תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אהלן, התקנתי Windows 8 ומאז המדפסת שלי, Lexmark X5650 לא פועלת. מערכת ההפעלה מזהה אותה, אבל יש בעיה עם ההתקנה של הדרייבר. הסרה והתקנה מחדש, וגם הדרייברים של ווינדווס 7 לא עוזרים. כתבתי לתמיכה של לקסמארק והם אמרו לי שווינדווס 8 אמור לזהות את המדפסת אוטומטית ושהדרייבר מובנה בו. תודה באמת.. צירפתי סקרין שוט
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אהלן בעת שימוש רגיל ונורמטיבי במחשב, באופן פתאומי, ללא כל שינוי או נגיעה מיוחדת מצידי, תצוגת המסך הפכה להיות בגוון כחול חזק. עכשיו, עשיתי בדיקה עם שני מחשבים שונים, שני מסכים שונים וכמובן גם כמה כבלים שונים - והמחשב הספציפי שלי הוא גורם התקלה. מנין יכולה לנבוע התקלה? שוב, אני מדגיש, הגורם הוא המחשב עצמו, ולא המסך או הכבל, בוודאות.
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
כבר כמה שעות שאני מנסה לעדכן את ה-bios ופשוט לא מצליח.. בפעמים הקודמות פשוט השתמשתי ב-BIOS@ וזה עשה הכל לבד, עכשיו הוא רושם לי הודעת שגיאה, אמרו לי לעשות usb boot disk, לא הלך לי.. לוח אם - Gigabyte Z68X-UD4-B3 עם ביוס F10b אשמח לקבל עזרה כי אני כבר משתגע
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב לתותחי הפורום אני עובד על מחשב עם מעבד i7 ומערכת הפעלה win7. אני מבקש לדעת האם אפשר לגרום לכך ששני עכברים ושתי מקלדות המחוברים למחשב יעבדו כל אחד באופן עצמאי עם שני סמנים נפרדים, ויעבדו כל אחד על תוכנה נפרדת. ובעצם איך להפוך מחשב אחד לשתי תחנות עבודה. באופן תיאורטי הדבר אפשרי מאחר וניתן להגדיר למעבד מרובה ליבות סוג של "פיצול קשב" בprocessor affinity דרך הtask manager. וגם ניתן לחבר מסך נוסף למחשב שיעלה יישומים נפרדים. עכשיו נשאר רק העכבר, והאפשרות להגדיר שני חלונות פעילים בו-זמנית... אשמח לכל תשובה בנושא
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כבר הרבה זמן עם מלא משחקים שאני מתקין על המחשב. מה שקורה זה שחומת האש ישר מבטלת את הגישה ובתהליכים של הוינדוס, המעבד מתחיל להישתגע ולעבוד על 70 - 100 אחוז, רק אחרי סריקת וירוסים המצב מסתדר. למישהו יש מושג למה זה קורה?.. בוינדוס אקס פי זה לא היה לי, זה התחיל בוינדוס 7 כל התופעה המוזרה הזאתי. תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
היי חברים. מה קורה? טוב, אז אחרי 9 חודשים בחו"ל חזרתי למחשב בבית וגליתי דבר מוזר. המחשב בקושי מזיז 1kb/s, האתרים נטענים הרבה מאוד זמן וגם עולים בצורה פגומה או לא עולים בכלל. אני מחובר בכבל רשת לראוטר של סימנס. בדקתי מול הפלאפון שלי בחיבור WIFI לאותו ראוטר וראיתי שאני על 15Mb/s כמו שצריך להיות. הנחתי שהבעיה אצלי. התקנתי מחדש את הכ.רשת - לא עזר. לקחתי כרטיס רשת ישן PCI כזה, שמתי אותו על הלוח-אם, הדלקתי את המחשב וחיברתי לשם את הכבל רשת ואני מקבל 15Mb/s. יש לי לוח אם של Gigabyte P55M-UD2. החומרה מאוד חדשה. אני לא יודע למה הכ.רשת OnBoard לא מתפקד טוב. למישהו יש רעיון אולי איך אני יכול לפתור את זה? תודה! רן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, לפני חודש המחשב שלי הפסיק לעבוד. לקחתי אותו ל KSP לבדיקה ושם הכל עבד, הם עשו עדכון לדרייברים השונים + בדיקות העמסה והכל עבר בצורה תקינה. חזרתי עם המחשב הביתה חיברתי אותו וקיבלתי POST WARN על הכרטיס מסך, לקחתי אותו שוב ל KSP והמחשב עובד שם ללא כל בעיה. חזרתי עם המחשב לעבודה וחיברתי אותו בעבודה וגם שם הוא עובד... מסיבה לא ברורה רק אצלי בבית יש POST WARN על הכרטיס מסך. בנוסף חיברתי כרטיס מסך שלא דורש מתח PCI-E וההתראות מה POST ירדו. ביצעתי איפוס CMOS, ניתקתי וחיברתי מחדש את הכרטיס מסך ללא הצלחה, חיברתי UPS שגם לא עזר. אשמח להצעות ועצות המפרט שלי: יש לי מארז של antec full tower df-85 לוח אם asus p8h67 כרטיס מסך כמו שמצויין בכותרת sapphire 6850 זכרונות corsair g.skill 4…
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה כבר הרבה זמן עם הFPS שלי. אז היום חבר נתן לי לשחק מהסטים שלו במשחק החדש call of duty black ops 2.וגיליתי שהFPS שם ממש בלתי נסבל. אז בערך רוב הזמן זה 90 אבל לא יציב ועם הרבה נפילות..וכל נפילה מרגישים שהמשחק לא זורם חלק כמו cod4 לדוגמא. המפרט שלי : gtx 560ti(דריבר מעודכן) q6600 4 g ram אל תגידו לי לנסות להוריד הגדרות ורזולוציה כי ניסיתי וזה לא עוזר ל FPS בגלל שיש לי כרטיס מצויין .. אבל בכל מקרה אני משחק על נמוך וזה עדיין בלתי נסבל. ניסתי להשתמש ב CCLEANER ו smartdefragment וזה לא עזר. HELP PLEASE ??
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב מבוסס AMD - מפרט בתחתית הפוסט. ניסיתי לבצע בו שינויים בחומרה כאשר המחשב אינו מחובר לחשמל: 1) הסרה של כונן קשיח 2) חיבור כונן קשיח אחר 3) הוספת כרטיס מסך (כרגע הכ.מסך On Board). 4) חושב לציין שספק הכוח עושה קצת רעש כאשר המחשב נדלק. הסימפטומים - כאשר המחשב דולק: 1) לא נצפה שום דבר על המסך 2) המקלדת גם לא מתפקדת (מקשי NumLock, CapsLock ו-ScrollLock לא עובדים; המקלדת תקינה). 3) חשמל מגיע ללוח אם שכן כל המאווררים (כולל מעבד) מתפקדים; כמו כן, קבלים מתחממים (לא מעבר למקובל). מאחר והמאוורר של כרטיס המסך ממש הרעיש, כאשר המחשב דלק, הוצאתי את כבל המתח שלו כדי להפסיק אותו. לא היה שום שינוי במחשב עצמו (עדיין המשיך לעבוד ללא שום חיווי; אני יודע שזה לא…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בסיטואציה אחת המחשב + מסך יכולים לעבוד רגיל ותקין. לאחר שמכבים אותו ומדליקים - המחשב נדלק, אך המסך אינו מגיב. ניסיתי לחבר גם לכרטיס מסך שלא על לוח האם וגם על זה שעל לוח האם. ניסיתי מסכים שונים. אותה תקלה - מחשב עובד ומסך לא מגיב. אין כבלים מנופחים. בעיה בלוח האם?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היה ברק ביום חמישי בערב ומאז המודם של הוט לא עבד החליפו לי אותו כרגע ובמחשב הנייד שהיה מכובה באותו יום יש גלישה באינטרנט אבל במחשב הנייח שהיה עובד באותו יום והיה מחובר למודם לא עובד מה עושים?(הוא רושם שהכבל לא מחובר )
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב אני לא יודע מה זה אני נגיד משחק BF3,MOH Warfight המחשב מביא לי מסכים כחולים אתמול שיחקתי קיבלתי את זה אני באמצע ב Medal of Honor Warfight פתאום הצבעים נמרחו לי כזה ואז שמעתי רעש מוזר וקיבלתי את זה כל פעם זה היה מביא לי מסך כחול אחר http://imageshack.us/photo/my-images/703/screenshot2012102322003.png/ כבר פירמטתי את המחשב ועדכנתי את הכרטיס מסך בדקתי טמפטרטורה ניקיתי את המחשב עדכנתי את הווינדוס והכל בסדר עכשיו זה הפסיק להביא לי את זה אבל המחשב נתקע אחרי 15-20 דקות ואז אני רואה הודעה שאומר המשחק הפסיק לפעול מה לעשות?!?!?! המפרט שלי: מעבד:Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ 4 ליבות לוח אם:Gigabyte EP-45 כרטיס זכרון:Kingston 4GB כרטיס מ…
-
- 37 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
קניתי כרטיס הרחבה usb3, pci-e והמחשב לא מזהה אותו. זה הכרטיס: http://www.ebay.co.uk/itm/2-USB-3-0-to-PCI-E-Card-Adapter-w-Motherboard-20P-20-pin-Low-Profile-Bracket-/180935700926?ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123 ניסיתי להחליף יציאות, ניסיתי לפרמט את המחשב.. כלום לא עזר.. הוא לא מזוהה ב device manager במחשב אחר הוא כן מזהה את הכרטיס, והוא עובד מצוין שם. מה אפשר לעשות? הלוח אם שלי (זה שלא מזהה) z68ap-d3, עם ווינדוס 7 X64 הלוח אם שעליו עבד הוא p55 גם של ג'יגהבייט.. לא זוכר את הדגם המדויק. גם עם ווינדוס 7 X64. במחשב שבו זה עבד השתמשתי בדרייברים האלה: http://www.station-drivers.com/page/renesas.htm
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כבר פרסמתי לפני חודש ואפחד לא ענה לי אני מקווה שעכשיו יראו את זה יותר אנשים כי זה מצב דחוף ... הווינדוס (7) מנסה לעלות ובמהלך הטעינה מסך כחול לשניה בדיוק שאני לא מספיק לקרוא מה כתוב והוא קורס ונדלק מחדש לפעמים זה קורה פעמיים ואז כן עולה הווינדוס רק שלאחר מספר דק' הוא פתאום קורס ללא מסך כחול ונדלק ישר שוב חשדתי שזה הכ מסך בגלל שפעם אחת כששיניתי רזולוציה במדיה סנטר המחשב קרס (ושכחתי לצלם את השגיאה במסך הכחול) ופעם אחת במהלך משחק המחשב נתקע ופשוט קבלתי 3 צבעים מרוחים על המסך מצד שני אני לא בטוח שזה הכ מסך כי עדכנתי גרסא ובצעתי בדיקת יציבות עם VideoCardStabilityTestSetup ולא קרה כלום בדיקות שנעשו: windows memory diagnostic - RAM עובר Intel CPU diagnostic - …
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי מקלדת ועכבר שנשארים כל הזמן דלוקים גם אחרי שאני מכבה את המחשב אז אני מכבה את המחשב דרך הספק כוח שהאורות לא ידלקו זה בסדר לכבות כל יום את המחשב דרך הספק או שזה יכול להרוס?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי כולם, יש לי בעיה מוזרה, שמתי לב פתאום במקרה שהמחשב שלי כותב לי שהוא מזהה 4GB RAM אך הוא כותב כי 1.99 ניתנים לשימוש. זה לא היה ככה קודם ולא שיניתי שום דבר שקשור לזיכרון שאני מודע אליו. יכול להיות שזה ככה מספר חודשים ורק עכשיו שמתי לב. למישהו יש מושג מה עושים עם זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בזמן האחרון (חודש חודשיים) קרה לי כמה פעמים שאני מדליק את המחשב, והוא מבזבז הרבה זמן בPOST (בסביבות הדקה) אחרי זה הוא ממשיך אבל אז כותב לי משהו בסגנון: "restart and select boot device" איכשהו אחרי שאני מבזבז קצת זמן על נסיון לתקן את זה, המחשב חוזר לעלות רגיל בלי שום בעייה, בלי שאני מבין מה בדיוק קרה. לדוגמה: היום זה קרה ונסיתי לכבות אותו, להדליק שוב, ניסיתי להיכנס להגדרות ביוס ולהחזיר אותם לדיפולט. ואחרי שהוצאתי את הכבל של ההארדיסק והדלקתי את המחשב - הוא עלה בלי עיקובים. אחרי זה החזרתי את ההרדיסק והכל עבד בסדר. העניין הוא שקשה לשחזר את הבעייה, ואני לא בדיוק זוכר מה עשיתי בפעם הקודמת (אני די בטוח שלא הוצאתי את ההרדיסק בפעם הקודמת). למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
טוב... יש לי כונן SSD 40 GB והוא כל הזמן מתמלא... לפני שבוע עשיתי פורמט ועדיין הוא מתמלא לי.. מה שמוזר הוא : בכל הכונן יש רק 23 gb איפה נעלם לי עוד 13 אני ממש לא מבין! כל הזמן הכונן הזה מתמלא ואני לא מבין במה.. תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק קשיח פנימי 500 גיגה שפעם פירמטתי וחילקתי אותו לכמה PARTITIONS עכשיו אני הופך אותו לחיצוני ורוצה לשים אותו בתוך קופסאת SATA TO USB אבל בשום אופן מחשב לא מזהה אותו עם חיבור USB רק אם אני מחשב אותו סאטא לתוך מערכת הפעלה קיימת. אז ניסיתי למחוק את כל הPARTITIONS ע"י פירמוט עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 אבל ברשימת הדיסקים אין לי את כפתור מחיקה אלא רק אתחול. בקיצור אני רוצה להשמיד את כל הPARTITIONS ולהפוך את הדיסק לאחד בלבד אולי ככה הוא יזדהה עם USB אז אני צריך תוכנה שעושה את זה מישהו מכיר? אגב איך אומרים PRATITION בעברית?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב? אמרו לי זה המקום הכי טוב לפנות אליו עם בעיות כאלה, אז אני אשמח אם תעזרו לי. המחשב פעם בכמה זמן פשוט "קופא" הכל נעצר, העכבר לא זז, שום דבר לא מגיב, ואם יש מוזיקה ברקע אז זה נתקע ועושה רעש. ניסיתי לבדוק את הטמפרטורה של המעבד והכרטיס מסך והם לא קרובים אפילו ל40 מעלות. בנוסף גם פירמטתי את המחשב ועכשיו כשהמחשב נקי הוא עדיין נתקע. חשוב לציין שהמחשב נקנה לפניי פחות מחצי שנה. פרטי המחשב: NVIDIA GeForce GT 440 Intel core i3-2120 CPU @ 3.30 ghz WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 RAM - 4G תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני שנה בערך קניתי מחשב חדש.. הוא עלה לי בערך 4 אלף ש"ח, בנו לי את המפרט בפורום אחר.. יש לי עם המחשב הזה המון בעיות.. יש לי לאגים כשאני מסמן סמלים על שולחן העבודה, כשאני מגלגל את הדפדפן יש לאגים והמעבד עושה רעש צריבה כזה ממש כל פעם שאני נוגע בגלגלת. וכשאני לא נוגע בה זה מפסיק במשחקים כמו BF3 אני מקבל 50 FPS ותקיעות במפה עם 10 אנשים, שזה לא הגיוני בכלל... אני אמור להחזיק לפחות 64 שחקנים עם המחשב הזה.. אמרו לי להזיז את הכ"מ לסלוט PCI-E אחר בלוח אם, אבל יש לי רק אחד.. המחשב הגיע עם OC למעבד מTMS ומאז שקיבלתי אותו הוא עשה לי מסכים כחולים במשך חודש שלם בערך, עד שאמרו לי לבטל את הOC בביוס, ואז זה הפסיק.. כרגע אני על הגדרות סטוק. רציתי לשאול אם יש איזו דרך לבדוק עם המחשב …
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום וברכה חברים יש לי מחשב נייד ישן יחסית ,core 2 duo דגם hp dv6500, t5450 2g ram כיום מותקן לי בו ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט לגמרי ולהתקין ווינדוס 7 לאחר הפעלת המחשב, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס 7 |(64 Bit), זה מראה שהוא מתחיל להתקין תווינדוס 7. ואז ההתקנה (שלב הראשון שלה) מפסיקה באמצע ומופיעה השגיאה הבאה, status: 0xc00000e9 info: an unexpected i/o error has occured יש לציין כי אני מתקין את הווינדוס דרך הcd הפנימי של המחשב. כמו כן לא מחובר לו התקן usb חיצוני כמו עכבר או סתם דיסק און קיי. חיפשתי באינטרנט פיתרון אך לא כ"כ מצאתי. אשמח לפתרונות תודה.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי רמקולים של לוגיטק z110 (אני חושב הכי זולים שלהם). כשהם מחוברים למחשב ואין מוזיקה הם משמיעים זמזום מעצבן כזה שמגיע מהמחשב. יש לי אוזניות שלא משמיעות את הרעש הזה כשהן מחוברות למחשב. כשהרמקולים מחוברים לנגן MP3 הם לא משמיעים את הרעש הזה. למישהו יש רעיון? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום! זאת המערכת E8400 P5QL-E 4GB RAM OCZ WD 500GB AAKS 9800gtx+ עכשיו לאחרונה התחילו לי מסכים כחולים אחת לשבועיים, הרצתי בדיקה על הזיכרונות ב MEMEST86 כל הלילה והוא ביצע 8 PASS ולא היו שגיאות כלל. אבל השאלה שלי אם בדקתי נכון, כי בירשותי שתי סטיקים של OCZ כל אחד 2GB . עכשיו רציתי לדעת איך עלי לבצע תבדיקה? האם להוציא את אחד הסטיקים וליבדוק כל פעם סטיק בניפרד עם ה MEMEST86? או שמה שעשיתי זה בודק את שתיהם ביחד? (הפעלתי את ה MEMEST86 ששתי הסטיקים מחוברים בוא זמנית)
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול חיצוני FireWire Presonus Firebox הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר אותו במחשב יש לי ווינדוס 7 32bit התקנתי דרייברים אבל הוא עדיין לא מזוהה ככרטיס קול מה אפשר לעשות??
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-