עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מדפסת בדגם HP 1315. ויש בעיה. במדפסת אחרי 10 דקות לא נוגע מחשב. ולא מצליח לסרוק או להדפיס. בסרגל משימות ליד שעון יש סמל שנקרא Hp Digital Imaging Monitor. קליק ימיני נפתחה תפריט לחץ על Hp Psc 1310 Series. ושוב נפתח תפריט אחרונה כתוב שם Display Status. לחץ עליו. נפתחה חלון קטן שמראה אם המדפסת פעילה או לא פעילה. עכשיו אחרי 10 דקות לא נגעתי במחשב. מופיעה לי הודעה שהמדפסת לא פעילה כתוב כך : HP PSC Disconnected! חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי אופצייה להשאיר מדפסת פעילה. כדי להפעיל אותה אני מכבה ומדליק אותה כך היא מזהה את מדפסת ועובדת. איפה זה ולהאפשר לו להיות פעילה ומחוברת תמיד? אני אפילו הורדתי תוכנה גירסה חדשה באתר HP . אבל הגירסה היא אותו דבר כמו בדיסק שיש לי בבית. אני היתקנ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by s.tal,

שלום, ביומיים האחרונים אני לא מצליחה לגשת לשום אתר באינטרנט (פרט לyoutube ולgoogle drive שעובדים כרגיל) כאשר הגישה בלפטופ היא עם wifi, תמיד מופיע לי אותו מסך של "לא ניתן לגשת לאתר הזה ל-www.ynet.co.il נדרש זמן רב מדי להגיב." ולמטה כתוב ERR_CONNECTION_TIMED_OUT כשאני גולשת על האינטרנט של הפלאפון/ מחברת כבל רשת ללפטופ אין את הבעיה הזו, וגם לכל שאר המכשירים שעובדים עם הwifi הזה אין את הבעיה הזו.. מישהו מכיר ויכול לסייע?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by TX,

אז ככה אני מתכוון לעדכן את הביוס שלי, הלוח אם שלי הוא Asus A7V133. אני יודע שלא מומלץ לעשות זאת, אבל במקרה שלי, רק אם מעדכנים את הביוס הלוח אם תומך במעבדי Athlon XP עד 2200... ואני כניראה יצטרך. בכל מקרה, לפי האתר של אסוס, צריך לעשות boot disk ולהכניס לתוכו את התוכנה aflash.exe ואת הקובץ ביוס מעודכן xxx.awd . אז ניסיתי לעשות boot disk מהווינדוס (יש לי Win XP) ע"י מקש ימני על A, בחירה פורמט, וסימון של Start up disk... שהפעלתי את המחשב עם הדיסקט הזה, היה איזה הודעת שגיאה על ה display driver, אבל הוא המשיך כרגיל, ואחרי זה הפעלתי את התוכנה aflash.exe, בחרתי באפשרות לשמור את הביוס הנוכחי על הדיסקט, רשמתי שם בלי סיומת (בטעות), הוא סיים, אחרי זה רציתי לעשות אחד עם סיומת, ניסיתי …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by G@L,

כשאני מדליק את המחשב זה אומר לי שיש בעייה במשהו וכותב לי: ERROR: Can't write ESCD או משהו דומה... יש לי לוח Asus A7V-133c ובגלל הבעייה הזו אני לא יכול לעשות BOOT או להתקין וינדוס

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Pilp3l,

הי חברים, השתמשתי במחשב ובטעות נשפכה כוס מים חלק מהמים נשפכו על המחשב הנייח ולפני שהספקתי לכבות אותו בעצמי הוא פשוט נכבה. ניגבתי את כל המים שראיתי פתחתי את כל המארז ונראה שכל האזור של לוח האם המעבד וכרטיס המסך לא נפגע בכלל מהמים. הדאגה העיקרית שלי היא לגבי ספק הכוח, כרגע עברו כשעתיים וכשניסיתי המחשב לא נדלק (עשה סימני חיים של חצי שנייה ונכבה) ספק הכוח Corsair rm650 יש דרך לבדוק אם הספק נשרף? מה מומלץ לעשות במצבים כאלה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני בווינדוס 7 64-ביט וחשבתי לקנות כרטיס פלאש לפחות 4 ג'יגה סיווג 2 של SANDISK בשביל לא לטחון דיסק קשיח ולהגביר מהירות של מערכת. האם 4 ג'יגה וסיווג 2 יהיה מספיק? או שאולי להשקיע ב8 ג'יגה? בעיה גם היא שקורא כרטיסים לא יהיה זמין כל הזמן ולא אוכל להכניס כרטיס עם תמונות אם ארצה. אולי לקנות קורא כרטיסים נוסף חיצוני או בכלל ללכת על דיסק און קי. קראתי שכרטיס פלאש יותר טוב לREADY BOOST מאשר דיסק און קי. קונפיגורציה: DELL LATITUDE E6420 I5-2520M 2X2GB RAM 250GB HARD DRIVE

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by VENUM,

היי, כבר מספר שבועות שיש לי בעיה ממש מעצבנת, הסייר כל הזמן קורס, בעיקר כשאני פותח תיקיות (כולן, לא משהו ספציפי). זו ההודעה שאני מקבל: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: APPCRASH שם היישום: Explorer.EXE גירסת היישום: 6.1.7601.23537 חותמת הזמן של היישום: 57c44efe שם מודול התקלה: StackHash_359e גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 קוד החריגה: c000041d היסט החריגה: 0000000009250fd8 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 359e מידע נוסף 2: 359eb3e3f0ffba0501835c3f21e32451 מידע נוסף 3: 943a מידע נוסף 4: 943a4906…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, בשבועות האחרונים כל משחק שאני משחק קורס לאחר מס' דקות בחזרה לווינדוז, זה לא קרה בעבר. נתוני המחשב שלי: Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i7 4790 @ 3.60GHz 29 °C Haswell 22nm Technology RAM 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz (11-11-11-28) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. H97-HD3 (SOCKET 0) 28 °C Graphics DELL U2412M (1920x1200@59Hz) Intel HD Graphics 4600 (Gigabyte) 4095MB NVIDIA GeForce GTX 970 (Gigabyte) 30 °C Storage 232GB…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. המחשב נתקע ואין אפשרות ללחוץ על שום מקש... מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הוצאתי בטעות את החיבורים של הPOWER\RESET והלדים מהלוח אם, ואני לא מוצא את החוברת שלו. באתר של אינטל לא רשום כלום. אני אשמח אם מיששהו יוכל לתת לי את ההוראות לחיבור הלדים + כפתורי הפעלה בלוח D50GB. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. בעיה מוזרה בטירוף... פתחתי את המחשב היום עבדתי עליו איזה 10 דקות אייסיקיו ווינאמפ מירק אימייל כל השטויות, פתאום בום משום מקום הוא עושה ריסט לבד... הופיע לי מן כזה מסך כחול שכתוב System Failiure.... אמרתי אולי פתחתי איזה תוכנה שגרמה לו לקרוס לא יודע... אולי העמסתי עליו... לא פתחתי שום תוכנה חוץ מהאייסיקיו השארתי את המחשב דולק ואחרי רבע שעה עוד ריסט משום מקום.... אני עשיתי עכשיו סריקת וירוסים וזה לא מצא כלום.... אחרי הסריקת וירוסים אני יעשה Ad-Aware ונראה אם יש משהו... אני אתמול זוכר ששיניתי את ההארד דיסק שלי מ FAT32 ל NTFS כי זה אמור להיות יותר טוב ולתמוך יותר טוב בווינדוס אקס פי.... השינוי עבר בהצלחה ואתמול עבד חלק רגיל... זה השינוי היחיד שעשיתי למחשב מאתמול להיום... לא …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by al_n,

היה לנו ברחוב משהו מוזר כזה עם החשמל, הוא נדלק ונכבה כמה פעמים רצוף בקיצור אני מדליק עכשיו את המחשב והוא מגיע לי למסך שחור עם האפשרויות של safe mode ו start windows normally לא משנה מה אני בוחר אני רואה את הטעינה של ה XP ואז המחשב עושה restart. מה נישרף? :-(

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי מחשב של סמסונג, ששדרג לי אוטומטית את מנהל התקן משטח המגע לגרסא 7.5. ומאז השדרוג כל ההגדרות האישיות שאני הגדרתי לא עובדות באתחול, ואני צריך לפתוח את הגדרות העכבר בלוח הבקרה, וברגע שזה נפתח ההגדרות חוזרות למשל מהירות המצביע, מלבד מספר שורות הגלילה שמתאפס ל1 בכל אתחול. בדקתי שמנהל ההתקן מוגדר לעלות באיתחול, אז זה לא הבעיה. והבעיה היא כבר בערך חודשיים מאז עדכון התוכנה, ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה ולא עזר. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ולד חילקובסקי,

היי יש לי מחשב ששחכתי סיסמה איך אני יכול לאפס את המחשב מדובר במחשב נייח אם צריך להחליף משהו

15. בזמן האחרון יש הרבה הפסקות חשמל באיזור של הבית שלי (כנראה בגלל שבונים פה), אז אחרי כל פעם שיש הפסקת חשמל המחשב שלי עושה בעיות, כשאני מנסה להדליק אותו. פירוט: קודם כל הנורה הירוקה, שאם אני לא טועה אז היא מראה על כך שיש מתח, היא בצע ירוק לסירוגין (סתומרת היא מהבהבת). אני לוחץ על הכפתור כדי להדליק את המחשב, והוא לא מגיב. אז ניסיתי לנתק מהחשמל וכל מיני דברים כאלה, וזה עזר לי בהתחלה, אבל היום אני מגיע לבית ושוב המנורה הירוקה הזאתי מהבהבת לי, והמחשב לא נדלק. ככה כמה שעות אני מנתק מהחשמל ומחזיר, נותן למחשב לנוח ומנסה שוב, וכלום לא עוזר. עד שלפני איזה חצי שעה או שעה שיחקתי שם (מאחורה) עם הכבל שמחובר מהמחשב לחשמל ושזה היה חצי מחובר שמעתי קולות של קצר כזה (אני חושב שזה דבר נורמלי כ…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by danh74 danh74,

בשעה טובה קיבלתי וחיברתי את הראוטר. הבעיה שאני לא רואה את ה SSID של ה 5GHZ בסלולרי או במכשירים אחרים. רואה רק את ה 2.4GHZ. משהוא נתקל בזה?

17. Started by MatanFrenkel,

קודם כל זה התחיל בלי שום סיבה , המסך פשוט קופא וחייב ריסטרט בשביל לצאת מההקפאה (כנראה ממש קר לו ) בכל מקרה , רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע והאם יש פתרון , זה קרה כמה פעמים כבר פעם בלי קשר , פעם בדפדפן ופעם במשחק .. לא הורדתי שום דבר זה התחיל בפתאומיות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Bartleby,

לאחרונה קניתי כ.מסך חדש (מפרט מימן), אבל יש לי איזה שהיא בעית ביצועים. המחשב אחרי פירמוט, כל הדרייברים שיש מעודכנים כמו גם ה-BIOS של הלוח. מסיבה כלשהי אני חווה בעייית ביצועים במשחק QUAKE 4. דיברתי עם התמיכה של ACTIVISON וחרשתי את גוגל אבל לא מצאתי שום פתרון. בסוף נזכרתי שלכרטיסים של NVIDIA יש פיצ'ר שברגע שווינדוס עולה, אם אין מספיק חשמל לכרטיס, קופצת הודעת אזהרה ששואלת אם אני מעוניין להפחית צריכת חשמל על חשבון ביצועים. אמנם לא קיבלתי את ההודעה הזאת, וגם לפני שקניתי את הכרטיס היה לי פה דיון מעמיק עם ליאור לגבי איכותו של הספק שלי, שבסופו הבנתי שהספק שלי יחזיק את הכרטיס. אבל בעית הביצועים נשארת. ככה שהאפשרות היחידה שאני יכול להעלות על הדעת זה הספק... השאלה שלי היא כזו: יש אי…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, קניתי לפטופ שהגיע עם Ubunutu ואני מנסה כעת להתקין עליו Windows (במקום האובונוטו). הבעיה היא שבשלב שאני צריך לבחור מחיצה להתקין עליה את הווינדוס - הוא לא מאפשר לי להתקין על אף אחת מהקיימות. הבנתי שאני יכול ללחוץ שם על ״מחק״ או ״איתחול״ או משהו כזה אבל אני לא מבין בזה ואין לי מושג גם כמה GB להקצות לכל מחיצה.. נראה לי שאני רוצה סידור קלאסי של מחיצות: מחיצה אחת שתיהיה recovery של ווינדוס, ועוד מחיצה אחרת לשימוש.. מה דעתכם על החלוקה הזו? איך עושים את זה? מצ״ב צילום. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. בוקר טוב,אני כבר מיואש מהמחשב ורגע לפני שמחליף לוח ,תעזרו לי להחליט סופית 0x0000008e 0x00000050 0x000000d1 ועוד אחד או שניים,ולעולם לא נוצרה תיקיית minidump המספר הראשון מופיע בתדירות הכי גבוהה החלפתי ספק,זכרונות,כרטיס מסך,עדכנתי כל הדרייברים הרצתי בדיקה לדיסק הקשיח,למעשה נשאר רק לוח ומעבד אגב,יש סיבה מדוע לא נוצרו קבצי minidump?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. בזמן האחרון כמעט כל יום המחשב שלי נתקע- כלומר התמונה קופאת ותוך כדי שומעים ברגע כמו רעש זימזום מעצבן כזה, אי אפשר לעשות כלום חוץ מלכבות את המחשב ב"כוח" כלומר על ידי לחיצה על כפתור הכיבוי, רוב הפעמים זה קורה תוך כדי משחק (BATTLEFIELD 3 אם כי זה גם קרה לי בALAN WAKE ובTRIBES) אך זה גם יכול לקרות סתם ככה או תוך גלישה באינטרנט, בנוסף זה לא נראה כתלוי בזמן השימוש- זה יכול לקרות אחרי כמה דקות של שימוש אבל זה יכול גם לקרות אחרי כמה שעות אם בכלל... לפעמים לאחר קצת זמן של התקיעה אני מופנה לBSOD מאשים משהו אחר, אך בדר"כ התמונה פשוט קופאת. בנוסף לאחר שאני עושה RESTART המחשב נדלק ונכבה כמה פעמים כאשר המסך בדר"כ לא מגיב כלומר נכנס לSLEEP MODE כאילו הוא לא קולט את המחשב ואני צריך לכב…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום רב, אני חדש פה ונראה לי אחלה מקום לשאלה שלי, אם לא אפשר להעביר. יש לי מחשב Intel Pentium D, בן 5 בערך. הייתה לי כבר בעיית התחממות בעבר עם המאוורר של המעבד ולדעתי זו אותה בעיה. פעם קודמת הוצאתי את המאוורר של ה CPU, ומרחתי משחה טרמית חדשה וזה פתר את הבעיה. עכשיו ניסיתי את אותו הדבר ועדיין קיימת הבעיה. אם יש פה מישהו שיכול או יודע מה יכול לפתור את הבעיה אשמח לשמוע, חשבתי שאולי צריך מאוורר למעבד חדש, אבל אשמח לשמוע המלצות שלכם.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by הילה30,

כשאני מדליקה את המחשב כתוב לי שיש בעיה במאוורר של cpu איך מסדרים את זה מצו"ב צילומי מבך תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם,קניתי היום טלוויזית לד חדשה לחדר (mag 40 אינץ אם זה משנה) ועכשין חיברתי את המחשב לטלוויזיה עם כבל hdmi ואני לא מקבל תמונה של המחשב בטלוויזיה, כבר ניסיתי הכל וכלום לא עובד. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום חברים אשמח לעזרה לבעיה שמציקה לי כבר המיון זמן:אני משתמש בכבל hdmi לראות סרטים מהמחשב הכל טוב ויפה אבל למה לעזאזל אחרי שאני מכבה את הטלוויזיה כל תוכנה שאני מנסה לפתוח במחשב הולכת לטלוויזיה ואין שום דרך אחרת חוץ מאשר להדליק את הטלוויזיה להעביר לערוץ hdmi ולגרור משם את התוכנה חזרה למסך המחשב..ככה כמעט כל תוכנה שאני פותח וגם אחרי שהעברתי חזרה למסך המחשב אחרי הפעלה מחדש שוב כל תוכנה נדקלת בטלוויזיה במקום במסך המחשב... מישהו אולי מכיר פתרון לדבר המציק הזה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים