עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בעיה ממש גדולה אני מיואש כבר כמה ימים אחרי ופרמוטים ומה לא קניתי מחשב נייד חדש והתקנתי עליו וינדוס 8.1 , בפעולות שדורשות הרבה זכרון הוא פשוט קורס , ותהליכים בעמודה של זכרון כתוב 100% כמו פה : http://h30434.www3.hp.com/t5/image/serverpage/image-id/43249i5B190E03BAEB51B4/image-size/original?v=mpbl-1&px=-1 עעכשיו בדקתי באינטרנט וראיתי שזה בעיה פופולארית מאוד אבל שום פתרון לא עזרררר, למישהו יש מושג נתקל בזהה אני משתגע כברר

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by NIR-T,

לא מזמן החלפתי לוח אם כי לקודם שלי נדפק ה USB. אז אחרי שקיבלתי את הלוח אם החדש מצאתי בעיות דפוקות לגמרי... לפחות פעמים ביום נדפק הכרטיס קול ואני צריך לעשות ריסט בשביל שזה יעבוד שוב. וגם לפחות פעמים קורה שפתאום כל המחשב נתקע ל5 שניות , וחוזר, נתקע שוב וחוזר ככה כל הזמן, וזה מנתק לגמרי את האינטרנט ודופק הכל... קיצר לקחתי את המחשב למעבדה של מניאקים שעובדים עלי בעינים ואומרים לי אחרי שבוע כבר שלא מצאו מה הבעיה אז כבר לקחתי את המחשב הביתה, ואחד שם אמר לי שזה בטח המערכת הפעלה... אני לא רוצה סתם לעשות REPAIR בדיסק של ווינדוס אז מישהו אולי יודע מה הבעיה ויכול להגיד לי מה זה? אני אומר 90% לוח אם. פרטי מחשב : P. 4 2.66 ghz 512 DDR MotherBoard: PS800D ASUS

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by MODI,

לאחותי יש מעבד P4 3GHZ 775 לוח אם ג'יגה בייט 965. כאשר אני מדליק את המחשב שלה או שהמאווררים עובדים על חלש והמסך מראה הודעת שגיאה שהמסך בסדר והבעיה במחשב או שהמחשב עולה לבערך 10 שניות וקורס. העברתי את המעבד שלי (C2D 6400) לשמתי בלוח אם שלה והכול עובד. לקחתי את המעבד שלה בלוח אם שלי (ג'יגה בייט P35 DS4) והכל עובד. מה הבעיה??

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  4. שלום, יש לי בעיה ממש מוזר עם העכבר ... כאשר אני שם אותו על PAD (משטח לעכבר) הוא פשוט לא עובד, ז"א לא תמיד מגיב לתזוזה, לא תמיד מגיב ללחיצות, כאשר אני מוריד אותו מה PAD הכל עובד תקין, ניסיתי כמה PAD'ים שונים. - העכבר מדגם Razer Mamba - ניסיתי גם עם הכבל וגם בלי הכבל. - יש ברשותי PAD מקצועי של RAZER, וכאמור ניסיתי גם אחרים. - חשבתי שהבעיה הייתה במחשב, אז דיי הזנחתי את הנושא, אבל עכשיו, כשיש לי מחשב חדש, הבעיה עדיין קיימת. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה, ואיך ניתן לפתור אותה (העכבר כבר לא באחריות).

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by nahum8,

התקנתי את VISTA ועכשיו הוא לא רוצה להתקין לי את הדרייבר של RADEON הורדתי את הדרייבר של VISTA גם כן לא רוצה להתקין!! בבקשה תעזרו לי!! ודרך אגב התקנתי אותו והוא זיהה לי את הכרטיס אבל הוא לא מראה לי את הכרטיס פה: וגם משחקים עובדים אבל ממששש לאט!!! תעזרו לי בבקשה מה אני יכול לעשות ואיך לתקן!? תודה!.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  6. אז ככה.. עברתי דירה.. ומעכשיו שאני נוגע במסך או במארז אני מרגיש חשמל סטטי מוזר כזה.. אני לא זוכר אם זה היה בדירה הקודמת נראה לי שלא כי ההיתי שם לב לזה.. מה אתם חושבים שהוא גורם הבעיה? והאם זה מזיק למחשב? המחשב דיי ישן.. הזמנתי מחשב חדש שאמור להגיע ביום שני ואני פוחד שזה יקרה גם במחשב החדש... זה יכול להרוס תמחשב או משהו?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום לכולם! יש לי במארז יציאתAUDIO קידמית ועכשיו אני רק צריך לדעת איזה מבין הכבלים לחבר ללוח אם. יש לי קונקטר אחד של AC'97 ואחד של HD AUDIO . הלוח אם שלי הוא P5P 800 של אסוס . והדרייבר שמותקן הוא של SOUND MAX . תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by NaorYfrach,

