עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש לי מחשב נייח עם כרטיס קול מובנה (מפרט בצד). שמתי לב שכאשר אני עושה פעולה כלשהי במחשב שכרוכה בניגון סאונד מסויים (אפילו קליקים על תיקיות בווינדוז) הרמקולים משמיעים צליל "פיצוץ" שכזה, כמו שמדליקים רמקולים, או מחברים רמקולים למכשיר פועל. (מקווה שהתיאור מספיק מובן). לאחר שזה קורה, הכל עובד מצויין ואין רעשים נוספים. רק אם לא ינוגן עוד שום צליל והכרטיס קול לא יהיה בשימוש התופעה תחזור על עצמה. אני מניח שזה כרוך באיזשהו מנגנון של חיסכון בחשמל שמכבה את הכרטיס קול, אבל חיפוש באינטרנט לא העלה תשובות לגבי הפיתרון של הבעיה. *בדקתי את התופעה גם על רמקולים אחרים. **הרמקולים מחוברים ליציאה האחורית בלוח האם. באזניות שמחוברות לפרקים ביציאה הקדמית של המארז לא הבחנתי בתופעה. אשמח אם…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by inrock,

שחום לכולם ביומיים האחרונים אחרי כיבוי מחשב כרטיס הרשת (on board) אינו מזוהה או מזוהה עם סימן קריאה. כמובן שאין אינטרנט באותו הזמן. ע"י כניסה למאפיינים ו ביטול ההתקן ולאחר מכן הפעלתו הבעייה מסתדרת. התקנתי דרייברים אחרונים ואפילו פירמטתי את המחשב והבעייה נשארה. שוב הבעייה קיימת רק אחרי כיבוי. אחרי ריסטרט אין בעייה, רעיונות למישהוא?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by yuvalnet,

שלום ניסיתי להכנס למחשב ל safe mode והמחשב הוציא לי את ההודעה על המסך out of range וגם שאני מנסה להחזיר למצב הקודם הוא תקוע במצב של out of range אשמח לפיתרון ניסיתי להוציא את המחשב מהחשמל אולי זה יאפס אותו יש לי מסך LG האם אני יכול לחבר את כבל המסך של מחשב הנייח למחשב הנייד שלי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, יש לי בעיה במחשב ואני עובד עיצות :-[ בעת כניסה למשחק התמונה קופאת, הקול של המשחק נתקע ולפעמים אף המסך נכבה(והמסך רושם מיד אחרי שהוא שחור - שהוא נכנס למצב שינה) ואין שום אופציה אחרת חוץ מללחוץ על הכפתור הכיבוי או הריסט של המחשב כדי שהמחשב יעלה בצורה תקינה. יש לציין שזה קורה לי רק במשחקים - אני משחק פיפא 13 ופרו 13 וCOD ובכולם זה נתקע לרוב זה בתפריט הראשי ולפעמים זה באמצע משחק אבל בד"כ זה לא מחזיק יותר מ-5 דקות עד שהתמונה קופאת והפיקסלים (הנקודות על המסך) תקועות.. יש הרבה נקודות מסביב לתמונה וזה נתקע. בדקו לי את המחשב במעבדה והוא קורס בעת הרצת תוכנת 3DMARK אך בעת הרצת התוכנה על מחשב אחר עם הכרטיס מסך שלי - GEFORCE 9600GT המחשב עובר את כל המבחנים של התוכנה בלי שום נפי…

5. Started by heishke880,

לאחרונה נכנסתי לאתר כרטיסי ביקור. דבר אחד לא הבנתי שם. מה זה המושג "טמפלטים"? האם מישהו יכול להסביר לי את זה?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

שלום מחיצה D אצלי היא 146GB וכל הקבצים והתיקיות במחיצה (כולל נסתרים) שוקלים 64GB אבל ב'מחשב שלי' זה מראה לי שיש רק 2GB פנוי. מה לעשות? בנוגע לוירוסים הAVG מזהה רק קראק אחד שלא נראה לי שהוא הבעיה תודה עידכון: גודל השימוש בגיבוי מערכת בD הוא 77GB (השטח שחסר) איך אני משנה את ההגדרות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by tomerm55,

שלום יש לי דיסק נייד 16GB sundisk שפתאום החליט ביום בהיר אחד להגן על עצמו מפני כתיבה/מחיקה. כל מיני ניסיונות לאתחל או לשנות את המצב עלו בתוהו. ניסיתי בין היתר לפרמט עם תוכנה hp usb disk format ללא הצלחה שיחקתי בכל מיני הגדרות אבטחה ושיתוף , ניסיתי אפילו ב SAFE MODE ללא הצלחה. תמיד בסוף כל תהליך שניסיתי קיבלתי תשובה "הדיסק מוגן מפני כתיבה". יש לציין שיש על הדיסק מידע שעובד מצויין כמו סרטים ומוזיקה, רק שאי אפשר למחוק או לכתוב עליו כלום !! לא מצאתי יותר מידי פתרונות מועילים ברשת וכל מה שניסיתי על סמך זה לא הצליח. אין לי על הדיסק כפתור HOLD או איזה סוויץ שמגן מכתיבה (לא חיצוני בכל זאת) אנא עזרתכם. תודה

• 2 תגובות
    • 16.2k צפיות
  8. Started by idoido,

אהלן, לפני כמה ימים היו לי בעיות עם הווינדאוס ושיחקתי קצת עם ההגדרות והוא שינה כמה דברים. מאז המסך של הלפטופ לא עובד. חיברתי עם HDMI לטלוויזיה ורואים הכל טוב והמחשב עובד נהדר. לפעמים אחרי שאני משחק קצת ומשאיר אותו זמן מחובר ואני משחק עם החיבורי מקרן, אני כן מצליח להפעיל את המסך והוא מראה תמונה על שניהם. פעם אחת אפילו ניתקתי ועשיתי ריסטרט והכל עבד יפה עד פעם אחרי שכיביתי את המחשב. זאת כנראה לא בעיה של חיבורים, לפי דעתי זה משהו תוכנתי שיוצר את הבעיה והוא לא מזהה את המסך רוב הזמן. המחשב הוא HP PAVILLION DV6000. תודה..

9. Started by afars,

היי בשבוע האחרון המחשב שלי פשוט נתקע כאשר אני לא נוגע בו למשך חצי שעה ומעלה (לא תמיד נתקע..). העכבר עדיין זז , אבל זה הדבר היחיד. אחרי כמה דקות שאני עושה כמה פעולות המחשב חוזר למצב הרגיל. אתמול כיביתי את המחשב בלילה, הכל היה בסדר, עכשיו כשאני בא להדליק שוב המחשב איטי ופעם בכמה דקות איזה פריים מתקדם. כבר 20 דקות ועוד לא הגעתי לשלב של להתחבר למשתמש. מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by cptariel,

קודם כול, פתאום קפצה אזהרה למסך שבעוד 50 שניות המחשב הולך להתרסק, כשהטיימר הגיע ל-0 קיבלתי מסך כחול לא היה אפשר לכבות אז ניתקתי מהחשמל (מה שהוביל לקפיצת מתח בכול הבית) ומאז הוא לא עולה, no signal במסך , המחשב דלוק , שומעים מאווררים (מדי פעם הם מתחילים להשתגע, מה שלא קרה לפני זה) אבל הנורות בקדמת המחשב לא דולקות . כול החיבורים לחשמל נראים בסדר למישהו יש רעיונות מה לא בסדר?

11. Started by URSH,

ברשותי מסך סמסונג P971 ויש לו 2 יציאות USB שאינן מגיבות לחיבור של כלים שונים. הכניסות הללו כן הגיבו במחשב הישן שלי, ממנו נפרדתי לא מזמן לטובת מפרט חדש עליו מותקנת גם מערכת חדשה של וינדוס 7 אולטימט. האם ניתן לחדש את השימוש בכניסות הללו.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by tood,

היי חבריה לוח אם אינטל וינדוס 7 היו 2 הארדיסק הוצאתי אחד ,המחשב לא עולה וזו התקלה המופיעה > PXE-E61:Media test failure, check cable PXE-M0F:Exiting Intel Boot Agent No bootable device--insert boot disk and press any key. נכנסתי לביוס וזה הסדר בבוט cd flopy על אף שאין פלופי בכלל במחשב hard disk drive ethernet Hard drive order<wdc wd800jd וזה ההארד דיסק הפעיל שהשארתי מה התקלה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by roeesnir,

Windows 7 64Bit כרטיס מסך -GTX 550 Ti כשמדליקים את המחשב, הוא נכנס למערכת ההפעלה (ברוך הבא), ונהיה מסך שחור. נכנסתי בSafe Mode, הסרתי את הדרייבר, ואז המחשב עולה ונכנס למערכת ההפעלה. כשמתקינים שוב את הדרייבר (עדכני מהאתר של Nvidia), ועושים ריסטארט, שוב - מסך שחור. מה יכולה להיות הבעיה? מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Weihenstephan,

שלום לכולם.. אי שם במעמקי המחשב יש לי תמונות ממש ישנות, שעד לפני שנה בערך נפתחו באופן תקין ופעלו כמו שצריך. מדובר על קבצי JPG שעדיין מופיעים בתוך התקיה.. יש להם נפח אך המחשב לא מצליח להציג אותם צירפתי את הודעת השגיאה.. אגב ניסיתי כבר שלל תוכנות להצגה (פיקאסה ,acdsee) אבל כאילו הקובץ של התמונה שומר על גודלו הנפחי אבל לא מציג את המידע בתוכו (התמונה עצמה) יש אפשרות לשחזר את התמונה או שהקובץ "הלך" ולא ניתן לשחזר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. בימים האחרונים נתקלתי בבעיית ריצודים במסך הטלוויזיה שמחובר למחשב בעת שידורי סטרימינג -הכוונה לפס שקוף שנמשך לרוחב כל המסך עולה ויורד מלמעלה למטה וחוזר חלילה מדובר בטלוויזית lcd samsung- במסך מחשב עצמו רואים את השידור חלק ללא ריצודים (אבל אני מעדיף לראות בטלוויזיה) הקו הזה מופיע רק בשידורי סטרימינג (למשל, שאני רואה סרט מהמחשב או גולש באינטרנט תוך כדי צפייה במסך טלוויזיה אין שום בעיה) המחשב והטלוויזיה מחוברים בנקודות חשמל שונות ומרוחקות כ-4 מטרים זה מזו ניתקתי גם את הממיר וזה לא פתר את הבעיה הסרתי והתקנתי מחדש את נגן הפלאש בגרסתו האחרונה, כמו כן עדכנתי דרייברים של כרטיס מסך (9800 gtx ( נתון נוסף- טלוויזיה מסוג hd ready רזולוצייה שאני עובד במחשב בחיבור (dvi to hdmi) הי…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכל חברי הפורום, אציין קודם כל שעשיתי חיפוש בפורם ואף קראתי את הכתבה על כונני ה ssd במדריך הזה http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/2 התחדשתי במחשב dell z14-5423 (i7, 8gb, 500gb+32 ssd) ultrabook המחשב נקנה מארצות הברית, הוא הגיע עם מערכת הפעלה עליו כבר. 1.רציתי לדעת איך אני מתקין את המערכת הפעלה עם הרישיון שיש לי כבר כביכול על ה ssd. ואם 32 גיגה מספיק? 2.ועוד שאלה, הסוללה של המחשב נייד נראה לי נגמרת מהר מדיי, אני פותח את המחשב, בלי לעבוד עליו והאחוזים של הסוללה יורדים משמעותית כל כמה דקות בלי שאני יעבוד בו אפילו. ולפעמים זה מראה לי 99 אחוז ורשום שנשאר שעה וחצי לעבוד וב 70 אחוז נגיד רשום לי 3 ומשהו שעות נשארו עכשיו פרקתי את הסוללה עד הסוף שאולי זה יכייל אותה,…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by orelht,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב אני לא יודע מה זה אני נגיד משחק BF3,MOH Warfight המחשב מביא לי מסכים כחולים אתמול שיחקתי קיבלתי את זה אני באמצע ב Medal of Honor Warfight פתאום הצבעים נמרחו לי כזה ואז שמעתי רעש מוזר וקיבלתי את זה כל פעם זה היה מביא לי מסך כחול אחר http://imageshack.us/photo/my-images/703/screenshot2012102322003.png/ כבר פירמטתי את המחשב ועדכנתי את הכרטיס מסך בדקתי טמפטרטורה ניקיתי את המחשב עדכנתי את הווינדוס והכל בסדר עכשיו זה הפסיק להביא לי את זה אבל המחשב נתקע אחרי 15-20 דקות ואז אני רואה הודעה שאומר המשחק הפסיק לפעול מה לעשות?!?!?! המפרט שלי: מעבד:Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ 4 ליבות לוח אם:Gigabyte EP-45 כרטיס זכרון:Kingston 4GB כרטיס מ…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by pakariel,

יש לי מחשב עם WIN XP ואני רוצה לשדרג אותו לWIN 7, כאשר הכנסתי את הCD התקנה של WIN7 המחשב לא הצליח לקרוא אותו (לא שלא פתח אותו אלא בכלל לא קרא אותו) ניסיתי להיכנס למחשב שלי והכונן CD היה ריק. * אין בעיה בכונן כי הוא קורא דיסקים אחרים בלי בעיה (כולל דיסקים צרובים) * אין בעיה בדיסק כי במחשב אחר הכנסתי והוא קרה אותו בלי בעיה ** אותה תופעה הייתה לי עם 2 דיסקים שונים של התקנה של WIN7 למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  19. שלום, כבר מספר ימים שיש לי בעיות עם האינטרנט.הרבה פעמים ביום האינטרנט לא עובד לי (במחשב הנייח),יש לי מודם נתב לאינטרנט וראוטר לווי פיי,כשהאינטרנט במחשב לא עובד אצלי גם האינטרנט שמספק הווי פיי לא עובד,יש את הבר שמראה שהוא עובד אבל פיזית הוא לא עובד,למשל,כשאני מחובר לווי פיי באייפון ואני רוצה להיכנס לפייסבוק לדוגמה אז אני יכול להיכנס אבל אני לא יכול לראות עדכונים חדשים מכיוון שאין שליחת אינטרנט מהווי פיי למכשיר ובו זמנית כמובן יש את אותה תקלה במחשב. כשאני בודק את הבעיה דרך ווינדוס 7 במחשב רשום לי משהו עם שרתי DNS. אשמח אם תעזרו לי. תודה

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by babylon56,

שלום יש לי מעבד E8400 הוא כל הזמן מראה לי אחוזי ניצול של 98-99%.. כמובן בדקתי אילו קבצים הם אלה שגורמים לו וזה קובץ svchost שנע לי בין 80 % ל90% האם אני כול לעשות לו סיים משימה או שיש דרך אחרת לפתור את הבעיה?

21. שלום לכולם, לפני כשנה וחצי קניתי מחשב נייד של פאקרד בל: Model : ENTS11HR-2634G64Mnkk CPU : i7-2630QM 2 GHz Ram : DDR3 8 GB GPU : GeForce GT 540M 2 GB המחשב סוקר כאן בפורום בקישור הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=498046.0 מהרגע הראשון לא הייתי מרוצה כלכך מהביצועים הגרפיים שלו וכשהיה לי זמן להתעסק עם זה ניסיתי למצוא פתרונות כמו: עדכון דרייבירים ניקוי המחשב עם לחץ אוויר קניית לוח קירור פירמוט המחשב והתקנת דרייברים לא של פאקרד בל קניית ראם נוסף (שדרוג מ4 ל8) שום דבר מזה לא עזר, ומשחקים שרצים חלק על מחשבים ישנים יותר מקרטעים אצלי. אני יודע ש540M הוא לא הכרטיס המושלם למשחקים, אבל העניין הוא שהלאגים במשחקים לא נראים כאילו הכרטיס "לא מספיק טוב" כדי להריץ אותם, א…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. החלטתי להוא את אחד הזיכרונות המחשב עדיין מאד איטי אך עכשיו הוא לא נכבה ואין מסכים כחולים בנוסף שמתי לב שהמאוור של המעבד ש בקושי מסתובב

23. Started by I7210I,

שלום אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה בזמן שהמחשב עובד לו לתומו..השגיאה מופיעה בתמונה.. היום גיליתי שהיא מופיעה הרבה כשאני לוחץ על הדיאגנוזה בכרטיס רשת..כנראה זה קשור צילמתי את המסך שיהיה אפשר להבין איך מסדרים את זה? http://jpg.co.il/view/5083af641e7b1.jpg/ תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. היי, יש לי בעיה מוזרה... יש לי מחשב שעובד אצלי בבית, כאשר אני מעביר אותו לאחי בת"א המחשב לא עובד שם - פשוט לא נדלק. אצלי בבית יש תלת פאזי ואצלו אין, אבל לא נראה לי שיש סיבה שמחשב יהיה תלוי בתלת פאזי, לא? במחשב יש ספק thermaltake 750 watt toughpower וכרטיס מסך של ATI gigabyte hd 7770 שוב - אצלי בבית עובד ללא בעיות, בת"א בשתי דירות שונות (ללא תלת פאזי) לא נדלק אפילו. מה יכולה להיות הבעיה? האם יש דרך לספק עוד מתח למחשב אם אכן זאת הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי,לאחר הבעיה שהייתה לי פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=545540.0 החלפתי סוללת CMOS והמחשב שב לחיים... אבל שוב כשאני מתחיל להוריד עם ה-µTorrent ,המחשב קורס... בדקתי האם זה רק עם ה-µTorren,הורדתי במהירות גבוהה דרך הדפדפן והמחשב לא קרס...אך כשאני מתחיל להוריד דרך µTorrent אז לאחר מס' דקות המחשב קורס במהירות כזו שה-BSOD לא מוצג בכלל... כשהמחשב עולה אז אלה הם פרטי הבעיה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 7f BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000080050031 BCP3: 00000000000006F8 BCP4: FFFFF800031B10F1 OS Version: 6_1_7601 Se…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים