תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
למישהי שאני מכיר לא ראו כלום כשהיא הדליקה את המחשב (המסך אפילו לא זיהה את ההדלקה) - עשיתי את הצעד המתבקש, החלפתי לה כ.מסך לאחד ישן בPCI. הכל היה טוב. אחרי כמה זמן, העכבר הפסיק לעבוד - אחרי שבעלה שיחק קצת עם דריברים ושטויות (ובטח עשה ריסט יותר מפעם אחת) אז שוב חזרה הבעיה - ולא רואים כלום! למה זה לא עובד? יכול להיות בעיה של חשמל?! ואם כן - זה בגלל ספק דפוק?!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במשך חודש כבר שאני מנסה להדליק את המחשב לוחץ על הכפתור ההדלקה המחשב לא מגיב ישר ורק אחרי כמה דק נדלק ( זה יכול גם לקחת חצי שעה עד שהוא נזכר להדלק.) ניסיתי לאפס ביוס להחליף כבל לספק ניסיתי לנתק רכיבים ליבדוק אם נשרפו חלקים לא ראיתי שום דבר חריג יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב שהנושא אומר הכל... ניסיתי למצוא לזה פתרון דרך גוגל אבל לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וערב טוב חברי האתר, לאחרונה מחשבי הקט שעבר למארז חדש לפני חודשיים התחיל בשלוש שבועות האחרונות לעלות ברמת הרעש שהוא עושה. בעבר לפני המעבר של חומרת המחשב למארז החדש(מארז HTPC ) היה קולות בודדים וקלים של שריקה, חשבתי שזה הכונן אופטי, אז זהו שלא! כשהעברתי את החומרה למארז החדש החלפתי גם כונן שיהיה תואם מבחינת צבע. כרגע יש לי מספר חשדות לגורמי הרעש, הרדיסק או מאוורר של המעבד/ מאוורר דפוק מאוד מאוד. אם מדובר במאוורר לא בעיה לפרק לו ת'צורה ולשמן אותו. במקרה ואכן מדובר בקשיח אז זו בעיה... יש לכם דרך יעילה וטובה ומהירה לגלות את מקור הרעש מבלי להתחיל לעשות ניסויים של לבדוק כל רכיב ורכיב בנפרד כי אין לי זמן לזה. אני חייב לציין שהרעש כבר נהפך לדבר כמעט בלתי נסבל והמחשב רועש ב…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ספק POWER REBEL RB 550 מתאים ללוח asus p5ql-am ??? ומעבד pentum r d 2.8 ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי אין חיבורי SATA לכן קניתי כרטיס PCI בעל חיבורי SATA. לאחר חיבור כל הרכיבים הדרושים והתקנת הדרייברים, המחשב לא עולה(הווינדוס לא עולה). הוא נתקע במסך שבו הוא מראה כמו תמיד את מערך הרייד שקיים, ומתחתיו את הנתונים החדשים לגבי כרטיס ה-SATA ונתוני הארד דיסק החדש, אך לא ממשיך משם את תהליך הההפעלה הרגיל. אשמח לפתרון לבעיה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז הבעיה מוכרת אבל לא מצאתי שום פתרון דרך גוגל... חשוב לציין שכל חיבורי ה USB שלי מקדימה ומאחורה לא עובדים בגלל שיש שם בעיה.. אז הוחלט שהם לא יעבדו. בזמנו קניתי צ'יפ עם שלושה חיבורי USB שהצ'יפ מתבגר כמו כרטיס מסך למחשב . אני מחבר לשם את העכבר ואת כרטיס הרשת האלחוטי שלי . מה שקורה זה שיש בעיה רק עם העכבר כל שאר הדברים מתחברים ועובדים פיקס. באמצע הגלישה באינטרנט העכבר מתנתק מעצמו ולא זז. אחרי שאני מנסה לחבר אותו אני מקבל שגיאה " USB לא זוהה פעל באופן בלתי חוקי ב WINDWOS בללה בלה ההודעה המוכרת בקיצור..." אחרי שאני נלחם עם העכבר מנתק מחזיר מנתק מחזיר לפעמים הוא מחליט להתחבר ולעבוד לפרק זמן קצר ואז עוד פעם מתנתק לי.. חשוב לציין שניסיתי לנתק את החשמל מהמחשב כדי להוריד מתח…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון שאתם מפעילים את המחשב אז הוא עושה רעש כזה ברררר (כאילו אתה מ,ניע את האוטו אבל חלש יותר ;D) כמה שניות וזה נפסק ואז מחשב ממשיך את הboot ... אז זה קורה לי הרעש הזה באמצע שמחשב עובד וזה יכול להקפיא אותו לכמה שניות ואז הוא חוזר לעבוד רגיל או שזה מקפיא אותו והוא מת, צריך ריסטרט מישהו יודע מה קרה לו ? Abit IC7 bios27 P4 2.8C בלי OC עכשיו Twinmos 400mhz 256mb*2 WD 80 GB SE תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך הכחול שמתאר