עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני מספר שבועות קניתי צורב DVD למחשב ( Toshiba 5272) עכשיו יש לי בעיה שהרבה כונניים במחשבים אחרי ואפילו הרדיו דיסק שלי ברכב קורא חלקית את הדיסק ולא מצריך לקרוא הכל ולכן נתקע כל הזמן.... האם לעוד מישהו זה קורא והאם יש דרך לטפל בזה? תודה מראש לכולם.

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by elellad,

שלום, כבר זמן מה שאני חווה את הבעיות הדי מוזרות האלו במחשב: ללא שום התרעה מוקדמת, קורה מצבים שהמחשב מתחיל לקרטע, זה ניכר בתנועות העכבר שפתאום נתקע לשניה וחוזר, זה קורה כשאני שומע מוזיקה ברקע או רואה סרטון ביוטיוב ופתאום זה מקרטע / נתקע לשניה וחוזר וממשיך ככה לאורך זמן. לא יודע אם גם זה קשור, אבל יש לי תחושה שזה כן קשור לתופעה הלא ברורה הזאת - יש לי מקלדת מכנית חדשה Razer BlackWidow Chroma, שמתאפיינת בפרופיל עם שלל צבעים. המון פעמים קורה ששינוי הצבעים נתקע על צבע מסויים ומפסיק להמשיך לשנות צבעים.. אין לי מושג מה לעשות עכשיו בשביל לגרום למחשב לעבוד כמו שצריך. המחשב שלי מאוד חזק יחסית: i7 3770K 570GTX 16GB RAM DDR3 1600MHZ Samsung 840 EVO 250GB אני אישית לא מאמין יותר מדי ב…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by slipknot94,

אהלן, הSSD שלי הרגיש לי קצת איטי וחיפשתי דרכים לסדר אותו ואחת הדרכים הייתה לעדכן את הBIOS. הורדתי גרסא חדשה של BIOS מהאתר של ASUS ( יש לי לוח אם ASUS PRIME B350 PLUS) , שמתי בUSB ועשיתי עדכון כמו שראיתי במספר מדריכים. העדכון נראה שעבר בהצלחה ולא הראה שום שגיאות,אך כשהמחשב ניסה לעשות BOOT,הלוגו של ASUS עלה,לאחר מכן מסך טעינה של ווינדוס וישר קפץ לי מסך כחול עם השגיאה ACPI BIOS ERROR. מאז לא הצלחתי לעשות משהו שסידר את זה ניסיתי להתקין גרסא אחרת של BIOS וקיבלתי עדיין את אותה שגיאה. ניסיתי לשים התקנה של ווינדוס על USB ולעשות אותו BOOTABLE,עלה הלוגו של הווינדוס וישר שוב קפצה אותה שגיאה אין לי מושג מה לעשות,אני ממש אעריך כל עזרה …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by zoyaniv,

שלום יש לי צורב RICHO MP7163A כל פעם שאני מכניס דיסק לכונן לא משנה ריק או מלא הוא טוען ומנבה לקרוא את הדיסק בלי הפסקה ואי אפשר להפעיל את הדיסק או לצרוב דרכו

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by NIVTAL,

שלום, לאחרונה קיבלתי מחבר את העכבר הנ"ל וכשאני מחבר אותו למחשב בחיבור ה-USB שלו (כמובן ללא עוד עכבר נוסף שמחובר למחשב) הסמן מתחיל לעוף ולהשתגע ואני לא נוגע בכלל בעכבר.. עזרה? משהו מוזר ששמתי לב אליו זה כשאני מחבר את העכבר ב-USB יש הרבה את הקול של חיבור וניתוק USB.. פירסמתי את הנושא בפורום ציוד היקפי אבל אני לא חושב שזה קשור לשם ולא עונים לי שם בנוסף חח

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, כפי שרשום בכותרת, המחשב נדלק וישר יש צפצוץ מהיר ללא הפסקה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by evy,

אהלן,קניתי לפני חודש וחצי נייד של טושיבה sattelite l655 ,והמחשב היה שקט לחלוטין. עכשיו אני שם לב שיש רעש צפצוף דק מאוד ומתמשך מהמחשב,זה צפצוף בתדר גבוה שנשמע ברקע רק שיושבים במקום שקט,הוא לא כל כך ברור אבל מטריד. אז שלחתי את המחשב למעבדת טושיבה,והם אמרו שהכל תקין ושהם לא שומעים שום רעש מוזר וגם הדיסק קשיח תקין,ונלחמתי והתווכחתי איתם שכן יש רעש ושהוא מטריד,כי אני רוב הזמן לומד ואני צריך מחשב שקט ליידי. בכל מקרה אומרים שלא שמעו רעש ובכל זאת יעשו ניקוי למערכות קירור וישלחו אותו אליי. שלחו אותו אלי בחזרה ואני שומע את אותו רעש,ולא השתנה שום דבר. בכל מקרה היתה לי תחושה שזה רעש שבא מהדיסק קשיח,ופתחתי את הפאנל שלו ,עד שראיתי את הדיסק קשיח באופן גלוי,והרעש ממנו היה הרבה יותר חזק כ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by benhalaf,

