עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by hellyeahmofo,

אני יושב באייסיקיו ומדבר עם חבר שלי פתאום , אני מקבל 200 הודעות רצוף ממנו/דרכו "המחשב שלך נפרץ יא מניאק , כדי לך להתחיל לפחד" עברתי ל skype ןקבלת גם שם הודעות מסוג זה "תפרמט את המחשב" "המחשב שלך מת" "האגנות שלך לא יעזרו" - (שגיאות כתיב) זה מוכר למישהו?

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by mtomy,

שלום לכולם יש לי מחשב עם WIN XP וכרטיס מסך ATI RAGE 128 . אני לא מצליח להתקין את הכרטיס מסך. ניסיתי להוריד DRIVER מהאתר של ATI שמתאים ל XP וזה לא עזר כמו כן התקנתי DX9 לפני ההתקנה של ה DRIVER מישהו יודע מה הבעיה ??? בתודה מראש על כל תשובה TOMY

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by THX,

שלום רב המחשב הוא מחשב חדש פנטיום 4 3ghz פרסקוט לוח אם של אסוס p4p800 se דיסק קשיח של wd 80gb sata זכרון 512 של קינגסטון מחשב לאחר התקנה חדשה של דיסק משולב xp+sp2 לא מצליח להתכבות שמנסים לכבות אותו דרך התחל->כיבוי נותן מסך כחול ניסיתי כבר לפרמט כבר את המחשב מחדש דיי מייאש גם בגלל שזה מחשב חדש וישר על התחלה יש בעיות אשמח לקבל עזרה בעניין

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  4. הצ'יפסט: VT82C693A יש עליו כרטיס קול מובנה וזה לא מזהה אותו ניסיתי להוריד את ה 4 IN 1 של VIA ולא עזר אז בבקשה תמצאו לי דרייבר ל WIN 98 SE

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי איטיות מחרידה במחשב !!! לפעמים נוחתת עליו מכה של איטיות !!! יש לי חבר עם פנטיום 2 - 400 MHZ והמחשב שלו טס לידי ! החלפתי זכרונות , כרטיס מסך(הרי גם עליו יש זכרונות) , דיסק קשיח , התקנתי אין ספור מערכת הפעלה !!!! אחרי פירמוט נקי יש עדיין סממנים של איטיות. שפותחים את האקספלורר הוא נפתח אבל קופא לשניה ואז פותח את הדף המחשב לא עובד בצורה חלקה. ניסיתי לשים WIN 98 SEC אמרו לי שזה יעזור והמחשב פשוט עבד על הפנים יותר גרוע מה XP איטי פי 2 שלא נדבר שלהתקין 98 (מנהל התקנים-דרייברים) זה סיוט שלא ברא השטן עם ה CABS שלו כל דבר הוא מבקש את הדיסק של ה 98 שלא נדבר על הבאגים שלו מסך כחול DLL , INI וכל זה... אני נואש אנשים HELP !!! :alcoholic:

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  6. טוב אז ככה אני קניתי לפני כמה חודשים מחשב מחנות שאני לא אנקוב בשמה , היום הורדתי CPUZ 1.25 ובדקתי את המנהירות של המעבד וה RAM וכו והתברר לי הדבר הבא: המחשב שהזמנתי היה עם RAM 400 MHZ! , השאלה שלי האם יכול להיות ש"עבדו עלי" או האם זו יכולה להיות בעיה בלוח (זכור לי אבל לא בטוח שלפני חודשיים בדקתי וזה היה 3700 אבל אני לא ממש בטוח). אגב זה הזיכרון שלי: http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ_DDR_PC-3200_Rev_2

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  7. אולי כרטיס מסך הלך?...אולי יכול להיות חלק אחר?

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by EagleX2,

לפני כמה דקות נכנסתי לPlanetside וקיבלתי בערך 400 fps.... הבנתי שמשהו דפוק, ושמתי לב שכל הגרפיקה ירדה בצורה נוראית. נכנסתי לCCC וגיליתי שכל החלק של ה 3d פשוט נעלם... אי אפשר לקבוע aa ו af... בבקשה נסו לעזור לי.. בתודה מראש, נעם. כרטיס מסך: radeon 9800pro דרייבר:Catylist 4.10 (לא מצליח לעדכן ל4.12, זאת כבר בעיה עם הרג'יסטרי שזה סיפור אחר לגמרי...)

