עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב שלי נתקע הרבה פעמים .. קניתי אותו לפני שלוש שנים .. ok לפעמים אני סתם משחק במשחקים או סתם גולש באינטרנט ופתאום הוא נתקע (קופא) ולא מגיב לכלום .. אני צריך לכבות את המחשב ולחכות איזה 10 דק' ואז להדליק אותו אם אני מנסה להדליק אותו לפני ה-10 דקות אז הוא נתקע באמצע ההפעלה .. זה קורה לי הרבה פעמים במשך היום ולקחנו אותו לתיקון במעבדה החליפו לי את הדיסק הקשיח במחשב ועדיין הוא נתקע .. תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  2. אז ככה מדובר במחשב שעבר איזה שהיא מכה חשמלית רצינית ששרפה את הספק ואת לוח האם, הרכבתי ספק חדש ולוח אם מהאריזה (PC Chips M758LMR, לא להיבהל זה לא בשבילי...) וגם זכרון חדש, אך יש משהו מוזר הלוח לא נדלק, כלומר כאשר אני לוחץ על ה POWER הספק לא נדלק ואין כלום, בדקתי את הספק במחשב אחר והוא עובד FIX, כנ"ל ה Power Switch עובד תקין, השאלה האם יש מצב שבו המעבד נדפק (CELERON 600, שוב זה לא מחשב שלי...) ולא נותן ללוח להידלק, שכן הספק אמור להידלק גם כאשר אין בכלל מעבד ו/או זיכרון מורכבים, הוא פשוט לא מגיב, אנה עיזרו... ועוד שאלה - המעבד של איסטרוניקס, במידה והוא נשרף הם יחליפו לי אותו? (הרי כבר אין יותר מעבד כזה בעולם).

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by avsb,

לפני שבוע הכל היה רגיל המעבד והכרטיס מסך בלי אובר..לא הייתי בבית שבוע ושחזרתי הדלקתי ראיתי שהמעבד שלי במנוחה(איסיקיו מסנג'ר אינטרנט) מגיע ל39 עד 42 מעלות והלוח אם 45 עד 50 והכרטיס מסך לא יורד מ66 מעלות אני בדקתי את גופי הקירור כולם עובדים והכל בסדר אני לא מבין איך זה קרה פתאום מי שיכול לעזור אז בבקשה אני יודה לו מאוד

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by ykg,

מדובר במחשב חדש (8 GB RAM + SSD) שאין בו כמעט כלום למעט ווינודס ודפדפנים. לוקח המון זמן מהרגע שלוחצים על כפתור ההפעלה עד שהווינדוס עולה. אני מדבר על הזמן עד השלב שרואים התחל. על השלב שהסמל של ווינדוס מופיע. משהו כמו 5 דקות. לפני שמפרמטים, משהו יכול לתת כיוון לבדיקה?

• 7 תגובות
    • 5.7k צפיות
  5. Started by moranbra,

שלום לכל ! קניתי צורב DVD-R NEC ND-2510A מישהו מכיר מדריך להתקנה או יכול להסביר לי איך מתקינים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Benny770,

לפעמים כשאני פותח תיקיות הם נראות לי ככה. ממה זה נגרם? אציין שגם בהודעות מסוימות של וינדוס יש פשלות כאילו שהאייקון לא במקום והטקסט הפוך

7. התקנתי וינדוס אחר וזה לא שינה איפסתי ביוס ידנית וזה לא שינה יש למשהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by nati88,

יש לי מחשב מיני פיסי של אסוס עם חיבורי HDMI וDP ומסך סמסונג עם חיבורי VGA וDVI יש לי שני כבלים: HDMI TO DVI DP TO DVI ניסיתי את שני הכבלים, ואף אחד מהם לא עובד. יש משהו נוסף שצריך לעשות? מה יכול להיות הפתרון?

9. פנטיום 2 266, HD WD 30G. המחשב היה תקין עד שהועבר דירה, ואז פשוט לא ראה את ההארדיסקים (היו לו 2 אז) באתחול, אחרי חיבורים ניתוקים והתעצבנויות התברר שרק היה צריך לאפס את הביוס. העפנו HD אחד שעשה רעשים, השארנו רק את ה30G, אחרי כמה זמן, שוב - מדליקים את המחשב ומקבלים "operation system not found". פתחתי את המחשב, הכל נראה בסדר, הדלקתי אותו - עובד. היום שוב - אני מדליק את המחשב - אין הארדיסק. כיביתי, שיחקתי עם הכבלים מאחורה, - איזה פלא! יש הארדיסק. אבל המחשב נתקע בעליה של וינדוס :-\ (אני מקווה שזו בעיה אחרת ולא קשור לקודמת) בקיצור - מה יכול לגרום ל"העלמויות" כאלה של ההארדיסק? ההארדיסק יחסית חדש, תקין ועדיין בטווח האחריות. יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך שיושב קצת חופשי? (הוא הר…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by sasonhaim,

בעיה במחשב נייד asus g550jk cn367h העכבר המקורי של המחשב שהוא עם כבל {לא אלחוטי} מראה שהוא מחובר, הdpi שלו עובד והכל אבל הוא לא זז מישהו יודע מה אפשר לעשות לגבי זה ? דרך אגב זה קרה לי גם עם עכבר בלוטוט הוא התחבר אבל לא זז. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. Started by Dmoney,

אז קודם כל הקדמה קצרה: ניסיתי להרכיב את המחשב הישן (pentium 1 200mhz) לפני חודש בערך אבל במהלך ההרכבה נשבר פין אחד של הלוח אם (אחד הפינים שמתחברים לכבלים של הספק ולמעשה מספקים חשמל ללוח), התייאשתי והחזרתי הכל למחסן. היום השתעממתי אז החלטתי לנסות ולהחיות את המחשב ולמרבה הפלא הוא עובד! מגיע חשמל ללוח (הרמקול עובד) והמחשב אפילו עולה! ומפה מתחילות הבעיות...המחשב נתקע במסך הראשון (איפה שהוא סופר את הRam) :-\ ניסיתי להיכנס לביוס אבל המחשב לא מזהה את המקלדת (מקלדת עם חיבור ישן ואני בטוווח שהיא טובה), כשאני מחבר את המקלדת יש כזה צליל אבל כשאני מנסה ללחוץ על איזשהו מקש כלום לא קורה :-\ זה מה שרשום: Keyboard error or no Keyboard present CMOS checksum error - Default loaded עוד …

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by Smough,

מותר לי לראות סדרות בעבודה אבל אני לא יכול לכבות את התאורה בחדר בו אני נמצא. הרבה מהסדרות מכילות סצנות חשוכות מה שגורם למסך להראות כמראה ובכללי הורס את החוויה. יש לכם אולי רעיונות למה אני יכול לעשות לגבי זה? נגיד יש איזה ציפוי למסך שאני יכול לשים או משהו בסגנון?

13. Started by IdoK21,

אז ככה הוספתי עוד 2 גיגה זיכרון למחשב שלי המחשב עולה הכל טוב אז פה בעצם הבעיה הביוס עצמו מזהה 2048 תוכנת הcpu-z מזהה 4096 ועוד כמה תוכנות שניסתי אני משתמש במערכת הפעלה win xp sp3 איפה הבעיה פה בעצם איך זה יכול להיות? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by t-tomer,

שלום, המחשב שלי לאחרונה נתקע מידי פעם (בעיקרון במצבים שבהם היה מספיק לעשות סיים משימה וכ'ו..) ואז חייב לעשות ריסטרט, אלא שאז הוא לא עולה לי - לאחר המסך פתיחה הוא רושם BOOT FAILURE ולהכניס דיסק מערכת(שאין לי). הבעיה נפתרת אחרי כמה ריסטרטים או מנוחה של המחשב, רק שבפעם האחרונה רק אחרי יום ומשהו הוא עלה לי חזרה. מה עושים? תודה רבה רבה לעונים! אם לא הבנתם משהו תשאלו בבקשה. תומר (: *תודה shaligan על התיקון

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by lightning,

קניתי לפני כמה ימים כרטיס מסך חדש ge-force4 ti4200 128 mb התקנתי את הדרייברים החדשים... עכשיו אני בא לשחק במשחקים ואחרי דקה שתיים שאני בא לשחק ניתקע לי המשחק מה אני צריך לעשות ;[

16. Started by Boomer,

מלפני איזה חודש חודשיים בערך זה התחיל (כמעט ורק ב-BF1942 אבל לפעמים גם במשחקים אחרים): לפעמים כשאני מנסה להפעיל משחק אז הוא פשוט מתמזער ל-Taskbar וכשלוחצים להחזיר את זה לא קורה כלום. לפעמים זה מסתדר כשפשוט מעבירים User, לפעמים רק אחרי Restart, לפעמים רק אחרי שאני מתקין Via 4in1 ולפעמים אפילו גם זה לא עוזר ורק אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש זה חוזר לפעול. אם אני מנסה להפעיל את המשחק דרך ה-All-Seeing Eye בפעם הראשונה לאחר הפעלת המחשב אז הוא לא יפעל עד ל-restart או החלפת User או משהו כזה. אם המשחק הראשון שמפעילים אחרי פתיחת המחשב הוא BF1942 (לא דרך ASE) אז כמעט בטוח שהוא יפעל בלי בעיות - ואחרי הפעם הזאת גם הוא יפעל אפילו דרך ה-ASE עד ה-Restart הבא... זה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכם אני צריכה עזרה, הסתבכתי עם האנטרנט בבית! יש לי אנטרנט ביתי בתשתית בזק שמחובר לראוטר אשר מנתב לי את האנטרנט ל2 מחשבים, אחד נייח שנמצא בחלק השני של הבית ואחר לפטופ. אתמול לאחר שלא הצלחתי להפעיל את האנטרנט, עשיתי RESET לראוטר EDIMAX בלי לשמור את הנתונים הקודמים. אחרי משחק עם החיבורים של הראוטר ושאר המודמים שמחוברים אליו, הצלחתי לקבל אנטרנט ללפטופ. אולם, עם המחשב הנייח לא יכולתי לגלוש מאותו הרגע. מאז כשאני מנסה להתחבר בנייח לפי המשתמש אנטרנט (שעדיין כתוב לי השם שלו בconnect to a network, אבל עליו עשיתי RESET בEDIMAX אתמול) כתובה לי הערה: The settings saved on this computer for the network do not mach the requirements of the network. עכשיו, זה הגיוני מאוד שיש…

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by arik89,

ניתקתי את העכבר מהUSB שלו,ואחרי זה חיברתי שוב,העכבר לא מגיב. זה קרה לי בעבר בגלל התוכנה שלו אבל שחכתי איך תיקנתי את זה. הצעות?

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by orzilca,

מידי פעם ניהיה לי מסך כחול שאני לא מספיק לראות ממש מה כתוב בו כי אחרי שניה המחשב עושה ריסטרט אבל מה שאני מספיק לראות זה חלק מהשם של הקובץ והוא מתחיל ב ATI אז שיערתי לעצמי שזה הדרייבר של הכרטיס מסך שגורם לזה ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש וזה לא עזר :\ המחשב חדש O_o יש למישהו רעיון? מישהו נתקל בבעיה הזאת? נ.ב שכחתי לציין שיש לי ווינדוס איכספי

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  20. Started by natanel20,

היי אני רוצה לפרמט לגמריי את המחשב. יש לי מחשב ASUS דגם F556UA-AS54 מעוניין לפרמט את המחשב לגמריי (שמתי עליו דיסק קשיח רגיל ואני מעוניין לפרמט) אני מנסה להתקין דרך דיסק און קי נשלף. אני נכנס ל-BIOS ע"י לחיצה על F2 אבל בעמודה של BOOT אני לא רואה שם אפשרות לעלות את המחשב דרך ה-USB. תמונות עזרה ? תודה!

• 7 תגובות
    • 7.9k צפיות
  21. אז הורדתי את הדרייבר החדש כי היה לי אחד ישן מאוד.. פתאום אני מפעיל סרט ואני רואה שסרט בגוונים אדומים ! ממש אי אפשר לראות כלום ככה . איך אפשר לתקן את המצב שנותר ? איך אני מחזיר את המצב לקדמותו אולי להסיר את הדרייבר ?

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  22. יש לי בעיה במחשב כל פעם שאני מפעיל משחק הוא אחרי כמה זמן או נתקע או מפעיל את עצמו מחדש או מביא מסך כחול שכתוב בו physical memory 0x000000f4 לפעמים אני יכול לשחק קצת ואז זה קורא פתאום ולפעמים זה מצחיל להתקע או להיות איטי בצורה מחרידה ואז זה קורה בדקתי עם זכרונות אחרים וזה עדין קורא החלפתי את הדיסק הקשיח לאחד אחר והחלפתי את הכרטיס מסך מה שנשאר לי שזה או הלוח אם או המעבד איך אני יכול לדעת מה מהם.... ויש אפשרות גם שהמחשב מתחמם לי ברגע שאני מפעיל את המשחק אם כן איך אני יכול לדעת כי ב SPEEDFAN אני לא יכול לדעת כי ברגע שאני נכנס למשחק אני לא יכול לבדוק אותו תודה לכם והמשך יום נעים

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  23. Started by tomy669,

שלום לכולם ושבת שלום! אתאר את הבעיה שיש לי במחשב ואשמח אם תוכלו לייעץ לי מה עלי לעשות וכן תודה מראש לעוזרים.. המחשב עולה כרגיל עד שהוא עולה לוינדוס, הוא מראה מסך ברוך הבא, מראה עכבר, פתאום אני שומע רעש מההארד דיסק (מן תיקתוק)ועולה מסך כחול לפי הבנתי ההארד דיסק שלי נדפק.. חבר אמר לי שאפשר לסדר זאת בעזרת תוכנה שנקראת SMART דרך boot בדיסק און קי או משהו דומה, ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי דבר שיכול לעזור לי בנושא.. או שאני צריך לפרמט את ההארד דיסק דבר שעלול לגרום לאיבוד חומר רב ויקר ערך עבורי. ההארד דיסק מחברת western digital דגם: wd1200 js - 00mhbo אשמח אם תוכלו לעזור לי, כי אני ממש זקוק לעזרה! תודה מראש לכולם!!!

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  24. אהלן ח'ברה, חיברתי כבל HDMI מהכרטיס מסך (670 GTX) לטלויזיה (toshiba regza) ואני לא מצליח לגרום למחשב להיראות בטלויזיה. בעבר הייתי מצליח והפעם זה פשוט לא מזהה את הטלויזיה בהגדרות של Nvidia control panel לא משנה מה אני עושה. בדקתי שזה לא הכבל שדפוק, חיברתי לפטופ לטלויזיה וזה עבד לי ישר, ז"א הבעיה או בפורט של הHDMI בכ.מ או משהו בהגדרות שאני מפספס..איך אפשר לפתור את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 7.5k צפיות
  25. שלום לפני כשנה קניתי מחשב אחרי שהתייעצתי פה בפורום וקניתי בסוף פנטיום d 930 כרטיס המסך שלי זה gainward geforce 7600gt עכשיו יש עליו מאוורר אבל הוא לא ממש עוזר ובהתחלה הוא היה במנוחה כשאני לא משתמש בוא על 55-60 מעלות ובמאמץ על 80-85 היום הוא כבר מגיע לשיאים חדשים שדי מפחידים אותי כאשר ללא מאמץ הוא על 80-85 מעלות ובמאמץ הוא עובר לפעמים גם את ה105 בבקשה אני חייב לדעת מה לעשות אני די בבעיה תעזרו לי אני פשוט לא יכול לשחק במשחקים כי הוא מתחמם ושולח לי הודעה

• 7 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.