תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להתקע גם כשלא היה עומס מיוחד על המחשב (הCPU היה אוחז ב- 50-70 % הרבה פעמים והזיכרון גם כן לא עבר את ה-70%) אחרי כמה זמן הופיעה גם כן בעיה בדיסק קשיח ווינדוס הציג הודעה שכדאי שלא להשתמש בדיסק קשיח, אז ניתקתי אותו ועכשו אני מחכה לטכנאי שיטפל בו, עד כאן לא היה שום דבר מעורר חשד.....הבעיה היא שגם כשניתקתי את הדיסק קשיח לגמרי מהמחשב ואני מפעיל אותו במערכות הפעלה אחרות הוא גם כן נתקע, לפעמים התצוגה קופאת לכמה שניות וחוזרת, לפעמים דקה שניים וחוזר, ולפעמים זה קופא עד שאני מכבה אותו בלחיצה ארוכה על הכפתור כיבוי.... ניסיתי מערכות הפעלה שונות ביניהם UBUNTU 11.04,12.04 /KUBUNTU 12.04 חלקם ב- live cd חלקם גם מותקנות ותמיד זה נתקע באיזשהו שלב בלי שהיה עומס מ…
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה רצינית מאוד, ואני זקוק לעזרה: יש לי מחשב (ישן): Asus p4p800-VM Radeon 9200 se Creative Sound Blaster Audigy SE SB0570 העכבר, המקלדת והמסך, מחוברים למחשב דרך סוויץ'. למחשב היו בעיות בעבר, וניסיתי לסדרן אותן. ראיתי שהחיבורים מהפאנל הקדמי של המחשב ללוח האם (MainBoard) לא היו תקינים. סידרתי את החיבורים ללוח האם לפי המדריך מהאתר המקורי של ASUS, הם תקינים. אחרי שסידרתי את החיבורים (ובניהם גם את הרמקול של המארז), התחלתי לשמוע סדרה של צפצופים (שישה) מהBIOS בכל פעם שהדלקתי את המחשב. הצפצופים היו לא סדירים והם לא תאמו את הטבלאות של היצרנים (צפצופים לא בסדר אחיד, ובצלילים שונים.) מלבד הצפצופים המחשב עבד נהדר. בעיה אחת שהייתה לו, הייתה שהוא לא היה חוז…
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן היום בלילה התחילו להשמע סירנות מהרמקול של המארז. סירנות שדומות למשטרה בסרטים ישנים. מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אז הורדתי סרט 1080P בפורמט MP4, צרבתי לו כתוביות עם התוכנה MKV Converter והמרתי אותו לפורמט AVI HD, צרבתי על דיסק DVD וכשאני מכניס לDVD בסלון שומעים רק את הסאונג אבל בלי תמונה (יש את הלוגו של הDVD על המסך זה לא שלא רואים כלום). אולי מהתחלה עשיתי משהו לא בסדר? באיזה פורמט צריך לצרוב סרטי DVD ואיך? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם משהוא מכיר מכונה ורטואלית חוץ מvirtualbox אני לא מסתדר עם המכונה הזאת אני לא מצליח לתקשר בין בחשבים שם תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
קניתי ביום שישי האחרון את המארז cm690 II, התקנתי הכל והכל עובד כמו שצריך. למארז (למי שלא מכיר) יש מקדימה מאוורר לד שמגיע איתו, והוא עובד בסדר פרט לשני דברים קטנים: 1. אני די בטוח שמגיעים ממנו מן צלילי נקישה ממש קטנים וחלשים (שללתי רכיבים אחרים). 2. כשאני מפעיל את הלד דרך הכפתור הוא עובד, אבל בהבהובים ולא קבוע. המאוורר מחובר ישירות ללוח אם. מה יכולה להיות הבעיה ואיל פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
