תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אתמול שדרגתי לwindows 8 pro, וכל פעם שאני שומע שירים, רואה סרטים וכו', יש לי מין קפיצות כאלה בסאונד עצמו.. במוזיקה זה קורה, אך בתדירות נמוכה, לעומת בסרטים, שזה פשוט תוקע את התמונה גם... (מזכיר כמו לפני כ-5 שנים, אם היינו שמים סרטים בלי להתקין מקודדים...). ברגע הקפיצות והתקיעות, במנהל היישומים שמתי לב שצריכת המעבד עולה לכמעט 70%, ויישום בשם "פסיקות המערכת" לוקח את רוב הצריכה. ניסיתי להריץ את הקבצים ב Foobar, MPCHC, POTPLAYER, MEDIA PLAYER. המפרט של המחשב: Gigabyte EP35-DS3 Intel core2duo e7200 4GB DDR2 1066MHZ Creative X-fi Xtreme Audio Nvidia Geforce G210 אז ככה, התקנתי את הדרייבים המעודכנים של הכרטיס קול (המותאמים לוינדאוס 8 )שמחובר אנלוגית לרמקולים, בדקתי שבלו…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי המאוורר האחורי במארז עושה המון רעש (לא רעש של מאוורר תקול, אלא מאורר שעובד בעוצמה מלאה) לפי אתר היצרן, המאוורר צריך לעבוד על 1000RPM אבל מסתבר שהוא עובד על 1150 אני מעדיף שהוא יעבוד על 800RPM ולא ירעיש ככה ניסיתי בביוס להגדיר את המאוורר על "Silent" או על "ידני" (הכי נמוך), לא עזר ניסיתי להחליף מ FAN3 ל FAN4, לא עזר יש למישהו רעיונות?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה שהמסך נכנס למצב שינה ולא יוצא ממנו או שפשוט המסך הופך ללבן וגם אז לא יוצא ממנו... לרוב זה קורה תוך כדי משחק אבל זה קורה הרבה פעמים גם סתם ככה תוך כדי גלישה באינטרנט\עבודה בוורד וכו'. החלפתי כרטיס מסך וזה לא פתר את הבעיה, ניסיתי גם להשתמש במסך אחר וזה גם לא פתר את הבעיה... ניקיתי אבק וגם פירמטתי את הכונן והבעיה עדיין קיימת. אני תקוע ואין לי מושג מה הפתרון, אם מישהו יוכל לעזור לי ככה שאני יוכל להשתמש במחשב בלי הצורך לעשות ריסטרט כל כמה דקות זה יהיה מצוין! מפרט: מעבד Intel core2 cpu 6300 @ 1.86GHz 1.86 GHz RAM 2 GB כ"מ NVIDIA geforce GT 630 מסך samsung syncmaster t190 win 7 תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה במחשב שאני לא יודע מה היא , המחשב נתקע בהפעלת הוינדוס , יש לי מסך שחור בהפעלת המחשב והמחשב לא עולה , יש לי מסך שחור וכחול אם הודעת שגיעה בהפעלת משחקים . היום המחשב לא רצה לעלות וכל פעם אמר מאתחל מערכת הפעלה וזה לא העלה את הוינדוס . העלעת מערכת ההפעלה והתוכנות לוקחת יותר מידי זמן . בימים האחרונים הבעיות שרשמתי נהיו תכופות יותר . המחשב בן שנתיים וחצי , החומרה : מעבד : quad core intel core i5 750 3166 mhz לוח-אם : gigabyte ga-p55m-ud2 כרטיס מסך : ati radeon hd 5800 זכרונות : 4 ג'יגה . ספק : corshair 650 W עשיתי ניקוי אבק למחשב וניסיתי לבדוק אם יש משהוא שנראה פגום בלוח אם , לא מצאתי שום דבר שנראה לא תקין . הייתי רוצה לקבל עזרה לגבי מה אני יכול לעשות ? אני…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם K43E של ASUS ניסיתי מה שכתוב פה :http://www.intel.com/content/www/us/en/tech-tips-and-tricks/dave-taylor-hdmi-article.html ולא עובד בשתי טלוויזיות שונות. האם יש עוד משהו שאני מפספס? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע איך לשמור את הOC בתוכנה מישהו מוכן להסביר לי איך שומרים?
