עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by 114508534,

ערב טוב רציתי לדעת כיצד ניתן לאפס את הגדרות הביוס בלוח הנ"ל . טענתי את בררת המחדל בביוס שמרתי, המחשב עשה אתחול ומאז לא עולה המסך , ניסתי להוציא את הסוללה של הלוח אבל נראה שעדיין דבר לא משתנה . כיצד מאפסים אותו ידנית להגדרות בררת מחדל. תודה ושבת שלום וכמובן שנה טובה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tulicooli,

יש לי 2 סידירומים ואני מעונין שיפעלו ביחד.. (אחד צורב השני רגיל) עכשיו יש לי בעיה אני שאני מחבר את שניהם ביחד לIDE זה רושם לי שIDE1 - ומשהו כזה מחורבש.. חלק מהשם של הסידירום הראשון וחלק מהשני... וכשאני מחבר רק אחד אין בעיה גם בראשון וגם בשני.. מצאתי כבל כזה שבא עם הצורב שלי פעם מצאתי ב"מפה" של הלוח אם שלי CD_IN הכנסתי לשם את הכבל הזה בדיוק היה , והיה לו כבל ארוך שבסוף הוא מתפצל ל-2 אותו הדבר.. אין לי מושג איך קוראים לו... חיברתי את הכבל ל2 הסידירומים והכנסתי מאותו הIDE כמו תמיד , הIDE מפוצל כאילו אם לא הבנתם.. וגם לא הלך אותו החירבוש ולא פועל אומר לי שיש לי device חדש אך הוא אפילו לא נותן לי להתקין אותו או לנסות להיכנס לאנשהוא שקשור לזה האם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי …

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  3. שלום, בשעה טובה התחדשתי במחשב חדש הכל הותקן כמו שצריך ועובד נהדר חוץ מבעיה אחת שאינני מצליח להתקין את כרטיס הרשת יש לי את הלוח MSI Z77A-DG55 : התקנתי דרייברים מתוך הדיסק WINUPDATE MSI LIVEUPDATE אינטל דרייברים ישנים יותר. רכשתי כרטיס רשת אלחוטי בכדי לאפשר לו להוריד דרייברים בעצמו וגם ללא הצלחה. חשוב לציין שלפני שהמחשב יצא מהמעבדה הכל היה עובד תקין ללא שום בעיה. מה שכן אינני בטוח כבר איזה כרטיס LAN יש לי על הלוח: Intel® 82579LM Gigabit Network Connection או Intel® 82579V Gigabit Network Connection כרגע הוא מזהה לי אותו כ-LM אבל עדיין מקבל CODE 10 אין גם אור מאחורי חיבור ה-LAN וגם לא קיים כרטיס רשת בחיבורי רשת. אם משהו לא מובן הנה בעיה דומה https://communities.intel.com/…

4. Started by SharonSx,

אני מרכיב עכשיו מחשב.. סיימתי לחבר הכל והכל יצא הגיוני ויפה ועכשיו כשאני מדליק את המחשב (אין מערכת הפעלה על הדיסק) הביוס צריך לעלות לי, נכון? בכל מקרה אני מקבל הודעה: ההארד דיסק SATA 2 מחובר כמו שצריך ניסיתי כל מיני דרכים עם הדמפ'ר וזה עדיין לא עוזר ניסיתי כשיש כונן אופטי מחובר וגם מנותק ועדיין... זהו מה אתה אומרים? איך אני מפעיל את ה BIOS לעזאזל?? תודה מראש,

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  5. Started by HingedEmu2,

היי, לאחרונה היו לי בעיות במחשב. החלטתי שנשרף הלוח אם וקניתי לוח אם חדש ומעבד. את הזיכרון החדש לקחתי ממחשב אחר שבו הזיכרון היה פעם, ככה שכל הרכיבים האלו תקינים. כאשר אני מדליק את המחשב הא נדלק לכמה שניות ואז נכבה. אחרי כמה שניות הוא נדלק שוב, וחוזר חלילה. ניסיתי להדליק את המחשב מספק כוח אחר, וניסיתי כאשר הSSD לא מחובר, ושום דבר לא עזר, זה ממשיך אותו דבר. אני חושד שמדובר בספק, אבל זה גם מוזר כי הוא חדש יחסית ולא ג'נרי (seasonic 560). בפעם האחרונה שהמערכת עבדה הייתי עם לוח אם שונה ומעבד שונה (ישנים), וחיברתי כרטיס מסך ללוח בזמן שהמחשב היה דלוק . האם זה יכל לפגוע לי גם בספק? אני אשמח אם מישהו יעזור

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by שגיב,

שלום יש לי מעבד מדגם INTEL PENTIUM D 950 3.4GHZ DUAL CORE עכשיו בתוכנה איפה שכתוב ה-CORE SPEED הוא כותב לי:2.399 יש לי שני שאלות 1.האם זה בסדר (תקין)? 2.השאלה השניה שלי היא אם הוא לא אמור לכתוב-3.399?

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  7. אני לא יודע מה לעשות... המפרט שלי : Intel Pentium 4 , 3 ghz 512 mb ram ddr2 Geforce 6200 64 mb לוח אם אינטל מקורי 775-880Pro. אז ככה, יש לי צלעות קירור טובות דווקא אבל נשבר לי קליפס קטן אחד שמחזק, אבל המחשב נדלק והכל בסדר עד שאני נכנס למשחק. ראה תמונה : במקרה הטוב זה על 77 (זה שנכנסתי בדיוק למשחק), שאני משחק 2 דקות או יותר זה קובץ ל83, שאני לא במשחק זה על 65 ככה. אני מתכוון במשחק San Andreas, שעובד לי חלק.. הקליפסים שתופסים את המעבד עם הצלעות קירור לא ממש חזקות, אולי זה בגלל זה ? או שזה לכרטיס מסך? תודה לעוזרים, ועוד שאלה קטנה - יש לי מחשב טיפה ישן, עם הארדיסק של 80 GB, עכשיו למחשב שלי גם יש 80GB ואת המחשב הישן אני לא צריך.. אז אני יכול לחבר את ההארדיסק ש…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני אסביר יש לי כונן אחד שהוא מפוצל C ו D עכשיו ב C יש וינדוס אני רוצה לחבר בנוסף את ה SSD ולהתקין בו את הוינדוס ואני רוצה לעשות שהC הקיים יהפוך לשם אחר יש אפשרות ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מדובר במארז של אנטק P100. כשאני מדליק את המחשב-המאוורר הקידמי מרעיש. פתחתי את המחשב כדי לראות במה מדובר וגיליתי משהו מאוד מוזר. הוא תמיד מתחיל כשהוא לא עובד-ואז הוא מרעיש מאוד. וכשאני מסובב אותו ידנית-הוא פתאום מתחיל לעבוד והרעש מפסיק-עד שאני מדליק את המחשב שוב. כלומר, הוא מרעיש רק כשהוא לא עובד. האם אפשר להגדיר אותו שהוא יעבוד תמידית? יתכן שיש הגדרה בביוס שמבטלת אותו בעת הפעלה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by cmicky86,

היי , יש לי בעיה דיי מוזרה , אנסה לתמצת , יש לי מחשב לפטופ של DELL E7440 ועליו מותקנת מע' הפעלה חוקית ENTERPRISE , קניתי מקלדת גיימרים פשוטה : Sharkoon Skiller Pro + אבל היא לא פועלת כשאני מחבר אותה למחשב , המחשב מוצא שיש USB KEYBOARD אבל לא מצליח להתקין אותה , מה שלא קרה לי כשחיברתי את אותה מקלדת למחשבים אחרים כשאני מחבר ללפטופ הזה מקלדות פשוטות של MICROSOFT או DELL או LOGITECH הם פועלות בלי בעיה , רק המקלדת הזאת לא עובדת עם המחשב הזה ... התקנתי את התוכנה של המקלדת SKILLER החדשה שלי ועדיין ברגע שאני מחבר אותה למחשב היא לא פועלת , דבר מוזר נוסף - כשאני עושה ריסט למחשב בזמן שהמקלדת מחוברת היא נדלקת לי ועובדת כמו שצריך , …

11. אז..שלום לכולם. במסגרת שידרוגי שקט קנינו לאחי את המארז Cooler Master 690 במקום מארז ג'נרי שהיה עושה רועש נוראי. הבעיה היא שאת הכפתור הדלקה של המארז... אין לי שום מושג לאן מחברים בלוח אם. כמו יש עוד כמה דברים שאין לי מושג לאן מחברים כמו...HDD LED, RESTART SW וכו'. כל מה שיוצא מהקדימה של המארז. (את ה-AUDIO, USB ו-eSATA דווקא מצאתי לאן מחברים.) אשמח לכל עזרה.

