תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
לו של אסוס אחרי שמדליקים הוא פשוט כותב פאור סאייביניג מוד ועושה ריסטארט לבד..נסיתי לעשות שיחזור הגדרות של הדיפלט אבל זה לא עוזר...מה עושים...מישהו נתקל בבעיה הזאת? תודה...
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, אשמח אם תעזרו לי. קניתי מסך LCD חדש , חיברתי אותו למחשב (כשהמחשב היה דלוק), וקיבלתי במסך no signal. ניסיתי את המסך הישן שלי וגם בו קיבלתי no signal. את שתיהם ניסיתי לחבר גם ליציאה מהלוח אם וגם מהיציאה של הכרטיס מסך. אני יודע שהבעיה היא לא במסך החדש, כי במחשב ממנו אני כותב המסך עובד נפלא. דרך אגב שתי המסכים הם תוצרת MAG תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בוקר טוב, אתמול הייתי צריך להחליף גוף קירור למחשב מאחר ולקודמו המאוור התקלקל ולא היה אפשר לאלתר משהו שיתלבש על אותו גוף קירור. אז קניתי חדש. פירקתי את הלוח מהמארז לעבודה נוחה יותר, פירקתי את כל הקליפסים ומה שצריך..ניקיתי את הליבה של המעבד מהמשחה הקודמת, שמתי חדשה, שמתי את הגוף קירור והידקתי אותו כמו שצריך. הכל כמובן בעדינות, אם הייתי שובר משהו לא הייתי בא לפה.. החזרתי הכל למקום, חיברתי את החשמל בחזרה ללוח אם וניסיתי להדליק. המחשב נדלק, לא משפיע שום ציפצוף. אבל מה? אין פלט למסך. הוא מחובר למסך בחיבור DVI, והמסך פשוט לא נדלק. המסך תקין, בדקתי, WII שמחובר אליו ב VGA עובד פנטסטי. ניסיתי אולי לגלות אם המחשב עלה גם והגיע למסך הנעילה של הווינדוס וניסיתי ללחוץ עם הע…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז כה הייתי בביוס והמחשב קפא פתאום (עוד לא שיניתי שום ערך) אז חיכיתי קצת וזה לא עזר אז עשיתי ריסט ומאז המחשב תקוע בלולאה של ריסט והוא לא מגיע לביוס אפילו(אני משתמש במחשב הישן)חשבתי שאולי משהו מקצר אז ניתקתי הכל חוץ מהמעבד וזה לא עוזר הוא עדיין תקוע בזה. ניסיתי אפילו לנתק את הכפתור של הריסט שום דבר לא עזר יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה? או איזה רעיון מה לעשות(הלוח עדיין באחריות אבל אני יעדיף לפתור את זה לבד)(הלוח שלי זה k8ns והוא עבד בסדר גמור מאז שקניתי אותו)
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם asus p5b-vm ויש לי איתו כמה בעיות.. 1. אני מכניס דיסקים ריקים לצריבה לכונן והוא אומר שאין דיסקים בכונן "פונקציה לא נכונה.." הכונן זה lg h22n 2. התקנתי אתמול כונן תקליטונים בכונן והמחשב לא מזהה אותו. אני חושב שהסיבה שזה קרה זה בגלל שלפני כמה זמן היה לי ריב עם אח שלי והוא שם לי הגנה על המחשב דרך הביוס ואני "פרצתי" אותה ע"י הוצאת הסוללה של הביוס .. ועכשיו אני לא בטוח שזאת הסיבה העיקרית כי יום אחרי שזה קרה אני פירמטתי את המחשב והתקנתי גירסא פרוצה של הוינדוס "sp3" קיצר מה אני יכול לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו נתקל בתופעה שאחרי התקנת המערכת (XP PRO עם SERVICE PACK 2) תוך כדי עבודה המסך מתמלא בפסים ירוקים / שחורים / או כל צבע אחר ולא ניתן להמשיך לעבוד על המחשב , לפעמים לאחר ריסט זה מסתדר למשך שעה-שעתיים-שבע ואז חוזר שוב ולפעמים לא ניתן בכלל להמשיך לעבוד על המחשב ובכל פעם שהמחשב מגיע ל XP המסך מתמלא פסים בשלל צבעים. * ניסיתי לעשות עדכוני ביוס * עדכנתי דרייברים * הדבר היחידי שעזר זה החלפת לוח אך הבעיה חזרה בלוחות נוספים (12 לוחות מתוך 20 אותה תופעה) מפרט : AMD SEMPRON 3100 K8VM800M REV 2.X 512MB TAKEMS W.D 80 SATA מישהו מכיר או שמע ? תודה ויום מקסים
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היום התחילה הבעיה הלחצן השמאלי עובד אבל צריך ללחוץ ממש חזק כדי שיילחץ עכשיו הקטע הוא שזה כל הזמן משתנה כאילו רגע אחד זה עובד בסדר ורגע אחרי זה עוד פעם יש את הבעיה הזאתי יש מצב שזה קשור לחדירה של מים לעכבר או משהוו כזה?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ומיד שמתי לב לרעש המוגבר של המאוור של המעבד...ואז התחילו הבעיות. דברים מוזרים היו מופיעים על המסך שלי, ואז המחשב היה בכלל נחבא, או נתקע, או לא נדלק לכמה זמן...נראה שהבעיה לדעתי היא שהמאוור משום מה התחיל להסתובב במהירות גדולה מדיי, וזה מרעיד את כרטיס המסך כך שהוא לא יכול לפעול כמו שצריך...