לאחר כמה ימים שלא הפעלתי אותו, היום הפעלתי אותו והוא נכבה לאחר כ 4 שניות ואז נדלק ושוב אותו דבר, מה אני עושה ?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מה קורה המחשב שלי הוא I7 עם 4 גיגה ראם.. עכשיו הבעייה היא כשאני מעביר נגיד סרט לסידק און קי הוא עובר נורא לאט נגיד בשביל גיגה יותר מ 4 דקות שזה ממש לאט.. יש לי גם כונן קשיח חיצוני שהוא USB 3 שאמור להיות מהיר בערך פי 2 וזה אומר שאמור לעבור בשנייה איזה 500-600 מגה וזה ממש לא ככה.. אז מה יכול להיות הדבר שמעמיס לי על המחשב עד כדי כך שהוא יהיה איטי במצב הזה...? עדכנתי עכשיו את הבדיקת ווירוסים ועדיין אותה בעייה תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום.. כאשר אני מכניס דיסק לכונן הדיסקים שלי והמדיה פלייר פתוח הוא ישר מנגן את המוזיקה מהדיסק אוטומטית. כיצד אני מבטל את זה?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום , קניתי מחשב חדש שיהיה מיועד לעריכה גרפית ווידאו . היום לראשונה השתמשתי בו והבחנתי בתופעה שלא הייתה מוכרת לי עם התמונות שלי קודם לכן , התמונות נראות מפוקסלות , על אף שהן אינן . אם אני עושה 100% זום יש ממש ריבועים גדולים , דבר שלא היה לפני ולא באף מחשב שבו הסתכלתי על התמונות . אני אשמח לעזרה , ייעוץ בנושא . תודה !
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מערכת הפעלה ווינדאוס 7 64BIT הבעיה התחילה להתרחש מהבוקר, בזמן שימוש רגיל בוורד וגלישה, המחשב פשוט נכבה ואי אפשר להפעיל אותו! הוא מופעל לבד 5-15 דקות אחרי. ואז זה חוזר על עצמו, שוב בצורה רנדומלית, נכבה שוב וכן הלאה. לבנתיים זה קרה כבר 8 פעמים מהבוקר! באחת הפעמים, אחרי שווינדאוס עלה, קיבלתי הודעה שכרטיס הקול לא פעיל, אבל זה נפתר אחרי ריסטרט שלי לבד. מה יכול להיות הבעיה כאן? יש לי אחריות על המחשב, אבל זה לשלם דלק, לבזבז שעתיים בזמן תקופת המבחנים וכנראה שיקחו את המחשב אצלם לכמה ימים. אז ממש בעייתי מבחינתי.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני רוצה לצורב קליפ קטן על דיסק DVD האם אפשר יהיה להוסיף עוד קליפ על אותו הדיסק בעתיד ? ואם כן אז איך ?
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב נייח של חבר שבשבוע שעבר היה תקין לחלוטין. החל מהבוקר המצב הוא כזה: לחיצה על כפתור ההדלקה - המחשב נדלק - אין בוט - עוברות בערך 10-15 שניות והוא פשוט מת. לבד. בלי לעשות כלום ובלי לגעת בכלום. פשוט מפסיק לעבוד. ניקיתי מאווררים, ניקיתי את הזיכרון, ניקיתי קצת את המארז, ניסיתי שוב פעם ועדיין ללא הצלחה. ניסיתי להפעיל אותו באמצעות ניתוק חלקים מהלוח אם כמו, בלי הארדיסק וכו' ...לא עזר. נדלק ושוב מת! מה אמורה להיות הבעיה? האם אלה תסמינים של בעיות חשמל? ספק כוח תקול ? מצב כגון זה יכול להיווצר סתם ככה ? אנא עזרו לי למצוא פתרון לבעיה זו. בברכת תודה יוסי
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הי, אני מדליק את המחשב המאווררים מתחילים לעבוד ואז הוא נכבה לאחר עשר שניות. בלי רעש, בלי צפצוף, בלי כלום. ניסיתי להסיר הכל מלוח האם ולהשאיר רק את המעבד והספק מחוברים ועדיין אותה תופעה. חיטטתי קצת באינטרנט ולא מצאתי משהו דומה..רעיונות לפתרון? ד"א יש לי לוח אם: Gigabyte ep43-ud3l
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 בעיות אני לא יודע אם הן קשורות אחת לשניה, אבל אני מאמין שכן. 1) כשאני מדליק את המחשב. מופיע שגיאה בשלב הראשוני (עוד לפני שהווינדוס מתחיל לעלות) של oc fail please enter setup to change oc fail settings. יש אפשרות ללחוץ על F1 והמחשב עולה כרגיל. 2) אין לי מצב "שינה" או המתנה במחשב. הרצתי בדיקה והבנתי שיכול להיות שיש בעיה עם אחד הדרייברים. 3) במנהל התקנים יש לי בעיה עם אחד הדרייברים. בהתחלה היה לי סימן משולש צהוב ליד ox16c95x communications port com1. הרצתי בדיקה עם Driver Scanner והתקנתי את הדרייבר. לאחר מכן, במקום השורה הזאת, מופיע באותו מקום עם משולש צהוב : replacement of the serial enumerator service. מה שמוזר שה-Driver Scanner לא מזהה שיש בעיה (ניסיתי עם…
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הודעה :הדיסק בכונן אינו מאותחל יש צורך לאתחל אותו קיימת רק במחשב מסויים עבור כל דיסק און קי שאני מכניס לו בדקתי את הדיסק און קי במחשבים אחרים הם עובדים מצויין בלי בעיות כיצד מתקנים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי לפני יומים מכונה ורטואלית בשם ורטואל בוקס שיש לי בו שרת אחד וwin אחד שאני לא מצליח לצור בין שני המכונות חיבור שאני יכול ללמוד על שרתים עכשיו מה שאני עשיתי ב IPV4 שנתי את ההגדרות ל ip 10.0.0.10 sudnet 255.255.255.0 default Kא רשמתי כלום בdns 10.0.0.10 ובwin רשמתי ip 10.0.0.11 sbnet 255.255.255.0 dns רשמתי את השרת שלי שזה 10.0.0.10 תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב נהיה מאוד כבד כמו שציינתי בכותרת הם ממש מתחילים לי בגבוה מבלי מאמץ מאמץ זה כבר מחשב מת.. יש לי חשד קטן לריגול וכל דבר שקשור לזה במחשב שלי 0: (סתם דוגמא עם זה קשור קשור לא קשור אבל לא קשור אבל אתן תדוגמא שקרה לי באמת פרצו לי תמישתמש במישחק בטאפליד 3 שינו לי איימל וסיסמא והכל) תמונות ידברו בעד עצמן! להוריד רווחים ב co il http://www.siz.c o.i l/my/ev0kztz1zqgj.jpg http://www.siz.c o.i l/my/dnonvkmyjhyc.jpg בכל מיקרה מה אני אמור לעשות במצב כזה ואי ךבודק עם באמת יש ריגול פריצה ובלה בלה ..!!??