יש לי Windows 8 וכונן הדיסקים לא מוצג במחשב שלי. הוא הוצג בעבר, אך לפתע נעלם. הוא מופיע בתור SATA 4 במסך השחור ההתחלתי. כמו גם הדיסק הקשיח שמחובר בתור SATA 3, רק שהוא כן מופיע במחשב שלי. מבחינת חשמל הוא כן מחובר ונפתח כשאני לוחץ עליו. ניסיתי להכניס דיסק ולראות איך הוא יגיב, אך הוא לא עשה יותר מדי. הוא גם לא מוצג ב-Disk Management ב-Computer Management. מאוד תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by yns lab,

קראתי על מפרט של לוח אם וראיתי שרשום שם DMI: 8 GT/s רציתי לדעת מזה אומר בדיוק ומזה SYSTEM BUS תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי 2 לוחות חדשים GA-P61A-D3 REV.2 כשאני מדליק את המחשב, שומעים ביפ אחד של Post "תקין", ומופיע המסך עם הלוגו של הלוח. וזהו. אי אפשר להיכנס לביוס. זה נשאר תקוע שם עד שעושים Ctrl+Alt+Del. אם מחכים כמה דקות המסך הופך להיות שחור. החלפתי מעבד, גם i5 וגם i7. התקלה נשארת. החלפתי זכרונות, 3 סטיקים שונים. התקלה נשארת. החלפתי כרטיס מסך. GTX650. התקלה נשארת. החלפתי ספק. התקלה נשארת. ניתקתי ה-כ-ל מהלוח, חוץ מחשמל כמובן, התקלה נשארת. WTF??? תקלה זהה ב-2 הלוחות? אני מפספס משהו? יש איזה סדרה תקולה של לוחות?

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  11. התקנתי היום ווינדוס 7 64 BIT וכונן מסוג SATA על המחשב החדש שלי וזה הציג לי את השגיאה הזאת: http://imageshack.us/photo/my-images/16/25974554.jpg חיפשתי על זה בגוגל וראיתי שזה קשור להארד דיסק וצריך את הדרייברים שלו אבל לא קיבלתי את הדרייברים שלו, אז רציתי לדעת איך אני יכול לסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by geigera,

שלום יש לי מחשב ביתי חדש (בן חודש בערך). פתאום באמצע העבודה הוא עשה reset וכשהוא עלה הוא כל הזמן פתח וסגר חלון שבו כתוב 'nfserv הפסיק לעבוד (או לפעול, לא זוכר)'. מאז כל פעם שמדליקים - זה המצב. רוב האפליקציות עובדות, חוץ מהגישה לרשת (אינטרנט ומייל). מישהו מכיר? תודה

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. אני רוצה לפרק את המאוור שנמצא על המעבד ,כדי לנקות את ההיטסינק, אבל אני לא מצליח,המעבד הוא פנטיום 4 1.8 אני משחרר את שני הקליפסים האלה,והעסק משתחרר טיפה, אבל עדיין לא יוצא,אני מפחד למשוך חזק כדי לא לפגוע במעבד האם המאורר מחובר להיט סינק ? אחרי שאני יוציא את המאוורר,אני יצטרך איזה דבק טרמי למעבד,או שאפשר בלי ? הרבה שאלות אני יודע,מקווה שזה הפורום הנכון תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Imtheman,

לילה טוב . בעיה מרגיזה לי אליכם , כשאני משחק (וורקראפט 3 ) כל איזה 10 שניות המשחק נתקע ל איזה חצי דקה ואז ממשיך לעוד איזה 10 שניות בהחלט מ ש ג ע ! ושמתי לב למשהוא מוזר על כרטיס המסך לפניכם התמונות אתם חושבים שזו הבעיה ? ? ? איך דבר כזה ניגרם ?? כמה זמן האחריות על הכרטיס הזה ? GEFORCE 5200 מיותר לציין שבדקתי וירוסים ורוגלות ושהפסקתי כל תהליך מיותר שרץ . [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  15. שלום לכולם, מחשב מסוג פנטיום MMX 233MHz עם 64MB זיכרון. בגלישה באיטרנט לוקח לאתרים זמן רב יחסית לעלות, האם יש דרך/ תוכנה כלשהי לזרז קצת את המחשב? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  16. היי, קיבלתי את המחשב החדש שלי אתמול ויש לי בעיה מוזרה לגמרי - ברגע שאני מעלה את המשחק crysis עם SLI המחשב נכבה בלי הזהרה - כשאני מגדיר שיעבוד בלי SLI כלומר על כרטיס אחד המשחק עובד יופי.. עד עכשיו זה קרה לי רק במשחק crysis למישהו יש מושג מה קורה פה ?? תודה על העזרה. אגב המשחק הוא משחק מקורי שקניתי יחד עם המחשב זה המפרט של המחשב: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX לוח אם: ASUS P5N-D כרטיסי מסך (מחוברים בSLI ): ZoTac 9800GTX 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ZoTac 9800GTX 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 750GB 32MB SATA2 NCQ - ST3750330AS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL זיכרון: CORSA…

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  17. Started by OrBen91,

התייאשתי מהחיפושים, צריך עזרה בדרייבר של יציאות הUSB למחשב Asus X555L i3 4005U

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by zak202,

היי אני חדש פה, חיפשתי כבר בפורום ולא מצאתי מקרה שדומה לשלי אפילו בנושאים הנעוצים אז הנה: המחשב שלי בן 4-5 שנים ולא עדכנתי אותו בכלום מאז שקניתי אותו חוץ ממאווררים (קניתי מאייבורי ) לפני כמה זמן התחילו לי קטעים שכשאני משחק במשחקים אז המחשב היה נתקע ועושה ריסט - בהתחלה הייתי מוריד את הדרישות אבל בסופו של דבר זה גם לא עזר. בדקתי עם האוורסט אחרי כמה זמן וגיליתי שהמעבד שלי פעל על 50 ומשהו מעלות, הבנתי שזה לא טוב אז בדקתי בתוכנה את ספק הכוח (שכנראה פועל כמו שצריך) אז הלכתי וקניתי שפורפרת משחה תרמית/טרמית: פתחתי, מרחתי ועדיין המעבד פועל בטמפרטורת השמש קניתי מאוורר חדש עכשיו EVERCOOL BUFFALO - עליו מרחתי יותר משחה (תוך כדי התחשבות בעובי המריחה ושלא ייצא מה"ריבוע" המיועד). חי…

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  19. איזה עצבים! מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? נמאס לי כל הזמן להחזיר גיבוי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ScreameR,

לא זכור לי שהתקנתי משהו חדש, הן בפן החומרתי והן בפן התוכנתי. וכשאני לוחץ על Check for updates תודה מראש על העזרה, גם מי שרק נכנס ומנסה ולא מגיב

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. שלום, יש לי בעיה שברגע שנגיד שאני לוחץ ימני בעכבר אז נפתח ההתקנה של norton anti virus ואין לי מושג למה זה קורה גם שמקישים ctrl+c וctrl+V איך לעזעאל אני מבטל את זה? יש צורך להביא תמונה? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by swisaavi,

יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4, 2.66Ghz. זיכרון 1GB במהירות 400mhz. כרטיס מסך- 7600gt ב aquamark יש תוצאה שמתייחסת רק לכרטיס מסך (GFX), ושם התוצאה אצלי היא 6500, ואצל חבר שלי עם אותו כרטיס- 9350. אני צריך פיתרון חבר'ה, משהו כאן לא הגיוני !

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by quantoM,

הCPU FAN לא עובד אף על פי שהוא מחובר היטב. כל שאר המאווררים המחוברים כן מסתובבים, אבל הCPU FAN שמחובר ללוח לא מסתובב משום מה. זה עוד לפני שהגעתי להתקנה של הווינדוס. המעבד הוא E7200 P35-DS3L VX450

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by tehnodrom,

יש לי צורב של Nec והוא מסרב לצרוב על המחשב שלי לקחתי אותו למחשב של חבר הוא עובד מעולה המחשב שלי לאחר פירמוט יש לי את הלוג של הERROR אני מצרף אותו לפה אם מישהו יכול לעזור לי ומבין בזה תודה מראש מתן, [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 569 צפיות
  25. Started by yakir1111,

שלום. אני מתכנן ליקנות כרטיס מסך 7600GT 256MB DDR3 הבעיה היא שאני חושש שהספק שלי לא יהיה מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך הזה... יש לי במחשב: ATHLON64 3200 AM2 לוח אם msi K9NGM כרטיס מסך כרגע O.B אני מתכנן ליקנות את ה 7600GT הספק שלי ג'נרי כתוב עליו חברה GYRO max 500W הספק הזה יספיק? עוד משהו כתוב: 12V 18A 5V 50A 3.3V 28A -5V 0.8A -12A 1.0A 5VSB 2.5A תודה יקיר

• 7 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.