תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
התקנתי כרטיס 2600XT 512MB. כמדליקים את המחשב התמונה ישר נראת מעוותת המילים נכנסים אחת בשניה ומרובעים שנדלקים ונכבים ותוהו ובוהו ניסיתי כל מני אפשרויות 1- בהתחלה החיבור עם הלוח לא היה עם ה 4 PIN הנוסיפם .. חיברתי ספק עם כל החיבורים וגם לא עבד 2-ניסיתי על מחשב אחר גם כן אותה בעיה 3- כל הספקים שניסיתי לא היו מותגיים אלא גנריים !! האם ישנה מצב שהבעיה מהספק החשמל? אה האם כרטיס זה נדרש חיבור חשמל נפרד (ל מרות שלא מצאתי עליו חיבור חוץ מלמעלה שאני חושב שאלו ל CF) תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב חזק;מפרט המחשב: מעבד:אינטל Q6600 CORE 2 QUAD 2.4GHZ. לוח אם:GIGABYTE GA-EP43-UD3L. ספק כוח:EZCOOL 12CMF 450W REAL. זיכרונות:KINGSTON HYPER-X DDR2 6GB 800MHZ. מערכת הפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE - 32BIT. כרטיס מסך:NVIDIA HDCP/HDMI 9500GT 512MB PCIE. מארז:LED+25CM FAN BLACK SILVER. מאוורר למעבד:AR PRO D.C 775. דיסק קשיח:WD SATA2 16MB 320GB. הבעיה היא:המחשב איטי ואף מגיב לסירוגין באיטיות;למ"ס פעולות (יכולה להיות אפילו פעולה אחת,כמו גלישה באינטרנט במהירות של 5MB),אשר מתבצעות במקביל ואף לפעמים,מציג לי למ"ס שניות (כ15 שניות) בסוגריים,את 2 המילים לא מגיב,ורק לאחר מכן הוא מגיב. שאלתי היא:מה ניתן להחליף ו/או לשפר/לשנות;במיפרט המחשב שלי - כדי,שהמחשב יהיה יותר…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לוח די ישן שתומך בעד 2 ג"ב זיכרון (DDR 400 מקסימום), תומך ב-SATA יש לו סלטו PCI-Express במהירות x8. את המחשב הזה אני רוצה להפוך למחשב סלוני. כרגע אין לי כסך למחשב Media Center, אז אני רוצה לשדרג את הקיים עם רכיבים חדשים שישמשו אותי כאשר כן יהיה לי את הכסף לחדש. שאלתי היא האם אני יכול להשתמש על הלוח הזה ב: 1. DDR2 667 או שאני חייב רק זכרונות שהם מסוג DDR? (אני יודע שהמהירות לא משנה כי הוא יעבוד לפי המהירות האיטית, אבל לגבי סוג הזכרון אני לא בטוח). 2. כרטיס מסך עם PCI-Express במהירות x16. כרגע אני חושב על geForce 8500GT. או שאני חייב במהירות x8. 3. דיסק קשיח עם חיבור SATA2 (ולא SATA) כפי שיש לי. תודה לכל המבינים שיוכלו לעזור.
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היום שקמתי בבוקר היה לי מסך שחור והופיעה לי ההודעה הבאה : "pri master hard disk: s.m.a.r.t. status bad, backup and replace press f1 to resume" עכשיו אני ניסיתי להפעיל תוינדוס וכל פעם הוא התחיל להפעיל אותו ואז המחשב היה עושה ריסט.. אז פירמטתי אותו והכל.. ועכשיו זה עדיין כותב לי את השגיאה הזאת בדוס.. הדרך היחידה לעבור אותה זה ללחוץ F1
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
כרגע ניתן להפעיל בלי שום בעיה ישומים של 2D ללא שום הגבלת זמן עם ישומי 3D כבדים הכרטיס קורס תוך דקה ומאתחל את עצמו מישהו יודע אם לכרטיס נגרם נזק כלשהו או שיש לו מנגנון הגנה ואחרי שאסדר לו את הקירור הכל יחזור לכפי שהיה תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היייי תקשיבו זה הולך ככה (טיפה מסובך) הבאתי כונן ATA רגיל של 120GB והוא מחובר לו לבדו על הערוץ IDE הראשי, עכשיו המערכת שלי מותקנת על ערוץ הSATA ואני רוצה להוסיף אותו למחשב... הביוס מזהה אותו ובהתחלה גם ניסה לעלות ממנו אבל אחרי שהגדרתי את הSATA כראשי הוא עולה ממנו והביוס מזהה את שניהם והכול טוב ויפה אבל הוינדוס לא מזהה את הדיסק ATA גם כשעשיתי add hardware הוא לא מוצא כלום.....עזרה בבקשה....=\
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי אז הלפטופ שלי החליט פתאום לא לעבוד עם ווייפיי. הכוונה שהוא בכלל לא נותן לי את האפשרות לחפש רשתות או לעשות איזושהי פעולה שקשורה לווייפיי בכללי. הוא מאפשר להתחבר רק עם כבל רשת. כרגע הוא מחובר בכבל לראוטר ועובד סבבה. חוץ מזה הטלפון שלי מחובר לווייפיי ועובד אז אי מניחה שהבעיה לא בראוטר.. זה קרה כבר פעם אחת לא מזמן ואז עשיתי איפוס רשת דרך הגדרות רשת ואינטרנט (אולי זה היה טעות?) זה עזר לו לחזור לתפקד עם ווייפיי אז, אבל עכשיו ניסיתי שוב וזה כבר לא עובד. גם ניסיתי לעדכן דרייברים וזה גם כן לא עזר. אשמח מאוד לעזרתכם!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
תראו במשחב שלי יש 3 כוננים כונן C 20 מגה כונן F 10 מגה כונן G 10 מגה ביחד זה 40 מגה מתי שקניתי את המחשב קיבלתי אותו רק עם כונן אחד של 40 (כונן C) והשתמשתי בתוכנה PowerQuest PartitionMagic 8.0 ופיצלתי אותו ל3 עכשיו אני רוצה להחזיר אותו לכונן אחד אני משנה הכל לוחץ על הכפתור APPLY זה מפעיל תמחשב מחדש עושה מסך כחול (ככה צריך להיות) ואז רושם לי שגיאה 1611 ואז נותן לי רק לעשות ריסטרט ולהפעיל תמחשב מחדש... מה אני עושה כדי לתקן את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בכל פעם שאני מדליק את המחשב או עושה RESTART מופיעה לי השורה הזאת: 1394GUID are invalid in both CMOS and Flash Press F1 to Resume ואז אני יכול להכנס: bios, boot menu או ללחוץ אפ-1 ואז עולה המחשב. הבעיה נוצרה כשבטעות ניתקתי תכבל של המתאם מהלוח -אם וחיברתי מחדש ונכון אבל לא עזר, עידכנתי ביוס וחיברתי מחדש וכלום לא עזר.... במנהל ההתקנים מופיעה לי סימן קריאה ליד מתאם 1394 וניסיתי למצוא תדריבר ואין. וזה מזה משגע אותי יש לכם פתרון? תודה לכל העוזרים מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחת לכמה זמן - נע בין כמה שעות לכמה דקות תלוי במצב רוח של המחשב - המחשב נתקע על מסך שחור, לפעמים מהבהב בין התצוגה למסך השחור ואז עושה ריסטרט? הציעו לי להתקין ווינדוס מחדש.. האם זה קשור? מה אתם אומרים? המחשב עצמו הוא מחשב שהיה די חזק לפני 6 שנים: AMD 3800X2, זיכרון 2GB, כרטיס מסך GeForce 6600..
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה מוזרה במחשב נייח מחובר לטלויזיה TV חכמה טושיבה היא חדשה. אני רוצה להגדיר מהמחשב נייח לטלויזיה ישמע קול. יש לי חלונות 10 HOME מקורי. אני פותח "לוח בקרת צלילים" -->"קול - השמעה" מתחת למטה אני לא רואה ברשימה אין חיבור TV(טלויזיה) אני בדקתי בהגדרות תצוגה מתקדמות -->בחר צג --> ורואה מתחת רשום "צג 1: toshiba-tb"(מופיעה לי רק אחד כזה) וזה אומר מחשב נייח כן רואה טלויזיה. אבל אין קול שמע בטלויזיה. אני חיפשתי בכל מקום בחלונות 10 להפעיל חיבור שמע TV ולא מצאתי. אני לא יודע. איך מגדירים ממחשב נייח חיבור לישמוע קול בשמע TV ? המחשב נייח מחובר בטלויזיה בלוח אם יש מתאם DVI ל-HDMI ויש כבל מאריך HDMI מחובר לטלויזיה. אגב: מקודם היה…
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי גיבוי מהמחשב הקודם בשיטת DirectCD, על דיסקים TDK 700mb, Silverline 700mb וגם Philips. חלק מהדיסקים - TDK בכלל לא נקראים על ה-DVD ASUS שלי! וחלק מהדיסקים שכן נקראים בעלי כמה פגמים לפי זה שחלק מהשירים יצאו "מעורבבים" בקטע מהם עם עוד שיר. :-\ בקיצור המצב דרעק לגמרי! העברתי כבר את הצורב HP הישן שלי למחשב החדש, והמחשב הישן עדיין מכיל את הקצבים אבל אין לי איך להעביר אותם למחשב הישן... רוב הקצבים הם mp3. למישהו יש רעיון??? אני ממש מיואש!! :'( תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיית מסך כחול בטעינת המחשב. כאשר המערכת הפעלה טוענת את עצמה לאחר כמה שניות אני מקבל מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו מחדש. הדבר קורה גם כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב במצב בטוח. חשבתי שאולי אלה הזיכרונות, אז ניתקתי את הדיסק הקשיח לבדוק אם אני מקבל מסך כחול בכל זאת - אבל לא הופיע (כאשר הזיכרונות מחוברים והדיסק הקשיח מנותק). אם כאשר הדיסק הקשיח מנותק ואין לי מסך כחול אז זה לא אומר שזה הזיכרונות? תודה רבה, איתמר.
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום , נשבר לי המסך במחשב נייד, (מחשב מיני מסך 10 קטן), עכשיו בדרכ אני רואה את הוינדווס בפלזמה אז זה לא מפריע, אבל אני רוצה לעשות התקנה חדשה לווינדווס ואני צריך לראות את הbios וההתקנה, האם יש דרך להעביר את התצוגה של המחשב למסך אחר מסך מחשב רגיל או פלזמה? אשמח לדעת איך אם כן. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי לפטופ מדגם dell vostro 252- שנמצא ברשותי שנתיים בערך ולאחורנה הוא התחיל לעבוד מאוד(אבלל ממש לאט) ברמה שאפילו לפתוח דף חדש בכרום לוקח לו מלא זמן בנוסף הוא גם נכבה ללא התראה מוקדמת ולא זריקת שגיאה או מסך כחחול ניסיתי לבצע פירמוט כולל של המחשב ללא שינוי תודה לעוזרים נ.ב שאני בודק מאחורה ביד, המחשב יחסית חם אבל לא בטוח שלא בתחום הנורמאלי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היום הפעלתי סריקה ב NOD ופתאום אני רואה מלא "כחולים" (סתכלו למטה), חוץ מהראשון אף פעם לא נתקלתי בכזה דבר. אני גם בטוח שזה וירוס \ תהליך מסויים שלא אמור לפעול גורם לכך, כשאני לוחץ ctrl + alt + del אני רואה מלא תהליכים שאף פעם לא היו :-\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במסך שמוציאה אותימדעתי. אני מדליק את המחשב וכעבור שניה מדליק את המסך ( LG Flatron L1750SQ), המסך נדלק, במרובע מלבני כותב הודעה כזו: Stromsparmodus ואז המסך חוזר להיות שחור ולא מופיעה תמונה ולא כלום. ( האור הירוק בפינה, שאמור להראות שהמסך דולק, הופך לכתוןם. ) כרטיס מסך - ATI Radeon HD 5600 מישהו יכול לעזור לי? מה זאת המילה הזאת שהמחשב מציג? ( Stromsparmodus ) תודה ויום טוב, רונן.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני פירקתי את המחשב ואספתי כל מיני חלקים להוסיף למחשב... עכשיו שאני מנסה להפעיל את המחשב אני חייב להוציא כונן קשיח אחד(יש לי 2), ואז ברגע שהוא עולה אז הוא רושם: CMOS Checksum erorr defaults loded. אני יודה מאוד לכל העוזרים בבעייה(תגידו לי מה זה ומה אני צריך לעשות).... מתן.