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב שנקנה ב2009,(3 וחצי שנים בערך) ובזמן האחרון (חודש+) הוא פשוט מרעיש ברמה לא נורמלית. ברמה שאני צריך לכבות אותו שאני הולך לישון, תמיד הוא היה דלוק 24/7 לא עשה רעש מיוחד והכל היה בסדר גמור. פתחתי אותו, ניקיתי אותו - אותו רעש הגדלתי ראש - התחלתי לפרק חלקים (יש לי קצת ידע טכני) ולנקות אותם - אותו רעש קניתי ספריי לחץ אוויר, ניקיתי את כל המחשב, פירקתי אותו לגורמים - אין גרם של אבק במחשב, אבל הרעש שוב אותו רעש בדקתי מאוורים, הכל נראה תקין ... פשוט אין לי מושג מאיפה הרעש לפי שאני זורק אותו אצל החברה שקניתי אותו ממנה שהם יבדקו למה הוא מרעיש ככה, יש לי כמה שאלות: מה הסיבות שמחשב יכול להרעיש ככה ? פשוט הדלקתי אותו יום אחד והוא פשוט הרעיש ברמה לא רגילה כמו שבחיים …
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, הגיע אליי מחשב יחסית ישן: Pentium 4 עם לוח של אינטל (לא יודע בדיוק איזה) ספק 300W של HEC. וזיכרון 1GB המחשב בכלל לא נדלק.... עשיתי בדיקה לספק עם מחשב אחר והוא תקין. כמו כן, כשמחברים את הספק ללוח, אז נורה שנמצאת מתחת לחיבור 24 פין נדלקת, וגם הכפתור של הPOWER מאיר, אבל המחשב בכלל לא נדלק...!! אפילו לשנייה אין פעולת מאווררים, צפצוף או משהו שמצביע על כך שהמחשב נדלק... ניסיתי לבדוק (עד כמה שאני יודע) את הלוח - והוא נראה תקין - אין קבלים שרופים, ריח שרוף או משהו כזה... למישהו יש רעיון איך להתקדם מכאן? איך אני יכול לברר מה מקור התקלה ואיך ניתן להתגבר עליה? ??? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
דפדפן אינטרנט נורא איטי לוקח זמן עד שניפתח דף הדפדפן Google Chrome הבעיה התחילה לפני כמה ימים מה עושים דרך הגב נסתי שיחזור מערכת אבל הוינדוס נותן לי לשחזר רק לפני שבוע והבעיה התחילה לפני יש לי וינדוס 7 תודה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום ! לפני כמה ימים המחשב שחע התחיל לעבדו מאוד לעט ושמתי לב שה CPU שלי עמוס ב 100%. אמרתי בטח הווינדוס לא משהו החלפתי הדלקתי את המחשב יום אחד עבד בסדר ואז שוב, המחשב עובד לעט ו ה CPU על 100%. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב HP ALL IN ONE הדיסק קשיח שלו הלך לעולמו וקניתי דיסק חדש... הבעייה שהוא לא מזוהה בבוט כשהמחשב עולה וגם לא בביוס יש עוד בעיה שהכונן DVD גם לא עובד ואני מנסה להתקין XP (במקור היה 7 )דרך ה DOK האם יש הצעות איך http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF10a/12454-12454-4144617-4144618-4144618-4162178.html
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב קבצי וידאו לפורמט DVD על דיסק DVD+R DL ובסוף הוא מודיע שהצריבה נכשלה, וכשבעצם הוא צרב רק חצי. ניסיתי כבר בשני צורבים שונים שתומכים בDVD+R DL ואותה תוצאה בשניהם. השתמשתי בWindows DVD Maker. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי כמעט בן 3 שנים, לפני כמה חודשים התחילו להופיע Artifacts, מין ריבועים צבעוניים על המסך וזה גם החמיר למצב שהDriver היה קורס ועושה Reload (Display drivers has stopped working) הכרטיס שלי הוא: Radeon HD 5770, והוא עדיין באחריות. הבעיה היא, כבר פניתי אל המעבדה עם האחריות והם בדקו את הכרטיס ולא מצאו כלום, הם אפילו העבירו את זה למעבדה מוסמכת יותר וגם שם, תקין. כשאני משתמש בכרטיס של אח שלי Radeon 4xxx , לא זוכר איזה בדיוק, הכל עובד כמו שצריך.חשוב לציין שאחרי שקיבלתי את הכרטיס חזרה מהמעבדה הכל עבד טוב (תקופה של חודש +) עד לפני כמה ימים שחזרו הבעיות. בנוסף, חיברתי 6870 Radeon, ולאחר שלוש דקות חזרו הבעיות. במעבדה שקניתי את המחשב ממנה החליפו זכרונות וספק אבל גם זה לל…
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-