עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Tonic,

שלום לכולם השבוע קניתי מחשב סלוני חדש והתקנתי עליו Win8 כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה דרך הרסיבר לא יוצא סאונד (וגם הרזולוציה לא מתאימה בדיוק - שוליים שחורים או חיתוך של חלק מהתמונה) יציאת האוזניות מהמחשב מוציאה סאונד, וגם חיבור המסך לטלוויזיה עם כבל VGA נותנת תמונה מלאה. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה מראש מעבד i3 2120 לוח אם Gigabyte H77M-D3H (כרטיס קול ומסך onboard)

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by מישל26,

תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  3. שלום לכם מאת אדוארד, יש לי רכזת USB שמחוברת לחשמל- אליו גם מחובר עכבר אלחוטי. מה שקורה אחרי שאני סוגר מכסה ופותח אותו מחדש המחשב לא מגיב להתקנים מחוברים לרכזת USB ואחרי שמוציא את יציאה של רכזת ומכניס אותה מחדש אזי הוא מציג הודעה 'התקן USB לא מזוהה' ואומנם מחשב מגיב להתקנים שמחוברים לרכזת למה צריך להוציא והכניס את יציאת רכזת כל פעם? אולי זו בעיה של הדרייבים? תודה רבה, אדוארד.

4. Started by alfonso,

לפני כחצי שנה קניתי מחשב נייח והדיסק הקשיח שלו נדפק. (הדיסק באחריות) בחנות שבה קניתי מוכנים להחליף לי את הדיסק בתנאים הבאים: 1. יתקינו לי דיסק משומש 2. תמורת תשלום מוכנים להעתיק לי חומר מהדיסק התקול (שעדיין לא מת לחלוטין) לחדש ולהתקין לי עליו את מערכת ההפעלה יש לציין ששילמתי עבור פעילות זו בעת קניית המחשב (העתקת חומר והתקנת מערכת הפעלה) האם תנאים אלה מקובלים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Yakim Peled,

המחשב שלי פועל מוזר מאד בשעות האחרונות ואני נשבע שלא עשיתי שום דבר. למעשה, אין לי מושג אין לעשות את זה בכלל. 1. הגלגלת המרכזית של העכבר כבר לא מעלה ומורידה את הדף כפי שזה היה מימים ימימה אלא מגדילה ומקטינה את הדף, כמו Ctrl + ו- Ctrl - 2. כשאני לוחץ על לינק הוא פותח לי טאב חדש. זה יכול להיות מעצבן מאד שכן אין לי אפשרות לשנות את הדף בו אני נמצא כרגע. הנ"ל תקף בכל דפדפן, כרום, אקספלורר ופיירפוקס.

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by VADIM86,

שלום חברים התקלה היא כזאת: מחשב נייד DELL VOSTRO 3450 מע' הפעלה WIN7 PRO 6GB RAM לאחר שהמחשב נכנס למצב SLEEP וחוזר ממנו לאחר זמן ממושך בSLEEP הכל ניהיה מאוד איטי, מחשב עובד מאוד לאט(פתיחת תיקיות, גלישה באנטרנט...) , מצב CPU עולה עד 80 - 100 % עבודה וכאשר אני מנסה לעשות הפעלה מחדש של המחשב הוא לא מסיים את הפעולה, פשוט כותב SHUTING DOWN או RESTARTING ונתקע עד שאני לוחץ על כפתור כיבוי בצורה ידנית. חשוב להדגיש שלאחר שהמחשב עולה הוא שואל עם לעלות במצב NORMALLY או SAFE ז"א כיבוי/הפעלה מחדש לא מתבצעים תקין וכאשר הוא עולה כבר מחדש אז הכל תקין CPU עובד על 10-20 % עובד מהר כמו שצריך. וכך חוזר חלילה עם נכנס עוד פעם ל SLEEP מאוד הודה לעצה/תובנה בעניין אם מישהו נתקל תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לפעמים המחשב נתקע והתכונות לא זזות. לאחר מכן, הוא פשוט קורס ומופיעה הודעת השגיאה הבאה: disk boot failure insert system disk and press enter בדרך כלל ,אחרי מספר אתחולים המחשב חוזר לעצמו לתקופה ופתאום שוב התופעה חוזרת על עצמה. היה לי דיסק קשיח : Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS לפני מספר חודשים רכשתי דיסק קשיח חדש, ובפעם הראשונה מאז שרכשתי את הדיסק אני מקבל שוב את הודעת השגיאה. הדיסק החדש: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003\ הדיסק החדש מחליף את הישן (הישן לא מחובר למחשב)

8. Started by hararim,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב נייח שלא נדלק. התופעה התחילה לפני שבוע ואתמול הוא כן נדלק. והיום שוב לא נדלק. חשבתי שאולי מדובר בספק אבל העובדה שהוא נדלק אתמול עירערה לי קצת את הביטחון. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  9. Started by ShorTy,

שלום לכם, אתמול רכשתי בKSP מחשב חדש: CPU : I5 3570K MOBO:ASUS P8Z77-V PRO RAM:2X4GB SNIPER 1600 GPU:SAPPHIRE 7850 2GB PSU: THERMALTAKE 650w GOLD TOUGHPOWER WINDOWS 7 64BIT ULTIMATE לדאבוני, המחשב מסרב לקבל את הדרייבר של הכרטיס מסך, לא משנה מה אני עושה. תחילה התקנתי את הדרייבר שבא עם הכרטיס, זה נתן לי מסך מפוקסל עם הרבה חיתוכים לרוחב המסך. לאחר מכן, מחקתי את הדרייבר הנ"ל, והתקנתי אחד מעודכן יותר מהאינטרנט, והדרייבר פשוט לא מותקן.. כל פעם שאני מתקין את הדרייבר הוא נותן לי את הרישום של ההתקנה ובסוף Error message: Driver installation failed. אשמח לרעיונות, ובעיקרון עוד כ4 שעות~ אם לא אצליח, אאלץ לחזור לסניף ולבקש החלפה לכרטיס. תודה מראש, גל.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by מישל26,

ערב טוב! קניתי טלוויזית PANASONIC 32" LED חיברתי אותה דרך כבל HDMI למחשב. מהכרטיס מסך יוצא גם כבל VGA למסך המחשב הבעיה כשאני מדליק את המחשב WIN לא עולה. (עולה רק אם אני מנתק את הכבל HDMI) תודה

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by ranyr,

שלום יש לי מחשב דיי חדש (כמעט שנה) win7 Ultimate מעודכן asrock h61m/U3S3 intel core i3 3.1Ghz arctic cooling freezer 7 pro kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 samsung 1TB 7200RPM 32MB sata F3 huc cougar RS 400 80PLUS antec 100 gaming dell ultrasharp U2311H המחשב מכבה את עצמו בפתאומיות, כאילו שולפים את הכבל חשמל. לפעמים זה בא לו בגלים ובזמן שהווינדוס עולה המחשב מתכבה, לפעמים אפילו שהוא סתם יושב בBIOS בדקתי טמפ' -> תמונה של HWmonitor נראה שכל המאווררים עובדים טוב, לא מצאתי קבלים מנופחים או נוזלים ניסיתי להחליף כרטיס מסך (PCI), לנתק את ההארד דיסק ולעלות win mini דרך USB , לנתק את הכרטיס קול הגדרות של הווינדוס, עשיתי שחזור לווינדוס למצב שלפני 4 שבועות. לא עזר יש דריברים חדשים לל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי מדפסת משולבת HP עם ראש דיו שחור 21 (זה מספר הדגם). מכיוון שהראש הישן לא עבד דיברתי עם החברה והם שלחו לי ראש חדש במקומו, אבל מה, גם החדש לא עובד והמדפסת לא מוציאה דיו שחור בהדפסות. השתמשתי בפונקציית ה"העתקת מסמך" ככה שלא היה צורך בדרייברים או תוכנות כאלה ואחרות ככה ששללתי את האופציה הזאת. הראש עצמו חדש לחלוטין אבל כשאני מוציא אותו מהמדפסת הוא לא מוציא צבע, כלומר אם אני נוגע בו עם חתיכת נייר הוא יבש לחלוטין. הראש הצבעוני לעומתו כן מוציא צבע אם נוגעים בו עם נייר. אז איך בעצם אני יודע אם הבעייה במדפסת או בראש? האם הבדיקה שעשיתי (לגעת בראש עם נייר) מספיק טובה כדי לדעת בוודאות שזה הראש דפוק?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי המחשב בעיקרון מרבית הזמן אינו "סוחב" ומתקשה באופן כללי. ברוב הפעמים, פתיחת טאבים ומעבר אליהם לוקחת זמן, פתיחת תוכנה אופיס רגילה לוקח זמן, ואפילו כפתור ימני על שולחן העבודה קשה לו. בקיצור הכל לא עובד חלק - ואי אפשר ככה. המפרט: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2 3800+ nVIDIA GeForce 6100, AMD Hammer 1GB RAM בשני סולטים של 500MB, ואין עוד סולטים פנויים. עכשיו, לא צריך להיות גאון על מנת להבין ששידרוג של הראם יהווה שידרוג כלשהו, השאלה אם במצב כזה, נניח אני קונה סטיק של 2GB, הצוואר בקבוק ייפתח, או שגם ככה, אפילו אם יהיה מספיק מרווח של ראם, חלק אחר במפרט יהווה גורם לאיטיות בעבודה רגילה כפי שתיארתי למעלה. מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by roy26,

