עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SixKiller,

שלום ... קניתי אתמול את הסט הזה... הוא עושה לי כמה בעיות.. של דילאיים קטנים.. העכבר האופטי האלחוטי לא צריך לעבור יותר טוב או לפחות לפחות כמו עכבר אופטי רגיל?.. כי הוא פועל קצת פחות טוב.. ובמקלדת.. היא עובדת טוב מאוד... אבל טיפטיפה פחות טוב ממקלדת רגילה.... פחות מהיר.. לא פחות טוב.. אז חשבתי אולי זה בעיה שיש מכשירים שמפריעים בצד.. כמו שבאמת רשום במדריך המעאפן הזה שבא עם הסט... ובעיקרון זה מה שאני יכול לחשוב עליו.. בטרות זה לא... יש הצעות אחרות?.. אולי לש נות ערוץ כמו כמה שאמרו.. שאין לי מושג איך לעשות.. http://planet.nana.co.il/SixKiller/Apr11011.JPG זאת התמונה של הפינה עבודה... אולי אתם יכול להגיד לי אם משהו שם מפריע לסט לזוז כמו שצריך או משהו... אני צריך להביא מחר את ה19…

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by NaorYfrach,

הגיע לי מאוורר לכרטיס מסך .. עכשיו הוצאתי את הכרטיס 8600GT ושמתי את המאוורר ניסיתי להפעיל את המחשב נדלק וזה אחרי כמה שניות שהוא עדיין בהפעלה הוא נכבה ולא נדלק לי מאז .. מה הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  3. ישנם 2 חיבורים נוספים מעבר לחשמל ולכבל הנתונים. מישהו יודע מה הייעוד שלהם - אני יודע שאחד מתחבר לכרטיס קול אבל לא ברור לי מה זה נותן והשני אני אפילו לא יודע למה הוא נעוד תודה.

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  4. טוב, אז ככה. אני קניתי מחשב חדש לפני כשבוע, המפרט בצד, מהתחלה התקנתי vista 64 bit כי יש לי 4 גיגה, התקנתי דרייברים הכי חדשים להכל, ניסיתי להריץ משחקים שונים וראיתי שזה לא רץ מספיק מהר כמו שזה אמור לרוץ, קיבלתי מספר פריימים מאוד נמוך. טוב חשבתי אולי זה vista זה שעושה בעיות. מחקתי אותה, שמתי xp pro sp2. אחרי שהתקנתי דרייברים, בכל עלייה של מערכת הפעלה קופצת הודעה שיש חוסר בהספק ונראת כך - http://img155.imageshack.us/img155/6202/mypccn8.jpg "The Nvidia system sentinel is reporting that Nvidia-powered graphics card is not receiving sufficient power. To protect hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performanc…

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by LM10,

שלום. אני לא בטוח אם הבעיה שלי קשורה לפה או לתוכנה, נראה לי שזה פה. יש לי שני הארד דיסקים. אחד 500GB של WD שעליו מותקן הווינדוס והשני 1T של SAMSUNG. עד לפני יומיים לא הייתה שום בעיה, אבל פתאום שנכנסתי ל"מחשב שלי", ראיתי שנעלמו כל המחיצות של הסאמסונג. עשיתי הפעלה מחדש למחשב והגעתי למסך שזה אומר לי BOOT FROM CD, כלומר לא מזהה אף לא אחד מההארד דיסקים. הכנסתי דיסק של הווינדוס 7 בשביל פירמוט וזה לא מצא שום הארד דיסק... פתחתי את המחשב וניסיתי לבדוק אם משהו לא מחובר כמו שצריך, אבל הכל היה בסדר. אין לי מושג מה לעשות בקשר לזה... יש לי מארז CM 690 II ואני משתמש כרגע בX-DOCK החיצוני, חיברתי עליו את הסמסונג בשביל שיהיה לי מחשב לימים הקרובים. אגב, המידע שעל הסמסונג נשמר (אני מקווה שככ…

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 6200 של LEADTEK ולוח אם של ASUS תמיד כשאני עושה קליק ימני על הסמל של NVIDIA המסך נהיה לי שחור לכמה רגעים. זה קורה גם כאשר אני עושה קליק ימני על קובץ וידאו כלשהו (AVI....) ניסיתי למחוק ולהתקין דרייבר מחדש. הורדתי את הדרייבר האחרון מ NVIDIA וגם מאתר היצרן. ניסיתי לעדכן את ה BIOS בלוח וגם את ה BIOS של הכרטיס. שום דבר לא עזר! מישהו מכיר את הבעיה או מכיר דרך לפתרון שלה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. ה-Windows10 הפסיק לזהות כונן קשיח משני פנימי - (Toshiba DT01ACA100 (SATA III,7,200rpm זה התחיל בהיעלמויות הדרגתיות עד שנעלם לגמרי. במחשב אחר הכונן כן עולה, (אבל הוא נחוץ בעמדה הספציפית). יש דרך לסדר את זה?

8. Started by s_b54,

כאשר אני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה במסך Attention out of range H:27.8KHz V:62.0Hz וכאשר חיברתי את המחשב למסך אחר הוצג לי מסך ירוק רועד האם מישהו יכול לעזור לי למצוא את מקור הבעיה אני אודה לו בתודה שי בוארון

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  9. Started by ran_meir,

לפני שנתיים שלוש קניתי הגה למחשב הישן שלי והיה לו מן חיבור טורי שהתחבר רק לכרטיס קול שהיה במחשב, קניתי מחשב חדש ולא היה בו את החיבור המוזר אז העברתי את הכרטיס קול למחשב החדש ואיכשהו זה פעל לי ליומיומיים ועכשיו זה לא פועל לי. בגלל שאני לא יכול להתקין את הכרטיס קול הישן במחשב החדש (לא יצא אז וינדווס XP) וחיפשתי התקנה של הכרטיס לXP אבל לא מצאתי. יש סיכוי להשיג דרייבר כזה? או אולי יש אפשרות כלשהיא להחליף את החיבור הזה בחיבור USB? אני ישמח מאוד לקבל תשובה רן מאיר רן מאיר

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  10. יש לי לוח אם ABIT NF7. המאוורר שלו התחיל לעשות רעשים מאוד מרגיזים, ורציתי לדעת מה אני יכול לעשות כדי שהרעשים האלה יפסיקו? להחליף את המאוורר הקטן הזה? מאיפה אפשר להשיג כזה מאוורר קטן? אני מדבר על ה-NB אם לא הבנתם

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  11. בחלק מהמשחקים, כמו : LEFT4DEAD וTEAM FORTRESS 2 וGTA IV אין שום בעיות לעומת זאת במחשקים כמו CRYSIS ו BORDERLANDS יש בעיה מוזרה של ארקיפטים של ריבועים ירוקים בחלק מהטקסטורות (טקסטורות ספציפיות) הכרטיס הוא RADEON 5850HD של CLUB3D עם 1GB VRAM, וספק של 550W של CHIEFTEC. ממה[יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לבדוק? איך לתקן את זה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by g_s,

כשאני שומע שירים בWINAMP ואומר למחשב לפתוח תוכנה כבדה אז הקול מתעוות מאוד... מישהו ייודע מה הבעיה? בנוסף לזה טעינת הווינדוס נארכת הרבה יותר זמן וכשני נכנס למשתמש שלי אז הצליל בפתיחה מתעוות... תודה * אין ווירוסים והדריברים מעודכנים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום יש לי בעיה במחשב, יש לו 2 סימפטומים: 1) המחשב נתקע במהלך העבודה בכל 5-10 דקות, התמונה קופאת, הכל קופא והמקלדת אף קפוא ה(לא ניתן לשנות את נוריות המקשים). 2) רוב הסיכוים שהמחשב אינו נדלק, צריך לעשות ריסט בין 8-9 פםעמים עד שהוא נדלק. כלומר:: מדליקים אותו, ניתן לראות את הסידירות מההב, את המנורה של ההראד דיסק נדלקת, ואז הוא נתקע, הוא אינו מפעיל את המסך (המסך נשאר בהשהיה), המנורה של ההארד דיסק נשארת דלוקה, והמחשב קפוא, בלי לצפצף, בלי להשמיע רעשים של הדלקה. יש לציין שלפני כשנה נמס לי הלוח אם , מחימום יתר (מאוורר דפוק), קניתי חדש ומאז דאגתי שלא יתחמם. אמרו לי שזה יכול להיות הספק, האם זה נכון? בתודה, אייל

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by jara14,

היי, רציתי לשאול אם לכל הספקים יש גודל סטנדרטי, ככה שבוודואות ספק חדש יתאים למארז שלי. וכמו כן האם תהיה בעיה אם אני אתקין ספק 500W במחשב שהיה בו קודם 350W? המון תודה

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  15. אז ככה השינוי דבר ראשון הצלחתי לבצע הדלקה מהירה ורגילה ללא משיכת זמן ארוך. הבעייה לגבי תדר הזיכרונות ניראה לי שהבנתי את הסדר שהוא עובד רק תגידו אם זה ניראה הגיוני שימו לב הסדר ניקבע אוטומטי בביוס לפי ה-FSB של המעבד כך : FSB 400 =266 mhz FSB 533= 333 mhz FSB 800 =400 mhz האם זה נכון ? המעבד הוא 2.4 533 mhz

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  16. לפני כשעה המחשב הרגיש לי איטי החלטתי לעשות ריסט והוא רשם שיש עדכונים נתתי לעדכונים המון זמן להטען ולבסוף כשהמחשב חזר הכנסתי את הססמא שלי והופיע מסך שחור עם העכבר ניסיתי לעשות ריסטים, הטסק מנג׳ר לא מופיע (אם אני לוחץ קטרל אלט דליט מופיע המסך הכחול של הטסק והכל), ניסיתי ללחוץ טראבלשוטינג ולחזור לגרסא קודמת של וינדוס וזה לא עובד.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום רב, ברשותי הלוח Gigabyte GA-EP45-UD3L (רוויזיה 1). יש לי איתו תקלה מעצבנת במיוחד: מדי פעם הלוח איננו מזהה את ה HD (של SEAGATE, אם זה משנה) (טוען שאין התקן מחובר שניתן לבצע ממנו בוט). בשביל לפתור את התקלה עלי לנתק את כבל ה SATA ולחברו מחדש. כמובן שיש לי את הביוס המעודכן ביותר (F9). למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת ביותר הזו? תודה נ"ב יש לציין שיש לי מחשב אחר בבית עם לוח של GB ויש בו בדיוק את אותה הבעיה

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by avi909,

יש לי מחשב פנטיום 4 עם 256 מגה ראם וכן הארד דיסק 80 גיגה חדש לחלוטין, כשאני מנסה להתקין ווינדוס XP אז הוא מפרמט את ההארד דיסק ולאחר מכן טוען קבצים להארד דיסק והוא מראה את זה באחוזים, כאשר הוא מגיע ל 9 אחוז הוא מעלה שגיאה שאומרת שהוא לא הצליח לקרא קובץ מסוים ולהעתיק אותו להארד דיסק, בהתחלה חשבתי שדיסק ההתקנה דפוק לכן צרבתי גירסה חדשה, אבל עדיין אותו שגיאה, ניסיתי להתקין ווינדוס סרבר 2003 אבל אותו השגיאה רק בזמן אחוז אחר, ניסתי גם ווינדוס הום אבל עדיין אותו שגיאה, יש לציין שכשהעברתי את ההארד דיסק למחשב אחר וביצעתי התקנה עם הדיק הראשון , הוא עשה זאת ללא שום בעיה. מה הבעיה במחשב????

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by doorman,

עד עכשיו היה לי כרטיס קול של זולטריקס שנקרא Nightingale עם יציאה דיגיטלית קואקסיאלית שהיתה מחוברת לרסיבר ימהה. כאשר הייתי מריץ סרטי DIVX עם פסקול AC3 הרסיבר היה מזהה אוטומטית DolbyDigital והייתי שומע אחלה. החלטתי להתקדם קצת ולשדרג לפורטיסימו 3 של הרקולס שכולם מדברים עליו שהוא מעולה, קניתי גם כבל אופטי. חיברתי והתקנתי הכל ומה קורה ?? הסטריאו עובד אחלה (דרך היציאה האופטית) אבל כשמריצים סרט Divx AC3 אני שומע מאוד חלש והסנטר, הרמקולים האחוריים והסאב לא עובדים בכלל, רק שני הרמקולים הקדמיים עובדים. ניסיתי הכל: התקנה מחדש של נימו, עברתי על כל ההגדרות של הכרטיס וגם על ההגדרות ברסיבר ואני לא יודע מה לעשות. אני משתמש בתוכנה Divxg400... למישהו יש רעיון ? תודה רבה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Jextrick,

אחרי 10 דקות של משחק תמונה http://img36.imageshack.us/img36/8092/mycombugged.jpg [איזה דאבל קיל ] זה קורה להרבה מאוד אנשים בעלי 9800GT לא מצאתי פיתרון לזה או מקור לבעיה [אני לא מבין בלהתעסק עם חומרה שבתוך המארז] זה כבר איזה 4 חודשים ככה 5 אפילו.. וזה קורה במשחקים ישנים בדרך כלל.. [הדרייבר מעודכן ל 7/6/2010] בדקתי טמפרטורת מקסימום : 68 מעלות.. אחרי בערך 5 דקות זה עולה ל 68 מעלות במאמץ ונשאר ככה... לא במאמץ זה 40~47 [ספק 350W]

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  21. בעקרון הוא מהיר אבל לעיתים חלה איטיות בעבודה השותפת, ואני לא מדבר על משחקים. למשל כשאני פותח כמה כרטיסיות בדפדפן אז חלה איטיות לעיתים.. אני חושב שהמעבד כבר מתיישן והגיע הזמן להחליפו? i3 2100 8GB RAM Samsung 840 EVO 120GB SSD - הבנתי שמדובר בדגם בעייתי, אולי זאת הבעיה?

22. Started by lee.,

שלום קניתי השבוע מSKYPC מחשב חדש עם המפרט ₪99 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪138 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 ₪96 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪340 לוח אם FoxConn A88GMV ₪390 מעבד AMD Athlon II X3 450 Box ₪210 זיכרון G. Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 ₪189 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪394 מארז ללא ספק LanCool PC-K58 ₪290 ספק כח Seasonic S12II 430W ללא מערכת הפעלה, שאותה אני רוצה להתקין לבד. עד עכשו הייתי מאוד מרוצה: המחשב הגיע תוך 4 ימים בלבד, ולאחר שיחה איתי עקב מחסור בלוח האם המקורי שהזמנתי (Gigabyte) לקחתי את הלוח הנ"ל והחליפו לי לזיכרונות הכתובי…

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by shaks,

קניתי מחשב חדש שהרכבתי בעצמי (מפרט בחתימה) מאז שהתקנתי כל הזמן יש לי בעיות כאלה מוזרות למשל יש כאלה כל מיני פסים כאלה בצבע אדום עך כל מיני לחצנים הנה הדוגמה הכי קיצונית בצייר שימו לב בצד ימין וגם במשחקים זה עושה לי בעיות UT 2004 שימו לב מדובר במעמד נשקים ולא פריט אומנות מודרנית ועוד תמונה מUT ויש גם מCS ובקיצור יש משהו כאן לא בסדר וזה ככה בעוד משחקים המשחקים עם הפטצ'ים הכי חדשים וכן התקנתי תדרייבר של הכרטיס מסך ואין לי מושג למה הבעיה הזא בבקשה תעזרו לי זה ממש מבאס שיש כזה מחשב חזק ועדיין אי אפשר להפעיל עליו משחקים בצורה נורמאלית

24. בהתחלה זה נתקע עם משחק אחד, ניסיתי להתקין עוד פעמיים את אותו משחק וכשזה המשיך להיתקע חשבתי שזו בעיה עם הקבצים של המשחק. עכשיו ניסיתי להתקין משחק אחר ושוב, אותה הבעיה, המחשב נתקע לגמרי ואני חייב להפעיל מחדש, אחרי שזה מגיע ל-25% בערך מההתקנה (גם במשחק הראשון). ניסיתי פעם שניה ושוב זה קרה. יש לכם רעיונות מאיפה נובעת הבעיה? אני לא ארשום אתהמפרט אבל למחשב לא אמורה להיות שום בעיה להתמודד עם ההתקנה או עם המשחקים עצמם תודה

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by saharmal,

אהלן, לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב כי היו בו קצת בעיות ובלאגן...אז כבר החלטתי להעביר אותו לווינדווס 8 ואחת מהבעיות שהיו לפני זה ב7 נשארה. פתאום סתם ככה - תקיות וקבצים משולחן העבודה נעלמים. בהתחלה שנכנסתי לכונן C->משתמשים->משתמש שלי-> שולחן עבודה...הקבצים היו שם אבל אז נעלמו גם משם. וכרגע אין להם שום זכר במחשב...אפילו בחיפוש אני יודע בוודאות שהם לא נמחקו כי המקום הפנוי בדיסק הקשיח נשאר זהה למה שהיה קודם. ואם אני נכנס ל"תמונות" במסך ההתחל של ווינדווס 8 אז התמונות מופיעות שם, אבל לא בשום מקום אחר במחשב. דברים שכבר ניסתי: תצוגה->הצג סמלים בשולחן עבודה - לא עזר. להראות קבצים מוסתרים- לא עזר. סריקת וירוסים ומאלוורים - מצא לי רק כמה קראקים של משחקים ותוכנו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.