תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לפני כחודשיים קיבלתי BSOD ראשון לא ייחסתי לזה הרבה חשיבות עכשיו זה קורה אחת לשבוע שבועיים באקראיות לפעמים שהמחשב דולק בלי תוכנה או משחק או כל דבר אחר. אתמול פירמטתי את המחשב וכבר קיבלתי קריסה ראשונה בפיענוח של קובץ הDUMP רשום שהבעיה היא nvlddmkm.sys לפי מה שבדקתי באינטרנט הכל מצביע על הכרטיס מסך, בעיית דריברים שללתי בגלל הפירמוט של המחשב. יכול להיות דבר כזה שהכרטיס גוסס לאט מכיוון שהקריסות קורות יותר ויותר? אין ארטיפקטים הטמפרטורה במצב רגיל כ 45 מעלות, שאימצתי אותו בעבר קיבלתי ארטיפקטים והטמפרטורה קצת חרגה קרוב ל 100 מעלות גם קיבלתי הרבה שגיאות, האם הגיע הזמן לכרטיס חדש?
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, במחשב של אישתי התגלה וירוס שמקפיץ תוכנה מזוייפת שנקראת "FILE RECOVERY".. קראתי על הנושא באינטרנט ומכיוון שבהרבה מקומות מציאים להוריד תוכנות שינקו את הוירוס העדפתי לקבל המלצה כאן. האם מישהו יכול להפנות אותי למדריך מומלץ להסרת הוירוס ? תודה מראש סער ** הנה לינק הסבר לדוגמא שמצאתי: http://malwaretips.com/blogs/file-recovery-virus/
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
עקב תקלת מחשב פתאומית קובץ טקסט חשוב בנוטפאד התאפס וכל תוכנו אבד. חיפוש מהיר העלה שאני בצרה צרורה אבל ניסיתי בכל זאת עם תוכנת שחזור מומלצת, recuva, ואמנם הקובץ הופיע ברשימה, וגם הופיע בצידו ציון הגודל הנכון, 72 ק"ב, וגם זמן העדכון האחרון שלו אבל כשניסיתי לשחזר התקבל קובץ מאופס, 0 ק"ב. אני מניח שתאריך העדכון האחרון התייחס לשעת תקלת המחשב? האם מישהו יכול להושיע אותי או שאני טוסט ורק שחזור יקר אולי יוכל להועיל? תודה מראש, זה ממש חשוב לי.
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אז ככה פירמטתי היום את המחשב הכל עבד יפה. לאחר הפירמוט ניקיתי אבק והוצאתי את הכרטיס מסך ונקיתי אותו החזרתי הכל למקום לפני כשבוע קניתי ארדיסק 2TB החלטתי להרכיב אותו למחשב לאחר ההרכבה חיברתי את המחשב לחשמל המחשב משמיע קול כאילו הוא עולה ונכבה בלופ, בין לופ ללופ משהו כמו 15-20 שניות. המסך מהבהב כמו בסטנד ביי כלומר הוא לא מגיב החזרתי הכל לקדמותו פירקתי את ההרדיסק החזרתי הכל למצב הקודם לא הישתנה שום דבר. מה יכולה להיות הבעיה? כל עצה תתקבל בברכה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוצאתי עכשיו את הגוף קירור של המעבד ואני לא מצליח להרכיב אותו כמו שצריך. לגוף קירור יש 4 קליפסים מסתובבים. שאני לוחץ את השניים שלמעלה אז השניים שלמטה יוצאים וההפך הגוף קירור לא מליח לילחוץ את כל הקליפסים ביחד . מעבד I5 לוח אם ASUS P7P55-M זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום רב מחשב I 7 960 קירור BOX כ מסך GTX 470 INNO (3 מאווררים) מארז ANTEC PRO GAMING או משהו כזה אלו הטמפרטורות, בזמן מאמץ, (סגירת HD באדיוס) במנוחה המעבד סביב 65- 70מעלות https://www.dropbox.com/s/iea4kenzoiuk37i/%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA%20%D7%9E%D7%A2%D7%9C%D7%95%D7%AA.png השאלה האם צריך רק להחליף מאוורר למעבד או שצריך יותר מזה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב אם: לוח אם MSI P6NSLI וכרטיס מסך GIGABYTE GTX560 עכשיו המחשב מחובר ב HDMI לטלוויזיה וגם לרמקולים. עכשיו בכדי שאני ישמע קול מה HDMI אני צריך להיכנס להגדרות של כ.קול ולשנות שם. ואז זה מנתרל את הרמקולים של המחשב. השאלה איך אפשר לעשות בכדי שגם רמקולים וגם HDMI יעבדו ביחד? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי וינדוס 7 והגדרתי שבמחשב ייכנס למצב שינה לאחר 10 דקות אך כאשר מגיע הזמן שלו להכנס למצב שינה הוא כבה ומי נדלק שוב.. מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב נייד של DELL INSPIRON N771 הוא הגיע עם מערכת HOME PREMUIEM SP10. כמובן, חלשה מאוד שלא אהבתי בכלל בלי עברית בלי ביצועים ממש לא בשבילי. אחד החברים שלי סיפר לי על איזה שהוא מבצע שיש לארגון המורים שמקבלים את מערכת ההפעלה ULTINATE ב70 שקלים הזמנתי את זה הדיסק הגיע וכשהכנסתי את הדיסק והתחלתי בתהליך החלטתי ללכת על שדרוג משום מה המחשב לא יכל לעשות את השדרוג בטענה שאי אפשר לשדרג מהשפה הנוכחית (אנגלית) לשפה של מערכת ההפעלה בדיסק (עברית) אז החלטתי ללכת על פרמוט והתקנה מחדש הכול עבר חלק וברגע שהכול עבד המחשב פתאום לא יכול להתחבר לאינטרנט אלחוטי כלומר אין בכלל כול אפשרות יש רק סמל אחד שם למטה וזה של אינטרנט חוטי נסתי לחבר אותו בחוט אבל לא הלך הוא לא התחבר בכלל המחשב …
-
יש לי בעיה קצת מוזרה בוינדוס 7, בעת גלישה רגילה ושימוש במחשב, השפות משתנות לי אוטומטית... לדוגמא: אני עכשיו מקליד באנגלית, פותח עמוד חדש השפה עוברת לי אוטומטית לעברית (ולהפך). בדר"כ זה לא אמור להפריע פשוט משנה רגיל ALT + SHIFT וממשיך להקליד. אצלי הבעיה, שזה משנה לי את השפה ליד השעון נגיד מאנגלית לעברית (אני רוצה להקליד בעברית), זה מראה לי את השינוי ואת הסמן בעברית אבל בפועל המקלדת ממשיכה להקליד לי באנגלית. לא משנה כמה פעמים אני אנסה לשנות שפה דרך המקלדת או דרך ההגדרות עצמן זה לא משנה לי את השפה... אני מקליד באנגלית זה מראה באנגלית, מקליד בעברית זה מראה לי גם באנגלית. עשיתי ניסוי, פתחתי מקלדת וירטואלית בדף תרגום של גוגל ובמקלדת שיניתי את השפה לעברית והקלדתי עם העכבר ב…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה קרו לי כמה דברים מוזרים. יש לי מחשב עם כונן SSD ו-DVD בלבד. כיביתי את המחשב וניתקתי מהחשמל וחיברתי כונן HDD דרך SATA. כשהפעלתי את המחשב, פתאום קפצה לי הודעה שהביוס הושחת וגם היו כל מיני צפצופים כאלו מוזרים, המחשב נדלק ונכבה כמה פעמים. בסופו של דבר הביוס טען את עצמו מחדש עם מין גרף התקדמות כזה שבסופו נכנסתי לביוס כדי לראות מה חדש, וגיליתי שההגדרות השתנו מ-AHCI ל-IDE. כאשר שיניתי שוב ל-AHCI, עלתה לי הודעה של וינדוס ששואלת אם אני רוצה לעשות RESTORE או REPAIR (לא זוכר במדויק) או START WINDOWS NORMALLY. בחרתי באחרונה. ואז הוינדוס עלה. מדוע כל הסיפור הזה קרה? כבר פעם שניה שזה קורה... מה זה אומר שהביוס הושחת? ולמה זה קורה מפעולה טריוויאלית כמו הוספת HDD? מה אני אמור לעשו…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ערב טוב! חבר הביא לי מחשב אשר נתקע לו כל הזמן. לאחר פתיחת המארז התברר לי שהמאורר של המעבד אינו מסתובב. מדובר ב arctic cooling pro freezer. לאחר החלפת גוף הקירור עדיין המאורר לא פועל. חיברתי מאורר של מארז לחיבור של המאורר של המעבד והוא מסתובב. חיברתי את המאורר של המעבד לאחד מהשקעים של מאוררי המארז והמאורר של הספק מסתובב. כאשר אני מחבר את המאורר של המעבד למקום שלו הוא לא מסתובב. בהדלקה הוא נותן משהו כמו 1/8 סיבוב ונעצר. לוח אם - msi ms-7338 ver 1.1 P35 platinum combo כרטיס מסך - ATI HD 5770 saphire לפי מה שאותו בחור סיפר לי הבנתי שהמאורר של המעבד לא פעיל כבר מספר חודשים ולכן כנראה המחשב נתקע כל הזמן. האם יש סיכוי שהלך לוח האם? או ספק כוח? מחפש עזרה ורעיונות לפני שאני ישבית …
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן חיצוני של 2 טרה. לאחרונה, וללא שקרה שום דבר מיוחד, ווינדוס החל לבקש ממני לבדוק בכונן שגיאות. לאחר בדיקה, הכונן חוזר לפעולה. אבל משהו שם מסריח. בכל אופן, על הכונן הזה נמצאת תיקייה של 30 גיגה בייט של תמונות, שהיא חשובה לי יותר משאר הטרה-וחצי (מוזיקה, סרטים, וכולה). כיצד כדאי לגבות את התמונות? האם לכונן USB קטן אולי? אני כמובן מתייחס לרמת האמינות, כי אני חושש שאם הכונן ימות, ילכו התמונות לעולם. תודה!
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה שאני אפילו לא יכול לחשוב על כיוון. קניתי מחשב חדש, ואת המחשב הישן שלי העברתי להורים שלי שהיה להם מחשב עוד יותר ישן משלי. כאשר חיברתי את המחשב הישן שלי למסך שלהם זה כאילו שהמסך לא קלט בכלל שהוא מחובר למחשב.. המסך שלהם עובד עם המחשב שלהם, והמחשב שלי עובד עם המסך שלי.. אז מה יכולה להיות הבעיה? (אגב החיבור של המסך שלי הוא הלבן, לא מבין בשמות, ושלהם הכחול אם זה אומר משהו..)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי.. כרטיס המסך שלי נשרף אין לי מושג איך ןלאחר נסיונות רבים של הפעלת המחשב עם כרטיס אחר הצלחתי להפעיל אותו.. אך יש פסים ורודים על המסך ואין לי דרך אחרת לבדוק עם זה הכרטיס או לוח האם? הגיוני שלוח האם נדפק ? ולא הכרטיס דפוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בתופעה מעצבנת במחשב חדש מאוד (מפרט בפרופיל). אינטרנט אקספלורר נתקע באופן קבוע, זמן התגובה של פעולות מאוד פשוטות כמו למשל פתיחת סל המיחזור לוקחת המון זמן טעינה עד שזז משהו אם בכלל (לפעמים נראה שהמחשב שוכח מהפקודה) וזה קורה גם על דברים שנמצאים על ה-SSD שאמור לפעול מאוד מהר ב-SATA3 ואצלי משום מה התוצאות פחות טובות מהמחשב השני שלי שמחובר ב-SATA2.... התקנתי את הדרייברים של אינטל וכל מה שיכולתי לחשוב עליו, משום מה הבעיה קיימת.... אשמח אם למישהו יש כיוון.... תודה!
-
- 26 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
היי, לפני מספר ימים נשרף לי הכרטיס מסך. כשהחלפתי אותו בסופ"ש שמתי לב שכל המאווררים של המארז הפסיקו לעבוד (2 קדמיים, עליון ואחורי). זה נראה לי חשוד שכולם מתו ביחד... איזו בדיקה אני יכול לעשות להם לפני שאני מכריז על שעת המוות? המארז שלי הוא Antec Nine Hundred Two וכל המאווררים הגיעו מובנים עם המארז (וכבר אין עליו אחריות) http://store.antec.com/Product/enclosure-gear_for_gamers/nine-hundred-two/0-761345-15920-3.aspx תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
משהו מוזר בלוח ישן, ואני לא יודע מאיפה הבעיה בדיוק. אני אשמח אם מישהו נתקל במשהו בדומה. יש לי לוח ישן Gigabyte K8NSC-939, במקום המאוור צ'יפסט הקטן, חיברתי לחיבור של המאוור מאוורר קידמי 120mm כי לא היה לו חיבור אחר על הלוח. אחרי ההתקנה כרטיס הקול המובנה לא עבד גם בלינוקס וגם בחלונות. הבאתי כרטיס קול PCI וגם הוא לא זוהה אפילו ברמת הפירוט PCI כשהמחשב עולה. כשחיברתי בחזרה את המאוורר צ'יפסט הקטן, המחשב זיהה את הכרטיס קול PCI. זה יכול להיות קשור למאוור או שזה צירוף מקרים אחר שפספסתי?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן, הדלקתי היום את המחשב ואז הוא מעלה לי שאלה של איך אני רוצה להפעיל את הווינדוס - 1. נורמלי 2. מצב בטוח3. מצב בטוח+אינטרנט4. עוד משהו לא זוכר..לא משנה מה אני בוחר הוא כאילו מתחיל להעלות את חלונות XP ואז קופצת לפחות משנייה הודעה במסך כחול והמחשב עושה לעצמו ריסטרט ומתחיל מהתחלה שוב..יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות / לבדוק ?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייתי באמצע פרמוט של המחשב אחרי שהגדרתי מחיצות, לחצתי על פרמוט של אחת מהן, היה לי את הפס של ההתקדמות ופתאום המחשב הפעיל את עצמו מחדש ומאז אני בכלל לא יכולה לחזור לתפריט של הboot כי הוא כותב press any key to boot from cd ושלוחצים הוא כותב error loading operating system ולא מגיב ואי אפשר לעשות שום דבר אחר, מה אני עושה כדי להגיע שוב לפרמוט וכן לפרמט אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בבקשה אם תוכלו לעזור...משום מה מדי פעם המחשב פשוט קורס ומופיע צג שחור...באמצע משחק כלשהו פשוט המסך נהיה שחור ואני צריך לאתחל את המחשב...ולפעמים גם כשאני מאתחל את המחשב הוא פשוט לא מעלה את הווינדוס אלא שוב קורס למסך השחור הזה...לאחר פעם או פעמיים הכל מסתדר עד לפעם הבאה שאני מכבה את המחשב מדליק אותו למחרת...למה המחשב קורס לי מפעם לפעם... הורדתי למחשב גרסת דמו של תוכנת REG CLEAN חחח..ומצא 740 שגיאות... יכול להיות שזה קשור למקרה המצוין לעיל...או שזה הכרטיס מסך...או הקירור לא טוב...???מישהו יכול בבקשה לעזור לי פה זה משגע אותי!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן.. יש לי בעיה מרגיזה ביותר כבר קרוב לכמה חודשים, בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, הוא נכבה בזמן הטעינה של מערכת ההפעלה או ממש שנייה אחרי שהטעינה מסתיימת. אותה הבעיה קיימת גם כשאני מנסה להתקין לדוגמה את המערכת הפעלה מחדש (במקרה הזה אני נתקל בבעיה הזאת גם ישר אחרי שאני מדליק את המחשב), אני מדליק את המחשב, משנה בביוס שיעלה את הCD ראשון, הדיסק עולה ובזמן הטעינה של הדיסק המחשב פשוט נכבה. אחרי שהמחשב נכבה אין אפשרות להדליק אותו אלא אם אני מוציא ומחזיר את החשמל. אם זה עוזר, מדובר במחשב נייד MSI EX623. ניסיתי אולי לחשוב שיש איזה שהיא בעיה שנגרמת בגלל הסוללה, ניסיתי עם סוללה, בלי סוללה, עם סוללה בלי חשמל, אותה תגובה נשארת. כך גם עם הCD, ניסיתי להתקין מערכת הפעלה דרך DOK והבעי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים המחשב נתקע והמסך מראה שהוא איבד קשר עם המחשב ולכן הוא נכנס למצב חסיכה באנרגיה. אני משער שזו בעיה בכרטיס מסך, זה קורא לרוב שהמחשב מתאמץ במיוחד כמו במשחק Need for speed Most wanted אבל פחות קורא במשחק Torchlight. איך אני בודק את הכרטיס והאם יש בו פגם או שמא הוא מתחמם יותר מדי ...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם חלונות 7 לאחרונה, בכל הפעלה של יוטורנט ( גרסה אחרונה), המחשב נתקע לזמן קצר, אחר כך משתחרר למספר דקות, שוב נתקע, וחוזר חלילה. התופעה מטרידה מאוד, ולכן אני נאלץ לסגור את התוכנה, בעת שאני עובד עם המחשב. יש לציין שבעבר היה לי מקרה דומה. הצלחתי לתקן זאת, ע"י כך שהתקנתי גרסה חדשה ואיפסתי את ההגדרות. הפעם, ניסיון כזה לא עזר בכלל. התצלום הראשון, מציג את התהליכים שטוחנים את המעבד. יוטורנט, קופץ לראש הרשימה, כאשר הוא תוקע את המחשב: התצלום השני מציג את השתוללות ה-CPU זה גם חופף לדפוס התנהגות המחשב: קופא ומשתחרר לסירוגין. כאשר CPU נוסק כלפי מעלה, העכבר נתקע, ומשתחרר רק כאשר CPU צונח למטה. יתכן מאוד שברגע שנבין מדוע זה קורה- יתגלה הפתרו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התקנתי את WIN8 PRO...בהתחלה צצו המון בעיות בהעלאת המערכת וזה לאחר שהבנתי כי שיניתי הגדרות הביוס בקינפוג הסאטה מ-IDE(שכנראה היה בזמן התקנת הווינדווס החדש), ל-AHCI, עכשיו, למרות שהחזרתי את זה והמערכת אפשר להגיד "יציבה" יותר עכשיו, לפעמים עדיין ישנם תקיעות ובעיות ב-BOOT למערכת, קראתי שיש דרך לשנות את זה דרך ה REGISTRY אבל זה כרוך בסיכון למסך כחול וכשל של המערכת - דבר שאני לא רוצה. אז השאלות שלי הן בעצם - יש דרך לתקן את כל הבלאגן הזה ולדאוג שתקיעות של המערכת ובעיות מול הביוס לא יחזרו? איך אני אוכל לדעת אם אני לא בטוח, אם המערכת שלי הותקנה כדיפולט עם בקר IDE או AHCI, והאם יש דרך לשנות את ה-IDE הנוכחי, שכמובן מאט לי את המערכת ל-AHCI בדרך בטוחה? אודה מאוד לעוז…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-