עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. פעלתי לפי ההוראות שניתנו כאן וככתוב הקריסות קרו בגלל שני קבצים atapi.sys ntoskrnl.exe מישהו בבקשה יוכל לומר לי מזה אומר?

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by roc,

שלום,יש לי לוח אם של אינטל D865GLC,לפני כמה ימים קיבלתי כרטיס טלוויזיה וכשחיברתי אותו פעם אחת הוא לא עבד אבל אחרי שהבנתי מה הבעייה וחיברתי אותו בפעם השנייה,הוא פעל ומאז הכרטיס קול המבונה בלוח אם לא עובד,גם אחרי שהוצאתי את הכרטיס טלוויזיה ופירמטתי את המחשב,לא עזר. הדבר היחיד שעזר זה לחבר כרטיס קול ישן בחריץ הPCI.עכשיו,זה הגיוני בכלל שדווקא בכרטיס קול ושום דבר אחר בלוח אם לא יפגע חוץ ממנו? הדרייברים לא מראים שחסר משהו,ההתקנה של הדרייברים של הצ'יפסט שאם אני לא טועה כוללת את הכרטיס קול אומרת בהתקנה SUCCEED למרות שהוא לא עובד,כאילו ממש הוא לא קיים,גם בEVEREST לא מצאתי יותר את הכרטיס קול ולפני כן מצאתי.עוד שאלה, יש הבדל בין כרטיס הקול SoundMAX לבין Creative SoundBlaster PCI והא…

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by FIRE-KID,

שלום.. בפעם הראשונה שלי אני כנראה ארכיב צורב ואני רוצה שזה יהיה בלי פאשלות... טוב.. דבר ראשון אני בודק שיש לי מקום נוסף בלוח שאני יוכל לחבר אותו IDE אם אני לא טועה...(יש 4 מקומות לפי מה שאני זוכר HD ,סידירום, וגם פלופי אם אני לא טועה גם קשור לזה... אז נשאר אחד גם לצורב....) עכשיו לחבר אותו אני יודע.. עכשיו כמה שאלות... 1.צריך להגדיר אותו בביוס ואם כן אז איך? 2.אחרי שאני מרכיב והכל צריך להיות לי עוד כונן ב"מחשב שלי" באופן אוטומטי או שאני צריך לעשות פעולה כלשהיא כדי שיופיע לי גם הכונן של הצורב? 3.האם יש לוחות אם שלא כל הצורבים יכולים להתחבר אליהם? תודה לכולם בבקשה לענות על כמה שיותר שאלות

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by or_y,

שלום. הוספתי כרטיס PCI למחשב (כרטיס WIFI), ואחרי שהוספתי אותו ניסיתי להדליק את המחשב, המחשב השמיע צפצוף אחד ארוך ושלושה קצרים, הוא ממשיך לעלות אבל אין תמונה על המסך. ניסיתי לנתק את הכרטיס שהוספתי אבל הבעייה נמשכת. זה לא פעם ראשונה שאני מרכיב כרטיסים ואני יודע בדיוק כיצד לעשות זאת. המחשב הוא מחשב ישן עם מעבד AMD K6, וכרטיס מסך בחיבור agpX2. יש רעיונות? תודה אור

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Master Boo,

שלום לכולם! אני עובד עם מחשב GA-K8NF-9 AMD 3000+ Venice 64Bit Seagate HD 80 GB S.ATA OCZ 512MB כאשר אני מנסה להתקין על המחשב SP2 המחשב לא מתאתחל. ההתקנה "עוברת בהצלחה" (לטענת ווינדוס), אבל כשאני מנסה לאתחל את המחשב הוא נכנס ל"לואת אתחולים" אינסופית. הביוס מעודכן לF10. חרשתי על גוגל ולא מצאתי תשובה... למישהו יש רעיונות למקור הבעיה? תודה סליחה, לא קראתי את החוקים שזה לא פורום לתמיכה בין השאר. אבקש להעביר את ההודעה לפורום המתאים... שוב תודה

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  6. לא יודע מה קרה, פתאום המחשב התחיל להתקע ולהוציא לי מסכים כחולים במשך כל היום. אחרי כל פעם שזה קורה אני צריך לנתק את הכבל של ההרדיסק (SATA) מהלוח אם ולחבר בחזרה, אם לא אז כשאני מנסה להפעיל את Windows הוא ואמר לי שחסר איזה קובץ חשוב (זאת בעיה ישנה שיש לי אותה כבר הרבה זמן והופיעה לפעמים באקראיות אחרי שהיו לי הרבה קצרים בבית) הנה הקובץ MiniDump תודה! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  7. אהלן, לא ידעתי אם זה לפורום מעבדים ולוחות אם או לפה אבל לדעתי זה יותר לפה... בכל מקרה אני רוצה לעדכן את הביוס שלי, בלוח ASUS P4P800 DELUXE הבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים, מה אני יכול לעשות? לא מצאתי פיתרון באתר של אסוס... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  8. הנה תמונה http://img141.imageshack.us/my.php?image=726556hs.jpg האם מה שסימנתי בירוק זה הביוס? ואז אם אני מוציא אותו הביוס מתאפס לי?

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  9. Started by danh74,

היו לי 256MB זיכרון שהלוח זיהה כ 400MHZ (כמו שצריך) הוספתי 512MB גם כן 400MHZ אבל עכשיו הלוח מזהה אותם כ 333MHZ איך מתקנים? תודה

10. Started by biggie,

בכל פעם שהמחשב כביכול צריך לחשוב ולהתאמץ למשל פתיחת תוכנות אקספלורר או להריץ משחק הוא עושה רעשים מוזרים כמו אזעקה של מכונית וזה מחרפן את השכל ומפריע לכולם בבית. תעזרו לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by micko,

קניתי 2 זכרונות DDR 400 זהים לשניים שכבר יש לי וניסיתי להתקין אותם. כאשר חיברתי אותם, הכל עבד, אבל כשניסיתי להכנס לאינטרנט דרך האקספלורר או כל תוכנה אחרת, הוא פשוט ביצע ריסטרט. הוצאתי את שתי הזכרונות, אך הבעיה לא נפתרה. מה הולך פה? איך אני מסדר את העניין?

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  12. טוב אז ככה המחשב נדלק -המסך נדלק וישר עובר למצב המתנה ואז יש קולות מהספיקר שמשהו לא בסדר עם הלוח-אם חשבתי שהוא נשרף אז החלפתי אותו )אחריות( עכשיו הגיע החדש אחרי חודש.....ויש את אותה בעיה... יש למישהו מושג מה קורה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 569 צפיות
  13. מצורף קובץ . תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  14. חברים... אני מאוד מקווה שאני לא אצטרך להיכנס להוצאה כפולה, אבל יש סיכוי גדול שזה מה שיקרה... יש לי שני מחשבים...אחד תקין ואחד מושבת (מחכה ללוח אם) שניהם פחות או יותר דומים, בשניהם זה P4 1.7GHZ (מסביר מדוע אני צריך לוח בסוקט 478) ההבדל העיקרי ביניהם הוא הלוח (במחשב התקין זה INTEL ובמושבת זה DFI) שלב ראשון: לקחתי את המעבד של המחשב המושבת ושמתי אותו במחשב התקין... הדלקתי את המחשב ושוב אותה הבעיה שקיימת במחשב המושבת... המחשב נדלק אך המנורה הירוקה (POWER LED) אינה דולקת, המסך אינו דולק, המערכת הפעלה גם לא עולה (אני יודע כי חיכיתי מלא זמן ולא שמעתי תווינדוס עולה), ורק המנורה האדומה של ה Hard Disk Activity דולקת... שלב שני: לקחתי את המעבד מהמחשב התקין ושמתי אותו במחשב …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by OgANDi_BoY,

היה לי הפסקת חשמל בחדר רק אין לי מושג איך ומאז בכול פעם שאני מדליק תמחשב אני רואה תכונן עובד כאילו הוא עולה אבל המסך נשאר ריק למרות שמנורה במסך צהובה, אחרי כמה זמן מופיעה הודעה על המסך OUT OF RANGE ואני יודע שזה בעיה עם התזמוני ריענון הבעיה פה למה המסך לא עולה??? שאני יוכל להעלות בSAFE MODE לשנות תזמון....?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by BandiT,

שלום. בזמן האחרון מופיעים לי נרבה פעמים מסכים כחולים. אני עובד עם אקס פי פנטיום 4 3000 מגה הרץ מופיע מסך כחול וכתוב את הדברים הבאים DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP 0X000000D1 MVSTDI5X.SYS יש למישהו ושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  17. שלום הפעלתי בביוס את האופציה של הכרטיס רשת onboard אבל משום מה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלו איך אני מתקין ומאיפה אני יכול להוריד את הדרייברים הנכונים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by itail,

שלום! אני מנסה להתקין כרטיס מסך על מחשב שיש בו כרטיס onboard. חיברתי את הכרטיס ליציאת ה-AGP אך המחשב לא מזהה אותו כלל - מה אני יכול לעשות?? תודה

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by tgen,

יש לדודים שלי מחשב לא משהו בכלל שבימים האחרונים לא מצליח לעלות הוא טוען את ווינדווס (הום אדישן) ושזה בא לעלות הוא מראה לשנייה מסך כחול ועושה ריסטרט זה בערך המחשב: מעבד: P4 2.8 כרטיס מסך: GForce4 MX זיכרון: 256M ולוח אם: MSI P4MAM הוא עולה במצב בטוח ולא מצאתי שום וירוסים שעשיתי בדיקה! מה יכולה להיות הבעיה? דרך אגב, שכחתי לציין שלפני שהיתה הבעיה של המסך הכחול היתה בעיה אחרת... שהווינדווס היה עולה המסך היה קטוע כזה, כאילו הוא זז הצידה, ה"התחל" היה באמצע וכל החלק השמאלי נכנס מצד ימין וברגע הראשון שניסיתי לעשות משהו המחשב היה נתקע... ממש מוזר!

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by artyom,

אני צריך עזרה, אני לא יודע איך פותחים אותו אחותי שחקה עם כפתור הHOLD והוא נתקע בפנים על HOLD והכפתור עצמו משוחרר... אז כשאני מדליק אותו הוא כותב HOLD ומתכבא

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  21. לפני כחודש הדלקתי את המחשב והוינדוס סירב לעלות, שום דבר לא זז, הסורק דיסק "של הדוס" הפעיל את עצמו ודיי נכנס לעטרף. אחרי פורמט כללי של כל המחיצות התקנתי את הוינדוס מחדש והכל עבד פרפקט, הפעלתי שוב את סורקי הדיסק והכל עבר בשלום. תיארתי לעצמי שהגורם לנזק היה הטמפ הגובה שההרדיסק עבד בה במשך יום-יומיים (הוא היה במגירה נשלפת, אחרי שהוא התרגל במשך שנה לעבוד במארז מאורר מאוד). בקיצור, אתמול בלילה הזזתי את העכבר להפסיק את השומר מסך, ושום דבר לא קרה... המחשב קפא. עשיתי ריסט, הוינדוס התחיל לעלות, הפס של ה LOADING (הקיווקוים מתחת ללוגו הגדול של הוינדוס) המשיך לרוץ ולרוץ ולרוץ במשך חצי שעה, שום דבר לא זז... SAFE MODE גם הוא סירב לעלות. חיש מהר העלתי מערכת הפעלה מCD וגיביתי את הקבצים, ו…

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  22. אני חדש פה בפורום. יש לי מחשב בן שנה וחצי ומאז שקניתי אותו יש לי את הבעיה הבאה: כל כמה ימים כשאני מפעיל את המחשב הוא עוצר במסך טעינה של וינדוס (יש לי וינדוס XP) ומתאחל את עצמו. וזה לא מסתדר עד שאני עושה סריקה פיסית להארד דיסק שמגלה שיש לי bad sector (כל פעם בערך באותו מקום) ורק אחרי זה הוינדוס עולה והכל בסדר. וכמה ימים אחרי זה קורה שוב. בחנות שקניתי בה הייתי הרבה פעמים ולא פתרו את הבעיה (החלפתי HD וזה לא עזר). רק לאחרונה אמרו לי שזו בעיה ידועה עם הלוח אם שיש לי והארד-דיסקים של SATA. אמרו לי שהפתרון הוא להחליף לHD שעובד עם IDE. הלוח אם שלי הוא MSI pt880 neo-lsr ויש לי HD SATA של WD בנפח 80 גיגה. מישהו כאן מכיר או שמע אי פעם על בעיה כזאת?! זה ממש מציק לעשות סריקה כל…

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  23. Started by dddd01,

מרגע שאני מקיש את הסיסמא בהפעלת המחשב (windows xp) לוקח זמן רב עד שהמחשב מוכן לפעולה וזז. עד אז לוקח קצת זמן (נראה לי טוען דברים או לא יודע מה) ואני רוצה שזה יפעל יותר מהר מה יכולים להיות הגורמים לזמן הזה מרגע הקשת הסיסמא עד שאפשר להשתמש בו ? וכיצד פותרים את העניין? תודה רבה לעוזרים,ושבת שלום לכולם.

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by dany_uru,

לאחרונה התחילו להראות על המסך של המחשב שלי עיוותים הנגרמים קרוב לודאי בגלל חום כרטיס המסך. זה קורא יותר כשמחממים את חדר המחשב, דבר שחייב בגל שיש לי תינוקות בבית, וגם אני גר באזור מדבר יהודה, חם במיוחד. המאורר מתחיל להשתולל ומידי פעם רואים את העיוותים שדיברתי עלהים. הכרטיס מסך הוא MSI GEFORCE 6200, מחשב פנטיום 4, 3 מגהרץ, פחות משנה אצלי. יש לכם איזה רעיון איך לפטור את זה? האם זה יכול לגרום נזק בלתי אפיך? או שכבר נגרם? תודה רבה מראש! דניאל

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by NewRig,

אין פלופי, והתקנתי את XP על דיסק PATA. לכל אורך הדרך מחובר דיסק SATA-II 200GB - ועובד. הכונן מוזהה ה-Device manager ובתוכנה של אינטל (Storage manager). אבל, לא מזוהה ב-My computer בכלל. אין גישה. לא חסרים דרייברים - הכל מעודכן והכל מותקן. אין OC ואין התנגשות התקנים. יש למישהו רעיונות? תודה

• 7 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.