תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בשבוע שעבר עברנו לאינטנר פייבר של פרטנר (סיבים אופטיים). המהירות באמת גבוהה משמעותית מהספק הקודם שלנו ובנוסף האינטרנט מרגיש יציב יותר ולא נתקלנו בתקיעות בטלוויזיה או באינטרנט עצמו. הבעיה מתחילה בראוטר שמחובר בצד השני של הבית ואמור לספק אינטרט למחשב נייח + נקודת Wifi לצד הזה של הבית. ראוטר מסוג Linksys Wrt54GL V1.1, מראה שיש קליטה מלאה בWifi אבל אין אינטרנט + גם המחשב הנייח שמחובר לראוטר לא מתחבר לאינטנרט. חשוב לציין שבחיבור ישיר של המחשב לקיר(ללא חיבור לראוטר) האינטרנט עובד מעולה. מה כן עשיתי? *ריסט מספר דו ספרתי של פעמים *עדכתי את התוכנה של הראוטר דרך האתר של Linksys *עברתי…
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני כמה ימים המחשב הנייח שלי קפא באמצע עובדתי במחשב. עשיתי לו ריסט,ושניסיתי להדליקו מחדש-שמעתי את המחשב עולה עם המוזיקה של ווינדוס אך המסך שחור וכתוב NO SIGNAL. ניסיתי שוב פעם להדליק אותו ועכשיו הוא עושה צפירה קטנה בהתחלה..ויש רעש של מאוררים של הכרטיס מסך (8800GT). דבר זה כבר קרא לי בעבר אך עבר. ניסיתי להחליף כבל ניסיתי להחליף מסך-שום דבר לא עוזר. בבקשה תעזרו לי זה דיי דחוף.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה ושבוע טוב ברשותי מחשב נייד של DELL דגם ספציפי הוא dell inspiron 15 3000 series 33308 / sdppi / 2014 3878 אני מעוניין לקנות סוללה חדשה ראיתי שיש שתי סוללות אחת https://www.ebay.com/itm/123852217219 השניה https://www.ebay.com/itm/Brand-New-Battery-MR90Y-11-1V-65Wh-For-Dell-Inspiron-15-3537-15-3541-15-3542/303185002198?hash=item46973bfed6%3Ag%3AK0IAAOSwn3RdOqRd&LH_BIN=1 האם שתיהן יכולות להתאים לי למרות שאחת עם 4 תאים והשנייה עם 6 תאים? ושתיהן עובדות במתח שונה 14.8V ו- 11.1V, האם זה משנה? אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול ASUS XONAR DGX. הוא כרטיס קול 5.1 שמחוברים אליו רמקולים של Creative. כל הרמקולים עובדים במצב טסטינג של וינדוס/התוכנה שמקבלים עם הדרייברים של ASUS, אבל הרמקולים האחוריים לא עובדים (בזמן שהשאר כן) בזמן צפייה בסרטים, צפייה בסרטונים ביויטיוב או מוזיקה. יש להזכיר שזה קורה גם עם הכרטיס קול המובנה בלוח אם (של Gigabye התומך ב 5.1). חשבתי שרכישה של כרטיס קול חדש תסדר את זה, אך מסתבר שזו בעיה ברמת מערכת ההפעלה/דרייברים. יש לציין שמערכת ההפעלה היא וינדוס 7 64bit. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה. המחשב לא נדלק לאחר כיבוי (shut down) אבל אם הוא רק במצב שינה (sleep) הוא נדלק. שלחתי את הספק כוח לחנות שקניתי אותו כי הוא עדיין באחריות - הכל היה תקין בבדיקה שלהם. גם בבדיקה שלי שעשיתי עם הספק על מחשב אחר לא היתה בעיה בהדלקת המחשב השני. פתחתי את המארז ושיחקתי עם החיבור 24 פינים של הלוח אם תוך כדי הדלקה - מדי פעם יש תיקתוק כאילו המחשב עומד להידלק אבל זה לא נדלק. לפעמים קורה שאחרי שאני מנתק לגמרי את החיבור 24 פינים של הלוח אם, המחשב מצליח להידלק. אגב כשהמחשב כן עובד אני לא רואה שום בעיה - לא מבחינת טמפרטורות של המעבד או הלוח אם, ולא מבחינת מהירות. מישהו מכיר בעיה כזאת? אני מתלבט אם לק…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כותב מהמחשב הנייד, אני לא יודע כבר מה לעשות הוצאתי את המעבד לשים לו משחה טרמית, ושהחזרתי אותו המחשב פשוט לא עלה... אז ניתקתי את החשמל מאחורה, וחיברתי לאחר מספר שניות ומה שקורה זה שהמאווררים נותנים סיבוב ומפסיקים לעבוד, ועל המסך עצמו לא רואים כלום מה שעוד בדקתי אם יש אור בכרטיס רשת ובמנורת בדיקה על הלוח, ויש. ככה שלא נראה לי שזה בעייה בספק.... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שום דיסק הוא לא זיהה ניסיתי של לג ושל סילבר ליין ודיסק rw של tdk עידכנתי פירם ור לא עזר הוא על udma 2 והוא לא קורע גם במצב pio וינדוס מעודכן הכול מעודכן ואין לי מושג איך לפתור את הבעיה
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מחפש אנטי וירוס ופיירוול מומלצים שלא מעמיסים על המחשב כמו נורטון הם לא חייבים להיות ביחד אפשר שני תוכנות נפרדות תודה
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
דבר מוזר קרא לי היום הפעלתי את מחשב Q6600 לוח מקסימוס פורמולה ביוס 1201 זיכרון 8 גיגה ספק אינמקרס ליברטי 500 כרטיס מסך 3870*2 ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא עולה אבל קופא אחרי כמה דקות מערכת ההפעל לא מצליחה לעלות והדבר המוזר שגם בביום אחרי כמה דקות הוא קופא עכשיו מה שראיתי מוזר זה שנורת הביקורת של הזיכרון דולקת באור אדום למרות שהמתח הוא 2.1 וגם שניסיתי להוריד או לאפס את ה O.C זה עדיין ככה עוד משהוא הנורה של הכרטיס קול וגם הנורה של המסך ביקורת הקטן שמגיעה איתו דולקים במעומעם ולא כמו פעם מה נראה לכם שהבעיה יכול להיות שיש בעיה בזיכרון למרות שבדקתי אחד אחד ועדיין יש את הבעיה או שזה יכול להיות ספק שכבר קשה לו בגלל כל המתח שהוא צריך לספק יש לי הרבה מאווררים מה אתם אומר…
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך התחילה להתעוות הגרפיקה במשחק מסויים אצלי , אחרי כמה זמן זה עבר למשחקים אחרים והעיוות רק התחזק ונהייה ממש חמור, יש צבעים משונים כל מיני הפרעות ואי אפשר כבר להבין כלום, התקנתי דרייורים חדשים וזה לא עזר, לקחתי מחבר שלי כרטיס מסך כמו שלי והחלפתי עם שלי וזה עדיין ממשיך, עשיתי פורמט וזה עדיין ממשיך. האם הבעייה היא בAGP שלי? או במהשהו אחר? בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות ??? ויש לציין שזה קורה אצלי רק במשחקים תלת מימדיים
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למידה סנטר מצאתי מחשב פנטיום 4 לא יודע נדגם לוח אם של MSI NEO 865P הספק כנראה לא עובד אז חיברתי עם ספק אחר וכן נידלק . כל המאוורים נדלקו כולל של הכרטיס מסף והמעבד הכרטיס הוא של LEADTEK 7600GT 256 ואני רואה שיש שם חיבור למתח (על הכרטיס) אני לא שומע ציפצופים בכלל שמתי זיכרון של 256MEG DDR שמצאתי. יכול להיות שאני צריך לחבר את ה כרטיס מסך לחשמל כי יש שם מחבר האם זה בכלל משנה?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ככה, אחי קיבל את המחשב החדש. המפרט (בקצרה): Intel E6600 Intel DG965RY Rogers City 2x1024mb Kingston 667 5-5-5-15 Sapphire x1950XT VIVO. המחשב לא מזהה את כרטיס הקול OnBoard. הוא פשוט לא מופיע במנהל ההתקנים. גם לא בתור התקן לא מזוהה (כל ההתקנים מזוהים). ניסיתי להתקין את כל ה-Hotfixes, ניסיתי גם עם Vista וגם עם XP, לא הלך. חיפשתי קצת בגוגל והבנתי שהבעיה הזאת מופיעה לפעמים בסאונד HD (כמו שיש לי בלוח אם) רק ב-XP אם אין KB888111. התקנתי את ה-Hotfix הזה, לא עזר. חוץ מזה, הבעיה קיימת גם ב-Vista. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר (HD Audio של Sigmatel, מהאתר של אינטל) הוא כותב Device Object Not Present, או במילים אחרות - ההתקן לא נמצא. התקנתי את כל הדרייברים כולל דרייבר של צ'…
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קניתי ראפטור 78 ג'יגה רק שהביוס לא מאתר אותו מישהוא יודע איך מג'מפרים אותו אני לא מצליח להתקין וינדוס וזה לא קשור לפלופי ולדרייברים של ה s-ata כי הוא חייב להיות מוגדר ניסיתי לג'מפר אותו בכל דרך אפשרית הביוס פשוט נילחם בי
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום. רכשתי לאחרונה צורב DVD מתוצרת ASUS בחיבור SATA. כאשר אני מפעיל את המחשב לאחר שחיברתי את הצורב הוא נתקע בחלון הפעלת הווינדוז (היכן שיש את הלוגו של ווינדוז עם ריבועים כחולים קטנים שרצים על המסך). יש לציין שהצורב מזוהה ע"י הלוח, אני רואה את זה בזמן הפעלת המחשב. נאמר לי שייתכן וזה נוצר כתוצאה מצ'יפסט לא מעודכן או משהו דומה. אם זה עוזר אז לוח האם שלי הוא AMD Athlon 64bit מתוצרת GIGABYTE דגם GA-K8NF-9. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, בעיה חדשה יחסית ומבהילה מאוד, שהאתר הזה הוא מוצא אחרון כדי לפתור אותה. על הנייד שלי (DELL INSPIRON 1520) הייתה מותקנת מערכת הפעלה של VISTA. יום אחד פתחתי את המחשב וגיליתי שכל שימוש שלי ב WINDOWS EXPLORER או ב - INTERNET EXPLORER גורם לרעידות עצבניות במסך. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית חומרה אבל, כאמור, זה קורה רק ב EXPLORERS (וגם באקסל היו לי שיבושים מוזרים), ובמקומות אחרים זה לעולם לא קורה. כמפלט אחרון פירמטתי את המחשב ואפילו התקנתי גירסה חדשה יותר של הויסטה - WINDOWS VISTA ULTIMATE X86 SP1 JUNE, אבל הופתעתי לגלות שהבעיה נשארה. נראה שמקור הרעידות הוא בשינויים של תצוגת המסך מ - MAXIMIZE - FULL SCREEN ל- MINIMIZE - RESTORE DOWN. ואני שואל - אם זאת בעיית תוכנה, איך זה שהי…
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
חבר'ה הבעיה הזאת של הריסטארטים מאוד מלחיצה אותי,הוינדוס הוא xp pro ,ואיפשרתי כך שיעשה מסך כחול שיציג את הבעיה במקום ריסטארט...וזה מה שהמסך הכחול מראה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מכניס דיסקים להתקין כל מיני דברים וכמעט בכל דיסק הצורב אומר שחסר קובץ מסוים (כל פעם משו אחר) ואני מחפש את הקובץ בחיפוש ומוצא בבקשה תעזרו!!! :'(
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
התקנה של מחשב חדש. יש דיסק 500GB SSD עליו התקנתי חלונות 10. יש דיסק 4TB שבהתקנה חילקתי ל2 PARTITION ובהתקנה נוצר בו גם מחיצת סיסטם של 500GB אחרי ההתקנה יש חלק בדיסק שלא מצליח לעשות לו פרמוט וכל התפריט שלו אפור. ניסיתי DISKPART אבל זה מעדכן שיהיה שינוי לסיסטם שידפוק את החלונות באתחול הבא. שמתי תוכנת PARTITION אבל לא הצלחתי אי אפשר לשנות אותו לפעיל או לפרמט את החלק הזה. עיצה מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב אז ככה תמיד שאני מדליק את המחשב יש רעש מוזר כזה נמשך כמה דק' בערך 2 דק' ואז המחשב מתחיל להיות איטי כזה ואז שמסתיים הרעש המחשב עובד כרגיל תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש סיכוי שבגלל הרכבה לא נכונה של ספק כוח ייגרם נזק לרכיבים במחשב? מדובר בספק 475W של HEC. ו-הרכבה לא נכונה של כרטיס מסך(במקרה שלי ג'יפורס 6600GT) יכולה לפגוע בו? צריך לעשות דברים מיוחדים, כמו חיבור מיוחד לספק, או ללוח אם....? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
המפרט של המחשב: E2140 MSI 945GCM5-F Kingstone 2GB (1GB x 2) 667mhz WD 250GB 16mb AAKS Gigabyte 8600GT HD (Fanless - Passive Cooling) אני מכניס את דיסק ההתקנה של הXP, הוא מתחיל בהעברה של הדרייברים באופן אוטומטי, ואז עם סיום השלב הזה, המחשב מראה מסך כחול. כיביתי את המחשב לגמרי, הוצאתי את הכרטיס מסך, טענתי הגדרות ביוס מחדש, אבל הבעיה לא נפתרה. יש למישהו פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ב- CONTROL PANNEL>PROPERTIES>DEVICE MANAGER>SOUND לא מסומן כלום.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כפי שכבר נאמר על המחשב הישן שלי ומה שקרה לו(לאלו שקראו את התארד) עוד פעם בעיה צצה אחרי 3 ימים של עבודה רציפה עכשיו עשיתי ריסטרט למחשב ופתאום הוא מראה לי לפני שבכלל הוא מראה לי את הדבר הזה שטוען את WINXPPRO הוא כותב לי "file is missing : c:/windows/system32/config/system" ואז הוא אומר לעשות ריפייר... אבל שאני לוחץ על ריפייר הוא שואל אותי איזה התקנה לתקן והוא לא מזהה בכלל התקנה של וינדוס וגם הsafe mode לא עובד... וכבר נימאס לי להתקין את הוינדוס מחדש כל יומיים! אנשים... אני חושב שזה משהו בקינפוג של הביוס... זה ביוס של MSI award "plug and play" נסו לעזור לי ככל יכולתכם... לדעתי זה הזיכרון שגורם לכל הבעיות(הקינפוג שלו בביוס) ואני לא מתמצא בזה ממש(בקינפוג של הSDRAM) מישה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד intel core 2 duo e4500 לוח אם asus p5gc-mx זכרונות 2 סטיקים של 1 גיגה 1333 מגה הרץ לא מציג כלום עם כרטיס מסך חיצוני או פנימי. המחשב נדלק אבל לא מציג כלום (רואים מסך שחור)ניתקתי את כל הרכביבם עדיין ללא שינוי . יש רעיונות ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי התחיל החורף ושמתי לב שהמחשב באמצע החיים בום עושה ריסט לא יודע מאיפה זה בא אחרי זה עובד כמה שעות ועוד פעם ריסט ואז שמתי לב כשה המזגן דולק אז זה קורה לו עשיתי ניסוי ובם זאת הבעיה אבל השאלה ממזה זה נובע למה????
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-