עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם שמי מור, ונתקלתי בבעיה שאני לא מצליח לפתור אותה, מקווה שאתם אולי תצליחו להבין אותה ולעזור לי ואודה לכם על המקצועיות והאמינות. אז ככה רכשתי מחשב גיימינג לפני כחודשיים מקיאספי ואייבורי בחלקים והבעיה היא שהמון משחקים כמוassassin's creed revelations MaxPayne,SleepingDog ועוד.. פשוט עולים עד הקטע של לעלות את המשחק ונתקעים לרמה של סיים משימה, סתם דוגמא המשחק Amazing Spider Man עולה ועובד עם FPS נמוך מאוד, לעומת זאת משחקים כבדים כמו Crysis2 עובד על הרזולוציה הכי כבדה וההגדות על Super ועובד על 100FPS בצורה חלקה והרבה משחקים גם עדכנתי את הדרייברים כמה פעמים מחדש מכמה מקורות שונים ועדיין אותה הבעיה, חשבתי אולי זה חוסר תאימות בין החומרה אודה לכם מאוד אם תצליחו לתת טיפים …

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  2. היי, לאחרונה שידגרתי את כרטיס המסך במחשב הדי ישן שלי, להלן המפרט הנוכחי: 3.0Ghz Q6600 Abit IP35-E G.Skill 4GB ATI HD6870 1GB Corsair 450w הכרטיס נקנה מחנות, חדש מהקופסה. בנוגע לטמפ' - אני דואג לנטר את הכרטיס עם speedfan, ככה שהוא לא עובר את 45-50. למחשב מחוברות שתי טלויזיות בhdmi ישירות לכרטיס המסך (עם מתאמי dvi), אחת lcd 32 inch של סמסונג והשניה led 46 inch של פיליפס. מדי פעם, קורה מצב שבו שתי הטלוויזיות נכבות ונדלקות לאחר 2-3 שניות..חשוב לציין ששמתי לב כי גם במצב שבו הטלוויזיה כבויה (יש אור אדום שמצביע על כך שהיא כבויה), נראה כי היא עדיין נכבית (האור האדום נכבה גם כן). רציתי לדעת האם יכול להיות שהספק שיש לי כרגע לא מספיק חזק ובגלל זה קורה? או שאני סתם מדמיין וה…

• 2 תגובות
    • 6.4k צפיות
  3. Started by vald95,

שלום, אחרי שהצלחתי לאתר ולתקן את בעיית התקיעות, יש לי עוד בעיה, הפעם זה המסך שהופך לשחור (על השולחן עבודה), ואז חוזר לעצמו, או מסך שחור וכתוב NO SIGNAL עד שאני עושה רסטארט למחשב, או בכלל תקיעה אחת ענקית ביחד עם הסאונד (שנתקע על איזה צליל) עד שאני מפעיל מחדש. הנה תצלום מסך של HWMONITOR עם כל הטמפ' והמתחים (שאגב לא נראלי שזו בעיית התחממות מן הסתם הטמפרטורות פה נורמליות לחלוטין) http://www.*צונזר*/my/mwmmkjtymndz.jpg זה מצנזר את הלינק, תכניסו שם SIZ אחרי הWWW נקודה CO.IL דרייברים מעודכנים (חזרתי לדרייבר שיש על הדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך בעקבות הבעיה, כי ראיתי בEVENT LOG שהדרייבר היה קורס וכתוצאה מכך הייתי מקבל את הNO SIGNAL) ועם הדרייבר שעל הדיסק (גרסאת 280) יש לי ת'מס…

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by יואבה,

שלום, לאחרונה קרה לי פעמיים שהמחשב לא נדלק (בעליה, אפילו לא הגעתי למסך של הביוס). אחרי כמה זמן המחשב נדלק ועלה בלי בעיות. פתחתי ובדקתי את המחשב והכל נראה תקין. האם ייתכן וזה מעבד שהתחמם ויש צורך במשחה טרמית חדשה (המחשב בן 5 שנים)? צירפתי את הטמפרטורות של המחשב (לא במאמץ גדול). האם זה נורמלי? Temperatures Motherboard 47 °C (117 °F) CPU 51 °C (124 °F) CPU #1 / Core #1 46 °C (115 °F) CPU #1 / Core #2 47 °C (117 °F) GPU Diode 64 °C (147 °F) Temperature #1 49 °C (120 °F) Temperature #2 48 °C (118 °F) Temperature #3 73 °C (163 °F) Temperature #4 52 °C (126 °F) HDT722516DLA380 39 °C (102 °F) HDT722516DLA380 39 °C (102 °F) HDT722516DLA380 39 °C (102 °F) Hitachi HDS721616PLA380 4…

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  5. שלום. אני מנסה לחבר הארד דיסק למחשב המריץ XP, ואני פשוט שומע מלא באוהדים של כניסה ויציאה של USB וההארד דיסק פשוט לא מזוהה. במחשב אחר אשר מריץ 7 הכל עובד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ayal45,

היי יש לי בעייה בהתקני ה usb3 שבפנל קידמי הבהרה יש צמה מהלוח שמחוברת לפנל קידמי לצערי אני לא יכול להפעיל כונן שעובד עם חיבור usb3 שאני מחבר יש זה אכן מציג שזה עובד אבל מתנתק וחוזר ואז הוא אומר לי תאתחל את הדיסק ואני כבר בדקתי ב 3 כונני usb3 באותו מחשב ויש אותה בעייה עכשיו שאני מכניס דיסק usb2 הכל עובד טוב וגם אפילו כניסות ה usb3 המחשב הוא משודרג , לפי מה שאני בדקתי כל יציאות החשמל שם תפוסות כל 4 מאווררים כל הדריברים במחשב עדכנים מערכת ההפעלה הותקנה מחדש והספק שלי הוא huntkey v power 550w המארז שלי Cooler Master HAF XM המיפרט שלי > Mainboard : ASRock Z77 Pro4 > Chipset : Intel > Processor : Intel P6 @ 3400MHz > Physical Memory : 16384MB > Video…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום רב, ברשותי מחשב ישן, מעבד AMD, זכרון 512MB של DDR1. בהפעלה הראשונית הכל טוב ויפה והמחשב עובד טוב, אך ברגע שרוצים לעשות לו ריסט (זה יכול להיות הפסקת חשמל רגעית או הקשה על כפתור ristart אז הוא לא עולה יותר. בשלב ה boot הוא נתקע ועושה לעצמו שוב ושוב ריסט. שומעים את הכונן הקשיח מתכבה ונדלק שוב ושוב בזמן הזה. נתון מעניין: כשנותנים למחשב מנוחה של 10 דקות (כיבוי כללי) ומדליקים שוב, הוא עולה כמו שצריך. מה זה יכול להיות? תודה מראש, גיא.

8. Started by StreetRacer,

בעיה מוזרה שהתפתחה לפני כמה חודשים. אחרי שווינדוס מסיים את תהליך הכיבוי שלו, המחשב מכבה מסך אך נשאר דלוק ואני נאלץ להוציא פיזית את הכבל חשמל כל פעם. בוצע פירמוט לווינדוס והבעיה ממשיכה, כנראה שזו בעיה חומרתית. האם יש לכם כיוון לפתירת הבעיה ?

9. Started by Orong,

אהלן, ברשותי לוח אם : GA-Z68MX-UD2H-B3 זה הדף שלו באתר הרשמי של Gigabyte ושם גם תוכלו לראות את גרסאות הביוסים שקיימים ובאיזו תאריכים כל אחד יצא: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3974#bios ללוח אם הזה עידכנתי את הביוס לגירסא F13 לפני מספר חודשים. כמו שאתם רואים יצאה גירסא חדשה UEFI BIOS לפני כחודש. כאשר אני מנסה לעדכן דרך הביוס כשאני נכנס אני לוחץ F8 ואז יש שם את האפשרות לעשות FLASH לביוס מUSB (שאותו פירמטתי לFAT32 ולשם העתקתי את 3 הקבצים) אך לאחר שאני מנסה לעדכן הוא אכן מוצא את הקובץ המתאים לעידכון. אני לוחץ עליו ואז הוא רושם לי: bios id check error וזה מאוד מוזר, כי זה הלוח אם שיש לי. ואת גירסת F13 שידרגתי בדיוק באותה צורה. ואני לא ממש מצליח להבין מה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Amital,

היי לכולם! המסך שלי רץ בין Digital, Analog, HDMI ופשוט לא קולט את המחשב. זה התחיל לפני כחודשיים אבל תמיד סודר על ידי ריסט, הוצאה מהחשמל והחזרה, ניתוק והחזרה של זכרונות וכרטיס מסך. המסך הוא Samsung T240 והכרטיס מסך הוא Radeon 4870. במחשב אחר הכל פיקס, אז אני חושב שזה המחשב וכנראה הכרטיס מסך? איך אפשר לדעת בוודאות מה זה? לסדר? להחליף? תודה.

• 32 תגובות
    • 10.1k צפיות
  11. Started by The-Magician,

איך אני עושה את זה בהגדרות שאני נכנס למצב שינה חוזר ממנו ואני לא יצטרך ללחוץ על המשתמש שלי? שזה יחזור לבד ל-windows ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by rami_hsn,

שלום לכולם יש לי מחשב בן שנה בערך עם הנתונים הבאים מעבד intel i5 כרטיס מסך nvidia 470gtx זיכרון 4 gb לפני כחודש בעררך המחשב החל להיכנס למצב של freeze ככה שהמסך נתקע בתמונה מסויימת ולא ניתן לעשות כלום.... אפילו לחיצה על ריסט לא מפעילה מחדש - לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי שבמארז כן מכבה את המחשב. היום המצב החמיר ---- איך שאני מדליק את המחשב הוא מוציא צפצוף יחיד ביף של שנייה בערך הוא נראה כאילו הוא עובד אבל המסך לא עולה ואני לא מבין מה יכול לגרום לבעיה מישהי יכול לעזור לי בבקשה ולהגיד לי מאיפה הבעיה נובעת???

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  13. Started by IG,

שלום לכולם, יש לי קטע מוזר עם הלפטופ שלי- כשאני עושה שינויים בתוכנות אופיס, השינויים לא נשמרים אחרי שאני מכבה את המחשב- כאילו היוזר שלי לא מוגדר כמנהל (ובגלל שהיוזר שלי הוא היוזר היחיד אני מניח שאני מנהל... במיוחד כשאני יכול לעשות בערך כל מה שאני רוצה במחשב...) דוגמא לבעיות: שמירה של סרגל כלים מותאם אישית התקנה של החבילת תמיכה בקבצים של אופיס 2007 (אתלי מותקן אופיס 2002) אני רוצה לציין שהאופיס שמותקן על הלפטופ מותקן גם על המחשב הביתי ואין לי עם זה בעיות. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  14. Started by 343,

המחשב הינו נייח או נייד? מיני נייד</blockquote>מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 32 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: שאני מדליק את המחשב יש לי את זה Windows Boot Manager windows failed to start. A recent hardware or software change might be the :cause. to fix the problem . A. insert your windows installation disc and restart your computer . B. choose your language setting, and then click next . C. click repair you computer if you do not have this disk, contact your system administrator or computer . manufacturer for assistance Status : 0xc000000f . info: the boot selection failed because a required device is inaccessibie ושאני לוחץ על אנטר או על ESC המחשב מתכבה…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי שלום יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 60 (לא זוכר את השם המדויק) 4 GB. מעבד i5 וכו'. המחשב אמור להריץ משחקים בצורה איכותית ומהירה, גם משחקים כבדים כמו battlefield 3 וכו, אבל למרות זאת המחשב מריץ משחקים בצורה איטית וללא האיכות המירבית שאני יכול לנצל במחשב שלי. מה אני צריך לעשות? (יש קשר לחיבור VGA או DVI? ) תודה!!