את התקלה בקובץ המצורף. תודה מראש ולילה טוב, dr70 [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה ומגיע למסך בוט של הווינדוס (השחור שכתוב ווינדוס בגדול ויש פס נע שטוען) אז המחשב ממתאתחל מחדש לפני זה בטעינת החומרה מופיעות ההודעות הבאות: "serial ch0 master : No Device seriall ch1 master : No Device" עזרה בבקשה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, לפני מס' ימים רכשתי מחשב נייד חדש. מחשב מספי חזק ומהיר על מנת להריץ משחקים ותכנות עריכה. משום מה כל משחק שהתקנתי נתן לי שגיאה ולא נתן להפעיל את המשחק. מצרף צילום מסך של השגיאות.. בכל משחק שהתקנתי היו את אותן השגיאות. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מסך L1960TR וכ"מ 6600 GEFORCE ובחלון ההגדרות יש לי אפשרות לבחירת 3 רזולוציות בלבד: 800 600 1024 768 1280 1024 ואני מעוניין ב 864 על 1152 עדכנתי את כל הדרייברים גם למסך וגם לכרטיס מסך.. מישהו אולי יודע למה זה ככה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בלפטופ (Inspiron 5010) ואליו מחובר מסך 19 אינצ' LG בחיבור HDMI. כבר הרבה זמן שאני משתמש בסטאפ הזה, והכל פועל כמו שצריך. אבל לאחרונה המסך הגדול מתחיל לעשות שטויות...הוא לא ממש כבה, הוא פשוט מחשיך. כלומר הנורה עדיין כחולה, ואם אני משחק עם ההגדרות של התצוגה (מנתק את המחשב ומחבר אותו דרך ההגדרות של הרזולוציה) הוא חוזר, ואז מחשיך אחרי זמן קצר. כנ"ל אם אני מכבה ומדליק מהכפתור On/off שלו- פועל לזמן קצר עד שמחשיך שוב. עזרה? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, מדי לילה אני משאיר את המחשב שלי דלוק. היום בבוקר כשקמתי, הדלקתי את המסך, הזזתי את העכבר, אך המסך לא נדלק נשאר שחור (שחור של מסך דלוק, לא כבוי) עשיתי ריסט ראיתי שהמסך כן עובד, המערכת עולה, הווינדוס עולה, ואחרי שניה בערך המסך נהיה שחור שוב. מה הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שלוקח לו המון זמן לעלות משהו כמו 2-3 דקות.(אני מדבר מהזמן שאני לוחץ הדלקה עד שהמסך נדלק לוקח לו 10 שניות מהזמן שמסך נדלק עד השולחן עבודה.) מדובר במחשב חדש. ryzen 7 5800x 32RAM 3600 6700XT 1TB nvme. עכשיו שאני שם בביוס את ההרץ של הראם על 3600 לוקח לו מלא זמן לעלות. כשאני שם אותו על 3200 הוא עולה לשולחן עבודה תוך פחות מ20 שניות. מישהו יודע למה זה? "כל החלקים באחריות". Kingston FURY BEAST 2x16GB DDR4 3600MHz CL18 לוח אם Asus TUF GAMING B550M-PLUS AM4, AMD B550, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הספק שלי התפוצץ מקצר לאחר שהוא היה על 150 וולט במקום 220 ועכשיו חברתי למחשב ספק אחר ולקח לווינדוס איזה 10 דקות לעלות והמחשב עובד מאוד איטי. יכול להיות שבגלל שהספק כוח נשרף אז עוד חלקים במחשב התקלקלו? המחשב היה מכובה שהספק כוח שלי התפוצץ מהקצר. חשוב לציין שיש ל SSD והמחשב מתפקד בצורה מאוד איטית. איך ניתן לסדר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה פתחתי נושא חדש שיהיה יותר מסודר נתחיל במחשב שלי : מעבד : E8400 לוח אם : EP43 DS3L זיכרונות : 2X1GB G Skill 800 Mhz ספק : FSP Blue Storm 400W והכי חשוב כרטיס מסך : Club3D HD4850 הבעיה שלי היא שהמחשב עושה ריסטים / מסכים צבעוניים בזמן משחקים וכדי לצאת מזה חייב לעשות ריסט במשחק GRID אחרי כמה דקות המסך נתקע ונהיה צהוב/אפור/לבן/ירוק עם לופ של המוזיקה אתמול מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך שהיה מותקן [8.9] והחלפתי ל8.10 התחלתי לשחק אני רואה 10 דקות 15 20 30 הייתי מבסוט חשבתי שהסתדר בדיוק באתי לצאת מהמשחק פתאום בלי שום מסך צבעוני ישר המחשב עשה ריסט. בFar Cry 2 שיחקתי בערך 20 דקות ופתאום היה ריסט, אותו דבר קורה גם בCrysis Warhead ופעם קרה גם בAC ובCOD4 אבל החלפתי כ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במערכת השנייה שיש לי בבית,הספק כוח התחיל לחרחר, אז השגתי ספק כוח ישן אחר עם חיבורים דומים שידוע לי שהוא עובד בצורה מושלמת,אבל אין לי מושג איך לחבר את החיבורים האלה שמופיעים בתמונה,למישהו יש מושג או יכול לשער איך בדיוק הם אמורים להתחבר?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשהווינדוס עולה המחשב מאוד איטי והתהליך SVCHOST תופס את כל ה-CPU ואי אפשר להכנס אפילו לדפדפן. מה אני יכול לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי רגיל מדיסק של בוט וזה נתקע בשלב הזה....לא עובר אותו ניסיתי כמה עותקים שונים של אקס פי אבל לא עזר... מה יכול להיות הבעיה? ( זה מחשב שלא היה עליו אקס פי ..) אחרי שדרוג... שהוחלף לוח אם מעבד וכ.מסך ..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC שמחובר לטלויזיה רגילה, עכשיו יש לי בעיה איתו קניתי דיסק קשיח חיצוני של Hitachi XL1000 7200rpm 1TB USB2, כדי שיהיה לי דרך פשוטה להוריד לתוכו סרטים וליראות אותם, עכשיו הדלקתי אותו והמערכת לא עולה וכשהוא לא מחובר המערכת עולה, אני לא מבין מה הבעיה או שאני לא יודע משהו ? צריך עזרה דחוף בנושא עם יש מישהו שיכול לעזור זה יהיה נחמד, אני צריך תשובה למה המערכת לא עולה כשחיבור הUSB של הכונן מחובר, אולי כוננים כאלו לא עולים ביחד עם הWIN ? או שזה בעיה אחרת ? למישהו כבר היה בעיה דומה ? הכונן הקשיח הראשי הוא D והכונן החיצוני הוא E. המיפרט של המחשב מעבד PD 805 לוח אם ASUS P5 משהו עם צ'יפ של P915 זיכרונות 512MBX2 ביחד 1GB כרטיס מסך GF9800GT 512MB תקול רק 2D עובד ספק …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיצר היום אני יושב על המחשב וסתם ככה בא לי פתאום להסתכל על החלון של המארז ומה אני רואה ... המאוורר של המעבד לא מסתובב נכנסתי קצת ללחץ ופתאום אני רואה שהוא מתחיל להסתובב שוב וככה הוא עושה כל הזמן מסתובב אחרי זה עושה מנוחה ואז ממשיך להסתובב אז רציתי לדעת עם זה תקין.... ועם זה יכול לפגוע בביצועים של המעבד כי אני לא רואה ממש ביצועים גבוהים עם ה 6300 לעומת המעבד פנטיום 4 הרגיל שהיה לי...
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים. חיברתי הרגע את הרכיבים הבאים (לא במארז) לספק הכוח TruePower Quattro 850W של Antec, במטרה להתרשם מהביוס של הלוח לפני ההרכבה הרגילה של המחשב: i7-920 w/Stock Cooler & MX-2 Rampage II Extreme 3x1GB OCZ Platinum 1,333MHZ CL7 GTX295 Samsung HD103UJ 1TB כולם חוברו לספק עם החיבור הנכון, הכול מחובר כמו שצריך בצורה הכי מהודקת שאפשר. ניסיתי לחבר מסך דרך VGA לכרטיס המסך (בעזרת מתאם DVI-A to VGA) וע"פ המסך, הכול מחובר כמו שצריך (שוב, הכי מהודק וממוקם שאפשר). לחצתי על כפתור ה-START שיש בתפריט ה-TweakIt שנמצא על הלוח והכול כביכול עובד. כל הרכיבים פועלים, משמיעים קול, מנצנצים בלדים נחמדים וכל מה שצריך. אבל אני לא רואה שום דבר על המסך שחיברתי. נ.ב. לא ניסיתי לחבר מקלדת, האם…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, היום ניסיתי להיכנס לאתר קיבינימטיקה: http://kibinimatika.co.il/ , וכשניסיתי להיכנס זה החלון שהופיע לי מישהו יודע איך להסיר את זה? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי speedfan וגיליתי שהטמפרטורות בהן המחשב שלי עובד לא נראות לי הגיוניות. צירפתי צילום מסך. אלה הטמפרטורות לא בעת הרצת משחק כבד אלא גלישה באינטרנט. הן משנות לעיתים תכופות ולא נמצאות ברמות האלה הרבה זמן ברציפות אבל העומס היה נמוך והחדר ממוזג מאוד ובכל זאת ראיתי א המספר 90 יותר מפעם אחת. מעבד core i7 2670qm 2.2ghz ביטלתי את turboboost ועכשיו הטמפרטורות לא עולות מעל 70 כך שאני קצת יותר רגוע. מה דעכם? תודה לכולם ושנה טובה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-