עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לפני כמה זמן פתחתי נושא על בעיה שהייתה לי עם הדיסק און קיי (פתחתי נושא חדש כי פחדש תנעלו לי אותו מקווה שזה בסדר) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550199.msg4693368#msg4693368 אז עשיתי אתחול והמחשב העביר את הקובץץ רגיל ולאחר כמה דקות נוצר אותו קובץ אבל כקיצור דרך,מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by rony1880,

היי יש לי הרגשה מוזרה אולי הזוי קצת שלאחר שהחלפתי מארז לR4 יש ירידת ביצועים מוזרה, לדוגמא: ההנצמרק של MAFIA 2 היתי מקבל כ 86 FPS היום כ 76 FPS ,בתוכנת Heaven DX11 Benchmark היתי מקבל כ46 FPS היום אני מקבל רק כ 43 FPS , גם שמתי לב במשחק BF3 גם אטיות מוזרה , אני ממש לא מבין את התופאה ההזויה הזו , מוזר שבבדיקת 3D MARK 11 התוצאה נשארה אותו הדבר כ 8000 נקודות , אני כברשוקל לפרמט או כבר להחזיר למארז הישן .

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  3. Started by alex542,

לפני כמה ימים שדרגתי את המחשב מכרטיס מסך gt610 לgtx550 ti ונתקלתי בכמה דברים שנראים לי מוזרים כמו באמצע משחק crysis אז אחרי זמן מה המשחק נתקע לשנייה או שתיים לרוב בשמירה של המשחק ומדי פעם בפעולת המשחק עצמו התחלתי לחשוב כנראה שהחום זאת אולי הבעיה. הורדתי את התוכנה MSI Afterburner כי רציתי לעשות oc ולפי שביצעתי המרה כולשהיא בדקתי איך הוא עכשיו מבחינת טמפרטורה במאמץ תוך 5 דקות הוא הגיע לטמפרטורה של 77 מעלות בערך שלפי דעתי זה גבוה מדי בכל מקרה כרטיס המסך הזה אמור להגיע מהר לטמפרטורות כאלה? אם לא תוכלו להגיד לי איך לגרום להקטנת הטמפרטורה במאמץ של הכרטיס

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by maimon_y,

יש לי בעיה במהלך ההתקנה של WINDOWS XP (מקורי וגם לא מקורי) אחרי הסריקה של המחשב מופיע start windows setup משהו כזה ואז מופיע מסך כחול עם המספרים0x0000007B בדקתי באתר הזה http://support.microsoft.com/kb/324103/he אבל לא מצאתי שם תשובה. המחשב חדש התקנתי עליו וינדואס 7 64 BIT והוא פועל מפרט : INTEL PENTIUM G640 לוח אם :ASUS P8H61-M LX R2.0 זיכרון 2GB דיסק קשיח:HITACHI HDS721616PLA300 160 GB כונן דיסקים: HL-DT-ST DVDRAM GH24NS72

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי. יש לי מחשב שהיה קצת איטי, וחשבתי שזה בגלל שיש לו קצת זיכרון (היה 2GB). קניתי עוד סטיק (עם אותם נתונים, עפ"י CPU-Z), שמתי בחריץ הדואלי, והפעלתי מחדש. כשאני מסתכל במאפיינים של המחשב, אני רואה את התמונה המצ"ב. למה זה קורה? זה בגלל שהWIN שלי הוא 32 סיביות? כי חשבתי ש 32 סיביות מוגבל רק ל 3.7GB, לא ל2.7GB... ואגב, אנצל את הבמה פה - מהזתומר'ת שהזיכרון שלי Unganged? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by EpoXi,

שלום לכולם, הדלקתי היום את המחשב שלי, ושניות בודדות לאחר שלחצתי על הכפתור שמעתי סדרה של צפצופים מהזמזם של הלוח אם, לא בתבנית קבועה. אם אני זוכר נכון היו 4 צפצופים, כל אחד בערך 3-5 שניות. אציין שהתופעה קרתה לי כבר פעם בעת משחק BF3 כאשר שם, עד שלא יצאתי מהמשחק והמחשב "נירגע" והתקרר הצפצופים לא הפסיקו. במקרה הזה חשבתי שה OC שביצעתי למעבד לא היה יציב, ביטלתי אותו ואכן הפסיקו הצפצופים בזמן המשחק. מפרט: AMD 630X4 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H 4GB RAM SEASONIC 500W S12II אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להבין את מקור הבעיה, תודה.

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  7. כשהמחשב נכנס למצב שינה באופן אוטו הוא מכבה את עצמו לכמה שניות ושוב נדלק גם ידנית כשאני מנסה להכנסי אותו מצב שינה קורא אותו הדבר מה יכול לבעיות הבעיה ואיך פותרים אותה? הערה: לפני כמה ימים הייתה "קריסה" של המחשב/מערכת הפעלה אולי זה קשור אחד לשני יחד עם זאת נכנסתי לביוס והעברתי הכל לברירת מחדל...

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by oa_18,

שלום לכלום אני רכשתי את המחשב חדש בלי WINDOWS התקנתי הכל אבל אני מסתבך להפעיל את הWIFI וזה בגלל שאני לא מצליח להוריד ולהתקין את הדריבר אני לא יודע למה אני לא מצליח להוריד מהאתר של DELL בדגם הזה יש לי מערכת הפעלה WIN7 32 ביט הדרייבר שאני צריך זה network controler משהו יודע מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  9. Started by amitt_22,

שלום לכולם אני חדש בפורום. יש לי win XP אתמול הדלקתי את המחשב כשלפתע קפצה לי ההודעה: widows cuold not start because the following file is missing or corrupt: windows root\system32\ntoskrnl.exe plz re-install a copy of the above file מה אני אמור לעשות?? לא נתקלתי בדבר כזה לפני כן יש לי המון דברים חשובים לא מגובים במחשב!! אני לא רוצה פירמוט :\ תודה לכל העונים אגב, אין לי את דיסק ההתקנה של הווינדוס

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  10. Started by Iftahbz,

שלום יש לי מסך פיליפס 200W בן כ 5 שנים. בימים האחרונים הוא מכבה את עצמו פתאום (תצוגה ורמקולים מובנים). אם אני לוחץ על מתג ההפעלה הוא נדלק. האם יש משהו שאפשר לעשות ? כדאי בכלל לנסות לתקן ? האם זה ערוב ימיו ? תודה

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  11. קניתי אוזנייה של PLATRONICS M25 ומשום מה האייפון 4S שלי לא מזהה אותה ! יש לי שני מכשירים של נוקיה ושל מוטורולה שכן מזהים והכל טוב ואילו באייפון כלום ! חייב דחוף עזרה חברים , תודה ..

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by woogille,

שלום לכולם יש לי זיכרון של 28 GB (זה הזיכרון של הפלאפון שלי) שאני מנסה לפרמט לNTFS ומשום מה לא מצליח. זה לא שאני מקבל הודעת שגיאה או משהו. פירמטתי כבר 3-4 פעמים (ניסיתי גם פורמט מהיר, דחיסה וכו') וכל פעם בסוף הפירמוט אני רואה שהכונן עדיין נשאר על FAT32. מיותר, אבל אציין בכל זאת - שכמובן שבשיל לפרמט לNTFS הלכתי כבר למנהל ההתקנים לשנות בהגדרות של הכונן את האופציה ל- optimized for performence . מה הבעיה ? בגדול אני רוצה להעביר משחק שהורדתי מהמחשב הזה למחשב אחר, המשחק שוקל 10 GB והזיכרון הכי גדול שלי זה הפלאפון, חוץ ממנו יש לי 2 דיסק און קיז של 8 GB כל אחד, אז גם אם יש איזה דרך להעתיק 2 קבצי ISO (אחד של 8 ואחד של 2 GB, וה8 גדול ממש בקצת מהקיבולת של הUSB ) לUSB אני גם אשמח לש…

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by 123hilik,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבקשה. קניתי כונן קשיח toshiba mk8026gax משומש באמאזון. המוכרים כנראה רימו אותי כי כשקיבלתי את הדיסק הוא הגיע נעול ובחשבונית הם ציינו כי עדכנו אותי שהדיסק נעול....מה שלא נכון....בכל אופן, הבנתי כי יש אפשרות לפרמט את הדיסק למרות שהוא נעול.... מישהו יכול לעזור לי ולהסביר כיצד אני מפרמט אותו? ניסיתי להעלות את המחשב דרך כונן הדיוידי (עם סידי של מערכת הפעלה) אך עדיין נדרשת סיסמה לדיסק הנעול. ניסיתי להכנס לביוס ולשנות את הססמה אבל הביוס דורש ממני את הססמה הישנה... נא עזרתכם ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by orengore2,

שלום יש לי 2 נתבים DIR-615 של D-Link אני רוצה לעשות אחד מהם מרחיב טווח על ידי שימוש ב-WI-FI בלבד אחד מהשני כיצב ניתן לעשות זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  15. Started by Julie0426,

רים מישראל, UMI X1, והטלפונים הסלולריים האחרים שלנו, יכול לתמוך בשפת עברית במאמצים הגדולים מצוותות ההנדסה שלנו. אז לחברים מישראל, אתה יכול ליהנות מהקניות שלך בחנות שלנו. כל טלפון מאוד מתאים לך, פשוט להתעלם משפת בעיה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן אנשים, ברשותי Dell Vostro 3550, עם windows 8 [מקורי, לצורך העניין] למחשב שני כרטיסי מסך - אחד מובנה [ intel HD3000] ואחד חיצוני [AMD Radeon HD7650M]. הפעלתי את המחשב הנייד כהרגלי, וחיברתי את המחשב למקור חשמל. כאשר אני עושה זאת, המחשב מחליף אוטומטית בין הכרטיס המסך המובנה לחיצוני, ומאפשר שימוש בכרטיס מסך החזק. התהליך עצמו הוא לרוב "לא חלק" [המסך מרצד לכמה שניות], אלא שהפעם קרה משהו מוזר - החלפתי בין הכרטיסים, כשלפתע המסך קפא והופיע שלג עליו. המחשב לא הגיב ומאחר ופחדתי שיש בעיה [אולי המחשב נרטב וכו' ופחדתי מקצר] אז כיביתי את המחשב פיזית וניתקתי את הבטריה. אחרי שווידאתי כי אכן המחשב יבש ואין בעיה [אין סיכוי שהוא נרטב] הדלקתי אותו מחדש. לא היו בעיות עם שני כרטיסי המסך וה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by 1232shay,

אחרי בדיקת שגיאות לכוננים, הופיעה לי ההודעה הזאת כשהמחשב עלה: http://imageshack.us/photo/my-images/854/85006180.png/ כשאני מנסה לגבות, זה לא נותן לי ובכללי אני לא יודע מה קרה, אחרי בדיקה ב HD tune זה הראה לי את זה: http://imageshack.us/photo/my-images/545/daaddd.png/ מה אני אמור לעשות?, מה הבעיה בדיסק הקשיח?, איך אפשר לסדר את זה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום יש לי רמקולים למחשב של לוגיטק וביום בהיר אחד אני מקבל הודעה על קודק חסר כשאני נכנס ליוטיוב וכל סרט שאני מפעיל במחשב הvlc מראה אך לא משמיע והמדיה פלייר בכלל קורס הקודאק שעולה לי כשאני נכנס ליוטיוב ומקריס את האינטרנט אקספלורר הוא mp3 lame שלא זכור לי שהתקנתי אותו ניסיתי קודקים אחרים ולא עזר לי כלום תודה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  19. Started by shluger,

שלום, לאחר שראיתי שמפרט המחשב הישן שלי כבר בקושי עומד בהרצת משחקים חדשים, החלטתי לבצע שידרוג. שידרגתי את כרטיס המסך ואת הזיכרון. לפני השדרוג : Intel core i5 760 ------ Nvidia geforce 9800GT 500MB ------ 4GB Ram של Kingston 2x2 ------ לוח אם gigabyte ga-h55m-d2h עכשיו יש לי : Intel core i5 760 Sapphire amd radeon 7770 1GB 8GB Ram 2x4 של Corsair לוח אם אותו הדבר gigabyte ga-h55m-d2h שידרגתי את המחשב כאשר ראיתי שאינו מריץ משחקים כמו Far cry 3, Medal of honor וכד', ובהגדרות ברירת המחדל הוא מפעיל ישר על LOW. עכשיו אחרי השדרוג, המשחקים כהגדרות ברירת מחדל פועלים על ULTRA , אבל ישנה בעיית fps נמוך חמורה יותר מאשר שהייתה לפני השדרוג! גם כאשר ניסיתי להפעיל את המחשקים על LOW , לא ה…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, כשאני עושה RESTART או שאני מדליק את המחשב, כשמתבצע ה-BOOT אין לי את המסך הזה שבו רואים את כל הנתונים הבסיסיים של המחשב, יש מן סאונד כזה של שגיאה כמו במחשבים הישנים , צליל קצר כזה של טיק (למרות שאין שום הודעה של שגיאה) ואז ישר זה מדלג למסך ההפעלה של הווינדווס. בעיקרון זה לא שמשהו לא עובד כשורה אבל מה אני צריך לעשות כדי לראות את המסך הזה של הנתונים בהתחלה? יש למישהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by adis50,

שלום... באקספלורר 9 (מעדיף אותו על שאר הדפדפנים) רוב הפעמיים שאני מנסה לראות סרטון או אתרים שדורשים פלאש זה כותב לי שאני צריך להתקין נגן פלאש. התקני כבר כמה וכמה פעמיים וזה לא עוזר זה עדין אותה הבעיה... למישהו יש פתרון?? רק לציין שלפעמיים סירטונים (לדוגמא ביוטיוב) כן עובדים (דגש על הלפעמיים) ובכרום אין לי בכלל בעיה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  22. שלום לכם, קניתי "מחשב" אנרואיד כזה קטן לטלויזיה. רציתי לדעת איזה מקלדת ועכבר אלחוטיים אני יכול לקנות? האם משהו רגיל כמו סט של Rapoo שיש ב 95 שקלים יעבוד? http://ksp.co.il/?uin=15545 תודה. המכשיר שקניתי... (דומה אבל לא בדיוק) http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JZvimpu1

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. המחשב שלי באופן קבוע מתקשה לזהות חיבור של מדיה חיצונית דרך ה-USB ואני מבלה זמן רב בהוצאה והכנסה של ה-USB לכל כניסה קיימת עד שנוצר זיהוי. מצד שני, את המקלדת, העכבר והמדפסת הוא מזהה בקלות. מצד שלישי, מדובר במדיות שהתקנתי את דיסק הפעלה (=דריבר) שלהם: מצלמות / סלולארים חיפוש דרייברים בדרך כלל מוביל אותי אל כל מיני עזרים מעצבנים שלא מקדמים אותי הרבה. לוח האם שלי הוא Gigabayte 965. :s05: איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  24. יש לי קיר משותף בין הממ"ד לסלון קדחתי עם מקדח כוס יהלום 50 מ"מ (בשביל החוטים מהמחשב ל- LCD בסלון) ושמתי צינור אינסטלציה 50 מ"מ (כדי שלא יהרס לי את החוטים) הרכבתי מחשב HTPC בחדר בממ"ד שמחוברים לו 2 מסכים אחד מסך PC בממ"ד והשני טלויזיה LCD "42 בסלון והגדרתי למחשב שתי חשבונות ב- WINDOWS 8 חשבון אחד PC והחשבון השני נקרא HTPC מה שאני מעוניין זה שכשאני נכנס לחשבון HTPC הוא יפעיל את מסך ה - LCD (עם הרזולוציה שמתאימה לו) + הרמקולים שלו בטלויזיה שכשאני נכנס לחשבון PC הוא יפעיל את מסך ה - PC (עם הרזולוציה שמתאימה לו) + הרמקולים 2.1 שלו בממ"ד ניסיתי ולא הצלחתי כול פעם אני צריך לשנות את זה ידני גם המסך וגם את הרמקולים יש פתרון לבעיה? תודה

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by davidkeren,

כיצד ממרים אר דיסק EXFAT לFAT32 בצעתי אתחול ובטבלה שמופיע לי נותן לי רק 2 אפשריות NTFS או EXFAT חשוב לי שהפורמט יהיה בFAT32 בכדי שאני יוכל לחבר את האר דיסק חיצוני ל XBOX360

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים