מהבהב ואחרי בערך 30 שניות המחשב נכבה , ונדלק אחרי כמה שניות. לאחר מכן אם לא מכבים את הספק, המחשב ממשיך בלופ הזה של נדלק-נכבה לבד... מישהו ניתקל בבעיה כזו? אני אשמח אם תוכלו לעזור תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by denzo980,

המחשב קופא אחרי ההדלקה והפיקסלים משנים צבעים (תמונה מצורפת). במצב בטוח הכל בסדר. התקנתי מערכת הפעלה מחדש (WIN 7) בדקתי עם מסך אחר

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  16. שלום, אני משתמש כחודש בעכבר logitech performance MX, היום לפתע הוא הפסיק להגיב בצורה הרגילה לתנועות שאני עושה איתו, ככה שאם אני רוצה להעביר את הסמן מנקודה אחת במסך לעבר נקודה אחרת, אני צריך ממש לגרור אותו על המשטח למרחק של אולי 10 ס"מ... בדקתי את העכבר על מחשב אחר, אותה בעיה, ובדקתי עכבר אלחוטי אחר על המחשב שלי, ואין כזו בעיה. ממה יכולה לנבוע הבעיה? יש דרך לתקן אותה בעצמי? קניתי את העכבר לפני חודש בארה"ב ויש לי את הקבלה, האם יש עליו אחריות בינ"ל ושירות בארץ...? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום רב, ברשותי מחשב נייד של Acer מדגם Aspire 5732Z עם Windows 7 Home Premium. המחשב נרכש לפני כ3.5 שנים ולפני כשנה פלוס מינוס התקלקלה תאורת המסך. לאחר קלקול המסך המחשב לא היה בשימוש מספר חודשים עד שחיברתיו למסך חיצוני. כעת הופיע מטרד מוזר ומפריע - מאז שהחזרתי אותו לפעילות - הוא איטי וחלש יותר מבעבר. לוקח לו יותר זמן להעלות תוכנות והוא מצליח פחות להתמודד עם ביצוע משימות ותפעול מערכת ההפעלה, למשל - הפעלת תוכנת OpenOffice אורכת זמן רב הרבה יותר מבעבר. עשיתי מה שאני יודע עם מדריכים ובלי מדריכים - סריקת וירוסים, ביטול הרבה תוכנות בהפעלה (Startup) של המחשב, ביטול שירותים לא הכרחיים, ניקוי וטיפול מקיף ויסודי עם Slimcleaner, סריקת רוגלות עם Malwarebytes, תיקון והחלפת קבצי מערכת,…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שאל אותי מישהו. נכנסתי מרחוק למחשב שלו, התקנתי speccy, וצירפתי תמונה של מה שהתכנה כותבת על הלוח אם. איך אפשר לדעת?

19. שלום לכולם קניתי מעבד חדש למחשב שלי T7500 (מחשב נייד) ולפני שאני מחליף, הייתי רוצה לדעת אם הגרסה של הביוס שלי מתאימה או שאצטרך לעדכן אותה לפני כן (פשוט לא בא לי להחליף מעבד ולגלות שזה לא עובד ואחר כך כל הבלאגן...אתם יודעים איך זה) קצת פרטים על המחשב שלי, למקרה שזה יעזור : [TABLE] [TR] [TD=colspan: 3]Computer: [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Computer Type [/TD] [TD]ACPI x86-based PC (Mobile) [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Operating System [/TD] [TD]Microsoft Windows 7 Ultimate [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]OS Service Pack [/TD] [TD][ TRIAL VERSION ] [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Internet Ex…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש יש לי שאלה - הכונן הקשיח הוא של 1T ושאלתי היא אם מומלץ בעת התקנת המערכת הפעלה ליצור מחיצה (למשל מחיצה של 200GB) שבה יותקן רק מערכת ההפעלה ולא להתקין בה עוד דברים ובשאר המחיצות להתקין עוד דברים

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  21. שבת שלום לכולם, בעיה מעצבנת מכירים את זה שהמסך מכבה את עצמו אחרי הרבה זמן ללא שימוש? המחשב שלי לא חוזר מזה הרבה פעמים, לא משנה כמה אני לוחץ על העכבר, מזיז את העכבר, לוחץ על Ctrl + Alt + Del במקלדת... בסופו של דבר אני נאלץ לכבות את המחשב בכוח ולהעלות אותו מחדש. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי מחשב בן 5 שנים שהחלקים שקשורים לעניין הם הלוח Gigabyte GA-P35-DS4 והזכרונות שני סטיקים של Corsair XMS2 CM2X2048-6400C5 אני חושב ב99% שהלוח לא תומך בזכרונות DDR3 ואני מעוניין להוסיף ל4 גיגה ראם שכבר קיימים עוד 2 או 4 . אז יש לי כמה שאלות לגבי זה 1.האם בכל זאת אני יכול להוסיף זכרונות DDR3 האם הם יעבדו עם הלוח שלי והאם הם יעבדו בצורה תקינה עם הזכרונות הקיימים? 2.במידה שלא האם אני יכול להוסיף לזכרונות הקיימים כל סוג של זכרונות DDR2 לא משנה מתחים MHz 5-5-5-18 מהירות שעון הקיימים הם 800 או שחייבת להיות התאמה כלשהיא בשביל שיעבדו? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש לי מחשב של סמסונג, ששדרג לי אוטומטית את מנהל התקן משטח המגע לגרסא 7.5. ומאז השדרוג כל ההגדרות האישיות שאני הגדרתי לא עובדות באתחול, ואני צריך לפתוח את הגדרות העכבר בלוח הבקרה, וברגע שזה נפתח ההגדרות חוזרות למשל מהירות המצביע, מלבד מספר שורות הגלילה שמתאפס ל1 בכל אתחול. בדקתי שמנהל ההתקן מוגדר לעלות באיתחול, אז זה לא הבעיה. והבעיה היא כבר בערך חודשיים מאז עדכון התוכנה, ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה ולא עזר. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by m53242,

בעליה XP לפני כניסה. יש הודעה שגיאה מסך כחול. מה אומר. איזה תקלה חומרה? בתודה מראש מיכאל[ATTACH=CONFIG]4468[/ATTACH]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Neus,

אתמול פתחתי את האשכול הנ"ל בנוגע להחלפת לוח אם: http://hwzone.co.il/community/threads/537272-צריך-ייעוץ-בנוגע-ללוח-אם-חדש בכל אופן, קריאת האשכול כבר לא ממש רלוונטית, מכיוון שאסביר את הבעיה שהתעוררה בקצרה: יש באמתחתו של סבא שלי מחשב מלפני כ-5 שנים(אני בכוונה מציין שהמחשב שייך לסבי, משום שרכיבי החומרה שלו פשוט ישנים להחריד), ולאחרונה לוח האם של המחשב יצא מכלל שימוש. עכשיו, הרעיון שעלה לי הוא החלפת לוח האם בלוח אם אחר. הטכנאי במעבדה אליה לקחנו את המחשב (שם גם נאמר לנו כי לוח האם יצא מכלל שימוש) הסביר לנו שאם נחליף את לוח האם, המערכת עלולה שלא לעלות, בקיצור, אין לי מושג על מה הוא דיבר, אשמח אם מישהו יסביר לי אם קיים חשש כלשהו בהחלפת לוח האם. בנוסף, אשמח אם מישהו יסביר או…

• 6 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.