תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הבעייה היא שהמסך מכבה את עצמו לפעמים. כלומר, לא נכנס לSTANDBY אלא נכבה לגמרי, לפעמים לכמה דקות, לפעמים ליותר זמן. בעבר הייתה לי את הבעייה הזו והחלפתי את המסך (לפחות אני מקווה שהחליפו לי אותו) והכל היה בסדר לכמה חודשים. אבל עכשיו הבעייה חזרה. אני משתמש בכניסת DVI למסך אבל זה קורה גם עם הRGB. המסך לא מתחמם בכלל ולפי מה שראיתי התופעה קורית באקראי (גם כשהמסך בSTANDBY והמחשב מכובה). למישהו יש משוג מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לפני זמן מה ביקשתי מפרט למחשב גיימינג בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/565040-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91-4200-%D7%A9-%D7%97?p=5063028&highlight=4200#post5063028 המחשב הגיע, והוא מצויין, אבל כשניסיתי לשחק בסקיירים, שמתי לב שכאשר דמות זזה מהר (ילדים שמתרוצצים בעיר, לדוגמה), נוצר מין אפקט שמציק בעין, אני לא ממש בטוח מהו או איך הוא נקרא אבל זה קצת נראה כאילו אני עדיין רואה את האאוטליינים של הדמות לשנייה. יכול להיות שזה בגלל זמן התגובה של המסך (6ms)? אני אדבר מחר עם TMS בעניין בכל מקרה, אבל אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור אני אשמח לכל עזרה שהיא. אם הדיון לא מתאים לפה או לא מנוסח לפי חוקי הפורום…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
זה הפורום הכי מתאים שמצאתי, אולי חוץ מחומרה אבל שם זה בטח רק למחשבים(למרות שגם טלפון הוא מחשב.. לא משנה). בכל מקרה, נשרפו לי כמה פיקסלים במסך של nokia c2-01(כן, אני מסתדר עם זה ועם אייפוד טאץ') אז הזמנתי אחד חדש מאיביי. בעיקרון הכל עובד, אין שום פיקסלים שרופים אבל נראה לי שהמסך הזה לא מספיק בהיר. הוא נראה לי יותר "מרוח"(זה LCD), פחות חד ופחות בהיר מאשר המקורי(שגם הוא LCD). אני שואל באופן כללי- כשמחליפים חלקים פנימיים כאלה, צריך לתת להם לקבל קצת חמצן? זה נראה לי אמור להיות ההפך- כמה שיותר סטרילי, אבל אני לא מוצא שום סיבה אחרת למה המסך הזה נראה יותר כהה(לא שיחקתי עם ההגדרות לפני שהחלפתי מסך). *בנוגע ל-HDD- מצאתי Seagate ישן בבית(המדריך התקנה שמודבק עליו מתייחס לווינדוס 98' …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב כל הזמן נופל לי ומופיע מסך כחול עם המספרים האלה: 0x00000050 (0xf4al089, 0x00000000, 0x805d0c8c, 0x00000002 מישהו אולי יכול לעזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היה לי את האנטי וירוס פנדה מחקתי אותו (חשבתי שממנו נובע הבעיה ) לא עזר שלחתי את המחשב למעבדה 4 פעמים בדקו את כל החלקים ולא מצאו כלום (לא חום לא ווירוסים כל החלקים תקינים) התכנאי אמר לי שזה יכול להיות מתוכנה יש מצב שזה מתוכנה ??
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם ,שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה וצום קל! יש לי בעיה כבר הרבה זמן והיא כזאת איך שאני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות יש לי מסך שחור עם _ בצד שמאל מהבב. שום מקש אינו עוזר שאני לוחץ עליו, אך אם אני עושה ריסט אז המסך השחור עם ה_ נעלם ועולה לי הויסטה במקום מה התקלה יכולה להיות? תודה לכולם
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לפני חצי שנה מסך LCD של NU עם חיבור DVI {מה שהיה אז עוד בחיתולים} ועכשיו נאי מיתכוון לקנות כרטיס מסך עם חיבור DVI אלא שהחיבור במסך הוא בעייתי ליד הפס בסוף חסרים מיסביבו חורים ל-4 פינים! המודל של המסך הו-QL-721V כששאלתי ממי שקניתי הוא אמר לי שיש שני חיבורי DVI כלומר A ו-B ואח"כ שאלתי עוד כמה אנשים אמרו לי שלא מכירים דבר כזה עזרה...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעזור לחבר לפתור בעיה עם הלפטופ. מדובר ב- toshiba Satellite A300 עם וינדוס 7 מותקן עליו. החבר טוען שזה קרה בפתאומיות מבלי שהוא הפיל את המחשב או משהו כזה. פשוט קרה מעצמו תו"כ שימוש. הנה תצלום של המסך (את הריבועים השחורים אני הוספתי): http://img534.imageshack.us/img534/8725/img1959ce.jpg שימו לב לחצי התחתון של המסך - מרוח. אין לנו מושג מה הבעיה וכיצד ניתן לנסות לתקן אותה ולכן נשמח לעזרתכם. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב לא מזמן של HP, המסך הוא רחב 15.4 והוא WSXGA+ הרזולוציה הטבעית שלו היא כנראה 1680X1050, שזה ממש קטן על מסך של 15 אינץ'.... :\ כל שאר הרזולוציות אינן בדיוק מתאימות למסך ורואים את הכל מטושטש בכל שאר הרזולוציות חוץ מהמוזכרת למעלה. קראתי הרבה באינטרנט והבנתי שלמסכים של 15.4 הרזולוציה שנוחה יחסית ומתאימה למסך היא 1280X800, אבל אין ביכולתי לבחור בה. האם למישהו יש פתרון לבעייתי או שיש לו דרך להחליף רזולוציה ל 1280X800 "בכוח", אני אודה מאוד. תודה מראש, אייל.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אתמול אני תיקנתי את המחשב הישן ישן שלי. עכשיו הוא עבד מעולה והכל, העברתי אותו לחדר שלי, הוא עדיין עבר מעולה והכל. ואז היום שחזרתי מבי"ס באתי להדליק אותו, והכל נדלק אבל לא רואים כלום על המסך. המנורות של המסך דלוקות, אבל לא רואים כלום על המסך עצמו, וגם אי אפשר לשנות את הבהירות של המסך וכל זה.. מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המסך שלי, לאחר שביצעתי התקנה של ה Drivers מהדיסק שהגיע עם המחשב,המסך לא מפסיק להיכבה כל מספר דקות. ואז אני מקבל הודעה שלDigital Power saving . כרטיס המסך בוא : ATI RX2400PRO ומסך של LG -- L1953TR. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה חדשה שהופיעה. המחשב שלי חדש יחסית (7 חודשים בערך), במהלך עבודה המסך פשוט כבה ומופיעה הודעה על רקע כחול Digital power saving mode. המסך עובר למצב standby ולא ניתן יותר לעשות כלום כדי להדליק אותו, רק הדלקה מחדש של המחשב. הבעיה היא שהוא מגיעה רק עד השלב שהוא מסיים לעלות מחדש וחוזר לאותו המצב. אשמח אם למישהוא יש רעיונות מה לעשות כי אני די התיאשתי תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב עולה שומעים את הצליל של הוינדוס אבל אין תצוגה הנורה על המסך דולקת מה לבדוק?
