עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ross,

במחשב שלי יש לי רייד של שני דיסקים של 1TB של סמסונג שכונן C יושב עליהם. היום בבוקר המחשב נתן לי מסך שחור עשיתי הפעלה מחדש ואני שם לב שבמסך של הרייד (לפני שמערכת ההפעלה עולה) על אחד הדיסקים כתוב ERROR OCCURD הפעלתי את המחשב דרך MINI WINDOWS XP ואני יכול לגשת לכל הקבצים (מ-MINI XP אני שולח את ההודעה הזאת), אני מתכוון לגבות הכל, אבל יש דרך (אחרי הגיבוי) לתקן את הרייד בלי לעשות הפעלה מחדש?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  2. אז ככה, העברתי את המחשב ממקום למקום, ללא פגיעות כלשהן. המחשב עבד מצויין עד עכשיו. לאחר ההעברה, מערכת ההפעלה (XP) לא עולה. וזה בערך מה שקורה: כשאני מחבר את המחשב בכבל VGA למסך. מערכת ההפעלה עולה עד להצגת הטעינה של ה-XP ולאחר מכן מופיע על המסך שאין מתאם מחובר (NO NIGNAL). כשאני מחבר את המחשב בכבל HD המחשב מגיע לאותו מסך תצוגה על טעינת מערכת ההםעלה ולאחר המסך מחשיך למספר שניות, ואז רשום לי על המסך: אנאלוגי\דיגיטלי (הודעות מתחלפות) ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את הכרטיס מסך וזה עדין לא פתר את הבעיה. העניין הוא שאם הכרטיס מסך נפגע בצורה כלשהי, אז איך יתכן ויש תצודה עד העליה של מערכת ההפעלה? למישהו יש רעיון? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by OhayoNB,

שלום, קניתי לפני שבוע מחשב ונעזרתי בפורום מפרטי מחשב לפני הקנייה (המפרט רשום בצד ימין). יש לי את כל המשחקים הכי חדשים ועם הגרפיקה הכי טובה ויש משהו מוזר מאוד, יש לי כרטיס מסך GTX 680, והתקנתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA (גרסא 310.70), יש לי את המשחקים Far Cry 3 ו-Battlefield 3, ואת שניהם אני מצליח להריץ על ULTRA וה-AA עד הסוף, בקיצור הכל על מקסימום ואני מצליח להריץ אותם על 60 FPS בלי דרופ אחד אפילו, עובדים מצוין וזה משחקים עם גרפיקה מצוינת. הורדתי את המשחק Batman Arkham City ואת Sleeping Dogs, שניהם גם על מקסימום (הבטמן כולל PhsyX עד הסוף גם) ואת שניהם אני לא מצליח להריץ על 60 FPS, יש המון דרופים וה-Sleeping dogs בקושי מצליח להגיע ל-60 גם שאין הרבה אובייקטים. מה פה הבעיה …

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by Elad87,

שלום הזמנתי 2 עכברים זולים למחשבים הניידים, משום מה במחשב אחד העכבר לא עובד וההתקן לא מזוהה (שני העכברים עובדים במחשב אחר) המחשב שבו הם לא עובדים הוא נייד של אסוס X55C ובמחשב שהם כן עובדים נייד של אסוס K53 שניהם חדשים יחסית בעלי מערכת הפעלה WIN7 64BIT כל ניסיון למחוק את ההתקנה דרך מנהל ההתקנים בלוח הבקרה וחיבור מחדש על מנת שיזהה לא עוזרים, אני מניח שזו בעיה במערת ההפעלה כי דיסק קשיח\דיסקאוןקיי עובדים בסדר. האם העתק\הדבק של הדרייבריים שנמצאים ב system32/drvires במחשב שעובד למחשב הבעייתי יכול לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום חברים, אני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי למסך טלויזיה של LG באמצעות חיבור HDMI אך החיבור לא תמיד מצליח. הצלחתי כמה פעמים לחבר את המחשב לטלויזיה והכל עבד כמו שצריך, אך ברוב הפעמים שנסיתי כולל היום בבוקר החיבור לא הצליח ומסך הטלויזיה נשאר ב "אין אות" ושחור. כאילו לא חיברתי שום כבל אל הטלויזיה. הגודל של הטלויזיה אני מעריך בסביבות ה40 אינץ. יש למישהו רעיון כיצד להעיר את המסך? תודה רבה... נ.ב תענוג לחזור לכאן אחרי הרבה זמן שלא כתבתי בפורום הזה...

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  6. שלום רב לאחר התקנת כרטיס מסך פשוט חדש . Pci express דגם 5450hd עלייה ראשונית של תצוגת המסך קרוב לדקה ויותר. בהתחלה מתקבל על מסך מיתוג של analog digital לאחר כדקה המחשב מתחיל להראות תצוגה של עליה ראשונית. טיפלתי בנוושא הביוס והדרייבר ועדיין התופעה לא נעלמת. חשוב לציין לאחר שהמחשב עולה עם מערכת ההפעלה אין בעיה . מדובר במחשב שנקנה לפני 4 שנים מערכת הפעלה ווינדוס 7 מעבד dual core e2160 Mother board asus p5gc-mx ספק כוח 300 וואט נקי. אודה לעזרתכם המקצועית

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  7. שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי מסך 19" (DAEWOO EF1901) בן כמה שנים לפחות, וכנראה גם לא עבד הרבה זמן. ניסתי לחבר אותו כ-DUAL SCREEN עם המסך שלי, אך התצוגה בו "צהובה" מדי. איך אפשר לקבוע שהמסך תקול? בעיה אולי בעיה בחומרה? תוכנה? בפריט סקרין הצהוב לא נתפס, כשעושים AUTO ADJUST למסך זה לא פותר הבעיה. לדעתי המסך תקול. איך אפשר לקבוע את זה בוודאות?

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by ליאור 20,

שלום כולם, לא הייתי בטוח אם זה לפה או לציוד הקפי, בכל אופן הרמקולים של המחשב שלי עובדים לסירוגין. רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה גורם לקצר או לקצר הזמני ואיך אפשר לתקן את זה? אני יודע בוודאות שהבעיה היא ברמקולים, רמקולים אחרים שחיברתי עובדים אז זה לא במחשב, שחיברתי את הרמקולים בנפרד למחשב הם גם כן עבדו, לכן הבעיה היא בסאב הראשי שכל הרמקולים מתחברים אליו כדי ליצור אפקט סראונד, הוא היחידי שלפעמים עובד ולפעמים לא, פתחתי אותו והוצאתי את הלוח מגעים, אבל לא ראיתי פיוז שרוף מה גם שמידי פעם הוא כן נדלק. מישהו מבין בזה? תודה לעונים.

9. Started by Begotten,

יש לי את המחשב כבר שלוש שנים ולאחרונה הוא מרעיש מאוד. אני לא יכול לדעת בוודאות שהרעש מגיע מהספק, אך כאשר פתחתי את המארז והדלקתי את המחשב זה נשמע לי שהרעש מגיע מכיוון הספק. מה שמוזר זה שלא מדובר במשהו קבוע, למשל עכשיו הדלקתי את המחשב והוא לא מרעיש, אבל לפני כן הייתי צריך להדליק ולכבות אותו פעמיים שבהן הוא רעש כבר מהפעלתו. אני לא חושב שמדובר בבעיה שהספק לא מצליח להחזיק את המערכת כי כפי שכתבתי, יש לי את המחשב כבר שלוש שנים. בכ"מ הנה המפרט: מעבד intel core i-5 750 לוח אם gigabyte GA-P55M-UD2 כ.מסך Club3D ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 מארז NZXT Zero 2 ספק כוח Chieftec A-135 650W קרור המעבד CoolerMaster Hyper TX3 הבאתי את הפרטים שלדעתי עשויים להיות קשורים איכשהו לבעיה. תודה רבה…

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  10. שוב שלום, לא בפעם הראשונה שיש לי את הבעיה הזאת וזה קרה לי בשני פלאפונים ושני כרטיסי זיכרון (עם מוזיקה גם קורה) כרגע מדובר על מכשיר samsung f480 הבעיה הנוכחית היא כזאת צלמתי בערך 100 תמונות בפלאפון והם נשמרו על הכרטיס זיכרון, אחרי כמה חיבורים למחשב כדי להעביר קבצים מהטלפון עצמו (שגם עושה בעיות), התמונות שבכרטיס הזיכרון נמחקו ובמקום התמונות נוצרו קבצים ותיקיות לא מובנות בג'יבריש, המשקל של הקבצים לא הגיוני (כרטיס של 1 ג'יגה) ורק התיקיה של התמונות שוקלת 11.5 ג'יגה אין זכר ל100 התמונות החדשות (נשארו רק מספר תמונות ישנות יותר) מצורף צילום מסך תודה רבה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  11. שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון... הבעיה שלי היא כזו...בהפעלת המשחק המסך נכנס למצב של "POWER SEVING MODE" ונכבה... הקולות של המשחק נשמעים ברקע אבל המסך שחור...בכיבוי המסך והדלקה נירשם על המסך "POWER SEVING MODE" המסך מחובר למחשב עם כבל "DVI"...למחשב מחובר גם מסך טלויזיה עם כבל "HDMI" וגם שם המסך הופך לשחור כאשר המשחק עולה...על המחשב מותקנים גם המשחקים "FAR CRY 3" ו "NEED FOR SPEED החדש" ואתם אין לי שום בעיה... המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד-Core i7 3960X Extreme לוח אם-Gigabyte X79-UD3 s2011 זיכרונות-4x4 GB DDR3 כרטיס מסך-Sapphire Radeon Vapor-X HD 7970 OC GHZ Edition 6GB GDDR5 כונן קשיח-WD 1TB כונן SSD- אינטל 240GB מערכת הפעלה- WINDOWS 8 - 64 BI…

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  12. שלום לכולם אודה לכם אם תוכלו לעזור לי... המחשב שלי מחובר לטלויזיה עם כבל HDMI לפני זה היה לי כרטיס GTX 580 ולא היתה שום בעיה והסאונד עבד כמו שצריך ... לפני כמה זמן החלפתי ל HD 7970 ואין לי סאונד במחשב ... לא משנה מה אני מנסה שום דבר לא מצליח... יש לי ווינדוס 7 דרך אגב... מי שיוכל לעזור לי אני מאוד אשמח!!!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. ניסיתי עם כמה וכמה תוכנות אבל בחלק זה נתקע באמצע , בחלק זה אומר נכשל , יש איזו אלטרנטיבה אחרת לעשות בוטאבל ? דבר שני : אם אני במקום usb אשתמש בהארדיסק נייד להתקנת win7 זה אפשרי?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by nata,

הורדתי אתמול כמה קבצי וידיאו שנפתחו בחלון רגיל. היום הורדתי מאותה תוכנה עוד כמה קבצי וידיאו והם נפתחו לי ב nero וגם לא פעלו... האם יש אופצייה לפתוח אותם רגיל? ניסיתי 'פתח באמצעות' אבל יש שם רק את האופצייה של לפתוח באמצעות nero הלפ...? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  15. Started by tal_be,

אהלן, לפני כחודש קניתי מחשב חדש. בשבוע הראשון הכל עבד מצוין. בשבוע השני מום מה כשהדלקתי את המחשב לא היתה תצוגה, והיה צריך לכבות ולהדליק ורק אז כן נדלק. ככה זה היה כל יום מחדש. לאחר זמן מה המחשב כבר לא היה נדלק גם אחרי כיבוי והדלקה, אז איפסתי ביוז ועדין לא עבד, אז הוצאתי את הזכרון והחזרתי והמחשב עבד. ככה יום ואז חזרה הבעיה שצריך להפעיל מחדש כדי שיעבוד, ככה שבוע ועכשיו שוב לא נדלק בכלל ואני אצטרך להוציא ולהחזיר את הזכרון. מה לדעתכם הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  16. Started by MalaMadre,

היו לי כמה פעמים מסכים כחולים ואין לי מושג איך לתקן את זה או מה שורש הבעיה, אני אשמח אם תוכלו לתת לי כיוון! הנה כמה תמונות שמראות על הבעיה. אם צריך עוד מידע על המחשב תגידו! תודה רבה לעוזרים מראש!

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  17. אני מנסה להתקין ווינדוס ובתהליך בחירת כונן להתקנה הוא מציג לי 8 כוננים חלקם 20 מגה וכאלה .. מה זה לעזאזל ?!?! וגם רשום אפשר להתקין רק על דיסקי GPT ... כביכול שגיאה וזה ניסגר , מה עושים כאן?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. בפעם השנייה כונן C קורס ללא התראה מוקדמת וללא סיבה נראית לעין . לפני שבועיים התקנתי את הווינדוס 7 מחדש , וכך גם הפעם. בפעם הראשונה המחשב לא עלה לאחר שבלילה היה ברקים אז שיערתי שהייתה הפסקת חשמל אך בפעם השנייה זה קרה בצורה הבאה:המחשב הפך לאיטי מאוד , עשיתי אתחול , בעליית הווינדוס לאחר הטעינה יש מסך כחול לחצי שנייה שאני לא יכול לקרוא ממנו כלום ושוב ריסטרט. אין לי אפשרות לעשות שחזור מערכת \סריקה של סקטורים פגומים ושגיאות בדיסק קשיח\לגשת לכונן C 1) אשמח להמלצה לתוכנה ידידותית לגיבוי מערכת 2) האם הבעיה בדיסק קשיח ? ואם זו אפשרות אשמח לתוכנה שיכולה לבדוק זאת תודה!

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. טוב,פרמטתי לא מזמן ושמתי לב שבבוט יש לי אפשרות לבחור בין שני אפשרויות,שניהם וינדוס 7,אחד מהם זה העלאה של הוינדוס 7 מהSSD והשני זה בעצם התקנה שנפסקה באמצע אחרי שבטעות התקנתי את הוינדוס על הכונן הלא נכון(בטעות) אבל אין לי אפשרות להמשיך ואני רוצה למחוק את האפשרות השנייה ולהישאר עם הוינדוס 7 שעולה מהSSD. מה אני אמור לעשות בשביל?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  20. Started by alonz1,

כשאני משחק במשחקים במחשב אחרי כמה זמן המסך נכנס ל power saving mode מה שאומר שהוא מאבד אות מהמחשב. זה קשור למחשב ולא למסך.. (מסך dell u2312hm) מה אני עושה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Assassin,

אתמול בלילה עבדתי עם המחשב, הכל היה רגיל. היום בבוקר אני קם, נוגע בעכבר, ולא קורה כלום, על המסך יש אור כחול כאילו הוא דלוק ויצא מהשהייה אבל יש עדין שחור, הבעיה קרתה בעבר וניתקתי את המסך מהחשמל וחיברתי, התמונה חזרה גם הפעם. אני לא יודע אם יש לזה קשר לבעיה השניה: המחשב היה איטי בצורה מחרידה לכן החלטתי להפעיל אותו מחדש. המחשב עלה שוב, ולא זז. שוב הפעלתי אותו מחשב והפעם הוא כבר התחיל להתקע הרבה לפני שהוא עלה. מהרגע שרואים את התמונה של החלונות על רקע שחור(זה נתקע עוד לפני שאני רואה את זה) וגם שזה מגיע למסך הזה רק רשום STARTING WINDOWS ולא רואים את התמונה של החלונות(אני מניח שזה נטען כל כך לאט שאפילו לא רואים את ההתחלה של האנימציה של זה). ניסיתי להיכנס לSAFE MODE וגם הכניסה אלי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by DANIM,

פירמטטי את המחשב השבוע ומאז יש לי בעיה בקריסה של המחשב בהפעלת משחקים נתונים תכניים Intel core 2 E5500 GIGABITE GA41-DT G4 RAM ATI REDON 1900XT WINDOWS 7 64BIT כשאני פותח משחקים כגון: assassin's creed 1 call of duty 4 וכד'( משחקים ישנים שיכולים לעבוד על המחשב) המשחק נפתח אבל ברגע שהוא מסיים לטעון, המחשב קורס לגמריי. כלומר המשחק עצמו נפתח אבל ברגע שמתחיל עיבוד של המשחק עצמו האנמציה ישר המחשב קורס. -בעיה של חום לא יכל להיות כי הטמפ' בכללי בסדר והמעבד/כ.מ אפילו לא מספיק להתחמם. -דרייברים של כ.מ עדכני כנל DricetX 9 לפי דעתי זה קשור איכשו לכרטיס מסך או לספק כח, כי ברגע שצריך עבודה של עיבוד במשחק המחשב ישר קורס. מה לדעתך הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nfch11,

יש לי חלונות xp.ויש כמה קבצים שכשאני מנסה למחוק מופיע לי הודעה שהקבצים בשימוש. אני מדגיש שניסיתי למחוק גם אחרי שביצעתי ריסטט וכיבוי למחשב. ניסיתי למחוק דרך טוטאל קומנדר וגם לא עבד .יש איזה דרך או תוכנה בבקשה להצליח למחוק

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by Kurt,

אני מתעסק ב-PDF גדולים (מעל 1500 עמוד) מלאים במודלים וגרפים באיכות גבוהה. כל פעם שאני מגיע לעמוד בטקסט שבו יש מודל עם רמת פירוט גבוהה, התוכנה מתחילה לזחול כל הפעולות על אותו עמוד (גלילה, סימון טקסט וכו') מגיעות בדיליי של כמה שניות, נראה שהמחשב ממש משרטט כל פעם מחדש את המודל במיקום החדש שאליו גללתי. רק כשאני עובר לעמוד פחות עמוס, הכל חוזר לקדמותו וגם אז האיטיות ניכרת כל עוד המסמך הנתון פתוח. לא חשבתי שמעבד Phenom X6 וכרטיס GTX570 יריצו משחקים על המקסימום אבל יגמגמו בהצגת מודלים תלת מימדים בקובץ PDF אולי הבעיה היא אחרת?

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by Spoke38,

קניתי מחשב חדש בשביל אמא, למייל ולסקייפ. התקנתי עליו XP 32 Bit . כל פעם שאני מפעיל את המצלמה, אחרי מספר שניות המסך קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים וכל מה שנשאר לי זה לעשות ריסט. במפעיל אני מתכוון כאשר המצלמה מצלמת. זה קרה גם בצילום נסיון דרך איזה טסט של הווינדוס וגם בשיחה בסקייפ. הדבר המוזר הוא שנסיתי גם מצלמה אחרת ואותה הבעיה בדיוק. מן הסתם המחשב הוא הגורם לבעיה, אבל אני פשוט יוצא מדעתי ולא יודע מה. בdevice manager הכל תקין וכמו שאמרתי המחשב חדש. למישהו יש עצה מה לעשות חוץ מלפרמט ולהתקין הכל מחדש?? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים