תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי עם הכפתור fn לא עזר וגם לחפש servies.msc ולהפעיל משם גם לא עזר יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש במחשב: Duruon 800 לוח אם של ECS דגם K7VZA אני חושב 3 סטיקים של 128 מ"ב SDRAM הארד דיסק ראשי של 20GB ועוד הארד דיסק 6.4 כ. מסך GEFORCE 2 MX 400 צורב, וכונן דיוידי, וכונן דיסקטים. המצב הוא כזה, לאחרונה (משהו כמו חודשיים כבר שזה לא ממש לאחרונה) המחשב נתקע מלא פעמים ללא שום סיבה הגיונית, בהתחלה חשבתי שהמחשב סתם דורש פירמוט, והכל עבד טוב עד ששוב זה חזר, אמרתי אולי התקנתי משהו לא בסדר, ושוב המחשב נתקע. (כשאני אומר נתקע, זאת אומרת קופא לגמרי הווינדוס וחייבים ריסט, וזה קורא לא בזמנים קבועים). ניסיתי להבין מדוע זה קורה, ניסיתי להחליף לכרטיס מסך אחר ולא הלך, ניסיתי לא להוריד הרבה קבצים ששמתי לב שזה קורה יותר כשאני מוריד אבל זה קרה גם מספר פעמים רבות גם בלי פעילו…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעבודה אל פסק של חברת GAMATRONIC שזקוק להחלפת מצבר. המעבדה שלהם נותנת שירות רק בירושלים ולא בא לי לנסוע עד אליהם בשביל להחליף את המצבר. יש מקום לקנות מצבר באיזור המרכז ולהחליף לבד? מה הסכנות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כן, כשהמחשב מכובה, ה LED של ה HD דולק.. זו לא ממש בעיה, זה פשוט מוזר כזה.. כאילו, המחשב מכובה, אז למה הלד דולק? אוליי הספק מספק יותר מידי כוח? לא'דע.. הלד דולק באור חלש כזה, לא חזק כמו שאני מדליק את המחשב..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מדי 15 דקות לערך, "לאגים" (הLATENCY קופץ לשמיים) למשך כ30-40 שניות ואז שוב הכל בסדר. זה מורגש לדוגמא במשחקי רשת בשרת ישראלי יש לי פינג 30-50 נגיד, פתאום (כל 15 דקות) הפינג קופץ ל1000 ואני דיי תקוע במקום למשך 30 שניות ואז זה משתחרר ושוב יורד ל30-50. מקום נוסף בו זה מורגש זה בתוכנת דיבור TEAMSPEAK שמה גם רואים שהפינג קופץ לסביבות 1000 למשך 30 שניות ואז יורד חזרה. תמיד אומרים לי שאני "LAGGER" בTEAMSPEAK כשזה קורה כי לא שומעים אותי כמו שצריך. אבל גם בזמן הלאגים האלו אני שומע אותם כמו שצריך (אולי עם LAG או בלי אבל לא קטוע, הם שומעים אותי קטוע) בזמן שאני משחק אין תוכנות שיתוף או הורדה פעילות או משהו שיכביד על האינטרנט. זה לא היה מאז ומתמיד וזה התחיל לפני כשנה ולא היה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקלה עם כרטיס מסך בעבודה (בעיה עם הדרייברים) הבאתי אותו לבית כדי לחפש דרייברים בבית במקום בעבודה הבעיה שהכרטיס הוא עם יציאת hdmi והמסך שלי בבית הוא vga יש דרך להדליק את המחשב דרך הכרטיס מסך שבלוח בזמן שהכרטיס מסך מחובר?