הבאתי קירור לכרטיס מסך והרכבתי אותו באתי להפעיל את המחשב הוא נדלק כמה שניות וישר נפל מאז הוא לא נדלק לי.. פתחתי את המחשב חיברתי רק את החוט של הספק כוח ויש מנורה דלוקה על הלוח אם מנורה בצבע צהוב כזאתי בקצה הלוח P5VD2-MX ולא יודע הייתי בטוח שזה הספק שהלך לי כי הוא לא משהו בכלל אבל נדלקה המנורה מבינים אז לא יודע מה הבעיה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by TNT,

בשבוע האחרון התקנתי את וינדווס כמעט 10 פעמים. יש לי בעיה מוזרה מאוד ואני לא יודע איך היא נוצרת. לבעיה- לפני שזה קרה לפעמים המחשב ניתקע ולרוב עשיתי כיבוי כמו שצריך אבל נידמה לי שהייתה התוכנה EDONKEY במקרים האלה ברקע פועלת. אז כחה לאחר הכיבוי יש לי הודעה- non system disk replace the disk and press any key ולמי ששואל לא היה דיסקט בכוi דיסקטים. זה הדבר המוזר, ושאני לוחץ על מקש כל שהוא זה רושם לי - boot failure:system healthed טוב ניסיתי להיכנס לוינדווס בדרך אחרת, ניכנסתי לכונן דרך דיסקט איתחול ואז הלכתי לסיפרייה של הוינדווס ורשמתי WIN גם זה לא עזר. הוא טען כמה דברים ואז היתה את ההודעה הבאה לחצי שניה- Registry file was net found. Registry services may be inoperative for this…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולכם. אני מחפש את העצה כי אני כבר נואש! יש לי מחשב שעל פניו היה אמור להיות מכונת עבודה. (מתעסק באנימציה ווידאו) המפרט: מעבד - Q6600 לוח - GIGABYTE GA-P35-DS3P (מעודכן ביוס אחרון F6) זכרונות- Corsair XMS2 CM2X2048-6400C5DHX 800MHZ X2 (שני סטיקים. 4 ג'יגה סה"כ) כרטיס מסך - 8600GT 3 הרדיסקים SATA לא ברייד מ. הפעלה - XP PRO 32 SP2 ידוע לי שמערכות הפעלה 32 BIT לא אידיאליות לעבודה עם 4 ג'יגה זכרון ובהחלט אני מתכנן בעתיד לעבור ל 64 BIT ואף גיליתי לאחרונה על אריזת הזכרונות שקניתי שכתוב שהזכרונות מהסדרה מתאימים למערכות הפעלה 64 BIT וCORSAIR לא ממליצה לשימוש ב32 BIT. למרות זאת אני עדיין לא משוכנע שזה קשור לבעיות המוגזמות שאני סובל מהם. המחשב אצלי כבר חודשיים. ומאז אלה א…

11. Started by ilaysk,

היום הדלקתי את המחשב הכל ניראה כאילו הוא עובד אבל המסך לא מקבל אותות מהמחשב , ריסטרטים לא עוזרים אני מכבה הכל הולך לארון חשמל סוגר את המפסק שאחרי לחדר שלי ו-פיתאום הכל עובד הכל סבבה אני מחליט לבדוק משהוא אני מכבה את המחשב מוציא ומחניס את התקע והופה יש הפסקת חשמל אני מדליק את המפסק מהארון חשמל מדליק את המחשב, ושוב המסך כותב שאן לו סיגנל ואז ניסיתי כל מיני דברים לנתק את השקע ואז להפעיל ולחבר ועוד כל מיני דברים עד שחשבתי שמצאתי את הבעיה ואז פיתאום אני רואה שלא משנה מה אני עושה הכל עובד טוב אחרי כמה פעמים שהוא לא עבד והפעלתי אותו כתוב שהיתה איזו שהיא בעיה ועם להמשיך רגיל או ליטעון את הגדרות הדפולט של הביוס מה קורה פה? מה הבעיה? אך אני אמנע מזה לחזור? חשוב לציין כי הבעיה היא …

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by danielhasan,

יש את התוכנה DEAMON TOOLS עכשיו כבר משחק רביעי שאני מתקין והמחשב קופא ניתקע רואים כרגיל את המסך כאילו בווינדוס אבל המחשב לא מגיב ואם נגיד יש שיר ברקע שומעים רררררררררררררררררר משו כזה . אני לא חושב שזה קשור לתוכנה כי יש אותה גם במחשב השני שלי הרבה פחות טוב מזה שקיים אצלי עכשיו את המפרט אפשר ליראות בצד ימין יש תמפרט. בבקשה מה כבר יכול ליגרום למחשב ליקפוא ככה ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by ApXix,

זה כמו אשכול שפתחתי ב FXP המחשב הינו נייח או נייד? נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית/אנגלית. עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: יש לי מסך כחול הרבה מאוד פעמים זה הגיע ממצב של פעם בכמה זמן למצב של כל 10 דקות ממתי התקלה קיימת? לפני חודש חודשיים אבל היה לי פעמים מאוד בודדות בעבר האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: הוספתי לפני חודש משהו כזה עוד 4 GB זיכרון והתקנתי את התוכנה DISKEEPER הנה הקבצים של ה DMP http://www.upf.co.il/file/64264834.html אם יהיה צריך צילום של המסך הכחול תגידו לי, אני יודע שזה 0x101 0x31 וגם היה לי 0x3B תודה על העזרה

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by shayshaf1,

היי,קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן ואתמול מסך חדש,226v4lab או ה lsb לא יודע,קיצר הכל מגעיל וקטן ומשטושטש ויש ריצוד ומריחות במשחקים אמר לי משהו מהתמיכה שאין פלא כי אני לא שם על רזולוציה של 1920x1280 משהו ואמרתי לו שאין לי אז הוא אמר שאני צריך להתקין תדרייבר שבא עם המסך אבל אין לי צורב במחשב בקיצור הוא אמר לי להוריד מהאינטרנט איזה דרייבר,הורדתי איזה ראר שיש בו כמה קבצים אבל אין לי מושג איפה לשים אותם,קיצר הראש שלי כבר מתפוצץ ואין לי כוח ונמאס לי מההתעסקות בזה..,מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by proview,

המחחשב נותן לי מסכים כחולים בתדירות גבוהה אם משיהוא יודע איך מסדרים את זה אני ישמח לדעת עוד קצת אינפורמציה מwho crashed On Fri 25/03/2011 08:20:49 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\032511-21278-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x70740) Bugcheck code: 0x7F (0x8, 0x80050031, 0x6F8, 0xFFFFF80002A98EB0) Error: UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System Bug check description: This bug check indicates that the Intel CPU generated a trap and the kernel fail…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by zopalon,

כבר כמה ימים יש לי מסך כחול ועוד כמה בעיות כמו לפעמים המסך פשוט קופא ולא זז ושאני מדליק את המחשב יש מין קויים לבנים מוזרים יש לי תמונה אבל אני לא מצליח לשים באתר...

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by ofirterev,

שלום לכולם פתאום הופיעו לי מסכים כחולים במחשב עם קודים שונים המסך הכחול הראשון הופיע לי קוד אחרי המילה סטופ 0x000000d0 במסך הכחול השני היה כתוב לי 0x000000c5 ובמסך הכחול השלישי היה כתוב 0x00000019 בדקתי את הזכרונות שלי עם התוכנה memtest והכל היה תקין אין לי מושג מה יכול לגרום למסכים הכחולים בבקשה תעזרו לי אופיר אצלי הכל sata

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by CobraBoy,

שלום לכולם יש לי בעיה כשה אני משחק במשחק Tom Clancy's Rainbow Six Vegas אחרי כמה דקות של משחק הוא נתקע לי ומראה לי את המסך הזה ואני לא יוכל לעשות שום דבר אני חייב לעשות RESAT למחשב מפרט המחשב שלי הוא AMD X2 3800+ זיכרון 1G DDR2 667 וכרטיס מסך GEFORCE 7600GT מערכת הפעלה XP PRO SP2 הנה תמונה :s05:

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  19. Started by yehmer,

ברשותי מחשב נייד של לנובו מזה כארבעה חודשים. בחודש האחרון המחשב נתקע מדי פעם ומופיע מסך כחול עם הודעת השגיאה: driver power state pailure. ומיד אחכ המחשב נכבה ועולה מחדש. יש הרבה מידע באנגלית אבל לא הצלחתי להבין בדיוק מה עליי לעשות אשמח לקבל תשובה

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  20. Started by daniel5,

היום הייתי במחשב ופתאום אני רואה מסךכחול לאיזה 2-3 שניות ואז עושה לי ריסטרט למחשב עכשיו שאני מפעיל את המחשב כל פעם המסך הזה חוזר ועושה לי ריסטרט אבל אם אני מפעיל את המחשב במצב בטוח אז הכל טוב הנה המסך הכחול הזה http://img81.imageshack.us/my.php?image=000cf7.jpg או

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  21. Started by jfkk,

שבתלום 1בעת עליית המחשב מדי פעם הוא נתקע על המסך הזה ואחר כך מערכת ההפעללה עולה . http://img156.imageshack.us/my.php?image=28092008184217tr3.jpg בעיית מסכעם כלולים . http://www.upfree.net/4994754 מסך שני קוד שגיאה 0x00000050 fastfat.sys הדיקת זיכרונות תקין ללא שגיאות . בדיקת דיסק קשיח על-ידי מערכת ההפעלה -לא נמצאו סקטורים פגומים. קובץ minidump-http://www.upfree.net/1042189 win xppro sp3 ,usv nrta

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by popop,

הדלקתי את המחשב (מחשב חדש פחות משנה וחצי) לאחר מנוחה ארוכה (כלומר התקלה לא התרחשה תחת מאמץ) וגלשתי בדפדפן כרום, אולי רק שני טאבים היו פתוחים. המחשב עבר למסך כחול ובו הודעת השגיאה irql_not_less_or_equal והוא עשה DUMP כלשהו עשיתי ריסטרט והמחשב עלה למשך 8 שניות בערך ואז שוב נכבה ואז שוב ניסה לעשות ריסטרט וחוזר חלילה. לאחר שניתקתי אותו מהחשמל לכמה דקות המחשב שוב חזר לעבוד וקיבלתי הודעה אם אני רוצה שחלונות יחפש לי את הפתרון לבעיה העתקתי את הכתוב מהדו''ח: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: a BCP1: 0000000000000100 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FF…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ranko,

למחשב שלי מחובר כרטיס מצלמות על יציאה של ה"פיסי אי",כרטיס זה נקרא GV800 8.2 גירסה הכי עדכנית שיש. הוא מותקן בסדר גמור,ועובד מעולה ללא תקלות. רק בעיה אחת ,המחשב לא נשאר דולק ברציפות למעלה מ3 ימים. אז נכנסתי לקובץ DMP שזה יוצר,וזה מראה לי שהבעיה היא בקובץ של התוכנה של המצלמות. ואני משתגע מה לא בסדר. צירפתי תקובץ אם מישהו ידע איך לעזור אני ישמח[br]פורסם בתאריך: 19.09.2009 בשעה 16:54:33 הקובץ[br]פורסם בתאריך: 19.09.2009 בשעה 16:54:59הוספתי עוד תמונה שמראה לי תשגיאה(לוח בקרה\כלי ניהול\\מציג אירועים\מערכת)[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום בזמן שאני משחק את המשחק far cry 2 +gta4 +crysis warhead המחשב פשוט יוצא לי מהמישחקים הנמחשב חדש מאוד (בין שבוע וחצי) לאחר כמה פעמים של יציאה ללא התראה היום הופיע לי מסך כחול פתחתי את הקובץ וקיבלתי שכתוב שם "ככול הניראה ניגרם ביגלל (senfilt.sys (senfilt+4c76d " עם מישהוא יכול לעזור לי (מישהוא שמבין) מה הבעיה אני ישמח מאוד כי אני לא הבנתי בתודה מראש לכולם ושבת שלום

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לחברי הפורום אז כחה ליפני כמה ימים הלך לי הלוח אם לוח ישן של asus מדגם p4v800x נתנו לי מחשב עם לוח אם של foxconn ניראה לי שהוא של אינטל בכל אופן העברתי את המעבד כרטיס מסך ושני הרדיסקים ושני כרטיסי זיכרון של 512 מגה כל אחד וגם את הספק כוח ,אני מפעיל את המחשב הwindows מתחיל לעלות (קו כזה שרץ למטה זה windows xp ) ואז מסך כחול עם הודעת שגיעה : ‎Stop 0x0000007B‎ עם מישהוא יוכל לעזור אני ממש ישמח תודה רבה לכולם

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.