יש לי מחשב נייח שלא מצליח לפרמט עקב חלונות לינוקס אך אני יכול לימחוק את החלונות הלינוקס ולהתקין את ווינדוס 7 או 8 הוא לא מצליח ליקרוא לי את הדיסק ההתקנה של ווינדוס\\תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by highmiko,

שלום חברים, יש לי בעיה עם מחשב ולוח שבנדון. שאר הרכיבים: Sapphire Ati Radeon 7850 OC Intel Core i7 3830K Antec Earthwatts 500W PSU ביצעתי גם ניטור לגבי הטמפרטורות והכל תקין. פעם או פעמיים ביום המחשב מבצע ריסטרט פתאומי. יש לי UPS, לכן הבעיה לא קשורה לנפילות מתח או בעיות חשמל בטוח. ביצעתי סריקה כפולה עם MEMTEST, הזכרונות תקינים. הרצתי MHDD להארדיסק, עבר בהצלחה ללא שגיאות. ביצעתי עדכון ביוס ללוח אם, הבעיה ממשיכה. יכול להיות שהבעיה בלוח או בספק? או בכלל בהתקנה של מערכת הפעלה? אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לצמצם את האפשרויות.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  16. 0x0000007b (0x80786b50,0xc0000034 המחשב עולה, אבל רק לאחר שבוחרים בתיקון של הוינדוס, הוינדוס מחפש מה לתקן, לא מוצא כלום ונותן לי להפעיל את המחשב כרגיל. התקיעה מתרחשת כש4 העיגולים של הסמל של וינדוס מסתובבים, והמסך הכחול עצמו מוצג לפחות משניה. אשמח לעזרה, תודה!

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  17. Started by roniha0,

שלום לכולם. יש לי לוח אם של ASUS P5QC . בספר שלו ובאיטרנט הוא מוצג שכל חיבורי הUSB הם USB2 . אולם כשאני מחבר דיסק חיצוני זה איטי וגם נותן הודעה שההתקן יכול לעבוד מהר יותר. התקנתי תוכנת SISOFTWARE SANDRA והיא אומרת מתוך 8 USB CONTROLLER רק USB CONTROLLER4 ו USB CONTROLLER 8 תומכים ב מהירות גבוהה ( 480MBPS) . יש למארז יציאות קדמיות שמחוברות ללוח בSLOT שמוגדר במנואל כתומך בUSB2 אך בפועל זה לא נותן מהירות כזו. גם במנהל ההתקנים יש רק 2 יציאות שכתוב בהן ENHANCED HOST CONTROLLER. ואין לי מושג איפה שתי היציאות האלו בלוח? האם למישהו יש רעיון??? ב BIOS מוגדר לי USB2 כפעיל

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  18. Started by RJ1,

אני קצת עובד עצות.. לפני חודש פרסמתי בפורום הודעה אבל אף אחד לא הצליח לעזור לי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=537031.msg4582673#msg4582673 אני כולי תקווה שאולי הפעם מישהו יציל את המחשב שלי. המחשב שלי כבר דיי זקן.. בן יותר מ-6 שנים. אני שומר עליו ממש טוב והוא ממשיך לתפקד בתור מחשב פשוט. בחודש שעבר הוא קפא פעם בכמה שבועות ועוד איכשהו הסתדרתי עם זה. עכשיו הוא קופא לי כל חצי שעה. קופא הכוונה: העכבר לא זז, המוזיקה משמיעה צפצוף כזה של תקוע ועל המסך לא קורה כלום. אחרי דקה-שתיים הקפיאה משתחררת והמחשב ממשיך לתפקד. כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, עדכנתי הכל, התקנתי מחדש ובדקתי את המערכת תחת עומס. שום דבר לא עזר או הראה סימנים של מקור הבעיה. אפילו שאבתי אבק והחלפתי בין הSo…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by daveos,

שלום לכולם, שידרגתי את המחשב שלי לפני שבוע ל WIN7. נכון לכרגע למחשב מוחברים עכבר אלחוטי, מקלדת ומדפסת בחיבור USB. כשאני מנסה להכניס דיסק און קי (3 סוגים שונים + הארד דיסק חיצוני) הוא פשוט לא קורא אותם ולא נותן על כך שום הודעה! זה מטריף אותי.. התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר ללוח האם שלי וגם את כל העדכונים החדשים לWIN7. יש למישהו מושג ממה זה נובע? תודה, דייב

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

שלום אני מקבל מדי פעם מסך כחול שאומר שהוא זורק זיכרון ואז עושה ריסטרט לבד התקנתי מחדש את הוינדוס והוצאתי את הזכרונות מהמחשב וחיברתי שוב וזה עזר לאיזה יום יומיים ועכשיו זה קורה לי שוב. מה לבדוק? תודה

21. Started by mskso86,

בטעות של תייר הכנסתי ddr 2 לסלוט של ddr 3 יצאה קצת עשן מהסלוט עכשיו הלוח מנסה לעלות אבל בתצוגה בלוח הוא מגיע למספרים 22 מצפצף וניכבה מה אתם אומרים ??? כמו כן יבואן של msi מישהוא מכיר?

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  22. מחשב שעושה ריסטרט במקום לעשות כיבוי, בהתחלה חשבתי שזאת בעיה במערכת הפעלה אבל אז בדקתי את זה עם דיסק BOOT של לינוקס וראיתי שגם שם שאני עושה כיבוי הוא עושה ריסטרט עשיתי עידכון לביוס גם זה לא עזר צירפתי תמונה של ההגדרות של החשמל בביוס בACPI ניסיתי גם S1 וגם על מצב AUTO וזה לא עזר לוח ECS 945GZT-M

23. שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב: כשאני מדליק את המחשב הוא עושה רעשים של נדלק, כל המאווררים מסתובבים, אני שומע את ה-HDD מתחיל לעבוד ואז המחשב נכבה לרגע ומתחיל מחדש. כעת הוא נשאר דלוק, כששוב כל האורות עובדים וגם המאוררים אבל הוא פשוט נשאר ככה ולא מציג תמונה. אציין כי הנורות על העכבר דולקות ועל המקלדת לא והמחשב פשוט נתקע ככה בלי להמשיך (כששוב, המאווררים עובדים). ניסיתי לחבר את הכבל של המסך ישירות לכרטיס מסך המובנה בלוח אם ולא לכרטיס החיצוני ועדיין הבעיה ממשיכה. למישהו יש רעיון לפני שאני לוקח אותו לתיקון? מפרט: מעבד i5 2500k מומהר ל-4.4. קירור למעבד: TRUE 120 775 לוח אם: ASRock z68 pro3. זיכרון: 2XTrancesnd 4gb כ.מסך: Gigabyte GTX 570 Windforce Edition דיסק קשיח: Samsung 1tb…

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  24. Started by IMAGUY1X,

יש לי מחשב ככהHD6870AMD ATHLON X44 GB RAMוספק כוח לא זוכר SEASONIC 600 נראליהמשחקים עובדים לי פשוט מעפן!@BF3 אני משחק על LOWה FPS לפעמים יורד ל 30-40 !! בזמן פיצוץ וזה פשוט משגע שזה חלק חלק חלק פתאום ירידה ממש..הייתי מבין ULTA אבל זה פאקינג LOW זה לא מחשב עעד כדי כך מעפןהינא הטמפ במשחק ...זה בערך כמו שבמאמץ רק שבמאמץ זה הגיע ל 67 מעלות בכרטיס מסך!!המחשב אחרי ניקוי !! ניקיתי כל אבק שהיה אפשר לנקות ..דרייבר הכי עדכני

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by davidkeren,

החץ מופיע פעמיים לידו מופיע קו וצללית קשה מאוד למרכז את העכבר מה עושים

• 2 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים