תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את הדרייבר של NVIDIA מתוך האתר הרשמי בגרסא 110.48 שלדעתי המעודכנת ביותר, ו"בהגדרת תצוגות" אין באפשרותי לעבור למצב של שכפול תצוגות, (בהתקנה קודמת על מחשב אחר האופציה הזו הייתה פעילה). מדובר במערכת השליטה על כיוון הצבעים מסכים וכו' הנקראת בשם NVIDIA nView Desktop Manager. מה עושים??? האם יש אפשרות לעשות "אפדייט" או כל אפשרות אחרת על מנת שאוכל לראות בתצוגה כפולה ולהעביר את התצוגה ממסך אחד לשני??? תודה רבה מראש לעונים. אשמח באם תצרפו לינק להורדה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן פתחתי את המחשב כדי לנקות אותו עם ספריי לחץ אוויר ושכחתי שיש מאוורור שנמצא על הדופן של המחשב (שמפרקים אותה כדי לראות את הבפנים שלו) והמאוורור הזה היה מחובר לאנשהו מן הסתם ואני לא יודע לאיפה לחבר אותו חזרה עכשיו... הנה תמונה של הדופן: והנה תמונה של החיבור: אני יכול להוסיף תמונה של הבפנים של המחשב אם צריך וזה עוזר
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שגודלו 80 ג'יגה (הוא חולק ל-2 מחיצות עם FDISK ועבר פירמוט לפני ההעתקה עם ghost) כשאני מבצעת איתחול ראשוני במחשב החדש אני מקבלת מסך כחול בשלבים הראשונים של באיתחול. האם יש מה לעשות או שהוינדוס מזהה חומרה חדשה ומופעל מנגנון פנימי שמונע איתחול? אגב, אם זה חשוב, בישן יש פנטיום 667 ובחדש AMD 2500 עם לוח אביט NF7
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב ישן - פנטיום 200. הוא קנה לו HD של 10G של Seagate. חיברתי לו את ה-HD למחשב אבל המחשב לא מזהה אותו בביוס.... בדקתי את ה-HD אצלי במחשב והוא עובד מצויין, גם המחשב שלו עולה טוב עם דיסקט הפעלה בלי ה-HD כך שאין בעיה באחד מהם אבל עדיין המחשב שלו לו מצליח לזהות אותו, האם יכול להיות שהמחשב שלו לא יכול לקרוא HD בנפח כזה בגלל שהוא ישן ? מישהו יודע מה לעשות ע"מ שהמחשב יזהה את ה-HD ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפעמים מסכים כחולים על מערכת הפעלה ווינדוס 7. הם לא מופיעים קבוע אלא פעם בכמה ימים/שבועות. הורדתי את התוכנה bluescreenview וזאת השורה שהיא נתנה לי: 100911-36629-01.dmp 09/10/2011 09:01:40 MEMORY_MANAGEMENT 0x0000001a 0x00041790 0xc08020a2 0x0000ffff 0x00000000 ntkrnlpa.exe ntkrnlpa.exe+9fce2 NT Kernel & System Microsoft® Windows® Operating System Microsoft Corporation 6.1.7601.17640 (win7sp1_gdr.110622-1506) 32-bit ntkrnlpa.exe+9fce2 ntkrnlpa.exe+a02b4 ntkrnlpa.exe+9ff69 ntkrnlpa.exe+24733f C:\Windows\minidump\100911-36629-01.dmp 4 15 7601 153,040 אין לי מושג מה זה אומר.... ואם העתקתי את מה שנחוץ כדי לדעת איך לסדר את זה... אודה לכם אם תעזרו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מדובר על מחשב עם מעבד INTEL I3, עם 2 GB זכרון ועליו מ"ה WIN 7 64 ביט. במחשב צורב DVD SAMSUNG *22, שלא היה בשימוש מסיבי. לאחרונה שמתי לב שהצריבה נהיית מאוד איטית (WIN מציג כ 70 KB/SEC), למשל לסרט של כ 1.4 GB יכול לקחת משהו כמו שעתיים צריבה. מה יכולה להיות הסיבה לכך? בנוסף, בעת גם העתקת קבצים ל DISK ON KEY או דיסק חיצוני דרך ה USB נהיית מאוד איטית (לעמות מה שהיה לפני כמה חודשים). איך אפשר לבדוק למה זה קורה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי הרכבתי לאחי מחשב חדש מבוסס i5, וכשהדלקתי אותו כדי שאוכל להתחיל בהתקנה של הOS ראיתי שהPOST ממש איטי! המוזר הוא, שאחרי הPOST האיטי המחשב מעלה ווינדוס כרגיל... גם הביוס עובד כרגיל, כמו כן גם המסכים שלפני הPOST... ניסיתי להפעיל את המחשב עם מינימום חלקים (לוח, מעבד, כ. מסך, וסטיק אחד של זיכרון) והפוסט עדיין היה איטי... Intel Core i5-750 2.66GHz Quad Core Gigabyte GA-P55M-UD2 Intel P55 4Gb DDR3 1600MHZ PC3-12800 8-8-8-24 Gold Sparkle GeForce GT220 512Mb DDR3 PCI-e WD 500gb 32mb 7200 Caviar Black SATA II WD5001AALS Seagate 320gb 16mb 7200 SATA II ST3320613AS SeaSonic 500w SS-500ET Active PFC Antec 300 מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נישא אנונימי (חברה לא ידועה - הביאו לי אותו מסין) שאמור להיות לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה (802b/g). יש נורה שאמורה לדלוק כאשר הוא עובד, ישנה אפשרות להפעיל אותו ע"י צירוף המקשים FN + F2 וכמו כן קיבלתי איתו דרייבר שאותו התקנתי. ברשימת ההתקנים מופיע ליד שם הדרייבר סימן קריאה צהוב. מערכת ההפעלה היא XP. האם למישהו יש מושג איך לגרום למחשב לזהות את הכרטיס ? האם יתכן שכלל לא הותקן כרטיס רשת אלחוטי במחשב ואיך ניתן לבדוק זאת ? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קיבלתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. הבעייה היא שגם כאשר המחשב מכובה הנורה של העכבר דולקת. נראה לי שזה היה לי גם באופטי הקודם פשוט אז לא היה איכפת לי שהנורה נשארה דלוקה כי הוא לא היה אלחוטי ולא היתה לי בעיה של בטריה. אני מבין שאנשים נוספים נתקלו בבעיה, אבל בינתיים לא מצאתי פתרון. מישהו יודע על זה משהו? סתם העכבר דולק והבטריה נגמרת--- אולי משהו בביוס --- אין לי מושג... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כל פעם כשאני מנסה להיכנס לאתר הצורך רישום (קרי שם משתמש וסיסמה) הדפדפן נתקע ולא מצליח להכנס התופעה החדשה הזאת קוראת גם בכרום וגם באקספולרר ניסיתי לנקות את המחשב באמצעות Ccleaner אבל גם זה לא עזר כמו כן כל העדכונים של windows, java מעודכנים מדובר על מחשב עם Win XP (ו IE8) למישהו יש רעיון איך ניתן לתקן זאת? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן הבעיה כבר מתמשכת המון זמן, שלאחר עליית הוינדוס המחשב מתפקד נורא לאט במשך מספר דקות (3-4). זאת אומרת לוקח המון זמן עד שהוא מגיב נניח לפתיחת דפדפן או אפילו תיקיה שמכילה כמה עשרות קבצים. המפרט של המחשב חזק ( זה שבצד) ולכן זה מפתיע אותי. אפילו בניידים שעבדתי עליהם עד היום לא חשתי בכזו איטיות בהתחלה. יש לציין שלאחר מספר דקות אז הכל מתפקד בצורה תקינה. שמתי לב שבעלייה הקשיח עובד על 100% ואני לא חושב שיש סיבה טובה, שכן אין נתונים גדולים של מהירות קריאה\כתיבה. מצורפת תמונה. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Dell VOSTRO 3500 כ-8 שנים. לפני חצי שנה הוא התחיל להשמיע צפצופים וקניתי חדש. עכשיו עם כל אילוצי הקורונה והעבודה מהבית, בודקת אפשרות להשמיש אותו לצורך עבודה משרדית + אינטרנט. הרצתי דיאגנוזה דרך ה-BIOS שמראה שהבעיה בהארד דיסק (no hard disk detected). ראיתי שממש פשוט להחליף הארד דיסק במחשב הזה והוצאתי את הישן. אני רוצה להחליף אותו בהארד דיסק חדש SSD של 250 GB, ויש לי כמה שאלות: 1) האם SSD יעבוד טוב, כלומר בהתאמה לחומרה של המחשב הנ"ל? (מצרפת צילום מסך של המפרט הטכני) 2) אם כן, איזה SSD כדאי לקנות, בהנחה שאני רוצה להשקיע כמה שפחות. החיפושים שלי העלו את זה - https://1pc.co.il/product.aspx?id=8945 3) האם אוכל להתקי…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, היה לי מחשב מעבד ליבה כפולה מהדגמים האחרונים(לא זוכר את הדגם המדוייק). אבא שלי אמר שבזמן שהשתמש במחשב, פתאום המחשב כבה ולא נידלק יותר. שללתי את האפרות של הספק כח. לקחתי את הספק כח למחשב של חבר, והמחשב עבד עם הספק כח שלי. הוצאתי את הכרטיס מסך, וראיתי שיש לו נגדים מפוצצים. ניסיתי להדליק בלי הכרטיס מסך, ללא שינוי. דולקת המנורה של הלוח אם, ומעבר לזה שום שינוי. חשבתי שכנראה נשרף הלוח אם. קניתי לוח אם חדש של אינטל DH67GD ומעבד I7 2600. הרכבתי את הלוח אם והמעבד, והחיווט ההכרחי בלבד. ושוב אותו דבר. המנורה של הלוח אם עובדת, אך המחשב לא נידלק. אין לי מושג מה התקלה. אשמח לקבל יעוץ. חשבתי שהכפתור הדלקה אולי לא תקין. חשפתי את שני הגידים שלו וקיצרתי ביניהם ושוב לא קרה דבר.
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לאחרונה (חודש וחצי) התחילו לבקוע רעשי רקע מטרידים מהמחשב שלי... והוא הפך להיות איטי בצורה ממש איומה....וזה לא בגלל שהתקנתי לפתע דברים שגוזלים משאבים רבים או בגלל שלא פירמטתי מזמן... לפי התסמינים האלה בטח תגידו שזה ההארד דיסק...אני לא כל כך בטוחה מפני שכשניתקתי אותו - רעשי הרקע לא פסקו... בצורה זו הגעתי למסקנה שזה גם לא הסי די...כמו-כן, זה לא בוקע מהמאוורר הקידמי או מהמאוורר של המעבד... לאחר זמן מה הרעשים נפסקו, ולפני זמן מה הרעשים התחילו שוב אבל הפעם זה נשמע כמו שריקה חלשה... לפני כמה שבועות בזמן גלישה באינטרנט הופיע מסך כחול, אשר לא בדיוק תוארה בו הבעיה...רק נאמר שאם זו הפעם הראשונה שזה קורה פשוט לעשות ריסטרט (ולקוות שזה לא יחזור על עצמו שנית)...זה לא חזר... אך לפנ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המחשב במפרט ושני הזיכרונות שעובדים בDUEL, כאשר אני שם סטיק שלישי המחשב עושה ריסט כאשר הווינדוס עולה, או שלפעמים הוא עושה ריסט בפוסט, גם אחרי שהווינדוס נטען לאחר כ3-5 דקות הווינדוס נתקע. שללתי בעיה של הזיכרון עצמו על ידי זה שבדקתי את כול הסטיקים, המחשב פשוט מסרב לעבוד עם שלושה סטיקים אבל עובד מצויין בDUEL.
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אםGA945p- S3, ושאני מחבר אוזניות, אין לי סאונד בצד שמאל של האוזנייה שאני מחבר אותה ל-IPOD שלי האוזניות תקינות, האם זו בעיה בלוח אם?
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי לוח אסוס 800 עכשיו אני צריך לפרממט את המחשב ולא עולה לי מהדיסק .. זה משו בלוח שאני לא מתמצא בזה.. אייך מעלים מהדיסק..??
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
המחשב שלי מיושן, P3-800EB, התקנתי עליו כרטיס שנקרא ST Lab Pci USB controller card u-163 usb 2.0 3+1 port, אחרי ההתקנה המחשב השמיע קולות של הפעלה, אבל לא ראו כלום במסך והוא גם לא המשיך לBOOT. אחרי שהוצאתי את הכרטיס המחשב חזר לפעילות תקינה. יש למישהו מושג מה הבעיה? האם זה הכרטיס? המחשב? הלוח? לוח של PC PARTNER עם צ'יפסט של VIA.
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז המפרט: Intel Celeron D 2.8 SOCKET478 GIGABYTE 865PE DUAL CHANNEL 478 DUAL CHANNEL RAM: Kingston 256MB 333MHZ CL2.5 OEM 256MB 333MHZ CL2.5 TOSHIBA DVD-ROM 8X+RW 4X WD 80GB SATA GIGABYTE ATI RADEON 9250SE 64BIT 128MB מארז גנרי נחמד בצבע שחור,עם ספק כוח 350 וואט גנרי שמספק בבדיקה של חשמלאי,כוח של 300 וואט. עכבר GENIUS MINI OPTICAL מקלדת A4TECH MULTIMEDIA רמקולים GENIUS 2.0 PROVIEW 15INCH 16MS HD572 מאוורר 80 מ"מ במארז,מאוורר 40 מ"מ על הכרטיס מסך. קיצר הנה עיקר הדבר: המחשב אחרי זמן מסוים משמיע תקתוקים מוזרים, אח שלי שמע את זה היום ויש לו טענה שמדובר בדיסק הקשיח. הדבר החל לקרות לא מזמן, ואני לא יודע מה הסיבה, הטמפרטורה בביוס היא 60 מעלות. ההגבלה של …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, זאת בעיה מוזרה מאוד - עד היום הצורב שלי עבד מצויין - מעולם לא עשה שום! בעיות ומעולם - כן- מעולם! לא שרף שום דיסק ואנחנו מדברים על לפחות שנתיים - כך שמדובר בהישג! צורב crx145e של סוני - צורב במהירות X10. אתמול קיבלתי חבילת דיסקים חדשה (700MB 80 דק' של BENQ) ואני לא מצליח לצרוב שום דיסק, חשבתי שהבעיה בדיסקים והלכתי אל חבר שיש לו דגם של סוני טיפה ישן יותר אך הוא צרב עליהם ללא שום בעיות. הצלחתי לצרוב 2 דיסקים ב- toa - track at once אבל לא יותר מזה... dao לא עובד בכלל וזו השיטה שבד"כ מסדרת הכל... ניסיתי לשחק עם האפשרויות בנרו אך כלום לא עוזר... (ניסיתי גם גרסאות שונות ... 5.5.8.2 5.5.1.0 5.5.9.1.7 ) אגב כשאני אומר ששום צריבה לא מצליחה זה לא מדויק - כל הצריבות מסתיימות ונר…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר למנוע ממחשב נייד לקום ממצב שינה אחרי פתיחת המסך ? ניסיתי לחפש את האפשרות בהגדרות צריכת החשמל, אבל לא מצאתי כל מה שיש שם זה מה קורה כאשר אני סוגר את המסך, ולא מה קורה כאשר אני פותח את המסך המחשב הוא HP. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום משהו יודע מי היבואן של LG בארץ קניתי לפני כ שנה וחצי מסך רגיל והיום הוא מתחיל להעשות בעיות { נכון כולכם תגידו הגיע הזמן לקנות חדש אבל לא! } קיצור נגמרה האחריות איכן אני יכול לתקן את המסך ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אז הבעיה היא שכל משחק שאני מפעיל מופיע לי המסך הכחול והקוד הוא: DX0000008E החלפתי כל זיכרון וזה הוכיח לי שהבעיה לא בזיכרון , גם החלפתי כרטיס מסך והבעיה עדיין קיימת. הוצאתי הרד דיסק אחד (לא הראשי) ועדיים הבעייה קיימת. יש לי מחשב פנטיום 3 667 וחשוב לציין שהבעיה הזאת אף פעם לא הייתה לי. לא מזמן החלפתי לוח אם חדש והמחשב עבד בהתחלה טוב אך כאשר חזרתי מהצבא להפתעתי גיליתי את הבעיה. יש למישהו פיתרון לבעיה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לפני כמה ימים עשיתי אוברקלוק ממש קל... מ- 1.8 ל- 1.9 (100mhz) בקיצור... האוברקלוק היה מאוד יציב עם טמפ' 28 ... לא שיניתי מתחים ולא כלום. הפעלתי אותו מחדש והכל היה טוב. הבוקר לאחר שהמחשב היה כבוי, ניסיתי להפעיל והמחשב פשוט לא נדלק.. הכוונה אפילו לא חשמל! הספק תקין.. וניסיתי לג'מפר ולהוציא את הבטריה... עדייו לא עובד... מישהו יודע אולי משהו?
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-