עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, אני עובד על מחשב עם חלונות XP של שכנה שלי(די חדש, חודש ככה) והיא מקבלת הרבה מסכים כחולים, תקיעות, ומדי פעם קריסות של תוכנות. הייתי מביא לכם הודעת שגיאה ספציפית (מהמסכים הכחולים) אבל פשוט כל פעם אני מקבל הודעה אחרת. פעם הודעה שרומזת על הדרייברים של הכרטיס קול, פעם אחרת שמרמזת על בעיות עם הראם, ועוד פעם על כרטיס מסך. ניסיתי להוריד ולהתקין דרייברים עדכניים מהאינטרנט וזה לא עזר. ניסיתי לבדוק את הראם עם memtest32 ואין בעיות. ניסיתי לעבור על הלוגים אבל לא מצאתי משו מיוחד. כשניסיתי לגרום למסכים כחולים להופיע (כדי לקרוא את הודעת השגיאה) ניסיתי להריץ תוכנות בנצ'מרק שונות כדי להעמיס על הCPU, לראות אולי זה הגורם - אבל גם אחרי שאני מעמיס על הCPU בכמה ריצות של 3DMARK עדיין אין מ…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. לאחר שקניתי את המחשב החדש, והמחשב הישן עמד כ 3 ימים בצד בלי שיגעו בו (חוץ מהחלפת כרטיס מסך והוצאת כרטיס טלביזיה). כשרציתי להדליק אותו, הוא פשוט לא נדלק. אני לוחץ על הכפתור וכלום לא קורה. וכן, בדקתי שהוא מחובר לחשמל ושהמתג שמאחורה מופעל... מה יכולה להיות הסיבה לדעתכם? תודה...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Moty_p,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם מחשב פנטיום 3 בשלב בדיקת הביוס בהפעלת המחשב, אני מקבל שגיאה כזו שהוא אומר לי CPU משהוא ואז להכנס לתפריט בביוס בשם CPU אני נכנס לשם ואז הוא רוצה אני יגדיר לו משהוא נראה לי מהירות והאפשרויות שם גדולות העיניין שאני לא יודע מה להגדיר שם אבל אם אני לוחץ F1 וממשיך בתהליך אז הכל כשורה, כיצד לפתור את הבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by maorsh18,

הבאתי לוח ומעבד מחבר שלי 1700 P4 celleron אחרי שחיברתי את כל הזכרונות והכוננים הוא מצפצף שלוש פעמים עם הפסקות בין כל צפצוף בדקתי אין ספור פעמים את החיבורים שחיברתי הוצאתי את כל הכוננים והשארתי רק זכרונות ומעבד ועדיין לא עוזר מישהוא יכול לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by staieb,

אז ככה חבר שלי הביא לי מחשב , היו לו איתו בעיות בהתחלה פירמטתי לו את C כי הוא רצה את מה שיש בD גם לא היה אפשרות לצרוב אז פירמטתי רק את C והתקנתי ווינדאוס .. אחרי שהתקנתי לו הכל סידרתי לו תוכונות הכל הוא עשה את אותה השגיאה כמו לפני שפרמטתי..(לא זוכר איזה) חשבתי לעצמי ,יכול להיות שהיה וירוס בD ובגלל זה חזרה אותה שגיאה.. המחשב לא עלה אז נאלצתי לפרמט שוב את C ולהתקין ווינדאוס .. פתאום אחרי ההעתקת קבצים בתחילת ההתקנה של ההוינדאוס התחילו שגיאות של חסר קובץ וכל מיני ... חשבתי אולי נשרט הדיסק או משהו... ניסיתי כמה פעמים..ולא עבד אז הבאתי דיסק חדש של ווינדאוס ושוב פעם שגיאה,הפעם חדשה.. אשמח אם תעזרו לי מה יכולה להיות הבעיה (זיכרון דיסק קשיח או משהו) השגיאה רואים אותו חצי כי המחשב…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  6. Started by erantheking21,

יש לי מחשב די חדש, הכל עבד מצוין, היום אני בא להדליק אותו והוא מגיע לשלב של לפני העלאת הסימוס ומערכת ההפעלה, הוא מראה לי - רצוף, ניסיתי לרסט אותו והבעיה חזרה, רק אחרי שכיביתי והדלקתי אותו מחדש הכל הסתדר, הבעיה לא חזרה על עצמה בכמה פעמים שהדלקתי וכיביתי לראות, אבל זה מדאיג אותי כי זה מחשב חדש ..... האם כדאי לבדוק?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  7. Started by ranran,

שלום לכם קניתי לא מזמן מחשב המפרט שלו הוא E7400 לוח אם של GIGABYE עם כרטיס מסך מובנה MATX E7AUM-DS2H WD 500GB BLACK וזכרונות OCZ רגילים 4GB בנוסף קניתי מארז של HEC קטן מאוד (יחסית) עם ספק בגודל TFX 250W אני הרכבתי אותו והפעלתי אותו והכל היה נראה בסדר בביוס תמיד שאני מנסה להתקין ווינדוס הוא נעצר באמצע ההתקנה והמחשב פשוט קופא או עושה ריסט ניסיתי לראות מאיפה מקור הבעיה ופשוט לא מצאתי אז חשבתי אולי זה הספק יכול להיות שהספק לא מחזיק את המחשב?

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  8. Started by shubilmobile,

שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש וביקשתי מהחנות לא להתקין לי חלונות כי יש לי משלי. כאשר אני מפעיל את המחשב אני רואה סמן קטן מהבהב בפינה השמאלית וזהו. הכנסתי דיסקט הצלה של חלונות 98 שאמור לבנות קבצי מערכת על הדיסק הקשיח, הפעולה עובדת אך כאשר אני מפעיל את המחשב הסמן עדיין מופיע. כאשר אני מורה למחשב לאתחל מהסי.די.רום, אני מקבל שוב את הסמן. לעזרתכם אודה.

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  9. Started by tomz,

שלום, קיבלתי היום מחשב חדש AMD 2500 Twinmos twister 2x256 3500 cl2 epox 8rda+ ver 2.1 volcano 11 compucase the blue with the white 80gb hdd and my old gf 4 ti4600 the hdd is old aswell, from the comp i used before בכל מקרה התקנתי הכל חיברתי הכל כמו שצריך סידרתי וזה אני בא להפעיל תמחשב בפעם הראשונה הוא רשם לי ב LCD הקטן של אפוקס שבמקום רמקול הוא מראה מה הבעיה C1 בדקתי במדריך, הוא רשם שזה בעיה בזיכרון, ניסיתי לשחק איתו קצת, להחליף דיממים וזה בכל מקרה אחר כך שהפעלתי תמחשב הוא עשה לשניה C1 ואז עבר ל B2 ואז מהר עבר ל 6F ואז עבר ל 7F ונשאר עליו לא מצאתי עליו מידע במדריך, בבקשה עזרה מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  10. קניתי מחשב חדש, וקבלתי אותו היום לפני שעה.. כולי אושר והתרגשות באתי להתקין בו ווידווס נוצץ וחדש והוא מודיע לי שהוא לא מזהה הרד-דיסק במחשב... הלכתי לביוס וניסיתי לראות מה הבעיה, יצא שהמחשב לא מזהה IDE מאסטר ראשי וכל נסיון לבדוק מה הבעיה לא הועיל!! עכשיו אני לא כ"כ מבין מה קורה פה (אולי הקטע של ה-SATA החדש קשור לעסק, כי בחיים שלי לא השתמשתי בכונן SATA לפני זה ויכול להיות שפה הבעיה...) בכל מקרה אם משהו יכול לעזור לי זה ממש דחוף לי לדעת למה המחשב לא מזהה לי את הדיסק או איך אני אמור בכלל להתקין אותו??

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  11. שלום לכולם ככה יש לי מערכת חדשה שקנתי לפני שבוע ויש לי בעיה דיי מוזרה קודם כל זה המפרט : AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core DFI LAN PARTY NFORCE4 SLI-DR PDP Patriot Dual DDR 1Gb (2x512) 2-2-2-5 PC3200XBLK LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower עכשיו עבדתי עם המחשב בערך יומיים ואז התחילו להופיע מסכים כחולים עם שגיאה driver irql not less or equal חשבתי שזאת בעית דרייבר ניסיתי להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט והמחשב שוב בצע ריסטרט וקרס לגמרי ניסיתי להתקין שוב את המערכת ההתקנה כל הזמן נפלה עם מסך כחול בזמנים שונים של ההתקנה... ניסיתי גם גירסאת ווינדוס אחרת ושוב אותה בעיה ניתקתי את כל הדברים הל…

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  12. Started by shloosh,

אוקיי זה המפרט i5 760 p55m - ud2 8400gs 2x2gb ddr3 kingston עכשיו הספק כח הוא ממחשב ישן hec win 420w הוא אמור להחזיק חלקים כמו שקניתי. חיברתי את כל המחשב ,המעבד והכל אבל הוא לא נדלק בכלל. יש משהו אחד שאני לא חושב שחיברתי נכון וזה החיבור של הספק ללוח. חיבור אחד גדול atx מחובר היטב ,ויש עוד חיבור atx 4x12 שאין לי בספק כח. לי יש לפי דעתי 3x12 שהיה מחובר קודם לdfi lanparty. אני יכול לחבר רק את ה-3x12 (חור אחד קטן כזה פתוח) אבל המשחב לא נדלק. אם אני מנתק את החיבור ומשאיר רק את ה- atx הרגיל המחשב נדלק לשניה וחצי ונכבה מיד. זה בגלל ה- 4x12 שאין לי?? אני יכול לחבר פשוט מתאם או שצריך להחליף ספק??? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by GUY550,

שלום רכשתי מחשב חדש ויש לי בעיה קודם כל זה המפרט ntel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray Gigabyte GA-Z68AP-D3 LANCOOL K-63B Seasonic SS-750AT 750W Active PFC Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333X4 Seagate 2TB Sata 3 32MB Barracuda LP 5900RPM Corsair 120G SandForce 1200 Forse series Sata3 Sparkle GTX580 1536MB GDDR5 HDMI RETAIL - Calibre Overclocked המחשב הגיע עם WIN 7 64 BIT מקורי כשפתחתי את המחשב בפעם הראשונה אז זה נכנס לווינדוס ולכל המסך היו נקודות וקווים לבנים וזה היה על הרוזולוציה הכי נמוכה ומשום מה לא הצלחתי לשנות אותה זה נשאר 600X800 אז חשבתי להוריד דרייברים לכרטיס מסך וכשעשיתי את זה עשיתי ריסטרט ועכשיו המערכת בכלל לא עולה עדיין היו את אות…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש, לוח אם של ג'יגהבייט DS3, וכרטיס מסך של סאפיר רדאון 4870. עכשיו התקנתי ווינדוס 64 ביט (יש לי 4 ג'יגה זיכרון), ולאחריו התקנתי את הדרייברים של הצ'יפסט. עד כאן הכל פיקס, אולם לאחר התקנה של הדרייבר של הכרטיס מסך (גם מהדיסק, גם מהאתר וגם מהווינדוס אפדאט) המחשב מגיב בצורות שונות. או שהוא נתקע ומציג מסך שחור ממש לפני מסך הברוך הבא, או שהוא מציג מסך כחול ועושה לעצמו ריסטרט. קרה לי אפילו פעמיים שהוא עלה בסדר אחרי ההתקנה, אבל אחרי ריסטרט נוסף הופיעו הבעיות שהזכרתי. ניסיתי הכל, להתקין ווינדוס 32 ביט, ניסיתי להתקין רק את הדרייבר של התצוגה בלי התוכנה של הכרטיס מסך, כלום לא עוזר, אותם תסמינים. הורדתי גם עדכונים של ווינדוס ואז ניסיתי להתקין את הכרטיס מסך, עדיי…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by E-Bear,

שלום לכולם. לפני זמן לא רב סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי. הנה המפרט: AMD Athlon 64 Dual Core X2 4200+ DFI LanParty UT NF4 Ultra-D G.Skill LA 2*512MB eVGA GeForce 7800GTX KO ACS3 Thermaltake PurePower 480W כבר בהפעלה הראשונית נתקלתי בבעיות בזמן התקנת הווינדוס כשהייתי מקבל מסך כחול של ERROR אך לבסוף הצלחתי להתקין את הווינדוס ואז התחלתי לנסות ולחקור את הבעיה. הרצתי prime95 ולאחר זמן קצר הבדיקה נפסקה. חבר שלי אמר לי שאולי הבעיה היא בזכרונות אז לקחתי twinmos pc3200 ddr400 שני סטיקים של 512 והרצתי prime95 שוב. הפעם המחשב היה יציב במשך 5 וחצי שעות. חשבתי שהבעיה נפתרה אך עכשיו בזמן עבודה רציפה מפעם לפעם אני נתקל בerrors מוזרים שמלווים במסך כחול וריסטרט של המחשב. הבעיה היחדיה שא…

• 14 תגובות
    • 967 צפיות
  16. Started by jabbahutt,

שלום לכולם... קניתי מחשב חדש (אחרי המלצות פה בפורום...). התקנתי עליו VISTA X64. המפרט שלי הוא כזה: Intel C2Q 9550 Geil 5-5-5-15 1066MHZ 4GB SAMSUNG 640GB HD Gigabyte Radeon HD4870 ASUS P5Q Pro Seasonic M12 500W PSU בכל אופן היו לי המון בעיות (גיליתי שאת רובן ייצר ה-Windows defender)... היו לי הרבה BSOD אבל אחרי שכיביתי את זה הם הפסיקו. הבעיה היחידה שהתחילה לצוץ לאחרונה היא שבמשחקים כמו CRYSIS וWORLD IN CONFLICT אחרי כמה דקות המשחק מתרסק וב-DESKTOP כתוב שה-atikmdag היה לו ERROR והוא RECOVED SUCCESSFULLY. השאלה שלי היא איך להתגבר על זה. בעבר עשיתי קצת OC לכרטיס מסך אבל ביטלתי את זה למרות שזה לא השפיעה עם ההתרסקויות. תודה, נמרוד

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by imac,

שלום, קיבלתי מחשב ישן בשביל שאני יתקין עליו Windows95 במקום 3.11 .. אז אוקי פירמטתי הכל טוב , אבל מה ? בביוס אין אפשרות להגדיר שהמחשב יעשה בוט מה CD , אז הבאתי תקליטון בוט הכנסתי אותו אבל הוא לא זיהה את הסידירום . ניסיתי להוציא את ההארדיסק כדי שאני יעביר מהמחשב שלי את הווינדוס , אבל אין הוא כלוא שם עם 10 ברגים לא מזוהים . יש הצעות ?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  18. שלום בעת ההפעלה של המחשב הלפטופ , שמדליקים אותו , נדלק המסך , והוא נחצה לשניים . צד אחד כחול , וצד אחד אפור. ולא מתקדם האלה, נשאר ככה לא עולה ווינדוס ולא שום דבר למישהו יש מושג מה הבעיה? ממה היא נובעת? המסך? מעבד? זיכרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by erez_levy,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב נייד של חבר שלי ואני מנסה לסדר לו אותו. אני מדליק את המחשב ואחרי בערך חצי דקה מופיע לי המסך הבא: http://img396.imageshack.us/my.php?image=002gn8.jpg אני מנסה גם להכניס את הדיסק התקנה של ה- XP וזה לא עושה כלום, לא מכניס אותי להתקנה ולא כלום. יש איזה משהו שצריך אולי לסדר בביוס? עיינתי במספר נושאים שנכתבו כאן בעבר על אותה בעיה והבנתי שזה אולי משהו שקשור ל- BOOT ב- BIOS? תודה ע-נ-ק-י-ת לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by gildoron,

שלום יש לי מחשב נייד סוג toshiba satellite A10 שקיבלתי אחרי פירמוט. קיבלתי אותו ללא הדיסקים המגיעים עם המחשב ויש לי הרבה רכיבי חומרה המסומנים בסימני שאלה ב-device manger כגון: base system device ethernet controler pci modem ועוד... האם יש איזה אפשרות להוריד את הדיסק המלא לביצוע recover ולהתקנת כל החומרה? אם לא, איפה אני מוצא את הdriver לכל אחד ואחד ? בתודה מראש, גיל.

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by IzikDude,

עכשיו קיבלתי מחשב נייד ישן ממש מעפן וחלש שמותקן עליו וינדוס 98, אני רוצה טיפה לשדרג אותו יש אפשרות לבצע שינויים במחיר סביר ? או שעדיף לי להתקין עליו וינדוס XP כי הוא אולי יותר קל עם פחות בעיות ?? או שעדיף לשמור את המצב הנוכחי ?? בקיצור מה אני עושה ?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by IlanF,

המחשב נכנס להגדרות BIOS ישר אחרי הPOST ואם אני יוצא מהBIOS או עושה ריסט המסך הופך לשחור ואין כלום... אני צריך לכבות את המחשב ולהדליק אותו, ואז שוב, המחשב עובר את הPOST ונכנס לBIOS.. המחשב עבד מצויין לכמה זמן אז חשבתי שהבעיה בHDD, ובאמת אחרי שניתקתי אותו והחלפתי לאחר הבעיה נפתרה. אבל היא חזרה אחרי כמה שעות... ניסיתי להחליף מעבד, אבל עם המעבד השני המחשב בכלל לא עלה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by zack,

קניתי מחשב מסוגAMD לוח אם של GIGABYTE קניתי הכול בחלקים והרכבתי אותו .התקנתי מערכת WINDWOS XP אחרי שהמחשב קולט את הכרטיס תלת מימד לוקח לו 5 דקות עד שהוא ממשיך הלאה. לאחר ההתקנה הפעלתי מחדש את המחשב והוא עדיין ביקש ממני BOOT CD למעשה המחשב עולה רק עם הדיסק של הWINDOWS וצריך להתקין כול פעם מחדש. אמרו לי לעדכן את גירסת ה BIOS שזו הבעיה. התקנתי מחדש WINDOWS התקנתי את עידכון גירסת הBIOS וזה לא עזר. יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  24. Started by -ToMeR-,

קניתי את המחשב הזה לפני יומיים: מעבד: Intel® Core™ i7-4700HQ זיכרון 8GB DDR3 גודל דיסק: 750GB 7200RPM מסך: IPS FHD LED Backlight Non-Glare LCD Panel כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 850M 2GB RAM מ. הפעלה: windows 8.1 בקיצור, המחשב מעולה, אבל יש לו בעיה של חימום יתר. בזמן שאני עובד על הפוטושופ או אפילו שימוש רגיל כמו גלישה באינטרנט והעברת קבצים בין תיקיות. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא רק המחשב שלי שמתחמם ככה אלא כל המחשבים של אסוס בדגמים האלה. האיזור שמתחמם זה האיזור של הכרטיס מסך והמעבד. יש פה תמונות: תמונה זה איפה שרשום 48 מעלות. זה האיזור שבין המקלדת למסך. תמונה ככה הוא נראה מבפנים. בפינה הימנית למעלה איפה שהקירור נחושת מעל למאוורר זה איפה שהוא הכי מתחמם. עכשיו שתי…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. יש לי בעיה: לדוד שלי יש מחשב שלא נדלק בכלל .. החלפתי ספק במחשב, הוא נדלק ועכשיו הכל עובד (לדים מאווררים,מאוורר של המעבד וכו' ) הבעיה שהוא לא מראה כלום שאני מחבר אותו למסך אני חושב שהבעיה היא בלוח אבל אני לא בטוח... הכרטיס מסך הוא על הלוח (onboard) וניסיתי לחבר אחד אחר על הAGP וזה לא עזר יש רעיונות? הצעות? פתרונות? תודה

• 10 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.