עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. נראה לי שזה מתאים לפורום הזה. בכול אופן נשרפרה לטלויזיה של הספק. ועכשיו אי אפשר להדליק אותו. איך אני יכול להחליף את הספק?.. ומאיפה הכי כדאי לקנות? תודה..ניר.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ilanb0,

נכנסתי לביוס לפני שפירמטתי על מנת לשנות את סדר ה - BOOT. ראיתי שיש כמה אפשרויות לביוס - עידכון ביוס, שחזור ברירות מחדל וכד'. האם יכול מישהו לפרט מה כל אפשרות טומנת בחובה והאם זה עלול לגרום נזק בלתי הפיך? כמו כן, נניח שבחרתי והשתמשתי באחת האפשרויות - האם פירמוט המחשב מחזיר הכל לקדמותו?

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  3. Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) שלום ,יש לי לפטופ איי.ב.אם אר50אי ,ומופיע לי סימן קריאה צהוב על הכונן ,ורושם לי את האזהרה הזו ,ואני לא הצלחתי לסדר את זה ע"י מחיקה ואתחול וכרגע לא עובד לי הכונן. אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  4. אוקיי, באחד מן הימים אני מפעיל את המחשב ,המסך מגיע למסך שחור שבו רשום Novell Netware Ready Firrmware v1.00 (940809) וcopyright של זה . שורה הבאה זה רושם sis 900\7016 PCI Adapters Dos ODI driver V1.10 (001228( עכשיו למטה יש לי אפשרות להעלות בוט , מה הבעיה בדיוק מישו יודע? פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה...

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  5. לפעמים העכבר שלי קולט לחיצות יחידות כלחיצות כפולות וזה ממש מעצבן כי הוא סוגר לי חלונות כפולים וכד'...יש דרך לפתור את זה? נגיד לפתוח ת'עכבר או משהו ולנקות... אני בטוח שזה לא בהגדרות שלו של לעשות לחיצות כפולות כי כפי שאמרתי זה לא תמיד ככה... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by rbu99fm,

שלום, המחשב פתאום קופא, שום כפתור לא מגיב. מה עושים? קורה בתדירות של פעם ביום... כל המאווררים תקינים...

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by assafster,

שלום, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש (מצורף המפרט למטה) המחשב רץ יפה ומאוד וכל המשחקים שהרצתי רצו מעולה (ביניהם gta san andreas ו-swat 4) לפני כשבועיים לפתע המשחקים החלו לרוץ לי פחות טוב כלומר המשחק לא רץ חלק. אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה. מבקש עזרה. תודה מראש להלן המפרט: מעבד= Intel Pentium 4 #530 3.0GHz Socket 775 FSB800 1Mb Box (LF-P30P800_530 לוח אם= ASUS P5GDC Deluxe, ntel LGA775 CPU P4 ,Chip 915P,4XSATA,IDE RAID,FSB 800/533Mhz ,1xPCI-Express x16, 2xPCI-Express x1,3xPCI ,USB Max.8 USB2.0 ,2DDR2+4DDR (Dual channel),Gigabit Lan, Audio 8-channel, 2x1394 (VD-P5GDC Deluxe) כרטיס מסך= Gigabyte GV-RX70P128D ATI RADEON X700PRO 128 mb PCI EXPRESS bulk (CL-GV-RX70P128D זיכרו…

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. קמתי בבוקר ושוב אני נתקל בבעייה במסך המסריח שלי, הוא פשוט לא נדלק. במקרה השארתי את המחשב דולק, ממש במקרה, אולי חודשיים הוא לא נשאר דולק למשך הלילה, ודווקא בלילה האחרון המסך החליט שוב לעשות בעיות. המסך היה על STAND-BY ושקמתי בבוקר הוא היה כבוי ואי אפשר היה להדליק אותו. ברור שמשהו בפנים נשרף. דרך אגב זאת פעם שנייה בתוך שנה שהבעייה הזאת מופיעה במסך הזה LG 755FT למי שזוכר הייתה לי בעייה דומה איתו.. לפי הפרטים שננתי כאן אתם יכולים לשער מה נשרף בו בדיוק? או שכולו הלך? תודה מראש לעונים...