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודע איך בדיוק להסביר את זה אבל זה ככה: הכל פועל טוב ויפה ונגיד אני נכנס לדפדפן כלשהוא (בדקתי אינטרנט אקספלורר,כרום וספארי) אז כאילו הווינדוס נתקע, אני יכול להמשיך להיות בדפדפן ובכל התוכנות אבל נגיד אם אני רוצה לגשת לסרגל תוכנות ממוזערים אני לא יוכל בקיצור כל דבר שהוא קשור ל-explorer גם מנהל המשימות בקיצור. תוכנות כמו skype וכאלה אני יכול לגשת אבל הבעיה שאם אני ממזער את הדפדפן אז אני נמצא במצב שאני באקספלורר שזה תוקע לי ככה את כל המחשב ואין לי מה לעשות. ואני בטוח שזה רק בדפדפן כי אני יוצא מהדפדפן הכל רגיל פתאום. ויש לציין שאני לא חייב לכבות את המחשב או שזה מכבה את המחשב לבד.אני יכול לעשות לעשות ctrl+alt+delte ואז log off ואז חוזר למחשב וזה פועל לי ( כי זה יוצא מהד…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כיומיים המחשב שלי התחיל לעבוד נורא נורא לאט ונתקע (יש לי 16GB זיכרון והארד דיסק SSD עם יותר מ-70GB של מקום פנוי) בגלל כל פיפס קטן או תוכנה שהפעלתי (כדוגמאת דפדפן). גם אחרי שעשיתי RESTART המצב לא השתנה. אתמול אחרי שניסיתי לעשות RESTART, קיבלתי הודעת CRITICAL_ERROR. אחרי זה ניסיתי להפעיל אותו מחדש אבל הוא מיד מציג הודעת CRITICAL_ERROR כאשר ה-WINDOWS מנסה לעלות. ניסיתי להריץ דרך תקליטור הווינדוס שלי כל מיני כלי תיקון אבל שום דבר לא עזר. בנוסף, כאשר הווינדוס אוטומטית מנסה להריץ בדיקת מערכת (ANALYSIS) בזמן שהוא עולה (אחרי מספר פעמים שהווינדוס לא עלה) הוא מתרסק כאשר הוא מגיע -60 אחוז. מה שחשוב לי בכל המחשב זה המסמכים שנמצאים לי בשולחן העבודה. לא הצלחתי לגשת אליהם כאש…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע האם זהו הפורום המתאים לשאלה, אז אני מפרסם את זה פה: לאחרונה אני חווה בעייה של זמזום בתדר נמוך (אני חושב ש-25hz) מהרמקולים שלי (Logitech LS11 סטריאו), כאשר אני מגביר את העוצמה שלהם, או כאשר אני משוחח בסקייפ דרך המיקרופון שלי (Speedlink SL-8702-SBK) והרמקולים, במקום דרך האוזניות/מיקרופון USB שלי. כאשר אני מזיז את המיקרופון, זה גורם לרעשי רקע, וגם כאשר אני מדבר למיקרופון, שומעים הד מהרמקולים. ממה הבעייה הזו יכולה לנבוע? עדכון: הבעייה נעלמה לאחר שניתקתי המיקרופון מיציאת המיקרופון שבלוח האם, אך חזרה לאחר שחיברתי אותו בחזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשבוע האחרון התקנתי את וינדווס כמעט 10 פעמים. יש לי בעיה מוזרה מאוד ואני לא יודע איך היא נוצרת. לבעיה- לפני שזה קרה לפעמים המחשב ניתקע ולרוב עשיתי כיבוי כמו שצריך אבל נידמה לי שהייתה התוכנה EDONKEY במקרים האלה ברקע פועלת. אז כחה לאחר הכיבוי יש לי הודעה- non system disk replace the disk and press any key ולמי ששואל לא היה דיסקט בכוi דיסקטים. זה הדבר המוזר, ושאני לוחץ על מקש כל שהוא זה רושם לי - boot failure:system healthed טוב ניסיתי להיכנס לוינדווס בדרך אחרת, ניכנסתי לכונן דרך דיסקט איתחול ואז הלכתי לסיפרייה של הוינדווס ורשמתי WIN גם זה לא עזר. הוא טען כמה דברים ואז היתה את ההודעה הבאה לחצי שניה- Registry file was net found. Registry services may be inoperative for this…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני מקבל אחת לכמה דקות "בלון" עם הודעה " a network cable is unplugged" מתוך האיקון של local area connection. אחרי שבריר שניה ההודעה משתנה ל " local area connection is now connected". יש לי הרגשה שתדירות ההודעה הולכת ועולה. במקביל יש לי Lags נוראיים במשחק רשת שאני משחק. תשתית לגלישה ע"י הוט, יש לי ראוטר אדימקס קווי. התמיכה של הוט הודיעו לי שאצלם הכל בסדר וכנראה שכרטיס הרשת שלי דפוק. איך אני יכול לבדוק את זה לפני שאני קונה חדש ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, את המפרט תוכלו לראות בצד ימין ועכשיו ככה: קיבלתי את המחשב מ(*****) לא סומן עליהם לא רוצה לתת להם לתקן, והמחשב נדלק שבא לו הוא יכול לעבוד 5 שעות ואז פתאום לקרוס או לא להידלק בכלל שהוא נכבה הוא מכבה את הארד דיסק ואת הסידי אבל כל שאר הרכיבים עובדים והוא לא מראה כלום על המסך, ברגע שאני מוציא את הכבל נתונים של אחד מהם אז הוא עובד ושאני מחזיר הוא נכבה. זאת לא בעיה של מתח כי החלפתי ספק וזה לא עזר,לא בעיה של מערכת הפעלה ולא בעיה של הארד דיסק כי ככה זה גם עם אחרים. מה הבעיה? אני חושב שזה היציאות IDE של הלוח. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה,כל פעם שאני פותח טאב נוסף בזמן שאני שומע שיר ב-WMP אז השיר נתקע או שאני מדליק סרטון דרך יוטויב ופותח טאב נוסף אז הסרטון ביוטויב נתקע לשנייה ויותר. בדקתי במנהל המשימות,השימוש במעבד קופץ מ-25% ל-70% בזמן התקיעות האלה. עוד לפני שהתחילה הבעיה הזו,יש לי בעיה בניגון קבצי וידאו mkv,כשאני פותח קובץ mkv אז התמונה הראשונה נתקעת למשך חמש שניות אבל הסאונד ממשיך לפעול ואז אחרי אותם חמש שניות הוידאו היה חוזר לזמן שלו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי הארד דיסק של WD והכל היה עובד כמו שצריך בלי בעיה. לפני כמה ימים הארד דיסק שלי נפל ממצב מאונך למאוזן. אבל כשחיברתי אותו למחשב הוא עדיין עבד והראה לי את כל התוכן שיש בו. אחרי מספר שעות של שימוש לקחתי אותו למחשב אחר, ופתאום באמצע פרק של סדרה זה נעצר ומשום מה הפסיק לעבוד. כמובן שהוצאתי שוב והכנסתי שוב לאותו מחשב כדי לראות שוב את הפרק, אבל מה שקרה זה שפתאום המחשב לא קרא לי את התוכן שיש בהארד דיסק. החזרתי את הארד דיסק למחשב שלי שבו הוא עבד, ושוב המחשב לא קרא לי את התוכן, ואני מדגיש את התוכן. למה? כי כשאני נכנס למנהל ההתקנים אני כן רואה שהמחשב מזהה אותו והוא רק שם מעין סימן קריאה צהוב לידו. ניסיתי לחפש מספר פתרונות ברשת, אך לא מצאתי משו. -ראוי לציין שיש לי 1500 ג'יגה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן אמנם, אבל בנוי מחלקים איכותיים. לוח GA-EX58-UD3R מעבד i7 920 כ. מסך RX 460 זיכרון 16GB corsair vengeance לאחרונה באמצע משחק המחשב "עף", המסך נכבה ואילו המחשב נשאר דלוק (מאוררים וכו), בזמן הזה לחיצה על NUM LOCK לא עובדת (הנורה במקלדת לא נדלקת\נכבית). ניתקתי וחיברתי הכל מחדש וכמו כן פירקתי\והרכבתי כרטיס מסך זיכרונות וכו ללא הועיל. ביצעתי בדיקות מאמץ CPU עם Prime95 וגם GPU עם FurMark, ובזמן הבדיקות (כשעה) המחשב היה יציב ולא נצפו טמפרטורות חריגות. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? מה עוד אפשר לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, בבעלותי לוח אם GIGABYTE H97-HD3 (rev 1.1). אני רוצה לחבר אליו SSD ב-PCIE ולא ברור לי האם יתמוך או לא. בלוח יש אמנם סלוטים של PCIE, אבל הם נראים לי במידות אחרות מה-SSD, אם נקח למשל כונן כמו Samsung 980 PRO M.2 NVMe. האם אני בכל זאת יכול לחבר אותו לסלוטים הקיימים בלוח? האם אני צריך לחפש SSD ישן יותר שמתאים לסלוטים שבלוח האם שלי? בהנחה שאני לא רוצה לחבר לסאטה, כמובן תודה
-
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
אז ככה אני מתכוון לעדכן את הביוס שלי, הלוח אם שלי הוא Asus A7V133. אני יודע שלא מומלץ לעשות זאת, אבל במקרה שלי, רק אם מעדכנים את הביוס הלוח אם תומך במעבדי Athlon XP עד 2200... ואני כניראה יצטרך. בכל מקרה, לפי האתר של אסוס, צריך לעשות boot disk ולהכניס לתוכו את התוכנה aflash.exe ואת הקובץ ביוס מעודכן xxx.awd . אז ניסיתי לעשות boot disk מהווינדוס (יש לי Win XP) ע"י מקש ימני על A, בחירה פורמט, וסימון של Start up disk... שהפעלתי את המחשב עם הדיסקט הזה, היה איזה הודעת שגיאה על ה display driver, אבל הוא המשיך כרגיל, ואחרי זה הפעלתי את התוכנה aflash.exe, בחרתי באפשרות לשמור את הביוס הנוכחי על הדיסקט, רשמתי שם בלי סיומת (בטעות), הוא סיים, אחרי זה רציתי לעשות אחד עם סיומת, ניסיתי …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אז קניתי מחשב ומסך חדשים, חיברתי הכל (אני חושב) וכשחיברתי את המחשב למסך (hdmi) המסך רשם לי "no input". כל האורות במחשב דולקים, המאווררים מסתובבים והכל נשמע נכון. לא הרכבתי את המחשב בעצמי אבל הרכיבו אותו בחנות, כך שאני סומך עליהם בהרכבה. המקלדת והעכבר גם מחוברים למחשב ודולקים. ניסית חיבורים שונים למסכים שונים וכלום לא עבד, כך שנראה שהבעיה במחשב. בנוסף, האור של fan stop בכרטיס מסך דולק, אם זה אומר משהו. עזרה? פיתרון קסם? משהו?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה כרטיס מסך (קישור להודעת התייעצות מהפורום - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526263.msg4492870#msg4492870). דגם הכרטיס - Ninja 6450 1GB GDDR3 דגם לוח האם - Intel DQ965GF לאחר הכנסתו למערכת, והתקנת הדרייברים שהגיעו איתו כמובן, אני עדיין לא מסוגל להפעיל אותו ולעבור לתצוגת DVI. הכרטיס מסך לא מופיע גם ב-Device Manager, ויש שם אזהרה שככל הנראה חסרים דרייברים ל-PCI Simple Communications Controller. חיפשתי ועד עתה לא הצלחתי למצוא דרייבר מתאים... מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך 6600GT שקניתי לפני שנה וחצי (ויש לו עדיין אחריות), לפני חודש בערך עשיתי לו המהרה דרך התוכנה החוקית ש-MSI נותנת באתר שלה (ואם הדיסק שבא עם הכרטיס). הכרטיס עבד יציב וחלק והייתי מרוצה (וטוב לבב...) לפני מס' ימים המחשב שלי נתקע ולא רצה לעלות וגיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך נפל ממנו!!! נראה כאילו הפלסטיק שמחבר אותו פשוט נשבר, אין לי מושג אם זה קשור להמהרה או לא, אבל מה שבטוח לא נגעתי בכרטיס/מאוורר באופן פיזי בכלל. הלכתי לחנות (לא אכפיש פה את שמם כי אסור) לבקש שיתקנו לי והם טוענים שדבר כזה לא יכול לקרות באופן טיבעי וזה נזק שגרמתי באופן חיצוני ולכן הם לא מתקנים. האם זה קרה לעוד מישהו? האם יש דרך שאני יכול להוכיח להם?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. אני מקווה שאני בפורום הנכון - אם לא אז תפנו אותי למקום הנכון בבקשה. 2. מחשב נישא של ASUS דגם UX430U שנרכש מ-KSP ב- 08/2018 (אאל"ט אחריות ל-3 שנים). 3. המספר הסידורי נמחק. 4. את שירות הלקוחות של KSP ו/או ASUS לא ניתן לתפוס (שלחתי מיילים) 5. כדי לפתוח קריאת שירות ב- ASUS צריך את המספר הסידורי שנמחק כאמור. 6. ישנה דרך לחלץ את המספר הסידור של המחשב עצמו? (לא של מערכת ההפעלה) 7. התקלה אגב, מסכים כחולים (BSOD) רנדומליים, או כשמעמיסים אותו (הפעלת מספר אפליקציות כבדות במקביל). תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב של דל D600 רציתי לבדוק האם הCOM PORT שלי תקין הבנתי שיש איזו בדיקה לבדיקת לופ או משהו בסגנון בביוס הכל תקין + בDEVICE MENAGER
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הביאו לי מחשב ישן (פנטיום 4), שעבד בסדר גמור לפני שהוא הגיע אליי- מי שהביא לי פרמט והתקין עליו וינדוס וכמה תוכנות. אבל עכשיו הוא נכבה אוטומטית אחרי שאני מדליק אותו. בהתחלה זה לקח לו כמה דקות, אבל עכשיו תוך 10 שניות בערך הוא נכבה. המחשבה הראשונה שלי היא שהמעבד או הזכרונות זזו מהמקום ולא יושבים טוב. הוצאתי וחיברתי אותם אולי 10 פעמים וזה לא עזר, אותו דבר עם החיבורים של הספק לרכיבים. המשחה התרמית יבשה לגמרי, והקירור של המעבד לפעמים קצת רופף, אבל לא יכול להיות שהמעבד מגיע לטמפרטורה כל כך גבוהה תוך כמה שניות... מה עוד זה יכול להיות? אולי התעקם פין אחד בסוקט?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להוריד את בלוסטכס דרך הקישור הזה https://www.bluestacks.com/download.html וזה פשוט ממשיך לטעון בלי הפסקה באייקון הכחול
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול רכשתי מחשב חדש מדגם 226BW של סמסונג, חיברתי את המסך לכרטיס מסך (GeForce 8600GT 1GB), ובהדלקת המחשב המסך עבד בצורה תקינה. רציתי להשוות בין המסך החדש למסך הישן שלי וחיברתי גם את המסך הישן לכרטיס המסך בחיבור האנלוגי.(בזמן שחיבור ה DVI גם מחובר) וכשהדלקתי את המחשב עלה המסך הישן עם החיבור האנלוגי. רציתי לחזור לצפות במסך החדש עם חיבור DVI, ניתקתי את החיבור האנלוגי- אך המסך לא נדלק, ניסית לנתק את המחשב לגמרי מהחשמל ואחרי מספר דקות כשרק ה DVI מחובר הדלקתי את המחשב- אך שוב המסך לא נדלק. כוונתי כשהמסך לא נדלק היא שאם הייתי רואה את מסך האתחול של הביוס, את מסך האתחול של הווינדוס (עם פס הטעינה והכל), והיום, בשלבים האלו - המסך כאילו לא מזהה חיבור. הנורית של המסך מהבהבת, …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-