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אוקי פעם פתחתי דיון.. שהיה לי מסך כחול ועזרתם לי אבל יש לי בעיה דיי רצינית... יש לי מסך כחול לא רק בגלל דבר אחד.. בהתחלה היה לי מסך כחול מהכרטיס מסך.. קניתי חדש... אז התחיל להיות בעיות עם הזיכרון.. קניתי זיכרון חדש והיה לי עוד מסך כחול.. ההיתי נואש נתתי פה את הקבצי DUMP ואמרתם לי שזה בגלל כרטיס קול... קניתי כרטיס קול ועכשיו יש לי עוד 2 מסכים כחולים 1 מסך כחול ממש ממש " קטלני " זה קורה לי די הרבה זה כותב שזה בגלל הקובץ משהו win32k.sys מה שהוא עושה זה גם מסכים כחולים אבל גם פעם בערך בשבוע פשוט אני מפעיל תמחשב ומקבל ישר מסך כחול ... ואני צריך לעשות פירמוט .. עשיתי איזה 3 פירמוטים בגלל הבעיה הזאת בלבד... אז מזה? מזה win32k.sys ( בקרוב אני יעלה גם קבצי DUMP פשו…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת מאוד! במחשב .... למעשה זה התחיל מאז שקניתי את המחשב. כל פעם שאני במשחק ... לדוגמא WARCAFT 3 , NEED FOR SPEED וכו אני מקבל מסך כחול אחרי בערך 10-30 דקות שאני משחק... זה מעצבן נורא וזה תמיד קורה... ניסתי להבין מה הבעיה דרך הדיון הנעוץ שעשיתם... ואני כמעט בטוח שזה בגלל הכרטיס קול שלי ( AC 97) הוא מחובר ללוח אם... אני לא חושב שזה בעיה בגלל שהדריברים לא טובים כי... ככה קיבלתי אותו שקניתי תמחשב ואני בטוח שהם שמו את הדריברים כמו שצריך... אפילו פירמטתי תמחשב ולהתקנתי את כל הדריברים החדשים ... והבעיה לא נפטרה... ניסתי לכבות את הכרטיס קול דרך ה BIOS ואז לא היה לי מסכים כחולים.. שיחקתי בערך שעתיים בלי מסך כחול... אז אני כמעט בטוח שזה הכרטיס קול... האם יש דרך ל…
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מקבל מלא מסכים כחולים כאלה: A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: dxgmms1.sys SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or sh…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה הייתי מחפש בגוגל אבל אני לא יודע בדיוק מה לחפש אשמח אם תעזרו לי. מערכת : windows 10 , לוח אם ASUS B85M-E BIOS מעודכן ל - 05/25/15 , מעבד i5 4440. אז ככה יש לי כרטיס מסך AMD r9 290 ואני משתמש ב 3 מסכים 1. dp 2. vga 3. Hdmi -TV הבעיה כשאני מדליק את הטלוויזה המסכים מהבבים . לאחר בדיקה מתברר שברגע שאני מדליק, הווינדוס מאבד את הזיהוי של הטלוויזה ואז מוצא אותו שוב. וזה גורם לכל החלונות של המסך של הטלוויזה לעבור ל מסך הראשון. מה לא ניסיתי לעדכן דריברים , להחליף כבל , אפילו פירמוט. לאחר שהשלמתי עם זה שכנראה AMD זה חרא חיפשתי דרכים אחרות. הפעלתי בביוס מצב multi screen וחיברתי את הכבל H…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד amd athlon xp 2600+ במחשב, המחשב "הפסיק לעבוד" ולקחתי לתיקון ..בתיקון החליפו לי את הלוח אם ללוח הבא : MSI KM3M-V מאז ההחלפה המחשב שלי נכבה באקראיות (כבר 4 פעמים היום מאז שקיבלתי את המחשב בחזרה מהתיקון) הבעיה העיקרית שלי אבל היא שמאז התיקון windows מראה לי שהמעבד שלי הוא amd athlon xp 2000+ (1.6ghz)...מה אני אמור לעשות עכשיו ? התקשרתי לטכנאי והוא טען שהמעבד שלי "לא מוגדר".. יש סיכוי שהוא פשוט החליף לי מעבד ? או שאני לא עושה פה משהו נכון .. מחכה לעזרה תודה מראש בן
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני 4 חודשים (כפי שכתוב למעלה)התקנתי את ה FIX החדש של של AMD ואת ה DRIVER שלהם ולא מזמן עדכנית את ה WIN XP יש לי כל כמה זמן ביחוד שאני מתחבר לרשת ויוצא מרשת המחשב נתקע ואני לא מצליח לעשות שום דבר רק להזיז את עכבר ולגלוש בעמוד הנוכחי שהייתי בו ולא מסגול להגיע מנהל המשימות אני חושב אבל אחרי שזה משתחרר ואפשר שוב לשלוט במחשב הוא מראה שניצלות של המעבד היתייה על 100% אם אני צריך להוריד את ה FIX מאתר של מיקרוספט אוו אם לזה אולי יש קשר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3240142,00.html(טלאי של מיקרוספט שעושה בעיות) תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש A64 3200 DFI LAN PARTY NF4U GTO2 דיסק קשיח של SEAGATE, 160GB,SATA צורב DVD של NEC 3550 הזיכרונות ששמתי במחשב הם שני מודולים של DDR333 כי אין לי עדיין זיכרונות אחרים. הזיכרונות הללו עבדו מצויין על מערכת AXP2500. עשיתי לדיסק הקשיח התקנה עם DISKWIZARD של SEAGATE. אחרי שסיימתי עם זה וניסיתי להכנס ל-HARD DISK INFORMATION המחשב נתקע, עשיתי RESTART וניסיתי עוד פעם ושוב פעם נתקע. ניסיתי עוד פעם והפעם זה הצליח..... כשאני מנסה להתקין את החלונות על המחשב ההקנה נתקעת מייד אחרי שהחלונות מטעינים את כל הדרייברים ואחרי שאני מטעין את הדרייברים של בקר SATA/RAID. זה מגיע לשלב בו צריך לבחור האם לעשות התקנה, REPAIR או לצאת , אני לוחץ על ENTER להתקנה ואז הוא…
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של msi ms-6712 זה הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=362&MODEL=MS-6712 ... כפי שאתם רואים זה הגרסה הכי גרועה של הלוח, בגרסאות הבאות כבר פתרו את הבעיה שלי... הבעיה היא: אני רוצה להחליף מעבד ממעבד שעובד על 133 fsb למעבד שעובד על 166 fsb אבל יש לי זכרונות ddrבדים על מהירות של 266, וכפי שרואים באתר שהבאתי לפני (בטבלא הראשונה), זה לא מתאים למהירות של ה166, כבר שלחתי להם אימייל והם לא ענו ואין לי מושג מה לעשות (בביוס יש אפשרות להגיד ל sdram על איזה מהירות לעבוד אבל זה לא עזר)... אז מה אני יכול לעשות??? :-\
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
טוב אז יש לי מחשב של חבר שהתלונן על תקיעות נפילות ועובד לאט. המחשב פנטיום 2 פתחתי אותו ואני רואה שהמאוור של המעבד לא עובד הוא היה רותח שמתי מאוור חדש והכל טוב ויפה אבל הוא עדיין נתקע מאד. בפתיחה הוא רושם את ההודעה הבאה cpu is unworkable or has been change pleas recheck-spu soft menu ובסי פי יו סופ מניו רשום spu operting speed 233(66 turbo frequnesy disabled spu power suplie: cpu defult core volteg 2.80v אני חושב שהמעבד ניזוק בגלל שהמאוור לא עבד והוא היה רותח. מה אומרת ההודעה ? ומה ניתן לעשות בנידון?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום , לחברי טל (E4 בפורום) יש את המפרט הבא : AXP 2500+ Barton AQZFA 0348 EPOX 8RDA3+ Rev 2.0 ATI RADEON 9800PRO MAXTOR SATA 120GB 7200RPM 8mb Infineon PC3200 512MB DDR Supertalent Aluminum black tower case TT Volcano 12 Extreme Edition @ 3200RPM PSU : TT 420W באתי אליו והרכבתי את המחשב והכל עבד בסדר גמור והמעבד עבד על 1833MHZ , עכשיו , לביוס של איפוקס יש לפעמים כאלו פעמים שהוא פשוט שם לעצמו את המעבד על FSB 100 בלי להודיע... כאילו מגדיר ברירת מחדל , אבל שנכנסים לביוס רואים שהFSB על 166... ככה זה גם אצלי ואצל עוד חברים שלי עם הביוס הזה... זאת לא ממש בעיה כי זה בסוף מסתדר , אבל החבר שלי לא ממש יודע להתעסק עם זה , אחרי שהלכתי הביוס הגדיר לעצמו את השטות הזאת , אמרתי לחבר שלי…
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מקווה שאני בפורום המתאים. לפני כשבוע קיבלתי את המערכת הנ"ל מארה"ב, לאחר חיבור המערכת לחשמל דרך מתאם זרם, המערכת פעלה בצורה מצוינת במשך שבוע. לפני כיומיים המערכת פשוט שבקה חיים,כלומר באופן בלתי מוסבר הפסיקה לפעול ולצרוך חשמל. ניסתי להחליף שקעים ומתאמים ניסתי את המערכת על כמה מחשבים שונים בחיבורים שונים ואין כלום המערכת פשוט לא פועלת משום מה(כל הכבלים מחוברים באופן תקין) מישהוא יודע מה הבעיה ואיך לסדר אותה? למי צריך לפנות במידה והמערכת דורשת תיקון? תודה מראש על כל עזרה!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב נייד שלי של DELL קצת מפרט: i3 2.26 Ghz 4GB RAM ( 2.99 usable ) ? למה זה רושם ככה עכשיו לפני זה המערכת פעלה על 64 ביט ועכשיו היא רושמת לי 32 ביט ושהיא משתמשת רק ב- 3 GB RAM ולא בכל ה-4
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-