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, הנני משתמש בכרטיס מסך Sapphire HD 7950 OC. הכרטיס מוגדר על הגדרות מקסימליות של memory 1250, GPU 900. לאחרונה שמתי לב שהכרטיס עובד על ההגדרות המקסימליות מתחילת הפעלת המחשב, מה שגורם שכמובן להתחממות יתר מיותרת מרגע ההפעלה. בנוסף לכך על אף נסיונותי לשנות בהתאם את מהירות המאוורר בצורה ידנית, או להפעיל עדכון אוטומטי לפי ראות התוכנה, תמיד מספר שניות לאחר לחיצה על apply ההגדרות חוזרות למצב הקודם של "שליטת משתמש" ועומד על 40-45%. בעקבות בעיה זו הכרטיס נמצא בחום של 70+ מעלות באופן כמעט תמידי. בנוסף - activity מראה 90%+, ואני סבור שזו הבעיה. ראוי לציין שבבדיקותו חוזרות ונשנות אינני מוצא וירוסים ו\או spyware במחשב, ואינני רואה משהו בלתי רגיל בחלון ה- task manager. הערה: עד היו…
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב IBM T61 שעבר מספר מסכים כחולים בשבועות האחרונים פתחתי את 4 קבצי הדאמפ האחרונים הראשון Probably caused by : resmgr.sys ושלושת האחרונים Probably caused by : mrxdav.sys אני לא ממש מוצא הרבה דברים ברשת ניסיתי לחפש בגוגל ועוד כמה אתרים אבל לא מצאתי משהו קונקרטי דרך אגב המשתמש אמר לי שהמסכים הכחולים קרו לו עם תחנת עגינה. T61 אחר שיש לו עובד כבר 3-4 ימים בתוך תחנת העגינה בלי שום בעיה. הT61 הבעיתי נמצא עכשיו אצלי יומיים בתוך אותה תחנת עגינה הרצתי אליו את כל בדיקות המאמץ של LENOVO TOOLBOX הכל עובר בהצלחה למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? אני ישמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אז ככה.. החלטתי להשמיש מערכת ישנה, פנטיום 2 400 מה"ץ. הנתונים הם כאלה: p 2 400 mhz sis 5600 based mobo 20 gb seagate hd realtek 8319 geforce 1 ct6970 הבעיות הן כאלה: דבר ראשון, המחשב נתקע מדי פעם. זו לא בעיין חימום, חיברתי 2 מאווררים מוספים, אחד בPCI (ע"פ מדריך המודינג מהאתר) בדיוק מתחת לכרטיס מסך, מעיף עליו אויר (המארז פתוח) ועוד אחד במפרצי ה5.25, מעיף סתם ככה לכיוון הלוח.. ככה שבאמת זה לא נראה כמו בעית התחממות. שמתי לב שלפעמים בתקיעות ישנם "קרעים" במסך, כל מיני פסים לא קשורים או שטחים "מתים" פתאום... חוץ מזה, השעון של המחשב מפגר בקביעות. לא משנה אם אני מכוון אותו - אחרי כמה שעות הוא שוב מפגר. מה הבעיה, ואיך אני יכול לטפל בה? תודה מראש! נדב.
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי את הצורב הנ"ל ובזמן האחרון הוא הפסיק לצרוב ולקרוא תקליטורי DVD (למשל משחקים מקוריים, דיסקים ריקים וכו'). מה שמוזר שדווקא תקליטורי CDR וכו' הוא קורא טוב. יש לכם מושג מה הבעיה? תודה... עריכה: ניסיתי כבר להסיר ולתת לווינדוס לזהות את ההתקן מחדש. ניסיתי כל מיני כלים לשינוי אזורים. ניסיתים הרבה דברים. כמובן שכל דבר שתציעו אני אנסה שוב.
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים בגלל שטויות כמו ווירוסים שהיו עליו והביצועים עליו תמיד היו טובים ללא שום בעיות. אחרי הפרמוט, שבו התקנתי דרייבר הכי חדש לכרטיס מסך וכל מני דרייברים מהדיסק של הלוח אם וכו', התחלתי לשחק כל מיני משחקים ושמתי לב שכל כמה זמן מתחילים להיות לי ממש פריזים שכל המשחק נתקע ל2-4 שניות, שבפריזים יש LOOPING לסאונד האחרון ששמעתי ואם אני רצתי קדימה לפני הפריז, אז גם באמצע שאני בפריז הדמות שלי תרוץ קדימה. (בעיה דומה לשל מישהו אחר בפורום) בכל מקרה, אין לי מושג איפה הבעיה כי לפני שפרמטתי את המחשב לא היו לי שום בעיות אז אני לא חושב שזאת בעיית חומרה. הנה המפרט שלי: Core i5 3570K @ 4.5Ghz Gigabyte UD3H-Z77X 8 GB …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב DUAL CORE 2 ולאחורה משהו מוזר קרה לו , כשאני מפעיל את המחשב יש תמונה של GIGABITE של הלוח..ואז המחשב נעצר על מסך שחור ולא עולה לWINDOWS. הכנסתי דיסק של WIN 7 לפרמט את המחשב ואז הוא מתחיל לכתוב BOOT לוחץ אנטר ואז שוב אנטר וזה מגיע לשלב של "WINDOWS LOADING FIELS" ורץ קו אפור ונתקע. הכנסתי דיסק של XP וגם באותו מצב זה נתקע. החלפתי לארדיסק אחר וגם הוא לא מצליח לעבור את השלב הזה , החלפתי כבל לארדיסק ולא עוזר. בדקתי כרטיס מסך אחר וגם לא עוזר. הבעיה האחרונה שנראה לי זה זיכרון אבל אין לי פה חילופי כי במחשב הזה יש 800 מהירות זכרון ויש לי כאן זכרונות של 500. אבל בואו נראה מה דעתכם... בבקשה עזרה כי אני כבר מיואש. תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-