תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
בבקשה אם תוכלו לעזור...משום מה מדי פעם המחשב פשוט קורס ומופיע צג שחור...באמצע משחק כלשהו פשוט המסך נהיה שחור ואני צריך לאתחל את המחשב...ולפעמים גם כשאני מאתחל את המחשב הוא פשוט לא מעלה את הווינדוס אלא שוב קורס למסך השחור הזה...לאחר פעם או פעמיים הכל מסתדר עד לפעם הבאה שאני מכבה את המחשב מדליק אותו למחרת...למה המחשב קורס לי מפעם לפעם... הורדתי למחשב גרסת דמו של תוכנת REG CLEAN חחח..ומצא 740 שגיאות... יכול להיות שזה קשור למקרה המצוין לעיל...או שזה הכרטיס מסך...או הקירור לא טוב...???מישהו יכול בבקשה לעזור לי פה זה משגע אותי!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כ-8 חודשים, Z68 I7 עם HD סמסונג טרה ועם CRUCIAL SSD M4 64GB שעליו מותקנת מערכת ההפעלה והתוכנות השונות. מזה כמה ימים כל שעה לערך המחשב נתקע. את העכבר אפשר להמשיך להזיז לקצת אבל כל התוכנות קופאות. לאחר זמן קצר יש מסך כחול (WIN7) ואחריו המחשב מאותחל. מערכת ההפעלה לא עולה ואני מקבל הודעה: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press.. שאני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו, הוא עולה בסדר. נאמר לי בשיחת טלפון עם החנות בה קניתי את המחשב שכנראה הבעיה עם ה-SSD ושעלי להביא את המחשב אליהם. אמרו לי גם לנסות לחזק את מגעי החשמל בין ה-SSD והספק. ללא הועיל. ניסיתי גם להוציא ולהכניס את הבטרייה וזה גם לא עזר. אודה מאוד לכל הצעה. …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי בכמה ימים האחרונים בעיה. אני כל הזמן מקבל הודעה "display driver stopped responding and has recovered" (לא להתייחס לגירסה שבתמונה זו סתם תמונה מגוגל להראות מה אני מקבל) בכל מקרה הכרטיס הוא 8800GT NVIDIA פעם באיזה 10 דק יש תקיעה למחשב מקבלים מסך שחור ולאחר מכן את ההדועה הזאת.לפעמים המסך השחור לא משתנה וצריך לעשות ריסטרט. דברים שניסיתי לעשות- בהתחלה הייתי עם WIN 7 32BIT ניסיתי להחליף ל64BIT- לא עזר אני עדיין מקבל את הבעיה. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר האחרון 285.62- ללא הצלחה (קרה גם בדרייבר הקודם) ניסיתי להשתמש בDRIVER SWEEPER למחיקה כוללת והתקנה מחדש- לא עזר ניסיתי שינויים בREG ביוטיוב -גם לא עזר בדקתי טמפרטורה -מצב רגיל בערך 60, במאמץ עד 83 לא …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי המעבד שלי רץ על 60~ מעלות במנוחה ו85~ בעבודה זה בסדר? נב ניסתי לנקות אבק והמחשב נקנה לפני שנה מעבד i7 6700k GTX 970 32GB של זיכרון RAM DDR4
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יהיה שינוי בביצועים במפרט מחשב אם המפרט יהיה עם ATX או M-ATX? כאילו אם אני משתמש בכרטיס גרפי נניח 980TI... בבקשה לענות תשובות מקצועיות... זה חשוב... תודה מראש לעוזרים!!!:Recovered_Gif_905:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בהוספה הסרה הרבה התקנות של [h=1]microsoft visual c++[/h] האם זה משהו שיכול לגרום למסך כחול? האם אפשר למחוק את הכל? מה זה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הלוח אם הבאה איך הוא? יש לי אותה כבר משהו כמו שנה חייב להתייעץ איתכם לגביו https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=13792 מפרט: מעבד I5 4440 לוח אם gigabyte GA-H81M-S1 כרטיס מסך r9 270x windforce 3 2gb ספק crosair 650w זכרון עכשיו 4 גיגה סלוט אחד לא פועל לי. דיסק קשיח 450 גיגה. אני בעיקר משחק במשחקים כמו bf4 ו mmorpg די כבדים ורוצה להריץ משחקים על הכי גבוהה שניתן החלפתי לא מזמן כרטיס מסך ומעבד מאז שהחלפתי הכל נדפק לי ... במשחקים כמו bf4 אני יכול לשחק חצי שעה שעה מדי פעם יורד לי fps בערך מ 80 ל 30 וחוזר בשניה ויוצר תקיעה קטנה.. או שבכלל אחרי משחק של חצי שעה עד שעה המשחק נתקע ואז המסך מתכבה אבל המחשב ממשיך לפעול... אן לי מושג מזה כבר כרטיס חדש הוחלף ב startpc פלוס בצעתי בדיקת מ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
רים מישראל, UMI X1, והטלפונים הסלולריים האחרים שלנו, יכול לתמוך בשפת עברית במאמצים הגדולים מצוותות ההנדסה שלנו. אז לחברים מישראל, אתה יכול ליהנות מהקניות שלך בחנות שלנו. כל טלפון מאוד מתאים לך, פשוט להתעלם משפת בעיה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מצליח להתקין, מגיע לשלב הזה: בחירת ההארד דיסק ומקבל הודעת שגיאה המערכת לא מאפשרת לבחור אף אחד מהדיסקים מנסה לבחור דרייבר ולא יודע איזה ואיפה לחפש אותו: מגיע עד לכאן : מישהו יכול לעזור
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מתנצלת, התמונות בפוסט הקודם עלו על המלל. היי מקווה שכאן אמצא פתרון, כי ניסיתי הכל ואני מתחרפנת כבר... אני מנסה לחבר את הבידורית שלי לבלוטוס במחשב (כי הכבל שמחבר בין הבידורית למחשב נקרע והפינים שלו תקועים בתוך החיבורים בבידורית ולא ניתן להוציא אותם), כשאני מנסה להתחבר במחשב הבלוטוס מזהה את ההתקן, עושה התאמה, מתחבר אבל אחרי כמה שניות חוזר שוב ל "התאם". מסך הפעלה של בלוטוס עם הכפתור "פעיל" "לא פעיל" משום מה לא מופיע לי בכלל וכל ההגדרות השונות והאופציות שקשורות לבלוטוס מראים שהבידורית זוהתה. הסרתי את הבלוטוס והתקנתי שוב, לצערי הבעיה לא נפתרה, אפילו ניסיתי לחבר את הטלפון הנייד וגם איתו שום דבר לא עובד, על אף שהוא מזהה אותו, מתחבר אליו לכמה שניות ומפסיק, משה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, לפני יומיים קיבלתי את הכרטיס מסך החדש Radeon 6800 xt se. חיברתי אותו למחשב והכל עבד מצויין לכמה שעות בודדות. לאחר מכן, המחשב החל לעשות בעיות. כל דבר אשר משתמש בכרטיס הגרפי גורם לקריסת המחשב, אני לא יכול להשתמש בשום אפליקציה, כמובן שלא לשחק במחשב. המחשב קורס לי אפילו כשאני שם רקעי מחשב מwallpaper engine. ניסיתי לעשות כמה דברים כמו: לנתק ולחבר את הכרטיס מסך, למחוק ולהתקין מחדש את הדרייבר, ועוד מליון דברים, שום דבר אינו פותר את הבעיה. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא זה. מפרט המחשב: AMD Radeon RX 6800 XT SE AMD Ryzen 7 3700X Tray Gigabyte B550M AORUS PRO DDR 4 32G (8GX4) 3600 CL18 DARK Za TEAM Gigabyte PSU 750W PFC Gold 8…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך שלי הוא DELL U2412M ויש לו חיבור DisplayPort. כרגע מחובר כבל DVI ואני רוצה לקנות כבל DisplayPort איך אדע להתאים את הכבל? מצאתי את הכבל הזה באי-ביי https://www.ebay.com/itm/DisplayPort-Cable-1080P-6-10ft-Cord-Gold-Plated-High-Speed-Display-Port-DP-to-DP/233332951147?hash=item3653ba486b:g:gjEAAOSwa4xdcG7f אני רואה שזה מוגבל ל1080P האם זה יגביל אותי? אין לי מושג אם כרגע אני עובד ביותר מ1080P אני יודע שאני עובד איתו על רזולוציה של 1920*1200 על 60 HRZ תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש את NUC8i7BEH, והוא רוצה לחבר אותו ל2 מסכים. אחד למסך מחשב ואחד לטלוויזיה. ראיתי שיש שם רק חיבור אחד של HDMI. בנוסף יש חיבור USB C - האם ממנו אפשר להוציא DISPLAY ? למשל לשים שם מתאם מ USB C ל HDMI או משהו בסגנון ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום אז אני אתחיל בפירוט המפרט שלי PIII866 GF4TI4200 64MB 256MB למחשב מחובר גם צורב וכמובן דיסק קשיח. לפני כ(10 חודשים בערך) קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל. לפניו היה לי RIVA TNT32. נראה לי שהבעיה התחילה עם התקנת הכרטיס אבל יש גם סיכוי שהיא התחילה קצת מאוחר יותר, מצטער אני לא זוכר בדיוק. הבעיה היא די ג'נרית, המחשב פשוט נתקע כשהפתרון היחיד הוא ריסט. אם באותו זמן שהמחשב קפא היה שימוש בכרטיס קול בדרך כלל ישמע ביפ אין סופי עד הריסט המיוחל. נראה לי שהבעיה התרחשת בעיקר כאשר יש עומס גרפי על המחשב (משחקים וכדומה..) אבל לא רק גם שיטוט קליל באינטרנט עלול להקטע בלי שום סיבה נראית לעין. כמובן שהאפשרות הראשונה שעלתה לי לראש היא חימום יתר, לכן פתחתי את מ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! עד עכשיו היה 2 גיגה זיכרון 667 של קינגסטון לפני כמה ימים הוספתי 2 גיגה זיכרון של קינגסטון 667 ביחד זה נותן לי 4 בדואל אז זהו שלא, המחשב מזהה לי רק 3.07 גיגה במקום 4. לוח האם שלי הוא asus commando וממה שאני יודע הוא תומך בעד 8 גיגה. אני לא מבין איפה הבעיה מכיוון ששני הזיכרונות זהים והלוח תומך עד 8 גיגה. זה מראה לי 3.07 גם בביוס וגם בוינדוס, אבל כאשר אני משתמש ובודק ב cpu-z הוא מראה לי 4 גיגה מישהו יכול לעזור לי בנושא? או לככון אותי?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב של דל D600 רציתי לבדוק האם הCOM PORT שלי תקין הבנתי שיש איזו בדיקה לבדיקת לופ או משהו בסגנון בביוס הכל תקין + בDEVICE MENAGER
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בchipset ששל הלוח אם אני חושב ושאלתי כבר בפורום גרפיקה ושלחו אותי לפה. אז ככה יש לי: sis 648 chipset וכרטיס Geforce 6600 le הבעיה שלי שאני משחק במשחק ואחרי כמה שעות מתחילים לי הארטיפקטים ורק ריסט עוזר. הלוח של MSI והכרטיס של גיגה ביט הם אתם צריכם יותר מידע שאלו הכל.. שמתי יש בעיות עם הSIS וסידרת 6XXX אז מי שהיא לו בעיה כזות או שיודע שיגיד בבקשה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם שני HD, אחד SSD של 250 גיגה שאני רוצה להתקין עליו את WIN7, ו HD מכני רגיל של שני טרה. במחשב החדש אין כונן דיסקים, לכן הורדתי ISO של WIN 7 64 BIT עם המפתח שיש לי, שמתי את זה על DISK ON KEY עם רופוס וניסיתי להתקין ככה את ה WIN, אבל מקבל שגיאה שחסרים דרייברים. ההתקנה כן כאילו מתחילה, שואל אותי איזה שפה וכו, אבל אז נעצר. ראיתי פה כמה בעיות דומות אבל לא בדיוק אותו הדבר אז פותח דיון חדש. מבהיר שהמחשב כן מזהה את ה DISK ON KEY (כאשר אני משתמש ב USB2 ולא 3) בנתיים ניסיתי: - לפרמט את ה USB כ FAT32 במקום NTFS, לא שינה. - ראיתי פה הסברים על שינוי ה BIOS עצמו, משהו על UEFI, אבל לא הבנתי אם זה רלוונטי ל WIN7 על SSD …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה עושה לי את הבעיה הזאת חיפשתי בגוגל ראיתי כמה דברים על ה Microsoft visual לא יודע אם קשור נאבדתי בגוגל מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב (מחשב חדש פחות משנה וחצי) לאחר מנוחה ארוכה (כלומר התקלה לא התרחשה תחת מאמץ) וגלשתי בדפדפן כרום, אולי רק שני טאבים היו פתוחים. המחשב עבר למסך כחול ובו הודעת השגיאה irql_not_less_or_equal והוא עשה DUMP כלשהו עשיתי ריסטרט והמחשב עלה למשך 8 שניות בערך ואז שוב נכבה ואז שוב ניסה לעשות ריסטרט וחוזר חלילה. לאחר שניתקתי אותו מהחשמל לכמה דקות המחשב שוב חזר לעבוד וקיבלתי הודעה אם אני רוצה שחלונות יחפש לי את הפתרון לבעיה העתקתי את הכתוב מהדו''ח: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: a BCP1: 0000000000000100 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FF…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד asus n550 עם כרטיס מסך משולב 750m הבעיה היא כשאני רוצה להפחית את הרזולוציה במשחקים התמונה מוקטנת ונוצרת מסגרת שחורה מסביב לתמונה את ה gpu של intel הגדרתי שיתאים לרזולוציות נמוכות אבל את הכרטיס של nvidia לא הצלחתי להגדיר הדריבר מאד מצומצם בניידים ואין אפשרות לשנות הגדרות של המסך גם השתמשתי באפשרות של alt ctrl f11 וגם זה לא עזר אם למישהו יש פתרון אני אשמח לשמוע ותודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה,כל פעם שאני פותח טאב נוסף בזמן שאני שומע שיר ב-WMP אז השיר נתקע או שאני מדליק סרטון דרך יוטויב ופותח טאב נוסף אז הסרטון ביוטויב נתקע לשנייה ויותר. בדקתי במנהל המשימות,השימוש במעבד קופץ מ-25% ל-70% בזמן התקיעות האלה. עוד לפני שהתחילה הבעיה הזו,יש לי בעיה בניגון קבצי וידאו mkv,כשאני פותח קובץ mkv אז התמונה הראשונה נתקעת למשך חמש שניות אבל הסאונד ממשיך לפעול ואז אחרי אותם חמש שניות הוידאו היה חוזר לזמן שלו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בווינדוס 7 64-ביט וחשבתי לקנות כרטיס פלאש לפחות 4 ג'יגה סיווג 2 של SANDISK בשביל לא לטחון דיסק קשיח ולהגביר מהירות של מערכת. האם 4 ג'יגה וסיווג 2 יהיה מספיק? או שאולי להשקיע ב8 ג'יגה? בעיה גם היא שקורא כרטיסים לא יהיה זמין כל הזמן ולא אוכל להכניס כרטיס עם תמונות אם ארצה. אולי לקנות קורא כרטיסים נוסף חיצוני או בכלל ללכת על דיסק און קי. קראתי שכרטיס פלאש יותר טוב לREADY BOOST מאשר דיסק און קי. קונפיגורציה: DELL LATITUDE E6420 I5-2520M 2X2GB RAM 250GB HARD DRIVE
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, פרמטתי את המחשב הנייד, וגיביתי את המוזיקה לתוך כונן גיבוי חיצוני. אחרי שהעברתי את כל המוזיקה חזרה, הפעלתי שיר אחד מהווינדוס מדיה פלייר ואז המחשב נכנס לאינטרנט לאתר של מייקרוסופוס בטענה שאני צריך להוריד רישיון לשירים כי הם מוגנים (העתקתי את השירים מדיסקים) הורדתי את הרישיון ולאחר מכן שהשמעתי את השירים רובם (חלק נשמעים כרגיל) נשמעים מקוטעים ומסתיימים אחרי 3 שניות. כלומר, אני לא שונע את השירים בכלל- אני שומע רעשים של קירטוע ואז נגמר השיר. -זאת לא בעיה של הרמקולים של המחשב, או של המחשב עצמו, כי ניסיתי את אותם שירים במחשבים אחרים, וגם בעזרת רמקולים אחרים, והבעיה נמשכת. איך אני פותר את הבעיה? הדיסקים שמהם העתקתי לא ברשותי יותר...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וצריכה להתקין דרייבר לכרטיס קול מובנה. הורדתי את הדרייבר המתאים מאינטל וגם מ realtek. ההתקנה רצה וממש שנייה לפני שמסתיימת המחשב נופל ועושה restart. ניסיתי עם מס' גרסאות ושום דבר לא עוזר! ניסיתי גם להתקין בsafe mode וברגע שהעלתי את המחשב במצב רגיל הוא כיבה את עצמו... בבקשה עזרו לי!!! :
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-