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, התקלקל לי המאוורר שיושב על הheatsink של המעבד (e6600), רכשתי תחליף- arctic alpine 11 gt rev 2 לאחר שוידאתי שהוא מתאים לlga775 יש לי מארז p5b deluxe, הheatsink הנוכחי מחובר עם ברגים הוצאתי אותו ואני לא מצליח לחבר את החדש הוא בא עם כאלה פינים. לא חשוב כמה כוח אני מפעיל הפינים האלה שנפתחים לא מצליחים להיכנס לחורים.. אני מבין את העקרון של הפינים האלה וגם בחוברת של הלוח אם בדוגמא הheatsink הוא עם פינים אני מניח שאני עושה משהו לא נכון... זה אמור לקחת דקה וכבר יותר משעה אני שובר את הראש על זה מה עושים?! תודה מראש משה
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
<blockquote>שלום לכולם, לאחרונה קניתי מיקרופון למחשב על מנת שאוכל לדבר עם חברים ב TS , SKYPE וכ'ו.. הבעיה היא שכאשר שאני מחשב את המיקרופון אני מקבל מין הודעה שחיברתי איזשהו קלט, אבל הוא לא עובד לי. אני יציין שאני משתמש בלפטופ, MSI GT70 - וכאשר המיקרופון החיצוני מחובר , עדיין עובד לי המיק המובנה של הלפטופ.. זה מאוד מוזר. כרטיס הקול שלי הוא של realtek והדרייבר הוא realtek HD , ניסיתי את כל הדרכים שאני מכיר כדי לנסות להגדיר את המיקרופון שרכשתי דרך לוח הבקרה, ניסיתי גם לבטל את המיק המובנה, אבל כלום לא עזר. בדקתי את המיקרופון במחשב אחר והוא כן עובד, אפילו עובד מצויין. אשמח לרעיונות ועצות לפתרון הבעיה. תודה </blockquote> עדכון: מחקתי את הדרייבר ועכשיו המיקרופון עובד…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך לדעת שיש צורב במחשב נייד?? כשאני פותח את "המחשב שלי" שבו את רואים את כל הכוננים מופיע 2...אחד כונן C והשני מתחתיו רשום כונן (DVD RW (D
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אז ככה. בגלל הברקים והגשם שהיו, כיביתי את המתג של הספק כדי שלא יקרה כלום למחשב. היום, אחרי יומיים, הפעלתי את המתג, הדלקתי את המחשב, אך המסך לא עולה בכלל. המסך עצמו פועל, והמחשב עולה. לא מבין מה הבעיה... ניסיתי לעשות ריסט ולהפעיל מחדש שוב את המחשב, כלום...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
??? יש לי מחשב siemens esprimo mobile התקנתי עליו וינדוז 7 [קבלתי אותו ] ועכשיו המקשים -f3'f4'f5 שהיו אמורים להיות השתקה,הגברה,והנמכה של הווליום התחלפו עם המקשים f7f8'f9 מישהו יודע איך אני יכול להגדיר את זה בחזרה שיתאים ללוח מקשים במקלדת? ???
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בוקר טוב , ברשותי לפטופ של dell - inspiron n4010 לפני כמה ימים , כשניסיתי לחבר מדפסת, המחשב קפא ונאלצתי לבצע hard reset. לאחר מכן המחשב נתקע במסך הלוגו של וינדוס 7. הצלחתי להגיע למסך המאפשר לי לבחור startup repair או להעלות את וינדוס בצורה רגילה, בחרתי בתיקון והמתנתי מעל 12 שעות מבלי התקדמות ממשית. ניסיתי להתקין מחדש את וינדוס, אבל כאשר התחלתי את ההתקנה ונתבקשתי לבחור כונן עליו ארצה להתקין את וינדוס, ראיתי רק את מחיצת הריקאברי (14 גיגה) ולא את הדיסק הקשיח עצמו (דיסק של 320 גיגה). השתמשתי ב hiren's boot cd ובכלי acronis disk director בכדי לנסות ולהעריך את המצב. אני רואה את הדיסק הקשיח שם , יחד עם שגיאת unallocated table (או משהו בסגנון). אני יכול לראות את התיקיות הקיימות …
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה מוזרה במחשב נייד של לנובו: ברגע שאני לוחץ בכל מסמך שהוא על החץ הימני במקלדת פעם אחת, הסמן זז לא רק צעד אחד ימינה כמצופה, אלא כל הזמן - כאילו המקש "תקוע" ולחוץ; אני לוחץ על החץ השמאלי כדי להביא אותו לכדי עצירה. הסמן גם עשוי פתאם לזוז ימינה על דעת עצמו מאוחר יותר, מבלי שנלחץ כלל. בנוסף, משטח העקיבה לעיתים לא מתרגם הקשה כלחיצה על "כפתור שמאלי של העכבר", אלא מתעלם ממנה. למישהו יש מושג מה הולך כאן? לא עשיתי שום שנוי שאני יכול להעלות על הדעת כקשור לזה, בטח לא מנהל התקנים\חומרה חדשה. הכל מוגדר היטב. האם יש קשר בין שתי התופעות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי שינמוך גירסא מ IE9 ל 8. לאחר השינמוך, שום דף מהמועדפים לא עבד. ניסיתי להוסיף מחדש כול מיני אתרים וקיבלתי הודעה Catastrophic failure. עשיתי כמובן uninstall ו install מחדש ל IE8. ניסיתי לרסט את כול ההגדרות. חיפשתי באינטרנט כול מיני פתרונות כמו לבטל את ה adds on וגם זה לא עזר... מישהו נתקל בבעיה ? אני חייב לעבוד עם exporer 8 בגלל שאני עובד עם Quality Center שלא תומך בשום גירסא אחרת או דפדפן אחר בצורה אופטימלית. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום רב לפני מספר ימים התחילה אצלי בעייה מסך כחול לאחר עבודה במחשב של יותר מ 40 דקות עד 60 המחשב פשוט קורס ומופיעה שגיאה תמונה: רציתי לדעת איך פותרים את הבעיה וממה היא נגרמת? תודה לעוזרים עוד מהשגיאה Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Wed 11/14/2012 10:10:39 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\111412-6271-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7EFC0) Bugcheck code: 0xF4 (0x3, 0xFFFFFA8010471B30, 0xFFFFFA8010471E10, 0xFFFFF80003390460) Error: CRITICAL_OBJECT_TERMINATION file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating Sy…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היום בצהרי היום המסך קפא - אי אפשר היה להזיז כלום. עשיתי כיבוי למחשב והפעלה מחדש - והמסך לא נדלק .. פתחתי את המחשב הכל היה נראה בסדר גמור.. כל המאווררים עובדים, המאורר של הכרטיס מסך עובד... האור של הלוח אם דלוק. ניסיתי לעשות פריקת מתח... גם לא עבד. החלפתי כרטיס מסך גם לא הסתדר. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון אני נתקל בבעיה מוזרה בגלישה באינטרנט אני מחובר להוט ע"י מודם מסוג ARRIS ורואטר של EDIMAX 6524N כאשר אני מנסה לגלוש דרך הדפדפן לא משנה הסוג אני לא מצליח בכלל אבל תוכנת הביטרונט אשר פועלת ברקע מצליחה להוריד ולעלות מידע ( רואים את הקצבים משתנים ככה אני יודע שזה לא קפוא או תקוע ) בהתחלה חשבתי שהתוכנה תופסת את כל רוחב הפס ולכן לא מאפשרת לדפדפן לגלוש אבל גם לאחר שאני סוגר את התוכנה עדיין אני לא מצליח לגלוש או לבצע כל פעולה אחרת באינטרנט רק איפוס חשמלי של המודם של הוט יחד עם הראוטר מחזירים את האפשרות הגלישה התקינה אשמח לעזרה אודי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה התחיל אתמול בערב, אני מדליק את המחשב - המאווררים והכוננים מתחילים להרעיש כהרגלים, הלדים של POWER וHD נדלקים והכל נראה כשורה. אממה - המסך לא מקבל סיגנל והקולט של הסט האלחוטי שלי לא נדלק גם כן. כמה ריסטים, כמה פריקות מתח(אני מנתק את הכבל חשמל, "מפעיל" את המחשב והוא באמת "נדלק" לשנייה ואז מחזיר את הכבל חשמל) וזה בסוף הסתדר. היום בבוקר זה שוב קרה, ולא הצלחתי לסדר את זה לפני שהייתי צריך לצאת. שאחזור, אני רוצה אולי לגשת לזה מכיוון שונה ודיאגנוסטי יותר... למישהו יש הצעות? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, רקע: באמצע עבודה המחשב נתקע, לאחר שלא עזר כלום, עשיתי reset אלים. מדובר ב win 7 ultimate המחשב אתחל עצמו ונתקע על ההודעה: a disk error occurred press ctrl+alt+del to restart לאחר שדיסק ההתקנה של win 7 לא עלה (נתקע לאחר loading files על הלוגו של windows) ניסיתי לעלות עם התקנה של win xp ושם בחרתי ב repair. כעת ההודעה המתקבלת היא NTDLR missing וכו'. עדיין לא מצליח לעלות עם CD של WIN7 (ניסיתי כמה מדיות כולל CD רזה של שחזור בלבד) הדיסק מזוהה ב BIOS, וכם בניסיון של ubuntu live cd - ראיתי את הדיסק הפיזי על מחיצותיו, והצלחתי לגשת לקבצים בו. נראה כי הדיסק תקין מבחינה פיזית. חוזר לבעיה - כאשר נתקתי את הHDD מלוח האם - תוכנית ההתקנה/שחזור של WIN7 עלתה תקין ובמהירות אך כמובן של…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
[table][tr][td] [/td][td] ליוזר בום מסך כחול (מייד אחרי) WINDOWS XP מותקן.צרפתי כאן את קבצי ה DUMP אני לא יודע לקרוא אותם. הבנתי שזה יכול להיות בעייה בדרייבר מסויים המחשב הזה בלתי ניתן לפרמוט יש בו מלא תוכנות שבעייה לשחזר. החלפתי הרדיסק עשיתי ACRONIC BACKUP ואז RESOTRE לחדש עבד שבוע ואחרי שבוע הלקוח חזר אליי עם המסך הכחול החלפתי זכרונות ועדיין.. עשיתי CHECKDSK איחוי דיסק וכו וגם לא עזר.. מצרף את קבצי ה DUMP חייב את העזרה שלכם תודה![/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
מדובר על מחשב dell inspiron n5010. התקלה: כאשר המחשב מעלה את ה windows 7 זה מגיע לשולחן עבודה והכל קופא,העכבר לא זז והמקלדת לא מגיבה. מה שניסיתי זה: ניסיתי לפרמט ושזה מעלה לי את התפריט של ההתקנה של המערכת הפעלה שוב זה קופא ככה שאני לא יכול לעשות כלום. חשבתי שהבעיה הייתה בדיסק הקשיח מכיוון שהכל פשוט קופא, אז החלפתי דיסק קשיח חדש וזה עדיין עושה לי את הבעיה הזאת. מישהו פה מהמומחים יכול לייעץ לי מה עוד אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום מחשבי הישן (יליד 2009) שבק חיים. כאשר מדליקים אותו הוא נדלק ל-15-30 שניות ונכבה מיד לבד. כאשר הוא נדלק כל המאווררים מתחילים לפעול (כולל המאוורר של המעבד). בדקתי האם מדובר בבעיה של ספק - אותה תופעה קרתה גם עם ספק כוח אחר. לאחר בחינה מדוקדקת של לוח האם נראה כי יש שאריות צהובות קלות ליד חלק מהקבלים, קראתי שזה אומר שהם כנראה התקלקלו והמסקנה היא החלפת לוח אם (כך אמרו). המאוורר שמוציא אוויר מהמארז היה תקוע והוחלף, יתכן וזו הסיבה לתקלה. מהו מפרט המחשב: מאוורר למעבד פנטיום 4 D.C 775 מעבד אינטל Pentium Dual Core E5200 לוח אם MSI G31M2-FD 7.1, ארבעה חריצי זכרון + DVI זכרון Black Dragon 2G DDR2 800MHz כל השאר ציוד גנרי. בעקרון אני מרוצה מביצועי המחשב, מותקן עליו Vista חוקי ו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה המוזרה שבכותרת - בעת הקלדה בעברית בחלוניות באינטרנט, כמו לדוגמה שורת חיפוש בגוגל או אפילו פה בפורום (את ההודעה כתבתי ועשיתי העתק-הדבק מכתבן), הכל מופיע בג'יבריש. כל הגדרות השפה (כולל יוניקוד) מכוונות לעברית. מה זה הדבר הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכונן הוא מסדרה 330, בניסיון הרצה של התוכנה הכונן מזוהה במערך RAID למרות שהוא לא... מצורפת תמונה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא זוכר מתי בדיוק זה התחיל אבל לפני בערך חודש המחשב התחיל לחוות בעיות קריסה הווינדוס (7) מנסה לעלות ובמהלך הטעינה מסך כחול לשניה בדיוק שאני לא מספיק לקרוא מה כתוב והוא קורס ונדלק מחדש לפעמים זה קורה פעמיים ואז כן עולה הווינדוס רק שלאחר מספר דק' הוא פתאום קורס ללא מסך כחול ונדלק ישר שוב חשדתי שזה הכ מסך בגלל שפעם אחת כששיניתי רזולוציה במדיה סנטר המחשב קרס (ושכחתי לצלם את השגיאה במסך הכחול) ופעם אחת במהלך משחק המחשב נתקע ופשוט קבלתי 3 צבעים מרוחים על המסך מצד שני אני לא בטוח שזה הכ מסך כי עדכנתי גרסא ובצעתי בדיקת יציבות עם VideoCardStabilityTestSetup ולא קרה כלום המחשב: CPU - E5400 , M.B - MSI P45Neo , GPU - amd hd 5670 מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה ? עריכה : עשיתי את …
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-