עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Sappy,

או קיי, הנה הבעיה: בכל פעם שאני מפעיל את Warcraft 3 או Fifa 2003 על תצורת Direct3D, המחשב פשוט קופא. ניסיתי להפעיל את Warcraft 3 על תצורת OpenGL וזה עובד. מישהו יודע למה? ???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Biatch,

כל disk on key שאני מכניס למחשב הוא מזהה לי אותו ואז אני מנסה להיכנס אליו וכותב לי .The disk drive H is not formatted Do you want to format it now ? ואם אני מנסה לפרמט הוא כותב windowes was unable to complete the format.

• 27 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. היום בלי שהתקנתי שום חומרה והתקנתי אולי מספר תוכנות, התחיל ליפול לי המחשב ולהודיע הודעה: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer DRIVER_TRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL if it is the first time...(not relvant) technical information: *** STOP: 0x00000D1 (0x06D6DD0, 0X0000001C, 0X00000008, 0X006D6DD0) beginning dump of physical memory קראתי והיה רשום שזה בעיה עם הדרביירים. ניסיתי לסדר את זה ולא הלך לי. אז פירמטתי את הווינדוס (xp אם לא ציינתי עד עכשיו) ולאחר שסיימתי את ההתקנה והתקנתי את הדריברים שלך הלוח אם, כ-10 דקות לך מכן שוב נפל המחשב עם ההודעה הכחולה הנ"ל. אשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם כי אני מתגייס ואין הרבה בזמן... בתודה מראש

• 28 תגובות
    • 6k צפיות
  4. Started by kashi,

קודם כל חג שמח ושנה טובה לכולם! עכשיו לבעיה שלי... בשבוע האחרון באמצע שאני צופה בקטע וידאו, גולש באינטרנט או מבצע כל דבר אחר במחשב, המחשב מתחיל להיות תקוע ואי אפשר ללחוץ על שום דבר, ושמתי לב כאשר אני לוחץ CTRL+ALT_DELETE שהקובץ drwtsn32.exe לוקח כמעט את כל המשאבים של המחשב, אחרי דקה שתיים זה נעלם ואפשר להמשיך להשתמש במחשב... עשיתי כמו שצריך וראיתי פה בפורם שזה איזה קובץ שפועל כאשר יש שגיאה במחשב והקובץ drwtsn32.txt מראה שהתוכנה שעושה את ההפרעות זה דווקא האנטיוירוס שלי (NOD32): ירעה חריגת יישום: ??יישום: ?C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe (pid=3552) ??מתי: ?22/09/2006 @ 22:12:57.312 ??מספר חריגה: ?c0000005 (??הפרת זכויות גישה) ??*----> מידע מערכת <----* …

5. Started by HFDO5,

יש לי DVD-ROM של LG הדגם המדוייק שלו זה LG DVD-ROM DRD8080B עכשיו.. הוינדווס (XP) מזהה אותו כ DVD והכל טוב רק שיש פעמים שהוא קורא דיסקים ורוב הזמן הוא לא קורא בכלל לא רק דיסקים של DVD אלא כל הסוגים גם רגילים חשבתי אוליי פלאש לביוס שלו או איזה עדכון יעזור לו למישהו יש רעיון איך לעשות את זה או מה הבעיה ואיך לפתור אותה ???

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by godis,

יש לי בעיה מוזרה.. קניתי לא מזמן מחשב חדש (המפרט כתוב לי בצד) עם מעבד e6300 עכשיו משום מה הCPU נמצא על 100 והכל הולך לאקפלורר.. אני לא יודע למה זה קורה.. המחשב לא זז.. זה בעיה במחשב או בוינדוס?

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  7. Started by danieln9,

שלום אני צריך עזרה דחוף אזככה היה לי לוח אם Epox 8RDA3+ והציג לי במסך של הPOST C1 אז אמרו לי בפורום ובמיכתב מהחברה לעשות כל מיני ריסטים לביוס וכו' ועדיין הציג אז הם אמרו לי טוב שלך את זה ונישלח לך חדש אז שלחתי וקיבלתי את הלוח שהסריאל נמבר היה עם הפרש של 12 (כאילו מספר דגמים אחרי כן) וחיברתי הכל ושוב אותו דבר ואני מזה מבואס עכשיו, הלוח זה הגירסה האחרונה ומה ששלחו לי זה דגם שניראה מאוד חדש. ההודעה היא C1 וזה אומר בספר : Detect Memory Auto-detection of DRAM sizq type and ECC Auto-detection of L2 cache(socket 7 or below) הזיכרון הוא של Hynix 512 DDR 3200 400MHZ מה אני אמור לעשות??? נאם זה בעיה בלוח או מחלק אחר? כי ניסיתי זיכרון אחר מעבד וכרטיס מסך אחר :-[ ??? :'( :'( :'( ה…

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by YinnoN,

שלום יש לי מחשב עם מארז compucase 6a19 הבעיה היא שבאוורסט אני נכנס לסנסור ורואה רק את הטמפ של הHd ולא של הaux mb מעבד וכו' ... איך ניתן לטפל בזה ? לא הגיוני שיש רק שם מאוורר כי שאר הרכיבים לא היו עומדים בזה \: תודה

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  9. אני משחק במשחקים בינוניים גבוהים כאלה...כמו פיפא, סימס, NBA וכדומה.. עד היום לא היו לי בעיות בכרטיס מסך..(FX5200 128 של GIGABYTE) פתאום אני נכנס לNBA 2006 החדש..והמשחק ממש מקרטע... אפילו על ההגדרות הכי נמוכות ברזולוציה הכי נמוכה.. בסופו של דבר מתברר שאבק(שלא ניקיתי שנתיים) תקע לי את המאוורר על הכרטיס מסך.. אז ניקיתי אבק מכל המארז כולל מאווררים ושימנתי את כל המאווררים.. והמשחקים זזים בסדר.. אחרי בוא נגיד רבע שעה המחשב שלי נתקע..או מרסט את עצמו עם מסך כחול לחצי שניה.. במקרה קרה שהוא לא ריסט את עצמו..וצילמתי את המסך הכחול... עכשיו עדכנתי את הדרייבר...בכל מיני גירסאות שלו...ועדיין הבעיה קיימת.. אני חושש שזו בעיה של התחממות.. הלוח אם שלי(ASUS P4P800) במנוחה בצהריים בטמפ' של 40…

• 13 תגובות
    • 871 צפיות
  10. שלום ברשות Amos.G הכרטיס הזה, לפני כמה זמן עף ממנו איזה צ'יפ קטן (אל תשאלו איך ) ולאחר שהוא הרכיב שוב במחשב הוא פעל כרגיל. למחרת פתאום הוא הצחיל לעשות בעיות- לגרום לקריסות של המחשבץ לאחר הקריסה הביוס נתן צפצוף של בעיה עם כ.המסך. לאחר תקופה מסוימת שבה המחשב לא פעל הוא חזר לתפקוד מלא. ( :s05:) היום נראה שהתקלה חזרה (לאחר שבוע +). למה זה קורה? איך אתם מסבירים את העובדה שהכרטיס עובד ללא הצ'יפ הקטן? האם הבעיה יכולה לנבוע לו דווקא מהכרטיס? (אין בעית טמפ') *עדכון: מAmos.G נמסר שכרגע המחשב פועל ומנגן מוזיקה אבל הכרטיס מונח בידו

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by stingeR-,

לפני שנתיים קניתי CH Combat Stick מאופיס דפוט והוא עבד מעולה עם המחשב הישן שלי , היום שבאתי לחבר אותו ל8rda3I שלי הוא לא זיהה אותו , ניסיתי גם דברים אחרים ועדיין הוא לא זיהה... מה הבעיה? צריך להתקין משהו בשביל הGAMEPORT כדי שהוא יפעל עם הNFORCE2? יש לי BRACKET שמתחבר ללוח וממנו יוצאת יציאת COM1 וGAMEPORT אבל הם לא עובדים... חיברתי ללוח כמו שצריך וזה לא עובד.. חשוב לציין שחיברתי אותם רק לאחר שהרכבתי את המחשב כי לא היה לי כוח , מה אומר שהתקנתי את הדריברים של הצ'יפסט לפני ההתקנה הפיזית של החיבורים הללו אבל לא נראה לי שזאת הבעיה.

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by maxpen11,

שלום לכולם יש לי את הלוח אם הזה GA-G31M-ES2L וקניתי לו עוד סטיק של 2GB RAM אז עכשיו יש לי 4GB RAM עכשיו לחצתי על המחשב שלי קליק ימיני מאפיינים ומופיע לי שיש לי רק 2GB RAM מה הסיבה לכך ? יכול להיות שלא שמתי טוב את הסטיק ? החיבור נשרף ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by Fighter,

