עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by idan1836,

במחשב הישן שלי (פנטיום 3) הדלקתי אותו ופתאום שהוא מנסה לעשות דיטקטינג (זיהוי סידי , הארד דיסק וכו') אז הוא מנסה לזהות את ההארד דיסק ומתחיל לצפצף כמו משוגע.. ושאני מוציא את הכבל של ההארד דיסק הוא ממשיך לזהות את הכוננים האחרים ולא מצפצף. אז נראה לי שהבעיה שלי היא מההארד דיסק ואם כן למה זה פתאום עושה לי ככה !#$?@ :-\

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by SomeBody_IT,

מחשב נייח בהתחלה נדלק לפעמים ללא העברת מתח לאביזרים החיצוניים ,כמו כן לאחר מכן היה מתכבה לבד לאחר שימוש קצר או לא נדלק כלל , בהמשך גיליתי שהבעיה הייתה בחום המעבד בגלל שרגל אחת שמצמידה את המאוורר , נשברה איכשהו, והמאוורר טיפה רופף , ניסיתי להצמיד אותו בדרכים שונות שעזרו האופן חלקי אך הבעיה כל פעם חוזרת ואף פעם לא נעלמת כליל. יש הצעות

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שמח וטוב לב קיבלתי היום את הsapphire radeon 9800 bulk dvi card. פותח את הקופסא מחבר ללוח ומסדר את בוחטות המאוררים סביבו. מדליק את המחשב, נכנס לאנדרגראונד, מתחיל מרוץ ופתאום לאג. אולי 1 FPS היה לי. אז אני ממשיך ליסוע ועוד פעם לאג וחוזר חלילה עד שכבר נמאס לי ויצאתי. חשדתי שזה רק באותו משחק אבל הפעלתי את המשחק "שובר לבנים" פשוט כזה וגם בו היו תקיעות. לספק כח סה"כ מחוברים כרטיס מסך, מעבד, זיכרון, לוח אם, סידי, הרד דיסק ושני מאוררים. הכרטיס מחובר לספק. בבקשה תעזרו לי פה כי אני ממש מבואס ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הדריברים ובביוס ושום דבר לא עזר :-\ נ.ב התקנתי את הדריברים האחרונים של ATi. בתודה מראש, manbot.

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  4. הבעיה היא במחשב של חבר. הלוח אם הוא ASROCK EXTREEM 4 וכרטיס מסך SAPHIR GTX 550 TI עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט, בעת הפעלת המחשב לפעמים עולה ומראה שגיאה בדוקטור די באג, ולפעמים מסך שחור לגמרי. המחשב חדש ונלקח לבדיקה בחנות ושם כאשר השכיבו את המחשב אז הכרטיס מסך עבד בצורה טובה, אך שהעמידו אותו שוב היו בעיות, וכאשר הטכנאי בחנות הרים מעט את החיבור חשמל לכרטיס מסך אז הכל עבד כמו שצריך ושעזב את החיבור שוב התחילו בעיות, וה"פתרון" שהומלץ ע"י החנות היא לקשור חוט שיחזיק את חיבור החשמל לכרטיס המסך בגלל שהכרטיס מסך הוא "מאוד כבד וזו בעיה נפוצה" (לפי דברי הטכנאי בחנות), אני אישית לא מכיר תופעה כזאת וגם לא נראה לי שאמורה להיות בעיה שכזאת עם מחשב חדש, כרטיס מסך חדש ולוח אם חדש, אני א…

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by aviatawil,

שלום,קניתי מחשב נייד של ASUS (מסך FHD)מייד כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה ראיתי שהצבעים נראיםמאוד חיוורים, כמו צבע דהוי (מקווה שהצלחתי לתאר)נסיתי לשנות את בהירות המסך וזה לא עזר.יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Stas Rydelnik,

יש לי evga 980 SC acx אני רוצה לקנות evga 980 ftw acx הם יעבדו יחד?

7. Started by itcoh,

לפעמים כשאני עושה איתחול למחשב הוא מגיע למסך הראשוני של windows xp ופשוט עושה איתחול מחדש ככה בלולאה עד שאני סוגר את המחשב ופותח שוב ואז הwindows עולה כרגיל (עד הפעם הבאה) מה גורם לזה ? יכול להיות תוכנה מסויימת ? איך פותרים את העניין ?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  8. Started by orir31,

בזמן שאני משחק במחשב בעיקר crysis אבל גם משחקים פשוטים יותר, מתחילים אחרי כמה דקות קולות צפצופים קצרים וארוכים אבל בעיקר מרגיזים מתוך המחשב. אני משער שלוח האם אחראי להצקות. זה פשוט מרגיז ומציק. מישהוא יודע מה הבעיה? איך אפשר לפתור אותה? מפרט: CPU E7500 MB GA-P35-DS3R MEM CORSAIR 2GB 800MHZ VID FOXCON 8800GTS 320MB WD 320MB COOL MINI TYPHOON

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  9. לאחרונה המחשב עובד לאט ונתקע כשאני מנסה להעביר כמות גדולה של מידע מכונן לכונן. זו לא בעיה של פירמוט כי לפני כמה ימים פירמטתי. יכול להיות שיש משהו (הארד דיסק, לוח אם, מעבד) שכבר לא עובד טוב או לא מותקן נכון ואני צריך תוכנה שתבדוק לי את זה.. יש למישהו מושג? אני מכיר תוכנה שנקראת SANDRA אבל אני חושב שהיא רק נותנת פרטים טכניים על המחשב ולא בעיות ודרך לתקן אותן. תודה ערוך/הסר הודעה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by mz155,

קודם כל יש לי ויסטה על המחשב.. והמחשב נקנה לפני חודש וחצי בערך.. אני אתאר את המצב לפני שלושה ימים (כשיצאתי מהבית לחופשה וכיביתי את המחשב), ואת המצב כשחזרתי מהחופשה.. לפני החופשה: המצב: במנוחה לגמרי (בלי תוכנות לא מחויבות על המחשב) הטמפ': מעבד-50 לוח-50 כ"מ-50 שימוש בזכרון : 30% שימוש במעבד: 0% כשחזרתי מהחופשה והדלקתי את המחשב שוב: המצב: במנוחה לגמרי (בלי תוכנות לא מחויבות על המחשב) הטמפ': מעבד-60 לוח-55 כ"מ-50 שימוש בזכרון: בערך 50% שימוש במעבד: גם 50% (וזה הכי מוזר לי כי זה לא הגיוני שהמחשב במנוחה. וגם זה 50 יציב שזה עוד יותר לא הגיוני) ד"א, המפרט שלי: e6600 intel dg365wh- westchester evga 8800 320mb 2gb 667 מה יכולה להיות בעיה? תודה מראש mz155

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  11. אחרי כמה דקות של משחק במשחקים כבדים (SUPREM COMMANDER, DEVIL MAY CRY 4) אני מקבל את הודעת השגיאה הנוראה מכולם...המסך הכחול אני לא חושב שזה בעייה של התחממות של איזשהו רכיב בגלל שיש לי תוכניות ניטור לכרטיס הגרפי ובנוסף לכך נראה כי הבעיה מתרחשת בין אם 42 בדירה מעלות או בין אם המזגן עובד על 16 מעלות ופינגונים מחליטים לבנות איגלו בחדר שלי. קיוותי שאולי יהיה לכם הצעות איך להעלות על הבעיה? בינתייםמישהו יוכל להמליץ לי על תוכנה שיכולה לאתר את הבעיה כגון תוכנה שמבצעת בדיקתBENCHMARKING לרכיבים השונים מבחינת המתח והטמפרטורה אני אשמח אולי כדי להוסיף שלפני כחודשיים הוספתי עוד שני גיגה זיכרון למחשב שלא הסכימו לעבוד לי עד אשר העלתי את המתח דרך הביוס לזכרון בקצת מה שגרם להם לעבוד בצור…

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  12. שלום לכם, קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש(קיבלתי). התקנתי את הדרייבר העדכני ביותר לכרטיס מסך המשחקים רצים מעולה, מבחינה גרפית פילטרים והכל. במספר משחקים ששיחקתי היו לי בעיות - תקיעות קטנות כל מספר שניות, תקיעה של שניה בערך(משמעותי במשחק רציף) והמשך מיידי של המשחק.. חשוב לציין שזה לא בעיה גרפית(קורה בכל הרזולוציה/פילטרים נמוכים וכו'). מה יכולה להיות הבעיה..? תודה מראש מפרט המחשב: מעבד: e6600 זיכרון:2GB של OCZ CL5 כרטיס מסך: evga 8800gts 640mb ספק : liberty 500w מארז(מאוורר היטב): ANTEC nine hundred. טמפ' טובות cpu:35 gpu load: 55 mb : 42 hd: 27

• 51 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. אני בדקתי המערכת ההפעלה תיקנה לגמרי . הרצתי MHDD המחשב ניתקע ב-60 אחוז בשתי הקוננים הקשיחחים שלי ואן הוא ניתקע גם לא במערכת ההפעלה זה 100 אחוז בעייה חומרתית יש למישהוא רעיון מה זה יכול להיות.......?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by Ac-Boy,

כל סדרת מקשי הF (1F 2F 3F והלאה) כולם לא מגיבים. איך אני פותר את זה?

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by isravle,

אהלן חברה, רכשתי מחשב בחמישי, והרכבתי אותו לבד כולל קירורים וכו. השתמשתי בתוכנה CPUID HWMonitor על מנת לתעד את המערכת בזמן כמה ששיחקתי : call of duty IW DOOM Overwatch על היה על ULTRA והייתי על איזה 180-210 FPS ועל רזולוציה 1080. אשמח את עזרתכם במבט על כל המידע שבתמונה שצירפתי (אני רוצה לישון בשקט שהמחשב תקין גם בזמן מאמץ) שיחקתי בכל משחק כשעה וכשיצאתי לקחתי את התמונה הנ"ל.

16. Started by shahar91,

כרטיס הטלוויזיה שלי הוא : Hauppauge WinTV PVR150 MCE קניתי אותו אולי לפני 3 שנים בהערך ועכשיו הוא לא פועל לי. יום אחד רציתי לראות טלוויזיה וכשפתחתי אותו כול השידור היה בתקיעות , רואים שהוא קולט אבל לא ראים בברור את הערוץ, ניסיתי לבדוק את החיבורים , להחליף כבל לבודק את הממיר עצמו ולהחילף לממיר אחר אבל שום דבר מזה לא פעל. עכשיו הוא בכלל לא קולט לי ערוצים ובהגדרות של הMediaCenter הוא לא מצליח בסירקה למצוא שידור. יכול להיות שהוא לא פועל בצורה טובה בווינדוס 7 64bit ?(לפני חודש התקנתי) לפי מה שראיתי הוא כן פועל ב64 והווינדוס גם מתקין לו את הדרייבר ב"ניהול" של המחשב הוא מציג את הכרטיס טלוויזיה. ניסיתי למחוק את הדרייבר להתקין שוב אבל לא עובד, יש אולי תוכנה או דרך לבדוק את הכרטיס …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by berner,

חברי חג שמח החלפתי מחשב ואני נדרש להפעיל 2 מערכות הפעלה לצרכים שונים מ2 HD שונים איך אני מבצע את זה אשמח לסיוע דחוף :s05:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום אני שיחקתי אתמול במשחק ובעצה המחשב כיבה את עצמו ומתי שאני מנשא להפעיל הוא פעול כמה שניות ואז נכבה מה זה יכול היות

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  19. היי, לפני כשבועיים, בערך, ראיתי שהמחשב מצביע על כך שהראם מגיע ל-95% ניצול, ולא הבנתי למה, חשבתי שאולי הגיע הזמן לפרמט את המחשב בהתחשב בכך שהווינדוס היה ברשותי 4 חודשים, התקנתי ומחקתי כאוות נפשי. אחרי שפירמטתי, ראיתי שהמחשב בכל זאת מגיע ל-95% ניצול. אמרו לי להריץ MEMETEST, הרצתי, הMEMETEST הגיע ל220% ונרשמו כ-0 Errors. הנה המחשב שלי בזמן שהוא השתמש ב95%: http://img194.imageshack.us/i/ramusage1.jpg/ http://img98.imageshack.us/i/ramusage2.jpg/ והמפרט של המחשב, אם הדבר משנה: GTX460 1024MB PCI-E AMD Athlon II Box 635 2.9GHZ 4GM RAM 1333MHz 500GB HDD תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני כבר כמה שעות מנסה להתמודד עם הבורג העיקש הזה (שמקצר את כל הלוח!), ואני אובד עצות. יש למישהו רעיון? אני מנסה לחשוב לאן אוכל לקחת את זה (איזה מומחה), כדי שיתקנו לי את זה בחצי-שנייה, אבל לא עולה לי כלום בראש. הבורג שבור בתוך התושבת... אשמח לשמוע את עצתכם תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Roni Y,

שלום, מחשב נייח i3 2120 3.3 ghz זכרון 4 gb חלונות 7 64 שאלתי האם אני יכול להוסיף כונן נוסף ssd ולהעתיק את כל מערכת ההפעלה מכונן c לכונן החדש ssd ואם כן הדרכה קצרה איך לעשות זאת. תודה

22. Started by 486DX4,

לוח אם: MSI 945GCM V2 מעבד: Intel Celeron 420 Conron-L בתוכנה everest רשום : Motherboard: 95C CPU: 27C CPU DIODE: 50C AUX: 36C ב bios מופיע : CPU: 27C Motherboard: 36C הטמפרטורה בחדר: 32.8C(בלילה הטמפרטורות במחשב פחות 8 מעלות בערך) הטמפרטורה של הלוח אם לפי הביוס רשומה באוורסט כטמפרטורה של ה-AUX אין לי מושג למה מופיע באחד החיישנים 95C. המערכת מאווררת והרכיבים על הלוח קרירים למגע. ניסיתי להחליף ספק כוח וזה לא משנה את התוצאות. גם כאשר אני מדליק את המחשב ממצב המתנה S3 ישר מופיעה טמפרטורה של 90 ומעלה. גם בתוכנה SpeedFan מופיע אותו חיישן רק בלי שם. המערכת יציבה לחלוטין במאמץ מקסימלי. מה לדעתכם הסיבה לטמפרטורה הזאת והאם זה מעיד על בעיה מסויימת? ושאלה יותר קטנה - למה יש כזה הפרש …

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  23. Started by F!N4L,

שלום לכולם רציתי לדעת אם זה אפשרי שאני אוכל לשמוע סאונד באוזניות במסך של המחשב ובמסך הטלוויזיה( שמחובר למחשב בכבל hdmi) סאונד שונה? סתם לדוגמא אני רוצה לשחק במשחק במסך של המחשב ולשמוע באוזניות ובמסך של הטלוויזיה אישתי רוצה לראות סרט ולשמוע דרך הטלוויזיה.. האם זה אפשרי או שחייב כרטיס קול חיצוני?.. ואם חייב כרטיס קול חיצוני תוכלו בבקשה להציע לי משהו שאיכותי לגיימינג ולא יעלה על 200 שקל? תודה רבה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום, בשבוע שעבר התחדשתי במחשב חדש. אני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם (BLKDH67CL) את הכרטיס רשת האחלוטי (של LEVEL ONE) לקחתי מהמחשב הקודם שבו לא היו שום בעיות. שמתי לב שבעת האזנה למוסיקה, גם דרך היציאה של הלוח אם וגם דרך החיבור מהפאנל הקדמי של המארץ אני שומע רעשים סטטים כל הזמן. חשבתי שזה בעיה בחיבורים אבל חיברתי הכל מחדש והבעיה עדיין קיימת. שיחקתי גם בהגדרות של כרטיס הקול וזה לא עזר. התחלתי לנתק דברים.. וכשעשיתי DISABLE על הכרטיס רשת אלחוטי - כל הרעשים פסקו. בטח יש איזו התנגשות אבל זה מאד מוזר כי הכרטיס רשת מחובר לאנטנה שנמצאת בערך מטר מהמחשב, וגם במחשב הקודם היה את אותו סידור רק לוח אם אחר והכל עבד כרגיל. מישהו שמע על בעיה דומה ומכיר איזה פתרון? הבעיה באמת בלוח אם?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. כבר מספר פעמים שאני שומע שהתנתק התקן מהמחשב הבעיה היא שלא ניתקתי שום דבר ושאני לא שומע שמתחבר חזרה זאת אומרת שגם אם הייתה לי בעיה באחד מה USB ההתקן היה מתחבר ומתנתק ואצלי אני שומע רק ניתוקים יש למישהו מושג איך אני יכול לעקוב אחרי הרשימת התקנית שנותקו ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.