תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, איזה דרך מומלצת להצפין קבצים בwin10 , שלא יוכלו לעשות בהם שימוש יותר , לפני מסירת מחשב ( אין אפשרות לפרמט לצערי) ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כשחצי שנה שדרגתי את המחשב שלי: מ-2600X ל-5800X3D מ-1080GTX ל-7900XTX ספק מ-650W ל-850W על בסיס לוח B450 עם 16GB RAM הכל עובד תקין, מלבד משחק ספציפי שאני משחק קבוע (NARAKA), שלמרות ויש לי בו FPS קבוע מאוד גבוה (200+), מדי פעם אני מקבל תקיעות באזור השניה, שניה וחצי, כאילו ה-FPS צונח ל-0, ואז המשחק משתחרר. היה לי את זה פעם בעבר, שאז מחקתי את ה-AMD ADRENALINE והתקנתי רק את הדרייבר, עם עוד כמה דברים נוספים שניסיתי לכבות וזה עזר עד שלאחרונה התקיעות האלה חזרו מבלי ששיניתי דבר. אני לא יודע האם זאת בעיה עם הכרטיס מסך, עם המעבד, עם הזכרונות, או אולי בכלל עם חיבור לשרת המשחק, אבל אני לא יודע אפילו מה אפשר לעשות כדי לנטר את גורם הבעיה. האם יש כלים שיכולים לעזור לי בז…
-
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, על גבי מחשב AMD3500+ שעבד זמן רב עם כ.מסך GFORCE2 2600 PCIE ושני HD מחוברים ( 160 + 250 ) SATA ושלושה מאווררים רגילים של מחשב כמובן יש שימוש ב USBים - ואפילו עם מפצלים ללא מתח! הותקנו : 1) HD 500GB SATA - עם מפצל של מתח לממשק החדש של ההארדיסקים - מפצל של מחבר מתח HD/CD ישן ל 2 מיוחדים SATA 2) כרטיס מסך GIGABYTE 2600XT ללא מאוורר - צלעות קירור. כאשר המערכת עבדה על WIN XP , הכל היה יציב, החלטתי לעבור ל VISTA ( ע"מ לראות MEDIA CENTER ) ואז ההארדיסקים התחילו לתקתק שחבל על הזמן - חשבתי שזו בעיית דרייברים וחיש מהר התקנתי דרייברים של לוח אם מעודכנים ל ויסטה. הבעייה לא נפתרה והחלטתי להסיר את הויסטה ולחזור ל XP מחדש! התקנתי XP , הבעייה נפתרה - עדיין המצב של הה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים, מה קורה למחשב שלי? ווינדוס לא עולה ומתקבלת הודעת שגיאה על המסך. ניסיתי את המצב של עליה רגילה, מצב בטוח וגם "נסה לתקן". כלום לא עוזר ואני מגיע למסך עם התמונה המצורפת. אנא הושיעו...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אתמול רכשתי בKSP מחשב חדש: CPU : I5 3570K MOBO:ASUS P8Z77-V PRO RAM:2X4GB SNIPER 1600 GPU:SAPPHIRE 7850 2GB PSU: THERMALTAKE 650w GOLD TOUGHPOWER WINDOWS 7 64BIT ULTIMATE לדאבוני, המחשב מסרב לקבל את הדרייבר של הכרטיס מסך, לא משנה מה אני עושה. תחילה התקנתי את הדרייבר שבא עם הכרטיס, זה נתן לי מסך מפוקסל עם הרבה חיתוכים לרוחב המסך. לאחר מכן, מחקתי את הדרייבר הנ"ל, והתקנתי אחד מעודכן יותר מהאינטרנט, והדרייבר פשוט לא מותקן.. כל פעם שאני מתקין את הדרייבר הוא נותן לי את הרישום של ההתקנה ובסוף Error message: Driver installation failed. אשמח לרעיונות, ובעיקרון עוד כ4 שעות~ אם לא אצליח, אאלץ לחזור לסניף ולבקש החלפה לכרטיס. תודה מראש, גל.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה חמורה במחשב ואין לי שמץ של מושג מה יכול להיות הגורם - אולי מישהו נתקל בזה ויכול לעזור לי? אז ככה, הכל היה תקין, פירמטתי את הדיסק הקשיח והתקנתי עליו עותק של וינדוס 7 64 ביט (לפני כן היה לי וינדוס 7 32 ביט) המעבד שלי תומך ב64 ולכן עברתי לזה. בכל מקרה, ההתקנה הסתיימה ועברו שלושה ימים תקינים, ואז - אני קם בבוקר ושומע רעש מוזר מכיוון המחשב, אני מתקרב ורואה שהוא עושה "תיק תיק תיק" והמנורה של ההארד דיסק מהבהבת ביחד עם ה"תיקים" האלה (יש מנורה כחולה ויש אדומה, האדומה היא זו שמהבהבת עם ה"תיקים" והכחולה דולקת) זה כאילו מישהו לוחץ על הכפתור של ריסט פעם אחרי פעם ולא עוזב. מסתבר שכל הלילה המחשב כבר את ההתעללות הזאת.(דרך אגב המסך לא נדלק כשיש את הרעשים ואפילו הביוס לא …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש כבן חודשיים, I7 4770 16 GIG RAM GTX 760 לפחות פעם ביום אין תמונה במסך והמאווררים פועלים בשיא העוצמה, ואין מה לעשות חוץ מריסאט. לא יודע מה לעשות ואיך לסדר את זה.... תודה מראש לעוזרים ולקוראים!!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, בזמן האחרון המחשב שלי מרבה לקרוס - מופעים מסכים כחולים(כל פעם מספר שגיאה אחר 0x0000003b , 0x00000050 , 0x0000007e) ואפילו לפעמים ניתקע במהלך ביצוע ה-BOOT (לפעמים מסך שחור ולפעמים עם כיתוב של תחילת ה-BOOT). החלטתי לבצע מספר בדיקות חומרה. ביצעתי בדקת סקטורים בדיסק הקשיח והכול נמצא תקין. ביצעתי בדיקת זיכרון והכול נימצא תקין! עכשיו מגיע החלק המוזר. לאחר קריסה (באותו יום) נוספת החלטתי לבדוק שוב את הזיכרון והפעם הוא מצא לי למעלה מ65 אלף שגיאות בתוך שעה וחצי והוא המשיך לעלות פשוט לא היה עוד מקום. כאשר בבדיקה הקודמת במשך 6 שעות לא מצא אפילו אחת! השאלה שלי עכשיו האם אפשר לפי נתונים אלו להגיד במאה אחוז שהזיכרון שלי תקול (אם כן יש אפשרות לדעת איזה כי יש לי 4 כרטיסים כאשר כל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום בכרום פתאום כאשר אני מנסה לפתוח תמונה או סרטון בכרטיסיה חדשה, בעיקר תמונות שבעבר היו נפתחות לי בכרטיסיה חדשה יורדות לי למחשב למה זה קרה ואיך ניתן להחזיר את המצב לקדמותו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז כככה נהרס לי המחשב ואני לא יודע מה לעשות יש אנשים שאומרים שהלוח הלך , כאילה שאומרים המעבד ועוד הצעות והערות לא משמחות. חייב עזרה, בעיה במחשב. אז ככה , לפני שבוע החלטתי לנקות את המחשב מאבק. אתם יודעים , מדי פעם,, וכו וכו.. פירקתי את הכל ניקיתי.. הפעם החלטתי שצריך גם לנקות את המארוור של המעבד כי נוצר שם הרבה אבק.והוא עשה רעש.. לציין רק שזה מעבד אטלון 2800 ולוח אביט אז ככה פירקתי את המארוור צעות הקירור ( ופה נראה לי הרסתי משהו)" ניקיתי את הכל והחזרתי.. הפעלתי את המחשב ולאחר דקה המחשב ציפצף כמו אוטו גלידה וכבה... לא ידעתי בידוק מה הסיבה .. הידלקתי שוב ונכנסתי לביוס שם הופיע 90 מעלות חום מעבד.. המחשב ציפצף שוב נכבה (יש לציין שהוא נכבה אך המאוורירים המשיכו לעב…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וזאת אחרי שעשיתי הרחבה של הזיכרון מ 257 מגה ל 756 מגה. אני לא יודע אם הבעיה היא של טמפרטורה גבוהה כתוצאה מהוספת הרכיבים או מזיכרון דפוק. אני הורדתי את התוכנה לבדיקת זיכרון ואני יריץ אותה הלילה. מה שאני מבקש אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד מסוג AMD על מחשב נייד של קומפקט אני מאוד אשמח לקבל לינק. כמו כן כל עזרה תתקבל בברכה כדאי אולי להחליף מאוורר על המעבד ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל במסכים כחולים וריסטרטים רבים. המערכת השניה ב"מפרט" שלי. עם מארז קומפיוקייס 6920 וספק 350W של FSP [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעייה מוזרה הסמן של העכבר הופך מדי פעם לריבוע מפוקסל בצבעים שונים וחוזר לעצמו אחרי כמה שניות. לא מצאאתי שום עקביות לנושא המחשב פורמט מחדש, הוחלף כרטיס מסך , עודכן בכל העדכונים האחרונים, DirectX מותקן כהלכה. אין לי מושג אפילו איפה לחפש את הבעיה ? יכול להיות שזה המסך עצמו ? הלוח אולי ? תודה מראש לכל העוזרים קניתי כבר צבע לצבוע את המחשב ו .....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלוויזיה ST-LAB יש בכרטיס כניסה של 8 פין -חיפשתי כבל בכל העולם (כולל EBAY) אבל לא מצאתי מצ"ב תמונה יש למישהו רעיון איכן ניתן להשיג? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב נתקע ואין אפשרות ללחוץ על שום מקש... מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מחשב XP SP2 ורכשתי מדפסת חדשה HP LASERJET 3055 וכאשר אני מחבר את המדפסת למחשב אני מקבל הודעה UNKNOWN DEVICE וכאשר אני עושה UPDATE DRIVER אני לא מצליח לעדכן את הדרייבר, האם מישהו יכול לעזור לי למצוא פיתרון? ניסיתי גם להתקין את הדיסק לפני שאני מחבר את המדפסת אבל באמצע ההתקנה הוא מבקש לחבר את המדפסת וכשאני מחבר הוא לא נותן להמשיך בהתקנה כיוון שהוא חושב שהמדפסת לא מחוברת. תודה רבה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפניי שבועיים עזרתם לי פה בקשר לבעיה שהייתה לי שהמחשב קורס לי למסך שחור בזמן משחקים, ואחריי שניקיתי אבק מהמחשב בצורה רצינית אז הכל הסתדר, אבל לפני יומיים שהדלקתי את המחשב אז הייתה את אותה הבעיה רק ראיתי מסך שחור,והמחשב פועל עובד רגיל אבל במסך לא רואים כלום הנורה שלו מהבהבת כאילו שהמחשב כבוי אז חיברתי את המסך לא לכרטיס מסך אלה ללוח אם, לכרטיס המובנה,וואולה הנה המחשב עובד כרגיל,אבל כמובן שאי אפשר לשחק משחקים בקיצור כנראה שהכרטיס מסך נדפק,אבל איך מסדרים אותו? יש מצב סתם נשרף והלך? גם כשפתחתי את המחשב ראיתי שכשאני מדליק אותו אז מהמבהבת איזו נורה אדומה על הכרטיס מסך,זה משהו שלא ראיתי פעם,או שאני לא זוכר... אבל יש לזה קשר איכשהו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי! XP SP2, פנטיום 4, מחשב לא משהו סה"כ... מסך LG LCD 15". כשאני מפעיל את המחשב, לאחר 2 שניות של המסך של XP is loading...., המסך נכנס למצב חיסכון באנרגיה. המחשב ממשיך לפעול, אבל לא רואים כלום כמובן. ניסיתי לבטל הגדרות חיסכון באנרגיה דרך הביוס, לא עזר. ניסיתי להיכנס למצב בטוח - הצליח! ביטלתי את כל הגדרות החסכון באנרגיה בהגדרות תצוגה. הפעלתי מחדש - לא עזר. הבעיה אינה במסך ככל הנראה. יש למישהו רעיון? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי המחשב מבצע לאחרונה יותר מדי ריסטרטים. דבר מעצבן נוסף - אחרי שני תקיעות וריסטרטים ידניים הפעלתי את הצריבה - כביכול הלכה חלק אך בסוף בבדיקת המידע הכל יצא דפוק... מה שמוזר זה שאני מצליח לקרוא את הדיסק בכונן השני. הצורב הוא OPTIARC 7170A והכונן השני הוא DVD ASUS E616. עם זאת, כאשר אני מפעיל את NERO CD DVD SPEED SCANDISK יוצא הרוב צהוב (פגוע). הדיסקים שניסיתי לצרוב הם TEAC X12-X52 וניסיתי לצרוב על X24. העליתי את הMINIDUMP, בתקווה שתוכלו לעזור לי לאתר את הבעיה ולפתור אותה. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יכול לראות רק בשחור לבן :\ יש לי RADON 9600 PRO
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי סובל מבעיה מאוד מוזרה ביומיים האחרונים... המידע על 2 כוננים קשיחים נפגע פתאום ברמה של חלק מהמידע נשאר תקין וחלק הפך להיות CORRUPTED ואני בנוסף מקבל שגיאות מחלונות בסגנון path to deep semaphore timed out בקיצור דברים מאוד לא שגרתיים... הקטע הוא שהיו לי עד אתמול 3 פרטישיונים. (2 דיסקים פיזיים) אחד של 80 גיגה שהיה כונן D ששם הבעיה קרתה - אבל שם לא היה מותקן כמעט כלום ואחד של 200 גיגה שמחולק ל 20 גיגה סיסטם שזה C ועוד 180 כל השאר שזה E הומזר הוא שהבעיה לא פגעה כלל ב C אבל כן פגעה בחלק ניכר של כונן E איפיון הבעיה הוא שהמידע פשוט לא רשום טוב על הדיסק... (ויש לי שם המון דברים ככה שחבל לי לפרמט הכל וזהו...) מה שמוזר הוא שאני יכול לראות נגיד את הקבצים שיש א…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי עכשיו את המחשב, ומתברר שהוא לא מזהה את אחד ההארדיסקים (שני Maxtor Diamondmax plus 9 SATA 80GB). שני ההארדיסקים מופיעים באיתחול וב device manager, אבל בעוד אחד מופיע לי ב"מחשב שלי" ואפשר להתקין עליו דברים, השני לא מופיע, וכמסתכלים על המאפיינים שלו דרך ה device manager, שדה ה-Device usage ריק (בניגוד להארדיסק השני).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני בערך כשעה התחילהאצצלי בעיה מוזרה בבמקלדת: חלק מהמקשים הפסיקו להגיב או שפשוט עושים דברים מוזרים, לדוגמא אם אני לוחץ DEL זה כותב לי * במקום או שהמקש L כותב לי ףך/;l (תלןי בשפה שמוגדרת) וbackspce עושה את הפעולה של TAB. השאלה היא האם זאת בעיה במקלדת או שבלוח אם/מרכיב אחר... אני לא רוצה לנסוע חצי עיר רק כדי לקבל שוב את אותה הביעה. ניסיתי את המקלדת גם במצב דוס ככה שזאת לא בעיה של מערכת הפעלה ודם אין לי מקלדת חלופית בסביבה לנסות אותה. מישהו יכול אולי לעזור? נ.ב את ההודעה הזאת כתבתי בעזרת המקלדת ה"וירטואלית" שבWINXP.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התנצלות על זה שלא הייתי כאן הרבה זמן פשוט המחשב לא היה תקין ורבתי עם החברה ו..... בקיצר גם עכשיו הוא לא טוב. אחרי שהחזרתי להם את המחשב בגלל שהחיישן טמפרטורה לא היה טוב הם טענו שזה הלוח והחליפו לי לוח אחר עם גירסת ביוס מעודכנת יותר, עכשיו המחשב עם המעבד שלי 1.4 לא עובד ועם 1700 לטענתם עובד. אחרי הרבה זיוני שכל שהיו לי איתם החלטתי לקחת את המחשב ואני יפתור את הבעיה. לדעתי המחשב לא עובד עם ה1.4 בגלל גירסת הביוס החדשה ואני רוצה להחזיר את הישנה איך אני עושה זאת? ואיך אני יודע אם המעבד תקין או לא? (לדעתי כן). ניסיתי להוציא את הבטריה לא עזר ניסיתי כם את הביוס עצמו לא עזר. תודה רבה לעונים. אני גרא בראשון
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי תקלה לאחרונה עם המחשב קורסים לי המשחקים ומעביר אותי חזרה לווינדוס בלי שום הודעת שגיאה המשחקים הם מקוריים ככה שזה לא הבעיה לצורך העניין GTA V, Gears of war 4 לא היה לי את התקלה הזאת בעבר. ניסתי לפרמט, מחקתי את הדרייבר כרטיס מסך עם ddu ,בדקתי טמפרטורות והכל תקין מה אפשר עוד לבדוק צריך את עזרתכם המפרט של המחשב הוא : Quad Core i5 6600 Gigabyte H170-gaming 3 S11511 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 Gigabyte Geforce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 hyper 600W מפרט שלא צריך להוות בעיה למשחקים האלו מה לדעתם הבעיה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-