שלום היום קניתי xfx geforce 6600gt agp מksp יש לי בעיה שאני נכנס למשחק או למשל 3dmark 2003 ויש פעילות גרפית אז אחרי כמה זמן הוא עושה מסך שחור כזה (יש לי מאג 17 אינץ' שטוח) וכותב שכאילו הכבל לא מחובר מאבד כזה את התמונה ניסיתי לשים שוב ושוב נסיתי גם דרייבר מהתקליטור וגם מהאינטרנט יכול להיות שהכרטיס מתחמם לי? בשולחן העבודה הוא 42 מעלות המפרט שלי כזה p41700 mhz asus p4s333-m samsung 256 sdram pc2100 133 אני יודע שהמפרט לא משהו וזה גם לא מנצל כל כך את הכרטיס אבל אני מתכוון לשדרג מתי שהוא ורציתי קודם כרטיס מסך ואני חושב שהספק הוא 400 וואט

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by 4xtos,

המפרט שלי הוא: INTEL I5 2500 FSP 600W GIGABYTE GTX570 BIOSTAR TH67+ והבעיה היא שאני מקבל ארטיפקטים אחרי כמה שעות(20-50 שעות רצוף דלוק אף פעם לא מכבה אותו) סתם ככה בדרך כלל אני משאיר את ה PES 2012 דלוק תמיד וכשאני יוצא ממנו כשאני מקבל ארטיפקטים אז יש לי על המסך מין פיקסלים שרופים כאלו אז אני מכבה את המחשב לכמה דקות ואחרי זה מדליק מחדש והכל עובד טוב מאוד. שלחתי את הכרטיס לTMS לבדיקה הם אמרו שהכרטיס בסדר. מה מקור התקלה?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  15. Started by rosesr,

יש לי WIN2000 CATALYST3.1 DX9 וGTA3 לא עובד לי הוא אומר שהוא לא יכול להמיר את הטקסטורות בשביל לכרטיס מסך ושאני צריל להיות אדמין בשביל זה אבל אני כבר אדמין. מה לעשות? תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by mrraz,

לאחרונה התחילה אצלי בעיה כרטיס המסך שלי NVIDIA GTX470 מאתחל את עצמו כמה דקות לאחר הפעלת המחשב התצוגה משחירה ואני מקבל הודעה שהכרטיס איתחל את עצמו, המחשב לא נופל וממשיך מהנקודה שעצר. לדעתי זה קורה פעם אחת בלבד בכל אתחול של המחשב. לאחר כמה דקות הפעלה הכרטיס מאתחל מחדש ומעכשיו יציב עד לכיבוי.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by Lirux,

כשאני בודק כמה מקום יש לי במחיצה שלי D... זה מה שזה מראה לי: 93 ג'יגה בשימוש... אבל כשאני נכנס לתוך הכונן ומסמן את כל הקבצים (כולל נסתרים) הוא רושם שרק 60 ומשהו בשימוש... לאן הלכו לי כמעט 30 ג'יגה?!!

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by sah,

שלום לכולם, החלפתי כרטיס מסך מ6600gt לhd 3850 ביצאת agp המיושנת שלי ברגע שהחלפתי הווינדוס 7 64ש לי על המחשב לא עולה כמו שצריך ,המסך מראה פסים לבנים וורודים סגולים כך שאי אפשר לראות את שולחן העבודה עםותו מחשב יש לי xp 32 ביט והוא עולה די רגיל רק שהדריברים של הכרטיס מסך כול הזמן נופלים וסרטים על המחשב ניראים בצבע ירוק ועם קול מחורבש המפרט שלי: amd 3500+ gigabyte k8nsc 939 ספק 450 וואט 3 גיגה זכרונות של ddr 400 סמסומג hd 3850 agp של club 3d אשמח לעזרה ותודה מראש. אפשר לנעול השתמשתי בדריבר קלינר והכול עבד

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by danik,

יש ברשותי HD SATA של סמסונג 250GB ולוח של לוח: GIGABYTE GA-M55S-S3 לאחר תקופה של עבודה (שנה) יום בהיר אחד המשחב לא זיהה את הHD, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב והוא זיהה וככה במשך שבוע ימים הייתי צריך להדליק את המחשב לתת למחשב להציג לי הודעה שהוא לא מזהה לכבות אותו ולהדליק מחדש ואז הוא כן היה מזהה.... ושיחקתי עם הכניסות של הSATA והכל היסתדר.... ואז במשך 3 חודשים בערך הHD עבד בצורה טובה עד לאתמול שהוצאתי את הזיכרון לראות כדי לראות משהו על המדבקה ושהחזרתי את הזיכרון בחזרה והדלקתי את המשחב המחשב שוב לא מזהה לי את הHD. הוא רושם שהוא קיים, אבל לא באמת מזהה אותו.... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by yotam.m,

יש לי בעיה של זיהוי HD SATA במחשב שלי. נפל לידיים שלי HD SATA של מקסטור 120GB אבל הלוח לא מזהה אותו. חיפשתי באתר של ASUS דרייברים אבל לא מצאתי דרייברים SATA ללוח הזה. הHD משמיע צפצופים מוזרים כאלו איך שהמחשב עולה וכשכתוב SCANNING IDE יש אולי איזה 40 נקודות כאלו משהו בסגנון הזה SCANNING IDE..................... תוקע את העליה של המחשב ועד שהמחשב כבר עולה הHD כמובן לא מזוהה. יש למישהו פיתרון? יש סיכוי שזה קורה מכיוון שהלוח שלי ישן? צריך דרייברים? אם כן באתר של ASUS ללוח שלי אין דרייברים SATA. תודה לעוזרים. דר"א יש לי 2 HD IDE אחד של 80GB והשני של 60GB יש סיכוי לעבוד עם 3 ביחד? צריך להוציא את הIDE? אפשר לעבוד עם HD 1 של IDE והשני של SATA?

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by Moty_p,

שלום לכם, קניתי כרטיס מסך 8800GT יד שניה חיברתי אותו למחשב והתקנתי מנהל התקן מהאתר של NVIDIA לאחר הפעלה מחדש ועליה של המחשב אחרי שאני נכנס עם השם המשתמש והסיסמה אני מקבל מסך כחול נסיתי שוב, אותה תוצאה, נכנסתי למצב בטוח התקנתי שוב את התוכנה והמנהל התקן הפעלתי מחדש את המחשב ואותה הבעיה. החזרתי את הכרטיס הישן 9600GT הדלקתי את המחשב ואותה הבעיה נכנסתי למצב בטוח הורדתי את מנהל ההתקן כדי לכתוב על הבעיה. בנוסף: הכרטיס מזכיר לי את השרת HP DL160 חח שאני מדליק את המחשב הוא עושה רעש חזק מהמאוור לכמה שניות ואחרי זה הוא נרגע. על ה 9600 יש קירור של ZALMAN משהוא רע ושקט הנה תמונה: http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/GeForce_9600GT/GeForce_9600GT_cz.2_ASUS_Gigabyte_MSI/Gigabyte_GeForc…

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by gigabot,

היי איך לעזעזל אני משתמש בו הוא כמו פלאש או מה? זוהה הכל טוב אבל אי אפשר להשתמש, תודה

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by itziklim,

שלום יש לי בעיה במחשב חדש שקניתי את החלקים והרכבתי לבד הכל עובד ותקין חוץ מה-HD שהוא בממשק sata 2 שלא מזוהה בביוס וכמובן לא בהתקנה של ה-XP וכן השתמשתי גם בדיסקט של הדרייברים במהלך ההתקנה אך כמו שאמרתי הוא אפילו לא מזוהה בביוסהארד דיסק הוא של חברת sumsongדגם hd160jj והלוח אם הוא Gigabyte GA-8I945GMF אם יש למישהו רעיון אני אשמח לשמוע בהקדם

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by YairGOW,

קיבלתי היום את הכרטיס החדש שלי, 6950, אבל כשאני מחבר אליו את המסך, שום דבר לא מוצג. עכשיו אני משתמש בחיבור הAGP בלוח האם. ניסיתי להתקין את הדרייברים, אבל זה לא עוזר, וגם זה אומר לי שהיו כמה שגיאות בהתקנה. מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  25. Started by DarkArchon,

מדובר במדפסת hp 5550. לפני כמה זמן נגמר הדיו השחור. לא השתמשתי במדפסת, עד שהיום קיבלי דיו שחור חדש (נקרא c6656), והכנסתי אותו למדפסת במקום הישן. כשהדלקתי אותה, הנורית הירוקה של power היבהבה, והמדפסת דיי השתגעה, גררה דפים, הדפיסה עליהם כל מיני סימנים. ניסיתי להדליק אותה ולכבות כמה פעמים, חיברתי וניתקתי כבל שמחבר אותה ל-LPT1, התקנתי מחדש דרייברים. כלום לא עזר. ועכשיו כשאני מדליק אותה, נורית power ונורית של גרירת דפים דולקות, המדפסת עושה רעשים כאילו כי שוברת את עצמה מבפנים, ואז נעצרת ולא עושה כלום יותר. מה יכולה להיות הבעיה? (חוץ מהעובדה שזה HP). זה נראה כמו בעיה במנגנון גרירת דפים...... die hp die

• 4 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.