עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז קניתי כלפני שבועיים שלושה מסך חדש של סמסונג ( אינצ'24 sf350) והכרטיס שלי הוא r9 380, שניהם תומכים בfreesync אבל התוכנה של amd טוענת כי משהו לא תומך(freesync not supported). הfree sync עובד דרך hdmi (אין dp). הפעלתי את ההגדרה דרך המסך עצמו עדכנתי את הדרייבר(ועל הדרך כל דרייבר אחר על המחשב עם driver booster(את העדכון של amd עשיתי בנפרד)) אפילו קניתי hdmi 2.0 ועדיין זה לא עובד אני מחפש פתרונות באנטרנט מאז שהמסך נקנה ולא מצאתי על זה שום דבר. תודה מראש על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. שלום אני משתמש בתוסף של גוגל כרום, תרגום. כשאני לוחץ על תרגום, זה מתרגם לי לאנגלית בתור ברירת המחדל, אני צריך לעבור ידנית לצורך תרגום עברית. נכנסתי להגדרות - מתקדם - שפות, במטרה להגדיר את זה לעברית, אבל לא ניתן לבחור העדפות שפה שם. מסומן בכחול "הוסף שפות", אבל בלחיצה על זה זה לא מגיב ולא נפתח כלום. האם יש פתרון לזה? היה לי את זה גם לפני ההתקנה של הדפדפן מחדש, וגם כעת לאחר התקנה מחודשת. מצ"ב תמונה תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, יש לי מארז ANTEC 300 ואתמול התקנתי Freezer XTREME Rev. 2, ומאז המאוורר העילי וקדמי לא עובדים. רק האחורי והחדש עובדים. אם זה לא מספיק גרוע, טמפרטורת המעבד לא יציבה, היא נעה בין 40 ל45 מעלות עם קפיצות ל60-70 לא בעת מאמץ וירידות ל35-37. מפרט: AMD PHENOM II X4 970 BLACK EDITION GIGABYTE MA770T-UD3 G.SKILL F3-10600CL9S-4GBNT X2 GIGABYTE GTX660 WINDFORCE OC 2GB כונן קשיח אחד של ווסטרן דיג'יטל בנפח 320 ג'יגה, ואחד של סמסונג בנפח 500 ג'יגה. כונן DVD/צורב של LG ספק כוח ANTEC EARTHWATTS 500W זה בגלל הספק?

4. הכל עבד יופי עד אתמול, אבא שלי בא לחבר את הDOK שלו והמחשב לא זיהה את ההתקן (למרות שהוא חיבר אותו בעבר). הכנסתי את הDOK שלי ועבד, אז אמרתי לעצמי שצריך לפרמט את המחשב כי יש עליו הרבה זבל שמאט אותו . אחרי הפירמוט (היום בצהרים) גם הDOK שלי לא עובד יותר). חשוב לציין מספר דברים בקשר לבעיה: 1. התקנים אחרים כמו עכבר USB עובדים שלי בעיות, כמו כן ניסיתי לחבר את הDOK ע"י כבל מאריך ולא עובד . 2. גם הUSB הקדמי לא עובד. 3. יש לי כרטיס הרחבה (PCI) של USB (יש עליו 4 חיבורים של USB2) וגם הוא לא עובד. 4. במנהל התקנים במאפיינים של הUSB רשום 0 Mha או איך שאומרים את זה, ורק באותו התקן של העכבר רשום שיש מתח (לא זוכר כמה אבל יותר מ0) מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by gogogo455,

אני ראיתי את ההגדרה הזו בביוס אבל אני לא יודע על איזו הגדרה לשים אותה אני לא עושה overclock בכלל וגם לא מתכנן לעשות אבל מישהו יכול להגיד מה הכי עדיף לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by eliom,

שלום. יש לי ווינדוס 7.ומחשב אסוס p5kpl. ועכשיו שאני מפעיל את המחשב. קופצת לי ההודעה הזאת no ide master hdd detected. איך אני מגדיר את זה נכון לפי הגרסה. של הביוס שלי? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by OhayoNB,

שלום, נכנסתי עם Fraps ל-Far Cry 4, ישר שנכנסים למשחק זה טוען קצת ואז מראה את הלוגו של UBISOFT, של NVIDIA ושל המנוע של המשחק, ואז רשום Far Cry 4 ואז התפריט.. עד שאני מגיע לתפריט, אני רואה ב-Fraps שה-FPS עולה ל2800, ושהוא עולה זה בהתחלה מ-250 ל2800 בערך ואיתו עולה רעש מוזר מאוד מהמחשב ובתפריט זה יורד חזרה ל280 אז הרעש מפסיק, זה מאוד מוזר אין לי כל כך איך להסביר, ה-FPS עולה בצורה מוגזמת עד ל2800 ושומעים צפצוף מהמחשב, ואין לי מושג מאיפה זה בא.. כשהגעתי לתפריט, הפעלתי את ה-vSync.. יצאתי מהמשחק ונכנסתי שוב, ה-FRAPS נעול על 60 והרעש הפסיק.. מישהו יודע מה היה שם ? ולמה ה-FPS עלה בצורה כזו ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by gal2229,

פתאום שהדלקתי את המחשב הופיע לי הודעה כזאת שאני מנסה להכנס לכונן D או לפתוח קבצים שבכונן D. מה אני עושה? אחד עובד לי ואחד לא..(יש לי 2) יש לי דברים חשובים בכונן D. נ.ב בדקתי כבר חיבורים והכל הכל מחובר כמו שצריך מה הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by lucky,

בבקשה יש לי באד סקטור וזה כולה על 23.000KB מה אני עושה????

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by david1882008,

היי יש לי תקלה לאחרונה עם המחשב קורסים לי המשחקים ומעביר אותי חזרה לווינדוס בלי שום הודעת שגיאה המשחקים הם מקוריים ככה שזה לא הבעיה לצורך העניין GTA V, Gears of war 4 לא היה לי את התקלה הזאת בעבר. ניסתי לפרמט, מחקתי את הדרייבר כרטיס מסך עם ddu ,בדקתי טמפרטורות והכל תקין מה אפשר עוד לבדוק צריך את עזרתכם המפרט של המחשב הוא : Quad Core i5 6600 Gigabyte H170-gaming 3 S11511 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 Gigabyte Geforce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 hyper 600W מפרט שלא צריך להוות בעיה למשחקים האלו מה לדעתם הבעיה? תודה מראש.

11. Started by sa_ka,

יש לי בלוח מספר פינים המיועדים לחיבור כבל כלשהו כמו יציאה קידמית של USB בספר של הלוח כתוב שזה Trusted Platform Module )TPM) ושניתן לקנות כבל ולחבר אותו לשם השאלה מזה בכלל? תודה מראש, Sa_Ka

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by PeaS,

משום מה, לאחר כשבוע או שבועיים בהם המחשב היה כבוי, המקלדת שברשותי (מיקרוסופט) הפסיקה לעבוד באופן כמעט מלא. הדבר היחיד שעוד עובד הוא הNUM LOCK שלחיצה עליו תדליק/תכבה את האור המתאים במקלדת, וגם זה לא מושלם, כי חייבים ללחוץ על הכפתור חזק, אחרת האור יידלק לחצי שנייה רק. המקלדת אינה מופיעה בDEVICE MANAGER. אנא עזרו, הOSK הזה משגע אותי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by sohel.hy,

שלום יש לי תקלה במחשב. כבר שבועיים לא הדלקתי מחשב, היום ניסיתי להדליק , נדלק שנייה ונכבה 3-4 שניות ושוב ושוב... כל הזמן כך עד שאני מוציא מחשמל. אם אני מחזיר שוב ,לא קורה כלום עד שאני מנסה להדליק ואז אותו סיפור. (נדלק ונכבה) מחשב נייח מעבד I5 לוח gigabyte ga-p55 בבקשה עזרה ותודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. שלום רב, אני שוקל לשדרג את האינטרנט ל 200MB בתשתית בזק. (לאלו שכבר עברו הייתי שמח לקבל תגובות האם באמת המהירות השתפרה) אני לא מעוניין להשכיר מודם אלא לרכוש חדש, כמובן שהוא צריך לתמוך בפרוטוקול VDSL 35B. מצאתי את TP-Link Archer VR2100 https://www.tp-link.com/au/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr2100/#specifications 1. אשמח להמלצות על מודם. 2. חבילות תשתית+ספק מומלצות. תודה, רועי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי מחשב של סמסונג, ששדרג לי אוטומטית את מנהל התקן משטח המגע לגרסא 7.5. ומאז השדרוג כל ההגדרות האישיות שאני הגדרתי לא עובדות באתחול, ואני צריך לפתוח את הגדרות העכבר בלוח הבקרה, וברגע שזה נפתח ההגדרות חוזרות למשל מהירות המצביע, מלבד מספר שורות הגלילה שמתאפס ל1 בכל אתחול. בדקתי שמנהל ההתקן מוגדר לעלות באיתחול, אז זה לא הבעיה. והבעיה היא כבר בערך חודשיים מאז עדכון התוכנה, ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה ולא עזר. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by matrix66,

יש לי מחשב לפי המפרט שמצוין בצד. מאתמול בערב אני התחלתי לקבל הודעת שגיאה- מסך כחול והכיתוב הנ״ל. אפשר לקבל הסבר לגבי הסיבה שזה קורה ואיך אני יכול לפתור אותה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by newsthet,

רכשתי לפני מספר ימים מחשב חדש. פעולות שבוצעו: התקנתי מערכת הפעלה חלונות 7 64bit ולאחר מכן את כל הדרייברים. (דיסק ההתקנה של הלוח אם). למארז שקניתי יש בפאנל הקידמי יציאת שמע וכן יש את היציאות שמע האחוריות של הלוח אם. הבעיה: כאשר אני מחבר את הרמקולים ליצאה הקדמית יש סאונד, כאשר אני מחבר ליצאה האחורית (תזכורת ללוח אם) אין סאונד. בנוסף, שאני מחבר את הרמקולים ללוח אם אני מקבל את ההודעה הרגילה שמערכת ההפעלה זיהתה את החיבור (כמובן לכניסה הירוקה..), כפי שציינתי אין סאונד. אשמח לדעת מה אפשר לעשות ו/או מה יכול לגרום לבעיה הזו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, בימים האחרונים החלה אצלי תופעה חדשה ומוזרה בעת שמיעת סאונד. יש "טיקים", הפרעות ורעשים בשמיעת מוסיקה. כמו התקתוקים שהיו בפטיפונים פעם. זה קורה באמצעות כל תוכנה (למשל Winamp ו- Windows Media Player) ובניגון כל סוג קובץ (למשל רדיו אינטרנט ו- קבצי Flac או Mp3). נראה כי זה קורה בעיקר כאשר המחשב מבצע פעולות/במעט מאמץ, אך לא תמיד. מדובר בכרטיס קול OnBoard על לוח DS3L של Gigabyte. שמחובר באמצעות כבל אופטי. ניסיתי לעדכן Driver אך ללא הועיל. היכן עוד יכולה להיות טמונה הבעיה? תודה רבה, אורן.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לוח אם H71M-DGS, מעבד G640, שני כונני SATA 500G/1TB, זיכרון DDR3 4GB, כרטיס מסך מסדרה R7. WINDOWS 7 HOME מדי פעם משום מקום המחשב נתקע לכמה שניות וישר אחרכך מתקבל מסך כחול, וריסטרט אוטומטי. התקנה מחדש של ווינדאוס לא עוזרת. זה מאוד רנדומלי, יכולים לעבור ימים בלי, ויכול לעבור יום אחד עם כמה מסכים כחולים. צירפתי קובץ dmp שהתקבל גם לאחר התקנה מחדש של ווינדאוס. אשמח לעזרה, אם רכיב מסוים תקול שאוכל לקנות חדש ולהחליף.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כל החיים היו לי מחשבים של אינטל שהייתי קונה מחבר של אבא שלי .. לפני שנה קניתי מחשב AMD כי שמעתי שהם עדיפים על אינטל.. אבל מאז כל כמה זמן יש לין מסכים כחולים.... זה אף פעם בחיים לא קרה לי באינטל!!! בהתחלה חשבתי שזה סתם חוסר מזל, אז לפני שבוע דוד שלי קנה מחשב ושוב המלצתי לו על AMD... אבל זה שוב חוזר על עצמו!! כל הזמן מסכים כחולים!! התקנתי וינדוס חוקי, התקנתי את הדרייברים של הלוח אם - אחר כך את הדרייברים של הכרטיס מסך... ודוגרי אני כבר מיואש... למה זה קורה ?? מישהו יכול לתת לי סיבה הגיונית? מה אני לא עושה בסדר ? (חוץ מזה שקניתי AMD פעם שניה...)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. רכשתי כונן samsung ssd 980 1tb התקנתי על לוח אם asus b360 g התקנתי ווידוס 11 חדש עליו . אני פשוט מקבל מסך כחול רנדומלי בעת הpost. פעם המחשב עולה פעם לא עולה. winload.efi . שאני נכנס לביוס ויוצא- אין מסך כחול לאחר הpost. עושה ריסטרט/מדליק מחשב- מסך כחול. בריאות תקינה לחלוטין של הכונן. חרשתי את הרשת בניסיון נואש למצוא פתרון ללא הצלחה. תיקונים והרצות פקודוץ למינהם בcmd, הגדרות ביוס שונים . מה לא. לא עזר כלום. במחשב יש כונן ssd ישן של קינגסטון ועוד sata של 1tb. תצילו אותי

22. Started by תושב העיר,

בכל פעם שאני גולש עם גוגל כרום נפתחות לי למטה עוד ועוד חלוניות חדשות לבד ! חלוניות עם עמוד לבן סרקתי את המחשב עם שתיי תוכנות אני וירוס שונות והוא לא מוצא כלום למה זה קורה ? הינה צילום המסך

23. כשהכרטיס (3com) הוא ENABLED המשחק לא עולה הוא פשוט נתקע בלוגו ההתחלתי. וכשאני מבטל את הכרטיס רשת המשחק עולה. דרייברים חדשים לא פתרו את הבעיות. מישהו יכול למצוא רעיון למה זה קורה? אולי בגלל הראוטר? פתחתי פורטים גם.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by n98,

שלום רב!! ברשותי לפטופ של חברת LG עפ ווינדוס 7. לפני כמה זמן מישהו התעסק לי במחשב ומאז אני מצליח להתחבר לרשת אלחוטית רק כאשר יש קליטה מלאה(5 קווים) אך אם אין(4 קווים ופחות) הוא אומר שיש בעיה להתחבר לרשת אלחוטית... מה הבעיה וכיצד ניתן לפטור אותה? תודה רבה מראש לכל העוזרים!!! שבוע טוב!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by 2Fluffy4U,

שלום, לפני כשנה ומשהו רכשתי רכיבי מחשב והרכבתי מפרט לאמא של בת זוגתי. בכל מקרה- היום חזר אלי המחשב לאחר שהוא לא עובד. תסמינים - לחיצה על כפתור ההפעלה - ללא תגובה - מוות טוטאלי - אין נוריות אין מאווררים אין צלילים.. כלום. פעולות שנעשו עד כה: וידוא חיבורים, כפתור בספק - אין הפעלה. נסיון הפעלה באמצעות קיצור פינים - PW+- - אין הפעלה. החלפת ספק בספק שידוע כתקין - אין הפעלה. הפעלת הספק של המחשב התקול במערכת אחרת - יש הפעלה. מכאן עד כה אני מסיק - ספק איננו הבעיה. כונן קשיח - הורכב על מערכת אחרת - תקין ועובד. זיכרונות - לא נבדקו. אולם גם כאשר המחשב ללא זיכרונות הוא אמור לרוץ ולצפצף 3 פעמים - אין שום תגובה. מעבד - לא נבדק. לוח אם - לא נבדק. נכון לעכשיו אני שולל תקלת ס…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים