עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by xytkhi,

היי יש לי בעיה מוזרה במחשב מותקנים 4 hdd כולם sata ואחד ide כאשר מחבר את כולם לחשמל ולכבל נתונים, המחשב איננו מזהה את כונן ה ide ואף המעבד מראה מאמץ יתר. אך, כאשר מתנתק את כבל החשמל מה dvd אז המחשב מזהה את כונן ה ide בדקתי הגדרות בלוח אם, בדקתי חיבורים, ניקיתי אבק. בקיצור, ה dvd ו הide לא " אוהבים" לעבוד יחדיו. המחשב הוא : asus p5q pro כוננים : 1 סיגייט , 2 wd וה ide של סמסונג. כונן dvd זכרון 4gb ספק די מעאפן ג'נרי g-pro p-4 500w מערכת הפעלה : win7 ubuntu 11.4 היכן הבעיה כיצד לפתור אותה? אולי בגלל שה dvd והן כונן הסמסונג הם בחיבור ide זה מהווה את הבעיה? תודה למי שמסייע בנידון.

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  2. קודם כל, אני עובד עם WinXP. בהתחלה היה לי הארדיסק אחד, שהוא המאסטר בכבל שלו, ועוד שני כוננים על כבל שני - צורב וDVD. הצורב היה המאסטר, הDVD היה הסלייב. עכשיו חיברתי עוד הארדיסק. היו לי בעיות איתו, ובסוף הצורה היחידה שבה הוא פעל היא כשהוא בסלייב על כבל שבו הDVD הוא מסאסטר. מה שנשאר זה לחבר את ההארדיסק הישן שעליו מערכת ההפעלה כמאסטר בכבל אחר ועליו הצורב כסלייב. אז הDVD וההארדיסק החדש שעל אותו כבל עובדים סבבה. ההארדיסק (מאסטר) שעל הכבל של הצורב עובד. הבעיה היא בצורב. לפעמים הוא כותב בביוס NOT DETECTED, לפעמים הוא כותב ATAPI CD ROM, וכשהמחשב עולה הוא מתחיל להשתגע. מחליף כל שניה בין cd rom לcdrw-rom, ובקיצור לא עובד. אבל אם אני נכנס לDevice MANAGER הוא רושם לי את שם הצורב וה…

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by eyal00,

שלום,יש לי תקלה במחשב הישן. עד היום עבד מצוין,ואז פתאום המסך קפא,עשיתי ריסטארט והמחשב ניסה לעלות ואז נכבה. ניסיתי שוב להדליק,המחשב נדלק וישר נכבה. ניקיתי את המחשב(היה מלא אבק),עדיין לא עבד. החלפתי ספק,לא עזר. יש מצב לוח נדפק?

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. Started by Arie_g,

שלום, יש לי בעיה מוזרה. לעכבר שלי יש מין כפתור שנותן עוד אפשרויות למקשים (שברגע שלוחצים עליו מראה אור אדום למעלה) וזה גם נותן לי אינדיקציה שבהחלט המגעים של העכבר תקינים, מעבר לזה גם הכפתורים כולל הגלגלת עובדים, הבעיה היא שהאור למטה לא דולק, ואי אפשר להזיז את העכבר לצדדים, למרות שהכפתורים עובדים. למישהו יש עצה? רעיון?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. משהו מוזר קורה למחשב אם אני לא מישתמש בו שעתיים בערך אני חוזר למחשב והוא תקוע.. לא עושזר כלום פשוט לא מגיב לשום דבר.. אני עושה ריסט ואז הוא בסדר. זה בחיים לא קרה לי מישהו יכול לדעת מה הבעיה? תודה..

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by Denton,

שלום לכולם אז כך יש לי מחשב חדש (מפרט בצד) וכמאת בכל פעם שאני מתחיל לשחק יותר מ 10 -15 דקות התמונה מתחילה להיתעוות אד שהיא נעלמת ונהיה מסך שחור אז אני יוצא מהמשחק אם ALT TAB ואז חוזר אליו והבעיה נעלמת לזמן מסוים ואז חוזרת שוב. לפעמים זה חוזר כל כך הרבה שממש אי אפשר לשחק. זה קורה כמאת בכל המשחקים COD4 CRYSIS COH וכו' ב MASS EFFECT הבעיה מתחילה רק כשאני בחללית ורוצה לטוס לאנשהו אבל אני לא יכול כי לא מופיע לי המפה של הגלקסיה בהתחלה הייתי עם הדרייור 8.6 ואחרי זה החלפתי ל8.9 ועדיין הבעיה קיימת.

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by p4free95,

לאחר זמן רב מאוד שבה המערכת שלי עבדה עם הארד דיסק מכאני החלטתי להתקין מערכת הפעלה על הssd שלי. הכל היה טוב ויפה ועבד למשל 5 שעות ולפתע דבר מוזר קרה - explorer.exe - קורס ברציפות. מיד חשדתי בssd שלי. אולם כשניסיתי להפעיל מחדש את המחשב הוא פשוט לא עשה פוסט, החשיך מסך וכך גם חשך עולמי. פירקתי הצלבתי בין כל החלקים האפשריים ופסלתי את כל האפשרויות - ספק כרטיס מסך זיכרון ואפילו ה ssd. מסתבר שהכשהחלפתי כעת את הכבל חשמל, הבעיה נפתרה, אומנם נדפקה לי מערכת ההפעלה החדשה והנקייה. מה אתם אומרים? אפשרי או לא אפשרי? בכל שנותיי לא נתקלתי בדבר שכזה..

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by assaf990,

כאשר אני מדליק את המחשב הוא נתקע במסך הראשון שבו אני רואה את הלוגו של אינטל (לוח אם שלי) ואז אני מסיר את העכבר במחובר PS\2 ואז עושה ריסטרט שוב ואז המחשב כן עולה לוינדוס XP אני מחבר מחדש את העכבר ועושה ריסטרט למחשב ואז הוא עולה לוינדוס XP מה עושים כדי שלא יתקע?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by jorgito,

אני לא יודע אם זה שייך בדיוק לכאן אבל רציתי לדעת אם מישהו פה קנה את המחשב במבצע של KSP (אחד מהמפרטים של הקונרו לא משנה איזה) עם המארז HJA 291 וחיבר כרטיס מסך חזק (כמו 1900GT 7900GS וכו') אם היו לו בעיות כלשהן או שהכרטיס עובד חלק?

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by maxwell10,

האם כשמכניסים את המחשב למצב של sleep אז צריכת החשמל יורדת? כשאני עושה זאת אני שומע את המאווררים עובדים בדיוק באותה המהירות.

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  11. שלום לכולם ושבת שלום! פירמטתי את המחשב וקרה לי דבר שבחיים לא קרה לי! המחשב לא מזהה את הכרטיס קול! חיפשתי דרייבר כל היום ולא מצאתי! יש לי את התכנה אוורסט אבל אני לא יודע איפה רשום איזה כרטיס קול יש לי (הוא onboard) מישהו יכול לעזור לי בבקשה???? זה מאוד דחוף לי! תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Started by shapin,

היי חבר'ה אתמול במשך שש שעות (מתסכלות) ברצף ניסיתי להיכנס לBIOS, הלוח הוא GIGABYTE EP43-DS3L. אלו השלבים שעשיתי אתמול: 1. עדכון גרסא. 2. ניסיתי להוריד TOUCH BIOS, הלוח שלי לא תומך. 3. קניתי מקלדת PS\2, עובדת במחשב אחר, לא עובדת במחשב הזה, שאני מחבר אותה היא מקפיאה את מסך הפוסט (עד שאני מוציא ואז המחשב עולה), לא ניתן להגדיר אותה בווינדוס (המחשב לא מזהה אותה בכלל!). 4. שינוי הערך ברגיסטרי I8042PRT, לא עזר. 5. אני עם G15 בדרך כלל וידוע שהמקלדת לא נדלקת לפני הווינדוס, אלא אם כן סימנת בביוס שיקבל מקלדת USB (מה שאני לא יכול לעשות כי אני לא מצליח להיכנס). 6. איפסתי את הביוס ואת הCMOS, הDEAFULT בביוס הוא לא לקבל מקלדת USB, זה כמובן לא עזר. 7. ניסיתי לנתק הכל ולהשאיר רק את המקלדת…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by shalabi,

שלום, הזמנתי לפני כחודש זכרונות מסוג sumsung 2x512 registerd בשביל המערכת הדואלית שברשותי. אחרי שהגיעו הזכרונות לא היה כתוב עליהם שהם מסוג REGISTERD היה רק PC2100 . וכשהתקנתי אותם המערכת התחילה לצפצף כאילו לא מותקנים זכרונות,ואחרי כמה נסיונות המערכת אכן פעלה אבל ב ASUS PROB הראה שאלה לא זכרונות ECC . שלחתי אותם לחנות שקניתי מהם את הזכרונות בשביל שיחליפו אותם ,ואחרי שבועיים בהמתנה קיבלתי זכרונות מסוג GET ,וכשהתקנתי אותם המערכת התחילה לצפצף שוב . השאלה האם למישהו יש מידע לגבי זכרונות אלו ואיך אפשר לבדוק אותם דרך פורום זה ולדעת את האמת. אגב גם אלה דרך ASUS PROB הראו שהם לא ECC/ תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by TNILI,

לפני חודש קניתי מחשב חדש , במיוחד בשביל משחקים טובים והכל . בהתחלה הכל עבד פיקס ואז פתאום המסך כל הזמן התחיל להכבות וכדי להדליק אותו אני צריך ללחוץ על איזה כפתור במסך , וכשאני מנסה לפתוח משחקים הוא מראה לי את ההודעה הבאה: כאשר בכלל יש לי RAM פי 4 אולי ממה שכתוב. איך זה הגיוני שכתוב שיש לי כל כך קצת RAM? יכול להיות שהכרטיס מסך דפוק או מה ? הוא חדש לגמרי ... חשוב לציין שפעם בכמה ימים פתאום המשחקים כן עובדים פיקס אבל אם אני משחק בהם יותר משעה אז המסך נכבה וכל הפרוצדורה חוזרת על עצמה ..

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  15. Started by uzana2004,

שלום לכולם.. הבעיה היא ככה: כאשר אני משכיב את המחשב אז הוא לא נתקע אך כאשר הוא עומד רגיל הוא נתקע,מה שגורם לי להבין שהמאוורר לא מהודק למעבד... האם יש דרך להדק את המאוורר למעבד?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by saarxee,

שלום, האם מצב שינה במחשב שווה ערך לכיבוי המחשב או שבמצב שינה עדיין מופעל חשמל? תודה.

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by o9009,

שלום לכולם הבעיה שלי היא כך : אני משאיר את המחשב של דלוק כל השבוע {חוץ משבת} רק בתקופה האחרונה כשאני רוצה "להדליק" את המסך הוא נדלק לכמה שניות תוך כדי ההוא נשאר בצבע שחור , העכבר לא מגיב וגם המקלדת עד היום בכל "הדלקה" של המסך אני צריך לעשות ריסט אגב למחשב לא קורה שום דבר הוא ממשיך לעבוד רגיל מה הבעיה שם יש למשהוא מושג ?

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by dubl,

כשאני מדליק את המחשב המסך הראשון שמראה כמה זיכרון פנימי יש וכו'. שיש את האפשרות להיכנס לביוס ע"י לחיצת DEL. הוא רושם לי במשך כחצי דקה-דקה : Deceting IDE drives אחרי זה במשך עוד איזה שתי דקות : Primary Master: WDC-בלה בלה בלה.. Primary Slave : none ואח"כ עוד שתי שורות גם עם WDC בלה בלה\ לוקח למערכת הפעלה לעלות בערך 5-10 דקות. מחשב די חדש 2.6 512MB מה הבעיהכאן? פירמוט יפתור את כל הבלאגן?

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  19. בעיה רצינית, כתבתי עליה פה בפורום לפני שנה בערך, מאז הבעיה חלפה לה ושוב פעם חזרה לאחרונה. המחשב עובד כהרגלו עד שלפתע בלי שום התרעה המסך נכבה, אבל אני יודע שזאת לא בעיה של המסך: אם יש סאונד מהמחשב אז גם הוא נפסק, ובכלל אין תגובה למקלדת וכדומה. בזמנו נאמר לי פה בפורום שצריך לשחק קצת עם כרטיסי הזכרון או כרטיס המסך, וזה באמת מסתדר לפעמים אחרי שאני משחק איתם, אבל בקצב הזה אני בטוח שמתישהו יגרם שם נזק לסלוטים, וגם אי אפשר להמשיך כך כשכל רגע המחשב יכול להתנתק. עוד כמה נקודות חשובות: ניסיתי להוציא את הזכרונות, להחליף סלוטים, להחליף זכרונות. בד"כ כשהמסך לא נדלק המחשב משמיע שני צפצופים, מין ביפים כאלה אחד אחרי השני, כשהראשון נראה לי טיפה ארוך יותר. (נראה לי זה אומר בעיה בזכרון) בכל…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. התקנתי מערכת הפעלה (ווינדוס 7) ואני מנסה להיכנס לדיסק קשיח הקודם כל תיקיה שאני מנסה הוא כותב לי שצריך אישור אבטחה וכך כל תיקיה בפני עצמה צריך לאשר איך אני יכול לעשות בפעולה 1 או 2 שאוכל להיכנס חופשי לכל מקום?

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. מערכת הפעלה: Windows XP SP3 בעיה: לא מזהה כרטיס קול כרטיס קול: RealTek High Definition Audio לפני כמה שעות הורדתי את התוכנה Uniblue DriverScanner (תוכנה שמוצאת עדכונים לדרייברים ומורידה אותם) אחרי שזה מצא 3 דרייברים לא מעודכנים, כולל זה של הכרטיס קול, זה הוריד את 3 העדכונים והתקין אותם אבל בעדכון השלישי (של הכרטיס קול) התוכנה נתקעה באמצע ונאלצתי לעשות "סיים תהליך" דרך המנהל משימות, וזה כנראה מה שדפק את זה ועכשיו הרמקולים לא משמיעים כלום והמחשב עושה צפצופים כאלה מעצבנים במקום הצלילי מערכת הורדתי את הדרייבר הכי עדכני מהאתר cnet downloads והתקנתי, עשיתי ריסטרט, ועדיין הוינדוס לא מזהה כרטיס קול הנה תמונות מצב מעכשיו:

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by avi chezi,

איני מצליח לעשות נקודת שחזור למערכת מביא שגיאה זו ויש לציין שהמחשב אחרי התקנה נקייה שוב של מערכת הפעלה 10 לפני שבועיים ושוב חזר לי אותה שגיאה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by MasterDK,

שלום לכולם לפני 2-3 ימים חיברתי מאורר חדש הוא לא עשה בעיות הכל סבבה. היום בבקור אני מדליק את המחשב פתאום רעש בילתי נסבל כמו של מטוס סילון. חיביתי והדלקתי שוב הכל בסדר. לפני כשעה שוב הדלקתי את המחשב (אחרי שהוא היה מכובה כ 3-4 שעות) ושוב רעש. חיביתי והדלקתי לא עזר. ניתקתי את המאורר הדלקתי את המחשב ואז הוא עושה לי הודעה מפחידה: Overclocking failed ועוד משהוא press F1 to enter to the menu חיביתי פתחתי את המחשב בדקות שלא ניקתי איזה חוט או משהוא אני מדליק הכל בסדר. חיברתי את המאורר שוב בנתיים הכל עובד בסדר. אבל זה מדאיג אותי ממנה הייתה ההודעה הזאתי? ולמה המאורר מרעיש? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by motogt,

יש לי מצלמה חדשה של קנון, התקנתי את התוכנה. אני מחבר את המצלמה למחשב, נשמע צפצוף כזה ששומעים כשמחברים התקן USB. נפתח חלון ששואל אותי מה לעשות עם ההתקן. והנורה במצלמה שדולקת כאשר המצלמה מחוברת דולקת. אני לוחץ בחלון לפתוח תמונות עם התוכנה של קנון, ומתחיל להעביר תמונות, כעבור 10 שניות יש לי שגיאה שאי אפשר להעביר תמונות, וכעבור 5 שניות שגיאה שהמצלמה התנתקה. ניסיתי להעביר תמונות עם תוכנה של ADOBE ושוב מתחיל להעביר וכעבור כמה שניות יש שגיאה המצלמה התנתקה. אבל! לא נשמע צפצוף התנתקות של USB, והנורה במצלמה עדיין דולקת. רק אחרי שאני מכבה את המצלמה או מוציא את כבל הUSB נשמע צפצוף התנקות, והמנורה נכבית. חיברתי את הכבל טוב,שיניתי את הכניסה לאחר כמה נסיונות,ווידאתי שהמצלמה לא נכנסת למצ…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. הספק שלי מוצא מתח מאוד נמוך -- במקום 3.3 הוא מוציא 2.41 איכשהו זה גורם למסך שלי למצמץ בבקשה הצילו.... לא בדקתי מתח היוצא מהספק בעזרת מד מתח _ אני מתבסס על הנתונים שאני רואה בביוס_ אפשר להעלות את המתח באיזשהו אופן? ממש לא בא לי לקנות ספק חדש.

• 7 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.