עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זה מחשב לאחותי וביקשתי שישלחו בלי מערכת הפעלה,בדקתי בביוס והSATA על ENABLE חשבתי אולי בכיוון שהלוח לא מזהה את ההארדיסק וצריך לתת לו את הדרייוור,אז בתור התחלה לא קיבלתי דיסקט SATA וגם אם כן המחשב הגיע בלי כונן דיסקטים,שמעתי שאני יכול להוריד את הדרייוור SATA מהאינטרנט ולתת למחשב לקרוא מהדיסקונקי,איך אני עושים את זה? אגב הלוח של ASUS P5GC-MX תודה רבה למי שיעזור

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  2. קניתי מחשב חדש. רכשתי איתו שני מסכים. חיברתי אחד מהם בvga ואת השני (בגלל שלא קיים חיבור vga נוסף בלוח האם) חיברתי לdisplayport עם כבל hdmi לdisplayport (זה הכבל שהיה לי זמין) רציתי להגדיר תצוגת מסך שני הלכתי להגדרות התצוגה כשלחצתי על detect לא זיהה מסך שני. כרטיס מסך שהגיע עם המחשב intel (R) uhd graphics 630 - נבדק והוא תומך בחיבורי של עד 3 מסכים עם חיבור של display i hdmi בוצע: עדכון דרייברים ללוח האם וכרטיס המסך. לאחר מכן הפעלה מחדש של המחשב. עדיין לא מזהה את המסך השני. בדקתי את החיבורים למחשב ולחשמל - הם תקינים. ניסיתי להחליף בין חיבורי המסכים. חיבורה vga עובד בשניהם והחיבור hdmi לא עובד בשניהם. רציתי לצ…

3. Started by NoName,

יש בבעלותי שני כוננים אחד דיסקים רגילים והאחד צורב שקניתי אותו לא מזמן עכשיו, ניסיתי להתקין את הצורב, והחשמל לא עבד...... הגעתי למצב כזה שהייתי צריך לנתק את כונן הדיסקים בשביל שהחשמל יעבוד וגם אז הצורב לא עבד עכשיו, החלפתי כבל IDE לאחד חדש ועכשיו החשמל של שניהם עובד אבל הם לא מותקנים במערכת!! אני לא מצליח להתקין אותם וגם בדקתי בביוס והם לא מותקנים עכשיו אני תקוע בלי שום כונן..... עיזרו לי בבקשה!! זה די דחוף, אני חייב להתקין אותם במהרה! תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ykg,

יצרתי Bootable usb עם ווינדוס 7 עליו, על פי המדריך הנ"ל http://pcsupport.about.com/od/windows7/a/install-windows-7-usb.htm. הצלחתי לעלות איתו על מהלפ טופ היחסית חדש שלי. במחשב הישן (לוח P35 של Abit) יש שלוש אופציות: USB FDD USB ZIP/LS USB CD ROM שמתי את שלושתם ראשונים והוא פשוט לא עולה מהUSB אלא מגיע לדיסק הקשיח בסוף של דבר ועולה עם הווינדוס הישן שלי. יכול להיות שהלוח לא תומך? המחשב מ2008 בערך. יש עוד משהו שאני יכול לעשות? הפורמט של הUSB הוא NTFS אם זה משנה משהו. איו פה עניינים של UEFI ו-SECURE BOOT כי זה מחשב מהזמנים של אנטיוחוס

• 7 תגובות
    • 5.9k צפיות
  5. הכל התחיל כשהמסך פשוט התחיל להתעוות, הראה קוביות כחולות ולבסוף קרס. התהליך מלווה ברעשים מהרמקולים. מאחר שזה קרה סמוך לעדכון דרייבר של nvidia ניסיתי להתקין מחדש. כמובן שזה לא הצליח אז ניסיתי למחוק לגמרי עם תוכנה (DDU) שזה כולל גם registry והתהליך נעשה במצב בטוח. בסופו של דבר אני כרגע תקוע עם הדרייבר הבסיסי של הwindows (המסך נראה כמו במצב בטוח) וכשאני מנסה להתקין דרייבר המסך משתגע באמצע וקורס או שאני מצליח להתקין והבעיה חוזרת אחכ. אשמח מאוד לעזרה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ido2309,

היי, לאחרונה חוזרת אצלי אותה תקלה כל מספר ימים. באמצע העבודה על המחשב,כל התצוגה מטשטשת עד אשר לא ניתן לראות כלום למעט ריבועים צבעוניים... כרטיס מסך ATI HD2400. אין לתקלה איזו מחזוריות מסויימת,סתם מאמצע שום מקום. ניסיתי לחבר עם כבל אחר,לא שינה כלום. גם חיבור VGA לא עזר. המסך עצמו עובד בסדר בחיבור למחשב אחר. רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by Omri Namir,

אהלן אנשים, אני כרגע בצבא והתבשר לי שהמחשב שלי שבק חיים הוא נדלק, מעלה את הלוגו של הביוס ואז כותב את ההודעה No virtual disk found! No physical disk found! שתאכלס תמיד הייתה שם ומכאן והלאה המסך שחור עם הבהוב של הסמם שאיתו כותבים בדוס, נתקע עם ההבהוב משמאל למעלה יש לי מחשב כבר די ישן - i7 920, asus p6t deluxe, 285 gtx ואיזה 3 ג"ב ראם שאני לא זוכר לפי דעתי קפץ החשמל ומשהו השתבש אצלו, ניסיתי ריסטרטים כולל ניתוק מהחשמל עם לחיצה על ההדלקה. מה הלאה? הוצאת סוללה מהלוח אם ואז מה? זה נשמע לי כמו משהו תוכנתי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Chiba,

היי, יש לי בעיה עם צריבה של דיסקים- הצורב קולט את הדיסק הריק ומבצע את הצריבה (אני משתמש בNero burning rom ו- CDburnerXP) בסוף הצריבה (בכל מהירות צריבה) הוא מאשר שהחומר נצרב לדיסק בהצלחה... אבל הדיסק נשאר ריק (ומוכן לצריבה נוספת, כאילו לא ביצעתי צריבה כלל) החלפתי לצורב אחר והבעיה חוזרת על עצמה, המחשב פורמט והבעיה עדיין חוזרת על עצמה אשמח לעצות או פתרונות... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by csohad,

יש לי MAG XJ700T על כרטיס מסך Prophet II Ti , מערכת הפעלה XP. בהגדרות תצוגה המחשב מוגדר כ-1024X768X32 וקצב רענון של 85Hz. והמחשב עובד בלי בעיה. הבעיה היא כאשר אני מפעיל משחקים (שמשנים את הרזולציה) ל800X600 למשל זה עובר ל-75HZ. איך אני פותר את הבעיה. הדרייברים מעודכנים. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אז קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD64 3000 ולוח של אפוקס 8K וזיכרון NCP 512 DDR400 ויש לי בעיות עם כיבוי רנדומלי עצמי של המחשב... זה קורה לפעמים בפעם האחרונה זה קרה כששיחקתי ואז חשבתי שזה בגלל אפשרות כיבוי המחשב בגלל התחממות בביוס אבל נכנסתי וראיתי שהאפשרות בכלל מכובת... והמעלות ישבו על 58 ובמנוחה המעבד נמצא על 45 האם זה נורמלי?? בכל מקרה הכיבוים המוזרים האלו קורים גם סתם כשאני בDOS או לא נוגע במחשב מישהו עם הלוח הזה עברו את הבעיה הזו? אולי זה הספק כוח HEC 300V שלי שלא מחזיק כבר את המערכת?? בבקשה תעזרו לי אני מפחד שאני יקצר את המחשב נ.ב אחרי שהוא מתכבה אני צריך לחכות כמה דקות עד שהוא נותן לי להפעיל אותו מחדש כלומר לחיצה על כפתור הPOWER לא עושה כלום ואם אני מוציא את התקע חשמל ו…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. זה לא הקצב ריענון ,בדקתי את זה! אז מה זה??? כרטיס SUMA G-FORCE 4 TI 4200

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. עידכנתי היום בבוקר לאמא שלי את המחשב הנייח שלה בבית מווינדוס 7 לווינדוס 10 אחרי העיכון היא רצתה לעשות פירמוט למחשב שיהיה נקי אז עשיתי בגדרות איפוס עם מחיקת הקבצים שיהיה נקי מכל מה שהיה עליו הכל טוב ויפה אחרי שזה סיים לפרמט המחשב עולה יש מסך כחול ורשום inaccessible boot device ואחרי כמה שניות המחשב עושה ריסטרט וככה בלופים כל פעם מחדש. מה עושים?!

13. Started by .!אור!.,

אהלן, יש לי מחשב ישן, פנטיום 2, אני רוצה לסדר אותו כדי שיהיה לי מחשב רזרבה. לפני שפתחתי את המארז, הוא עבד כמו שצריך, לאחר שפתחתי, הוספתי לו עוד 2 כרטיסים RAM, שכל אחד מהם 16 מ"ב (כלומר, עכשיו יש לי 86 מ"ב RAM כי היה כבר 64 בהתחלה), והוספתי גם הארד דיסק. ניסיתי להדליק את המחשב, ונתקלתי בצפצופים: אחד ארוך, שלושה קצרים. לפי מדריכים שקראתי, זו בעיה בכרטיס מסך. אבל החלפתי את הכרטיס מסך במחשב אחר שהיה לי (שעבד כראוי), אבל בלי קשר - גם הכרטיס מסך הזה עבד טוב מאוד לפני שפתחתי את המארז. עדיין יש את הצפצופים. מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by hakimon1,

יש לי מחשב נייד של אייסר פחות משנה אני מדליק אותו והוא ממש ממש מתחמם רותח ותוך כמה דקות הוא מתחמם ונסגר לבד משהו יכול להגיד מה הבעיה ואיך אני מטפל בה תודה רבה וסופ"ש נעים

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  15. יש לי מעבד AMD64 3000+ ושאני משחק באלף לייף2 באמצע המשחק המחשב מתחיל מחדש האם זה בגלל שהמעבד מתחמם ומתחיל את המחשב מחדש? תודה מראש לעונים.... ואם זה זזה זה איך אני יכול להפסיק את זה?

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by amitroich,

יש לי במחשב 2GB של RAM בשני סטיקים של 1. DDR2 ו800MHZ ובתקופה האחרונה המחשב ניהיה איטי והחלטתי להוסיף לו 2 נוספים .. בקיצור קניתי שנים נוספים (חברה אחרת GEIL ) וברגע שחיברתי אותם המחשב מריץ מסך כחול כזה שיש שגיאות וכו.. שכול ה4 סטיקים מחוברים .. (הנתונים של החדשים זהים לישנים DDR2 800MHZ) חשבתי אולי הבעייה בחדשים אבל שאני מחבר אותם בנפרד הם עובדים בלי בעיות.. ניסיתי לחבר על הסלוטים האחרים עובד גם כולם תקינים.. ולשאלה מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by generalA,

שלום. קניתי מחב' PC CENTER כרטיס גנרי של יציאות USB עם 5 יציאות כאשר 4 מהם חיצוניות ואחת On_Board. תקעתי את הכרטיס הפעלתי המחשב והכל טוב ויפה, המחשב זיהה את הכרטיס והכל לאחר ההתקנה הפנימית של הכרטיס במחשב (שלי לא היתה התערבות בה) כל המחובר לכרטיס עבד מצויין. לאחר יום פתאום לאחר הדלקת המחשב מחדש העכבר אשר היה מחובר לכרטיס לא עובד. העברתי חיבור העכבר לחיבור USB אשר מתקבל מלוח האם (הרגיל של המחשב), והוא עובד. יש לציין כי לא התקנתי מיוזמתי לכרטיס USB דרייברים, אולי זו הבעיה? (למרות שזה לא הפריע לו לעבוד יום שלם..). יש לציין כי לאחר שהכל עבד הפעלתי וכיביתי מס' פעמים המחשב אז אין חשש שבגלל הכיבוי זה לא פעל. אבקש פתרון, תודה אנשים !

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by kobi3211,

שלום שמתי לב לאחרונה בעזרת התוכנה CPU-Z שהזכרונות שלי OCZ 1G 800MHZ X2 עובדים בעצם רק על 400 כל אחד מהם מישהו בבקשה יכול להסביר לי למה זה ככה ?????

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by rambo88,

שלום לכם יש לי שאלה יש לי מחשב פנטיום 3 אני מנסה להתקין בו אקס פי עשכיו פירמטתי את המחיצות שלו שמתי לו מחיצות חדשות [דרך הפורמט הרגיל] לאחר הפורמט הוא מבצע העתקה של קבצים ואז מגיע למצה של 39 דקות נותרו הכל עובר בסדר עד שהוא מגיע ל8 דקות אחרונות וזה נתקע ולא ממשיך החלפתי כמה דיסקים של אקס פי לא עזר שמתי סידירום חדש לא עזר שמתי מאורר במחשב לא עזר מחכה לתשובה ממכם תודה רבהה

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by SemteX,

עריכה: יש לי בעיה מאוד דומה לשלו אם לא זהה לחלוטין! http://www.bleedinedge.com/forum/archive/index.php?t-10336.html אוקי.. תשמעו מה הבעיה ואיך היא התחילה. ראשית, מפרט המחשב שלי הוא: Athlon 64 3000+ Socket 754 לוח אם Epox 8kda3 אם אני לא טועה זיכרון דידיאר ראם 1024 מגה ב2 סטיקים של 512 מחברת A-DATA כרטיס מסך Gigabyte GeForce6800 רגיל עם 128 מ"ב ו2 דיסקים קשיחים-אחד הוא Western Digital 120GB SATA עם 8MB CACHE והשני הוא SAMSUNG 80GB IDE, הWD120GB הוא כונן המאסטר. הוא מפוצל ל2 PARTITIONS. אז עכשיו ניגש לעיקר הדברים. אני במקרה שיחקתי במחשב במשחק כלשהו (באטלפילד 2 אם זה משנה משהו) ובשלב כלשהו המשחק נתקע. לא היה מה לעשות, ניסיתי הכל, אז לחצתי על כפתור הריסט. המחשב מאתחל את עצמו,…

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  21. יש לי מעבד חזק,כרטיס מסך תומך HD (נווידיה 8600) וכשאני מוריד סרטים על HD התמונה "נתקעת" לאלפית שנייה כל כמה שניות,אי אפשר לראות סרטים ככה,יש למישהו מושג מה צריך לעשות? תודה יוסי. POD אתה פה????

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. כשאני מפעיל את המחשב מחדש המסך לא נדלק (כאילו הוא אינו מחובר לכרטיס מסך) וכדי לגרום לו להדלק אני נאלץ לכבות את הספק לכמה רגעים ולהפעילו מחדש ורק אז המסך נדלק מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  23. קיבלתי מחשב לתיקון עם לוח של ASUS מדגם P4S533-MX. כשמפעילים את המחשב, הוא עולה, עושה את הצפצוף הקצר הראשוני שמראה שהכל תקין, וישר לאחר המסך הראשוני של הרצת הזיכרון וכו', המחשב קופץ לביוס. כשמנסים לשמור שם הגדרות ולעשות ריסט למערכת כדי שהיא תעלה אז המחשב פשוט מרסט את עצמו ועובר למצב שהמחשב נשאר דלוק, אין את הצפצוף הקטן של ההתחלה, והמסך לא נדלק וכלום לא מגיב... וגם ככה זה בד"כ שהמחשב עובד רק פעם ב2 הפעלות בערך.. (הפעלה אחת תקינה עם קפיצה לביוס וזאת שאחריה תהיה בד"כ אחת שהמסך לא נדלק וכלום לא מגיב עד הכיבוי והפעלה מחדש..). אמרו לי שהלך הצ'יפ של הביוס.. אני חשבתי לנסות פשוט לצרוב ביוס אחר ללוח ולראות אם זה יעזור.. מה אתם אומרים? יש רעיונות? נ.ב. המעבד נבדק על המערכת שלי ונמצ…

24. Started by WarNet,

נעלם לי הכונן וגם אם אני מכניס דיסק אז המחשב לא קורא אותו נראה לי זה בגלל שנכנסתי קודם ל-bios ובחרתי load optimized defulte כי מאז הוא לא מופיע,במקומו הופיע כונן A(של דיסקטים) ולא קיים לי כונן כזה,אז נכנסתי לביוס וכיביתי אותו אבל לא מצאתי איך להחזיר בחזרה את הכונן של הצורב איך אני מסדר את זה? [br]פורסם בתאריך: 12.08.2009 בשעה 20:35:34 הצלחתי לפתור את הבעייה ע"י הוצאת הבטרייה של הביוס האם הפתרון יעיל או שהיה דרך אחרת?[br]פורסם בתאריך: 14.08.2009 בשעה 15:44:50 איך אני מעדכן את הביוס?כי בדקתי והביוס הוא של 2007

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  25. באיזה טמפר' המחשב יכול לקפוא? ומה יכול להגרם מזה?

• 7 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.