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by עידןאופיר,

שאני מכבה תמחשב הוא מגיע לסוף של הכיבוי ולא מתכבה עד שמכבים אותו מלמטה ניסתי להשאיר אותו דולק כמה שעות והוא עדיין לא מתכבה למה זה קורה?

13. שלום, כשאני עושה RESTART או שאני מדליק את המחשב, כשמתבצע ה-BOOT אין לי את המסך הזה שבו רואים את כל הנתונים הבסיסיים של המחשב, יש מן סאונד כזה של שגיאה כמו במחשבים הישנים , צליל קצר כזה של טיק (למרות שאין שום הודעה של שגיאה) ואז ישר זה מדלג למסך ההפעלה של הווינדווס. בעיקרון זה לא שמשהו לא עובד כשורה אבל מה אני צריך לעשות כדי לראות את המסך הזה של הנתונים בהתחלה? יש למישהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by Bengo5,

חיברתי הארד דיסק חדש שקניתי של סיגייט... וחיברתי והכל ושמתי מתאם בין החשמל הרגיל לחיבור שחור כזה.... ועכשיו שאני מדליק את המחשב המחשב עובד לשניה ממש ואז נכבה.. מה יכול להיות?בעיה בספק אולי?

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by din264,

המחשב עבד בסדר גמור. הוא עשיתי עדכון ביוס ללוח אסוס tuf b450m gaming plus. מאז המחשב לא עולה. כנראה בגלל שהגדרה מסויימת של uefi וכדומה השתנה. עכשיו אני מנסה להתקין וינדוס מ יואסבי של gpt/uefi . וגם להתקין הוא לא נותן.מצרף תמונה. אשמח אם אפשר לא להתקין מחדש את הוינדווס צריך :לתקן את הבעיה של הבוט

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה במחשב ההדלקה שלו מופיע מן הודעה כזאת ואז המחשב נדלק רגיל,אבל הוא גם נהיה נורא איטי והבעיה בכיבוי היא שלוקח זמן רב עד שהמחשב נכבה(עד שלבסוף אני מכבה אותו ע״י לחיצה על כפתור ההדלקה ) מה לעשות כדי לפתור את הבעיה? בתודה מראש רזיאל

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  17. אני ראיתי בהרבה מקומות שכתוב שעדיף להוריד את הדרייבר מהאתר של היצרן של הלוח אם כי הוא לפעמים עושה שינויים בדרייבר של הציפסט או מוסיף דברים כדי שזה יתאים בדיוק ללוח אבל באתר היצרן של אינטל יש את הדרייבר הכי עדכני , מה לעשות ? להוריד דרייבר רק מהאתר של היצרן של הלוח כמו גיגהבייט או מהאתר של אינטל ?

18. אהלן ניסתי להקין חלונות 7, ולא משנה מה עשיתי, ההתקנה של חלונות 7 לא זיתה את הדיסק קשיח שלי. מה עשיתי: הגדרתי את הכונן גם כ SATA ןניסיתי גם כ IDE. (ככה הביוס בעצם מכבה כנראה את ה ACHI ) בכל אוםן הכונן *כן* מזוהה ע"י הביוס בשני האופנים. ניסתי גם לטעון את הדריברים שהגיעו עם הדיסק - עדיין אין זיהוי של הדיסק במערכת ההפעלה. יש לכם? רעיונות? אני די בטוח שמדובר בכונן לא תקין, והציפסט של G41 הוא די ישן, אמור להיות דריברים שלו בחלונות 7.

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  19. Started by Brono,

טוב אז ככה.. המחשב שלי חזר מתיקון וכשהדלקתי אותו בין המסכים הראשונים עלה לי המסך שכתוב עליו הדברים שאני לא מבין (תמונה מצורפת) אם אתם לא מבינים אז בשורה האחרונה כתוב: system is running in fail-safe state/ please recheck-bios cmos setup. אח"כ למטה רשום לי: אם אני לוחץ על "דליט" זה נכנס לי לביוס ואם אני לוחץ על F1 זה מדלג לי על המסך וממשיך הלאה והכל עובד בסדר. למישהו יש מושג?? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  20. התקהנתי צורב די וי די ואני לא רואה את הצורב הרגיל כאילו במחש ב שלי עכשיו מה שהיה הצורב הרגיל שלי נהיה הצורב די וי די ואני לא יודע איך לעשות ששניהם יעבדו יש לי די וי די במחשב צורב די וי די וצורב רגיל הדי וי די הרגיל והצורב הרגיל מחוברים על אותו חוט עבה כזה אפור שבמחשב והצורב די וי די מובר לחוט האפור העבה שמחובר עם הדיסק הקשיח אני לא יודע איך לעשות שהצורב הרגיל יעבוד לי ביחד איתם כאילו יהיה לי כזה במחשב שלי שאני נכנס

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  21. שלום, יש לי לפטות ישן של sony (דגם vaio אם אני לא טועה, המחדב לא ליידי). למחשב הלך הhd כנראה. יש למחשב הזה כונן בלו ריי ויציאת hdmi. חשבתי להפוך אוץו איכשהו לנגן סקטי בלו ריי (אולי ע"י זה שאני אעשה boot מכונן חיצוני) יש למישהו רעיון איך (ואם) אפשר לעשות את זה? לדעתי את הכונן בלו ריי עצמו אי אפשר להוציא מהמחשב תודה....

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום המחשב חדש נקנה לפני חודש, ברגע שחיברתי את האוזניות ליציאה האחורית(3.5) הופיעו רעשים סטטים/רעשים של חשמל בזמן שהמעבד עובד ברקע או בתזוזה של העכבר. הרעשים מופיעים רק לאחד שהמחשב נכנס לוינדוס עצמו, ניסיתי יציאה אחרת של חשמל בבית, מפצל חשמל, כבל חשמל של הספק, עכבר,דרייברים,אוזניות אחרות וגם לפרמט. ביציאה הקדמית הבעיה לא מופיעה, המחשב נשלח חזרה לחנות לבדיקה אבל לאחר בדיקה שלהם לא נשמעה הבעיה שציינתי. לאחר שהמחשב חזר אליי הצליל התחיל להשמע גם מתוך המחשב עצמו, חשבתי אולי הכרטיס מסך אבל גם זה נשלל. מפרט: i7 9700k Gigabyte z370 hd3 Corsair Vengeance 16giga 2x8 3000mhz cl15 EVGA GeForce GTX 1070 Corsair rm650I

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by airforce,

שלום רב, הבוקר בזמן שגלשתי בדפדפן כרום, התחיל פתאום הבהובים שחורים במסך, חשבתי שמדובר בתוסף הAdblock, הסרתי אותו וחיפשתי משהו אחר. אחרי שחשבתי שהבעיה הסתיימה, סגרתי את הכרום וחזרתי למסך הdesktop. לפתע המחשב קפא וקיבלתי מסך שחור שכתוב בו Opss או משהו שמזכיר BSOD. (לא היה לי דבר כזה מאז 2000 או 2001 לכל היותר). המחשב שלי בן שנתיים וחצי פחות או יותר להלן המפרט: MSI Creator 32 PS321URV Intel Core i9-13900K ADATA XPG Levante 360 AIO Gigabyte Z790 AERO G Crucial 32GB DDR5 4800Mhz Samsung 990 Pro 2TB Samsung 980 Pro 2TB Samsung SSD 840 EVO 1TB Creative AE-5 Plus Nvidia 3080Ti PSU ROG TH…

24. נייד E6400 + win 7, לאחרונה התחילו לי כל מיני מריחות בתצוגה (ראו תמונה מצורפת) עדכנתי דרייברים למסך + עידכונים לwin ולזה לא עזר. האם מדובר בבעיית חומרה או תוכנה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  25. יש לי מחשב עם מעבד INTEL QX9770, כרטיס מסך 8800GT וזיכרון 2GB של OCZ. המארז הוא ANTEC SONATA 3 וספק 500W. המחשב נטה לעשות בעיות ואחרי הPOST של הלוח אם הוא לא עלה בכלל. התקנתי את הווינדוז מחדש ועכשיו הוא גם עושה ריסטרטים סתם ככה וגם מסכים כחולים ולפעמים המחשב לא עולה בכלל לווינדוז. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.