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ניסיתי להוציא את המאורר של המעבד ונשאר לי הדבר הזה שהמאורר נתפס בו .. ועכשיו אני לא יכול לסגור אותו.. מה עכשיו אני עושה? לא אכפת לי האמת מהמחשב הזה רק חבל זה פנטיום 3 ואני יוכל להביא אותו כנראה לחבר שאין מחשב...
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
על המארז יש לי לוח טמפרטורה וכרגע המעלות רשומות בפרנהייט איך אני משנה את זה לצלזיוס זה המארז: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום. קניתי מדפסת Epson Stylus CX3500, והיו איתה כמה בעיות- הסורק לא עבד, והיו גם בעיות עם המכונת צילום. אז התקשרתי לתמיכה של EPSON, והנציגה שם אמרה לי שיש בעיה עם חיבור הUSB כי המדפסת משתמשת באותו חיבור לקלט ופלט (מדפסת וסורק) ואמרה שאני צריך לשדרג את יציאת הUSB שלי ל-USB2. ואמרה שאני אכנס לאתר www.usbman.com ויוריד משם, אבל לא הבנתי מה צריך להוריד. (אם אתם צריכים פרטים לגבי הUSB שלי וכאלה אז תגידו) אבל זה בכלל נכון מה שהיא אמרה שצריך להוריד USB2 ובגלל זה המספדת לא עובדת כמו שצריך? או שהיא סתם חפרה לי?.....
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD ATHALON XP במהירות של 1700 ולפי המחשב הוא עובד לי רק על 1.11GB של הרץ למה זה קורה? ובביוס הופציות שיש לי שם CPU Speed הם או 1100 או 1446 (נראה לי) או Manuel מה אני עושה כדי לפתור את זה??!?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במודם יציאת הcom לא תואמת למודם ואין באפשרותי לשנות במודם ומה שיש ביציאה לא מתאים מה לעשות?(הקלט/פלט לא תואם)(מערכת הפעלה xp)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשהתקנתי winfax, היא זיהתה את המודם, אבל עכשיוף בכל פעם ש winfax עולה, היא אומרת שהמודם נמצא כבר בשימוש. אני לא מחובר לאינטרנט דרך מודם, ולא התקנתיאף תוכנה שמשתמשת בו. ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין אותו, אבל עכשיו winfax אפילו לא מצליחה להגדיר אותו וכותבת שהמודם נמצא בשימוש. מערכת ההפעלה היא windows XP home, והמודם הוא מודם 56K. אם זה חשוב, הדרייבר של המודם לא מאושר ע"י מיקרוסופט. מה אפשר לעשות? בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני שומע שירים במחשב בווינאמפ וכל איזה 15-20 שניות יש כאלה קפיצות (כמו שמנגנים דיסק שרוט) ואין לי כמעט כלום פתוח MSN,החלון הזה של האינטרנט תהכנה של העכבר,אוורסט והאינטי וירוס מישהו יכול להגיד לי איזה מסדרים את זה? בתודה מראש טל
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב השני בבית עולה מסך כזה אפשר לסדר מבלי לאבד מידע?
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, כמו שניתן להבין מהכותרת יש לי בעיה באיזה מחשב שהוא מתכבה מעצמו, עברתי כאן על ההודעות שכבר כתבו וניסתי להבחן את הבעיה אבל לא הבנתי והצלחתי חשבתי שזאת בעיה של מקום וזיכרון והוספתי עוד כרטיס זיכרון וארד דיסק אך הבעיה עדיין ממשיכה, הוצאתי דוח של התכונה האוורסט (בקובץ המצורף) ו -2 תמונות מהתוכנה cpuz אולי זה יעזור גם. שהמחשב נדלק וממש לפני שהוא מתכבה יש צליל מהמחשב בקול צורם, לא הביפ הרגיל שבדרך כלל שומעים על מנת לדעת את הבעיה אלא צליל חלש וצורם שנמשך 2-3 שניות . אם מישהו יכול לבדוק בקבצים שצרפתי ולראות אולי את הבעיה ולעזור לי .. הקובץ של הדוח מהתוכנה אוורסט http://uploaded.to/?id=j3oav5 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכל חברים הפורום! יש לי מחשב נייד של HP מסדרת PAVILION dv2000 עם מערכת ההפעלה וינדוס ויסטה (כן לצערי הרב ככה קיבלי אותו). המחשב עבד לי כמו סוס שקניתי אותו ובאמת שמאוד הייתי מרוצה מהביצועים שלו. בזמן האחרון (יש לי אותו כבר שנה וחצי בערך) המשב מתחמם לי יותר מדי, ואף נכבה אוטומטית... זה לא קורה כאשר אני משחק בו משחקים או משהו (אני ממש לא גיימר או אחד שכל היום משחק) אלא כאשר המסנג'ר ה-איטונס ודפדפן הפירפוקס שלי פתוח על פייסבוק למשל הוא מדי פעם קורס.. אני לא חושב שזה משהו נורמלי בכלל.. ורציתי מאוד להיעזר בכם (המומחים שבינכם) על מנת לפתור את הבעיה הזאת.. אולי יש וירוס כלשהו ? או אולי אני צריך לעשות ניקיון כלשהו למחשב? אשמח מאוד אם תענו לי כמה שיותר מהר, תודה רבה, ליאור
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו לחבר שלי יש את הלוח אם ms-7005 ויש לו את הכרטיס מסך 5200fx (שיצא לו קבל אחד אבל הוא הלחים אותו) הקיצר בלוח אם שלו יש גם כרטיס מסך פנימי וכשהכרטיס הפנימי מופעל והמחשב עבד טוב (לא נתקע באמצע העליה לוינדוס ) אבל כשהfx5200 מחובר הוא כן נתקע ( באמצע העליה לוינדוס גם במצב בטוח) אז חשבנו שאולי הכרטיס נדפק כי יצא לו הקבל ואולי ההלחמה לא היתה הכי טובה אז בדקנו אתה fx5200 במחשב של חבר שלי וזה עבד אצלו חשבנו שאולי ה agp נדפק אז שמנו כרטיס מסך אחר tnt2(אני חושב) והמחשב עבד רגיל ולא נתקע חשבו כבר אולי זו בעיה של דריברים אז החלטנו בסוף גם לפרמט התקנו את xp מחדש אבל עדין יש את הבעיה אז הכרטיס fx5200 תקין הagp תקין אין בעית דריברים אבל הכרטיס מסך לא עובד עם הלוח אם הזה(ד"א …
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנה שמצריכה שימוש אינטנסיבי בHDD המחשב נתקע ולעיתים אף קורס שקלתי שזה הHDD אבל אני לא בטוח אבל עכשיו שמתי לב שהספק לא מוציא אוויר עכשיו אני חושב שהעובדה שהספק הוא 300W ג'נרי וישן (P3 בן 4) האם זאת הבעיה או שאולי זה משהוא אחר אם זה הספק אז זה כלום , ג'נרי חדש לא עולה כלום זקוק לדעתכם
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כשאני מפעיל תמחשב מחדש זה רושם לי cpu is unworkable or has been changed - please recheck cpu soft menu מה התקלה ואיך אני פותר אותה ודבר שני אחרי זה זה מחייב אותי לשים את הדיסק של ווינדוס בכונן כדי שמערכת ההפעלה תפעל איך אני פותר את הבעיות??? בתודה שחר
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 3G כרטיס מסך 7800GT זיכרון 1024 DDR2 533 יש לי בעיה לאחרונה במשחקים כבדים כמו Company of Heroes+FIFA2007+NBA2007 שהמשחק כאילו מקרטע והופך להיות איטי וחוזר להיות תקין ושוב פעם מקרטע מה יכול להיות הבעיה האם זה קשור לכרטיס מסך ??? והאם יש אפשרות לבדוק מה הגורם??? תודה רבה למי שיוכל לעזור ........
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לוח אם: P5GL-MX. קניתי כרטיס מסך 7300GS ואחרי שהתקנתי אותו על הלוח אני רואה על המסך כל מיני קווים וצבעים משונים. הווינדוס עלה וניסיתי להתקין את הדרייברים לכרטיס מסך. במהלך ההתקנה המסך פשוט התכבה ולא רצה להידלק. אחרי איתחול הוא נדלק. ושוב חזרו הצבעים המשונים. מה אפשר לעשות? ???
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם....אני רושם את ההודעה הזאת גם בבעיות בתוכנה או חיפוש תוכנה וגם בחומרה כי אני לא יודע מה הבעיה ואיפה היא ...אז שינסו לעזור לי בשני המקומות כי לא כולם נכנסים להכול ...אז אני מצטער מראש...ובבקשה אל תחסמו את זה ...תודה קניתי מחשב לפני 3 חודשים בערך ויש לי איתו כמה בעיות... יש למישהו איזה תוכנה או איזה אפשרות לבדוק אם כול החלקים של המחשב שקבלתי תקינים ? כי אולי קבלתי חלקים פגומים או משהו כי מהתחלה זה לא עבד כמו שצריך וחלק כמו שמחשב חדש אמור לעבוד ... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ממש חדש לפני כמה ימים קיבלתי - AMD Athlon 64 Bit 512 RAM 120 GB לוח אם של Gigabyte כרטיס מסך של ATI RADEON לא משהו קיצר המחשב צריך לטוס לפי המפרט.. לא היה לי כוח לפרט יותר מדי. בכל מקרה הוא זז ממש טוב והכל נפתח מהר אבל מדי פעם אני הוא נתקע למצב כזה שאני צריך לעשות ריסט 20 פעם בחצי שעה. מה יכולה להיות הבעיה? מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-