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  16. היי, קורה לי כבר פעם שלישית,שהiTunes נתקע,ומפסיק פתאום לנגן רצועה באמצע,וכך גם כשאני בוחר ברצועה אחרת/שונה - רק,כשסוגרים ופותחים את הiTunes מחדש,אפשר שוב לשמוע מוסיקה באמצעותו (הפעם זה קרה לי,כאשר באמצע שמיעת רצועה - הוספתי שיר מתוך הכונן הקשיח לספריית הiTunes) - האם זה יכול להיות קשור לחומרה? *מותקן במחשב:NERO 10,ובו:NERO KWIK MEDIA. 1.מה יכולה להיות הסיבה/ות לכך? 2.איך בודקים,ומגלים מהי הסיבה הספציפית לכך? 3.מהו הפיתרון לבעיה זו?,והאם זה קשור לחומרה? מישהו עוד נתקל בבעיה זו?! בבקשה עזרה... תודה רבה מאוד מראש .

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  17. זה משהו מוזר שאף פעם לא נתקלתי בו, דבר ראשון ראוי לציין שהמעבד שלי I5 3470 והזיכרון KINGSTON 2X4GB 1600MHZ עכשיו כשהתקנתי עליו ת'וינדוס אז בBIOS ראיתי שהזיכרון נקלט כ1333MHZ , שיניתי את זה חזרה ל1600 ידנית ונשארתי ככה, עכשיו מדיי יום אחרי כמה שעות שהמחשב דלוק (שוב , לא כל פעם, אבל זה קורה וזה מעצבן ורואים שמשהו לא בסדר ומן הסתם זו תקלה שצריך למצוא לה פתרון) הכל נתקע, ל20 שניות, ואז חוזר כיאילו כלום, ואז אחרי כמה דק' שוב נתקע ל20 שניות ושוב חוזר וכך הלאה עד שאני עושה רסט. ראוי לציין שהמחשב שלי כרגע פתוח בלי מאווררים נוספים חוץ מעל המעבד, רדיאטורים בנויים על הזכרון וקירור בנוי וטוב על הכרטיס מסך (של ASUS) , ראיתי VOLTAGE וטמפ', הכל סטנדרטי ונורמלי, הספק עובד כמו שצריך , עכש…

18. Started by קלוקיי,

שבת שלום. יש לי כרטיס מסך בן 4 שנים. לאחרונה התחילו לי ארטיפקטים ומלא זיופים בצבעים שונים (זיופים בעיקר על גוון אדום), על המסך. עכשיו הבעיה היא, שאני לא יודע עם כרטיס המסך הוא מקור הבעיה, או שגורם אחר גורם לבעיה. אז בקיצור איך אני יכול לדעת בוודאות מה גורם לעיוותים עללו?, תודה רבה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by MASTER HACKER,

שלום לכולם, יש לי מחשב של חבר שהמחשב לא עולה בכלל. שהוא מנסה לעלות הוא מנסה לטעון את האר דיסק אבל הוא בכלל לא מוצא אותו. חשבתי לעצמי אולי זה בעיה באר דיסק וצדקתי..החלפתי אר דיסק והמחשב עלה מצויין. הבעיה היתה ונשארה שהיה גם ציפצוף כזה. חשבתי אולי זה הזכרון RAM בדרך למות..החלפתי לזכרון אחר וגם הוא לא עזר והציפצופים עדיין קיימים... כרגע המחשב עולה כמו גדול, השאלה מה זה הציפצופים האלה?? צירפתי קישור ליוטיוב שלשם העלתי את הצליל של הציפצוף אורך של 3 שנים בערך.. חשוב להדגיש הלוח אם של MSI. יש למישהו רעיון מה זה הציפצוף הזה? תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  20. שלום קניתי את הdell vostro 3460 עם הכרטיס מסך החיצוני geforce 630 gt התקנתי את הוינדוס 7 64 ביט פרו, התקנתי את רוב הדרייברים יש לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך - הוא רושם לי: the nvidia graphics is not compatible with this version of windows this graphics driver could not find compatible graphics hardware את הדרייבר הורדתי מפה: http://www.dell.com/support/drivers/il/he/ilbsdt1/DriverDetails/DriverFileFormats/Product/vostro-3460?DriverId=MV324&FileId=2988232727&urlProductCode=False מה יכולה להיות הבעיה , תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  21. היי. כרטיס המסך שלי מחובר ללוח ולד. איך לנתק אותו מהספק? האם 2 הכבלים pci-e, אנ אמור לנתק אותם מהספק או מהכרטיס? ואם זה מהספק, איך לפתוח אותו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. טוב הבעיה נפתרה, זאת בעיה עם המחשב הזה כששמים זכרון א-סימטרי, יש פתרון חלקי: http://forums.lenovo.com/t5/T400-T500-and-newer-T-series/T400-integrated-video-artifacts/ta-p/782837 דיון בנושא http://forums.lenovo.com/t5/T400-T500-and-newer-T-series/T400-Weird-Video-issues/td-p/179293 פירמטתי את המחשב הנייד שלי והתקנתי 64 ביט לכבוד הוספת הזכרון (וינדוס 7), ועכשיו מידי פעם מופיעים סוג של ארטיפקטים בתצוגה, כאילו באגים ברנדור של התמונה. כפי שניתן לראות: http://img20.imageshack.us/img20/2285/wtfit.jpg הבעיה מופיעה לסירוגים (פעם ב10 דקות נגיד) ואם אני אמזער את החלון ואחזיר אותו יכול הבעיה תיפתר בחלק מהפעמים. ניסיתי את הדרייבר האחרון וגם אחד ישן יותר. המחשב הינו לנובו T400, עם צ'י…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by GalGreenfield,

הי, חברים. לאחרונה פתאום, כנראה, נמחק לי מתאם הרשת החוטי של לוח האם P5QL-E מבית Asus. זה קרה לי באמצע גלישה, אם זה משנה משהו. אני לא מצליח למצוא מתאם רשת חוטי לכרטיס הרשת החוטי שמובנה בלוח האם ושמתאים ל-Windows 8 או 7 בגרסה של 64 סיביות (bits). אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. אני יכול לגלוש רק בצורה אל-חוטית ולא בצורה חוטית וזה פתרון זמני שאני לא רוצה להשתמש בו. ניסיתי הכל: להוריד מתאמים מהאתר של Asus, לנסות להשתמש במתאם שנמצא בדיסק שהגיע עם לוח האם, בדיקות חיבור, שינוי כבלים, יצירת רשתות חוטיות חדשות.... אני מודה מראש מאוד לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by shaithebest,

החלפתי לוח חדש בגלל קבלים נפוחים\ הלוח הישן היה של FOXCON סוקט 775 DDR1 החדש הוא של ASROCK DDR2 SOCKET 775 מערכת ההפעלה מסרבת לעלות ואני לא יכול לפרמט בשום אופן (מה שיפתור את הבעיה) המערכת עולה ושאני לוחץ על START WINDOWS NORMALY הוא מרסטט מייד. לא נכנס לSAFE MODE ברור שאקספי לא יודע להבחין בין ציפסט לציפסט אז ניסיתי להכנס דרך ERD MINI XP כדי למחוק דרייברים אבל במנהל ההתקנים שם אני רואה רק דרייברים בסיסים כמו דיסק מקלדת עכבר וכדומה מישהו מכיר קומבינה איך אני מצליח להחיות את המתים בלי לפרמט? אגב בביוס ניסיתי הכל שום דבר לא עוזה מבחינת הגדרות. הדיסק הוא IDE בלי ג'אמפרים יעני מאסטר תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by alons126,

היי אני רוצה לפרמט את המחשב מכל מיני סיבות אבל כשאני מדליק את המחשב ומופיע המסך שבוא נכנסים לביוס, משנים דיסק אתחול וכו' רק האופציה של הביוס פועלת וכשהוא אומר לי ללחוץ על כל כפתור כדי להפעיל את הדיסק התקנה הוא לא מגיב ללחיצות שלי בביוס עצמו ובוינדווס הכול פועל כמו שצריך מה הבעיה פה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים