תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי .. הרכבתי לפני בערך שבועיים מחשב חדש ולפי מה שהבנתי (ולפי הכסף שהוצאתי) הוא אמור לעבוד מעולה .. במיוחד במשחקים הנה המפרט: intel core i7 3820 3.60 ghz gigabyte x79-ud5 שני דיסקים קשיחים של SSD כל אחד שישים גיגה עשו לי להם רייד 0 שני כרטיסי מסך hd radeon 7970 כמובן שעשיתי קרוספייר high power 1000w זה מה שאני יודע על המפרט .. אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי מה לדעתו החוליה החלשה פה ולמה הFPS שלי לא גבוה אני מאוד אשמח
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
התהליך נפתח כל פעם מחדש והמחשב פשוט נתקע בכל פעולה קטנה וכול פעם שאני סוגר אותו הוא נפתח מחדש אחרי כמה שניות.. מה עושים???
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב מתי שהמחשב ניכנס לוינדוס לפעמים הוא נתקע ישר או לפעמים אחרי שאני עושה פעולה כל שהיא ולפעמים כשהו נתקע נשמע קול של ציפצוף קורה אותו דבר גם בsafe mode מה זה יכול להיות צריך עזרה בבקשה ויש לי מחשב acer aspire x1700
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של DELL מדגם inspiron 5520 עם כרטיס מסך AMD RADEON 7670 לפני כשבוע בערך התחילה לי בעיה שאחרי כמה זמן שאני משחק המשחק קורס. אין שום הודעת שגיאה אלא רק הודעה של windows שהיישום הפסיק לפעול וwindows מחפש פתרון, והוא לא מוצא. ניסתי את זה עם כמה משחקים וזה קורה בכולם אבל אין זמן קבוע שבו המשחק קורס. לפעמים אחרי חמש דקות, ולפעמים אני מצליח לשחק שעה. ממה זה יכול להיגרם ואיך פותרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום חברה חבר שלי יש דיסק קשיח חיצוני של (WD (512 GB הדיסק הפסיק לעבוד מישום מה האים יש דרך לשחזר את המידע על הדיסק, איפו וכמה זה עולה ? תודה מראוש
-
- 10 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח WD10EARS GREEN 1TB לפני מספר ימים החלפתי לעצמי את לוח מעבד וזיכרון מאז הדיסק קשיח פעם מזוהה פעם לא בביוס. ניסיתי לחבר דרך USB גם לא מופיע. שכחתי לציין שזה דיסק משני שבוא נשמרים קבצים לא מערכת הפעלה. הורדתי את תוכנת בדיקה של WD כשדיסק מחובר ב USB הוא מזווה על ידי תוכנה אך לא נותן לעשות שום בדיקה נופל קבוע לאחר איזה 40 שניות. לדיסק יש אחריות. אך אני מעוניין לפני להוציא ממנו את המידע... ולא אכפת אל אחריות.... בבקשה מי יכול לעזור לי בהוצאת מידה שיש על דיסק קשיח תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה שבועות התחילה לי בעיה - הוידאו קופא כל כמה שניות בעת הרצת סרטים. כל הדרייברים מעודכנים, הורדתי קודקים מחדש, ניסיתי ב3 נגנים שונים (BS, VLC, MPC), ועדיין הבעיה קיימת. יש לי 6 ג'יגה זכרון, וגם כשהוידאו מנגן (גם בסרטי HD) השימוש מגיע בקושי ל50 אחוז מהזיכרון, ואפילו פחות מזה במעבד. סרקתי את המחשב לוירוסים (היו כמה והNOD טיפל בהם), וגם בדקתי אם יש תוכנות ריגול, נוזקות ושאר מרעין בישין, וטיפלתי בהכל. אני לא זוכר שעשיתי שום שינוי רציני במחשב (לא בתוכנה ובטח שלא בחומרה). מדובר במחשב יחסית חדש (שנה וחצי), לפטופ XPS 15 של דל. ווינדוז 7 64 ביט, מעבד i5-2410M 2.30GHz, יש 6 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 540M עם 2 ג"ב. יש לציין שהבעיה היא רק בסרטים שנמצאים …
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש לי disk on key של sandisk בנפח 16gb עכשיו לפני כמה ימים העברתי קובץ הוא עבר אבל הסמל שלו היה של קיצור דרך (ואני רק העתקתי את הקובץ ) וכאשר אני בא למחוק קבצים זנ לא נותן לי,מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לי מחשב חדש - שחשבתי שיעשה לי נפלאות לעומת הקודם... בינתיים אני מאד מאוכזב. אני עושה רינדורים באוטוקאד וגם Sketch Up. באוטוקאד - התוכנה עולה לאט יותר מהמחשב במכללה שאני לומד בה.. כאשר עובדים עם אובייקטים 3D ישנו עיקוב בתגובה הניראית לעיין, ככל שהקובץ יותר כבד ככה גם ההתנהלות של המחשב. ב Sketch Up - אותו הדבר אבל הרבה יותר קיצוני. בזמן רינדור אני רואה שבמנהל המשימות - תוכנת האוטוקאד צורכת 100% של המעבד. המפרט שלי: Core i7 3770 8GB 1333Mhz H77-DS3H NVIDIA Quadro 2000 מה אפשר לעשות
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
חשוב לציין שכבר ממזמן ישלי מסך כחול ובתיקייה Minidump אין כלום בנוסף השתמשתי בתוכנה Malwarebytes Anti-Malware וב Memtest86_4.0a יצא שהכל תקין אשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי לפתור את המסך כחול הזה אחד ולתמיד? זה משהוא שקורה כמעט כל יום ואפילו כמה פעמים ביום המערכת קורסת ומופיע המסך ואז צריך לעשות ריסטרטרט מהכפתור במארז בנוסף דרייברים הוחלפו לחדשים מאתר היצרן להכי חדשים וכלום לא עוזר זה לא בעיה של זיכרון ולא בעיה של וירוסים ורוגלות ועשיתי תיקון שגיאות והחלפתי דרייברים ביחד עם חבר של חבר שהוא טכנאי מחשבים רציתי להגיד לכם שישלי שלושה תמונות חשובות של תוצאות בדיקות של תוכנות ואני לא יודע להעלות תמונות לכאן
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום! המסך הכחול חזר לי למחשב יש לציין שבתיקייה Minidump אין קבצים והיא ריקה לחלוטין עכשיו ביחד עם חבר של אחותי שהוא טכנאי מחשבים החלפתי תדרייברים לדרייברים חדשים בנוסף אני בעצמי עשיתי בדיקה לזיכרון באמצעות התוכנה Memtest86_4.0a והזיכרון יצא כתקין עשיתי סריקות באמצעות האנטי וירוס שלי ועוד אחד שהורדתי בשם Malwarebytes Anti-Malware והוא הסיר כמה דברים זדוניים ווירוסים אך המסכים הכחולים עדיין נשארים עשיתי chkdsk עשיתי תיקון שגיאות באמצעות כלים לכל הכוננים והתיקיות אבל זה לא עוזר יש למישהוא מושג מה הבעיה ומאיפה להתחיל?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
זה בעיה שכבר היא דיי ישנה אבל בגלל שאני בצבא אין לי זמן להתעסק איתה. הכל התחיל לפני כ5 חודשים הכרטיס מסך החליט לעשות בעיות(9800GT) ולא הסכים שהרזולוציה תיהיה מעל ל800X600 משהו כזה. הבאנו את המחשב לחבר של אבא שהוא טכנאי והוא אמר שהבעיה בכרטיס מסך הוא נישרף בלה בלה בלה בנתיים אני אביא לך אחד חלופי בחינם משהו 6600. מאז בלתי אפשרי לראות אצלי סרטים על המחשב(קבצי AVI וMP4) זה רץ מקורטע מאוד הסאונד בא באיחור לפעמים יש שקט(כאילו משלים פערים) כשאני לוחץ על עצור הוידאו ממשיך להתנגן הסאונד מפסיק כל שניה איזה משהו חדש מופיע ... ניסיתי הכל התקנתי דרייבים מחדש התקנתי את כל הנגנים והקודקים האפשריים ובכולם יש את אותה בעיה. הנגן היחידי ששמתי לב שזה רץ אצלנו כמו שצריך זה QUICKTIME וגם ז…
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אנשים טובים שלום, מחשב שעבד טוב כמה חודשים, הפסיק מהיום לפעול: עולה מסך של ASUS (לוח האם שלי) אבל אי אפשר להכנס לBIOS ולא להתקדם לשום דבר אחר. מפרט שאני זוכר: לוח אם - P8P67 ASUS מעבד I5 משהו כרטיס מסך AMD RADEON נראה לי 6400 מה שמספיק לקרות ב10 שניות אחרי הדלקה: מופיעה הודעה NO DEVICE FOUND! ואז המסך של ASUS עם PRESS DEL TO ENTER BIOS (לחצתי DEL..) ניסיתי להחליף למקלדת חוטית וזה לא עזר. למישהו יש רעיונות איך מגיעים למערכת ההפעלה שמותקנת או לפחות איך להתקין חדשה? תודה רבה, אבי.
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אתמול כשיחקתי לאחר 20 דקות של משחק המחשב התקבה לבד ולאחר שנייה הוא מבצע אתחול לחלונות. זה קרה לי במשחק נוסף, עשיתי בדיקה של חום כרטיס המסך והמעבד והם לא מתחמים לרמה שהוא יכבה, מה שגם זה כבר קורה לי אחרי 30 שניות של משחק מה שלא נראה לי שהמעבד או כרטיס המסך מספיקים להתחמם. ספק הכוח שלי הינו 600W אבל יש לי אותו כבר 5 שנים אם לא יותר, לפני כמה חודשים רכשתי כרטיס מסך GTX670. כך שלא נראה לי שזזה. תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צירפתי הארדיסק 2TB של סיגייט ST2000DM001 למחשב עם לוח gigabite-ep45-ds3r. ההארדיסק שעליו הווינדוס הוא WD raptor 160gb והשני הוא סמסונג 1TB. בדיוייס מנג'ר ההארדיסק החדש מותקן אבל בדיסק מנג'מנט הוא מופיע כאנאלוקייט ובגודל 128GB. כשאני מנסה לעשות איניטילייז אני מקבל הודעת the request could not be performed beacause of I/O erroe כל השלושה מחוברים לחיבורי ה-SATA שעל הלוח. מה עושים? תודה מערכת הפעלה: ווינדוס 7 נתוני הלוח: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2842#sp נתוני ההארדיסק: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7442 נראה לי שהלוח אמור לתמוך, אבל לא בטוח בכלל
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מערכת הפעלה Windows7 Ultimate. לאחר שהפעלתי מחדש LAN בControl panel הופיע BSOD הבא: (מצורף קובץ RAR עם .dmp) ================================================== Dump File : 121412-19110-01.dmp Crash Time : 12/14/2012 1:49:20 PM Bug Check String : KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x0000001e Parameter 1 : 00000000`00000000 Parameter 2 : 00000000`00000000 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : kneps.sys Caused By Address : kneps.sys+24618 File Description : Product Name : Company : File Version : Processor : x64 Crash Address : ntoskrnl.exe+7ef90 Stack Address 1 : Stack Address 2 …
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
השלט שקיבלתי עם הרמקולים Microlab solo 4C ממש לא מתפקד. כתוצאה מכך אני לא יכול לעבור בין מקורות שמע וצריך כל הזמן לחבר ולנתק כבלים בפנל האחורי. האם שלט אוניברסלי סטנדרטי יכול להוות תחליף טוב? איזה אפשרויות יש לי? תודה!. זה השלט דרך אגב: http://www.google.co.il/imgres?hl=en&sa=X&biw=1676&bih=833&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=pFSRfF--x4qsHM:&imgrefurl=http://sklep.chip.pl/product/153732/Sprzet_komputerowy/Peryferia/Microlab_pilot_zdalnego_sterowania_do_Solo_4C_5C_6C_7C_RCML_RC071.html&docid=-y3nTZGYj_sDAM&imgurl=http://sklep.chip.pl/product_picture/6/GLMICRCML-RC071/Microlab_pilot_zdalnego_sterowania_do_Solo_4C_5C_6C_7C_RCML_RC071.png&w=…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב 100 שירים בפורמט MP3 על דיסק אחד באיזה צורה צריכים ליהיות כתובים המספרים של השירים כדי שהנגן יקרא אותם ? 01 - שם השיר 01 שם השיר 1 שם השיר 1שם השיר
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
-
ברשותי מחשב מדגם Dell 5110. אני מדליק אותו, לוחץ על כל דבר ( כרום, רשתות אלחוטיות, המחשב שלי.... ) והוא נתקע. כביכול, חושב אבל בעצם נתקע. אחרי חצי דקה גם העכבר מפסיק והגיב. מחוסר ברירה כבר ניסיתי פירמוט אבל זה ממשיך לקרות. מה לדעתכם עלולה להיות הבעיה? כמו שכבר הזכרתי, מחשב מבית טוב עם מפרט לא רע בכלל.
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני התקנתי Windows 7 חדש (פירמות) על המחשב הנייח שלי ועכשיו כשאני מנסה להתקין את הדרייבר לכרטיס מסך הוא כותב לי: "The computer does not meet the minimum requirements for installing the software." אני ניסיתי להוריד כל מיני דרייברים וכל אחד עשה לי בעיות: NVIDIA Graphics Driver: This graphics driver could not find compatible graphics hardware לפני הפירמות הכל עבד מצוין. אשמח לעזרה אם הבעיה שלי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
חיברתי כבל HDMI מהמחשב לטלויזיה (כרטיס מסך 5830 טלויזיה ברזולוציה 1920X1080) ואני רואה את התצוגה שעל הטלויזיה במעין מסגרת, כאילו התמונה לא נמתחת לאורך כל המסך. ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות של הWIN ושל הCCC ולא הצלחתי לגרום לתמונה להראות כמו שצריך מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום קודם כל מצטער אם זה לא הפורום הנכון להגיד את הבעיה.. יש לי בעיה בזיכרון RAM, ששום דבר לא רץ ברקע אבל מנהל המשימות מראה שהזיכרון מאוד גבוה. יש לי 4 ג'יגה בכללי וכאשר שום דבר לא רץ הוא מצביע על כך ש 1.5 ג'יגה RAM תפוסים (אפשר לראות בתמונה שצירפתי שרק החלון של האינטרנט איפה שאני כותב את ההודעה בפורום פתוח ומנהל המשימות וזהו, והזיכרון מצביע על כמעט 2 ג'יגה תפוסים). תהיתי אם זה נורמלי או בסדר ואם לא אז אולי מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה לעשות? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אתמול קניתי מחשב נייד של אסוס k55vj והוא מגיע עם ami bios. המחשב הגיע עם ווינדווס 8 ואני רוצה להתקין ווינדווס 7 במקום. הבעיה כשאני נכנס לbios>boot מופיע רק ההארד דיסק, יש אופציה להוסיף boot device אבל הוא מבקש ממני path, filesystem ודברים שאין לי מושג מאיפה להביא. מישהו יכול לעזור לי בבקשה התיאשתי... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מכווה שאני בפורום הנכון... יש לי בעיה...מקווה שתוכלו לעזור... רכשתי מקלדת גיימינג של לוג'יטק G19 יש לי במחשב WINDOWS 8 לפי האתר של לוג'טק המקלדת תומכת בחלונות 8 כמובן שהורדתי את הדרייבר המתאים (??) מהאתר של לוג'יטק מכיוון שבדיסק ההתקנה אין דרייבר ל WIN8 כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר...אני מקבל הודעה שהוא לא תומך... האם משהוא ניתקל בבעיה הזו? יש פתרון? מפרט המחשב שלי הוא זה: מעבד-Core i7 3960X Extreme לוח אם-Gigabyte X79-UD3 s2011 זיכרונות-4x4 GB DDR3 כרטיס מסך-Sapphire Radeon Vapor-X HD 7970 OC GHZ Edition 6GB GDDR5 כונן קשיח-WD 1TB כונן SSD- אינטל 240GB מערכת הפעלה- WINDOWS 8 יש לציין שניסיתי להתקין את הדרייבר לי ההוראות, כלומר, ליפני חיבור המקלדת... ת…
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-