תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
פתחתי קובץ זדוני במחשב שמריץ קוד זדוני שבעזרתו האקר פורץ למחשב, את הקובץ ראייתי בקבוצה של אקרים, אני לא בטוח שזה קובץ זדוני אבל לפי מה שרשמו בתגובות מדובר על קובץ PDF שמריץ קוד זדוני, פתחתי אותו בעזרת תוכנת ארגז חול אבל אין לי מושג אם זה עזר. השאלה איך ניתן לדעת אם באמת זה קובץ שמוצפן בו קוד זדוני? או קובץ רגיל? ואם פירמוט יעזור למחוק את הוירוס? או שצריך להחליף כונן קשיח חדש?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ש לי בעיה בדרך כלל במשחקים אבל זה יכול לקרות גם סתם פתאום בתוך היוטיוב לדוגמה.. מסך שחור או לפעמים מן מסך מטושטש כזה והמחשב נתקע והדרך היחידה זה להפעיל אותו מחדש מהכפתור לפעמים אני מקבל הודעה של driver stoped and recoverd משהו כזה ניסיתי לפרמט כבר לכמה ווינודסים זה לא עזר.. הכרטיס מסך לא מתחמם בדקתי בFURMARK הרצתי אותו 5 שעות בלי בעיה ניסיתי למחוק עם DDU את הדרייברים ולהתקין את הכי מעודכנים זה גם לא עזר והמחשב קורס מישהו מכיר פתרון אולי?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, פירמטתי את המחשב הנייד והתקנתי עליו ווינדוס 8.1, מאז כל פעם שהמחשב כנס למצב שינה אני לא מצליח לגרום לו להתעורר (הוא דולק אך לא רואים כלום על המסך). אשמח לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. הבוקר הופתעתי לגלות שהמחשב לא נותן אות למסך על אף שהוא נדלק. האינסטינקט הראשוני שלי היה שהכרטיס המזדקן שלי שבק חיים. אך מתברר שלא כך הדבר. הדבר הראשון שניסיתי זה להעביר את התצוגה לכרטיס מסך המובנה במעבד. התצוגה עבדה. לאחר מכן נזכרתי, שיש ללוח הזה עוד סלוט של pci-e, ניסיתי אותו על אף שבקושי הצלחתי בגלל הצפיפות (לוח מיני וכרטיס עצום ממדים), והפלא ופלא ישנה תצוגה. לאחר שהבנתי שהבעיה אכן בסלוט עצמו ניסיתי מספר דברים. 1. לנקות היטב את הסלוט. 2. איפוס ההגדרות בביוס. 2. איפוס מלא cmos + הוצאת סוללה. 3. ניסיתי להפעיל את המחשב כשאני לוחץ על הכרטיס בזוויות…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , קיבלתי לוח לאחר החלפה באחריות DFI LP Ultra-D , פתחתי את האריזה הכל טוב ויפה , אספתי את המחשב עם החלקים הבאים : מעבד: AMD 3200+ זכרון : ocZ pc4000 דיסק קשיח : WD 80 כרטיס מסך : x800GTO2 ספק של Tt 500W TR2 . י=חיברתי את כל החיבורים כמו שצריך , חיבור ה 24 פין וה4 פין שלידו , לא עבד. ניסיתי להחליף זכרון , כרטיס מסך , דיסק קשיח לא עבד. יכול להיות שהבעיה במעבד . המסך עובד עם מחשב אחר בלי שום בעיות . לא יודע חברה באמת שניסיתי הכל , דרך אגב אם זה עוזר לכם המאוורר שחיברתי בצד שמאל למעלה , נדלק בDELAY כזה אחרי שאני לוחץ על כפתור ההדלקה. אם ישנו מידע שחסר לכם אל תהססו לבקש . בכל מקרה תודה לעוזרים . 8)
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקלה/בעיה מורכבת שקשר לחיבור SATA של ה HARDDISK קרה לי משהו מטומטם .. קיבלתי מחשב חדש. ויש לי HardDisk מהמחשב הישן (250GB) ויש בו דברים חשובים מאוד עכשיו בידיוק בקטע שאני בה לחבר את ה חיבור SATA אני עושה אפצ'י . נשבר לי הפלאסטיק של החיבור בתוך הכבל. ה פינים לא נשברו או משהו רק ה פלאסטיק שבעצם מחזיק אותם נשבר מה אני אמור לעשות? אפשר לתקן את זה (במעבדת מחשבים או משהו) או שזה בילתי ניתן לתיקון? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז קניתי כלפני שבועיים שלושה מסך חדש של סמסונג ( אינצ'24 sf350) והכרטיס שלי הוא r9 380, שניהם תומכים בfreesync אבל התוכנה של amd טוענת כי משהו לא תומך(freesync not supported). הfree sync עובד דרך hdmi (אין dp). הפעלתי את ההגדרה דרך המסך עצמו עדכנתי את הדרייבר(ועל הדרך כל דרייבר אחר על המחשב עם driver booster(את העדכון של amd עשיתי בנפרד)) אפילו קניתי hdmi 2.0 ועדיין זה לא עובד אני מחפש פתרונות באנטרנט מאז שהמסך נקנה ולא מצאתי על זה שום דבר. תודה מראש על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נראה לי שזה המקום הנכון לכתוב המחשב החליט שהוא מתחיל לכבות את עצמו וכשהדלקתי הוא אמר לי the computer turned itself off due to cpu overheating או משהו בסגנון. הוספתי מאוורר מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא. לפני כמה ימים הוצאתי את מאוורר הCPU כדי לנקות והחזרתי נכון למקום. יכול להיות שהוא לא עובד טוב? יכול להיות שצריך לשים איזה חומר בינו למעבד? אני לא מבין בזה כל כך אבל אני בטוח שהתשובה תגיע מהר. להלן תמונה שבה הטמפרטורה כשהוא מתחיל להתאמץ קצת אבל זה לא ממש מאמץ הוא מכבה את עצמו לדעתי קצת ממש אחרי זה. תודה מראש, שקד.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי הארד דיסק נוסף של סמסונג HD103SJ 1000GB שאינו מזוהה בביוס. לוח האם שלי GIGABYTE GA-MA69VM-S2 אשמח לקבל עזרה. אינני מתמצא כ"כ בביוס.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הבא: Intel core 2 quad 4GB RAM PS: hec 400W GPU: ATI radeon 4800 OS: win7 64bit לוקח למחשב שלי בדר"כ 4-5 דקות להתעורר ממצב שינה. לאחרונה ניסיתי לחבר למחשב מסך נוסף אך הדבר החמיר את המצב לכדי זה שלקח לו כ-10 דקות להדלק. אתמול המחשב קרס לגמרי ורק ניתוק של אחד המסכים הפעיל אותו מחדש. אני מנסה לצמצם את מקור הבעיה כדי לדעת איזה רכיב להחליף וכרגע אני חושב שזה כרטיס המסך. אשמח אם תוכלו לתת לתת לי את דעתכם בנדון או שתתנו לי עצות איך למצוא את מקור הבעיה. תודה ליעד
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כרטיס ה8500GT שלי מת מוות קשה מארטיפקטים בגלל קבלים מקולקלים... יש לי דגם דומה לזה רק שבצד ימין של הכרטיס יש 2 קבלים, ורק השניים האלה מקולקלים... הזמנתי קבלים חדשים שדווקא הגיעו היום עכשיו אני צריך להלחים אותם והבעיה בזה היא שאני לא יכול לזהות את הקוטביות של הקבלים המקוריים כלומר פלוס/מינוס... http://37prime.files.wordpress.com/2009/07/evga_nvidia_blown_capacitors_1080.jpg מישהו אולי יודע מה הקוטביות של הנגדים האלה? אגב קניתי נגדים שלא נראים ככה שאין לי ממש פתרון..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים שעושים בעיות, אודה לכם אם תעזרו לי. הבעיה הראשונה: מחשב פנטיום 350, 192 זיכרון ראם. אני התקנתי על המחשב הזה את גירסאת השידרוג של win xp(על גבי win 98 se) ומחקתי. פירמטתי את המחשב ועכשיו אני לא מצליח להתקין שוב את win xp. אלה ההודעות שאני מקבל כשאני מנסה להתקין: windows setup: this language of this installation of windows xp differes from one you are installing. windows setup: setup cannot continue because upgrade functionality is disabled and your copy of windows xp only allows upgrades. לא יודע עד כמה זה קשור, אבל שניהם בעברית. בעיה שניה: יש לי מחשב amd 1800+ עם 250 sdram. יש שני הארד דיסקים- C: ו- E: לפעמים כשאני פותח את המחשב, המחשב ש…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע מה קורה למחשב שלי בזמן האחרון אני מסוגל להשבע שהוא אחוז דיבוק או משהו זה מוזר קבצים נמחקים לי דרייברים מוסרים בפתאומיות, המחשב לא מזהה כרטיסים שמותקנים כבר יש לי בעיות בזכרונות פתאום המחשב נותן הודעת שגיאה בזמן שאני מעלה את himem.sys ואומר שגיאה ב- A20 או משהו כזה וזה עוד כלום הרבה פעמים המחשב נדלק אבל הביוס של הכרטיס מסך לא נטען, כלומר המחשב לא מזהה כרטיס מסך ואני לא מגיע אפילו למסך של ה POST איפה שהזכרונות וכל הכוננים מזוהים שלא לדבר על זה שפתאום הפלופי דיסק שלי גם לא מוזהה על ידיי המחשב ולפעמים גם הכוננים לא פועלים לי והמחשב לא מזהה אותם בקיצור בלאגן אחד שלם, וכל מה שיש לי לומר זה... הצילו !!! מפרט מחשב: לוח אם asus p3b-f bios revision 1005 מעבד פנטיום 3 45…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב חדש נייח המסך מתחבר בכבל DVI לכרטיס מסך R280X לאחרונה קורה לי דבר מוזר שכאשר אני לא נוגע במחשב לאחר 20 דקות המסך נכבה והוא לא מצליח לחזור אני מקבל את ההודעה no input signal ורק שאני מכבה ומדליק את המחשב הוא חוזר, זה קרה לאחרונה לפני לא היה בעיה והוא היה חוזר מהמצב שינה הזה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל השבוע שיחקתי BF4 הכל רץ חלק, ULTRA HIGH, פתאום אחרי שבוע ה FPS התחיל לרדת, לרמות שאי אפשר לשחק בכלל, אני מצרף תמונה מ GPU-Z בזמן מאמץ (BF4 עובד) . תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב ,בעייה במחשב של חבר. חבר ניסה לחלץ מידע מארדדיסק פגום של מחשב שני, לכן רצה להכניסו כ SLAVE במקום ה SLAVE הקיים במחשב הראשון.במקום זה הוא הוציא בטעות את הארד דיסק -MASTER מהמחשב הראשון וחיבר במקומו את ההארדדיסק -SLAVE של המחשב השני,שהוא פגום בחלק מקבצי ההפעלה שלו,למקום ההארדדיסק הMASTER במחשב הראשון .כעת נוצר מצב שמחוברים שני הארדדיסקים במצב SLAVE במחשב הראשון.הוא הפעיל המערכת..המחשב תחילה עלה ניסה לבצע תיקוןבעלייה של הצערכת הפעלה עבר את שלב הסמל של מערכת הפעלה XP נכנס למצב מסך תכלת ובו ניסיון לתק קבצי מערכת שנפגמו ,לאחר מכן כנראה שלא הצליח המחשב ולכן המחשב ביצע RESET.כעת הופיע מסך שחור וחוץ מעכברשעובד ומאוור עובד שום דבר לא קורה המחשב מנסה לקרוא את ההארדיסק הפגום …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי כבל כזה באיביי ולא מצליח לחבר את הנייד לטלוויזיה. בעצת מדריכים, בשלב ראשון אני רוצה לבדוק את תקינותו. האם בודקים זאת בחנות חשמל או שאני צריך להכנס לבית של אחד מחברי הפורום שמשתמש בכבל כזה ולנסות לחבר למערכת שלו את שלי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני פשוט לא יכול... הבעיה הזאת מתסכלת אותי ואני הולך לשבור למחשב את הצורה עוד מעט... הבעיה היא - כשאני מנסה לכבות את המחשב, לגמרי, לא לאתחל, לכבות ואז להדליק, אני פשוט לא מצליח הוא ת-מ-י-ד מתכבה אוטומטית... אני לוחץ על כפתור ההדלקה, לפעמים המחשב נטען עד לביוס ומתכבה ישר, לפעמים המסך רק נדלק והוא מתכבה... לפעמים הוינדוס עולה והוא מתכבה שוב , ויש גם שהוא טוען את המסך ששואל אותך אם לטעון וינדוס ב "SAFE MODE" או לטעון בצורה נורמלית.. כשאני לוחץ על לטעון בצורת ה " NORMAL" הוא עושה איתחול,וחוזר חלילה... אבל מה שמוזר הוא שכאשר אני מצליח כן לטעון את המחשב עד לוינדוס, בפעם הבאה שהוא יעשה איתחול או שאני אעשה אתחול הוא ייטען בלי שום בעיה, רק אם אני מכבה אותו לגמרי ומנסה להדליק ה…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, זקוק לעזרה לגבי הבעיה הבאה: בגלישה ב- Chrome הדפדפן כאילו נתקע, לא מציג כלום בזמן שבתחתית מצד שמאל מופיעה ההודעה "Establishing secure connection". בניסיון גלישה עם Edge לאותו אתר (במקרה זה ynet), אין שום בעיה והכל תקין. כבר ניסיתי להתקין מחדש את המחשב, ותקופה מסוימת זה עבד בסדר ופתאום חזר בדיוק לאותה הבעיה. מערכת ההפעלה היא Windows 10 Pro 64 bit Engilsh. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את הבעיה ? המעניין הוא שיש לי מחשב נוסף בדיוק אותו דבר מבחינת החומרה, מחובר על אותה רשת, ושם אין את הבעיה הזו... תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בלוח מספר פינים המיועדים לחיבור כבל כלשהו כמו יציאה קידמית של USB בספר של הלוח כתוב שזה Trusted Platform Module )TPM) ושניתן לקנות כבל ולחבר אותו לשם השאלה מזה בכלל? תודה מראש, Sa_Ka
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב: פנטיום 4 1GB זיכרון מארז חדש עם איוורור טוב דיסק קשיח חדש המחשב אחרי התקנה חדשה של מערכת הפעלה (בכדי לשלול את האפשרות שזו בעית תוכנה). הוא יכול לעבוד שעות ללא בעיה ופתאום ריסטרט. יש מקרים שאחרי ריסטרט הוא עולה שוב ובאמצע העליה נכבה ומסרב להידלק שוב. רק אחרי ניתוק כבל החשמל מהספק והמתנה של לפחות חצי דקה הוא נדלק שוב. כמו כן במקרים של חיבור התקן USB למחשב הוא נכבה (המחשב). אני לא יודע אם זה ספק/לוח אם או משהו אחר. תודה לעוזרים אמיר
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב_טוב בעיית_*קלדת_*וזרה אין_אפשרות_לעשות_רווח,_לכן_קו_תחתון אין_אפשרות_לעבוד_עם_אותיות_40,50_לכן_יש_כוכבית *קש_E*TER_וגם_בקספס_ש*עליו_לא_עובדים תודה_*ראש_ל*ציל
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המקרה הוא כזה: יש לי מחשב (המפרט לא רלוונטי) שמחובר למדפסת סיכות Oki 520 MicroLine (בלי הערות בבקשה! ) על המחשב מותקנת תוכנה שעובד ב DOS דרך ה Windows ואמורה להדפיס למדפסת. הבעיה היא שאני שולח הדפסה דרך התוכנה לוקח משהו כמו 10-20 שניות עד שהמדפסת מתחילה להגיב ולאחר סיום ההדפסה עוד כ-10 שניות עד שהיא דוחפת את הדף לתחילת עמוד חדש (להזכירכם מדובר במדפסת סיכות) יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב מחבר כדי לתקן לו אותו אבל בהתקנה של וינדוס אני מקבל מסך כחול שכותב Bad Pool caller עשיתי בדיקה לזכרון עם MEMTEST וזה לא גילה שום דבר המעבד הוא Athlon 1600+ עם לוח של גיגה בייט KT400 כמוכן גם הוצאתי את כל הכרטיסים מהמחשב והכנסתי כרטיס מסך שאני בטוח שעובד כמו שצריך. אני נואש אני לא יודע מה לעשות והוא דיי לחוץ עם המחשב בבקשהב תעזרו לי תודה .
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רציתי לדעת אם אפשרי לחבר מספר אוזניות (דרך בלוטוס) למחשב, ולגרום לכולם להשמיע את אותו הדבר (האם יש תוכנה כלשהי או אפשרות להגדיר זאת). תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-