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  9. יש לי לוח אם ABIT NF7. המאוורר שלו התחיל לעשות רעשים מאוד מרגיזים, ורציתי לדעת מה אני יכול לעשות כדי שהרעשים האלה יפסיקו? להחליף את המאוורר הקטן הזה? מאיפה אפשר להשיג כזה מאוורר קטן? אני מדבר על ה-NB אם לא הבנתם

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by yoniby,

ככה, חזרתי מחו"ל, ולהפתעתי הצורב התחיל להשתגע. זה התחיל מזה שהוא היה חצי פתוח ולא הגיב ללחיצה שאמורה לפתוח ולסגור אותו. דחפתי אותו פנימה, ואז הוא נזכר להגיב, והאור בו גם התחיל להידלק. אלא שמאז כשאני לוחץ על הכפתור לפתוח אותו הוא מנסה, אבל לא מצליח ועושה מעין רעש חריקה כזה, ואז אני לוחץ עוד פעם על הכפתור שסוגר אותו, והוא חוזר למקום ולא עושה רעש. מה יכולה להיות הבעיה? נגמרה לי האחריות ככה שזה לא על הפרק... תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by hmjmvhcvh,

שלום לכם, יש לי מחשב פנטיום 3 1000 ובזמן האחרון המחשב קופא הרבה שאני מפעיל בדך כלל counter strike או אינטרנט אקספלורר ואחרי שהוא קופא אני עושה ריסט ואז הוא קופא שוב אבל לפעמים הוא גם עושה ריסט.. ולא ריסט רגיל כזה ריסט שהוא סופר מחדש את הראם וכ'ו ממש כמו ריסט מהמארז, חשבתי בהתחלה שזה חום של מעבד אבל מתי שהמעבד עמוס מאוד הוא מגיע מקסימום ל41 מעלות וזה אחרי העמסה של שעה בערך אם הוא לא עמוס הוא ב34 בערך אחרי זה בדקתי את הראם אם התוכנה שיש אצלכם באתר וגם הראם עובד והמחשב לא קרס בבדיקה של התוכנה.. הגעתי לכרטיס מסך הוא נראה לי מתחמם יותר מידי ובגלל זה ניסיתי לקרר אותו בגוף קירור כמו שצריך ומאורר 80 מ"מ ועדיין המחשב קורס.. הטמפרטורה של הלוח אם מעולה הוא לא עוקף את ה35 מעלות אפילו…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by assaf990,

יש לי טלויזיה בת 20 שנה יש לי GEFORCE 550FX יש מצב לחבר בינהם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Y.k,

הורדתי תוכנה שקוראים לה aflash זה תוכנה שאמורה לעדכן לי את הביוס בגלל שיש לי בעייה במתחים ובביוס שיש לי לא מצאתי שום דבר שקשור לזה עכשיו התוכנה אומרת לי לבדוק את ה גירסא של הלוח אם : " To determine the BIOS version of your motherboard, check the last four numbers of the code displayed on the upper left-hand corner of your screen during bootup " ויש לי את התוכנה cpu - z אז רציתי לדעת איפה אני בודק את זה בתוכנה אם אני יכול בכלל .. אם אפשר תמונה זה יהיה טוב למה מה זה לא בא לי להרוס תמחשב .. תודה

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by Aviram,

לחבר שלי יש בעיה.. כשהוא סוגר את חלון האקפלורר ומשחקים וכד' הוא מקבל את הודעת השגיאה: הוא אומר שזה קורה לו כשהוא יוצא מיישומים. גם לי פעם זה קרה במחשב הישן אני לא יודע איך הייתי מסדר את זה אם בכלל... :-\

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by J.a.C.k,

כשאני משחק בשלבים העכבר מגיב לאט אבל שימו לב שזו לו בעיית הכרטיס מסך או זיכרון המשחק פועל ב-40-50 FPS ובכל זאת המפרט: AXP 1900+ slim vulcano 8 modded to 9 kingmax 265 ddr400 kingston 256 ddr266 gfx5200 128mb asus a7n8x

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  16. אז קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD64 3000 ולוח של אפוקס 8K וזיכרון NCP 512 DDR400 ויש לי בעיות עם כיבוי רנדומלי עצמי של המחשב... זה קורה לפעמים בפעם האחרונה זה קרה כששיחקתי ואז חשבתי שזה בגלל אפשרות כיבוי המחשב בגלל התחממות בביוס אבל נכנסתי וראיתי שהאפשרות בכלל מכובת... והמעלות ישבו על 58 ובמנוחה המעבד נמצא על 45 האם זה נורמלי?? בכל מקרה הכיבוים המוזרים האלו קורים גם סתם כשאני בDOS או לא נוגע במחשב מישהו עם הלוח הזה עברו את הבעיה הזו? אולי זה הספק כוח HEC 300V שלי שלא מחזיק כבר את המערכת?? בבקשה תעזרו לי אני מפחד שאני יקצר את המחשב נ.ב אחרי שהוא מתכבה אני צריך לחכות כמה דקות עד שהוא נותן לי להפעיל אותו מחדש כלומר לחיצה על כפתור הPOWER לא עושה כלום ואם אני מוציא את התקע חשמל ו…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by moses_23,

חברה קניתי HD חדש ומותקן שמה כבר ווינדוס XP וכשאני שם את זה במחשב שלי אני רואה את הטפריט של הSAFE MODE וכל אלה ואני עושה START WINDOWS NORMALY והוא מפעיל את המחשב מחדש ואם אני עושה SAFE MODE הוא גם מפעיל מחדש תמחשב מה אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  18. שלום, הצורב שלי שבק חיים כנראה, ואני נאצלך להחליפו. אני מנסה לשלוף אותו החוצה ולא מצליח. יש לי מארז COMPUCASE 6A19 ואני מניח שאמורה להיות דרך נוחה לשלוף אותו, איך אני עושה את זה? תודה, יונתן

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  19. זה כבר קרה לי בעבר עם אותו צורב אחרי תקופה של כמעט שנה שהיה לי אותו, והחלפתי במסגרת האחריות. עכשיו אין יותר אחריות ואני לא מצליח לצרוב :-\ מה גורם לזה? זו בעיה בצורב או שיש בעיה כלשהי אצלי במחשב שגורמת לזה (בעיה חשמלית אולי? יש אולי מדיות שיכולות לגרום לזה? ניסיתי לא מזמן מדיות של 800מגה והוא לא ממש אהב אותן, וגם עם CDRW הייתה לי בעיה לפני שהוא פשוט הפסיק לצרוב דיסקים רגילים...)? אני רוצה לקנות צורב דיוידי מתישהו אבל מפחד שזה יקרה לי גם איתו אם זה משהו במערכת שלי... אני מצרף לוג לדוגמא מ-NERO, אם מישהו יכול לעזור או לייעץ אני מאוד אודה לו! :-X :-* :'( ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  20. הי, בבקשה עזרתכם בבעיה הבאה: לא מזמן קניתי כרטיס מסך MSI R9800Pro. מאז שהתקנתי אותו התמונה על המסך נמוכה מידי, אבל רק מחוץ ל-windows (כלומר, כשהמחשב מתחיל, בתפריט הביוס וכו'). בתוך ה-windows זה הסתדר ברגע שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס. כמובן עשיתי מה שאפשר עם הכפתורים של המסך עצמו אבל עדיין אני לא יכול לראות את השליש התחתון של התצוגה. תודה לעונים וגם למי שקרא אבל לא יכל לעזור!

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  21. הכותרת ממצה את השאלה אודה לכם אם תעזרו לי

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  22. יש לי כונן קשיח של 40 ג'יגה שהוא MASTER ויש לי עוד כונן של 5 ג'יגה שהוא SLAVE עכשיו אני מחבר אותם למחשב הכל בסדר אבל בביוס הוא רושם לי NOT INSTALLED על הדיסק הקשיח של ה4 ג'יגה... מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by -ox-,

שמתי לב שהמאורר על הכטיס מסך הפסיק לעבוד, עכשיו אני מפחד להפעיל משחקים או דברים עם גרפיקה מחשש שהוא ישרף. בדקתי את המאורר וזה לא נראה לי בעית אבק כי היא מסתובב בחופשיות שאני מזיז אותו ואין טעם לשמן אותו. למישהו יש עצה מה אני יכול לעשות לפני שיהיה מאוחר מידיי? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  24. שלום! ברשותי המפרט שיש בחתימה שלי (Amd 64 3200+ GF6800GT Epox 8kda3j adata vitesta ) הרצתי את המבדק של 3dmark וקיבלתי רק 5960 נקודות.. לפי מה שהבנתי זה ציון נמוך לכ.מסך שלי מישהו יכול לעזור לי עם זה? (הקטע המוזר, בכל הבאנצים של הכ.מסך הFPS לא ירדו מתחת ל40 אבל בבאנצים של הCPU הם היו מאד מאד נמוכים, בסביבות ה15 FPS wtf?? ) בדקתי שהזכרונות על 200mhz ,המעבד על 2200, והגיפורס על המהירויות סטוק שלו, כל הטמפרטורות סבירות (50+- ) גם עדכנתי ביוס וציפסט , וגם את הכ.מסך ואת הווינדוס ל SP2 הבעיה השניה שלי היא שאני לא מצליח להתקין שום וינדוס מלבד XP כשניסיתי להתקין 98 הוא לא הצליח לפרמט כי הוא לא מצא את הכונן (sata ) וכשניסיתי להתקין 2000 הוא התחיל לפרמט ואחרי הפירמוט כשהוא מעתיק א…

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by Nitro,

יש לי בעיה עם המסך, לאחרונה אני רואה "כתמי צבע" ירוקים ב2 מהפינות. המסך הוא מדגם 784FD, ועד כה לא היו לי בעיות איתו. גם הכתמים האלה שאני רואה הופיעו לאחרונה, אחת ממש היום לאחר הפסקת חשמל - יכול להיות קשר? השאלה שלי היא האם מישהו מכיר תופעה כזאת, ומה אפשר לעשות בנידון. תודה, נדב.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.