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by Brono,

תראו...כל דיסקט שאני מכניס לפלופי המחשב כותב לי שהדיסקט לא מאותחל... אני מאתחל אותו וזה כותב שלווינדוס אין שום אפשרת לאתחל אותו... וגם כשאני מכניס דיסקטים עם קבצים בפנים הוא כותב לי אותו דבר.. (הכונן פלופי חדש..אולי צריך לעשות משהו עם דרייבר?) תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  10. טוב קניתי חומרה חדשה עקב תקלה במחשב ...הקבלים התפוקקו אז החלטתי לשדרג קצת ... albatron 6600 gt 128 agp asus p4p 800 se ספק כוח 420 וולט כל זה והמחשב נורא איטי...וגם המיקרופון לא עובד... ובחנות הטכנאי אמר לי שלא צריך את הכרטיס רשת שלי כי יש כבר און בורד ..אבל עדיין אמרתי לו לשים את שלי ... מה אתם אומרים ??? p4 2.0 mhz 512 ddr מחשב די חדש...

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by yoavb,

שלום לכולם. ברשותי מחשב חדש, הכולל כרטיס מסך מדגם ABIT ATI 9600 pro. לאחרונה אני נתקל בקשיים בעבודה עם תוכנות גרפיות (כגון פוטושופ). הסרתי והתקנתי את התוכנה, התקנתי ווינדוס מחדש, אך ללא הואיל. התקלה מתבטאת ב"תקיעה" של המחשב לפרק זמן ממושך (עד 15 דקות) במהלך עבודה בתוכנה, וזאת בעקבות פעולות כגון שינוי זום, הזזת אובייקטים וכיו"ב. אופי התקלה מרמז לדעתי על בעייה אפשרית בכרטיס המסך, למרות שהוא חדש לגמרי. הייתי מעוניין לבצע בדיקה לכרטיס המסך. האם ניתן לבצע זאת באמצעות תוכנה כלשהי (ואם כן, איזו) או שנדרש ממני להביא את המחשב למעבדה? תודה מראש לכל סיוע בעניין. יואב

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  12. טוב, קודם כל לא לצחוק- טעות מפגרת אבל נעשתה. בן דוד שלי מסיבות כאלה ואחרות נכנס למאיפייני תצוגה ושם "DISABLE THIS DEVICE" הWIN אותחל ועכשיו הוא עם מסך שחור- ז"א הכל עובד- אבל הכ.מסך "מוכבה". איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? (צריך רק ENABLE THIS DEVICE) יש לו WINXP ניסינו לעשות את זה על עיוור (אני במחשב שלי הולך בעזרת TAB וחצים עד לחלון המיועד ואומר לו כמה TABים צריך ללחוץ כדי להגיע לאותו חלון- לא עבד) ממש טעות מפגרת איך מתקנים אותה? (ניסינו לעשות RESTORE מSTARTUP SCREEN - לא מופיעה לו האפשרות בכלל) מה עושים? (חוץ מלפרמט הכל ולהתקין מהתחלה...)

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  13. שלום לחברי הפורום! לפני קצת יותר משנה קניתי צורב TEAC CD-W552E מ-KSP. בעת קניית הצורב רכשתי דיסקים ריקים של BENQ. צרבתי את כל הדיסקים במהירות מקסימלית של X52 ללא כל בעיה. כאשר נגמרו הדיסקים, רכשתי דיסקים של MEMOREX (לפני כשלושה חודשים) ואז התחילו בעיות. ברגע שצרבתי במהירות מקסימילית X52 קיבלתי הודאת שגיאה: Could not perform fixation. התחלתי לצרוב במהירות X32 ונראה היה שהבעיה נפתרה, אבל לאחר מספר דיסקים הבעיה חזרה גם במהירות X32. רכשתי דיסקים נוספים של RITEK וגם איתם יש בעיה. לאחרונה הבעיה אף החמירה וכעת אני מסוגל לצרוב בהצלחה רק במהירות X8 או X4. במידה ואני צורב במהירות הגבוהה מ-X8 אני מקבל את השגיאות הבאות: "Could not perform fixation" וגם "Could not perform End-of-Sessi…

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  14. שלום כולם היום החלטתי לנקות את המקדלת אז לקחתי סכין והוצטאתי בעזרתו את המקש " רווח " וקרבתי שואב אבק ושאבתי את הלכלוך אחרי זה באתי להחזיר את המקש ואני רואה כי יש לו מעין חתיכת ברזל כזותי בצורה הבאה | | |-----------------------| קיצר הכנסתי את זה בצורה הכי הגיונית שיש לי אבל עכשיו המקש לא נלחץ בקלות צריך די להפעיל כוח כדאי שהוא ילחץ האם מישהו יכול להסביר \ להביא תמונה איך אמורים לשים את זה ? תברזל הזה ?

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  15. ידידה שלי ביקשה ממני לחפש לה דרייבר רק לכרטיס הקול של הלוח אם שיש לה. מצאתי דרייבר אבל יש גירסאות משונות: 1.2C/1.2G/2.2E אז בקיצור, לא ידעתי איזה גירסה בדיוק להוריד, אז עדיף שאני אשאיר את זה למבינים אז בבקשה תביאו לי דרייבר רק לכרטיס הקול של הלוח אם שהשם שלו מצויין בתמונה שצירפתי, תודה. עריכה: אופס, תתעלמו מהתמונה שך הלוח אם ABIT NF7, בטעות צירפתי. לא צריך דרייבר בשביל לוח האם הזה. תסתכלו על התמונה שמתחת, תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by modgod,

יש לי XP PRO+SP2+כל העידכונים האחרונים. SEYGATE PERSONAL FIREWALL AVAST 4.5 PRO עכשיו לכאורה המערכת שלי מוגנת מכל בחינה, אבל איכשהוא הצליחו לפרוץ לי למחשב- מדי פעם המחשב עושה ריסטארטים פתאומיים, וזאת לא בעיית חומרה. אבל אני משער שלא פרצו ע"י חדירה אל המחשב דרך האינטרנט, אלא השתלת תוכנה או משהו במחשב עצמו מאצלי בבית. לאחותי באים הרבה ידידים/ידידות משועממים בני 14-5, שאני בוודאות יודע שחלקם חסרי חיים=האקרים. אז לפי דעתי אחד מהם פשוט איפשר גישה מהמחשב שלו למחשב שלי כשהוא ישב על המחשב. איך אני יכול לבדוק דבר כזה? זה כמו בשיתוף אינטרנט, אז זה בעצם לא טרוייאן. אז שום תוכנת אנטי ווירוס לא תגלה את זה. ובנוסף, אני בכל זאת רוצה לבדוק אם יש טרוייאנים במחשב. יש תוכנה שעליה אתם ממליצי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Boomer,

מלפני איזה חודש חודשיים בערך זה התחיל (כמעט ורק ב-BF1942 אבל לפעמים גם במשחקים אחרים): לפעמים כשאני מנסה להפעיל משחק אז הוא פשוט מתמזער ל-Taskbar וכשלוחצים להחזיר את זה לא קורה כלום. לפעמים זה מסתדר כשפשוט מעבירים User, לפעמים רק אחרי Restart, לפעמים רק אחרי שאני מתקין Via 4in1 ולפעמים אפילו גם זה לא עוזר ורק אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש זה חוזר לפעול. אם אני מנסה להפעיל את המשחק דרך ה-All-Seeing Eye בפעם הראשונה לאחר הפעלת המחשב אז הוא לא יפעל עד ל-restart או החלפת User או משהו כזה. אם המשחק הראשון שמפעילים אחרי פתיחת המחשב הוא BF1942 (לא דרך ASE) אז כמעט בטוח שהוא יפעל בלי בעיות - ואחרי הפעם הזאת גם הוא יפעל אפילו דרך ה-ASE עד ה-Restart הבא... זה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by VolTAge,

לפני כשבוע פירמטתי את המחשב פירמוט אחד רגיל והתקנתי Winme שוב... ופתאום כל הבעיות התחילו לי מאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב ישר ה Ram usage יורד לי ל77% כשמה שמופעל לי ב System tray זה האיסיקיו ואם אני בכלל מפעיל מוזיקה ומירק אז זה יורד לי מתחת לחמישים אני לא יכול לשמוע שיר נורמלי... יש לי 128 ראם ומקודם זה לא קרה לי (אבל בכל זאת אני קונה עוד) אבל עדיין מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה תודה - זאת לא בעיה פרטית שלי, אלא של חבר שלי, אני כותב את זה בשמו.

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  19. Started by ThePorscher,

לפני כמה זמן התחילו לקרות לי סדרה של בעיות רציניות במחשב בבת אחת. הבעיות הן: 1. כשאני מדליק את המחשב, הנורה האדומה על המארז נדלקת באופן רצוף ולא נכבית, והצהובה לא נדלקת בכלל. המחשב לא מגיב. אני צריך ללחוץ כמה פעמים על כפתור הריסט בשביל ששוב הנורה הצהובה תדלוק, והאדומה תהבהב, והמחשב שוב יגיב. 2. היום כשהדלקתי את המחשב אף אחת מהנורות לא נדלקה, למרות ששמעתי את המאווררים פועלים. המחשב לא הגיב. שוב, הייתי צריך ללחוץ מספר פעמים על הריסט עד שהצלחתי להדליק אותו. 3. הרבה מאוד קורה לי שהמחשב פשוט נתקע באמצע העבודה. אני עושה משהו על המחשב, ופתאום המחשב נתקע, שום דבר לא זז על המסך, והסאונד נתקע על צליל אחד. אני שומע מן קול כזה מהמארז שמשהו נכבה ונדלק שוב אחרי שנייה או שתיים. אבל המחש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by BiMbA,

ממממממממ......... התקנתי אקס פי בטעות על כונן D ו-98 מותקן על C מה אני צריך לעשות כדי שאני ימחוק את 98 ושיהיה לי רק אקס פי??? בבקשה תעזרו לי.....

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  21. שלום, ברשותי כרטיס טלוויזיה מסוג FLYVIDEO 98 , הוא כרטיס ישן אך זול ואמין יש לו בעיות תאימות נוראיות עם WINXP שאת רובן פתרתי ומי שרוצה עזרה לגבי זה מוזמן לפנות אליי כרגע אני רואה מעולה טלוויזיה על גבי המסך שלי , כל הערוצים , ובאיכות מעולה ( עד כמה שניתן בכרטיס זה ) הבעיה : בכל מקרה אני לא מצליח ללכוד תמונה או סרט שמוצג על המסך (- מהכרטיס) לא אפכת לי איזה תמונה , איזה סרט ובאיזה איכות העיקר ל" צלם " משהוא .... ניסיתי הכל , הכל , הכל , כל התוכנות שמוצעות ללכידת מסך האלה http://mv.tucows.com/mmedia/scapt95_default.html ועוד מלא מלא תוכנות אחרות , ובאף תוכנה, אף לא אחת , לא הצלחתי ללכוד תמונה או סרט , ברגע שאני מנסה ללכוד תמונה בחלק מהתוכנות זה מצלם לי תמונה שחורה לג…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by The Ball,

הורדתי קובץ DRIVER UPDATE של הכרטיס קול שלי והסיומת שלו זה LIB איך אני פותח אותו? מה אני עושה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by doorman,

עד עכשיו היה לי כרטיס קול של זולטריקס שנקרא Nightingale עם יציאה דיגיטלית קואקסיאלית שהיתה מחוברת לרסיבר ימהה. כאשר הייתי מריץ סרטי DIVX עם פסקול AC3 הרסיבר היה מזהה אוטומטית DolbyDigital והייתי שומע אחלה. החלטתי להתקדם קצת ולשדרג לפורטיסימו 3 של הרקולס שכולם מדברים עליו שהוא מעולה, קניתי גם כבל אופטי. חיברתי והתקנתי הכל ומה קורה ?? הסטריאו עובד אחלה (דרך היציאה האופטית) אבל כשמריצים סרט Divx AC3 אני שומע מאוד חלש והסנטר, הרמקולים האחוריים והסאב לא עובדים בכלל, רק שני הרמקולים הקדמיים עובדים. ניסיתי הכל: התקנה מחדש של נימו, עברתי על כל ההגדרות של הכרטיס וגם על ההגדרות ברסיבר ואני לא יודע מה לעשות. אני משתמש בתוכנה Divxg400... למישהו יש רעיון ? תודה רבה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. כל פעם שאני מפעיל את המחשב, מייד לאחד שכתובים הנתונים (Athlon XP 1800, Gigabyte 7VRXP) והביוס והכל, הוא כותב במשך 20 שניות: Detecting, ומייד לאחר זה מופיעה שגיאה: The MBUltra133 cannot load because there are no drivers attached, או משהו כזה. איך אני פותר את הבעיה? תודה לכל מי שיעזור!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני לא יודע מה קורה למחשב שלי בימים האחרונים ??? הרבה פעמים כשאני משאיר אותו פתוח והולך לכמה שעות, אז כשאני חוזר אני רואה שהוא מכובה, כאשר נורת ה Power מהבהבת ואין לי אפשרות להדליק מחדש את המחשב. האפשרות היחידה היא להוציא את הכבל של החשמל מהמחשב ורק אז להדליק את המחשב וזה דבר שחוזר על עצמו כל הזמן! באמצע פעולה שלי במחשב וזה לא משנה מה הוא נפסק! מישהו יודע מה עלי לעשות, ומה בכלל מקור הבעיה?!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.